Orijinalini görmek için tıklayınız : BALİLİ SENARYOSU...


SivasSpor.Com
16.04.2007, 20:01
Başkan Otyakmaz, Balili'nin takımının başarısı için en iyi şekilde mücadele verdiğini, ancak tepkilerini yaparken daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, son haftalarda sergilediği tavırlarla tepki çeken Balili'nin sürekli olarak rakiplerin küfrüne ve tekmelerine maruz kaldığını, bu gelişmeler üzerine de golcü oyuncunun bazı tepkiler verdiğini söyledi.

İsrailli golcüleri Pini Felix Balili'ye yönelik bazı televizyon programlarındaki yorumlara değinen Mecnun Otyakmaz, Balili'nin sahada sürekli olarak rakiplerin küfrüne ve tekmelerine maruz kaldığını, bu gelişmeler üzerine de golcü oyuncunun bazı tepkiler verdiğini söyledi.

Bu tepkileri nedeniyle Balili'nin kamuoyunda antipatik olarak görüldüğünü ifade eden Otyakmaz, Balili'nin takımının başarısı için en iyi şekilde mücadele verdiğini, ancak tepkilerini yaparken daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Balili'yi, tepkileri konusunda uyardıklarını belirten Otyakmaz, İsrailli oyuncunun kamuoyuna yanlış bir şekilde yansıtılmaması gerektiğini söyledi.

SERVET'İN GALATASARAY'A TRANSFERİ

Tecrübeli oyuncuları Servet Çetin'in sözleşmesinin sezon sonunda sona erdiğini hatırlatan Otyakmaz, Servet'in Sivasspor'dan başka bir kulübe transferinde istedikleri bir rakam olduğunu, transferin gerçekleşmesi durumunda bu rakamın verilmesi konusunda yıldız oyuncu ile özel bir anlaşma yaptıklarını ifade etti.

Servet'in Galatasaray ile prensipte anlaşmaya vardığını bildiren Otyakmaz, kulüp olarak Servet'in transferinden istedikleri taahhütlerin Galatasaray tarafından yerine getirileceğini belirterek, "Önümüzdeki sene büyük bir ihtimalle, bir aksilik olmazsa Servet, Galatasaray forması giyecek" dedi.
Otyakmaz, Gaziantepspor karşısında alınan galibiyetle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, maçın çok düşük bir tempoda başladığını ve ilk yarının son dakikalarında tehlikeli olmayan bir pozisyonda yedikleri golle devreyi 1-0 yenik kapadıklarını anımsattı.

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Devre arasında teknik direktör Bülent Uygun'un gerekli uyarıları yaptığını ifade eden Otyakmaz, futbolcuların bu uyarıların ardından daha iyi motive olduğunu ve ikinci yarıya daha tempolu başladıklarını belirtti.

Mehmet Yıldız'ın attığı beraberlik golünün ardından Cem Can'ın kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığını hatırlatan Otyakmaz, "Gaziantepspor karşısında 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik ve galip geldik" dedi.

GALİBİYET PRİMİ 5'ER BİN YTL

Gaziantepspor maçının galibiyet primini önce futbolcu başına 3'er bin YTL olarak belirlediklerini ifade eden Otyakmaz, belediyenin destekleri ile bu rakamı 5 bin YTL'ye çıkardıklarını söyledi.
Galibiyet primlerine belediyenin futbolcu başına 2 bin YTL katkıda bulunmasını, yani toplam 50 bin YTL destek vermesini beklediklerini belirten Otyakmaz, primleri perşembe günü dağıtacaklarını kaydetti.

abdullah58
16.04.2007, 20:05
YIGIDOLARIMA HELAL ;HAK OLSUN;HAK EDIYORLAR
NE YAPAYIM HÖLDING IM YOKKI-10 BINLIRADA BEN VEREYIM
BEYPINARLI YIGIDO

altuntas58
16.04.2007, 20:14
baliliye mac içinde yaplanları hakemler göremiyorlar
rakip takım futbolcuları ancak ağızlarıyla uğraşıyor
balilinin moralini bozup attırmaya uğraşıyorlar
bu oyuna gelmemeli başkanımız gerekli acıklamayı
yapmış ama basın mensupları kafaya takmışlar
olayın baliliden kaynaklandığını zannediyorlar

Del Piero
16.04.2007, 20:25
EVET ŞUNU BELİRTMEK LAZIM Kİ BALİLİ İLE UĞRAŞAN ÇOK HANİ BALİLİDE ÇOK USLU BİR ÇOCUK DEĞİL AMA İYİ BİR İNSAN MAÇ İÇİNDE OLAĞAN ŞEYLER. BALİLİDEN ÇOK BALİLİYE TÜKÜREN KALECİ HİÇ KONUŞULMUYOR VEE ŞUNU EKLEYİN BALİLİYE VERİLEN CEZA =>> HUZUR EVİNE VEYA ÇOCUK ESİRGEME KURMUNA BAĞIŞLANACAKMIŞ



ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ

melih1
16.04.2007, 21:25
10 bın dolar para cezası kesılıyor balılıye.para çocuk esirgeme kurumuna bağışlanacak...

sivasli_boy
16.04.2007, 21:28
Baskan bari sen yapma adam hakem beni atsın diye ugrasıyor sivassporun menfaatini dusunmeyen adamı sivasli hic dusunmez...

cihan çiftçi
16.04.2007, 21:55
balili devamlı tekmelere ve küfüre maruz kaldığı için moralman düşük oluyo unun için verim alamıyoruz hakemler duysun
SEÇKİN SERAMİK

Engin58
16.04.2007, 22:08
Hakemler baliliye yapilani görsünler olmaz öyle sey.saygilarimla...

özsivasli1903
16.04.2007, 22:16
helal olsun sivasspora primler haftaya denizli yi ve sirasiyla besiktas,trabzon.gsarayi yenip... ilk dörte gidiyoz....insallah!

slmlar özsivasli Bugra....

AYDIN1985
16.04.2007, 22:43
Gardasim ben anlamiyorum, rakip taraftar manisa macinda baliliyi yuhluyor sonra balili topla bir iki hareket yapiyor, tv deki spor programlari balili karsi taraftari tahrik ediyor diyor, ulan ök..ler iyi bakinsaniza adam hareket yapmadan rakip taraftar yuh cekiyor. hele antep macini hec sormayin, adamlar tekme tokat, Allah ne verdiyse giriyorlar baliliye, bu hakemler hecmi bir b.. dan anlamiyor. balilinin yüzüne gelen darbelerde KIRMIZI KART gerekmiyormu gardaslar. bana inan balili ayni hareketleri yapsa hem KIRMIZI KART, HEM PARA CEZASI VE BIR KAC MAC YASAGI GELIRDI. bu forum olmasaydi ben bu konuda bir forum acacaktim.

BAYPİPO
17.04.2007, 00:16
sonuçta Profesyonel olarak futbol oynayan bir kişinin rakipler ne kadar oyundan düşürmek için planlar kursalarda oyuna gelmemesi ve takıma zarar verecek hareketlerden kaçınması gerekir...
sezon sonu gelmişken yönetimin,teknik kadronun vede futbolcuların daha dikkatli olması gerekir...

ELTURCO
17.04.2007, 13:30
Balili çok kaliteli bir futbolcu diğer takımlardaki oyuncularda balilinin üstüne gidiyorlar onu oyundan attırmak için balili de çok hiperaktif bir futbolcu olduğu için maalesef karşılık veriyor

elbeyli09
17.04.2007, 14:37
ARKADAŞLAR,Ben aslında pek yazı yazmam ama ortada balili nezlinde sivasspora haksızlık yapılıyor,ben pazar günü TRT 1 de telelig proğramını seyrettim, iki futbol bilgisinden yoksun , pek suya sabuna karışmadan yorum yapan Kerem ÖNCEL ile Zeki ÇOL Balilinin Manisa maçında köşe de topla yaptığı hareketi gösterdiler,efendim bu seyirciyi tahrik ediyormuş,Siz söylemiyormusunuz Futbul bir şovdur diye,aynı hareketi Ronaldinyo yapsa çok hoşlarına gidecek,tutturdular baliliyi yorumlamaya bu hafta eger hakem baliliyi oyundan atarsa sırf bunların yüzünden atar,aslında bunlar Sivassporun başarısını hazmedemeyenler, bizim ödediğimiz vergilerle TRT ye çıkıp sivasspor hakkında konuşuyor sen birde aynı şekilde bursa hakkında konuş bakalım adamın ağzını yırtarlar,gariban şehir herkes üstüne gidiyor ama yemezler,inanıyorum ki bu hafta biz öyle demedik şöyle dedik ifadeler kullanıcaklar,Eger balili ve Mehmet Yıldızı eleştirirsek hakem bunlara gerekeni yapar ,sivasspor da biter diye düşünüyorlar.aslında çok şey söyleyeceğimde ben yazı yazmayı sevmiyorum. NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE
HEPİNİZE SELAMLAR SAYGILAR,

yigido Atilla
17.04.2007, 14:46
Arkadaslar Futbolun sov eglence oldugunu bizim yorumcular ne cabuk unuttu Avrupada da olan sovlar, Ayakkabisi ile Annesine telefon ediyor ,korner direginde dans ediyor bunda ne kötülük var Erman hoca Tabi bunu bir Alex ,Ricardinyo, veya kezman,hakan sükür,Hasan sas yapmis olsa idi Erman Hocanin agzinin sulari aka aka adam ne güzel yapiyor su hareketlere bak diye ekran basinda vizildayacakti Balili Sivassporun süper starlarindan biri starlar devamli farkli olmasi gerekiyor. Sivassporu cekemiyorlar ve yavas yavas sivassporu frenlemek icin ekran basindan MHK etkilemek icin elinden ne geliyorsa yapiyor. TV. Ekrani Erman Toroglu kahve kösesi zanediyor Rütükün bir an önce bu adami frenlemesi gerkiyor

Flavio
17.04.2007, 17:42
balilinin hareketleri çok hoş olmayabilir ama bu kadarda abartılmaması lazım

yigidomustafa58
17.04.2007, 17:57
balilinin hareketleri çok hoş olmayabilir ama bu kadarda abartılmaması lazım



katılıyorum gardaşım sana niye bu kadar uzatıyorsunuz ve abartıyorlarsa..

handsome5867
18.04.2007, 08:15
Balili'nin isyanı
Sadi Kemal YAŞAR 18 Nisan 2007
Sivasspor’un İsrailli futbolcusu, G.Antep maçında bazı rakiplerinin kendisine "Yahudi p..." diye hakaret ettiğini söyledi. Hüngür hüngür ağlayan ve oyundan çıkmak isteyen Balili, güçlükle ikna edildi.

AVRUPA futbolunun başına bela olan ’ırkçılık’ Türkiye’ye de bulaştı. Sivasspor’un İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili’nin, geçtiğimiz pazar günü oynanan Gaziantep maçında, rakip oyuncuların ırkçı saldırılarına maruz kaldığı belirlendi.

Büyük üzüntü yaratan olay Balili’nin, Gaziantepspor maçının devre arasında, hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasına girmesiyle ortaya çıktı. Oyuncusunun bu halini görünce şoke olan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hemen Balili’nin yanına gelerek niye ağladığını sordu. Maçın ilk yarısında sık sık Gaziantepsporlu futbolcularla ağız dalaşı yapan Balili, derdini şu sözlerle dile getirdi:

"Hocam artık isyan noktasına geldim. Rakiplerim beni sahada sindirmek için her şeyi yapıyor. Süratli olmak, iyi oynamak suç mu? Tekme tokat yemekten bıktım. Bütün bunları futbolun içinde kabul ediyordum. Ama artık işi çığrından çıkardılar. Bu maçta bana "Yahudi p..." diye hakaret ettiler. Kimse benim dinime söz söyleyemez."

Mutlaka oynamalısın

Bülent Uygun, İsrailli futbolcuyu teselli etmek için birkaç söz söyledi, fakat tesir etmedi. Gözlerinden yaşlar boşalmaya devam eden Balili, maçın ikinci yarısına çıkmak istemediğini söyledi. Ancak Uygun, "Hayır, maça devam edeceksin. Eğer oynamazsan, sana saldıranlar amacına ulaşmış olur" diyerek, oyuncusunun bu düşüncesine karşı çıktı. Sivassporlu diğer futbolcular da, "Mutlaka oynamalısın" deyince, Balili maça devam etti. Ancak, karşılaşmanın ilk yarısında yaşadığı olaylar nedeniyle hala gergin olan golcü futbolcu, Gaziantepsporlu futbolcularla didişmeyi sürdürdü. BülentUygun bunun üzerine İsrailli futbolcuyu 82. dakikada oyundan aldı.

TuNaHaN_058
18.04.2007, 13:05
Sivasspor’un İsrailli futbolcusu, G.Antep maçında bazı rakiplerinin kendisine "Yahudi p..." diye hakaret ettiğini söyledi. Hüngür hüngür ağlayan ve oyundan çıkmak isteyen Balili, güçlükle ikna edildi.

http://image.haber7.com/haber/59980.jpg

Avrupa futbolunun başına bela olan ’ırkçılık’ Türkiye’ye de bulaştı. Sivasspor’un İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili’nin, geçtiğimiz pazar günü oynanan Gaziantep maçında, rakip oyuncuların ırkçı saldırılarına maruz kaldığı belirlendi.

Büyük üzüntü yaratan olay Balili’nin, Gaziantepspor maçının devre arasında, hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasına girmesiyle ortaya çıktı. Oyuncusunun bu halini görünce şoke olan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hemen Balili’nin yanına gelerek niye ağladığını sordu. Maçın ilk yarısında sık sık Gaziantepsporlu futbolcularla ağız dalaşı yapan Balili, derdini şu sözlerle dile getirdi:

"Hocam artık isyan noktasına geldim. Rakiplerim beni sahada sindirmek için her şeyi yapıyor. Süratli olmak, iyi oynamak suç mu? Tekme tokat yemekten bıktım. Bütün bunları futbolun içinde kabul ediyordum. Ama artık işi çığrından çıkardılar. Bu maçta bana "Yahudi p..." diye hakaret ettiler. Kimse benim dinime söz söyleyemez

Mutlaka oynamalısın

Bülent Uygun, İsrailli futbolcuyu teselli etmek için birkaç söz söyledi, fakat tesir etmedi. Gözlerinden yaşlar boşalmaya devam eden Balili, maçın ikinci yarısına çıkmak istemediğini söyledi. Ancak Uygun, "Hayır, maça devam edeceksin. Eğer oynamazsan, sana saldıranlar amacına ulaşmış olur" diyerek, oyuncusunun bu düşüncesine karşı çıktı. Sivassporlu diğer futbolcular da, "Mutlaka oynamalısın" deyince, Balili maça devam etti. Ancak, karşılaşmanın ilk yarısında yaşadığı olaylar nedeniyle hala gergin olan golcü futbolcu, Gaziantepsporlu futbolcularla didişmeyi sürdürdü. BülentUygun bunun üzerine İsrailli futbolcuyu 82. dakikada oyundan aldı.

(Hürriyet)

HANGI SPOR DALI OLURSA OLSUN MEDENICE OTURUP SEYRETMESINI BILMEYEN HANZOLARI KINIYORUM!!!!!!
SPORA SIYASET KARISTIRMAYIN!!!!!!
http://www.manzaralar.be/data/thumbnails/38/djtaylanpt9.png

ceza_tolga_rep
18.04.2007, 13:09
bence bu olayı abartmamak lazım.her maçta bu tür olaylar olmakta,siyahi oyuncularada denilmekte bu tür laflar.balili işine bakmalı ve bu tür salakça laflara takılıp kalmamalı?antep li oyuncularda kendine gelsin,bu tür küfürlerle türkiyenin en hızlı santroforunu durduramazlar,işlerine baksınlar.

melih1
18.04.2007, 13:12
o mehmet polat la bekır denen ahlaksız heriflerin yaptıgı hakaretler.ben kulagımla duydum 13. dk da olan olayda hakem nasıl duymadım ınanın hayretler içindeyim..