Orijinalini görmek için tıklayınız : BALİLİYE HAKARET!
SivasSpor.Com 18.04.2007, 14:30 ’Irkçılık’ Türkiye’ye de bulaştı. Sivasspor’un İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili’nin, geçtiğimiz pazar günü oynanan Gaziantep maçında, rakip oyuncuların ırkçı saldırılarına maruz kaldığı belirlendi
Hürriyet Gazetesi'nin 18 Nisan 2007 tarihli haberine göre, büyük üzüntü yaratan olay Balili’nin, Gaziantepspor maçının devre arasında, hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasına girmesiyle ortaya çıktı. Oyuncusunun bu halini görünce şoke olan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hemen Balili’nin yanına gelerek niye ağladığını sordu. Maçın ilk yarısında sık sık Gaziantepsporlu futbolcularla ağız dalaşı yapan Balili, derdini şu sözlerle dile getirdi:
"Hocam artık isyan noktasına geldim. Rakiplerim beni sahada sindirmek için her şeyi yapıyor. Süratli olmak, iyi oynamak suç mu? Tekme tokat yemekten bıktım. Bütün bunları futbolun içinde kabul ediyordum. Ama artık işi çığrından çıkardılar. Bu maçta bana "Yahudi p..." diye hakaret ettiler. Kimse benim dinime söz söyleyemez."
"Mutlaka oynamalısın"
Bülent Uygun, İsrailli futbolcuyu teselli etmek için birkaç söz söyledi, fakat tesir etmedi. Gözlerinden yaşlar boşalmaya devam eden Balili, maçın ikinci yarısına çıkmak istemediğini söyledi. Ancak Uygun, "Hayır, maça devam edeceksin. Eğer oynamazsan, sana saldıranlar amacına ulaşmış olur" diyerek, oyuncusunun bu düşüncesine karşı çıktı. Sivassporlu diğer futbolcular da, "Mutlaka oynamalısın" deyince, Balili maça devam etti. Ancak, karşılaşmanın ilk yarısında yaşadığı olaylar nedeniyle hala gergin olan golcü futbolcu, Gaziantepsporlu futbolcularla didişmeyi sürdürdü. BülentUygun bunun üzerine İsrailli futbolcuyu 82. dakikada oyundan aldı.
altuntas58 18.04.2007, 14:39 baliliye hak veriyorum dışardan göründüğü gibi olmuyor
biz baliliye karşı bazen niye böle yapıyor diye düşünürken
balili saha içinde rakipleri tarafından rahatsız edildiğini
hiç hesap etmiyoruz baksanıza adamlar ırkcılık yapıp
moralini bozuyorlar sevgili balili bütün sivas senin arkanda
sen rahat ol allah onların belasını vercektir
Ultra sivasli 18.04.2007, 14:48 Pini Baliliye küfür edenleri lanetliiyom Sen Sivassporu cok seviyon bende seni cok seviyom. kim tutar seni be Pini Balili gardas kossalarda tutamazlar seni Rüzgarin oglu sen sivasta daha cook gol atacan cok gol attiktan sonra ayakkabinla Abuzer gardasina da bir telefon cek hemen ben de ayakkabimi cikaracam Balili gardas cok hosuma gitti ayakkabi telefonu
sinan-58 18.04.2007, 14:59 çok ayıp çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nazimgulturk 18.04.2007, 15:27 ben bunu her zaman söylüyorum ama aldıran yok bu adamı kıskanıyorlar ve her maçta bu tip şeyler yapıyorlar yahudi de olsa hristiyan da olsa dinsiz de olsa bizim dinimiz de saygı vardır bunu herkesin bilmesi lazım aksi takdirde bedel öderler
Ben de yurt dışında yaşayan bir Türk genci olarak, bazı ırkçı ve çirkin hareketlere uğradım buralarda.
Amaaaaa... bi erkeği çocuk gibi hüngür hüngür ağlatacak kadar büyük bir hakarete ALLAH'a şükür uğramadım.
Bence çok ayıp. İster yahudi, ister hırıstiyan, isterse de müslüman olsun. Dini için bir insan eleştirilmemesi gerek. Müslümanlıkta böyle davranışların yeri yok. Küfür, dayak ya da tekme gibi şiddet zaten yakışmaz bizlere.
Dinimizde ve vatanımızda ırkçılığa yer vermeyelimde, iyi bir örnek olalım.
Balili üç büyük İstanbul takımlarında oynasaydı böyle zorluklar ve pislikler yaşamazdı bence. O büyük dediğimiz takımların yönetimi ona sahip çıkardı, hem de seyirciler destek olurdu. Biz de Balili'mize sahip çıkalım, destek olalım!
Selamlar hemşerilerime,
başarılar SivasSpor'umuza,
OguzT58
TuNaHaN_058 18.04.2007, 15:33 BU GIBI DAVRANISLAR COGU MUSABAKALARDA OLUYOR
RAKIBI YIPRATMAK ICIN HOS OLMAYAN SÖZLER SARF EDIYORLAR
ADAM GIBI OYNAMAYAN OYUNCULAR VAR VEDE BUNLARIN ÖNÜNE HIC BIR ZAMAN GECILEMEZ
http://www.manzaralar.be/data/thumbnails/38/djtaylanpt9.png
ozkan0618yigido 18.04.2007, 15:37 bundan sonra bir numaralı düşmanımız gaziantep...
yaratılanı severiz yaratandan ötürü,
bu özdeyişi hiç unutmayınız,
sen başkasının dini inancı, rengi, dili , mezhebi vs ne ile aşağılıyorsan bilki sen insan dahi olamazsın, kendinede asla müslümanınm falan deme,
sıkma canını balili=atakan
TuNaHaN_058 18.04.2007, 15:41 Ben de yurt dışında yaşayan bir Türk genci olarak, bazı ırkçı ve çirkin hareketlere uğradım buralarda.
Amaaaaa... bi erkeği çocuk gibi hüngür hüngür ağlatacak kadar büyük bir hakarete ALLAH'a şükür uğramadım.
Bence çok ayıp. İster yahudi, ister hırıstiyan, isterse de müslüman olsun. Dini için bir insan eleştirilmemesi gerek. Müslümanlıkta böyle davranışların yeri yok. Küfür, dayak ya da tekme gibi şiddet zaten yakışmaz bizlere.
Dinimizde ve vatanımızda ırkçılığa yer vermeyelimde, iyi bir örnek olalım.
Balili üç büyük İstanbul takımlarında oynasaydı böyle zorluklar ve pislikler yaşamazdı bence. O büyük dediğimiz takımların yönetimi ona sahip çıkardı, hem de seyirciler destek olurdu. Biz de Balili'mize sahip çıkalım, destek olalım!
Selamlar hemşerilerime,
başarılar SivasSpor'umuza,
OguzT58
SENIN TÜRKLÜGÜNE LAF ETMISLERDIR EMINIM!!
AMA BALILI MILLI DUYGULARI ON PLANA CIKTIGI ICIN HUNGUR HUNGUR AGLAMIS
TABIKI OLANLARI TASVIP ETMIYORUM
BALILI BUYUK KLUPLERDE OYNASAYDI RAKIP TARAFTARLARDAN DAHA BUYUK BIR TEPKI GÖRÜRDÜ
ATAKAN'A YAPILAN BU ÇİRKİN OLAYLARI ŞİDDETLE KINIYORUM. ŞUAN ATAKAN'IN NE DURUMDA OLDUĞUNU ÇOK İYİ ANLAYABİLİYORUM. BU YÜZDEN ATAKAN NE YAPSA AZ BİLE YAPIYOR.
ADAMIN DİNİNE SÖVÜYORLAR ODA GAYET DOĞAL OLARAK KARŞLIK VERİYOR.
TuNaHaN_058 18.04.2007, 15:44 bundan sonra bir numaralı düşmanımız gaziantep...
SPORDA DÜSMANLIK OLMAZ
SPORDA ALACAGIN BASARILARLA ANCAK CEVAP VERIRSIN
BUNUN BASKA ALTERNATIFI OLMAZ!!!!!
aslansivasli 18.04.2007, 16:01 Bu yazıyı okurken çok sinirlendim. Kimse Balili yi aglatamaz. Sivasspor yetkilileri zaten gereğini yapmıştr zaten. Bizde sahip çıkmalıyız.Bana göre Balili bizden biri oldu artk. Bazı yabancılar geliyo ülkemize ama onlar kaç sene burda olmalarına ve bir kaç kelime Türkçe ögrenmelerine ragmen kulalnmıyolarken Balili bizim Türkçemizi bu kadar güzel kullanan birine bunları yapmamalıyızz.
BALİLİYE KARŞI IRKÇILIK YAPANLAR KENDİLERİNİ MÜSLÜMAN MI SANIYO ACABAA.Bizim dinimizde böle şeylere yer yookdurr.
TuNaHaN_058 18.04.2007, 16:07 BALILI YA PROFÖSYENEL DEGIL YADA COK MILLIYETCI!!!!
TURKIYE LIGLERINDE COGU ÜNLÜ FUTBOLCULARA LAF EDILIYOR EDILMEYEDE DEVAM EDIYOR
ALPAYIN AILESINI AGIZLARINDAN DUSURMUYORDU TARAFTARLAR
HIC BIRIDE OYUNDAN CIKMAK ISTEMEDI OYUNUNA DEVAM ETTI
BALILIYE YAKISTIRAMADIM BU DAVRANISINI
COK DUYGUSALSAN,COK MILLIYETCIYSEN BASKA BIR ÜLKEDE FUTBOL OYNAYAMAZSIN
EN IYISI ÜLKENE GERI DÖNMEN
TARAFTARLAR HER TÜRLÜ PISLIGI YAPABILIYORLAR SONUCTA
SAHAYA GIRIP FUTBOLCUSUNU BILE DÖVÜYORLAR KALDIRAMAYACAKSAN BU ISI BURADA YAPAMAZSIN
aslansivasli 18.04.2007, 16:09 bundan sonra bir numaralı düşmanımız gaziantep...
iki kişi için Gaziantep e düşman olmak çok saçma. Eger gerçek taraftarsak böle yapmamamız gerekir.Senin düşüncen ama bana göre çok yanlışş:rolleyes:
Balili sivassporun oyuncusuysa bizimde destek çıkmamız gerek
TuNaHaN_058 18.04.2007, 16:29 Balili sivassporun oyuncusuysa bizimde destek çıkmamız gerek
SIVASSPOR ICIN TER DÖKENE ELBETTE SAHIP CIKACAGIZ
BÜLENT UYGUN BALILI OYNAMAK ISTEMIYOR DIYE OYUNDAN ALSAYDI ACABA ANTEP MACININ SKORU BÖYLE OLURMUYDU?
TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK PROFOSYENELLIGE SIGMAZ
başta tum gayserililer olmak uzere bu haftada baliliye laf atan g antepli mehmet polat ve bekır denen ahlaksız herifler olmak uzere tum dıl uzatanlar akıllı olsun..
baliliye atılan laf sivasa atılır.sivasa laf atanlarında sonu acı our ona gore...
PİNİ FELİX BALİLİ YANİ ATAKAN UYGUN ARKANDAYIZ KAFANI SIKMA...
yiğidom58 18.04.2007, 16:43 tvlerden göründüğü kadarıyıyla hiç mahsum görünmüyor balili efendi.. eski takımında hiç böyle birşey yaptığını göstermediler.. niye çünkü takımı zayıftı..tezahuratlarda yaptıklarından sonra geldi.. Bizde oynuyor diye kollarsak adaletten uzaklaşmış oluruz. ırkçılık türkiyede hiç olmamıştı. şimdi baliliyemi patladı bu millet. Hatayı kendisinde arasın....
TuNaHaN_058 18.04.2007, 16:49 tvlerden göründüğü kadarıyıyla hiç mahsum görünmüyor balili efendi.. eski takımında hiç böyle birşey yaptığını göstermediler.. niye çünkü takımı zayıftı..tezahuratlarda yaptıklarından sonra geldi.. Bizde oynuyor diye kollarsak adaletten uzaklaşmış oluruz. ırkçılık türkiyede hiç olmamıştı. şimdi baliliyemi patladı bu millet. Hatayı kendisinde arasın....
BALILININ CEZASINI YÖNETIM ELBETTE VERECEKTIR
HAKSIZI SAVUNMAK BIZIM KÜLTÜRÜMÜZE YAKISMAZ
yiğidom58 18.04.2007, 16:51 burası tekseslerin yeri şakşakcılık yapamıyacağım kusura bakmayın bana eyvallah
gardaş tv den ızleyınce goremezsın zaten.. dk 13 de mehmet polat balılıye laf attı sonra bekır denen herif ve engin de devam ettirdi...
hele son dk lara dogru bir pozisyon var.balılı topa koşarken donup bekıre bır şeyler soyluyor.orda bekırın ettıgı lafları agız oynamasıya tv de gormenız gerekır..
yazık balili geçmişte akıllı durmadı dıye bu kadarda yuklenılmez.adamların hedefı bellı.sahada durduramıyorlar lafla sozle moral motıvasyon bozuyorlar..gelmeyelım bu oyunlara...
metin_26 18.04.2007, 17:05 16.04.2007, 17:16 #8
çirkinkral
Sivasspor-1
Tecrübe Puanı: 23 --->: SİVAS´DAN AYRILAMAM!
--------------------------------------------------------------------------------
Şurası gerçek küfür kötü şey.Hele MEHMET YILDIZ a.Haksızlık olur bence.
Balli ise biraz değil bence çokca uyarılmaya ihtiyacı var.Bu hareketleriyle sivas a zarar getirdiği açık.En azından diyer takımalar arasında en saygı gören takım biziz,en çok beyenilen,bunları bir futbolcunun yok etmesi doğru değil.
KULAĞI İYİCE ÇEKİLMELİ!!!!
Balli böyle değildi ayrıca takım üzerinde yoksa bülent hocanın bi etkisi yok mu,bi disiplinsizlik almış başını gidiyo,sonra dizimiz dövmeyelim.Aman dikkat!!!!
BALİLİDEN ÖZÜR DİLEMEN GEREKİRRRRRRRRRR.
_bling_lady- 18.04.2007, 18:13 yaw bukadarda rebiyesizlik olurmu. balili yahudi kökenli diye böyle cirkin bisiy yapanlar kendilerinden utansin ve acaba gercekten futbolcu ve taraftarLARMI DIYE düsünsünler.
baliliye uzanan eller kirilsin
sivas_kangallı 18.04.2007, 18:34 baliliye yapılan hareketler çok terbiyesiz tamam kıskanıyonuz anladık ama illa kötü sözler söylemeniz ve sürekli faol yapmanız gerekmiyo....
1.düşman takımımız gaziantepspor
çirkinkral 18.04.2007, 18:50 CANIM MACA GELMEDEN YAPILANLARI GÖRMEDEN BU YAZIYI YAZMIŞSIN SEN BALİLİNİN YERİNDE OLSAN FAHA KÖTÜSÜNÜ YAPARDIN
BALİLİDEN ÖZÜR DİLEMEN GEREKİRRRRRRRRRR.
Bahsettiğin mesajı bu topic için yazmamıştım,Balili'ye maç içinde yapılan
hakeretlere elbette bende karşıyım ve bu hareketi kınıyorum,helede bir
futbolcunun milliyetinden ötürü aşağlanmasını kabul etmek mümkün
değildir.Balili'nin son haftalarda ki davranışlarını da tasvip etmiyorum,futbol
görsel bir oyun ama rakibi aşağlayıcı,tahrik edici davranışlarıda bir futbol
severek olarak benimseyemem,bu davranışı yapan kendi takımımın önemli bir
oyuncusu olması benim için daha da kötü bir durumdur.Sivasspor kulübüde
Balili'ye fair playden uzak davranışları için gereken cezayı kesmiş ve Balili
Sivasspor da oynadığı sürece Sivasspor'a yakışır hareket edeceğini umuyorum...
Evet ne yazık ki Sivas dışında ikamet ettiğimden maçlara gelemiyorum,bu bir
kabahat ise kusura bakma,bende çok isterim 15 günde bir kendi takımımı
hemşerilerimin arasında,4 Eylül stadında izlemeyi ve destek olmayı ancak
hayat buna şimdilik müsade etmiyor.Sitemizin bir amacıda bu değil mi?
Gurbetteki hemşerilerimize maç atmosferini yaşatmak ve sizin gibi maça giden
taraftarlarımızın maç yorumlarını okumak...
Balili'den özür dilememi istemişsin hemde ''R'' harfini tekrar tekrar yazarakta bu
özüre vurgu yapmaya çalışmışsın eğer yanlış anlamadım ise,benim mesajımda
özür dilememi gerektiren bir hakaret yada buna benzer bir şey yok,bir taraftar
olarak küçük bir eleştride bulundum,bunada hakkım vardır diye
düşünüyorum...
PRoFeSSioNaL 18.04.2007, 19:09 Baliliyekimse laf edemez hakaret edemez onun arkasında www.sivasspor.com ve taraftarlar var
Del Piero 18.04.2007, 19:13 Himm... Şimdi bir kaç kelimede ben yazıyım bari yaa arkadaşlar bizim dinimizde bizim adetlerimizde böyle şey yok kesinlikle bizler buna tepkimi koymalıyız yani ne demek adam israilde doğmuş yahudi bir anne babanın evladı ve ona öğretilen dini yaşıyor zaten futbolun ve sporun anlamı ne farklılıkları bir araya getirmek insanları ötekileştirmeden uzlaştırmak kaynaştırmak değil mi ? bizde bunu yapmalıyız ve önümüzdeki maçlarda baliliye sahip çıkarak bütün türkiyeye bu göstermeliyiz gereken cevabı 4 eylül statyumunda baliliye sahip çıklamlıyız
baliliye sahip cikalim gaziantepli futbolculari kiniyorum
balili_58 18.04.2007, 19:41 Balili ye hakaret de bulunan ların allah belalarını bir gün verecek tir ama şunu untmasınlar sivasspora edmezler ama baliliye hakaret eden beni karşısında bulur balili seni çoooooooooookkkkkk seviyoruzzz................... ........
balili yahudi ise ve yahudilik kötü birşeyse ona hakeret edenlerin dinini merak ediyorum okadar müslümanlarsa antepli futbolcular neden transferleri dolarla neden karilari abd ablemli giysiler giydiriyorlar evet balili bizim ablemi taşiyor ve ona yapilan küfürler bize imranlılı sinan
Kimine yamyam derler kimine hıristiyan... Ama biz dedikki bizim ülkemizde yaşanmaz bu olaylar. Hadi seyirciyi zapdedemezsiniz, tabiki ne seyirci nede topçu. Fakat bu çirkin sözleri söyleyenler futbolcular olursa buna bir duuurr demek gerekir. Büyük takımlara ahkam kesen bu işin en tepesindeki insanlar. Nerdesiniz.... Hani Manisa maçında topla tepki veren, hani kramponunu kulağına götürdü diye ağzına geleni sayanlar, nerdesinizzz. Bu çocuk neden ağladı söyleyin bana nerdesinizzzz... Ne dini ne ırkı kardeşim ne istiyorsunuz. Türkler için bir Türk takımı için ter döken parasını helal kazanan kişiyi ne diye ezdiriyorsunuz. Kalmışki artık o bizim içimizden biri. O ATAKAN UYGUN. Bırakın dinini dilini ırkını nerdesiniz eyy ahkam kesenler. Tüm sivaslılar adına bu ve başka ırkçılık ayrımı yapan kişileri kınıyor. Balili kardeşimize saygılar sunuyorum. Sen rahat ol bizzz varızz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......
serkankeskin 18.04.2007, 20:39 islamiyette ve türklük te ırkçılığa yer yoktur biz en milliyetçi şehir olarak balili yi bağrımıza basmışsak antepli lavuklara söz düşmez
tykinik58 18.04.2007, 21:02 Balili'ye edilen küfürler Türkiye'de ilk değil, sonda olmayacak. Ama çok ayıp birşey. Balili'nin yapacağı en güzel hareket oynadığı futbol ve atacağı gollerle tüm rakiplere ve bazı yazar ve gazetecilere ders vermektir...
cihan çiftçi 18.04.2007, 21:15 BUNLARI YAPAN ALLAHINDAN BULSUN BİZİM DİNİMİZDE DİNE SAYGI VARDIR
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.04.2007, 21:24 kimse kimsenin din dil ırkına hakaret etme hakkına sahip değildir her zaman kötü söz sahibine yakışır demekki bu sözleri söyleyenler bu söze laik insanlar sadece diyorum TERBİYESİZLİK YAPILAN TERBİYESİZLİK başka bir şey demiyorum
malcom_x 18.04.2007, 21:40 bundan sonra bir numaralı düşmanımız gaziantep...
bu nasıl bir anlayış bir yanlışı savuşturalım derken yeni bir yanlış yapmak düşman kazanacağımıza dost olmasını bilelim arkadaş
metin_26 18.04.2007, 21:46 Bahsettiğin mesajı bu topic için yazmamıştım,Balili'ye maç içinde yapılan
hakeretlere elbette bende karşıyım ve bu hareketi kınıyorum,helede bir
futbolcunun milliyetinden ötürü aşağlanmasını kabul etmek mümkün
değildir.Balili'nin son haftalarda ki davranışlarını da tasvip etmiyorum,futbol
görsel bir oyun ama rakibi aşağlayıcı,tahrik edici davranışlarıda bir futbol
severek olarak benimseyemem,bu davranışı yapan kendi takımımın önemli bir
oyuncusu olması benim için daha da kötü bir durumdur.Sivasspor kulübüde
Balili'ye fair playden uzak davranışları için gereken cezayı kesmiş ve Balili
Sivasspor da oynadığı sürece Sivasspor'a yakışır hareket edeceğini umuyorum...
Evet ne yazık ki Sivas dışında ikamet ettiğimden maçlara gelemiyorum,bu bir
kabahat ise kusura bakma,bende çok isterim 15 günde bir kendi takımımı
hemşerilerimin arasında,4 Eylül stadında izlemeyi ve destek olmayı ancak
hayat buna şimdilik müsade etmiyor.Sitemizin bir amacıda bu değil mi?
Gurbetteki hemşerilerimize maç atmosferini yaşatmak ve sizin gibi maça giden
taraftarlarımızın maç yorumlarını okumak...
Balili'den özür dilememi istemişsin hemde ''R'' harfini tekrar tekrar yazarakta bu
özüre vurgu yapmaya çalışmışsın eğer yanlış anlamadım ise,benim mesajımda
özür dilememi gerektiren bir hakaret yada buna benzer bir şey yok,bir taraftar
olarak küçük bir eleştride bulundum,bunada hakkım vardır diye
düşünüyorum...
evet gardaş bu site gurbettekilere oynana maclarda resim ve maca gi
denlerden ARKADAŞlardan bilgi almak amaclı. ama ne yazıkki burda KENDİ FUTBOLCUMUZU KENDİMİZ ELEŞTİRİYORUZ AMA bilinçsiz halde cünkü macı sadece 10 dk özet izleyerek eleştirmek ne kadar dogru bilemem ama BALİLİ DENDE ÖZÜR DİLEMEN GEREKİYORRRRRRRRRR
simsek58 18.04.2007, 21:49 anteplilerde o zaman pkk tohumu bu kadar olmaz tekme atarsin anladik cekersin anladik ama böyle sözler söylemek bardagi tasirir terbiyesiz adiler
spainloco 18.04.2007, 22:27 yaratılanı severiz yaratandan ötürü,
bu özdeyişi hiç unutmayınız,
sen başkasının dini inancı, rengi, dili , mezhebi vs ne ile aşağılıyorsan bilki sen insan dahi olamazsın, kendinede asla müslümanınm falan deme,
sıkma canını balili=atakan
abi cok güzel özetlemiş walla bize altınaa imzamı koyuyorum
TuNaHaN_058 18.04.2007, 22:43 Arıca, Balili'nin bugün bir gazetede yer alan iddialarıyla ilgili olarak, şunları kaydetti:
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/26703_1_070418160116.jpg
''Balili ve hareketleri beni ilgilendirmiyor. Beni, bizim oyuncular ilgilendiriyor. Futbolcu hata yapar, kızar öfkelenir. Oyun içinde bunlar doğal şeyler. Oyuncularım hata yapmamalıydı. Sakin olmamız, bu oyunlara gelmememiz gerekiyordu, ama ben de dahil kabul etmeliyiz ki hata yaptık. Ben orada hakeme hakaret etmedim, tepki gösterdim.
Şimdi Balili'nin söylediklerine gelince, bu oyuncu kendini nasıl savunacak? Bunlar çirkin şeyler. Halbuki maçtan önce futbolcularıma uyarılarda bulunmuştum. Balili, aynı şeyleri Vestel Manisaspor maçında da yaptı, geçen yıl Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a yaptı. Bekir'in davranışı çok yanlıştı. Balili topu bırakıp Bekir'le alay ediyor. Ben burada Balili'ye kızmam. Her seferinde söylüyorum, bu adam belli bir adam. Bekir'in, diğer oyuncularımın direnci düşmüş, gençlik var, beyin yorgun, ama hata yapmayacaksın, tahrik olmayacaksın. Hakem kötü filan diyoruz da Bekir'i, Erdal'ı, Mehmet'i de atabilirdi, ama hakem kalecimiz Hasagiç'i attı. Penaltı pozisyonunun ise penaltıyla alakası yoktu. Balili orada nasıl devrildi, bir türlü anlayamadım. Keşke bunlar hiç olmasaydı.''
ANTEP OVASI BILMEM NE YUVASI DIYE BAGRILDIGI GÜNLERIDE BILIYORUM
FAZLA ABARTMAYA GEREK YOK!!
FUTBOLDA HER SEY OLUYOR
anteplilerde o zaman pkk tohumu bu kadar olmaz tekme atarsin anladik cekersin anladik ama böyle sözler söylemek bardagi tasirir terbiyesiz adiler
beyler eleştırelım ama sınırlı olsun eleştırımız.tum antebı bu denlı bir ithamda bulundurmak çok yanlış...biz saha içindeki antepli futbolcuları konusalım şehir değil.tabi birde şikeci erdoğan arıcayı..
yigidoefsanesi 18.04.2007, 23:19 BALILI YA PROFÖSYENEL DEGIL YADA COK MILLIYETCI!!!!
TURKIYE LIGLERINDE COGU ÜNLÜ FUTBOLCULARA LAF EDILIYOR EDILMEYEDE DEVAM EDIYOR
ALPAYIN AILESINI AGIZLARINDAN DUSURMUYORDU TARAFTARLAR
HIC BIRIDE OYUNDAN CIKMAK ISTEMEDI OYUNUNA DEVAM ETTI
BALILIYE YAKISTIRAMADIM BU DAVRANISINI
COK DUYGUSALSAN,COK MILLIYETCIYSEN BASKA BIR ÜLKEDE FUTBOL OYNAYAMAZSIN
EN IYISI ÜLKENE GERI DÖNMEN
TARAFTARLAR HER TÜRLÜ PISLIGI YAPABILIYORLAR SONUCTA
SAHAYA GIRIP FUTBOLCUSUNU BILE DÖVÜYORLAR KALDIRAMAYACAKSAN BU ISI BURADA YAPAMAZSIN
sonuna kadar katılıyorum kardeşim
yigidoefsanesi 18.04.2007, 23:24 düşmanımız anteptir. kıskanıyorlar bizi
ademgoze 18.04.2007, 23:32 bugün baya gazetede sivassporlu balilinin haberi vardı birde servetin ama balili iyi gidiyordu aynı yolda devam balili futbolunu daha çok konuşuyorlar senin
TracyMcGrady58 19.04.2007, 01:18 Olmamasi gereken hareketler bunlar ama malesef oluyor.Cok ayip ediyorlar yapanlar, Balili onlar gibi ekmek parasini kazanmaya calisiyor ama böyle hakaretlere hic gerek yok.Birisini diniyle dislamak ve hakaret etmek futbol sahasinda yakismayan bir hareket
önce antebi temizlen sonra iftira yapman
mesut_koçak_58 19.04.2007, 07:46 balılı senden çok özür dılıyorum bu haraketlerının sebebını bılmeden senı aşşaladık böyle ırkçılık yaptıklarını bılmıyoruz sen oynamana devam et bız arkandayız her zaman.....
Kedi ve ciğer misali, Atakan Uygun'u sahada ekarte edemeyenler bu yola başvurmaya başlamışlar.
Atakan Uygun'un tahriklere kapılmadan, herkesi kendisine hayran bırakan futbolunu oynamasını bekliyoruz.
polatsuayip 19.04.2007, 08:34 dünyanın bir çok liginde ırkçılık yapıldığını duymuştum am
bunun
bizim ülkemizde olacağını tahmin etmiyordum
özelliklede bir türkün
diyeceğini
GERÇEKTEN YAKIŞTIRAMADIM...
sandal5877 19.04.2007, 09:01 anteplilerde o zaman pkk tohumu bu kadar olmaz tekme atarsin anladik cekersin anladik ama böyle sözler söylemek bardagi tasirir terbiyesiz adiler
HEPİMİZ BALİLİYE YAPILANA ÜZÜLDÜK AMA
BURDA BÖYLEŞEYLER YAZMAN NEKADAR DOGRUDUR
BİLEMEM ÜÇTANE KENDİNİ BİLMEZİN YAPTIGI HAREKET
ANTEPE MAEL EDİLMEMELİDİR
SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR
AYDIN1985 19.04.2007, 09:30 Cok cirkin ve insanlik disi bu hakaretler, bu olaylari siddetle kiniyorum. Tamam adimnin dini baska ama bu onu asagilama anlamina gelmezki. aslinda suc bizim dogru Müslüman olamamizda, eger biz dinimizi dogru düzgün yasasak, Hz. Peygamber efendimizin diger insanlara davrandigi gibi davranirdik.
AYDIN1985 19.04.2007, 09:36 Birde su tv deki spor programlarini sunanlar, adamlar görmek istediklerini görüyorlar ve söylüyorlar. Dingiller maca nerenizle bakiyorsunuz anlamiyorum. Balili tavir yapinca suc, tekme tokat atanlar serbest. benim görüsüm G.Antepsporlu futbolculardan 1-2 kisiye KIRMIZI KART gösterilmesi gerekirdi.
mesut_koçak_58 19.04.2007, 10:13 'Yabancı değilim !'Sivasspor’un yıldız futbolcusu Pini Balili, Türkiye’deki yaşantısıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Sivas’ta hiç yabancılık çekmediğini belirten İsrailli futbolcu, “Arkadaşlarım bana, ‘Bizden iyi konuşuyorsun’ diyorlar. Gelmeden önce Türkiye’yi Revivo’ya sormuştum. Türk vatandaşlığı için başvuru yaptım” dedi. Sivasspor’da iyi bir hava yakaladıklarını belirten Balili, “İstanbulspor’da da güzel günlerim geçmişti. Aykut Kocaman ve Bülent Uygun eski futbolcu olduğu için bizi daha iyi anlıyorlar. Futboldan geldikleri için de başarılı oluyorlar. Kaytardığımızı bile sezinliyorlar” diye konuştu.
‘Futbolda ciddiyim’
Takımın performansını da değerlendiren yıldız futbolcu, “Hâlâ Avrupa’ya gitme şansımız var ve bunu sonuna kadar kovalayacağız. Bu camia Avrupa’yı hak ediyor” derken, kendisiyle ilgili de şu yorumu yaptı: “Özel yaşantımda çok neşeli bir insanım, ancak işin içine futbol girdiğinde çok farklı oluyorum. İşimi çok seviyorum ve bu nedenle disiplinli çalışıyorum. En sevdiğim şey döner. İsrail’de bile gidip döner yiyorum. Bilgisayarda chat yapmak da hobilerim arasında.”
mesut_koçak_58 19.04.2007, 10:28 Gaziantep'ten Balili'ye büyük tepki
SİVASSPOR'un İsrailli futbolcusu Balili'nin, “Gaziantepsporlu bazı futbolcular, bana (Yahudi p...) diyerek hakaret etti“ iddiası, Gaziantepspor'da tepki yarattı.
Teknik direktör Erdoğan Arıca, düzenlediği basın toplantısında, “Balili'nin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu herkes biliyor'' derken takım kaptanı Bekir, “Maçtan sonra Faruk'u telefonla arayarak maçtaki gerginlik nedeniyle bizden özür diledi, sonra da bu açıklamayı yaptı. Balili yalan söylüyor“ diye konuştu. Erdoğan Arıca, Sivaspor maçında yaşananlar ve Balili'nin iddialarıyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Balili, beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren bizim oyuncularımız. Oyuncularımıza her zaman sakin olmalarını söylüyoruz. Ama, futbolcuların beyinleri yoruluyor. Hata yapıyorlar. Balili maçtan sonra özür telefonu açıyor, sonra bu suçlamada bulunuyor. Yaptığı normal. Çünkü, kendisini savunması lazım. Gollerden sonra Bekir'e yaptığı çok çirkindi. Topu bırakmış, Bekir'le alay ediyor. Bir hafta önce de Manisa'da aynı şeyi yaptı. Biz de dedik ki adam bu. Bekir'in de kaptan olarak yaptığı yanlış. Hadi o yaptı, sen niye ona alet oluyorsun. Geçen yıl Kayserispor maçında gol attıktan sonra Ertuğrul Sağlam'a neler yaptı. Oyuncularımın sakin olmaları gerekirdi. Hatta benim de sakin olmam gerekirdi. Ama istenmeyen olaylar oldu. Saha içinde oluyor bunlar.“
Kaptan Bekir ise Balili'nin, “Yahudi p..., diye hakaret ettiler“ biçimindeki iddialarının doğru olmadığını söyledi. Gaziantepspor'da bu sözü kullanacak oyuncu olmadığını ve olmayacağını belirten Bekir, şöyle konuştu:
“Kaldı ki böyle bir söz söylenmiş olsa, Balili maçtan sonra eski takım arkadaşı olan Faruk'u arayıp onun aracılığıyla bizden özür dilemezdi. Bunu niye söylemedi? Ayrıca, Lig TV'de soyunma odasında yaptığı açıklamada üzgün olduğunu ifade etti. Biz bu maçta bazı hatalar yaptık. Dersler de çıkardık. Sivasspor maçını kapattık. Takım olarak Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. Balili'nin açıklaması asılsız.“
İkinci kaptanı Mehmet Polat'da Balili’yi suçlayarak, “Daha önce de Türkiye'ye yine bir İsrailli olan Revivo gelmişti ama Revivo’nun kişiliğini, futbol anlayışını ve Türk insanına olan davranışını ve iyi niyetini herkes biliyor. Şu anda Balili'nin yaptıklarını görüyorsunuz. Ben başka bir şey söylemek istemiyorum. Ama, yapılan tahrikler, bizi bir noktadan sonra çileden çıkardı. Biz de tahriklere kapıldık ve istenmeyen olaylar cereyan etti“ dedi.
yahudi olabilir bunun sporla futbOluyla ne alakası var bu tip şeyler sporda çok ayıp. onun moralini bozmak için kasıtlı yapıyorlar. balili biz senin arkandayız ATAKAN :-) SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR.
TuNaHaN_058 19.04.2007, 13:16 DIKKAT EDIYORUMDA HIC KIMSE BALILININ OYUNDAN CIKMAK ISTEMESI HAKKINDA YORUM YAPMIYOR
BUNA TAKIMI SATMAK DENIR!!!!!!DUYRULUR!!!!!!!
http://www.forumera.com/images/smilies/Animation%2076.gifPROFÖSYÖNELL IK BU MU?
yigidolar06 19.04.2007, 14:04 balili yanlış yapıyor vestel macında korner noktasında yaptığı alaycı hakaret ve gaziantep macında yaptıklarını hiç yakıştıramadım. bizim adımız YİĞİDO bize yakışanı yapması lazım. gaziantep bizim kardeş kulüplerimizden birisidir futbol içinde bu gibi olaylar vardır bundan sonrada olacaktır.
Bazı arkadaşlar işleri bazı yerlere getirmişler ama biz burda baliliye yapılan ırkçılıgı konuşurken yok antep pkk yuvası yok bilmem ne çok ayıp yakışmıyor yigidolar
alayına isyan inadına balili
yigido Atilla 19.04.2007, 15:27 Balili Türkiye süperliginin en süratli futbolcusu oldugunu herkes yavas yavas anladi böyle süratli bir futbolcuyu sahada nasil durdurursunuz ancak böyle insanliga yakismayacak kelimelerle ..P.... Yahudi ....Adamin sucu sivassporu Aslanlar gibi tabelenin üst siralarina tasimasi , ve Balilinin Moralini ve Motivasyonunu sahada bozmak icin bilincli yapiyorlar. Balili gibi sempatik bir futbolcu nicin hüngür hüngür Soyunma odasinda Aglasin .Dünyada hic bir Futbolcu Hocasina soyunma odasinda beni degistir bana ve dinime yapilan bu hakaretlere dayanamiyorum diye bilecek durumu getiren GAZIANTEPLI FUTBOLCUYU ve Durumu Bilmeden ekran basinda ne konustugunu bilmeyen ERMAN TOROGLUNU SIDETTLE KINIYORUM
Balili,nin yaninda olma zamani geldi Futbolada irkcilik girdiyse bunu durdurmakta sahada Taraftara düstü irkciligi kiniyoruz bunu yapan Rakip taraftar ve Futbolcularini uyariyoruz pankardiyla cikin arkadaslar bu bir örnek olustursun kimsede böyle birseye yanasmaz vede Baliliyi,ye böylece destegimizi vermis oluruz kimse yalniz birakmamis olur buda ona bir VEFA BORCU OLUR Böylece iyi bir motivasyon olur bana katilan arkadaslarima Tesekkür ediyorum
SEMİH-58 19.04.2007, 16:34 terbiyesizlikten başka birşey degil.
Hasagiç'e Balili cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Gaziantepspor'un Boşnak kalecisi Hasagiç'e 3 maç oynamama cezası verdi. Kurul, Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca'ya da 1 maç resmi müsabakalardan men cezası verdi.
antep kumeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
CÜSSKB-Aynur 19.04.2007, 18:19 Takımımızın en popüler, en golcü futbolcusunu ancak böyle aşağılık bir takdikle alt edebileceklerini düşünmüş olmalılar.
Balili, sen basit oyunlara gelemeyecek kadar büyüksün.
Seni çok seviyoruz.
Huseyin_34_58 19.04.2007, 19:38 Baliliye yahudisin hakaret edip küfreden ve suçlayanlar az akıllı olsun.. Ermeni sözde soy kırımını abd de kim engelliyor? yahudi lobisi.. Kıbrısta hangi arap yada islam ülkesi bizi destekliyor hiç birisi.. kulakdolma ve kindar söylemlerle 3-5 örümcek kafalının ve yobaz zihniyetin maşası kim oluyorsa ; yüce türk milletinin vede sivasspor camiasının önünde lanetliyorum
yigidolar06 20.04.2007, 12:36 Balili Türkiye süperliginin en süratli futbolcusu oldugunu herkes yavas yavas anladi böyle süratli bir futbolcuyu sahada nasil durdurursunuz ancak böyle insanliga yakismayacak kelimelerle ..P.... Yahudi ....Adamin sucu sivassporu Aslanlar gibi tabelenin üst siralarina tasimasi , ve Balilinin Moralini ve Motivasyonunu sahada bozmak icin bilincli yapiyorlar. Balili gibi sempatik bir futbolcu nicin hüngür hüngür Soyunma odasinda Aglasin .Dünyada hic bir Futbolcu Hocasina soyunma odasinda beni degistir bana ve dinime yapilan bu hakaretlere dayanamiyorum diye bilecek durumu getiren GAZIANTEPLI FUTBOLCUYU ve Durumu Bilmeden ekran basinda ne konustugunu bilmeyen ERMAN TOROGLUNU SIDETTLE KINIYORUM
BALİLİNİN YAPTIĞI OYUNLARI GÖRMEDEN İYİ SALLIYORSUN.VESTEL MACINDA KORNER KÖŞESİNDE YAPYIĞI HAREKET VEDE ANTEP MACINDA YAPTIĞI HAREKETLER HİÇ HOŞ DEĞİL BİZE BÖYLE FUTBOLCU OLMASIN TÜRKİYE HEPİMİZİN
yigido Atilla 20.04.2007, 13:30 BALİLİNİN YAPTIĞI OYUNLARI GÖRMEDEN İYİ SALLIYORSUN.VESTEL MACINDA KORNER KÖŞESİNDE YAPYIĞI HAREKET VEDE ANTEP MACINDA YAPTIĞI HAREKETLER HİÇ HOŞ DEĞİL BİZE BÖYLE FUTBOLCU OLMASIN TÜRKİYE HEPİMİZİN
Balili Korner kösesinde ne yapmis Kendi takim arkadaslarinin gelmesini bekliyor kuralda centilmenlige yakismiyan bir sey varsa sari karti hakem o zaman niye vermedi.Bu hareketin sari kart gerektirmedigini Mactan sonra Sansal büyükaga bile söylüyor. Antep macinda Balili nicin hüngür hüngür aglayarak ben oynamak istemiyorum hocam beni cikar niye desin !!!! Sen diyorsunki Balili Soyunma odasinda yalandan aglayip sov yapip Oynamak istemiyor ..!!!!!!!! Balili gibi Sivassporu üst siralara tasiyan 1.futbolcuyu senin gibi düsünen 1000taraftara degismem Kendi takimin futbolcusuna sahip cikmayan taraftardan Sivasspora hic bir fayda gelmez.!!!! Gercek Sivasspor taraftari Sivassporda futbol oynayan Her futbolcuyu desteklemelidir Balilide bizde oynadigina göre sonuna kadar Baliliye destek.....
Baliliye yahudisin hakaret edip küfreden ve suçlayanlar az akıllı olsun.. Ermeni sözde soy kırımını abd de kim engelliyor? yahudi lobisi.. Kıbrısta hangi arap yada islam ülkesi bizi destekliyor hiç birisi.. kulakdolma ve kindar söylemlerle 3-5 örümcek kafalının ve yobaz zihniyetin maşası kim oluyorsa ; yüce türk milletinin vede sivasspor camiasının önünde lanetliyorum
Hüseyin kardeş, dini ve tarihi gerçekleri bir araştır istersen...
Hüseyin kardeş, dini ve tarihi gerçekleri bir araştır istersen...
bence de.... daha iyi araştırmak lazım bu konularda yorum yapıyorsak...
spora bu tarz siyasi olayların karışması son derece sağlıksız ve tehlıkelı..futbol kuresel bır kavram ve bunu oluşturan unsurlarda her turlu dıl dın ırk tan gelıyor.buna herkes alışınca olay bıtecek zaten..
yigidolar06 20.04.2007, 17:50 Balili Korner kösesinde ne yapmis Kendi takim arkadaslarinin gelmesini bekliyor kuralda centilmenlige yakismiyan bir sey varsa sari karti hakem o zaman niye vermedi.Bu hareketin sari kart gerektirmedigini Mactan sonra Sansal büyükaga bile söylüyor. Antep macinda Balili nicin hüngür hüngür aglayarak ben oynamak istemiyorum hocam beni cikar niye desin !!!! Sen diyorsunki Balili Soyunma odasinda yalandan aglayip sov yapip Oynamak istemiyor ..!!!!!!!! Balili gibi Sivassporu üst siralara tasiyan 1.futbolcuyu senin gibi düsünen 1000taraftara degismem Kendi takimin futbolcusuna sahip cikmayan taraftardan Sivasspora hic bir fayda gelmez.!!!! Gercek Sivasspor taraftari Sivassporda futbol oynayan Her futbolcuyu desteklemelidir Balilide bizde oynadigina göre sonuna kadar Baliliye destek.....
BALİLİ SUÇLUKİ 20 BİN DOLAR CEZAYI KULÜP KESTİ BALİLİ BİZİM TOPCUMUZ ONA SAHİP CIKACAKSAK Y İ Ğ İ D O GİBİ CENTİLMENCE OYNAYACAK
metin_26 20.04.2007, 17:58 BALİLİ SUÇLUKİ 20 BİN DOLAR CEZAYI KULÜP KESTİ BALİLİ BİZİM TOPCUMUZ ONA SAHİP CIKACAKSAK Y İ Ğ İ D O GİBİ CENTİLMENCE OYNAYACAK
HEEEEEE BALİLİ ZATEN YİGİDO GİBİ OYNUYOR YORUM YAZARKEN BİLGİ ALDIKDAN SONRA YAZ
oğuzhan AKDOĞAN 20.04.2007, 18:05 gaziantepli futbolcuları kınıyorum.Balili yi kıskanıyorlar kimse balili gibi olamaz.ülkesinede milletinede dininede küfür etmek doğru olmaz.Örn emre belözoğlu ya da nihat a küfür etseler hoşumuza gider mi? hayır gitmez.Gaziantep kümeyee
o_albayrak 21.04.2007, 17:02 SAHADA BALİLİYLE BAŞ EDEMEYENLER EĞER IRKÇILIK YAPARAK MAÇ KAZANACAKLARINI SANIYORLARSA YANILIYORLAR O YÜZDEN ANTEP KÜMEYE
Bilmiyorum5 21.04.2007, 17:39 BALİLİ DE SÜTDEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL O DA BİRAZ DİKKATLİ OLMALI RAKİPLERİ BUNDAN SONRA BALİLİTİ DAHA ÇOK KIŞKIRTICAKLAR ÇÜNKÜ MEDYA OLAYLARI O KADAR COK SISIRIYO KI OZELLIK 3 HAFTADIR ERMAN TOROGLU BALILIYE KIN KUSUYOOO HAKEMLER ARTIK BALILIYE OLUR OLMAZ YERLERDE KART GOSTERMEYI KOLLLIYCAKLARDIR NEDEN BALILIDE BASKA FUTBOLCU DEGIL CEVABI SORUDA GIZLI ADI BALILI DUNYANIN BELKIDE EN SÜRATLİ OYUNCUSU ONU DURDURA BILEN YOK BU SEBEPLE BALILIYE KARSI CEPHE ALINMIS DURUMDA HAKEM VE RAKIPLER TARAFINDAN SIVASSPOR VE BALILIN YAPMASI GEREKEN BU KISKIRTMALARDAN ETKILENMEYIP SAKIN OLMAKTIRR
jakobieen 21.04.2007, 17:46 BALİLİ DE SÜTDEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL
valla balili, sütten çıkan ak kaşık mı kara kaşık bilmem ama geçen maçta benim bi şey dikkatimi çekti. iki pozisyonda baliliye sert bi şekilde yumruk atılıp yere serildi ama ikiside net kırmızı kartı gerektiren hareketti ama balili hemen ayağa kalktı oysa bazıları gibi yerde iki kıvranmış olsa iki anteplide oyundan atılırdı, ufak bi ayrıntı ama ben bu ayrıntıda balilinin iyi niyetini sezdim... helal olsun baliliye..
metin_26 21.04.2007, 18:00 valla balili, sütten çıkan ak kaşık mı kara kaşık bilmem ama geçen maçta benim bi şey dikkatimi çekti. iki pozisyonda baliliye sert bi şekilde yumruk atılıp yere serildi ama ikiside net kırmızı kartı gerektiren hareketti ama balili hemen ayağa kalktı oysa bazıları gibi yerde iki kıvranmış olsa iki anteplide oyundan atılırdı, ufak bi ayrıntı ama ben bu ayrıntıda balilinin iyi niyetini sezdim... helal olsun baliliye..
haklısın gardaş baliliye yapılan lar burda bilmeden yorum yapıyorlar
metin_26 21.04.2007, 18:01 BALİLİ DE SÜTDEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL O DA BİRAZ DİKKATLİ OLMALI RAKİPLERİ BUNDAN SONRA BALİLİTİ DAHA ÇOK KIŞKIRTICAKLAR ÇÜNKÜ MEDYA OLAYLARI O KADAR COK SISIRIYO KI OZELLIK 3 HAFTADIR ERMAN TOROGLU BALILIYE KIN KUSUYOOO HAKEMLER ARTIK BALILIYE OLUR OLMAZ YERLERDE KART GOSTERMEYI KOLLLIYCAKLARDIR NEDEN BALILIDE BASKA FUTBOLCU DEGIL CEVABI SORUDA GIZLI ADI BALILI DUNYANIN BELKIDE EN SÜRATLİ OYUNCUSU ONU DURDURA BILEN YOK BU SEBEPLE BALILIYE KARSI CEPHE ALINMIS DURUMDA HAKEM VE RAKIPLER TARAFINDAN SIVASSPOR VE BALILIN YAPMASI GEREKEN BU KISKIRTMALARDAN ETKILENMEYIP SAKIN OLMAKTIRR
macı sahada görmeden sallama canım izlede yorum yaz hemi
Düşme hattında olan takımların oyuncuları puan sıkalasının üst taraflarında yer alan takımlara kart görmek pahasına bile olsa sahada tahrik edici ve oyuncuyu sakatlayıcı davranışlarda bulunacaklardır.Bu gibi durumlarda soğukkanlı olmak ve karşı tarafa koz vermemek gereklidir.Hakemlerinde fiziksel ve sözlü saldırıya uğrayan topçuları korumaları konusunda görevlerini yerine gerekmektedir.Yoksa haklıysa haksız duruma düşülmesi ve reyting uğruna saçmalayan spor programlarının malzemesi olmak kaçınılmazdır.
Bilmiyorum5 21.04.2007, 18:55 macı sahada görmeden sallama canım izlede yorum yaz hemi
1 BEN BALILIYI VE SIVASSPORU SAVUNUYORUM
2 GÖRMEDEN HIC BI ZAMAN KONUSMADIM KONUSMAM O SENIN GIBI BILMEDEN LAF ATANLARA YAKISIR
3 BENIM SENIN GIBI SALAKLARIN CANI OLMAM
4 DEDIKLERIMDE YANLIS BI TARAF YOK BALILI DIKKATLI OLSUN YOKSA KART GORUR SIVASSPOR ZARAR GORUR DIYORUM SEN AT GOZLUGUNU CIKARSAN IYI OLUR
koray kaycı 24.04.2007, 14:35 terbiyesizler yüzünden futbol lekeleniyor
küfüre hayır futbola devam haydi yigitler
thing58012 24.04.2007, 14:51 Bir ara Emre Bölezoğlu ırkçılık yaptı diye suçlandı. bu konuda tüm Türkiye ayağa kalktı yapmaz yapmadık diye.Sonra Eto'o ya yapılan ırkçılık var her zaman. Balili'ye yapılan bu ırkçılıkta aynı şekildedir. Yine Türkiyenin bu konu üzerinde oturup konuşması lazım. Tv'deki o saçma spor programlarında polemik yaparak reyting toplamaya çalışan programların bu konbuyla ilgilenmesi lazım.Irkçılık sadece yaptığı işi yapamayan insanların başvurduğu iğrenç yollardan bir tanesidir. Balili'nin bunlara aldırmaması lazım.Bu olaylara aldırmadan yoluna devam etmeli o harika futboluyla adından söz ettirmelidir. Bu tarz hareketlerle bir yere varılmaz.Irkçı değil Türk'üz....
crayz58body 24.04.2007, 16:13 bunu yapanlar insan olamazlar... Spor sevgi barış ve kardeşliktir. Balili Türkiye'ye ve türk insanına öyle alıştı öyle sevdiki. Bizim insanımız sevilmiyecek gibide değil...Yabacılara karşı misafir perver dili dini ne olursa olsun hep hoşgörülüdür. sıcaktır. Balili de bizleri benimsedi dini farklı olmasına rağmen dilimizi öğrendi.. Bizden biri oldu.. Niye ağladı biliyormusunuz? Bu kadar sevdiği bir milletin rakip takımın içindeki birkaç kendini bilmez ahlaksız, spor camiasına yakışmayacak hainin konuşmasına üzüldüğünden, beklemediğinden ağladı....Kazanmak uğruna böyle bir çirkefliği kınıyorum...Üzülme balili sen işine bak. Seni sevmeyenleri tükürüğü ile boğacak kadar sevenin olduğunu unutma...
crayz58body 24.04.2007, 16:40 3-5 topcunun yaptığı densizliği bakıyorumda Kookoca Gazi ünvanını almış Antep e mal ediyorsunuz..ANTEP BİZİM DÜŞMANIMIZ DEĞİL ASLADA OLAMAZ.. Onlar bizim canlarımız kardeşlermiz olurlar... Bizim onlardan farkımız yok. Onlarında bizden...''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE'' Unutma.... Spor sevgi barış ve kardeşliktir...Lanet olsun bunun dışında düşünene....
|