Orijinalini görmek için tıklayınız : DENIZLİSPOR TEMKİNLİ.
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, alt sıralardaki takımlar için çemberin giderek daraldığını belirtti.
http://www.ntvspor.net/Images/12816.jpg
Son 4 haftayı yenilgisiz kapatıp 8 puan toplayan Denizlispor'da, teknik direktör Güvenç Kurtar, hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçının çok önemli olduğunu söyledi.
Takımın çıkışının moral motivasyonunu artırdığını ifade eden Kurtar, rahat nefes alabilmek için kalan 6 maçtan en az 3'ünü kazanmak zorunda olduklarını belirtti.
Kurtar, ''Çember giderek daralıyor. Bu hafta Sivasspor ile iç sahada oynayacağımız maç çok önemli. Rakibimiz iyi bir takım ve kontratak futbolu çok iyi uyguluyor. Bu nedenle çok dikkatli olmak ve sahada gücümüzün üzerinde performans göstermeliyiz'' dedi.
Kurtar, Sivasspor maçı öncesi takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığını sözlerine ekledi.
''Bu nedenle çok dikkatli olmak ve sahada gücümüzün üzerinde performans göstermeliyiz'' demiş Güvenç Kurtar,
Rakiplerin korkulu rüyası olan bi takıma sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır:)
Başarılar yiğidom.İnşallah bu maçı da alıp döneriz;)
TracyMcGrady58 19.04.2007, 01:27 Son deplasman maclarinda basarili sonuclar alamadik ama bu mac bizim icinde cok önemli.UEFA kupa yolunda her engeli asmaliyiz.Denizli engeli zorda olsa asmaliyiz ve asacagiz insallah
mesut_koçak_58 19.04.2007, 07:42 ne sebeble olursa olsun bu maçı almalıyız.......
SivasLady 19.04.2007, 09:26 her maca galibiyet icin cikiyoruz
deplasmanda 1 puan her zaman iyidir
insallah bu sefer denizliyi yenip yolumuza devam edecegiz
RECEP_YÜKSEL 20.04.2007, 10:46 her maca galibiyet icin cikiyoruz
deplasmanda 1 puan her zaman iyidir
insallah bu sefer denizliyi yenip yolumuza devam edecegiz
sivas_kangallı 20.04.2007, 11:14 bu maça ben en kötü ihtimal berabere biter diyorum berabere bitmese maç bizimdir..
ceza_tolga_rep 20.04.2007, 12:01 bu maça denizli mutlak galibiyetle çıkcaktır.denizli gerçedken bizim genelde başarısız sonuçlar aldığımız bir takım.işimiz çok zor.inşallah galip geliriz ama bana göre bu maçı denizli alacak gibi..
Hayatcoqqberbat 20.04.2007, 12:03 üerinde stres olan taraf denizli spor rahat olursak kaazanıp avrupa için yolumuza devam ederiz inşallah
Del Piero 20.04.2007, 12:16 İNŞALLAH KAZANACAĞIMIZ BİR MAÇ ARKADAŞIMA KATILIYORUM ARTIK RAKİPLER HEM İÇ SAHADA HEM DEPLASMANDA BİZDEN ÇEKİNİYORLAR BİZDEN ALABİLECEKLERİ 1 PUANI BAŞARI SAYIYORLAR VE BU DURUM BİZ YİĞİDOLARI ÇOK GURURLANDIRIYOR TEŞEKKÜR EDERİM SİVASSPOR BU GURURU BİZ YİĞİDOLARA YAŞATTIĞINIZ İÇİN
izmirliyigido 20.04.2007, 13:48 VAY BEE.....SÜPER LİGDE BU GÜNLERİ DE GÖRDÜK YA, ÇOK ŞÜKÜR... RAKİPLER KORKULAN TAKIM OLARAK BAHSEDİYORLAR...HELAL OLSUN BÜLENT UYGUN, HELAL OLSUN YİĞİDOLAR....
İNŞALLAH KORKTUKLARI BAŞINA GELECEK. GEÇEN SENEYE KADAR, EGE TAKIMLARI BİZE RAKİP OLAMIYORDU, ŞİMDİ İSE DEPLASMANLARDAN PUANSIZ DÖNÜYORUZ. AMA İNŞALLAH BU SEFER PUAN ALACAĞIZ.
.
üerinde stres olan taraf denizli spor rahat olursak kaazanıp avrupa için yolumuza devam ederiz inşallah
aynen katılıyorum...sabırlı oynarsak sonuca ulaşacağımızdan emınım...:rolleyes:
altuntas58 20.04.2007, 14:32 denizlispor galibiyeti bizim heyacanımızın doruk noktası olacak
uefa yolunda devam anlamına gelen bu macı mutlaka almalıyız
gecmişte denizlispor çok kere takımları şampiyonluktan etti süprüz
bir takım çok dikkatli olmalıyız bizede süprüz yapabilir allah korusun
her şey sivasspor için yiğidoların takımı
MustafaParlak 20.04.2007, 16:06 bence çok kolay yeneriz ama küçümsememek gerekiyo geçen sezon fenere yaptıgını unutmayalım top yuvarlak
nazimgulturk 20.04.2007, 16:08 BU MAÇI ALICAZ BAŞAK SEÇENEK YOK ZATEN ...
KONTRAK FUTBOLLA BU İŞİ BİTİRİRİZ ONLARI DAĞITIRIZ FARKLI KAZANACAĞIZ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Besyo_cu 20.04.2007, 16:54 En azından intertoto kupası için mutlak puan almamız gerek...
selam
avrupa hayelerin varsa eger gercekten sivassporun bu mactan galibiyetle dönmesi lazim diye düsunuyorum bundan sonraki maclar daha zor vede cetin gecer,insallah yenerler
basarilar sivasspor;))
metin_26 20.04.2007, 18:10 DENİZLİ COK STRESLİ CIKACAK DEVAMLI SALDIRACAKDIR BU BİZİM İÇİN COK İYİ OLUR CÜNKİ BİZ ACIK OYNAYAN TAKIMLARI HEP DEVİRDİK DENİZLİYİDE YENECEGİMİZE İNANIYORUM
sivas caplanı 20.04.2007, 18:55 bence öyle olmayacak cok dikkatli olacaklar cünkü 3 puana onlarında bizimde çok ihtiyacımız var
sandal5877 20.04.2007, 20:01 ALLAH yardımcınz olsun yığodolar
SivasSpor.Com 20.04.2007, 20:10 <!--StartFragment -->Pazar günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden ve Ligde bir hayli rahat konumda bulunan Sivasspor’la karşılaşacak olan Denizlispor’da tam bir korku hakim!
Ligde bir hayli rahat konumda bulunan ve deplasmanlarda başarılı bir futbol sergileyen Sivasspor karşısında oynanmanın zorluğuna dikkat çeken Denizli Teknik Direktörü Güvenç Kurtar “Rakibimiz deplasmanlarda son derece iyi futbol oynayıp başarılı sonuçlar alan bir takım. İşimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Taraftarımızında desteğiyle rakibimizi yenip haftayı üç puanla kapamak istiyoruz” dedi.
Bundan sonra kendi evlerine oynayacakları maçları kazanmak zorunda olduklarınada dikkat çeken Kurtar “Zaman daralıyor ve ligde ilginç sonuçlar alınıyor. Eğer kendi evimizde oynayacağımız maçları kaybedersek zor durumda kalırız” şeklinde konuştu. Sakatlığı geçen Selahattin’in Sivasspor maçında forma giymesi bekleniyor.
sedat yildiz 20.04.2007, 20:20 denizlispor sivasspor macindan cok cekiniyor
mekan34parola58 20.04.2007, 20:30 inşallah bu deplasmandada galıp gelecegiz ve iddaamızı sürdüreceğiz KOYULHİSARLI YİĞİDOLAR
BekirBayrak 20.04.2007, 20:51 ıns denizlinin korktugu basına gelecek :D
1967_DERNEK_MUSTAFA 20.04.2007, 20:55 Denizli düşme potasında olan bir takım sivasspora karşı var gücüyle asılacak acilen puana ihtiyaçları var bunun karşısında sivassporda oynanan karşılaşmada denizlinin açıklarından yararlanıp gol yollarına rahatlıkla gidecek bunun hesabını bülent hoca iyi düşünmüştür umarım
sabırlı ve sakın oynarsak ikinci yarı sonuca ulaşacağımızın kaanıtındeyım
denizli ilk devrede bizi yenmişti şimdi sıra bizde, yeneceğiz inşallah..... denizlide sadece yusuf var onu durdurunca herşey kolaylaşır, stresli olan onlar biz rahatız, balili üzerine oyunlar oynanmazsa bu maçı cok kolay alırız....
sivas_kangallı 20.04.2007, 21:15 korkmaları çok normal çünkü karşılarında akoskoca sivasspor war..
zaralım 58 20.04.2007, 22:01 BEN BÜLENT HOCAMIZA VE KADROMUZA GÜVENİYORUM.MECNUN BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ LİGDE YENEMİYECEĞİMİZ TAKIM YOK.
sinan-58 21.04.2007, 07:55 eeee tabi korkacaklar yedeklerle 5-3 yendik
abdurrahim_58 21.04.2007, 08:07 Denizliyi de yenip UEFA yolunda büyük bir adım daha atıcagız inşallah.
Çünkü Sivassporumuz deplasman takımı Denizli'yi kendi evlerınde dağıtıp gelecek allahın izniyle.
ARKADAŞLAR BU TAKDİĞİ V. MANİSA DA UYGULAMIŞTI. ÇEKİNİYORUZ DEYİP BİZİM HAVAYA GİRMEMİZİ, KENDİLERİNİ KÜÇÜK GÖRMEMİZİ SAĞLIYORLAR.
LÜTFEN BÖYLE DOLDURUŞLARA GELMEYELİM. DENİZLİSPOR ÇOK GÜÇLÜ BİR EKİP. BU MAÇTA ÇOK DİKKATLİ VE PLANLI OYNAMAMIZ LAZIM.
ASLINDA BEN BOŞUNA YAZDIM BUNLARI ÇÜNKÜ BÜLENT HOCAMIZ HERŞEYİN FARKINDA...
bu laflar sivassporu simartip sonrada oyunumuza yansimasin ama yenecezzzz
2-0
INSALLAH DENIZLIDEN ÜC PUANI ALCAGIZ :SAYGILARIMLA...
mesut_koçak_58 21.04.2007, 22:19 NE OLURSA OLSUN İNSALLAH MAÇI ALIRIZ...
yigidomustafa58 22.04.2007, 08:16 biz maça her zaman beraberlik veya mağlubiyet için çıkmıyoruz GALİBİYET için çıkarız her zaman ŞAMPİYON yiğidolar...
sivaskangali58 22.04.2007, 09:57 DENIZLISPOR COK TEHLIKELI BIR TAKIM SIVASSPOR DIKKAT ETMELERI GEREK AMA ALLAHIN IZLIYLE SIVASSPOR BU MACI ALIR
ozkan0618yigido 22.04.2007, 10:02 denizli bizden korkuyor..ee haklılar ligin en iyi deplasman takımlarından biriyiz...oynadıgımız futbol belli...gücümüz belli..bizden şimdiden denizliye gecmiş olsun...
yerliturkuaz 22.04.2007, 10:12 Karşımızda gerçekten iyi bir takım var seyircileri geçen sezonlara oranla takımlarını gerçekten güzel destekliyorlar. İşimiz zor Denizli'de kazanan araf biz oluruz inşallah Denizli'de
|