EneS ElmaS
30.06.2005, 13:00
Brezilyali Oyuncu Sergio Sivasspor ile anlasti...
Sizce Sergio Sivassporda basarili olurmu ve dogru bir Transfer mi yapildi?
Sizce Sergio Sivassporda basarili olurmu ve dogru bir Transfer mi yapildi?
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergio Sivasspor’da EneS ElmaS 30.06.2005, 13:00 Brezilyali Oyuncu Sergio Sivasspor ile anlasti... Sizce Sergio Sivassporda basarili olurmu ve dogru bir Transfer mi yapildi? puar 30.06.2005, 13:05 İYİ TRANSFER YONETİM ALDI İSE İYİYDİR BİZEDE DESTEKLEMEK DÜŞER filozof58 30.06.2005, 13:09 Hayırlı olsun İnşallah Sivassporda başarılı olur ve bizim yüzümüzü güldürür... gurbetci_yigido 30.06.2005, 13:09 gardas oyuncuyu tanimiyoruz ki simdi yararli olur yada olmaz desek yalan olur TeSTeRe 30.06.2005, 13:23 Hangi sergio nerde oynuyodu eski klubu neresi bilmedigimiz icin ne desek yalan olur ben şahsen tanimiyorum sergio diye birini... CÜSSKB-Aynur 30.06.2005, 13:28 Bende yukardaki arkadaşlarıma katılıyorum. Bu Futbolcuyu tanımıyoruz ancak dileğimiz iyi bir seçim yapılmış olmasıdır. puar 30.06.2005, 13:40 Brezilyali Oyuncu Sergio Sivasspor ile anlasti... Sizce Sergio Sivassporda basarili olurmu ve dogru bir Transfer mi yapildi?ya topic açıyosunuz saçma sapan sorular soruyosunuz kardeşim.... ne bilelim biz kahinmiyiz başarılı olurmu olmaz mı....... lütfen daha dikkatli topic...... adamın ismini bile yeni duyduk yahu...... ABİ BU NE SİNİR :arrow: Hüseyin_58 30.06.2005, 14:05 ya orhan sinir değil kardeşim yaaa..... sergio hgelmiş adamın ismini bile yeni duyduk nasıl bir transfer ....yani bence buraya topic açan kardeşlerimin daha dikkatli olması lazım ...... kimse alınganlık göstermesin..... Tamamda kardesim ilk sefer sorulmuyorki böyle sorular. Benim anlamadigim, neden bu denli ve siddetli bir tepki göstermen. Eger hosuna gitmiyorsa cevap yazmassin olur biter. yigido24 30.06.2005, 14:07 ya orhan sinir değil kardeşim yaaa..... sergio hgelmiş adamın ismini bile yeni duyduk nasıl bir transfer ....yani bence buraya topic açan kardeşlerimin daha dikkatli olması lazım ...... kimse alınganlık göstermesin..... Burada kimin sacmaladigi belli oluyor. :roll: ergin 30.06.2005, 14:33 Brezilyali Oyuncu Sergio Sivasspor ile anlasti... Sizce Sergio Sivassporda basarili olurmu ve dogru bir Transfer mi yapildi?ya topic açıyosunuz saçma sapan sorular soruyosunuz kardeşim.... ne bilelim biz kahinmiyiz başarılı olurmu olmaz mı....... lütfen daha dikkatli topic...... adamın ismini bile yeni duyduk yahu...... ABİ BU NE SİNİR :arrow: Metin Başkanla yakinen tanışırız.Bilenler bilir.Sinirli hali değil,normal günlük halidir.Bence ne anlatmak istediği ile ilgilenilse daha uygun olmazmıydı sizce de...Üstelik Metin Başkan sinirlendiğinde,10 SİVASSPOR ve 20 ANKARAGÜCÜ taraftarı gücünde sinirlenir... :) ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA KADAR, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTİR... osman_58_1967 30.06.2005, 14:45 Brezilyali Oyuncu Sergio Sivasspor ile anlasti... Sizce Sergio Sivassporda basarili olurmu ve dogru bir Transfer mi yapildi?ya topic açıyosunuz saçma sapan sorular soruyosunuz kardeşim.... ne bilelim biz kahinmiyiz başarılı olurmu olmaz mı....... lütfen daha dikkatli topic...... adamın ismini bile yeni duyduk yahu...... ABİ BU NE SİNİR :arrow: Metin Başkanla yakinen tanışırız.Bilenler bilir.Sinirli hali değil,normal günlük halidir.Bence ne anlatmak istediği ile ilgilenilse daha uygun olmazmıydı sizce de...Üstelik Metin Başkan sinirlendiğinde,10 SİVASSPOR ve 20 ANKARAGÜCÜ taraftarı gücünde sinirlenir... :) ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA KADAR, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTİR... ammada Uzattiniz haaaaa yigido24 30.06.2005, 14:52 Galiba antibizansin sorunu bu topici cok genc bir kisinin acmis olmasi. Neden genclere sans tanimak istemiyor anlamiyorum dogrusu. Derdini daha efendi bir sekilde veya özel mesaj ile anlatsa, daha dogru olmazmiydi? Bu antibizans denilen arkadasin derdi belli oluyor,bununki taraftarlik degil, sadece elestirmek oldugunu belli ediyor, zatende ismindende belli oluyor maksadinin ne oldugu osman_58_1967 30.06.2005, 14:53 :roll: :roll: :roll: :roll: ergin 30.06.2005, 14:53 Kardeşim osman...uzayacağı yere kadar uzar,hem sana ne !! sanamı soracağız nereye kadar uzatacağımızı?varsa bir yorumun yazarsın canım kardeşim benim,lütfen seviyeyi düşürmeyelim derim...sağlıcakla kal..saygılı kal... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA KADAR, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTİR... yigido24 30.06.2005, 14:55 Kardeşim osman...uzayacağı yere kadar uzar,hem sana ne !! sanamı soracağız nereye kadar uzatacağımızı?varsa bir yorumun yazarsın canım kardeşim benim,lütfen seviyeyi düşürmeyelim derim...sağlıcakla kal..saygılı kal... galiba seninde bir sorunun var, adam ne dediki, sadece ammda uzattiniz demis.Asil seviyeyi düsüren antibizans.Neden taraf tutuyorsun anlamiyorum. osman_58_1967 30.06.2005, 15:06 YENI TRANSFERIMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN osman_58_1967 30.06.2005, 15:09 Kardeşim osman...uzayacağı yere kadar uzar,hem sana ne !! sanamı soracağız nereye kadar uzatacağımızı?varsa bir yorumun yazarsın canım kardeşim benim,lütfen seviyeyi düşürmeyelim derim...sağlıcakla kal..saygılı kal... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA KADAR, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTİR... yav Ergin sen halaa uzatiyorsun. yav siz birakta yeni transferimize sevinelim hemso58 30.06.2005, 15:31 kendısını tanımıyoz ama ınsaallah sıvassporda basarılı olur. Sivas-Power 30.06.2005, 15:43 Kocum Sergio kim oldugunu bilmiyorum ama , nede olsa Sambacidir bu Oyuncumuz , Insallah Hayirli olur bekledigimiz performansi verir ve Sivassporu yakisan yere tasimaya yardimci olur daha nediyem Hayirli ugurlu olsun ... Aslinda bizim Sivasda Sambayi unutmaz bence , cünkü gelecegin Sambacilari biz olacagiz okadar :) borranfirtinasi 30.06.2005, 16:28 beyler lütfen daha terbiyeli ahlak kuralları içerisinde yazarsanız hem sivasmız için hemde kendimiz için iyi sayılabilir aramızda ne sorun varki yani neyi paylaşamıyoruz ya lütfen herkes gidicidir ama sivasspor kalıcıdır her şey sivas için lütfen herkese duyarlı olsun 58_CAVUSBASLI 30.06.2005, 16:53 hayirli ugurlu olsun! SONMEZ 30.06.2005, 16:54 UMARIM FAYDALI OLUR... BENİM TEREDDÜTÜM UYUM SORUNU YAŞANIR MI? ACABA... HAYIRLI OLSUN... skywriter 30.06.2005, 17:29 Birinci Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un, prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı stoper Sergio'nun bugün Gerede kampına katılacağı bildirildi. Sivasspor Kulübü Transfer Komitesi Üyesi Ahmet Çelebi, prensipte anlaştıkları 25 yaşındaki Brezilyalı Fran Sergio'yu Türkiye'ye getirdiklerini belirterek, Sergio'nun bugün takımın Gerede kampına katılacağını söyledi. Trabzonspor'un kalecisi Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını kaydeden Çelebi, ''Gelecek salı günü Petkoviç'in resmi imzayı atmasını bekliyoruz. Çarşamba günü o da Gerede'deki kampa katılacak'' dedi. İngiliz golcü Hamilton ve Danimarkalı orta alan oyuncusu Ulric ile de görüşmelerinin sürdüğünü, bu futbolcuları da gelecek hafta Türkiye'ye getireceklerini belirten Çelebi, ''Tunuslu bir forvet, Cezayirli stoperler Zafer İbrahim ve Smoine ile Hırvat bir stoper de yarın denenmek üzere Gerede kampına katılacak'' diye konuştu. Takıma yararlı olacak oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını ifade eden Çelebi, Türkiye'den bazı genç oyuncularla da görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, ''Sivasspor'a yakışan iyi bir kadro kuracağız. Anadolu'nun en iyi takımı olmayı hedefliyoruz'' dedi. Sergio'nun haberi medyada bu sekilde yer aldi. Ama benim anlamadigim bir olay var. Sonucta en fazla 6 yabanci alabiliriz degil mi? Anderson 1, Sergio 2, Petkovic 3, Yidarda denildi 4, Hamilton 5, Ulrik 6. Peki denenmek icin getirilen diger oyuncular neden getiriliyor anlayabilmis degilim, ya da transferler hakkindaki bilgilerimiz yanlis, daha tam olarak hicbirisi ile anlasmadik ya da anlasamadik, oyunculari deneyip oyle almak istiyoruz... ElbeyLi58 30.06.2005, 17:34 hayirli olsun ins. faydali olur RüStü ElmaS 01.08.2005, 00:53 Almanya kampinda cekmis oldugum resim http://www.SIVASSPOR.com/images/fotolar/antrenman/sergio.jpg |