Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçtan Foto ve Videolar (Denizlispor/SİVASSPOR)

myway
23.04.2007, 03:40
http://img153.imageshack.us/img153/4603/dscn0073pb3.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/3741/dscn0054tl7.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/5386/dscn0056ea9.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/5465/dscn0058ow0.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/1723/dscn0062ab4.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/5627/dscn0063qo0.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/4939/dscn0068wf8.jpg

DENİZLİSPOR-SİVASSPOR MAÇ VİDEOSU 1 (http://www.youtube.com/v/RYBAS6vj4Nk)

DENİZLİSPOR-SİVASSPOR MAÇ VİDEOSU 2 (http://www.youtube.com/watch?v=pU7X_jezRlo)

myway
23.04.2007, 04:10
Selamlar Yiğidolar...
Duyduk ki Sivassporumuz kalkıp Sivastan Denizliye deplasmana geliyor.Dedik bir egeli yiğidoya da yakışan gidip takımını desteklemektir..:)
Düştük İzmirden yollara, zirvesi karla kaplı, heybetli,Honaz Dağının gölgesindeki Denizli karşıladı bizi...

Maç saat 3 deydi ancak saat 2 buçuk gibi stadın oraya varabilmiştim.Bir baktım ki Sivasspor tarafına bilet satmıyorlar.Denizlili arkadaşım dedi gel bizim taraftan gir.Ben dedim olmaz o kadar yol gelmişim , muhakkak Sivas tarafına girmem lazım.:)Benim durumumda bi kaç kişi daha vardı bilet alamayan,onlarla birlikte biraz dil dökme sonucunda içeri girebildik neyseki...:)

Sivasımıza kapalı tribünün üst kısmında yer ayrılmıştı.Ancak sivasa ayrıldığını zannettiğimiz tribünde denizlili kardeşlerimiz de vardı!.Yaklaşık 400 kişi vardı bizim tribünde bunların da 200 ü Sivaslı 200 ü Denizliliydi tahminen...

Maçtan önce de stada giden yollar ana baba günüydü..DEnizli halkı tamamen bu maça konsantre olmuştu anlaşılan.Resmen denizlililer maça akın etti. Kendilerine ayrılan yerleri tamamen doldurdular...

Maç başladı daha sonra .. sivasımız gayet de güzel başladı maça.İlk devre mükemmel topoynadık diyebilirim.Denizlispora adeta Sivassporumuzun bugün neden lig 5. si olduğunu gösterdik!Çok uygun pozisyonları da harcadık cömertçe..Mehmet yıldızın bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi hatta.İlk yarıdaki tek talihsizlik 30 numaralı fran sergio nun sakatlanmasıydı..ilk yarı oyun olarak Sivasın ezici üstünlüğüyle ama skor olarak 0-0 ile bitti...

İkinci yarıya gelecek olursak, ben bir takımın oyununun ilk yarı ve ikinci yarıda bu kadar farklılık gösterdiğini de ilk defa gördüm!!! ilk yarı DEnizli kalesini abluka altına alan sivas, 2. yarıda ciddi bi düşüşe geçti.Tabi bunda fran sergio nun sakatlanıp çıkmasının da büyük payı var.Hemen başlarda golü yedik. Ve tabi sonrası denizli tribünleri coştu.Bu arada bülent uygun bir ciddi hata yaptı bana kalırsa. Gökhan bozkaya ilk yarıda sağ kanattan ciddi bindirmeleriyle etkili oluyordu.Onu çıkarması büyük bi hataydı bence.Sarı kartı da olsa gökhan oynamalıydı.Yerine giren oyuncu ise bana kalırsa Sivassporun en vasıfsız oyuncusu! serdar topraktepe!!!.Futbolla alakası olmayan bu kişi bu takımda hala nasıl forma şansı buluyor anlamış da değilim.!!

Tabi bütün bunlar üstüste gelince yenilgi kaçınılmaz oldu..2. yarı maalesef denizli kalesini göremez olduk.Tribünlerdeki meksika dalgasıyla beraber denizlinin atakları da dalga dalga gelmeye başladı ve son dakkalardaki denizlinin 2. golü de kaçınılmaz oldu...
Benim edindiğim izlenim bülent uygunun bu maçı fazla önemsemediği şeklindeydi.Baliliyi ilk 11 de oynatmaması , sarı kart gören gökhan bozkaya yı da oyundan alması bunu gösteriyor....

Yorucu Denizli yolculuğundan bir de mağlubiyetle dönmek üzücüydü.Oraya gelip Sivassporumuzu destekleyen egelilere burdan teşekkür ediyorum.Horoz diyarından elimiz boş döndük ama haftaya bjk maçını alacağımızı umud ediyorum..

Saygılar selamlar..Yiğidolara Desteğe Devam!!!

Güner
23.04.2007, 04:46
Eline sağlık fotolar çok güzel olmuş. Sonuçta güzel olsaydı keşke ama sağlık olsun.

zaralım 58
23.04.2007, 08:08
FOTOĞRAFLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER

sivas_kangallı
23.04.2007, 08:58
elinize sağlık çok güsel olmuş ...

PRoFeSSioNaL
23.04.2007, 11:52
Elinize sağlık arkadaşlar çok güzell
.............................

GuNaY
23.04.2007, 13:35
Mustafa eline ayağına sağlık, resimler ve yorumun gayet güzel olmuş :)

RüStü ElmaS
23.04.2007, 14:10
Bu maça giden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Mustafa gardaş, fotoğraflar videolar ve yorum için teşekkürler.

Maç anınınızı güzel bir şekilde izah etmissin, eline sağlık. Ama Sivasspor taraftarlarının yani sizlerinde fotoğraflarınıda doğrusu görmek isterdim. Eğer elinde daha fazla Foto varsa, onlarıda eklersen çok güzel olur.

Sampiyom
23.04.2007, 14:16
insallah BJK maci icin arkadaslar video cekerler :) eline saglik kardes

yigidomustafa58
23.04.2007, 14:53
adaşım teşekkürler ah bide yenseydik süper olurdu ama boşver...

altuntas58
23.04.2007, 14:55
yorumların ve fotolar süper olmuş çok sağol

Engin58
23.04.2007, 17:21
ELINE SAGLIK KARDESIM GUZEL GÖRÜNTÜLER.SAYGILARIMLA...

mesut_koçak_58
23.04.2007, 17:26
çok iyi olmus emegınıze sağlık...............

Bilmiyorum5
23.04.2007, 18:19
EMEGINIZE SAGLIK*****************

Del Piero
23.04.2007, 18:33
emeğine ve sivaSSpor için atan yüreğine sağlık..

handsome5867
23.04.2007, 18:36
çok saol zahmet olmuş orada bulunmak bile bize yetrdi

FurkaN
23.04.2007, 18:42
Ellerinize sağlık güzel fotoğraflar olmuş...

SivasLady
23.04.2007, 18:44
eline saglik mustafa
resimler + yazin cok güzel olmus
:) rüstü abinin dedigi gibi taraftardanda resimler koyarsan seviniriz

takimi yalniz birakmayip destekleyen bütün arkadaslara tesekkürler

myway
23.04.2007, 19:15
eline saglik mustafa
resimler + yazin cok güzel olmus
:) rüstü abinin dedigi gibi taraftardanda resimler koyarsan seviniriz

takimi yalniz birakmayip destekleyen bütün arkadaslara tesekkürler

tşk ederim.Yazımda da dediğim gibi fazla kalabalık değildik tribünlerde zaten yarısı da denizliliydi bizim tribünün...:) hatta şöyle ki denizlililer maçın bitiş düdüğü ile birlikte çıkışa akın ettiler. bizden korkup:)...hani rakip takımı geç çıkarıyorlar ya o bakımdan...
halbuki bizcentilmen taraftarız yiğidolar olarak. Öyle bi şeyolması söz konusu da değildi. Vel hasılı çıkarmadılarda zaten onları ve bizi beklettiler..

Tüm Tribünler boşaldıktan sonra denizlili futbolcular antremana çıktı maç sonrası. bizim tribünün önünden geçerken yiğidolar olarak alkışladık onları ve onlar da döndü bizi alkışladılar. Güzel bir tabloydu.

Fotograf koymamamın nedeni ne gelirsek hem az olmamız hem de ateşli bağıran taraftarımızın olmamasıydı.Bi kaç sivaslı abiyle muhabbet ettik ama yediğimiz gollerden sonra fotograf çekesim gelmedi açıkcası...

Yorum yazan diğer gardaşlarımıza ve çektiğim fotografları düzenlememe yardımcı olan güner beye teşekkürler...

serrrkan
23.04.2007, 19:32
fotoğraflar için teşekkürler hepsi mükemmel...ayrıca sizin gibi taraftarlarımız olduğu sürece bu takımın sırtı yere gelmezz!!!

halterci
23.04.2007, 19:52
iyice olmamış çok fotojenik olmamış

gurbetciler
23.04.2007, 20:04
gardas eline emegine saglik dankeschön.........

Etem-Murat
23.04.2007, 20:19
Sivaslı hemşerilerim kutluyorum bu mac nedeniyle
resimlerde bir harika olmuş ellerinize sağlık
sivasın yenilmesine gelirsek normal karşılamalıyız cunku takım
kendini fazla yıpratmadan oynuyor artık kendini liğde
kalmış görerek her maca dostluk için cıkar oldu
buda rahatlık oldugundan malibiyet önemsenmez oldu.
sağlık olsun önumuzdeki maclara bakalım artık.

yigidolar06
23.04.2007, 20:23
Selamlar Yiğidolar...
Duyduk ki Sivassporumuz kalkıp Sivastan Denizliye deplasmana geliyor.Dedik bir egeli yiğidoya da yakışan gidip takımını desteklemektir..:)
Düştük İzmirden yollara, zirvesi karla kaplı, heybetli,Honaz Dağının gölgesindeki Denizli karşıladı bizi...

Maç saat 3 deydi ancak saat 2 buçuk gibi stadın oraya varabilmiştim.Bir baktım ki Sivasspor tarafına bilet satmıyorlar.Denizlili arkadaşım dedi gel bizim taraftan gir.Ben dedim olmaz o kadar yol gelmişim , muhakkak Sivas tarafına girmem lazım.:)Benim durumumda bi kaç kişi daha vardı bilet alamayan,onlarla birlikte biraz dil dökme sonucunda içeri girebildik neyseki...:)

Sivasımıza kapalı tribünün üst kısmında yer ayrılmıştı.Ancak sivasa ayrıldığını zannettiğimiz tribünde denizlili kardeşlerimiz de vardı!.Yaklaşık 400 kişi vardı bizim tribünde bunların da 200 ü Sivaslı 200 ü Denizliliydi tahminen...

Maçtan önce de stada giden yollar ana baba günüydü..DEnizli halkı tamamen bu maça konsantre olmuştu anlaşılan.Resmen denizlililer maça akın etti. Kendilerine ayrılan yerleri tamamen doldurdular...

Maç başladı daha sonra .. sivasımız gayet de güzel başladı maça.İlk devre mükemmel topoynadık diyebilirim.Denizlispora adeta Sivassporumuzun bugün neden lig 5. si olduğunu gösterdik!Çok uygun pozisyonları da harcadık cömertçe..Mehmet yıldızın bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi hatta.İlk yarıdaki tek talihsizlik 30 numaralı fran sergio nun sakatlanmasıydı..ilk yarı oyun olarak Sivasın ezici üstünlüğüyle ama skor olarak 0-0 ile bitti...

İkinci yarıya gelecek olursak, ben bir takımın oyununun ilk yarı ve ikinci yarıda bu kadar farklılık gösterdiğini de ilk defa gördüm!!! ilk yarı DEnizli kalesini abluka altına alan sivas, 2. yarıda ciddi bi düşüşe geçti.Tabi bunda fran sergio nun sakatlanıp çıkmasının da büyük payı var.Hemen başlarda golü yedik. Ve tabi sonrası denizli tribünleri coştu.Bu arada bülent uygun bir ciddi hata yaptı bana kalırsa. Gökhan bozkaya ilk yarıda sağ kanattan ciddi bindirmeleriyle etkili oluyordu.Onu çıkarması büyük bi hataydı bence.Sarı kartı da olsa gökhan oynamalıydı.Yerine giren oyuncu ise bana kalırsa Sivassporun en vasıfsız oyuncusu! serdar topraktepe!!!.Futbolla alakası olmayan bu kişi bu takımda hala nasıl forma şansı buluyor anlamış da değilim.!!

Tabi bütün bunlar üstüste gelince yenilgi kaçınılmaz oldu..2. yarı maalesef denizli kalesini göremez olduk.Tribünlerdeki meksika dalgasıyla beraber denizlinin atakları da dalga dalga gelmeye başladı ve son dakkalardaki denizlinin 2. golü de kaçınılmaz oldu...
Benim edindiğim izlenim bülent uygunun bu maçı fazla önemsemediği şeklindeydi.Baliliyi ilk 11 de oynatmaması , sarı kart gören gökhan bozkaya yı da oyundan alması bunu gösteriyor....

Yorucu Denizli yolculuğundan bir de mağlubiyetle dönmek üzücüydü.Oraya gelip Sivassporumuzu destekleyen egelilere burdan teşekkür ediyorum.Horoz diyarından elimiz boş döndük ama haftaya bjk maçını alacağımızı umud ediyorum..

Saygılar selamlar..Yiğidolara Desteğe Devam!!!

taraftarlık bu işde bizde aynı acılarla cok döndük zamanında şu gerçekki sen şanşlıydın şerefli onurlu sivasspor macını seyrettin

dino61
23.04.2007, 20:47
iyi bir analist olan (basketbol,futbol...vb) mustafa kardeşimi bu güzel yorumlarından ötürü kutluyorum takıldığı yerler olursa analiz yapaken bana danışmayı unutmamasınıda hatırlatırım görüşürüz kardeşim kolay gelsin:D

CÜSSKB-Aynur
23.04.2007, 21:15
Fotoğraflar ve yorumun için teşekkür ederiz.

myway
23.04.2007, 21:22
iyi bir analist olan (basketbol,futbol...vb) mustafa kardeşimi bu güzel yorumlarından ötürü kutluyorum takıldığı yerler olursa analiz yapaken bana danışmayı unutmamasınıda hatırlatırım görüşürüz kardeşim kolay gelsin:D

Saolasın dostum teşekkür ederim.Sende bir Trabzonlu olarak benle gelseydin daha güzel olacaktı.Horozla beraber resim çekinirdik:) Ama sen yoğun meşgul insansın:)

dino61
23.04.2007, 21:25
Saolasın dostum teşekkür ederim.Sende bir Trabzonlu olarak benle gelseydin daha güzel olacaktı.Horozla beraber resim çekinirdik:) Ama sen yoğun meşgul insansın:)

gidersen haber vermeden bana napıım bende gelemem :D biliosun çok yoğunum buralarda

myway
23.04.2007, 21:29
gidersen haber vermeden bana napıım bende gelemem :D biliosun çok yoğunum buralarda

Yazdım bunu buraya.Bundan sonra tüm sivasspor organizasyonlarına send e varsın dostum;) görüşürüz.

myway
23.04.2007, 22:14
iyice olmamış çok fotojenik olmamış

sende saol gardaş:) elimizden bu kadarı geldi napalım...

Fatih Bayrak
23.04.2007, 23:21
Mustafa Gardas
Resimler ve diger calismalar cok güzel olmus
Eline saglik

58Taraftar
24.04.2007, 08:33
eline sağlık gardaş, resimler çok güzel, destek için teşekkürler

Ertugrul
24.04.2007, 08:45
Mustafa emeğine sağlık gardaşım,fotoğraflar çok güzel ama yorumun daha da
güzel,Egeli yiğidoların hislerine tercüman olmuşsun,keşke sonuçta bu kadar güzel
olabilseydi...

mesut_koçak_58
24.04.2007, 09:14
emeğine sağlık çok iyi olmuş..............

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.04.2007, 20:59
güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim birde bunun üstüne galibiyet olsaydı daha katmerli olurdu yorumlarda sanki ilker yasin gibi olmuş sağol varol:)

HaDeSuS
25.04.2007, 18:42
lam musti benim resmimi nie goymadın bi Horozigo olarak..Sora Denizlili hatunlarla mac arkasında cektirdigin fotoları nie koymadın.Hele Denizlispor simgesiyle birlikte cekindigin resmi hic sordurtma :P Neyse velhasıl kelam netice bizim lehimizze olup yendik kümede kalma yolunda zor bir admı gectik.Darısı gelecek haftalaraaaa

Deer-Talk
25.04.2007, 18:50
Ellerine sağlık resimler birbirinden güzel ;)

myway
25.04.2007, 20:32
lam musti benim resmimi nie goymadın bi Horozigo olarak..Sora Denizlili hatunlarla mac arkasında cektirdigin fotoları nie koymadın.Hele Denizlispor simgesiyle birlikte cekindigin resmi hic sordurtma :P Neyse velhasıl kelam netice bizim lehimizze olup yendik kümede kalma yolunda zor bir admı gectik.Darısı gelecek haftalaraaaa

gel bizim tribüne dedim gardaşım gelmedin. bu arkadaş denizlili demezdim merak etme:D sen bilin neyse karşılıklı tribünde de olsa maç izlemek senle güzeldi. senin resimin varsa sen de ekle gözüm:D

myway
25.04.2007, 20:36
güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim birde bunun üstüne galibiyet olsaydı daha katmerli olurdu yorumlarda sanki ilker yasin gibi olmuş sağol varol:)

yapma gardaş herkese benzet de ilker yasine benzetme:) o kadar mı kötüydü yani yazım.. hazır aklıma gelmişken ilker yasinden bir enstantane:) :)
ilker yasin show!!! hem penaltı hem gol:)

http://www.youtube.com/watch?v=1BpugGHY1nQ

SİVASLIYİĞİDO
26.04.2007, 12:50
ELLERİNE SAĞLIK YİĞİDO GARDAŞIM

zaralım 58
27.04.2007, 19:09
tr tube'de videoa varmı acaba haberdar ederseniz sevinirim

Flavio
27.04.2007, 20:47
Gerçek Sivaslılık bu iştee her zaman destekk ne şartta olursa olsun sonuç ne olursa olsun hakketten HELAL OLSUN;)