Orijinalini görmek için tıklayınız : KARTAL´A GÖZDAĞI!

SivasSpor.Com
25.04.2007, 21:13
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13857mehmetyildiz.jpg

Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda oynayacakları Beşiktaş maçı için açıklama yapan Mehmet Yıldız, "Şu anda Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz de prestijimiz ve Avrupa için oynuyoruz. dedi.

sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Pazar günü sahada çok farklı ve istekli bir Sivasspor olacak. Onu tahmin edebiliyorum. Geçen hafta mağlup olduk. Bu nedenle kendi sahamız ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Ben kendi adıma pazar günü sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah Runje'ye gol atmak tekrar bana nasip olur" diyerek sözlerini tamamladı.

Ligin ilk yarısında teknik direktör Karol Pecze’nin, oyuncu anlayışına uyum sağlayamadıklarını ifade eden Mehmet Yıldız, "Ligin ilk başında hocamız Pecze’nin oyuncu anlayışına uymuyorduk. Bülent hoca gelmeden önce elimizden geleni yapıyorduk ama hocamız bize bir türlü şans vermiyordu. Göreve Bülent hocanın gelmesiyle birlikte bize güvendi ve formayı verdi. Ben de onu mahçup etmemek için elimden geleni yaptım. Şans bekliyordum ve elime gelen bu şansı da iyi değerlendirdim” dedi.

Bülent Uygun’un kendisine özgüven verdiğini söyleyen Yıldız, “Bana neler yapacağımı söyledi. Bendeki bu yeteneğin farkında olmamı istedi. Özgüven bir futbolcu için herşeydir” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yıldız, Mili Takıma gidişini ise şöyle anlattı:
"Milli Takıma gitmek onur ve gurur verici bir duygu. Bana sorduklarında ben dört büyüklerden önce milli takıma gitmek istediğimi söyledim. Bundan sonra daha zoru başladı. Çünkü oraya bir bir kere gidip daha gitmemek var. Orada kalıcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapmam gerek. Onun için çalışıyorum" dedi.

Transferi konusuna açıklık getiren Yıldız, "Şu an için bana gelen resmi bir teklif yok. Sivasspor'dan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Çünkü burada çok mutluyum. Sonuçta ben Mehmet Yıldız olduysam Sivasspor sayesinde oldum. Ama tabii ki benim ve kulübümün menfatine bir teklif gelirse 4 büyük takımlardan birine giderim. 4 büyüklerin dışında da bir takıma gitmem" dedi.

Fizik gücünü Allah vergisi olarak nitelendiren Yıldız, "Benim futbolumu öne çıkaran biraz kuvvetli olmam. Ama bunun içinde ekstra bir şey yapmıyorum. Antrenmanlarda çalışıyorum. Bir başka yere gidip ayırı bir çalışma yapmıyorum. Yaşantıma dikkat ediyorum" diye konuştu.

<!-- / message -->

UTKUM_58
25.04.2007, 21:18
belki mehmet yildiz dusuncelerini guzel paylasmis,en azindan belki dedigi gibi olur..ama ben kendi dusuncemi yazacak olursam.besiktasin sivasimizi,
2-1 yenecegini dusunuyorum..stratejik dusuneceksek bjk puan kaybina tahammulu yoktur..ve sanpiyonluka oynuyor.sivasimizsa rahat konumda..buyuzden ben sansimizin olmadigini dile getirmek istiyorum tskler..

sivas_kangallı
25.04.2007, 21:22
inş alırız ama fazla ümidim yok karşıdaki takım şampiyonlığa oynuyo..

mesut_koçak_58
25.04.2007, 21:25
insallah bu maçı alırız....................

1967_DERNEK_MUSTAFA
25.04.2007, 21:39
mehmetin attığı gol hafızalara kazındı tabiki bu golü runye hayatı boyunca unutmamıştır pazar günü mehmet yıldızı sahada gördüğü an yediği o gol aklına gelecektir bu gol runyeye diz çöktürdü

sivaskangali58
25.04.2007, 23:47
insallah bu maçı alırız....bjk yi yenecegiz

kakikli
26.04.2007, 08:24
BİZ SİVASLIYSAK SİVASSPORLUYSAK BU MAÇI ALACAĞIMIZI UMUD ETMELİYİZ...
ONUN DA ÖTESİNDE TAKIMIMIZIN POTANSİYELİNİ BİLEREK YORUM YAPMALIYIZ...
BİZİM TAKIMIMIZ İSTEDİĞİ TAKIMI HER SAHADA RAHAT YENER...
BU HAFTADA BJK Yİ MUTLAKA YENECEĞİZ...
HERKESİ STADDA GÖRMEK UMUDUYLA...
BU MAÇTADA STADI DOLDURAMAZSAK BAŞKA ZAMAN HİÇ DOLMAZ...

SivasLady
27.04.2007, 08:08
her iki takim icinde cok önemli maclar
futbolcularimiz hirsli ve istekli oynarlarsa
bu maci rahat alabiliriz
mehmet yildiz ilk macta attigi golle
macta damgasini vurmustu gözler onda
insallah bu seferde atar :)

ThE_HanDSomE58
27.04.2007, 08:50
arkadaşlar biz sivasta doğduk. beşiktaşa bu topraklarda hava dahi aldırmayız biz ihtimallerle değil alacağımız galibiyetten sonra yaşıyacağımız coşkuyu düşünelim ÇÜNKÜ BİZ SİVASSPOR'LUYUZ

sandal5877
27.04.2007, 11:25
11;e 11 oynarsak mutlaka yeneriz ama ne yazıkki futbolda
çirkeflik kol geziyo dünkü macta baki serdar atılmalıymış ben maçıda izlemedim ama yorumları okuyomda insallah bize karşı hakemler dürüts olur
o zaman yenebiliyosa yensinler herşey SİVAS İÇİN...

yigido Atilla
27.04.2007, 14:48
Ben Atacagimiz golleri santraforlardan beklemiyorum süpriz golcüler macin kaderini degistirecek Balili ve M.yildiza cok iyi önlem alirlar duran toplardan goller bulacagiz Servet veya ortasahadaki futbolculardan bekliyor

sinan-58
27.04.2007, 16:03
çirkeflik kol geziyo dünkü macta baki serdar atılmalıymış ben maçıda izlemedim ama yorumları okuyomda insallah bize karşı hakemler dürüts olur

aynen katılıyorum 11' e 11 oynarsak beşiktaşı dağıtırız ama 11' e 14 oynarsak durum kotu

yigido_furkan
27.04.2007, 17:31

BNDE SANA KATILIYORUM KARDES BN İZLEDİM HAKEM BJK KOLLUYO İNŞ. BİZİM MAÇTA DÜZGÜN Bİ YÖNETİM OLURSA KESINLIKLE BU MAÇ BİZİM AMA BJK MAÇLARA 14 KISI CIKIYOR

2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

Ultra sivasli
27.04.2007, 17:59
[QUOTE=yigido_furkan;213363]BNDE SANA KATILIYORUM KARDES BN İZLEDİM HAKEM BJK KOLLUYO İNŞ. BİZİM MAÇTA DÜZGÜN Bİ YÖNETİM OLURSA KESINLIKLE BU MAÇ BİZİM AMA BJK MAÇLARA 14 KISI CIKIYOR

HAKEMINDE BESIKTASINDA TÜYLERINI YOLACAGIZ

SLHKZ
27.04.2007, 18:05
inşallah birinci maçtaki gibi bu maçıda alacağız

AYDIN1985
27.04.2007, 22:46
Memo basarilariyin devami gelir Insallah ve sen milli takimda kalici olursun. Dedigin gibi özgüven cok önemli, malesef pecze zamaninda özgüven eksikligi vardi ve oda malesef senin taraftarlardan (bende dahil) elestirilmene yol acmisti. Yildizin daim parlar Insallah.

zaralım 58
28.04.2007, 08:13
EĞER FUTBOLCULARIMIZ YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYARAK ve TÜM YİĞİDOLARIN DESTEĞİNİ ARKASINA ALACAK OLURSA GALİBİYET ÇOK RAHAT OLUR VE RAKİBİMİZ KUPA YORGUNU BİZ BU MAÇTAN EN AZ 1 PUAN ÇIKARTIRIZ.

halil_58_yigido
28.04.2007, 09:43
sim haydi sivasspor senden bir zafer daha bekliyoruz sivasspor.3.bjk.1 inşallah böyle biter 4 eylülü bjk dar edelim çılgın sivaslı o şimdi asker bingöl jöh jandarma özel harekat taburu şafak 12 densonr asadece 011 başka yok bekle beni sivas:D

yerliturkuaz
28.04.2007, 11:08
Bu maça beşiktaş yorgun olarak çıkacak bu yüzden avantajlı sayılırız bakinin üzerinden oymarsak bu maçtan rahat kazanabiliriz

kocbay58
28.04.2007, 14:09
arakaş moral bozmayalım en büyük sivasssssse arkadaşlar maçabilet aldım çok muttluyummm!!!!!!!!!!!!!!