Orijinalini görmek için tıklayınız : OTYAKMAZ YENİDEN BAŞKAN.
SivasSpor.Com 11.05.2007, 19:55 Sivasspor Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Mecnun Otyakmaz, "Takımımızın önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflere doğru koşacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Sivas İl Özel İdaresi Müdürlüğü Meclis Salonu'nda yapılan Sivasspor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Mecnun Otyakmaz, aldıkları bayrağı 38 yıllık hasretten sonra şampiyonluk zirvesine dikerek Süper Lige çıktıklarını kaydetti.
Otyakmaz, "İlk sezonumuz olan 2005-2006 sezonunu 8. sırada tamamlayarak, Süper Ligde ilk yılımız olmasına rağmen dar imkanlar çerçevesinde futbol kamuoyunun başarılı bulduğu bir konuma geldik” diye konuştu.
Sezon başında Slovak teknik direktör Karol Pecze döneminde 12 puan topladıklarını ve başarısız bir grafik çizdiklerini anlatan Otyakmaz, teknik direktörlük görevine tam yetki ile getirdikleri Bülent Uygun ile takımın çıkışa geçtiğini belirtti.
Uygun ve ekibinin gelecek sezonun kadrosunu kurma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini anlatan Otyakmaz, gerekli transferlerin yapılmasıyla gelecek sezon için iyi bir takım oluşturacaklarına yürekten inandığını söyledi.
Sivasspor'un başarısı için altyapıya gerekli önemi verdiklerini, tesislere inşa edilen altyapı binasının yapımının devam ettiğini ifade eden Otyakmaz, "Sivasspor camiasının bizlere verdiği destek ve güçle takımımızın önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflere doğru koşacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
VALİ VEYSEL DALMAZ
Genel kurula katılan Vali Veysel Dalmaz ise Sivasspor'un kentin tanıtımında çok önemli bir rolü olduğunu söyledi.
Sivasspor'un başarıları ile gurur duyduklarını ifade eden Dalmaz, kırmızı-beyazlı ekibin Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüplerin yer aldığı Süper Ligde başarılı bir mücadele sergilediğini, böyle bir kulüpte yönetici, futbolcu ve taraftar olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.
Sivasspor'a desteklerinin devam edeceğini kaydeden Dalmaz, kırmızı-beyazlıların başarılarının devamını diledi.
TAHMİNİ BÜTÇE 14 MİLYON 250 BİN YTL
Genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilançonun ibrasından sonra tahmini bütçe okundu. Kırmızı-beyazlı ekibin 2007-2008 futbol sezonundaki tahmini bütçesinin 14 milyon 250 bin YTL olduğu belirtildi.
Mecnun Otyakmaz'ın başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurulda, konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Toplam 125 delegenin oy kullandığı genel kurulda, tüm delegelerin oyunu alan mevcut başkan Mecnun Otyakmaz, yeniden başkanlığa seçildi.
Yönetim kurulu üyeleri ve delegeler, salonda bulunan taraftarların “Büyük Başkan, Sivas seninle gurur duyuyor” gibi tezahüratları arasında Otyakmaz'ı ayakta alkışladı.
YÖNETİM KURULUNDA 5 YENİ İSİM
Mecnun Otyakmaz'ın başkanlığında oluşan yeni yönetimde Gürhan Demirkol, Hasan Kaplan, M. Ali Topal, Hayrettin Yıldırım, Süleyman Gökçek gibi 5 yeni isim de yer aldı.
Otyakmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:
“Mustafa Süs, Mehmet Oflaz, Fikret Ünsal, Erdal Sarılar, Ekrem Munar, Faruk Tasseten, Murat Şahin, Mustafa Ulucan, Ahmet Çelebi, Süleyman Köse, Mehmet Zengin, Ömer Sepet, Uğur Akkuş, Hakan Erdemir, Bülent İlçi, Gürhan Demirkol, Hasan Kaplan, M. Ali Topal, Hayrettin Yıldırım, Süleyman Gökçek.”
ceza_tolga_rep 11.05.2007, 20:11 başkanımız bana göre türkcell süper liginin en karizmatik,en ağır,sözü geçen başkanı?gerçekden mükemmel insan mecnun başkan??
BAŞKANIM NİCE YILLARA İNŞALLAH....
yigido_furkan 11.05.2007, 20:54 hayırlı olsun sivasımıza sivassporumuza artık hedef büyüttük gelecek sezon daha basarılı olmalıyız
superglam 11.05.2007, 20:58 HAYIRLI OLSUN....
Başkanımız Mecnun OTYAKMAZ'ın başarılarına yeni başarılar ekleyeceğine inannıyorum..
alpingen 11.05.2007, 21:11 sevgili büyük başkan allah size daha nice uzun ömürler ve başarılar...sizi çok seviyoruz.
allah başımazdan eksik etmesin başarıların devamı dileriz büyük başkan
sivas_kangallı 11.05.2007, 21:13 hayırlı olsun sivassporumuza .........
1967_DERNEK_MUSTAFA 11.05.2007, 21:42 oyumuzu kullandık tekrardan başkanımızı seçtik hayırlı uğurlu olsun ALLAH utandırmasın
CÜSSKB-Aynur 11.05.2007, 21:49 Başkanımız ve ekibinin yeni dönemde de başarılarının devam etmesi dileklerimle, Hayırlı olsun.
RüStü ElmaS 11.05.2007, 21:55 Başkanımız Mecnun Otyakmaz şimdiye kadar kimsenin başaramadığını başarmıştır.
Hem Sivasspor' u 38 yıl sonra süğerlige çıkardı, hemde 2 sene süperligte kalmasını sağlamıştır.
Yeni süperlige çıkan takımlar için genelde 2.sene çok tehlikeli bir senedir.
Ama burdada yine süperligte kalmayı başardık.
Bundan böylede Otyakmaz ve ekibi ile Sivasspor' da başarıların devamının geleceğine inanıyoruz.
Sayın başkan ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum.
RECEP_YÜKSEL 11.05.2007, 22:07 SİVASSPORUMUZA VE SİVASIMIZA HAYIRLI OLSUN
BekirBayrak 11.05.2007, 22:16 hayırlı olsun SİVAS SPOR UMUZ için
CAGLAYAN 11.05.2007, 22:26 Başkanımız Mecnun Otyakmazı Kutluyor,yönetim kuruluna seçilen değerli ve saygın kurul üyelerinin yeni dönemde başarı sağlıyacaklarına inanıyor...... Maneviyattan önce Maddi Katkılarını bekliyor ve temenni ediyoruz.
Hayırlı olsun.
TÜM DEĞERLİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ TEBRİK EDER,
ÇITAYI GELECEK SENE DAHADA YÜKSELTECEKLERİNE İNANARAK
BU GÜZİDE GÖREVLERİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.
ONLARI TAKDİR ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL.
mzfb_huseyin58 11.05.2007, 22:44 başkanımız tekrar kalması güzel bir olay oldu
bence 10 yıl kalmalı takım onunla birlikte yükselişe geçti;) ;)
gardasin.58 12.05.2007, 00:05 Yeni yömetim kurulunu tebrik eder hayirli calismalar dilerim ayrilan arkadaslara ve emegi gecen herkese tesekur ederim her sey SIVAS ve SIVASSPOR icin.
Ss--58--Ss 12.05.2007, 00:31 SAYIN BASKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZIN YENIDEN BASKAN OLARAK SECILMESINE COK SEVINDIM.MECNUN BASKAN SİVASSPOR SAMPIYON..SİVAS ;) ;) ;) SENINLE GURUR DUYUYOR....;) ;) ;)
TracyMcGrady58 12.05.2007, 01:02 Sivasspor camiasina hayirli ugurlu olsun.Insallah basarilarin devamini bekleriz
handsome5867 12.05.2007, 08:03 --------------------------------------------------------------------------------
allah başımazdan eksik etmesin başarıların devamı dileriz büyük başkan kırmızı beyaz şampiyon sivass CANIMIZSIN MECNUN OTYAKMAZ
***Hayirli ugurlu olsun,Sayin baskanimiza üstün basarilar temeni ederiz.Saygilarimla...
Bilmiyorum5 12.05.2007, 08:11 MECNUN BASKAN HELAL OLSUN SANAAA EN ZOR DONEMI BANA GORE GECTIK NEDEN SUPERLIGE CIKTIK OYUNCU YOK DESTEK YOK PARA YOK STAD YOK TESIS YOK YOK OGLU YOK
AMA IKINCI YILIMIZDA KADRO VAR STAD VAR TESIS VAR DESTEK VE PARA YAVAS YAVAS GELIYOR SUPERLIGDE KALDIGIMIZ SURECE TAKIMA YARDIM EDECEKLER ARTACAKTIR KULUBE YAPILAN GECN YILKI BAGISLA BU YIL KI BAGIS EMINIM FARKLIDIR ILERLEYEN YILLARDA DAHA GUCLU DAHA DIRI EKONOMIK VE KADRO BAKIMINDAN RAHAT BIR SIVASSPOR GELICEGINE INANCIM TAM SAYGILAR EN BUYUK BASKAN BIZIM BASKAN
altuntas58 12.05.2007, 08:58 sivgili başkanımızı mecnun odyakmazı başkanlığa yeniden secilmesini yürekten kutlarım önümüzdeki sezonda yeni yönetim kuruluyla birlikte
daha büyük başarılara imza atması dileklerimle yeni secilen
yönetim kurulunuda ayrıca tebrik ederim her şey sivasspor için
izmirliyigido 12.05.2007, 09:04 SİVAS Terbiyesi almış beyefendi bir insan ve SİVASSPOR ruhuyla bu görevi paylaşan YÖNETİM KURULU'na çaresiz bir Sivas ve Sivasspor hastası olarak, yeni dönemde başarılar diliyorum.
Geçen günde yazdığım gibi benim iki dileğim var. İnşallah gerçekleşir. Birincisi; Sivasspor Süper Ligde çok uzun yıllar kalıcı olsun, Sayın Mecnun Otyakmaz'da, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav abimiz gibi, G.Antepspor eski başkanı Celal Doğan gibi çook uzun yıllar başkan olarak kalsın ve tarihe ismini kazısın.. Zaten kısa sürede unutulmaz işler yaptı ve Sivasspor Tarih sayfalarına Altın harflerle ismini yazdırdı. İnşallah uzun yıllar kalarakta yazdırır.
İlk 2 yılımız, Ligde kalıcılık ve istikrar açısından olumlu geçmiş, tesisler ve altyapıya önem verilmiştir. Şimdi esas mesele, kulübe daimi bir maddi akar sağlamakta... Sayın yöneticilerin buna ciddi ve köklü bir çözüm getirmesi lazım. Öyle, sadece sayın başkanın sırtından geçinmekle olmaz...Zenginlerden finans sağlamanlı, hisse seneti türünde bir satış olmalı, Tesislerimiz çok güzel oldu, onun yakınlarına futbolcularımızında akşamları takılabileceği halka açık, iyi düzeyde alışveriş merkezi, cafe, restaurant türü yerler, Sivasspor ürünlerinin satıldığı mağazalar açılmalı ve buranın gelirleri olduğu gibi kulübe kalmalı...
Düşünsenize o bölgede, otopark sorunu olmayan peyzaj ve ağaçlandırması mükemmel yapılmış, şık ve modern bir restaurant olduğunu. Hem gelen konuk takım yöneticileri ağırlanır, hemde halka açık olur. Bu veya buna benzer, kulübe daimi gelir getiren kaynaklar düşünülmeli ve işleve geçirilimeli.
Tüm yönetici kardeşlerime ve Sayın başkanımıza önümüzde ki yıllarda sonsuz başarılar diliyor, SİVASSPOR'u adının layık olduğu düzeyde, sportmen, centilmen ve başarılı bir düzeyde temsil edilmesi temennisiyle, başarılı günlere yelken açmayı bekliyoruz.
.
ibrahimovic7 12.05.2007, 09:41 başkanımıza başarılar diliyoruz antalyadan sevgilerimizi sunuyoruz! Allah yolunuzu açık etsin bizide sevindirsin sivasspor taraftarı olarak bizide sevindirirler seneye inş.
sandal5877 12.05.2007, 09:47 ALLAH yardımcısı olsun başarılarının devamı
daim olsun .sevgili başkanım.
ademgoze 12.05.2007, 10:35 ALLAH YARDIMCILARI OLSUN SİVASIN GURURLARI ...
SİVAS ZARA KARACAHİSARKÖYÜ OLAN MEHMET ZENGİN 2 SEZONDUR GÖREV ALIYOR MEHMET ABİ GURURUMUZSUN HELAL SANA
halterci 12.05.2007, 10:50 büyük başakan seninle gurur duyuyoruz
PRoFeSSioNaL 12.05.2007, 11:14 €n doğrusu da buydu helal başkanımızaaaaaaaa
mermer yusuf 12.05.2007, 11:45 SİVASLI BAŞKNIMIZ OLDUĞU İÇİN MUTLUYUZ.
İNŞALLAH FENERDEN ÜYELİKLERİNİ ÇEKER.
BÜYÜK BAŞKAN İŞTE BUDUR DERİZ.
istemiyoruz fener mener.otyakmaz başkanımız gerekenleri yapacaktır.
HAYIRLI OLSUN BÜYÜK BAŞKAN.
sandal5877 12.05.2007, 14:06 SİVASLI BAŞKNIMIZ OLDUĞU İÇİN MUTLUYUZ.
İNŞALLAH FENERDEN ÜYELİKLERİNİ ÇEKER.
BÜYÜK BAŞKAN İŞTE BUDUR DERİZ.
istemiyoruz fener mener.otyakmaz başkanımız gerekenleri yapacaktır.
HAYIRLI OLSUN BÜYÜK BAŞKAN.
NASIL ÇEKERSE MUTLU OLURMUSUN SERVET VE GURKAN O ÜYELİGİN
ESERİDİR KEŞKE GS BJK DENDE FUTBOLCU GELSE MAKUL ÜCRETLERE
DE SİVASIMIZ BAŞARILI OLSA.AMA BİZ ELMA ARMUTU KARIŞTIRIYOZ
NİCE BAŞARILARA SAYIN BAŞKAN İNŞALLAH FENERDEN 1, 2 TOPCU ALIRSIN
MESALE KEREM OLCAN KEMAL NEDEN OLMASIN .....
SAYGILAR
ibrahim58 12.05.2007, 14:50 sivasspora ve tüm sivaslılara mecnun ağbinin başkanlığı hayırlı olsun.o özü sözü bir,ağır başlı,karizmatik,idealist kısacası o tam bir YİĞİDO.mecnun başkan şunu untmasın ki sivaslılar onu çok seviyor ve her zaman sevecek
adımız sivasspor.başkanımız sivaslı ve sivassporlu.(s)ile başlıyor (r) ile bitiyor.sivassporluyuz....
HAYIRLI OLSUN SİVASSPOR KİMLİĞİ TAŞIYAN BAŞKANIMIZA.
MECNUN BASKAN HELAL OLSUN SANAAA EN ZOR DONEMI BANA GORE GECTIK NEDEN SUPERLIGE CIKTIK OYUNCU YOK DESTEK YOK PARA YOK STAD YOK TESIS YOK YOK OGLU YOK
AMA IKINCI YILIMIZDA KADRO VAR STAD VAR TESIS VAR DESTEK VE PARA YAVAS YAVAS GELIYOR SUPERLIGDE KALDIGIMIZ SURECE TAKIMA YARDIM EDECEKLER ARTACAKTIR KULUBE YAPILAN GECN YILKI BAGISLA BU YIL KI BAGIS EMINIM FARKLIDIR ILERLEYEN YILLARDA DAHA GUCLU DAHA DIRI EKONOMIK VE KADRO BAKIMINDAN RAHAT BIR SIVASSPOR GELICEGINE INANCIM TAM SAYGILAR EN BUYUK BASKAN BIZIM BASKAN
Mecnun Başkanımızı ve yeni yönetimi tebrik ediyorum. Allah yardımcıları olsun.
İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük başarıları, onlarla ve tüm Sivaslıların desteğiyle bu takım elde edecektir...
Tekrardan başarılar diliyorum.
hayırlı olsun sivasımıza sivassporumuza artık hedef büyüttük gelecek sezon daha basarılı olmalıyız
Ertugrul 13.05.2007, 08:08 Başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum
AyhanBayrak 13.05.2007, 09:07 Sivasspor Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Mecnun Otyakmaz sivasimiz vede sivassporumuz icin gercekten bir şans olarak görüyorum gerçekten futbolun nasil şekilde yöntilmesi gerektigini bilen ender başkanlardan birisi
Bizlerin başkanımızın devamli olarak yaninda olduğumuzu vede desteğimizin sonsuza kadar süreceğini bilmesini istiyoruz
Bunun yanisira sivasli is adamlarimizin sivasspora sahip cikmasinin zamani gecmiyormu artik ne zaman destek verecekler artik. Bakin iste MECNUN OTYAKMAZ sivassporumuzu yanliz birakmadi vede tekrar göreve geldi cok büyük fedakarlik yaptigi kanaatindeyim böyle zorluklar icerisinde olan bir görevi özveri ile kabul etmesi gercekten takdire şayan bir olay neden diye soracaksaniz bircok sosyal hayatini bir kenara birakarak sivassimizin vede sivassporumuzun peşinde koşmasi vede sahip cikmasi gerçekten takdire şayan
Sivasli is adamlarimiz neden sivasimiza gerekli desteği vererek yapilmasi gereken desteği vermiyorlar anlayamiyorum
Bunun bir görev olduğunun bilincinde olmamalari imkansiz diye düşünüyorum nasil sivasspor yönetimi bunun bilincinde olarak aliyorsa bu görevi lütfen herkesin kendine düsen görevi tam anlamiyla yerine getirmesi gerekiyor.
Bu takım sadece ve sadece sivasspor yönetimin takımı değil hepimizin takımı neden onları yanlız bırakıyoruz lütfen şimdi sahip cikmazsak ne zaman sahip cikacagiz HAYDİN SİVASLILAR DESTEĞE TAKIMIZA VEDE SİVASIMIZA bunun tam zamani şimdiiiiiiiiii
Bu arada yeni yönetimimizede yeni dönemlerinde başarilar dilerim
HEP DESTEK TAM DESTEK
Mecnun ODYAKMAZ ve yeni yönetime başarılar dilerim.
SivasLady 13.05.2007, 12:25 SivasSpor denilisin zaten akla Mecnun baskan geliyor
takimla onun ismide özdesmis, onunla beraber nice basarilara imza atildi
yeniden Baskan secilmesi bizleri cok mutlu etti
Mecnun OTYAKMAZ kisiligiyle ve SivasSpor sevdasiyla yüregimize taht kurdu
insallah daha nice senelere SivasSpor`da olur
Mecnun Baskana ve yeni yönetime basarilar dilerim
YENİ YÖNETİMİMİZİ VE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN,
MECNUN BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM.
MÜTEVAZI BÜTÇEMİZLE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK;
YENİ DÖNEMDE, YENİ YÖNETİMİMİZLE DAHA DA BÜYÜK HEDEFLERE
KOŞACAĞIMIZA VE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA
YÜREKTEN İNANIYORUM.
HAYIRLI OLSUN.
EGEMENLİK MİLLETİNDİR...
MİLLETİN KALACAK...
PARTNER58AHMET 13.05.2007, 21:30 SİVASSPOR BAŞKANLIĞINAYENİDEN SEÇİLEN SAYIN OTYAKMAZ BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM VE BUNDAN SONRADA SİVASIIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE EN GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM MECNUNBAŞKANIMIZIN SAYESİNDE SİVASSPOR BİRKEZ DAHA KENDİNİ GÖSTERECEKTİR VE DÖRT BÜYÜKLERİN BİRİSİ SİLİNİP SİVAS4. BÜYÜK OLACAKTIR DİYORUM YOLUNUZ AÇIK OLSUNBAŞKANIM
koyulhisar- 13.05.2007, 22:00 Başkanımızla yola devam.Başarıların devamı gelecek...
hayırlı olsun. yönetimi yüraektan kotluyor, başarıların devamının diliyorum
en kötü yılımız böyle olsun. hepiniz sütpersziniz.
58Taraftar 15.05.2007, 21:10 hayırlı olsun yeni yönetime başarılar dilerim
Başkanımıza ve yeni yönetimimize önümüzdeki sezonlarda başarılar dilerim,
Zaten başaracaklarını bu iki yılda yapmış olduklarıyla kanıtladılar...
Yönetime yeni girenlerede hayırlı olsun
|
|