Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN...

SivasSpor.Com
20.05.2007, 21:45
Teknik Direktör Bülent Uygun, ''Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Ankaragücü gibi bir takımı 4-1 yenmek büyük bir başarıdır'' dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada maçta futbol adına güzel şeyler yaşandığını belirterek, ''Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Ankaragücü gibi bir takımı 4-1 yenmek büyük bir başarıdır'' dedi.

Ankaragücü taraftarlarına da alkışlarından dolayı teşekkür eden Uygun, ''Herkes böyle saygılı olmalı, her şey Türkiye için olan bir spor istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
Karşılaşmanın 82. dakikasında Petkoviç'in ikinci sarı kartla oyun dışında kalmasından sonra kaleye geçen Gökhan da, yaptığı açıklamada, daha önce hentbol oynarken kalecilik yaptığını ifade ederek, ''Hentbolde kale daha küçük ama o anda kendime bir güven geldi. Hocaya gidip söyledim ve kaleyi korudum'' diye konuştu.

MECNUN OTYAKMAZ

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti. 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Sivasspor'da kaleci Petkoviç, maçın 81. dakikasında kırmızı kart görünce konuk takımın kalesini son dakikalarda Gökhan Bozkaya korudu.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, rakip takımı alkışlayan taraftarlarını överek, "Ne mutlu böyle bir taraftara sahip olduğumuz için" dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ise, iki takımın da gol pozisyonları olduğunu, ancak fırsatları daha iyi değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrılmaya başardıklarını söyledi. Başkan Odyakmaz, maçın son bölümünde kaleyi koruyan Gökhan Bozkaya'nın da iyi bir kaleci olduğunu esprili bir şekilde ifade etti.

HİKMET KARAMAN

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kötü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Maçın tamamını değerlendimek zor. Aldığımız 4-1'lk mağlubiyeti haketmedik. Bizim de çok sayıda net pozisyonumuz vardı. Bugün futbol şansı yanımızda değildi. Eksik oyuncularımızın sıkıntısını çektik. Ama bu bir mazaret değildir. Oyuncularım Antalyaspor maçını kazanmamın verdiği rahatlıkla sahaya çıktılar. Taraftarlarımızın güzel desteğini sonuca yansıtamadık" diye konuştu. Karaman, bu mağlubiyetin gelecek adına iyi
bir uyarı olduğunu ve gelecek sezon yapacakları transferlerde taraftarlarla bütünleşerek başarıya ulaşacak bir takım oluşturmak istediklerini kaydetti. Karaman, bütün bir sezon boyunca golcü oyuncuları olmadan mücadele ettiklerini ve bu şekilde kümede kalmanın büyük bir başarı olduğunu sözlerine ekledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, sahada futbol adına güzel şeyler yaşandığını ifade ederek, "Biz, daha önce kümede kalmayı garantilemiştik. Ankaragücü gibi güçlü bir takımı deplasmanda 4-1 mağlup etmek güzel bir duygu. Sahada futbolun tüm gereklerini yaptık. Karşılaşma sonrasındaki tutumlarından dolayı Ankaragücü taraftarına teşekkür ederim" dedi.

Kırmızı-beyazlı takımda 81. dakikadan itibaren kaleyi koruyan Gökhan Bozkaya, eskiden hentbol kaleciliği yaptığını hatırlarak, o anda kendisini çok iyi hissetiğini ve kaleye geçmeyi istediğini söyledi. Gökhan, başkent deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Sivasspor'un tecrübeli futbolcuları Hayrettin ve Mehmet Yıldız, Ankaragücü karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak galip geldiklerini ve son hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, ligi iyi bir şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

yigidoyuz06
20.05.2007, 21:55
çok süper maçtı...teşekkürler Ankaragücü taraftarına

TS58
20.05.2007, 22:01
10 üstünden

Skor 10 puan
Seyircimiz 4 puan ( Maça az sayıda gelen olduğundan)

altuntas58
20.05.2007, 22:20
Bülent hoca sen harika bir insansın ankara bizi iyi tanır diyerek mactan günlerce önce galibiyetin işaretlerini bizlere vermiştin sizi tekrar tebrik ederim ayrıca sivassporum ve ankarada takımımızı yanlız bırakmayan yiğidolarımızı kutlarım ankaragücü taraftarlarınıda yapmış oldukları alkıştan dolayı kutlarım

Sehzade__
20.05.2007, 22:45
Ankaragücü taraftarına tesekkür ediyoruz sonsuz cok iyilerdi herhangi bir kargaşa yaşanmadı sivasspor yanlısı bile tezarüat yaptılar helal olsun onlara aklışladılar bile

ceza_tolga_rep
20.05.2007, 22:59
biz sivasspor taraftarları olarak türkiyenin en centilmen tarfatralarıyız.her deplasmanda bizden övgüyle bahsedilmektedir.tüm camiamızı tebrik ediyorum.

CÜSSKB-Betül
20.05.2007, 23:00
teşekkürler Sivas Spor.teşekkürler Bülent Hoca ve Bülent hocanın öğrencileri.sizden de böylesine farklı bir galibiyet beklenirdi..YOLUNUZ AÇIK OLSUN.....

RüStü ElmaS
20.05.2007, 23:24
Tüm futbolcuları, hocamızı ve tüm teknik heyeti bizlere böylesine güzel bir galibiyet yaşattıklarından dolayı kutluyorum.

talha58
20.05.2007, 23:27
böylece sezonu hedefimizin üzerinde bitirdik. herkese çok teşekkürler. seneye uefa hedefiyle yola çıkmayı arzuluyoruz.

jakobieen
20.05.2007, 23:32
böylece sezonu hedefimizin üzerinde bitirdik. herkese çok teşekkürler. seneye uefa hedefiyle yola çıkmayı arzuluyoruz.
bu seneki ligi gördükten sonra valla artık beni uefa kesmez devler ligi istiyorum ben.. sağolun uşaklar deplasman galibiyetini unutmuştuk tamda bu iyi geldi :)

TracyMcGrady58
20.05.2007, 23:49
Cok güzel mac oldu.Tüm futbolculari tebrik ediyorum.Bu macta yine dostluk ön plana cikti, taraftarlarin birbirlerini alkislamasi cok güzel bir olay ve görüntü.Gönül isterdiki her stadimizda böyle olsun

GuNaY
21.05.2007, 00:26
Bence maçın kahramanları Chetkov ve Ankaragücü taraftarları...
Chetkov tam lige alıştı derken lig bitti :D

myway
21.05.2007, 00:59
Bence maçın kahramanları Chetkov ve Ankaragücü taraftarları...
Chetkov tam lige alıştı derken lig bitti :D

Chetkov için hırs yapacak hafta kalmadı tıpkı ben:)

UTKUM_58
21.05.2007, 01:23
helal olsun tahminim dogru cikti yendik..takimi tüm personeli kutluyorum..sivasimiza hayirli ugurlu olsun.seneye daha iyi yerlerde bitiririz ins..GUNER KARDES PUAN DURUMLARI NEZAMAN ACIKLANACAK?sana zahmet bir söylesen yatacagimda uykum geldi beklemekten:))

antix06
21.05.2007, 01:24
sivassporu kutluyorum...güzel oynadı...hikmet karaman kümede kalmayı garantilediği için yurt dışına futbolcu izlemeye gitmiş...ondan futbolcular gevşemiş 4 de eksiğimiz vardı....sivasspor güzel oynadı kutlarım...ya yeminediyorum iddaamız yok bir tane kupamız yok hedefimiz yok her sene böyle ama yinede en kötü maçını 15000 oynuyoruz yazık bu taraftara...ARTIK ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKSIN...

mermer yusuf
21.05.2007, 10:43
gökan bozkaya yaptı yapacağını zaten.başkanın espirisi her yerde duyurulmalı.panter kaleci gökan bozkaya.iyi kaleciymiş valaha.

Külhanbeyi58
21.05.2007, 11:20
ANKARAGÜCÜ Taraftarı helal olsun Saolun Warolun Gerçekten Kutlarım

sinan-58
21.05.2007, 11:26
istanbulda koltuklar su şişeleri taşlar havada uçuşurken anadoluda takımlar birbirlerini alkışlıyor bu ne guzel dun ankaragucu taraftarının bizi alkışlaması geçen sene bizim kayserispor u alkışlamamız ne guzel olaylar biraz centilmenlik lazım istanbula bukemediğin bileği öpeceksin başka yolu yok

pegasus71
21.05.2007, 12:49
dost sivası kutluyorum ankaragücü taraftarı olarak helal olsun size

sivas_kangallı
21.05.2007, 12:50
herkese tşk özellikle ankaragücü taraftarlarına bizi desteklediği için ...

markolinkow
21.05.2007, 13:05
sivassporu aldıgı ve hakettigi galibiyetten ötürü kutlarım
umarım her stadda böyle olaylar yasanır
bize holigan diyenler sus pus kesildiler
holigan degiliz ankaragüclüyüz anadoluluyuz anti bizansız

sivasspora ve taraftarına gelecek sezonda basarılar dilerim
saygılar

çılgınlar 38
21.05.2007, 14:24
bence bi dahaki maçı erciyese verelim nede olsa komşu takım

mermer yusuf
21.05.2007, 14:27
sivassporu aldıgı ve hakettigi galibiyetten ötürü kutlarım
umarım her stadda böyle olaylar yasanır
bize holigan diyenler sus pus kesildiler
holigan degiliz ankaragüclüyüz anadoluluyuz anti bizansız

sivasspora ve taraftarına gelecek sezonda basarılar dilerim
saygılar

BAZI ARKADAŞLARIN HOŞ OLMAYAN YAZILAR YAZIYOR BİZDE KARŞILIK VERİYORUZ.AMA SENİN YAZIN 10 NUMARA.HELAL OLSUN GERÇEK ANKARAGÜCLÜLERE.
YAZIKLAR OLSUN ZAVALLI ORTALIĞI KARIŞTIAN ANKARAGÜCLÜLERE.

PRoFeSSioNaL
21.05.2007, 14:28
````Maçımız çok iyi geçti teşekkür ediyoruz tüm taraftara

ofozturk
21.05.2007, 15:13
bence bi dahaki maçı erciyese verelim nede olsa komşu takım
VALLA KARDEŞ zor biraz ya. önce kendi şehrinizin takımı tüm rakiplerinize yenilmeyecekti. neyse inş sıyırırsınız.

SivasLady
22.05.2007, 08:35
takim son deplasman macindan güzel bir skorla döndü
bu sezon ilk defa karsi takim filelerinde 4 gol birden gördü
SivasSpor yürekli ve hirsli oynadiktan sonra yenemiyecegi takim yok
cok güzel ve keyifli bir macti hersey dostluk icinde gecti
taraftari takimi ve yöneti kutlarim :)
son macimizda böyle güzel gecer insallah

engin2609
22.05.2007, 10:15
ARKADASLAR EGER ONUMUZDEKİ 3 TAKIMDA YENİLİRSE BİZDE YENSEK OZAMAN İNTER TOTOYA KALABİLME İMKANIMIZ VAR GALİBA