Orijinalini görmek için tıklayınız : Erciyes'i Alkışlayalım

talha58
20.05.2007, 23:15
;) Arkadaşlar biliyorsunuz son birkaç günde İngiltere'de Chelsea takımının Şampiyon olan Manceshter United'ı alkışlamasından dolayı basınımızda çok defa Galatasarayın Fenerbahçeyi alkışlaması gündeme geldi. Öyle birşey gerçekleşmedi ama bence bizim bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz Erciyesspor'u bütün takımlara örnek olacak şekilde sezonun ikinci yarısında gösterdikleri performans nedeniyle alkışlamamız gerektiğine inanıyorum. Bu hem küme düşen rakibimize son bir jestimiz olacak hem komşumuza bir teseli hediyesi olacak hem de son günlerde şiddetin körüğündeki spor kamuoyuna bir ibret, örnek olarak yer alacaktır. sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum.

jakobieen
20.05.2007, 23:21
helal hemşoma bu fikirler hep benim topraklarımdan çıkar zaten :) bence mükemmel olur, ama burası türkiye, eğer erciyes bizi yenerse bu olaydan sonra konuşulacakları düşünemiyorum..

talha58
20.05.2007, 23:23
erciyes şu anda ligden düştü zaten. matematiksel olarak da şansları çok zor.

jakobieen
20.05.2007, 23:28
yanlış biliyon dostum henüz düşmedi :)

talha58
20.05.2007, 23:32
yanlış biliyon dostum henüz düşmedi :)

pardon matematiksel olarak küçük bir şansları var ama çok zor tabi. ben düştü gözüyle bakıyorum. bu önemli değil. biz maçın sonucunda duruma göre alkışlarız yine. mesela bizi yener ve küme düşerlerse yine bir jest yaparız.

myway
20.05.2007, 23:34
Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya:) üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?
ha diyelim ki alkışladık arkasından da erciyes gelip seni yenerse maçta. bu sefer de şike yaptı yaftasıyla yaftalanma ihtimalin var:) burası Türkiye

saygılar selamlar..

talha58
20.05.2007, 23:36
Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya:) üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?
ha diyelim ki alkışladık arkasından da erciyes gelip seni yenerse maçta. bu sefer de şike yaptı yaftasıyla yaftalanma ihtimalin var:) burası Türkiye

saygılar selamlar..

ben şöyle diyorum erciyes bizi yense de küme düşecek ve maç sonunda bir jest olarak yapılabilir.

jakobieen
20.05.2007, 23:40

saygılar selamlar..
düşerse: o an alkışlamak sivasın ne kadar mükemmel ve centilmen insanı olduğunu tüm türkiyenin gözü üzerimizde iken göstermiş oluruz ki bence bu sivasımın ülkemdeki kötü imajını silme çalışmalırının en mükemmeli olur..
düşmezse: e bu mükemmel mücadelesi ile bu başarıyı yakalaması gerçekten ayakta alkışlanır hemşo bee :)

Ss--58--Ss
20.05.2007, 23:43
;) Arkadaşlar biliyorsunuz son birkaç günde İngiltere'de Chelsea takımının Şampiyon olan Manceshter United'ı alkışlamasından dolayı basınımızda çok defa Galatasarayın Fenerbahçeyi alkışlaması gündeme geldi. Öyle birşey gerçekleşmedi ama bence bizim bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz Erciyesspor'u bütün takımlara örnek olacak şekilde sezonun ikinci yarısında gösterdikleri performans nedeniyle alkışlamamız gerektiğine inanıyorum. Bu hem küme düşen rakibimize son bir jestimiz olacak hem komşumuza bir teseli hediyesi olacak hem de son günlerde şiddetin körüğündeki spor kamuoyuna bir ibret, örnek olarak yer alacaktır. sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum.

HELAL OLSUN ERCİYESSPOR TÜM FUTBOL SEVERLERİN BEGENİSİNI KAZANDIN İNSALLAH BASARILI OLURSUN

[ SİVASSPOR+ERCİYESSPOR: DOSTLUK;) ]

TracyMcGrady58
20.05.2007, 23:43
düşerse: o an alkışlamak sivasın ne kadar mükemmel ve centilmen insanı olduğunu tüm türkiyenin gözü üzerimizde iken göstermiş oluruz ki bence bu sivasımın ülkemdeki kötü imajını silme çalışmalırının en mükemmeli olur..
düşmezse: e bu mükemmel mücadelesi ile bu başarıyı yakalaması gerçekten ayakta alkışlanır hemşo bee :)

Katiliyorum dediklerine.Bence mutlaka yapilmasi gereken ve Sivasimiza yakisan bir hareket olur

myway
21.05.2007, 00:06
ben şöyle diyorum erciyes bizi yense de küme düşecek ve maç sonunda bir jest olarak yapılabilir.

erciyes yenerse küme düşeceği garanti değil.Ben hala alkışlamak saçma olur diyorum.

ceza_tolga_rep
21.05.2007, 00:12
tabiki alışlarız.biz türkiyenin en centilmen taraftar kitlesiyiz.

GuNaY
21.05.2007, 00:24
erciyes yenerse küme düşeceği garanti değil.Ben hala alkışlamak saçma olur diyorum.

Mustafa ne olacak sanki elinle iki şepik çalsan :)
Kupada final oynadı neticede bizi avrupada temsil edecek, bunun yanısıra komşu ve kardeş şehrimizin takımı,
maçtan önce iki takımda tribüne çağırıp güzel şeyler söylenebilir, Bugün Ankaragücü taraftarının yaptığı gibi...
İmaj konusuna gelince kesinlikle medyanın gözünde değişeceğine inanmıyorum, zaten önemlide değil...
Onların yalakalık yapacakları yeteri kadar takımları var!!!
Bizim için önemli olan komşumuzun ligde kalması...

myway
21.05.2007, 00:47
Mustafa ne olacak sanki elinle iki şepik çalsan :)
Kupada final oynadı neticede bizi avrupada temsil edecek, bunun yanısıra komşu ve kardeş şehrimizin takımı,
maçtan önce iki takımda tribüne çağırıp güzel şeyler söylenebilir, Bugün Ankaragücü taraftarının yaptığı gibi...
İmaj konusuna gelince kesinlikle medyanın gözünde değişeceğine inanmıyorum, zaten önemlide değil...
Onların yalakalık yapacakları yeteri kadar takımları var!!!
Bizim için önemli olan komşumuzun ligde kalması...

Benim de gönlüm erciyesin ligden kalmasından yana abi inşallah kalırlar.
Ama bu alkış olayı bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Yani tebrik edersinde gönülden olur.Şimdi bir erciyese alkış tutsak sonra damaçı kaybetsek eminim ki bu diğer düşmeye oynayan takımlar tarafıından yanlış algılanacak.Her ne kadar bizim öyle bir niyetimiz olmasa da....

Erciyese başarılar . İnşallah ligde kalırsınız....

GuNaY
21.05.2007, 00:52
Benim de gönlüm erciyesin ligden kalmasından yana abi inşallah kalırlar.
Ama bu alkış olayı bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Yani tebrik edersinde gönülden olur.Şimdi bir erciyese alkış tutsak sonra damaçı kaybetsek eminim ki bu diğer düşmeye oynayan takımlar tarafıından yanlış algılanacak.Her ne kadar bizim öyle bir niyetimiz olmasa da....

Erciyese başarılar . İnşallah ligde kalırsınız....

oooo eller ne der kaygısıyla hareket edersek hiçbir zaman doğal davranamayız..
varsın Sivasspor'umuz yedeklerle çıksın, paflara tecrübe edindirsin, ama komşumuzun ümidlerini 4 Eylülde bitirmeyelim...
karadeniz kardeşliği(!) yıllardır alenen yapılıyor ne kadar gündem de?
Hersezon yaptıkları yanlarına kar kalıyor, Trabzon'un puana en çok ihtiyacı olduğu zamanda rizeye güle oynaya 1-0 yenildiler(!) bunu kaç kişi dillendiriyor?
Takımlarıda düşünmek lazım, deplasman masrafından kurtarmış oluruz :D

myway
21.05.2007, 01:08
oooo eller ne der kaygısıyla hareket edersek hiçbir zaman doğal davranamayız..
varsın Sivasspor'umuz yedeklerle çıksın, paflara tecrübe edindirsin, ama komşumuzun ümidlerini 4 Eylülde bitirmeyelim...
karadeniz kardeşliği(!) yıllardır alenen yapılıyor ne kadar gündem de?
Hersezon yaptıkları yanlarına kar kalıyor, Trabzon'un puana en çok ihtiyacı olduğu zamanda rizeye güle oynaya 1-0 yenildiler(!) bunu kaç kişi dillendiriyor?
Takımlarıda düşünmek lazım, deplasman masrafından kurtarmış oluruz :D

kesinlikle aynen katılıyorum :) ama yedek kadroyla çıkmayakimse bi şey demez de alkış oalyı sakat olur. Yok ya gerek yok nedense ben taktım bu olaya gece gece:D

UTKUM_58
21.05.2007, 01:19
KIMSE KAFASINI YORMASIN:) erciyes bizi yenecek bizde alkislayacagiz:) ha
dusermi dusmezmi bilemem ama alkislarsakta incilerimiz dökulmez..ama su gercek.gercekten guzel cikis yaptilar 2 ci yari,umarim hakettikleri sonucu alirlar

myway
21.05.2007, 01:20
Pankart assak hoş olur aslında erciyese uefada başarılar diye..

FranzFerdinand
21.05.2007, 02:12
Mac sonu belki, ama mactan once alkislanirsa yanlis yorumlanabilir (hele bir de yenilirsek)

Besyo_cu
21.05.2007, 02:35
erciyes alkışlanacak performansı göstermıştır bizede yakışanı yaparız

zaralım 58
21.05.2007, 06:15
alkışlarsak bişey kaybetmeyiz tamtersine kazanırız

ofozturk
21.05.2007, 07:14
ankaragüclü taraftarlar bizleri nasıl alkışlamışlarsa bizde alkışlayalım arkadaslar. ne kaybımız olabilir ki.

yigido_furkan
21.05.2007, 07:18
bncede alkıslasak cok güzel olur TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLUR NOLACAK BNCE COK GÜZEL BİR FİKİR2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

ibrahimovic7
21.05.2007, 07:32
Bizim yiğidolar zaten alkışlar eminim! Birde inşallah sahanın her yeri bayrak olur güzel bi maç olur inşallah. Destekte tam olsun!

Dağcı
21.05.2007, 07:37
Erciyes Türkcell süper ligi'nin ikinci yarısında gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır.

Bu son maçın dostane bir havada geçeceğini tahmin ediyorum. Son maçlarını kazanırlarsa hiç şaşırmam.

Erciyes'in ligden düşmesini istemiyorum. Neden; çünki hemen 2 saatlik bir deplasman da ondan.

kakikli
21.05.2007, 07:40
belli ki hala rakibi alkışlamayı öğrenememişiz...
türk sporu bu nedenle gelişmiyor,rakip düşman gibi görülüyor...
ama ben bu maça gideceğim, sonuç ne olursa olsun ERCİYES'i alkışlayacağım...
rakibi alkışlamak bizi küçültmez/!) aksine yüceltir...
ama bunu herkes anlayamaz,çünkü bizler çok fanatiğiz...
BÜLENT HOCA AKŞAM NE DEDİ:HERŞEY TÜRKİYE İÇİN, TÜRK SPORU İÇİN...

CÜSSKB-Aynur
21.05.2007, 08:06
Bende kolay geçecek bir maç olarak görmüyorum.
Kayseri Erciyesin küme düşmesini istemezdim. Dağcı arkadaşımızında değindiği gibi yakın bir deplasman ve bizim için yakın deplasman her zaman avantaj.

sandal5877
21.05.2007, 08:07
arkadaşlar alkışlayalım ama şunlara katılmıyorum k erciyes 2.yarının en başarılı takımı diyen arkadaşlarda var biziz 2 yarının en iyi takımı bulent hoca gelmeden
neredeydik bir bakalım .birde her takıma aynı yaklaşalımki büyüklügümüz dürüslügümüz yigodolumuz anlaşılsın kayseri`` KAYSERİ ERCİYESE ACIMADI
acıma acınacak hale düşersin. her takım sivassporumuz tarafından
yenilmeye mahkum olacak....

izmirliyigido
21.05.2007, 08:35
ALKIŞLAYALIM....ALKIŞLAMAKATAN ELİMİZ ESKİMEZ VE ACIMAZ AMA, ACABA ERCİYES BİZ AYNI DURUMDA OLSAYDIK BİZE AYNI ŞEYİ YAPARMIYDI? İŞİN KÖTÜSÜ NE BİLİYORMUSUNUZ? 2 RAKİBİNİ DE (Ç.RİZESPOR VE ANTALYASPORU) ÜST ÜSTE 2 MAÇTADA EVİNDE YENEMİYOR, SONRADA SİVASSPOR'DAN MEDET UMUYOR. TAMAM MAÇI KAZANABİLİRLER O AYRI. VE BENDE ASLA DÜŞMELERİNİ İSTEMİYORUM.

AMA, KAZANDIKLARI TAKDİRDE LİGDE YİNE KALAMAYACAKLAR VE AYNI ZAMANDA SİVASSPOR'UN 6.LIK HAYALLARİNE DARBE VURACAKLAR. YANİ HEM KENDİLERİNE ZARAR VERECEKLER, HEMDE BİZE.

EN İYİSİ BU OLAYI ÇOK DRAMATİZE ETMEDEN, OYNAYAN KAZANSIN DİYEREK CENTİLMENCE, İYİ NİYET ÇERCEVESİNDE OYNAMALARI VE MAÇIN SONUNDA SONUÇ NE OLURSA OLSUN ERCİYESSPOR'U TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP "ALKIŞLAYALIM" VE STADI İNLETELİM. O ZAMAN FAİR-PLAY OLUR.

KEŞKE, HER 2 ÇAIDA KAZANIP KURTULSALARDI DA, SİVAS'A RAHAT GELSELERDİ, BİZDE MAÇA ÇIKARKEN O BAŞARIYI GÖSTEREN TAKIMI ALKIŞLARLA SAHAYA ÇIKARSAYDIK. ÇOK İNCE BİR NOKTADAYIZ. AMA ALKIŞLAMAKTAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ. "TEBRİKLER ERCİYESSPOR".....

.

Serd@r
21.05.2007, 08:37
Bende alkışlamaktan yanayım.
Bu maçı bir Galatasaray-Fenerbahçe havasında düşünmek yersiz.Herşeyden öte biz bir mücadeleyi süper ligde kalma mücadelesi veren bir takımın ikinci yarı gösterdiği hırs ve özveriyi alkışlayacağız hem muhtemelen küme düşmüş bir takım var karşımızda,onlar için iyi bir jest ve süper lige veda figürü olacaktır,yenilirsekte kimsenin birşey diyeceğini sanmam zira Kayserisporda dün rakip Denizliye yenildi onlar yenseydi durum çok farklı olurdu Erciyesspor için,o zaman alkışlamamayı anlardım ama şimdi alkışlamakta bir sakınca görmediğim gibi çokda şık bir hareket olacağı kanaatindeyim.

yigidolar06
21.05.2007, 09:17
ankaragüclü taraftarlar bizleri nasıl alkışlamışlarsa bizde alkışlayalım arkadaslar. ne kaybımız olabilir ki.O ALKIŞLIYANLARIN İÇİNDE ÇOK SİVASLI VARDI BİRDE SİVAS OYUNUNU ALKIŞ ALARAK OYNADI

sivaslim58
21.05.2007, 09:57
Düşen takımın neyini alkışlayacağız.Ne güzel düştünüz diyemi.Sahaya çıkıp gereken neyse onu yapmalıyız.Acaba biz aynı durumda olsak başka takımlar bize aynı duyguları hissedermiydi.Maden öyleyse Kayserispor neden bu hafta denizliyi yenmedi.Aynı kentin takımı değilmi.Üstelik isim değiştirip onun yerine süper lige çıkmadımı.Arkadaşlar biraz mantıklı düşünelim.maç sonunda zaten biz herkesi alkışlıyoruz.yendiğimiz zaman hem federasyondan hem lig tv den hem iddadan her taraftan para geliyor.Sivas bu hafta yendi yendiği için yalnış hatırlamıyorsam 300 milyar sadece federasyondan aldı.herkes işine baksın.

Külhanbeyi58
21.05.2007, 10:19
KIMSE KAFASINI YORMASIN:) erciyes bizi yenecek bizde alkislayacagiz:) ha
dusermi dusmezmi bilemem ama alkislarsakta incilerimiz dökulmez..ama su gercek.gercekten guzel cikis yaptilar 2 ci yari,umarim hakettikleri sonucu alirlar

Sen Gayserilimisin?............... ............................!! !!

mermer yusuf
21.05.2007, 10:23
hala aynı kafadayız.görürsünüz erciyes sahamızda neler yapacak.hatta taraftarları neler yapacak.iş sıkıya bindi.

çıkıp erciyesi yeneceğiz,onlar bizi alkışlasın.sivassporun bu maçta hedefi erciyesi alkışlamak değil.sadece yenmek.

insallah düşerler 2.lige.biz anadolunun tek derbisi olarak adlandırıldık kayseri ve sivas takımları olarak.ezelim erciyesi.

dogansar
21.05.2007, 10:29
matematiksel olarak düşmedi ancak önemli olan düşüp düşmemesi değil sporun bir fair-play olduğunu göstermek için Kayseri Erciyes'i alkışlamak sivas taraftarının centilmen olduğunu gösterir bize bu yakışır. bize yakışanın yapalım ve ALKIŞLAYALIM bizi yenerde ligde kalırsalar yine alkışlayalım. burda saçmalık olduğunu zannetmiyorum.

mermer yusuf
21.05.2007, 10:31
Sen Gayserilimisin?............... ............................!! !!

TARAFTAR OLMADIĞI GERÇEK.ERCİYESİ YENMEK İÇİN SAHADAYIZ.BANANE DÜŞERSE DÜŞSÜN.

Külhanbeyi58
21.05.2007, 10:44
matematiksel olarak düşmedi ancak önemli olan düşüp düşmemesi değil sporun bir fair-play olduğunu göstermek için Kayseri Erciyes'i alkışlamak sivas taraftarının centilmen olduğunu gösterir bize bu yakışır. bize yakışanın yapalım ve ALKIŞLAYALIM bizi yenerde ligde kalırsalar yine alkışlayalım. burda saçmalık olduğunu zannetmiyorum.

Geçmişte Yaşanan Olayları Ben Unutmadım Unutmamda Asla İşim Olmaz Alkışlamakla ...Onlar Kim Yaw Alkışlayayım Onlar Biz Aynı Pozisyonda Olsaydık Sizce Kaç Kişi Alkışlar Diye Söz Açabilirdi..!!!Diğer 16 Takım Gerçekten Biraz Daha Yakın Bize He Konuda....Çoğu Arkadaş Yazmış Komşu Diye """""""AMA BİZİM YÜREĞİMİZİ DAĞLAYAN HAFIZLARDAN SİLİNMEYECEK BİR TABLO YARATAN KOMŞU"""""Değilmiydi!!!!Binlerce Km Ötede Uzak İlimizin Zararı Olmadı Ama Onlar Bizi Kör Kurşunla Kahpece Vurdular!!!!!!

Atılan Kör Kurşunu Uzatılan Gülü Asla Bu Yürek Can Bedenden Çıkmadıkça Unutmaz(emekli Tuğgeneral Veli Küçük)

CoSaR
21.05.2007, 10:46
Saçmalardan seçmeler.!:D:D:D..Ne alakaysa...Asıl Erciyes bizi alkışlasın..Var mı Sivas gibi takım!

mermer yusuf
21.05.2007, 10:47
kayserililere ekmek bile vermemek lazım.her zaman iyi düşün sonra gelsinler bizi ezsinler.erciyesi paramparça edeceğiz.
bide 3-2 kayseriyi yenmiştik.o maçtata kibar takım taraftarı olma çabalarımız boşa çıkmıştı.kayseriden dost olmaz.düşsün 1 takımı kayserinin.

ofozturk
21.05.2007, 10:57
cok merak ediyorum bu macta nasıl bir tutum sergileyecek taraftarımız. inş sivasımıza ve sivasspor umuza yakışan güzellikler olur.

talha58
21.05.2007, 11:11
kayserililere ekmek bile vermemek lazım.her zaman iyi düşün sonra gelsinler bizi ezsinler.erciyesi paramparça edeceğiz.
bide 3-2 kayseriyi yenmiştik.o maçtata kibar takım taraftarı olma çabalarımız boşa çıkmıştı.kayseriden dost olmaz.düşsün 1 takımı kayserinin.

Kardeş sadece bir fikirdi bu. Alkışlanır veya alkışlanmaz o önemli değil. Futbol fair-playdir. Alkışlamıyorsak bile düşmanlık yapmamalıyız. Komşu komşunun külüne muhtaçtır.

Külhanbeyi58
21.05.2007, 11:18
Kardeş sadece bir fikirdi bu. Alkışlanır veya alkışlanmaz o önemli değil. Futbol fair-playdir. Alkışlamıyorsak bile düşmanlık yapmamalıyız. Komşu komşunun külüne muhtaçtır.

Onlara Muhtaç Olacaksak Eğer İnan Alıp Werdiğim Nefesim Olan Göz Bebeğim Sivasspor'dan Vazgeçer Küme Düşmemizi Eylerim...

sinan-58
21.05.2007, 11:20
maçtan önce değilde maçtan sonra alkışlarsak olur maçtan once alkışladık hadi bide maçı yenildik bu sefer bizim adamız kotuye çıkacak ama maçtan sonra hele bide ligde kalırlarsa alkışlarız butun turkıye bizi konuşur

musti34
21.05.2007, 11:55
erciyes bizi yenmesi ve rakiplerinin kaybetmesi gerekiyor ama erciye se maçı verir uefa haklarnı alırız

jakobieen
21.05.2007, 12:00
Düşen takımın neyini alkışlayacağız.Ne güzel düştünüz diyemi.Sahaya çıkıp gereken neyse onu yapmalıyız.Acaba biz aynı durumda olsak başka takımlar bize aynı duyguları hissedermiydi.Maden öyleyse Kayserispor neden bu hafta denizliyi yenmedi.Aynı kentin takımı değilmi.Üstelik isim değiştirip onun yerine süper lige çıkmadımı.Arkadaşlar biraz mantıklı düşünelim.maç sonunda zaten biz herkesi alkışlıyoruz.yendiğimiz zaman hem federasyondan hem lig tv den hem iddadan her taraftan para geliyor.Sivas bu hafta yendi yendiği için yalnış hatırlamıyorsam 300 milyar sadece federasyondan aldı.herkes işine baksın.
gardaşım başlığı iyi okudun mu..? burada erciyese maçı verip vermemeyi değil alkış olayını tartışıyoruz.. bir ikincisi bizi diğer takımlarla kıyaslamak yanlış olur çünkü biz yiğidoyuz.. ülkemin en centilmen taraftarı :)

PRoFeSSioNaL
21.05.2007, 12:03
````ßu olaylardan sonra gs taraftarını kınıyorum
SİVASSPORDA GEREĞİNİN YAPILMASINI YAPACAK ZATEN

Külhanbeyi58
21.05.2007, 12:04
TARAFTAR OLMADIĞI GERÇEK.ERCİYESİ YENMEK İÇİN SAHADAYIZ.BANANE DÜŞERSE DÜŞSÜN.

Çoktan Tın Haklısın Gardaş İnşallah Düşer

asil58
21.05.2007, 12:05
kayserispor erciyesi düşürmek için elinden geleni yapıyor erciyesin rakiplerine yeniliyor bence kayserisporun inadına erciyesi alkışlayalım

mermer yusuf
21.05.2007, 12:06
MAÇI VERELİM DİYENDE VAR.MAÇ VERİLMEZ VE ERCİYES ALKIŞLANMAZ.1967 YILINDAKİ DEDELERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLAR.NEYDİ SUÇLARI ONLARIN.OLAYLARDA 38 SİVASSPORLUYU KATLEDEN VE BUNU ÜSTÜNLÜK GÖRENLER VARSA ŞUAN KAYSERİLERDE BİZ BU TAKIMLARLA(ERCİYES VE KAYSERİSPOR) DOST OLAMAYIZ.

şener58
21.05.2007, 12:12
Arkadaşlar bencede erciyes takımını alkışlamamız gerekir çünkü lige bakılırsa 2 yarının 1 takımı yanlış bilmiyorsam ,bir sivaslıya ve sivaslılara yakışır şekilde ereciyes takımı alkışlarlar sivastaki yigidolar
bir kız sevdim ardahanlı vallah billah çok nazlı bee abii

mermer yusuf
21.05.2007, 12:15
taraftar dediğin geçmişi unutmaz.hala alkış diyorsunuz yahu.görüşürüz erciyesli futbolcular ve taraftarı ligde kalmak için nasıl tutuşacak.bunun üzerinede SİVASSPORA KÜFÜRÜ BASACAK.hatta sivassporlu kardeşlerimize tribünden HAKARET edecekler.

2.ligdede böyleydi süperligdede böyle.anamıza küfürü basan takımı ne çabuk unuttunuz.şimdi alkışlamaya çalışıyorsunuz.birde 1967 olaylarını unutmayın.

şener58
21.05.2007, 12:18

NE ADAMSIN BEE GARDAŞ İNSANDA BİRAZDA OLSA ANADOLULUK OLUR ZAMANNINDA BİZE YAPMADILARMI KARADENİZ TAKIMLARI BUGUN BİZE ANADOLU TAKIMLARI OLARAK BİRLEŞSELK GÜZEL OLMAZMI..?

Külhanbeyi58
21.05.2007, 12:20
NE ADAMSIN BEE GARDAŞ İNSANDA BİRAZDA OLSA ANADOLULUK OLUR ZAMANNINDA BİZE YAPMADILARMI KARADENİZ TAKIMLARI BUGUN BİZE ANADOLU TAKIMLARI OLARAK BİRLEŞSELK GÜZEL OLMAZMI..?

Olmaz Onlar Kim Düşmandan Dost Olmaz!!!![/COLOR[COLOR="DarkOrchid"]]%90 At Gitsin Çöpe

mermer yusuf
21.05.2007, 12:22

geçen haftalarda mini chatte ne yazmıştın.bunlar hep böyle bunlardan insan olmaz felan.şimdi gelmişsin erciyesi ve bir kayseri takımını alkışlayalım konusu açıyon her kezi 2 ye bölüyon:)

alkışlamak güzeldir.ancak gel biz manisayı antalyayı trabzonu alkışlayalım kayseri ve erciyesi alkışlamayalım leblebici gardaşım.

şener58
21.05.2007, 12:24
Olmaz Onlar Kim Düşmandan Dost Olmaz!!!![/COLOR[COLOR="DarkOrchid"]]%90 At Gitsin Çöpe

O ZMAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞ ÜLKELERLE HİÇBİR İLİŞKİYE GİRMESİN BUNU DA İSTERMİSİN HAA ŞUNUDA UNUTMA DÜŞMAN DEDİKLERİNDE TÜRK EVLATLARI VE ÜLKEN İÇİN ÇALIŞAN İNSANLAR..?GARDAŞ ANLAMAYA ÇALIŞ

mermer yusuf
21.05.2007, 12:25

şenercik gardaşım.ben dedelerimin kemiklerini sızlatmam.1967 olayında 38 kişi ölmüştü.bunu bu devirde üstünlük olarak gören kayserilerin takımını niye alkışlayayım.o ölenler atalarımız dedelerimiz.tarine s. senin.araştır biraz şenercik gardaş.

Yiğiter
21.05.2007, 12:38
bence gayet güzel bir hareket olur..bize yakışan budur en azından...erciyes küme düşmeyi gerçekten haketmiyor ve de düşmez inaşllah...alkışlayalım ki galatasaraylı tarftarlardan(!) farkımız olsun..

BOUN
21.05.2007, 12:43
Erciyes'in alkışlanması fikri fena değil ancak Erciyes'e en büyük darbeyi vuranın da Kayserispor olduğunu unutmayalım...

Yani onlar çokta fazla kendi şehirlerinin takımına sahip çıkmadılar. Ama yine de teselli niyetine alkışlayalım...;)

tunga
21.05.2007, 12:44
ARAKDAŞ LAR SORUN ERCİYES DEĞİL BİZİZ .STADA GİRİŞLERİNDE ALKIŞ TUFANI MAÇ BİTTİĞİNDE AYNEN SİVASIMIZI VE ERCİYESİ BİRLİKTE TÜRBÜNLERE DAVET EDELİM .KESİNLİKLE TAŞKINLIK VE KÜFÜR ETMEYELİM BİZE YAKIŞANI YAPALIM .BİZ YİĞİDO YUZ. (YOKSA ERCİYES KÜME DÜŞMÜŞ DÜŞMEMİŞ BİZİ ENTRESE) ETMEMELİ ANLADINIZ SİZZ ONU ):):

çılgın-sedat
21.05.2007, 12:51

dediklerine katılıyorum
duşse bile uefa kupasına gidecek bu da buyuk bir başarı hemde turk sporu açısından bir ilk olması lazım 2. ligdeki bir takım uefa kupasına gidecek

tunga
21.05.2007, 12:53
HAAA FİKRİM GELDİ ARKADAŞLARR :)) YENİ SEZONDA HİÇ BİR TAKIMI SAHAMIZA AYAK BASTIKALRINDA ISLIK VEYA PROTOSTO ETMEYELİM GİRİŞLERİNDE ALKIŞ LAYIM VE ÇIKIŞLARINDADA AYNISINI YAPALIM .MAÇ ESNASINDA ELBETTEKİ ISLIK PROTOSTO OLCAK DEMİ AMA ,SİZLERİ SEVMEYEN ÖLSÜN HATTA VEFAT ETSİN ARKADAŞLAR.:))

sivas_kangallı
21.05.2007, 12:54
helal olsun erciyese bülent korkmaz geldikten sonra iyi birr çıkış yakaladılar ama istedikleri yerde değiiler ama onlar ellerinden geleni yaptılar tebrikler.

YavuzTheYigido
21.05.2007, 13:07
Abileri olan Kayserispor, haftalardir Manisa, Gaziantep,Denizli gibi takimlara mac satsin bizde kutsal bir gorevmis gibi kardeslerini kurtarma senaryolarina ve operasyonlarina giriselim.Oyle 3 kofte 25 e yok arkadas..
Sivasspor tarihindeki en agir yenilgilerini Kayseri takimlarindan almistir.Gun oldu devran dondu.2 ligde Erciyese basarilar.
Sivasspor asla ve asla komsu kiyagi gecmemeli.
Deplasmanin uzagi yakini olmaz.Deplasmana senede 1 defa gidilir.Ustelik bu yilki deplasman galibiyetlerimizde ne tesaduftur ki hep uzaklarda oldu.
Herkes isine baksin.Bizler ikinci ligde Erciyes ile oynarken kazandigimiz bir macin sonrasinda 45 dakika sahanin icinde mahsur kalmistik.
Hem alkislama olayi son gunlerde bayagi bir kabak tadi vermeye basladi.O bahsedilen olay ,komuta ile onceden planlanarak yapilan bir aktivite degildir.Zaman mekan ve hissiyat ile aninda gelisen bir durumdur.Dunku Ankaragucu taraftari maca gelirken hadi Sivasi alkislayalim diyerek mi geldi?
Isin ucunda prestij, Galibiyet primi(federasyon, Lig TV) ve tarihe yazilacak klasman durumu var.
Sivasspor taraftari buyuktur ne zaman alkislamasi ne zaman yuhlamasi gerektigini bilir!!

markolinkow
21.05.2007, 13:12
yavuza katılıyorum dün bizim sivassporu alkıslamamızın birinci nedeni hakederek kazanmaları skor 3-0 ken bile hırsla kosmaları (bizim topcular yatarken) dır
ikinci nedeni de bicok kisi kendi takımını pretesto icin alkısladı ama
sivasspor dün alkısı gercekten haketti

Yiğiter
21.05.2007, 13:14
yavuza katılıyorum dün bizim sivassporu alkıslamamızın birinci nedeni hakederek kazanmaları skor 3-0 ken bile hırsla kosmaları (bizim topcular yatarken) dır
ikinci nedeni de bicok kisi kendi takımını pretesto icin alkısladı ama
sivasspor dün alkısı gercekten haketti

biz de onu diyoz işte..erciyes bu alkışı fazlasıyla hakediyor...onlara maçı verelim diyen yok kii....alkışlasak ne kaybederiz ne kazanırız iyi düşünün bence..hiç bişey kaybetmeyiz ama saygıyı kazanırız

altuntas58
21.05.2007, 13:41
Bu işi bu kadar büyütmenin alemi yoktur aslı astarı SİVASA gelince alkışlanacak birde SİVASTAN giderken alkışlancak bu sivasa bir şey kayıp ettirmez bilakis çok şey kazandırır FAİR PLAY ruhuyla hareket etmeliyiz bu hareket imajımıza çok şeyler katar biz zaten kayseri erciyesi yenmek için bütün gücümüzle mücadelmizi vereceğiz ama yenmekte var yenilmekte var

izmirliyigido
21.05.2007, 13:46
ALKIŞLAYALIM....ALKIŞLAMAKATAN ELİMİZ ESKİMEZ VE ACIMAZ AMA, ACABA ERCİYES BİZ AYNI DURUMDA OLSAYDIK BİZE AYNI ŞEYİ YAPARMIYDI? İŞİN KÖTÜSÜ NE BİLİYORMUSUNUZ? 2 RAKİBİNİ DE (Ç.RİZESPOR VE ANTALYASPORU) ÜST ÜSTE 2 MAÇTADA EVİNDE YENEMİYOR, SONRADA SİVASSPOR'DAN MEDET UMUYOR. TAMAM MAÇI KAZANABİLİRLER O AYRI. VE BENDE ASLA DÜŞMELERİNİ İSTEMİYORUM.

AMA, KAZANDIKLARI TAKDİRDE LİGDE YİNE KALAMAYACAKLAR VE AYNI ZAMANDA SİVASSPOR'UN 6.LIK HAYALLARİNE DARBE VURACAKLAR. YANİ HEM KENDİLERİNE ZARAR VERECEKLER, HEMDE BİZE.

EN İYİSİ BU OLAYI ÇOK DRAMATİZE ETMEDEN, OYNAYAN KAZANSIN DİYEREK CENTİLMENCE, İYİ NİYET ÇERCEVESİNDE OYNAMALARI VE MAÇIN SONUNDA SONUÇ NE OLURSA OLSUN ERCİYESSPOR'U TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP "ALKIŞLAYALIM" VE STADI İNLETELİM. O ZAMAN FAİR-PLAY OLUR.

KEŞKE, HER 2 ÇAIDA KAZANIP KURTULSALARDI DA, SİVAS'A RAHAT GELSELERDİ, BİZDE MAÇA ÇIKARKEN O BAŞARIYI GÖSTEREN TAKIMI ALKIŞLARLA SAHAYA ÇIKARSAYDIK. ÇOK İNCE BİR NOKTADAYIZ. AMA ALKIŞLAMAKTAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ. "TEBRİKLER ERCİYESSPOR".....

.

Ben halen aynı fikirdeyim..Maça çıkarkende elele Tribüne çağırıp alkışlayalım, maç bitiminde sonuç ne olursa olsun yine alkışlayalım. Ama maçı kazanalım.

Çünkü bütün alternatifleri düşünerek puanlama yaptım, Erciyesspor bu maçı kazansa dahi hiçbir şekilde kurtulamıyor. Hem puanı yetmiyor hemde yetse dahi (42 puanlı takımlarla) ikil averajı yetmiyor ve % 90 küme düşüyor. Eee,,, o zaman neyi düşünyoruz ki biz? Biz kazanalım, biz kendi işimize bakalım. Erciyes kendi sahasında oynadığı maçları kazansaydı, Kayserisporda G.Antep, Denizlisporu yenseydi de hemşehrisini kurtarsaydı. Onları biz mi düşüneceğiz bu saatte?

Biz sadece alkışlarız, o kadar....

liseli
21.05.2007, 14:10
Ya ne alkışlaması şimdi birde bunu çıkardınız.Biz her sezon kayseriye gitmemizde neler yaşıyoruz.Kayserispor maçında gördük adamların yaptıkları tezahüratı daha unutmadık.

sivaslı105
21.05.2007, 14:33
NEYİNE ALKIŞLIYIM SİVASA NE YAPMIŞLARDA ALKIŞLIYIM

Külhanbeyi58
21.05.2007, 15:03
O ZMAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞ ÜLKELERLE HİÇBİR İLİŞKİYE GİRMESİN BUNU DA İSTERMİSİN HAA ŞUNUDA UNUTMA DÜŞMAN DEDİKLERİNDE TÜRK EVLATLARI VE ÜLKEN İÇİN ÇALIŞAN İNSANLAR..?GARDAŞ ANLAMAYA ÇALIŞ

Arkadaş Bak Gardaş O Belirttiğin Yukarda Ülke Dediklerine Can Kurban Öyle Düşmana..Yüz Yüze Savasşıyorsun Karşılıklı Ölmekte Geri Dönmekte Sakat Kalmakta...Savaşa Gidince Bu Üç Unsuru Göz Önüne Alıp Gidiyorsunuz ...(Dikkat et!!HAZIRLIKLI) Sen Komşun Dediğin İlim Diyebileceğin (Eskiden)Gidiyorsun Ve Arkadan Kahpece Pusuya Düşürüyorlar....Mekanları Ya Aklı sıra [/COLOR[COLOR="Red"]]""Bir Tane Kahpe Düşmanım Olana Kadar Bin Tane Delikanlı Düşmanım Olsun"

http://www.kayserispor.com/forum/forum_posts.asp?TID=6361&PN=2
Adamların Formlarını İnce Sonra Bana Hak Werirsin İnşallah!!!

cetin38
21.05.2007, 15:12
Merhaba Sivassporlular Ben Kayseri-spor ve-Erciyesspor taraftariyim 2.takimda komsu Sivassporu takip ediyorum aradada bir sitenizi takip ediyorum, bugün Karadenizde olan dayanismanin yerini Anadoluda düsmanlik yapmamak gerek, bazilariniz sanki düsmanla savasmis gibi gecmisi hatirlat. düsmanligi körüklüyor peki Sivasdada 37 kisi ölmedimi bu tesadüf keske bu olaylar olmasaydi benim kardesim 10 yildir Sivasda üniversitede doktor hersene giderim arkadaslarimdan sivasli cok bende yurtdisinda doktorum Erciyes düsecek. ama sikesiz onuruyla türkiye kupasini herkes gördü kimin hakettigini elinden resmen caldilar bastan beri erciyesi hedef gösterdiler kayseriye 2 takim coktur diye, yillar önce sivas 2.lig.düsmekten kayserispor kurtardi kayserideki maca asilmayarak bizler komsuyuz, aramizda tatli rekabet olur ama akilli ahlakli sportmence olursak birbirimize yararimiz olur erciyese oyun oynayarak serefiyle direndi belki kücük bir umudu var alkislayin 2 takimi destekleyin gün döner sivasdakayseride alkislanir unutulmaz erciyes düstügünde gelen takimlar bu kadear size belki yakin olmaz siz yücelirsiniz dostluk kazanir karar sizin sivasspora basarilar, m.yildizida insall. satmazsiniz hoscakalin

talha58
21.05.2007, 15:24
geçen haftalarda mini chatte ne yazmıştın.bunlar hep böyle bunlardan insan olmaz felan.şimdi gelmişsin erciyesi ve bir kayseri takımını alkışlayalım konusu açıyon her kezi 2 ye bölüyon:)

alkışlamak güzeldir.ancak gel biz manisayı antalyayı trabzonu alkışlayalım kayseri ve erciyesi alkışlamayalım leblebici gardaşım.

benim görüşlerim değişmez arkadaşım. sen başkasıyla karıştırdın galiba. sitedeki yorumlarımı okursan hiç yan çizmediğimi görürsün. Özellikle Kayseri - Larissa maçı zamanındaki yorumları okumanı tavsiye ederim.

fritt
21.05.2007, 15:40
centilmenlik hoş şeyler tabii ancak bakın bu erciyesspor u abrtılar da abartılar.basında!neymiş?takdi re şayan mücadele örneği falan filan.yok bülent şöyle demiş böyle olmuş.her maçta en iyi oyuncuları kaleci her maçları acaip kısmetli geçti ikinci yarı.gol yemiyorlar arkadaş hemde bişey oynamadan!gerçekten dikkatle izleyin hiçbişey oynadıkları yok.neden alkış ben anlamadım?iyi mücadele ederler ondan sonra ok elbette insanların hakkını vermek herkesin boynunun borcu ama çok insan üstü oyun oynuyorkar gibi aylardan beri söylenmekte ama git gör ki gerçek hiçte öyle değil.sakarya bile daha iyi top oynuyordu ama düştü entersan bi lig zaten bu yıl!peki ben bi soru sorcam gçen yılki kayserispor-sivasspor maçı hani 2-2 bitmişti onu hatılrayan varmı?yapmadıkları pislik kalmadı.trübnden durmadan küfür,cep telefonu,bozuk para ve su attılar .ha ben demiyorum maça giden arkadaşlar da böyle yapsın ,yapmasınlar tabii ama ha erciyes ha kayserispor bikere şehir olarak çirkef ler abi.ben burada karşı fikirlere saygı duyuyorum ama bazi gerçekleri de söylemek zorundayız.keşke herkes herkesi alkışlar ile karşılayıp uğurlasa(kayeserileri dahil) ama adamlar sivasın rakibi1saygi tamam,hürmet tamam ama alkış?neden?ne yaptılarki?doğru düzgün maç kazanamadan finale kaldıkları içinmi?bakın görün en ufak bi olayda senye yine kayseride hakaret ve pet şişe yağmuru olacak.aha bakın buraya yazıyorum

muser
21.05.2007, 15:55
Kayseri Erciyesspor ve Sivasspor daima dost olarak kalmalılar.Bugün Karadeniz takımlarının arasındaki iyi ilişkiler Kayseri ve Sivas takımları arasında da olmalı..Zaten bu iyi ilişkiler var bence daha da ileri götürmeliyiz.Erciyesspor büyük bir onur mücadelesi yapmasına rağmen şu an zor durumda..bence alkışı çoktan hakettiler..

muser
21.05.2007, 15:57
Bence Kayserisporla Erciyesspor arasında mantalite farkı var..Erciyesspor bana çok sempatik geliyor.Bölgemizin güzide bir takımı,sempati şampiyonu.Kayserililer bile gönlünde Erciyessporu yaşatıyor

1967_CLUB_BOZ
21.05.2007, 16:08
erciyessssssssss alkış alkış.......

merkez_emre
21.05.2007, 16:19
Her Macta Bize Küfür Edenleri Ben Alkışlamam
Hem Burdaki Macta Hemde Kayserideki macta kayserililerin yaptıklarını Ununutmadım asla da unutmam...Onların provakasyonu Yüzünden almadık mı 30 mılyar cezayı...

Hee dersiniz ki onlar yaptıysa sizde erdemli davranıp alkışlayın Yine olmaz kayseri takımları ne zaman bizi alkışladı ki bende onları alkışlıyım...

Kimse Ama Kimse Sivasspor İçin Kayseri de Ölenlere Küfür edemez...Ederse Ben Onu Alkışlamam Alkışlayanında Sivaslılıgından Şüphe Ederim...

Grubumuz olarak da şimdilik böyle bi şeyi tasvip etmıyoruz...

O bunu yapmıs su sunu yapmıs die illa bizde mi yapalım ....

fm58
21.05.2007, 17:33
ama abi onlar yapıo die biz de mi öyle seyler yapalım.en iyisi alkışlamak

fm58
21.05.2007, 17:34
biz centilmenin babasıyız hasıyız

CÜSSKB-Betül
21.05.2007, 18:26
Bencede Erciyessporu alkışlamak çok hoş bir davranış olacaktır arkadaşlar.Onların yerinde bizde olabilirdik.Karadeniz takımları birbirleri için mücadele verirken biz neden Erciyes takımına bir jest yapmayalım!!

fritt
21.05.2007, 18:34
alkışlayacaksak tüm takımları alkışlıyalım!ama kusura bakmayın tüm türkiye bile sevmiyor kayseriyi(yani ben kimi tanıyorsam daha kimse ah bu kayseriler süper adamlar diyen çıkmadı)onlar ilk önce kayseriye de alkışlasın.pisliği genelde onlar başlatıyorlar.hem bülent korkmaz gibi spor ahlakı yoksun bi adamı da ben alkışlamam pardon!bügün hala oynasa sivasa karşı 4 eylülde her oyuncuya diresek ve ana avrat küfür ederdi.ee sivas bu ya oyunculara küfür taraftara küfür demek!alkışlamak isteyen buyursun1

kucukfırat
21.05.2007, 18:40
hiç sanmam erciyesin sivası alkışlayacagını ama olsun alkışlarsa onlara helal

yigido Atilla
21.05.2007, 18:43

Düsüncek cok güzel Fairplay acisindan mükkemmel olur ... Ancak Türkiyede Rakip takimi alkislamak Sadece kendi takimlarini protesto etmek icin yapiliyor..Bizim futbol izleme kültürümüz su an buna müsayit mi ??????

ASTALA VISTA
21.05.2007, 19:20

KUME DUSEN TAKIMI ALKISLARSAN
KUME DUSEN TAKIMIN TARAFTARLARI ALKISLAYANLAR HAKKINDA IYI SEYLER DUSUNECEGINI ZANNETMIYORUM!!!!!!!!!!!!

MAC BASLAMADAN ONCE 2-3 DAKIKA ERCIYESI ALKISLARSAN OLUR AMA MAC BITTTIKTEN SONRA KUME DUSEN TAKIMI ALKISLAMAK TERS ALGILANMALARA YOL ACAR
KAS YAPAYIM DERKEN GÖZ CIKARMAYIN

merkez_emre
21.05.2007, 20:20
Aklıma Geçen seneki Kayserispor macı geldi gece oynanmıştı....
Maca Gidenler Hatırlasın Bizim takıma 10 saniye bagırmayan taraftarımız kayserispor a adeta yırtınarak bagırdı....

Ben Kayseri düşmanı değilim Hiç de olmadım olsam gecen sene kayseride bizim tarafa giren kayseriler zor cıkardı bizim trıbunden...Rakip takım ii oynar alkıslarsın eyvallah ama kendi takımına bagırmayıp rakibine bagıran taraftarı gordukce benim zoruma gidiyor...

liseli
21.05.2007, 20:26
Çılgınlar 58 grubu olarak Pazar günü tribünde her zaman ki gibi takımımızı destekleyeceğiz.Erciyesi alkışlamak gibi birşey söz konusu bile olamaz.

sivasli_boy
21.05.2007, 21:53
Adamların alkışa degil puana ihtiyacı var koyun can derdinde kasap et derdinde hesabı adamların alkışı düşünecek halı yok siz neyi tartişiyorsunuz...

yasin_58
21.05.2007, 22:01
bencede abi 2. yarıda büyük bir caba gösterdiler.. bencede alkışlamamız gerekior.. süper bi fikir..

wertons
21.05.2007, 22:28
bu konu cok sacma saten taraftarlar arasında gergınlık var ve sacma bı konu cunku sampıyon degıl bısı degıl ıkıncı yarı basarılı olduda sımdı nıye dusme potasında sacmalık sadece baska hıc bısı degıl

ceza_tolga_rep
22.05.2007, 03:17
arkadaşlar sivassporumuz erciyes maçında sahaya kazanmak için çıkacak.yani bazılarının yatar lafları tutmayacak.haa oynarda yenilirse bilemem.haberlerim emin yerlerden.

MorpheusS
22.05.2007, 08:27
sivasspor a yakışanda budur. ALKIŞLAYALIM

zereya
22.05.2007, 10:58
maçtan önce değilde maçtan sonra alkışlarsak olur maçtan once alkışladık hadi bide maçı yenildik bu sefer bizim adamız kotuye çıkacak ama maçtan sonra hele bide ligde kalırlarsa alkışlarız butun turkıye bizi konuşur

Bence de en doğrusu Sinan kardeşin söyleği maçtan sonra alkışlanırsa daha etkili olur,

Ligden düşerse yine UEFA gittiği için,kalırsa da başarı ve azmi için
her halükarda alkışlar boşa gitmez

YavuzTheYigido
22.05.2007, 12:45
Alkislayacaksaniz SIVASSPORu alkislayin.
Diger 17 takimla SIVASSPORumuzu bir kiyaslayin.
Bircogunun arkasinda, medya, bakan, basbakan,holding,vs. vs. destegi varken SIVASSPORumuzun sadece ve sadece ozverili bir baskani ve yonetim kurulu, caliskan bir teknik ekibi ve futbolcu kadrosu, arasira yalniz biraksa bile genel olarak cefakar taraftari var.13. hafta sonunda lig sonuncusuyken , ligin son 6 haftasina kadar UEFA hesaplari yapan bir duruma gelmis bir takimmi alkislanmali yoksa bizi hic ilgilendirmeyen iyi mucadele etmis ama kume dusmesi kesinlesmis tarihte hicte iyi iliskilerimizin olmadigi rakip bir takimmi?
Kayserispor bile bunlara acimayip her iki mactada maglup etmisken neden bizler iyi komsu tiyatrosu oynamaya calisiyoruz?
Gelin her zaman ve her zaman SIVASSPORumuzu alkislayalim.Zaten son hafta jestleri hic hatirlanmaz.Dusen duser kalan kalir.Biz Erciyese sempatiyle bakip kumede kalmasini isteyerek imajimizi zedelersek diger 5 takimida kendimize dusman ederiz.Kayseriye zaten 2 takim fazla, Erciyesspor kume dusmeli. Ayriyeten bu Kayseri sehrinin de hayrina olur.Eger Erciyesspor bu yil olmasa idi eminimki Kayserispor en azindan ilk 3 e girerdi.

CÜSSKB-Fettah
22.05.2007, 13:54
Bu ligte büyük takımlara nasıl futbol oynanacagını gösterdik birde centilmenlik ve hoşgörü neymiş onu gösterelim ve K.erciyes' i alkışlayalım. Bize yakışanı yapalım.

ASTALA VISTA
22.05.2007, 14:07
laf olsun torba dolsun
baska dusunecek bir konu kalmadi alkislasakmi alkislamasakmi
takiminiza destek olun y<eter gerisi kuruntu

jakobieen
22.05.2007, 14:31
laf olsun torba dolsun
baska dusunecek bir konu kalmadi alkislasakmi alkislamasakmi
takiminiza destek olun y<eter gerisi kuruntu
keşke 'laf olsun torba dolsun' sözüne 'cuk' diye oturacak yazılar yazmasak, ne hoş olur ;)

Ensar
22.05.2007, 14:56
Arkadaslar ben Kayseri Erciyesin bu duruma gelisinden cok üzgünüm Malesef yanlis Hocalarin Kurbani oldu Halbuki Werner Loran,tin gelisi yanlisti orda Türk hoca olsaydi takimi daha yakindan tanirdi ve takima katkisi olurdu diye düsünüyorum,bir geriye gidelim bizim halimizi düsünün egerki yönetim erken oparasyon yapmasaydi bizde ordaydik ama yönetim gidise dur dedi erkenden Teshis koydu ve Bülent Hocayi basa getirdi ve cikisa gecti.Bunu malesef diyerek yaziyorum gömediler gözleri görmüyordu uykuya dalmislardi uyanmadan Aniden uykuda Depreme kurban gitdiler ama Cok yazik onlara bende Arkadasimin dedigi gibi destek olalim Alkislarla Karsilayalim Küme Düsdüklerini unutduralim Moral verelim yaninda olalim Gönül isterdiki Denizli ve Rize gitsin nedenmi ? bunlar Sikeci takimlar Süper lige layik degiller Malatyayi ve Samsunu yediler Gönlümde yatan bunlardi ama Erciyese geldi Komsumuza üzüldüm onlarin Üzüntülerini Paylasiyorum Ligde kalmak Cok Güzel Ligden Düsmek insana aci verir onlari anliyorum Lütfen Arkadaslar Onlara Sevgi ve Alkislarla Ugurlayalim Bunu yapacak Anlayisimiz var simdi yapmanin zamani biz digerleri gibi olmayalim Ne diyorsunuz Arkadaslar ? Bana katiliyormusunuz Elbetdeki Sivassporumuzu Alkislayacagiz onlara Devamli Destek olacagiz ama Centirmenligimizide Birakmayacagiz Saygilar

samet yıldız
22.05.2007, 15:58
tabiki öyle yapmamız gerekir sivasspora ve taraftarlara bu yakışır

katsumoto
22.05.2007, 17:42
Bircogunun arkasinda, medya, bakan, basbakan,holding,vs. vs. destegi varken SIVASSPORumuzun sadece ve sadece ozverili bir baskani ve yonetim kurulu, caliskan bir teknik ekibi ve futbolcu kadrosu, arasira yalniz biraksa bile genel olarak cefakar taraftari var.13. hafta sonunda lig sonuncusuyken , ligin son 6 haftasina kadar UEFA hesaplari yapan bir duruma gelmis bir takimmi alkislanmali yoksa bizi hic ilgilendirmeyen iyi mucadele etmis ama kume dusmesi kesinlesmis tarihte hicte iyi iliskilerimizin olmadigi rakip bir takimmi?
Kayserispor bile bunlara acimayip her iki mactada maglup etmisken neden bizler iyi komsu tiyatrosu oynamaya calisiyoruz?
Gelin her zaman ve her zaman SIVASSPORumuzu alkislayalim.Zaten son hafta jestleri hic hatirlanmaz.Dusen duser kalan kalir.Biz Erciyese sempatiyle bakip kumede kalmasini isteyerek imajimizi zedelersek diger 5 takimida kendimize dusman ederiz.Kayseriye zaten 2 takim fazla, Erciyesspor kume dusmeli. Ayriyeten bu Kayseri sehrinin de hayrina olur.Eger Erciyesspor bu yil olmasa idi eminimki Kayserispor en azindan ilk 3 e girerdi.

Burda o kadar kişinin düşüncelerini okuyunca çok faklı oldu bu yazdığın ve hiç hoşuma gitmedi.Neden kayseriye iki takım fazla olsun türkiyenin 16 büyükşehirinden biri ve çok zengin sanayicileri ve potansiyeli var.Hem kayseri kendi aptallığıyla ilk 3 ü kaptırdı.

Burdan erciyesi alkışlayalım diyen herkese centilmence gösterdikleri düşüncelerinden dolayı takdir ediyorum.Özellikle Günay kardeşim fikirlerinle burdaki birçok kişiye o olgıunluğu aşıladın.Her zaman centilmence,hakkıyla mücadele edeni alkışlayalım ki o emeklerinin karşılığını hiç değilse sahada bi el çırpmamızla onlara birazcık olsun yaşatalım.

Külhanbeyi58
22.05.2007, 17:50
Burda o kadar kişinin düşüncelerini okuyunca çok faklı oldu bu yazdığın ve hiç hoşuma gitmedi.Neden kayseriye iki takım fazla olsun türkiyenin 16 büyükşehirinden biri ve çok zengin sanayicileri ve potansiyeli var.Hem kayseri kendi aptallığıyla ilk 3 ü kaptırdı.

Burdan erciyesi alkışlayalım diyen herkese centilmence gösterdikleri düşüncelerinden dolayı takdir ediyorum.Özellikle Günay kardeşim fikirlerinle burdaki birçok kişiye o olgıunluğu aşıladın.Her zaman centilmence,hakkıyla mücadele edeni alkışlayalım ki o emeklerinin karşılığını hiç değilse sahada bi el çırpmamızla onlara birazcık olsun yaşatalım.

Ewet Haklısın Neden Kayserispor'a II.Takım Çok Olsun I.Takım Bile Çok Yaw De Get Centilmenlikten Bahsediyorsun Sen Git Önce Tarihine Bak Centilmenliğin "C"Si Bile Onlara Çok!!!Onları Yaşatalımmı?Senin Kafan Güzelmi

Maçı Kazanana Kupa Werilir

Hediye Sewilene Alınır

Emri Yerine Getiren Ask.Rütbe Weilir

Güzel Söz Hak Edene ""LAİK"" Olana Edilir

Külhanbeyi58
22.05.2007, 17:54
Ewet Haklısın Neden Kayserispor'a II.Takım Çok Olsun I.Takım Bile Çok Yaw De Get Centilmenlikten Bahsediyorsun Sen Git Önce Tarihine Bak Centilmenliğin "C"Si Bile Onlara Çok!!!Onları Yaşatalımmı?Senin Kafan Güzelmi

Maçı Kazanana Kupa Werilir

Hediye Sewilene Alınır

Emri Yerine Getiren Ask.Rütbe Weilir

Güzel Söz Hak Edene ""LAİK"" Olana Edilir

Sonra Senin Düşüncenden Banane Hoşuna Gitmişte Yok Gitmemişte Sen Dalgana Bak!!!

Külhanbeyi58
22.05.2007, 17:56

HELAL OLSUN BURDA OLSAN ALNININ ÇATINDAN ÖPERDİM SENİ !!!

talha58
22.05.2007, 18:44
Aklıma Geçen seneki Kayserispor macı geldi gece oynanmıştı....
Maca Gidenler Hatırlasın Bizim takıma 10 saniye bagırmayan taraftarımız kayserispor a adeta yırtınarak bagırdı....

Ben Kayseri düşmanı değilim Hiç de olmadım olsam gecen sene kayseride bizim tarafa giren kayseriler zor cıkardı bizim trıbunden...Rakip takım ii oynar alkıslarsın eyvallah ama kendi takımına bagırmayıp rakibine bagıran taraftarı gordukce benim zoruma gidiyor...

Türkiyede rakip takım iyi oynadığından mı alkışlanıyor yoksa kendi takımına kızan taraftarlar takımlarını protesto etmek için mi rakibi alkışlıyorlar.

vurgunvur_58
22.05.2007, 19:06
cok doğru bir yaklasım buyuk bir gayret gosterdiler korkmaz hocanıın sayesinde tabi... artık gelecek sezon akıllanırlar da ılk yarıda yaptıkları hatayı yapmazlar

sivassporum58
22.05.2007, 19:19
arkadaşlar alkışlama konusunu kim çıkardı ise tebrikler benim gönlüm erciseyin düşmemesinden yana İNŞALLAH DÜŞMEZ düşerse çok yazık olur ben o macta olmayacağım ama gönlüm orda olacak ??

sarı şeytan 38
22.05.2007, 19:38
biz hiçbir zaman sivasspora düşman gözüyle bakmadık.sivaslılarada aynı şekilde.komşu iki şehiriz bize yakışmaz tartışmak kavga etmek.bizim istanbuldan farkımız olmalı.biz erciyesspor olarak sonuna kadar direndik.ilk yarıda düştü denen takımımızı bu noktaya getirdik.kupada final oynadık ve maalesefki haksız bi şekilde kupayı kaybettik.uefa kupası hakkı kazandık.anadolu kulüplerinin buna kendileriymiş gibi sevinmesini bekleriz.çünkü son yıllarda bunları yapabilen anadolu takımı yok.eger bunları yapan sivasspor olsaydı biz sonuna kadar destek verirdik.bizi alkışlamanız veya bizi sevmeniz çok önemli degil.sevmezsenizde hak veririm.kimse kimseyi sevmek zorunda degil.tek istegimiz dostça bi mücadele olsun.iki takımın ve iki şehrin şerefli tarihine yakışır bi mücadele olsun.tek istegimiz budur.düşmek herşeyin sonu degil.hepinize düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederim

talha58
23.05.2007, 14:00
arkadaşlar alkışlama konusunu kim çıkardı ise tebrikler benim gönlüm erciseyin düşmemesinden yana İNŞALLAH DÜŞMEZ düşerse çok yazık olur ben o macta olmayacağım ama gönlüm orda olacak ??

teşekkürler. konuyu ben başlattım ama maçta taraftarlarımızın da desteğiyle uygulamaya koyarsak iki şehre mal olacaktır.

Yiğiter
23.05.2007, 14:16
eğer erciyesi alkışlarsak O KADAR ÇOK ŞEY (!) KAYBEDECEĞİZ Kİ...NE GEREK VAR ALKIŞIA ŞİMDİ DÜNYA KADAR İŞ...İKİ ELİNİ AÇ BİRBİRİNE VUR..HAKİKATEN DÜNYANIN İŞİYMİŞ(!) YAHU...BOŞVERİN ALKIŞI FALAN BENCE

muser
23.05.2007, 14:26
no comment no comment no comment

yigido Atilla
23.05.2007, 14:30
Futbolun Savas degil !!! Eglence,Spor Shov oldugunu bilincinde stadyumlara gittigimizde .Mactan sonra hem kendi Takimizi Ve Rakibimizi Alkislayabilirsek Türkiyede Futbol adina cag atlamis oluruz . Ingiliz liglerine baktigimiz zaman en fanatik ve holigan taraftarlarinin olgununu biliyoruz ama stadyumda hakem düdügü calip Maci bitirirdigi an her iki takimi Alkislarla soyunma odasina gönderiyorlar. Sadece 1. Macligina K.Erciyesi Alkislayacaksak ne degisek ??? Bence hic bir sey !!!!!!! Bunun Devamliligi cok önemli . Her mac yapmaliyiz !!!!!!!!!!!

jakobieen
26.05.2007, 23:51
Biz, bize yakışanı yaptık ve Eciyesi Alkışladık :) güle güle erciyes gerçekten ikinci yarıdaki performansın takdir edilecek cinstendi..

http://img525.imageshack.us/img525/5431/dsc04421abp9.jpg

yerliturkuaz
27.05.2007, 09:13
Ne kadar centilmen olduğumuzu artık anlamıştır tüm kamu oyu

Ss--58--Ss
27.05.2007, 10:21
ERCİYESSPORUN KÜME DUSMESINE UZULDUM CUNKU LİGİN 2.YARISINDAKI PERFORMANSINA BAKILIRSA LIGDE KALMASI GEREKEN TAKIMLARIN BASINDA GELIYOR.;)

gülkız
27.05.2007, 11:07
Erciyessporu 2. yarı gösterdikleri performansdan ve Türkiye Kupası maçlarındaki başarıdan ötürü tebrik ederim.Yansıttıkları hırs ve azim örnek alınacak ve takdir edilecek şekildedir.Ancak cadı kazanına benzeyen Süper Ligde işi başından sıkı tutmak gerekli olduğu daha iyi anlaşılmıştır.Türk Telekom Lig A da kendilerine başarılar dilerim,komşunun seneye Turkcell Süper Lig de yer almasını temenni ederim.

orkun38
27.05.2007, 12:37
Kayseriden sivaslı arkadaşlra selam ve sevgiler.Sitenize arasıra girip yorumları okuyorum.Gerçekten sağ duyulu arkadaşlarımız çok.Geçmişte yaşanan kin ve nefret duygularını bıtrakmamız gerekiyor.Spor ülkemiz insanlarını yaklaştırmlı ve kaynaştırmalı.İşin gerçegine bakarsanız türkiyede sizin ve bizim en çok kardeş takım olmmaız gerekiyor.Çünkü inanın tüm türkiyese malesef ne sivasa nede kayseriye sempati ile bakıyorlar.Karadeniz lobisi çok güçlü.Trabzon gidip rizeye resmen maç satıyor ama türkiyede kimse bu maç hakkında konuşmuyor.
Kardeş takım olsanda şike yapmak hoş değildir.çünkü diğer takımların emeğini çalmış hırsızlık yapmış olursunuz.ama türkiyede normal bu işler.aramızdaki fanatiklerden kurtulmak gerekiyor.Yıılar önce sivas ve kayseri 2i.ligdeyeken sivasın son maçı kayseride idi ve sivasın maçı mutlaka kazanması gerekiyordu.sivas kazandı.Şehir olarak nerdeyse biribirimize 2 semt kadar yakınız.Düşmanlığa gerek yok.bugün kayseride çok sayıda sivaslı yaşamaktadır.ve herkesin olduğu gibi benimde bir çok samimi arkadaşlarım vardır.
Kayseri erciyes konusuna gelince alkışlarınız için tşk ler.Bu şekilde medeni insanlar olcağız.Avrupada insanlar ailelei ile eşleri çocukları ve kız arkadaşları ile maça gelmektedirler.malesef türkiyede küfürden dolayı gidemiyorlar.
Kayseriye 2 takım çok diyorlardı.kayserinin nufusu ilçeleri ile beraber yaklaşık 1.400.000 civarında.ankaranın 4 takımı oldu.ama en fazla seyircisi olna ankaragücü onunda 6-7 bini geçmezken erciyesspor 26.000 kişiye oynuyordu.hatta kayserispordan çok fazla seyirci topluyordu.Küme düşmek ölüm değil düşersin çıkarsın .Hepinize saygılarımı sunar yaşamlarınızn mutlu olmasını dilerim.Sivasspora başarılr dilerim

musti34
27.05.2007, 12:47
erciyese maçı vermiştik.ama ligden düştükleri kesinleşince maçı kazandık.UEFA HAKLARINI BİZE VERSELER...

orkun38
27.05.2007, 13:15
Dak.90 kadar 0-1 di.Diğer maçların sonucuna göre maçı bıraktılar.ERCİYES UEFA hakkından vazgeçerse uefa ya katılma hakkı otomatikman TRABZONA geçer.Yeni yönetim karar vercektir.Ya kadroyu koruyup tekrar süper lige çıkmak için isteyecekler yada takımmı dağılacak.Hiç bir kulüp hakını istetiği takıma vermek gibi hakka sahip değil.UEFA ya gitmezse lig 4.olan trabzon gider.

besiktas58
27.05.2007, 13:22
erciyese maçı vermiştik.ama ligden düştükleri kesinleşince maçı kazandık.UEFA HAKLARINI BİZE VERSELER...

MUSTAFA GARDAS DEDIN DOGRU MACI VERMISTIK AMA KESINLESINCE DÜSECE YENDIK FARK BILE ATABILIRDIK ASLINDA AMA NEYSE

VE DEMISINKI UEFA HAKKLARINI BIZE VERSELER

1 : GITMEK ISTEMESELER DIREKMEN LIG 4 SÜ GIDER
2: KENDILERI SECSEER HANGI KULUP GITSIN DIYE KESIN KAYSERI SPORU SECERLER
3: HAKETMEDIMIZ BIR SEYI ICINE SINDIREBILIRMISIN

BEN BESIKTASLIYIM AMA ERCIYES ASLINDA KUPAYI DA HAK ETMISTI UEFA YI DA

SAYGILARIMLA BESIKTAS58

jakobieen
27.05.2007, 13:55
Dak.90 kadar 0-1 di.Diğer maçların sonucuna göre maçı bıraktılar.ERCİYES UEFA hakkından vazgeçerse uefa ya katılma hakkı otomatikman TRABZONA geçer.Yeni yönetim karar vercektir.Ya kadroyu koruyup tekrar süper lige çıkmak için isteyecekler yada takımmı dağılacak.Hiç bir kulüp hakını istetiği takıma vermek gibi hakka sahip değil.UEFA ya gitmezse lig 4.olan trabzon gider.
bence bu iyi bi fikir olabilir, eğer erciyes uefa hakkından vazgeçerse uefaya Trabzon gider ve kayserinin diğer takımı kayserispor intertotodan uefaya gelir.... böylece kayseri uefada daha güçlü olan takımıyla ülkemizi geçen sene olduğu gibi yine başarı ile temsil edebilir..

altuntas58
27.05.2007, 14:06
Kayseri erciyesi alkışlamakla sivas insanının ne kadar centilmen olduğnu bir kez daha fubol kamu oyuna gösetmiş olduk

yigido_furkan
27.05.2007, 15:07

saten hep öyle olur yensek maçı sattılar yeneriz böyle derler kendi takımı maçı sattı diyen adamdan ne beklenir adamlar küme düşecegi kesinleşti maçtan koptular bukadar yani
2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

SEMİH-58
27.05.2007, 15:17
her zamaan iyi futbolu alkışlarız
ankaragücünün bizi alkışlaması gibi...

altuntas58
27.05.2007, 15:23
saten hep öyle olur yensek maçı sattılar yeneriz böyle derler kendi takımı maçı sattı diyen adamdan ne beklenir adamlar küme düşecegi kesinleşti maçtan koptular bukadar yani
2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

Sana katılıyorum kardeşim ter temiz galibiyetimize gölge düşürmeye kalkışıyorlar bunu da yapan kendi taraftarımız insanı üzende bu

markolinkow
28.05.2007, 14:24
Kayseriden sivaslı arkadaşlra selam ve sevgiler.Sitenize arasıra girip yorumları okuyorum.Gerçekten sağ duyulu arkadaşlarımız çok.Geçmişte yaşanan kin ve nefret duygularını bıtrakmamız gerekiyor.Spor ülkemiz insanlarını yaklaştırmlı ve kaynaştırmalı.İşin gerçegine bakarsanız türkiyede sizin ve bizim en çok kardeş takım olmmaız gerekiyor.Çünkü inanın tüm türkiyese malesef ne sivasa nede kayseriye sempati ile bakıyorlar.Karadeniz lobisi çok güçlü.Trabzon gidip rizeye resmen maç satıyor ama türkiyede kimse bu maç hakkında konuşmuyor.
Kardeş takım olsanda şike yapmak hoş değildir.çünkü diğer takımların emeğini çalmış hırsızlık yapmış olursunuz.ama türkiyede normal bu işler.aramızdaki fanatiklerden kurtulmak gerekiyor.Yıılar önce sivas ve kayseri 2i.ligdeyeken sivasın son maçı kayseride idi ve sivasın maçı mutlaka kazanması gerekiyordu.sivas kazandı.Şehir olarak nerdeyse biribirimize 2 semt kadar yakınız.Düşmanlığa gerek yok.bugün kayseride çok sayıda sivaslı yaşamaktadır.ve herkesin olduğu gibi benimde bir çok samimi arkadaşlarım vardır.
Kayseri erciyes konusuna gelince alkışlarınız için tşk ler.Bu şekilde medeni insanlar olcağız.Avrupada insanlar ailelei ile eşleri çocukları ve kız arkadaşları ile maça gelmektedirler.malesef türkiyede küfürden dolayı gidemiyorlar.
Kayseriye 2 takım çok diyorlardı.kayserinin nufusu ilçeleri ile beraber yaklaşık 1.400.000 civarında.ankaranın 4 takımı oldu.ama en fazla seyircisi olna ankaragücü onunda 6-7 bini geçmezken erciyesspor 26.000 kişiye oynuyordu.hatta kayserispordan çok fazla seyirci topluyordu.Küme düşmek ölüm değil düşersin çıkarsın .Hepinize saygılarımı sunar yaşamlarınızn mutlu olmasını dilerim.Sivasspora başarılr dilerim

orkun söylediklerinin altını imzalarım ancak son paragrafta yazdıklarına katılmıyorum hani su Ankaragücünün seyircisi var o da 6 7 bini gecmezken biz 26 000 kisiye oynuyoruz dedigin yer varya o konuda yanılıyosun

ankraya gelip mac izlersen görürsün gercek sayısını ve ayrıca bu sezon ikinci yarıda 26 000 kisiyi susturup sow yaptıgımız macıda hatırlatırım agzı acık izlemislerdi ve üstüne üstlük en az stadda olan kisi kadar kayserinin karakollarında Ankaragüclüler vardı mactan önce sehrin girisini tutmuslardı yönetiminiz Ankaragüclüler olay cıkaracak ( stadı basımıza yıkacaklar) die polisi alarma gecirmisti
sadece hatırlatmmak istedim 26 000 kisiyle 2.ligde basarılar umarım en yakın zamanda cıkarsınız 1.ligede tekrar görme sansın olur 6 7 bin :D kisilik Ankaragücü seyircisini

talha58
28.05.2007, 14:29
orkun söylediklerinin altını imzalarım ancak son paragrafta yazdıklarına katılmıyorum hani su Ankaragücünün seyircisi var o da 6 7 bini gecmezken biz 26 000 kisiye oynuyoruz dedigin yer varya o konuda yanılıyosun

ankraya gelip mac izlersen görürsün gercek sayısını ve ayrıca bu sezon ikinci yarıda 26 000 kisiyi susturup sow yaptıgımız macıda hatırlatırım agzı acık izlemislerdi ve üstüne üstlük en az stadda olan kisi kadar kayserinin karakollarında Ankaragüclüler vardı mactan önce sehrin girisini tutmuslardı yönetiminiz Ankaragüclüler olay cıkaracak ( stadı basımıza yıkacaklar) die polisi alarma gecirmisti
sadece hatırlatmmak istedim 26 000 kisiyle 2.ligde basarılar umarım en yakın zamanda cıkarsınız 1.ligede tekrar görme sansın olur 6 7 bin :D kisilik Ankaragücü seyircisini

neyse burada Kayseri - Ankara rekabeti yapmayalım. Güzel şeylerden fair-play ' den bahsedelim.

Army
28.05.2007, 15:03
Ne Zaman Kayseriye Gitsek Hanginizin Var BOyle Şanlı Tarihi Kim Oldurdü 40 Küsür İ.neyi Die Bağrılıor SOnrada Net Ortamında Kardeşlik Ortamı Yaratılmaya ÇAlışılıor Ne Ayaksınız ANlamadık Ayrıca Ankaragucu Maclarını Ya Hiç İzlememişin Yada Sallıosun :confused: