Orijinalini görmek için tıklayınız : HŞG. İST. BÜYÜKŞEHİR BLD.
RECEP_YÜKSEL 21.05.2007, 12:05 BU SENE SÜPER LİGE ÇIKAN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE
HOŞ GELDİNİZ DİYORUM VE ONLAR GELDİĞİ İÇİN ÇOK SEVİNÇLİYİM
BAŞARILAR BÜYÜK ŞEHİR AMA SİVASPORUMDA BEŞ YEMEK ŞARTIYLA
Külhanbeyi58 21.05.2007, 12:26 Hoş geldin İst Büyk.Bel.En Çok Merak Ettiğim Taraftarı Nasıl Olacak..Ama Maçlarınada Gitmeyi Düşünüyorum ...Nede Olsa Exmeğini Yediğim Topraklar...Ne F.b Ne G.s Ne B.j.k Madem Aramıza Hoş Geldin İst.B. Bldy.Şu An Kendini Yanlız Hissedebilirsin Sana Destek Lazım Bir Destek Bir Koltuk Benden!!!!Çünkü Şu An Şiddetle İhtiyacın Var!!!
Külhanbeyi58 21.05.2007, 12:28 Ama Seni Sivas'sporda Tanımam İpini Ben Kendi Ellerimle Çekerim:)Ona Göre
Darısı Altay'ın başına haydi Altay seni de süperligde görmek istiyoruz.
ceza_tolga_rep 21.05.2007, 12:56 valla futbol nereye gidiyo anlamış deilim.ist. takımları 4 oldu,ankara takımları 4 oldu bizde divriğini mi çkarsak ne???
PRoFeSSioNaL 21.05.2007, 13:00 ````Hoş geldiniz Diyorum İstanbul'da maçlara Daha Çok gideceğiz çok sevinçliyim
mermer yusuf 21.05.2007, 13:09 HOŞ GELDİN BELEDİYE.SİZİ LİGDE FUTBOL İLE EZECEĞİZ.
aaaaa bu nekadar istanbul takımı olduki
Anti-İstanbul
altuntas58 21.05.2007, 13:20 Bizim vergilerimizle süper liğe cıkan futbol takımını istemiyorum belediyenin işi halka hizmet futbol takımı kurmak değil yolumuzu yap metroya hız ver otobüs vapur kısaca toplu taşımaya indirim yap biletlerini ucuzlat trafik sorununu hallet vatandaşa ev yapmaya devam et suyumuzun kaynağı kuruyor ona bir care bul senin ne işin var futbolla? zamanla kulüpler sahipsiz kalıyor yönetim kurulu istifa ediyor caresiz belediyeler sahip cıkyorlar fakat bu öyle değilki bu takımı belediye kurdu benim tepkim ondan süper liğe cıkacak takım kalmadıda sizmi cıktınız anadolunun dev şehirleri süperliğe cıkmak için uğraşırken sen tut bizim paralarımızla bol keseden har vurup harman savur allahtan revamı?inşallah geldiğiniz gibi ilk sene düşersiniz zaten saysan 10 tane seyircisi yoktur süper liğin avaraj takımı olur bizden en az iki macta 6 gol yemesseniz size hakkımı helal etmem
PRoFeSSioNaL 21.05.2007, 13:21 aaaaa bu nekadar istanbul takımı olduki
Anti-İstanbul
````ßi açıdanda çok iyi istanbulda sivasspor taraftarı olupta maça gidemeyenler var onlar için bi fırsat daha doğdu....
çılgın-sedat 21.05.2007, 13:47 Hoş geldin İst Büyk.Bel.En Çok Merak Ettiğim Taraftarı Nasıl Olacak..Ama Maçlarınada Gitmeyi Düşünüyorum ...Nede Olsa Exmeğini Yediğim Topraklar...Ne F.b Ne G.s Ne B.j.k Madem Aramıza Hoş Geldin İst.B. Bldy.Şu An Kendini Yanlız Hissedebilirsin Sana Destek Lazım Bir Destek Bir Koltuk Benden!!!!Çünkü Şu An Şiddetle İhtiyacın Var!!!
aynen kardeş bundan sonra fırsat buldukca bende gidecem ist belediyenin maçlarına
2. ligdeyken 4 maçına gidmişdim ama yok denilecek kadar az seyircisi vardı
sivas_kangallı 21.05.2007, 13:52 iyi istanbul takımı 4 yükseldi....hoşgeldin süperlige.
hafikliyiğido58 21.05.2007, 16:34 sivaslıların büyük bir şansıyla istanbulun belediye takımı olarak süper lige çıkmış ilk takımı olan istanbul büyükşehir belediyesine hoşgeldin diyoruz gelecek sezonki maça bütün istanbullu yiğidoları bekliyoruz. Süper ligdeki 4. istanbul takımımız bir kez daha hayırlı olsun diliyorum.
Süper lige çıkacak 3. takımda altay olur inşallah. Birde izmir ziyareti yapar geliriz.
Külhanbeyi58 21.05.2007, 16:56 aynen kardeş bundan sonra fırsat buldukca bende gidecem ist belediyenin maçlarına
2. ligdeyken 4 maçına gidmişdim ama yok denilecek kadar az seyircisi vardı
http://img237.imageshack.us/img237/4697/fan202gc91yd3.jpg
sinan-58 21.05.2007, 17:12 ````ßi açıdanda çok iyi istanbulda sivasspor taraftarı olupta maça gidemeyenler var onlar için bi fırsat daha doğdu....
abi gerçek sivaslı orda en fazla 200 kişi bunu 3 buyuklerle oynadığımız maçlarda goruyoruz ama bizim sivaslılar o maçta rakıp trubunde oluyor sivas trubununde olmuyor inş. bu seferde ibb. desteklemezlerde turkiye seyirci gorur
zaralım 58 21.05.2007, 17:18 keşke çokmasatdı çıktığı için üzüldüm KOCAELİ inş seneye süperligde
RECEP_YÜKSEL 21.05.2007, 21:25 İSTANBUL İ.B.B ÇIKDI SIRA İZMİRDEKİ DOSTLARIMI GÖRMEK İÇİNDE PLAY OFDAN İNŞALLAH ALTAY ÇIKAR İZMİRDEKİ ABİLERLE KARDEŞLERLE GÖRÜŞMEK İÇİN İYİ OLUR HAYDİ BÜYÜK ALTAY SÜPER LİGE
Ss--58--Ss 21.05.2007, 21:31 BU SENE SÜPER LİGE ÇIKAN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE
HOŞ GELDİNİZ DİYORUM VE ONLAR GELDİĞİ İÇİN ÇOK SEVİNÇLİYİM
BAŞARILAR BÜYÜK ŞEHİR AMA SİVASPORUMDA BEŞ YEMEK ŞARTIYLA
ALLAHIN İZİNİYLE BU SENE BU LİGİN TOZUNU ATTIRACAGIZ.
3 BUYUK DEVRİ BİTTİ.TEK BÜYÜK VAR SİVASSPOR
İst. B. Şehir Bel' nin bir mensubu olarak;
Süper Lige çıktıkları için İBB Sporu tebrik ediyorum.
Ancak, bir gariplik, bir ucubelik, bir çapraz dengesizlik...vs
kafamı kurcalamıyor değil...!
Bir çok köklü kulüp dururken, böylesine yapay,
kökü ve mazisi olmayan, tabanı ve taraftarı olmayan
bir takımın süper lige yakışmayacağını ve tutunamayacağını
düşünüyorum.
Tek tesellim, Sivassporumuzun İstanbula +1 gelecek olması...!
''Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus kağıdında yazar''
sözüne mukabil, literatüre yeni bir deyim eklemek gerekirse:
Bir İ.B.B mensubu olarak;
şu sözü espritüel bir yaklaşımla aklıma getiriyorum:
''Delikanlı adamın 2. takımı maaş bordrosunda yazar''
Aman aman... şakası bile kötü...
Ne 2. takımım olsun, ne de bordroma boyun eğeyim.
Varsa da yoksa da Memleketimdir.
Ana güzergah dururkene tali yolu neğdiyim ki herif...
Nemaaareeeeek....?
Ben nüfus kağıdımı, bordromdan milyonlarca kat
fazla seviyorum...
.
.
.
tanju_58 21.05.2007, 23:18 çok güzel yazmışsın abi.sana katılıyorum.okadar taraftarı olan kulüpler dururken ibb süper lige çıkıyor.ancak onlarında başarılarını kutlamak lazım.sevindiğim tek şey sivassporumuzun istanbula 4 defa gelecek olması.ne diyelim süper lige hoşgeldin ibb.
ceza_tolga_rep 22.05.2007, 04:12 ist. b.bld. yesinin kim belediye başkanıysa ve hangi partidense demekki iyi para ayırmış bu takıma?devletin bu paralarını gereksiz yere yemektedirler.yesinler..
zaralım 58 22.05.2007, 07:36 i.b.b'nin süper lige çıkmasına sevinmedim anti istanbul
|