Orijinalini görmek için tıklayınız : 42´Yİ BULAN LİGDE KALIR.

SivasSpor.Com
21.05.2007, 22:24
Türkcell Süper Liginde ligin alt tarafı cadı kazanı gibi kaynıyor.Takımlar son maçlarında ya lige veda edecekler, ya da küme düşmekten kurtulacaklar.

VESTEL MANİSASPOR (41 puan): Denizlispor maçından 1 puan alsa bile kümede kalacak. Yenilgi durumunda diğer karşılaşmaların sonucunu bekleyecek. Puan eşitliği halinde ikili averajda Gaziantep’e üstün.
DENİZLİSPOR (40 puan): Vestel Manisaspor’u yenerse kalır. Beraberlik veya yenilgi halinde durumunu diğer maçların sonucu belirleyecek. Puan eşitliği durumunda ikili averajda Çaykur Rizespor’dan iyi, Erciyesspor’dan kötü.
GAZİANTEPSPOR (40 puan): Konyaspor’u yenerse kalır. Beraberlik veya yenilgi halinde diğer maçların sonucunu bekleyecek. Puan eşitliği halinde ikili averajı Antalyaspor’la eşit, Çaykur Rizespor ve Erciyesspor’dan kötü.
ANTALYASPOR (39 puan): Gençlerbirliği’ni yenerse kalır. Beraberlik veya yenilgi halinde diğer maçların sonucunu bekleyecek. Puan eşitliği olursa ikili averajı Denizlispor ve Gaziantepspor’la eşit, Çaykur Rizespor’dan kötü, Erciyes’den iyi.
ÇAYKUR RİZESPOR (39 puan): Sakaryaspor’u yenmesi bile kümede kalmasına yetmeyebilir; diğer maçların sonuçlarını beklemek zorunda. Puan eşitliği halinde ikili averajı Denizlispor’dan kötü, Erciyesspor, Antalyaspor ve Gaziantepspor’dan iyi.
ERCİYESSPOR (37 puan): Ligde durumu en kötü olan takım. Lacivert siyahlılar, Sivasspor’u yense bile diğer maçların sonucunu beklemek zorunda. Puan eşitliği halinde ikili averajı Denizlispor ve Gaziantepspor’dan iyi, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor’dan kötü.
Not: İkiden fazla takımın puan eşitliği halinde üçlü veya dörtlü averaj ihtimalleri devreye girecek.

sedat yildiz
21.05.2007, 23:01
ligin son 90 dakikasi uzulenler ve gülenler
olacak buna kalp dayanmaz ikincilig bile
süperlig gibi güclu düsenini cikmasi zor

Ertugrul
22.05.2007, 02:29
Kişisel olarak ben Gaziantepspor ve Antalyaspor'un düşmemesini
istiyorum,Denizlispor Ve Çaykur Rizespor düşersede hiç üzülmem...

SivasLady
22.05.2007, 08:20
bu sene Lig alt üst oldu
son maca kadar düsecek takimlar belli degil
artik takimlarin hepsi gücleniyor
cok heyecanli son maclar bekliyor bizi

sinan-58
22.05.2007, 09:46
rize duşerse iyi olur onlar biz 2. ligdeyken sebat la birleşip şike yaptılar biz 4. olmuştuk şimdi ikisinide goruyoruz sebat turk telekom lıg a yı sonuncu bitirdi rize super ligde çırpınıyor heran duşebilir biz ise ilk 7 ye uğraşıyoruz

sivas_kangallı
22.05.2007, 12:06
sakarya rize ve erciyes düşer bence.

ayazbaran58
22.05.2007, 12:32
ben kayseri erciyes harici hiç bi takımın düşmesine üzülmem kayseri erciyes çok güzel futbol oynuyor bülent hoca geldikten sonra düşerse bu emeklere yazık.. gönlüm erciyesin düşmemesinden yana.......

besiktas58
22.05.2007, 12:39
allaha sükür biz oralarda degiliz ne kötü ve stresli olur du demi yaaaaaaa

altuntas58
22.05.2007, 14:34
Liğin dibi karma karışık sakaryasporun düşmesine üzüldüğümü söylemek isterim bence kayseri erciyesspor düşer birde düşmesi gerekli bir takım var oda Ç.Rizespor zamanında sebatsporla yaptıkları şaibeyi hiç bir sivaslı unutmamıştır sanırım? eğer sıralarsak benim düşünceme göre düşecekler şöyle olmalı

1=SAKARYASPOR

2=K.ERCİYESSPOR

3=Ç.RİZESPOR

TracyMcGrady58
23.05.2007, 00:15
Ben sahsen Antalyanin düsmesini istiyorum ve diger takim ise büyük ihtimalle Erciyes olacak

yigido_furkan
23.05.2007, 09:12
bnce sakarya erciyes denizli düşer2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

Turan 59
23.05.2007, 10:18
Galatasaray maıçından 1 puan almasaydık,şimdi bizde bu durumdaydık.