Orijinalini görmek için tıklayınız : Cok ozel:)

MeD_Turc
23.12.2004, 00:48
Selamun aleykum yigidolar.... kazancilar petrolde omrunu tuketmis ve suan sivassporun basarisi icin calisan gorunmeyen emekterlardan birisi olan SARI abiye burdan opucukler yolluyorum:) yav abi arada bir gel trt cameralarina gulumsede yuzunu gorelim be valla ozledim seni amma o hergun giydigin beyaz ceketinle cikma milyonlarin karsisina:)..kardesim seni bildim bileli beyaz ceketinle dolasiyorsun sen bizim gururu iftiharimizsin:) Neyse bu siteyi yapan ve bu siteye gelen butun hemserilerime selamlar allah birligimizi ve butunlugumuzu bozmasin sivasa ve sivaslilara selamlar...

Casper58
23.12.2004, 02:17
ßoyle ßir Futßolcu avrupada ßile yok nasıl ßisi ßu maronada hic kalir ßea kimden bahseddigimi tahmın edßiliyormusunuz taßiki.. kaptanımız MOHAMMED ALİ .............................. .....

b1glord
23.12.2004, 02:49
ßoyle ßir Futßolcu avrupada ßile yok nasıl ßisi ßu maronada hic kalir ßea kimden bahseddigimi tahmın edßiliyormusunuz taßiki.. kaptanımız MOHAMMED ALİ .............................. .....

ne alaka simdi ya :lol:

eker
23.12.2004, 08:47
Ne demek ne alaka... Aslında Muhammet Ali Sarı abiymiş... :lol:

serhankaburcuk
23.12.2004, 09:31
Ne demek ne alaka... Aslında Muhammet Ali Sarı abiymiş... :lol:

zuhahahahahahahahahahahahhahah a :lol: :lol: :lol: :lol:

yigido62
23.12.2004, 12:58
Selamun aleykum yigidolar.... kazancilar petrolde omrunu tuketmis ve suan sivassporun basarisi icin calisan gorunmeyen emekterlardan birisi olan SARI abiye burdan opucukler yolluyorum:) yav abi arada bir gel trt cameralarina gulumsede yuzunu gorelim be valla ozledim seni amma o hergun giydigin beyaz ceketinle cikma milyonlarin karsisina:)..kardesim seni bildim bileli beyaz ceketinle dolasiyorsun sen bizim gururu iftiharimizsin:) Neyse bu siteyi yapan ve bu siteye gelen butun hemserilerime selamlar allah birligimizi ve butunlugumuzu bozmasin sivasa ve sivaslilara selamlar... :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

türkçerap_yakup
23.12.2004, 15:44
ne diyosunuz kardeşler...açık açık konuşun bizde anlıyalım....

MeD_Turc
23.12.2004, 20:11
KARDESIM... saridan kaptanmi olur be hem sarinin on disleri yok :)

puar
07.02.2005, 06:44
aminnnn
heryerde yiğidom var