MeD_Turc
23.12.2004, 00:48
Selamun aleykum yigidolar.... kazancilar petrolde omrunu tuketmis ve suan sivassporun basarisi icin calisan gorunmeyen emekterlardan birisi olan SARI abiye burdan opucukler yolluyorum:) yav abi arada bir gel trt cameralarina gulumsede yuzunu gorelim be valla ozledim seni amma o hergun giydigin beyaz ceketinle cikma milyonlarin karsisina:)..kardesim seni bildim bileli beyaz ceketinle dolasiyorsun sen bizim gururu iftiharimizsin:) Neyse bu siteyi yapan ve bu siteye gelen butun hemserilerime selamlar allah birligimizi ve butunlugumuzu bozmasin sivasa ve sivaslilara selamlar...
Casper58
23.12.2004, 02:17
ßoyle ßir Futßolcu avrupada ßile yok nasıl ßisi ßu maronada hic kalir ßea kimden bahseddigimi tahmın edßiliyormusunuz taßiki.. kaptanımız MOHAMMED ALİ .............................. .....
ßoyle ßir Futßolcu avrupada ßile yok nasıl ßisi ßu maronada hic kalir ßea kimden bahseddigimi tahmın edßiliyormusunuz taßiki.. kaptanımız MOHAMMED ALİ .............................. .....
ne alaka simdi ya :lol:
Ne demek ne alaka... Aslında Muhammet Ali Sarı abiymiş... :lol:
serhankaburcuk
23.12.2004, 09:31
Ne demek ne alaka... Aslında Muhammet Ali Sarı abiymiş... :lol:
zuhahahahahahahahahahahahhahah a :lol: :lol: :lol: :lol:
yigido62
23.12.2004, 12:58
Selamun aleykum yigidolar.... kazancilar petrolde omrunu tuketmis ve suan sivassporun basarisi icin calisan gorunmeyen emekterlardan birisi olan SARI abiye burdan opucukler yolluyorum:) yav abi arada bir gel trt cameralarina gulumsede yuzunu gorelim be valla ozledim seni amma o hergun giydigin beyaz ceketinle cikma milyonlarin karsisina:)..kardesim seni bildim bileli beyaz ceketinle dolasiyorsun sen bizim gururu iftiharimizsin:) Neyse bu siteyi yapan ve bu siteye gelen butun hemserilerime selamlar allah birligimizi ve butunlugumuzu bozmasin sivasa ve sivaslilara selamlar... :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
türkçerap_yakup
23.12.2004, 15:44
ne diyosunuz kardeşler...açık açık konuşun bizde anlıyalım....
MeD_Turc
23.12.2004, 20:11
KARDESIM... saridan kaptanmi olur be hem sarinin on disleri yok :)
aminnnn
heryerde yiğidom var