gençsivaslıyım
21.08.2007, 14:19
evet bende iyi bir futbolcudan başka bişey istemiyorumm...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007/2008 TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? gençsivaslıyım 21.08.2007, 14:19 evet bende iyi bir futbolcudan başka bişey istemiyorumm... Sivas_Bey 03.09.2007, 21:27 Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : LAGOS Doğum Tarihi : 11 Aralık 1986 Uyruk : NGR Lisans Bilgileri Lisans No : 14622 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 3 Eylül 2007 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2009 Kaynak :tff.org sedat yildiz 03.09.2007, 21:29 umarim iyi performans cikarir bizim yabanci futbolcularimiz pek basari saglamiyor samet yıldız 03.09.2007, 21:31 inş. iyidirde mevki nere arkadaşın bir bilgi verseydiniz Gokay58 03.09.2007, 21:34 hayırlı olsun.insallah sivasımıza yararlı olur... altuntas58 03.09.2007, 21:35 Sivassporumuza hayırlı olsun mekisinide öğrenseydik iyi olurdu Besyo_cu 03.09.2007, 21:40 Ofansif orta saha oyuncusu maccabi tel-avivden transfer 2002 yılında Nİjeryanın gelecek vaadeden oyuncularından secılmiş genc milli takımda kaptanlık yapmış ve idolu eski Fenerbahceli jay jay okahca imiş oyun stılı de jay jay okahca ya benzıyormuş tercume edebildiğim kadar böyle ;) yani iyi bir oyuncu hayırlı olsun samet yıldız 03.09.2007, 21:40 bu arada kaynak falan varmı araştırdım ama hiçbir yerde yok transfer haberi samet yıldız 03.09.2007, 21:41 Ofansif orta saha oyuncusu maccabi tel-avivden transfer 2002 yılında Nİjeryanın gelecek vaadeden oyuncularından secılmiş genc milli takımda kaptanlık yapmış ve idolu eski Fenerbahceli jay jay okahca imiş oyun stılı de jay jay okahca ya benzıyormuş tercume edebildiğim kadar böyle ;) yani iyi bir oyuncu hayırlı olsun teşekkürler bilgi için bende araştırdım o kadar bulamadım :D Gokay58 03.09.2007, 21:45 arkadaslar kaynak... http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1070883 cenk5821 03.09.2007, 21:45 abi hic biyerde yazmiooo gercekmii acabaaa dogru bi sitesi wami nerden buldunuizzz cenk5821 03.09.2007, 21:48 acayip hic duymamistimm buda nerden cikti ya son dakika transferi sanirim ama sadce orda yazioo baska hic bi yerde yokkii ben inanmadim sahsen ama dogrudur ins melih1 03.09.2007, 21:49 federasyonda lısans kısmında var.son dakıka transferı cenk5821 03.09.2007, 21:51 ewt arakdaslar ben tum futbolculara baktim gercekmisss hayrli olsun cenk5821 03.09.2007, 21:52 http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=130 tum futbolcular abii ya yasin karaca yaziooooo dogrumuu yigidomustafa58 03.09.2007, 21:52 hayırlı olsun http://www.tamunoinaemifootballacadem y.org/Image/images/pic9.jpg israilli değil mi bu arkadaş ??? adem2458 03.09.2007, 21:56 hayırlısı inşallah takıma katkısı olur. yigidoo 03.09.2007, 21:59 Selam sivas vede sivasspora hayirli ugurlu olsun.sivasspora böyle bir oyuncu getirenlere tesekürler. semihkilic_58 03.09.2007, 22:24 umarız sivassporumuza faydalı olacak bır oyuncudurr ceza_tolga_rep 03.09.2007, 22:34 valla ben antep maçından önce 3 tane siyahi oyuncu gördüm.ve zanedersem sivassporun oyuncularıydı çünkü devamlı bizimkilerleydiler..... cenk5821 03.09.2007, 22:37 ya bu adam hangi takimdan gelmis bilgisi olan varmiiii yazarsa sevinirim hollywarnrvn 03.09.2007, 22:39 inşallah iyi bir futbolcudur SİVASSPOR'a yakışır bir futbolcu olur inşallah Yiğiter 03.09.2007, 22:53 fazla bilgi yok ama kafasını verdiği zaman çok daha iyi oynuyormuş,idolüyse okochaymış...tuhaf doğrusu emresengul58 03.09.2007, 22:56 allah allah hic bi yerde yazmıyo nasıl iş bu???? ZYYZ 03.09.2007, 23:01 Takımımız ve şehrimiz için hayırlı olsun. berke5840 03.09.2007, 23:41 Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah takımımıza yararlı olur. mesut_tncsvs 03.09.2007, 23:57 inşallah takımımız için hayırlı olucak Ss--58--Ss 04.09.2007, 00:04 sivassporumuza hayırlı ugurlu olsun insallah basarılı olur. merkez_emre 04.09.2007, 00:27 ya kardesım 50 kere soledım dınleyen yok ki :D biz bu adamı nası cagırıcaz sımdı trıbune :D naparsan yap :D nese ii transfer olsunda bakarız D: Ss--58--Ss 04.09.2007, 00:36 sivasspora faydası olur insallah... ertan_58 04.09.2007, 02:03 tokatta hazırlık macında oynadı gercekten iyi bir futbolcu orta sahada oynuyor hayırlı olsun,ofansıf harekettli biraz daha geliştirirse başarılı olur bence Gokay58 04.09.2007, 08:27 ttf.org. dısında bir yerde yazmıyor neden acaba ? Abdullah DuMaN 04.09.2007, 08:37 HİÇ RESMİ YOKMU YAW......................... Abdullah DuMaN 04.09.2007, 08:38 İNŞALLAH İYİDİR.............GENÇ AMA furky 04.09.2007, 10:28 alla allah hic biyerde yazmiyo...ona bakilirsa son gun saatler de transfer edilmis..ve internetspor da sondakika transferlerin arasinda yer almiyor..garip bisey.. neyse insallah hayirli olur. semihkilic_58 04.09.2007, 10:40 sivasspora ve sivasa hos geldi aramıza bi yigido daha geldıı hayırlı olsun dıyelım Kokomo 04.09.2007, 21:19 BERNARD OKORONWANTA(Midfield, Maccabi TEL-AVIV) The latest sibling from the football family of Nigeria’s most celebrated superbrat, Tarila Okorowanta, Bernard is a shade more refined than his tempestuous brother. He may yet play even better if he keeps his head. Already the property of top Isreali side Maccabi Tel Aviv, “Sabi Boy†started his career with Union Bank FC, Lagos although he holds sad memories of his first season with the bankers when, playing in the last match, he copped an ankle injury. The second but last kid in a family of nine, Bernard, who still nurses the ambition to be a Computer Scientist, won the NATANYA Youth Cup in Israel(he scored the first goal) and featured for the 2002 Golden Eaglets. His best friend is Jesus Christ but inside the pitch, Super Eagles captain, Jay-Jay Okocha is his idol. He derives inspiration from the person who bought him his first boot…. you guessed right, Tarila! osman_58_1967 04.09.2007, 21:38 ZE KALANGA´DA SİVASSPORUN FUTBOLCUSU OLARAK GÖZÜKÜYOR... VE BİLİNDİĞİ ALMADIK VEYA SİVASA GELMEDİ!! BERNARD OKOROWANTA´NIN SİVASSPORDA OLDUĞUNA İNANMIYORUM, SEBEBİ İSE YÖNETİMİN BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMAMASIDIR!!! avare 05.09.2007, 11:18 arkadaslar iki gun once nijeryali bi oyuncu aldigimiz soylendi ama hic ses soluk yok ve hic bir haber bulamadim bi haberi olan varmi boun_58 05.09.2007, 11:21 BENCE BEŞİK TAŞTAN İBRAHİM TORAMAN FENER BAHÇEDEN CAN ARAT İYİOLAMAZMIYDI ARKADAŞLAR avare 05.09.2007, 11:36 hani hic ses soluk yok nezaman geliyor kimmis hic bir bilgi yok semihkilic_58 05.09.2007, 12:31 bu haber dogru mu hıc bı yerde yazmıyor eger dogru ıse hayırlı olsun sivassporumuzaaa em-re_58 05.09.2007, 12:45 +++ hayırlı uğurlu olsun... +++ semihkilic_58 05.09.2007, 12:58 BERNARD OKORONWANTA(Midfield, Maccabi TEL-AVIV) The latest sibling from the football family of Nigeria’s most celebrated superbrat, Tarila Okorowanta, Bernard is a shade more refined than his tempestuous brother. He may yet play even better if he keeps his head. Already the property of top Isreali side Maccabi Tel Aviv, “Sabi Boy†started his career with Union Bank FC, Lagos although he holds sad memories of his first season with the bankers when, playing in the last match, he copped an ankle injury. The second but last kid in a family of nine, Bernard, who still nurses the ambition to be a Computer Scientist, won the NATANYA Youth Cup in Israel(he scored the first goal) and featured for the 2002 Golden Eaglets. His best friend is Jesus Christ but inside the pitch, Super Eagles captain, Jay-Jay Okocha is his idol. He derives inspiration from the person who bought him his first boot…. you guessed right, Tarila! abi bu bilgiyi vermısın elıne saglık da :D Türkçe acıklaması yokmuydu EyüphanAydın 05.09.2007, 13:05 SAYIN ARKADAŞLARIM BEN İSTANBUL-ÜMRANİYEDE OTURUYORUM BENCE BÖYLE FAZLA TRANFERLERDE YABANCI ALMAYALIM ALTYAPIYA AJAX V.B TAKIMLAR GİBİ DAHA ÇOK ÖNME VERLİM BEN ŞU ANDA ÇAKMAKSPORDA OYNUYORUM YANİ BİZİM KÜLÜPTE SİVASSPRUN PAF TAKIMINDA ÇOK RAHAT OYNAYABİLECEK OLANLAR VAR ÖRNEĞİN Bİ YILDIZ TAKIM B GENÇ KURULSA BELKİ BENDE GİDERİM BİZİM TAKIM SON 1 SEZONDA ÇOK BÜYÜK OYUNCULAR YOLLADİ ÖRNEĞİN BEŞİKTAŞ KAŞİMPAŞA PAF MAÇİNDA KAŞİMPAŞAYA GOLÜ ATAN YASİN TOSUN ÜMRANİYE ÇAKMAKSPORDAN GİTMİŞTİR ŞU ANDA UGUR ÇOLAK VAR Ç.RİZE GİTTİ GALATASARAYIN PAF TAKIMINI DARMA DUMAN ETTİ BEN GALATASARAYA ALINDI VE KÖTÜ TALİH YİNE BAŞİNİ BIRAKMADİ BU SEFER SOL CAPRAZ BAĞLARİ KOPTU VE ŞU ANDA BİZİM B GENÇ İLE DÜZ KOŞU YAPIYO ZANNEDERSEM GÖZÜ YÜKSEKLERDE İSTANBULSPORUN A TAKIMNDA OYNUCAK BURDAN BAŞKANIMIZA SESLENİYORUM BU ABİMİZİ KAÇİRMAYALIM LÜTFEN Bİ İDMANLARA ÇİKSİN HATTA VE HATTA SİVASSPORUN PAF TAKIMINDA ZİYA ABİ VAR ONU TANIR ODA BİZİM KULÜBÜN YAKIN Bİ KÜLÜBÜNDEN GİTTİ ANKARA GÜCÜNDE PAF TAKIMDA 1990 DOGUMLU 191 BOYLA RIDVAN OKUŞ ÇOK İYİ KAÇİRİLMAYACAK FUTBOLCULAR BAŞKANIM ARKADAŞLAR SİZDEN İSTEDİĞİM BU OYUNCULARIMIZA SAHİP ÇİKALI HATTA VE HATTA ŞU ANDA 2 1989 OYUNCUMUZ VAR BİRİSİN SAKARYASPORO GİTTİ HOCASİ İDMNADA KÜFÜR EDİNCE O DA KARŞİLİK VEREREK KULUPTEN ÇİKARİLDİ YASİN KARTAL VAR SOL BEK MÜKEMMEL SAYIN BAŞKANIM DUY SESİMİ EYÜPHAN AYDIN nazimgulturk 05.09.2007, 13:19 HADİ HAYIRLISI........!! ***REİS 58*** boun_58 05.09.2007, 14:10 DAHA ÇOK GENÇ İNŞALAH SİVASSPOR 'UMUZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPAR 1967_CLUB_ÖZGÜR 06.09.2007, 12:18 ya kardesım 50 kere soledım dınleyen yok ki :D biz bu adamı nası cagırıcaz sımdı trıbune :D naparsan yap :D nese ii transfer olsunda bakarız D: dayı buldum ben :D OOOOOOOO OOOO OOOO 0 korovantaaaa oooo ooo oooo , Abdullah DuMaN 06.09.2007, 12:35 ya kardesım 50 kere soledım dınleyen yok ki :D biz bu adamı nası cagırıcaz sımdı trıbune :D naparsan yap :D nese ii transfer olsunda bakarız D: bizde ismini kısaltırız mesela oko:D:D:D:D:rolleyes: Ss--58--Ss 09.09.2007, 11:53 Süper Lig takımlarındaki giden ve gelen oyunculardaki son durum şöyle. Fenerbahçe Gelenler: Roberto Carlos (Real Madrid),Gökçek Vederson (Ankara),Colin Kazım Richards (Sheffield United). Ali Bilgin (Antalyaspor). İlhan Parlak (Kayserispor). Gökhan Gönül (OFTAŞ). Yasin Çakmak (Çaykur Rizespor). Gidenler: Ümit Özat (Köln). Serkan Balcı (Trabzonspor). Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş),Tuncay şanlı (Middlesbrough),Recep Biler (OFTAŞ),Olcan Adın (Karşıyaka),Kerim Zengin (istanbul BŞB-kiralık). Galatasaray Gelenler: Servet Çetin (Sivasspor). Tobias Linderoth (Kopenhag),Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor). Lincoln (Schalke 04). ismael Bouzid (Kaiserslautern). Serkan Çalık (Essen). Barış Özbek (Essen). Volkan Yaman (Antalyaspor). Hakan Balta (V.Manisa). Nonda (Lens),Özer Hurmacı (Ankaraspor). Gidenler: Faryd Mondragon (Köln). Sasa iliç (Salzburg). Junichi Inamoto (Eintracht Frankfurt),Tolga Seyhan (Trabzonspor),Ergün Penbe (Gaziantepspor),Fevzi Elmas (Antalyaspor),Cihan Haspolatlı (Bursaspor) ,Orhan Ak, Necati Ateş, Emre Aşık. (Ankaraspor),Ergün Penbe (Gaziantepspor),Yalçın, Anıl, Ferhat, Aydın (V.Manisa). Beşiktaş Gelenler: Rodrigo Tello (Sporting Lizbon),Hakan Arıkan (Ankaraspor),Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı (Fenerbahçe).Edouard Cisse (Paris Saint Germain),Atilla Özmen (Altay),Lamine Diatta (St. Etienne). Gidenler: Vedran Runje (Lens). Ali Güneş (Freiburg). Ramazan Kurşunlu (Ankaraspor),Jose Kleberson. Trabzonspor Gelenler: Adnan Güngör (Samsunspor). Serkan Balcı (Fenerbahçe). Daouda Jabi (Kayseri Erciyesspor). Tolga Seyhan (Shakhtar Donetsk - kiralık). Gidenler: Adrijan Djokaj (Freiburg). Milan Stepanov (Porto). Cem Demir (Orduspor). Ufukhan Bayraktar (Denizlispor). Ankaragücü Gelenler: Yunus Balaban (Allemania Aachen),Stelian Krita (Gaziantepspor),Fatih Akyel (Gençlerbirli¤i), Ahmet Dursun (Antalyaspor),Zafer Özgültekin (Eskişehirspor),ilkem Özkaynak (Erciyesspor),ibrahim Ege (Denizlispor),Habib Mohammed (Molde),Cem Can (Sivas). El Yasa (Diyarbakır) ibrahim Said (Çaykur Rizespor). Alfonso Matheus (Vaduz). Gidenler: Tita (Ankaraspor). Murat Ocak (istanbul Bld.). Sedat Yeşilkaya (Gençlerbirliği). Aytekin Viduşlu (Antalyaspor). Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, Aytaç Ak, Devran Ayhan (Sivasspor), Alex Yordanov. Ivailo Petkov. Ankaraspor Gelenler: Tevfik Köse (Bayer Leverkusen), Tayfun Türkmen (Konyaspor) Ramazan Kurşunlu (Beşiktaş), Umut Sözen (Altay), Tita (Ankaragücü). Orhan Ak, Emre Aşık, Necati Ateş (Galatasaray). Ferdi (Ç.Rizespor). Gidenler: Hakan Arıkan (Beşiktaş). Vederson (Fenerbahçe). Adam Petrous (Slovan Liberec), Volkan Arslan (Gaziantep), Murat Hacıoğlu. Bursaspor Gelenler: Mustafa Sarp (Erciyesspor). Herve Tum (Strasbourg). Reny Vega (Carabobo). Collins Mbesuma (Portsmouth). şamil Ünal (Çorluspor). Cihan Haspolatlı (Galatasaray). Jason Lee Vandelannoite (Belçika). Koray Öztürk (B.Merinos). Gidenler: Ömer Çatkıç (Gaziantepspor). Can Cumhur Bozacı (Çaykur Rizespor). Burak Akdiş (Sakaryaspor). Hasan Yi¤it (Denizlispor). Çaykur Rizespor Gelenler: Emre Toraman, Gökhan Kök (Erciyes), Metin Aktaş (Diyarbakır), David Gonzales (Deportivo Cali), Can Cumhur Bozacı (Bursa), Leandro Rodriguez, Nascimento Ribeiro (Ituana), şadi Çolak (Ordu). Turgay Gölbaşı (Hassen Kessel),Igor Gal (Hajduk Split). Gidenler: Gökhan Kaba, Razundara Tjikuzu (istanbul Bld.). Tolga Do¤antez (Gençlerbirli¤i), Hasan U¤ur (Antalya), Seydihan Başlantı (Boluspor), ibrahim Said (Ankaragücü), Yasin Çakmak (Fenerbahçe), Ferdi (Ankara),Erhan Albayrak, Bashir El Tabei, Zdravko. Denizlispor Gelenler: Caner Celep (Boluspor). Güray Vural (Selimiyespor). Zafer Demir (Sakarya). Musa Kuş (Sivasspor). Allyso Araujo Dos Santos (Brezilya), Ufukhan Bayraktar (Trabzonspor). Julio Cesar (Beledza). Hasan Yi¤it (Bursaspor). Gidenler: Adriano Nascimento (istanbul Bld.) Erman Güraçar (Kocaeli). Ahmet Ça¤aran (Karşıyaka). Süleyman Küçük (Altay). Gazi Antepspor Gelenler: Armand Deumi (Thun). Ömer Çatkıç (Bursaspor). Thomas Sedlak (Ruzomberok). Volkan Arslan (Ankaraspor). U¤ur Yıldırım (Heerenveen). Özgür Bayer (Erciyesspor). Ergün Penbe (Galatasaray). Bülent Bölükbaş (Kayserispor). Gidenler: Stelian Krita (Ankaragücü). Veysel Cihan (Konyaspor). Kenan Hasagic (istanbul Bld.). Göksel Akıncı (Kasımpaşa). Gençlerbirliği Gelenler: Nick Carle (Newcastle Jets), Marco Zoriç (Banat Zrenjanin), Mustafa Çiçek (Samsunspor), Tolga Do¤antez (Çaykur Rizespor), Burhan Eşer (Diyarbakırspor) Nikola Petkovic (Vojvodina). Gidenler: Draman Haminu (Dinamo Moskova), Adem Dursun (Erciyesspor), Fatih Akyel (Ankaragücü), Hakan. Aslantaş (OFTAŞ). Gençlerbirliği Oftaş Gelenler: Savaş Eren (Alibeyköyspor). Cevher Toktaş (B.Merinos). Volkan Hasancebi (Fethiyespor). Recep Biler (Fenerbahçe). ibrahim şahin (A.Sebatspor). Kadir Bekmezci (Geel). Olgay Coşkun (Karşıyaka). Hakan Aslantaş, Tozo (G.Birli¤i), Aleksander Jevtic (Borac). Gidenler: Gökhan Gönül (Fenerbahçe). İ.B.B spor Gelenler: Evren Kürkçü (Samsunspor). Sancak Kaplan (Altay). Gökhan Kaba, Razundara Tjikuzu (Çaykur Rizespor). Erman Kılıç (Elazı¤spor). Adriano Nascimento (Denizlispor). ilyas Kahraman (Antalyaspor). Sergio Daniel Orteman (Boca Juniors). Kenan Hasagic (Gaziantepspor). Kerim Zengin (Fenerbahçe). Marcus Vinicius Cesario (Corinthians). Gidenler: - Kasımpaşaspor Gelenler: Murat Yıldırım (Ajax). Barbaros Barut (Essen). Ali Yetkin (Greuther Fürth). Maumavdov Colibaly (Istres). Sabri Turgut (Sidespor). Andre Moritz (Fluminense). Hugo Leonardo Pereira (Vasco de Gama). Khalid Sinouh (AZ Alkmaar). Sabri Turgut (Sidespor). Göksel Akıncı, Faruk Bayer (Gaziantepspor). Fatih Akyel (Ankaragücü). Gidenler: - Kayserispor Gelenler: Savaş Yılmaz (Zeytinburnuspor). Koray Çölgeçen (Kocaelispor). Mehmet Eren (Erciyesspor). Dario Cangele (Sakaryaspor). Ali Çamdalı (B. Leverkusen). Juan Pablo Avendano (Argentinos Juniors). Alium Saidou (Nantes). Gidenler: ilhan Parlak (Fenerbahçe). Ümit Aydın. Konyaspor Gelenler: Burak Özsaraç (V.Manisaspor). Muhammed Akıncı (Silkeborg), Can Parlayan (De¤irmendere), Jose Manuel Gomes Da Silva (Maritimo), Veysel Cihan (Gaziantepspor). Murat Hacıo¤lu (Ankaraspor) Washington (Brezilya). Gidenler: Tayfun Türkmen (Ankaraspor). U¤ur Yanıkdemir (Kartalspor). Eder Ceccon, Erman Ergin. Volkan Çekiç. Sivasspor Gelenler: Fatih Atik (Montpellier). Musa Aydın (Sakaryaspor). Mamado Dialo, Sedat Bayrak, Aytaç Ak, Abdurrahman Dereli (Ankaragücü), Burhan Akgün (Küçükçekmecespor). Sezer Badur (Karşıyaka). Sezgin Bektaş (istanbulspor). Ilgar Kurbanov (Hazar Lankaran), Muhammed Ali Kurtuluş (Diyarbakırspor). Sylla (Kalitias). Gidenler: Servet Çetin (Galatasaray). ismail Sa¤lam (Malatyaspor). Serdar Topraktepe, (Kocaeli). Ertu¤rul Aslan (Antalyaspor). Musa Kuş (Denizlispor). Fransergio Bastos, Hakkı Hocaoğlu. V.Manisaspor Gelenler: Josef Dvornik (Ruzomberok). Aydın, Anıl, Ferhat, Yalçın (Galatasaray). Gidenler: Fevzi Tuncay (Malatya). Burak Özsaraç (Konyaspor). Erhan Yılmaz (Boluspor). Kenan Aslano¤lu (Adana Demirspor), Hakan Kadir Balta (Galatasaray). EyüphanAydın 09.09.2007, 11:54 VALLA BENDE NESTAYI ALMALIYIZ HEHE gençsivaslıyım 09.09.2007, 11:57 EVET İYİ BİR OYUNCUNUN BİZE ÇOK KATKISI OLUR İŞALLAH ALIRLAR... EyüphanAydın 09.09.2007, 11:57 KARDEŞ MÜKEMMEL OLMUŞ VALLA ELLERİN DERT GÖRMESİN ÇOK TEŞEKKÜRLER PAYALŞİM İÇİN Divriği58- 09.09.2007, 12:23 BEYLER BAZI EKSIKLER GORDUM TAM OLSUN DIYE TAMAMLADIM EK OLARAK EKLEDIKLERIMI KIRMIZI RENKLE BELIRTTIM .. DAHA EKSIK OLDUGUNU TAHMIN ETMIYORUM ESAS KADROMUZ BU Sivasspor Gelenler: Fatih Atik (Montpellier). (PARA KONUSU YUZUNDEN GITTI) Musa Aydın (Sakaryaspor). Mamado Dialo, Sedat Bayrak, Aytaç Ak, Abdurrahman Dereli (Ankaragücü), Burhan Akgün (Küçükçekmecespor). Sezer Badur (Karşıyaka). Sezgin Bektaş (istanbulspor). Ilgar Kurbanov (Hazar Lankaran), Muhammed Ali Kurtuluş (Diyarbakırspor). Sylla (Kalitias). BERNARD OKOROVANTA MÜJDAT SAĞLAM KALECI BEKIR FERHAT DEVRAN AYHAN VOLKAN ÜNLÜ (KALECI) BURAK Gidenler: Servet Çetin (Galatasaray). ismail SaĞlam (Malatyaspor). Serdar Topraktepe, (Kocaeli). Ertu¤rul Aslan (Antalyaspor). Musa Kuş (Denizlispor). Fransergio Bastos, Hakkı Hocaoğlu. CEM CAN SİMON COLOSMIO GÜRHAN GÜRSOY FATİH ANIL (KİRALIK GİTTİ ) CEM KARACA (ISTANBULSPORA GITTI) GÜNDÜZ GÜROL AZER (DİYARBAKIRA GİTTİ) xCaNLaRxCaFex 10.09.2007, 13:52 Enver Petik War Ama Onu Çağırmıyorlar.Kampdada Yoktu.Takıma da Çağırmıyorlar Bu Ney Ya.Süper Bir Futbolcu Abi Ss--58--Ss 10.09.2007, 13:57 güzel transferler yaptık.insallah bu sene uefa kupasına katılırız. Kokomo 10.09.2007, 15:21 Burhan Mardinspor'a , Burak A.Üsküdar'a kiralık verildi. babayaro58 14.10.2007, 00:30 bence üsküdar anadolunun kaptanı seçkin alınmalı ortasahaya dinamizm getirir revenge58 14.10.2007, 04:51 fatih atik gitmiş haberim yok.çok iyi ortasaha oyuncuydu.yazık olmuş mechul 14.10.2007, 09:35 gelene git,gidene kal denilmez.gidenlerin yolu açık olsun puar 15.10.2007, 08:47 bence üsküdar anadolunun kaptanı seçkin alınmalı ortasahaya dinamizm getirir zamanı geldimi alınır üsküdar 2 lig için oynuyor bence o takıma dokunulmamalı vede takviye yapılmalı mesela bizim paflar bu sene çok iyi ordan bir iki oyuncu as takıma çıkarılabilir. altuntas58 15.10.2007, 08:55 Üsküdar anadolusporun kadrosuna dokunmamalıyız evet seckin iyi bir futbolcu ama takım tam gaz 2 liğe doğru ilerliyor bu işler tranfer zamanında konuşulmalı üsküdar anadoluya zarar verir kaptan seckinin kafası karışabilir zaten bizim teknik heyet futbolcu takibini gayet güzel yapıyor GokhanTurna 13.11.2007, 19:21 antalyasporlu cenk,tümer metin,kerim zengin,can arat ve gürhan hepsi alınabilir Abdullah DuMaN 23.11.2007, 10:04 antalyasporlu cenk,tümer metin,kerim zengin,can arat ve gürhan hepsi alınabilir CAN VE GÜRHAN OLABİLİR AMA TÜMER BİTİK BURADA OYNAYAMAZ Abdullah DuMaN 23.11.2007, 10:05 SİVASSPOR ZORLARSA GÜRHANI ALIR DİORUM BENCE Abdullah DuMaN 03.12.2007, 09:01 SİVAS A YILDIZ LAZIM YILDIZ............M.YILDIZ GİBİ YILDIZ LAZIM mustafa_kavak58 04.12.2007, 14:35 Fenerbahceli can ve Gürhan olabilir aslinda denizlispordan yusuf da olabilir nuri_58 04.12.2007, 14:42 bjkden tümer olabilir,fbden aurelyo olabilir,gsden arda olabilir 58_cebeci_58 10.12.2007, 11:40 bjkden tümer olabilir,fbden aurelyo olabilir,gsden arda olabilir abi sen naptın ya.tümer bikere fenerde aurellio onu almak imkansız ötesi.bide ardaya gelince biz onu kiralayamaız bile.lütfen biraz daha ciddi mesajlar yazalım.rica ediyorum OLCAY_58_AKKUS 10.12.2007, 11:51 sivasın acil olarak sol kanat hücum oyuncusu alması lazım.bu mevki için gürhan biçilmiş kaftan olur.ayrıva orta sahanın tam ortasına çok kalite bir adam topu ayağında tutan jilet gibi pas çıkaran adam eksilten iyi br yetenek lazım mesela yusuf şimşek.bu 2 transfer yapılsın bence sivas şampiyon olur. cesur sivas 12.12.2007, 20:41 ben bir oyuncu biliyorum defansta oynuyor fransa liginde adi ni bilmiyorum bence saint-ettiene de oynuyo:s izmirliyiğido35 12.12.2007, 21:54 EN İYİ KARARI BÜLENT HOCAMIZ VERİR SAYGILAR... 58_cebeci_58 18.12.2007, 20:17 bence sivasspor arjantinden lavezziyi almalı.adam tek basına bizim ligi kaldırır valla.süper bi yetenek.biz onu almazsak sene ye belkide realmadrit barcelona chelsea milan yada avrupanın bir baska dev kulübünde izleriz.bence erken davranıp onu sivasspora kazandırmalıyız. teknik 26.12.2007, 09:37 DEVRE ARASINDA TAKIMLAR YOLLARINI AYIRMAYI DÜŞÜNDÜKLERİ İSİMLERİ AÇIKLAMAYA BAŞLADILAR.BENCE GENÇLERBİRLİĞİNİN LİSTESİNE İYİ BAKILARAK STOPER TUNA, ORTA SAHA SEDAT YEŞİLKAYA VE DEFANS ERKAN DÜŞÜLMELİ.TABİİ YAPIMIMIZA VE EKONOMİMİZE UYGUNLARSA. cesur sivas 26.12.2007, 10:04 denizlispordan Roman Kratochvil , kayserispordan ali turan veya toledo , trabzonspordan tayfun cora veya tolga seyhan , vestel manisaspordan Sinan Özkan , besiktasdan ibrahim toraman . bunlardan biri olabilir cunku bu oyuncular benim icin iyi iynuyor ama kuluplerinden ayrilmak isterlermi onu bilmiyorum cesur sivas 26.12.2007, 10:05 o oyuncularin hepsi defansta oynuyor nuri_58 26.12.2007, 14:17 Galatasaraydan NONDA ama sözleşmesi daha yeni çok güsel futbolcu MEHMET YILDIZ İLE takas OLABİLİR... settar58 26.12.2007, 22:49 gençlerbirliğinin serbest bıraktığı futbolculardan erkan özbey, eren aydın, sedat yeşilkaya,nick carle ve hatta kaleci gökhan ve bir dönem bizde oynayan tolgada işimize yarayabilirayrıca ali öztürk.trabzon tomas jun risp ufukhan celaleddin,adnan güngör,ferhat çökmüş,hasan üçüncü,feridun sungur,ergin keleş, ankaragücünden ibrahim ege, ahmet dursun, mustafa özkan ankaraspordan ramazan,adem koçak,mehmet yılmaz, eskişehir spordan ersin konya spordan kaleci özden, erman özgür kocaeli spordan alper balaban, serhat sağat körfez belediye spordan bülent kaan bilgen ordu spordan emre aygün,şenol demirci,uğur akdemir,uğur erdoğan, mahmut hanefi,cem demir,galatasaraydan özgürcan,carrusca,bouzid.fener bahçeden can,gürhan,ilhan parlak,kemal. beşiktaştan ibrahim akın,diatta, higuain,mehmet yozgatlı,aydın karabulut,batuhan karadeniz,paftan ferhat hasdemir sivas telekom dan beşiktaşa geçmiş koray şanlı,atilla özmen samsun spordan caner,sinan demircioğlu,zafer sakar, denizli spordan serhat gülpınar , zafer demir, çaykur rizeden emre toraman, antepden özgür bayer, mehmet çoğum büyükşehir belediyeden metin depe oftaştan ibrahim şahin bursadan ibrahim dağaşan, veli acar manisadan nizamettin çalışkan ,okan koç,sinan özkan,kasımpaşadan faruk bayar , fran sergio sakaryadan erman ergin,altaydan cem baki, emirhan özdemir,mehmet şen,yakup sertkaya.erciyesten ilhan özbay,ilker erbay,ömer közen,diyarbakırdan hüseyin kartal,sinan turan.bolu spordan gökhan emreciksin,erhan yılmaz,ömer ateş,mehmet ayaz,murat uluç,atacan öztürk,aytek aşıkoğlu,seydihan başlantı elazığ dan koray arslan,malatyaspordan alper akıcı,mardinspordan rıdvan sönmez,ibrahim yavuz kesinlikle alınmalı antalyadan şenol can,vahap ışık,dardanelden selçuk hızarcı,selçuk bicemurat özavcı(sivaslı)bucadan mehmet badtal,şekerspordan kerem inan, inegölden onur bektaş NAC BREDA AYKUT DEMİR,BİLAL AZİZ OSNABRÜCK,NECAT AYGÜN DUİSBURG,BERKANT GÖKTAN 1860 MÜNİH FAYDALİ OLUR,DURSUN KARATAY ALTACH,AHMET KURU PAULİ YILDIZ OLACAK,KENAN ŞAHİN KOBLENZ,SERDAL KÜL ST GALLEN,GÜRKAN SERMETER, ALTAY KAHRAMAN AARAU.HALUK TÜRKERİ KARLSRUHER, ZAFER YELEN ,MEVLÜT ERDİNG HANSA ROSTOCK, CEM ATAN MATTERSBURG,MÜSLÜM ATAV ALTACH,CEM ATAN MATTERSBURG,HARUN ERBEK SV RİED (AVUSTURYA),VELİ KAVLAK ,ÜMİT KORKMAZ RAPİD W,TAYFUN PEKTÜRK KOBLENZ,ERKAN ZENGİN HAMMARBY,EREN DERDİYOK BASEL, MURAT URAL ST GALLEN.BU OYUNCULARIN GENELİ GELECEK VAAT EDEN 23 YAŞ ALTI FUTBOLCULAR BAZILARI İSE TECRÜBELİ VE TAKIMIMIZA GÜÇ KATACAK FUTBOLCULAR UCUZA MALEDİLEBİLİR. İNŞALLAH BÜLEN HOCA VEYA YÖNETİMDEN GÖRENLER OLUR. ibrahim58-nl 27.12.2007, 01:31 Para oldugu muddetce birsuru futbolcu var... teknik 27.12.2007, 09:49 Geburtsdatum: 26.02.1980 Alter: 27 Größe: 1,90 Nationalität: Deutschland Türkei Status: Lizenzspieler Fuss: rechts Muskelfaserriss (unbekannt) teknik 27.12.2007, 09:55 FANATİK DEKİ HABERE YENİ TRANSFERİMİZ. teknik 27.12.2007, 09:56 FANATİK DEKİ HABERE GÖRE AYRICA BURSASPORDAN ÖMER DE YAZMAKTA.SANTFOR OYNUYORMUŞ.. 34istanbul_58 27.12.2007, 09:59 Kırmızı-Beyazlılar, Duisburg’dan stoper Nejat Akgün, Bursaspor’dan forvet Ömer Kaplan ve Ordu’dan eski Fenerbahçeli Mahmut Hanefi ile anlaşmaya vardı. kaynak fanatik 58berkay58 30.12.2007, 17:50 bence antalyaspordan coşkun birdal kocaelispordan taner konyaspordan neca olabilir düşük maliyette DeliKurt 30.12.2007, 18:22 BJK:ibrahim toraman yada üzülmez FB:gökhan ünal GAZİANTEP:Sofiene Melliti Kayserispor: Delio Toledo darkrain 02.01.2008, 08:02 yattarayı alalım :)............................ ................. Abdullah DuMaN 02.01.2008, 10:39 BJK:ibrahim toraman yada üzülmez FB:gökhan ünal GAZİANTEP:Sofiene Melliti Kayserispor: Delio Toledo G. ÜNAL KAYSERİDE G. GÖNÜL DEMEK İSTEDİN HERHALDE Abdullah DuMaN 02.01.2008, 10:40 HAKAN BALTA V.MANİSAYA GERİ GİTMEK İSTEMİYOR BİZ ALSAK Abdullah DuMaN 02.01.2008, 10:41 AYRICA RİCARDİNHO KIRALIK ALABİLİRİZ 46kms46 02.01.2008, 10:50 Edeler Sivas Spor a Kahramanmaraştan başarılar diliyorum...İnşallah bu sezon şampiyon olacaksınız.bunun için medyadın büyük takımların sizi ezmesine izin vermeyin.Taraftar,yönetim, teknik heyet ve futbolcular birbirlerine çok iyi kenetlenmeli.Bence transferdede Bülent Uygun'un çok akıllı davranacağını düşünüyorum..KahramanmaraşSpor 'umuzda oynayan aynı zamanda takım kaptanımız olan 22 yaşında ümit milli takımda oynamış Veli Kızılkaya bence Sivas Spor da yıldızlaşır.Veli stoper olarak oynuyor ve geçtiğimiz günlerde Romanya 1.lig takımlarından Dinamo ile antremana çıktı ve beğenildi bonservis bedeli olarak 250.000 YTL teklif edildi ama başkan bu teklifi reddetti...Arkadaşlar kısacası çok büyük bir yıldız Veli kızılkaya.Veli Kızılkaya'nın ismi sezon başında Sivas Spor ile anılmıştı ama olmadı.Eğer Veli Kızılkaya SivasSpor'a transfer olursa Kahramanmaraşspor çok büyük bir oyuncuyu kaybetmiş olur ama SivasSpor çok büyük bir oyuncu kazanır... ercis 05.01.2008, 02:21 Kanaatimce Fb,GS,BJK takimi zorlayan ama fazla sans bulamayan genc yetenekleri transfer edebiliriz ki bunu daha onceki senelerde gayet iyi sekilde gordukki bu gencler daha basarili oluyorlar. Cunku onlarda sanslilar Bulent hoca gibi bir hoca ile calisiyorlar ve bundan dolayida buyuk takimlarin dikkatini ve kendi adlarindan soz ettirme isteklerinden dolayi iyi olur. Ayrica ozellikle Sivas'ta ve diger cebre illerde 14-20 yas arasi bir cok yetenekli genc var bu gencleri alip paf takimi ile calistirip kazanabiliriz ki buda tipki ARSENAL ornegi gibi. yani A takim nasil hangi taktik & teknik & kondisyon vs calisiyorsa onlarda ayni sekilde calistirilip A takiminda sakat veya benzeri dorumlarda yasanan eksikliklerden dolayi bu genclere sans verilmeli ve bu genclerde A takimin calisma metotlari ile calistiklari icin fazla zorlanmazlar ve cabuk atepte olurlar. Bakin Arsenal kulubune suan adamlar o caylak dedikleri gencleri ile milyon sterlinlik diger takimlarin xcok cok uzerinde. Takimda giden yoldizlarina ragmen adamlar buyuk is yapiyorlar buda sirrin yukarda dedigim sekilde olmasindandir. Bakin giden yildizlari Henry ve digerleri Arsenal'a gelmeden kimse bilmezdi ama simdi adamlar dunya yildizi. Dolaysiyla bu yondem Sivassimiza cok yakisacagina tum samimiyetimle inanmaktayim. Saygilarimla.... haci58 05.01.2008, 07:03 gs'den Hasan KABZE'nin çok iyi olabileceğini düşünüyorum. GS'de forma şansı da bulamıyor. Ayrıca hemşehrimiz. haci58 05.01.2008, 07:06 gs'den Hasan KABZE'nin çok iyi olabileceğini düşünüyorum. GS'de forma şansı da bulamıyor. SİVASSPORUMUZA çok faydalı olabilir. 46kms46 05.01.2008, 09:30 gs'den Hasan KABZE'nin çok iyi olabileceğini düşünüyorum. GS'de forma şansı da bulamıyor. Ayrıca hemşehrimiz. Ede Hasan Kabze GS den ayrıldı ve 1 sezondur Rusya nın Rubin Kazan Takımında oynuyor.Rubin Kazan takımında istikrarlı bir şekilde oynuyor... baysivaslı 05.01.2008, 09:30 FATİH AKYEL , KARİM SAİDİ ,GMAMDİA , FRİKİK KRALI UĞUR YILDIRIM. SON MÜJDE İSE AZİZ YILDIRIMDAN .FENERBAHÇE FUTBOL KULÜBÜNDE GÖNDERİLECEK VEYA KİRAYA VERİLECEK OYUNCULARIN .İLK HAKKININ SİVASSPORDA OLDUĞUNU .BAŞKANIMIZA BELİRTMİŞTİR. 58_cebeci_58 06.01.2008, 13:25 ya bu gmamdia kim.nerden cıktı o şimdi.bide ugur yıldırım kesin geldimi. 58_cebeci_58 06.01.2008, 13:27 bence ugur yıldırım transferi yatar.o adam antepten para yüzünden ayrılıyor zaten.6 ayda 100 bin dolar alamamış diye.biz nasıl karşılıyacagız o parayı.biz 100 bin dolara adam transfer ediyoruz. nuri_58 06.01.2008, 15:47 Geburtsdatum: 26.02.1980 Alter: 27 Größe: 1,90 Nationalität: Deutschland Türkei Status: Lizenzspieler Fuss: rechts Muskelfaserriss (unbekannt) abi biraz Türkçe yazılar yazalım okuması zor oluyor...:) bayram keten 06.01.2008, 16:25 bazı arkadaşlarımız tuncay ronaldo bilmem alex felan yazmış onların sivasa gelmesi biraz zor.sivasın alabilecegi oyuncu kitlesi belli ama önerebilecegim can arat geri gelebilir.bide gözlemcilerimizin yeni gelecek vaht eden yerli ve yabancı genç oyuncuları bulabilir. tiryakisivaslı 12.01.2008, 11:09 MERHABA TRABZONDAN CEYHUN VE CELALEDİN AYRRILMIŞ BU OYUNCULARI KAÇIRMAMAK GEREK BENCE BONSERVİSİ YOK.KULÜP KOVMUŞ ONLARI buraks58 12.01.2008, 15:33 UĞUR YILDIRIM TAMAM GİBİ Gaziantepspor'dan ayrılan Uğur Yıldırım ile ilgilendiklerini ve görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen Uygun, "Kendisi ile muhtemelen pazartesi günü sözleşme imzalayabiliriz. Bizim Balili gibi hızlı bir hücümcu oyuncuya ihtiyacımız var. Bu doğrultuda arayışlarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede transferlerimizi tamamlayarak gücümüzü artıracağız" dedi. Anlaşma sağlanması beklenen Uğur Yıldırım da takımın yaptığı son çalışmaya katıldı. muhsin koçak 12.01.2008, 15:41 adı gibi uğurlu olur inşallah! buraks58 12.01.2008, 15:43 inşallah bir frikik ustamız daha oluyor.işte videoları http://www.youtube.com/watch?v=ivWaq2NyRu4 http://www.youtube.com/watch?v=Fpz-0UoKV3k FoLLoWeR1990 12.01.2008, 15:44 Hayırlı Olsun Camiamızaaa Saygılarla Abdullah DuMaN 12.01.2008, 15:45 inşallah bir frikik ustamız daha oluyor.işte videoları http://www.youtube.com/watch?v=ivWaq2NyRu4 http://www.youtube.com/watch?v=Fpz-0UoKV3k 2. ATTIĞI MÜKEMMEL VALLA ELİNE SAĞLIK Abdullah DuMaN 12.01.2008, 15:46 İNŞALLAH FAYDALI OLUR..................... edebiyatisyen 12.01.2008, 15:46 İnşallah doğrudur ama imza atılmadan inanmam. Abdullah DuMaN 12.01.2008, 15:48 uğur yıldırım düzenlenen bir frikik yarışmasında zidane'i yenerek 1.olmasıyla adını duyurdu.bu yarışmadan sonra ersun yanal'ın kendisini milli takıma çağırmamasına kızan uğur,hollanda milli takımı'nın formasını giymiştir.bu olaydan sonra vatan haini eleştrilerine maruz kalan uğur,bir röportajında frikik yarışmasında spikerin yanlışlıkla uğur yıldırım from turkey demesinin zidane'i yenmekten daha önemli olduğunu söylemiştir.daima galatasaraylı olduğunu söyler fakat türkiye'de her takımda oynayabileceğinin altını çizmiştir. buraks58 12.01.2008, 15:48 İNŞALLAH FAYDALI OLUR..................... inşallah faydalı olur abi çok iyi oyuncu talha58 12.01.2008, 15:49 Hayırlısı bakalım. Bence kanatta oynayacak Uğur gelirse. burak86 12.01.2008, 16:01 bende sivasin ugurla ilgilendigini duydum insallah anlasma saglanirda takimimiza katilir kesinlikle faydali olacaktir DivriğiliBK 12.01.2008, 16:07 Herenveen'de oynarken fener bile almak istiyordu şu sıralar düşüşte ama SİVASSPORumuzla yükselişe geçer inşallah muhendis58 12.01.2008, 16:08 ekte yarışma ile ilgili görüntüler var inanın bu futbolcu harika müthiş iş yapar muhendis58 12.01.2008, 16:08 ekte yarışma ile ilgili görüntüler var inanın bu futbolcu harika müthiş iş yapar http://www.youtube.com/watch?v=oH8HwGEXV7I&feature=related sinan-58 12.01.2008, 16:10 çok faydalı olacağına inanıyorum orta sahayı toparlar inş. bülent hocam yine güzel bir transfer ile balilinin yerini dolduracak inş. (balili nin yeri dolmaz ama yinede ona yakın bir futbolcu bulur bulent hoca) cenk5821 12.01.2008, 16:17 cok sevindim insallahh gelirrrrr nuri_58 12.01.2008, 16:40 inşallah takıma uğur getirir.... sivas_kangallı 12.01.2008, 16:51 hayırlı olsun.inş takıma faydalı olur furky.b 12.01.2008, 16:56 Insallah gelir...Bu Arada Ceyhun da kadrodan cikarildi..ve kontrakti fes edildi..bu oyuncuyu da belese alabiliriz.. cebrail_58 12.01.2008, 17:00 ugurun cok başarılı futbolcu olduguna inanıyorum inş bu başarının daha büyügünü sivassporum uzda da görmek dileyiigle başarılar şimdiden gurbet123 12.01.2008, 17:03 sag kanatta harika işler yapar bencede Del Piero 12.01.2008, 17:09 Hayırlısı olsun çok güzel transfer haberleri duyuyoruz.. bu beni olduğu gibi bütün yiğidoları sevindiriyor.. cesur sivas 12.01.2008, 17:17 kardes nerdede yaziyor ben hic biryerde boyle birsey okumadim????? gelirse hayirli olsun izmirliyigido 12.01.2008, 17:20 ÇOK GÜZEL BİR TRANSFER OLUR. ORTA SAHADAN, HÜCUM GÜCÜMÜZ İYİCE ARTAR. MOHAMMED ALİ İLE BİRLİKTE GOL YOLLARININ ÜRETKENLİĞİNİ ARTTIRIRLAR. İNŞALLAH TRANSFERİ GERÇEKLEŞİR. . sivassoldier 12.01.2008, 17:31 insallah gelir sivasspora. cok iyi bir futbolcu. cesur sivas 12.01.2008, 17:32 insallah gelir--> o zaman sivasspor super olur belalı_yiğido58 12.01.2008, 17:33 FAYDALI OLUR İNŞALLAH........... revenge58 12.01.2008, 17:34 bende okumadım.ciddiyse sevinelim bari cesur sivas 12.01.2008, 17:38 gardaslar bne gordum nerede yazdini http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=325835 burada yaziyor altuntas58 12.01.2008, 17:51 Uğur yıldırımın Sivassporla anlaşması sivasspor için önemli cünkü uğur kaliteli bir futbolcu kendini ispatlamış bir oyuncu şimdiden sivassporumuza hayırlı olsun revenge58 12.01.2008, 18:00 anlaşma tam olmamış.inş olur.anlaşma oldu deyip de sonra yalan olan çok transfer oldu buraks58 12.01.2008, 18:04 arkadaşlar ben haberi spor3 ve bir yerde daha okumuştum şimdi orayı unuttum ancak her ikisindede aynı haber ve yazdığına göre son yapılan antremana katılmış, burak_baykal 12.01.2008, 19:40 UĞUR YILDIRIM TAMAM GİBİ- Gaziantepspor'dan ayrılan Uğur Yıldırım ile ilgilendiklerini ve görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen Uygun, "Kendisi ile muhtemelen pazartesi günü sözleşme imzalayabiliriz. Bizim Balili gibi hızlı bir hücümcu oyuncuya ihtiyacımız var. Bu doğrultuda arayışlarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede transferlerimizi tamamlayarak gücümüzü artıracağız" dedi. Anlaşma sağlanması beklenen Uğur Yıldırım da takımın yaptığı son çalışmaya katıldı. Trabzonspor maçında sakat olan Sedat, Yasir, Balili, Petkoviç ile Gine milli takımında bulunan Sylla ve Diallo ve cezalı olan Devran takımdaki yerlerini alamayacak. İNŞALLAH SİVASSPORUM İYİ HABERLERLE VE GÜZEL TRANSFERLER YAPARAK YİĞİDONUN GÜCÜNÜN ARTMASI HEM SİVAS VİLAYETİ HEMDE SİVASSPOR KULUBÜ TARAFINDANDA DAHA BÜYÜK EN ÖNEMLİ GELİŞME YAŞANIR.BİZLER HER ZAMAN SİVASSPORUN DAHA GÜZEL YERLERE GELMESİ İÇİN HEM DUALARIMIZLA HEMDE MADDİ VE MANEVİ YÖNÜ İLE DESTEĞİMİZ SÜRECEKTİR.YĞİDOLAR SİVASSPORUMA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR *maliyeci* 12.01.2008, 19:55 burak kardeşim diyosa dogrudur..kendisi alemin en hızlı manejeridir...ugur kan olur da...muhammet aliyle firikik yarıştırırlar...lincoln .alex te izler...caner yigido_bekir 12.01.2008, 20:21 UMARIM ALIRIZ cokı faydalı olur yigido_bekir 12.01.2008, 20:36 valla yararlı adam alsınlarda.... burak_baykal 12.01.2008, 21:01 YİĞİDO ATAKDA !!!!!!!!!!!!!!!! Sivasspor, transferde gaza bastı. Hedef; Uğur Yıldırım, Can Arat, Gürhan ve Mehmet Güven. Antep’e yeni teklif[/COLOR Ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Sivasspor, bir yandan yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan transfer harekatına hazırlanıyor. Uğur Yıldırım ile uzun süredir ilgilenen Yiğidolar’ın, bu oyuncunun bonservisi için Gaziantepspor’a yeni bir teklif daha götüreceği bildirildi. Kırmızı-Beyazlı takımın, ayrıca Galatasaray’ın genç futbolcusu Mehmet Güven’le de yakından ilgilendiği açıklandı.Gökhan, Eskişehir’e Diğer yandan daha önce Sivasspor formasını kiralık olarak giyen Can Arat ve Gürhan’ın da transfer listesinde yer aldığı kaydedildi. Fenerbahçe’nin, “Mevcut kadromuzu koruyacağız” açıklamasını yapmasına rağmen Yiğidolar’ın, Sarı-Lacivertli yönetimle olan yakın ilişkilerini kullanıp, bu iki oyuncuyu takıma dahil edebileceği belirtildi. Bu arada, Gökhan Bozkaya’nın, TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehir’le prensipte anlaştığı ifade edildi EyüphanAydın 12.01.2008, 21:04 İLGİLENDİĞİMİ FUTBOLCULAR GERÇEKTEN ÇOK ÜST DÜZEY FUTBOLCULARDIR. ARTIK İLERLEYEN GÜNLERDE KİMİN KALICAĞI,KİMİN GİDİCEĞİ,KİMİN GELECEĞİ DAHA AÇIK DAHA NET BELLİ OLUR. BU FUTBOLCULARIN HANGİSİNİ ALIRSAK ALALIM TAKIMA ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLACAĞINA İNANIYORUM ofgurleyuk78 12.01.2008, 21:06 E artık bizde iyi topçulara teklif götürüyoruz. altuntas58 12.01.2008, 21:07 Sivasspor bu transfer döneminde çok iyi adamlar alamsı lazım özellikle Can aratı ve gürhanı alması lazım uğur yıldırımın işi bitti sanıyorduk ama hala pürüzler varmış bir an evvel bu oyuncuları kadromuza dahil edersek epeyce gücleniriz samet yıldız 12.01.2008, 21:11 adı duyulmuş oyuncularla ilgilenmek güzel sivasa faydalı olcak isimler inş. gelir :) yigidomustafa58 12.01.2008, 21:24 Gökhan Bozkaya'nın gittiğine üzüldüm ben .. ceza_tolga_rep 12.01.2008, 21:33 gökhan bozkaya bayadır yatıyodu.yinede o bizim gönlmzde....... sivas_kangallı 12.01.2008, 21:33 evet bende üzüldm inş geri döner... cesur sivas 12.01.2008, 21:37 insallah 4 oyucuda gelir ve sivasspor sampiyonluga bir adim daha cok yaklasir cesur sivas 12.01.2008, 21:39 ve obur tarafta cok uzuluyorum cesur sivas 12.01.2008, 21:39 gokhan bozkaya gitti ........:( FurkaN 12.01.2008, 21:42 Transfer çalışmalarının olması güzel ve teklifte bulunduğumuz oyuncuların hepsinin Süper Lig futbolcusu olması ise yönetimin işi çok ciddiye aldığının göstergesi... EyüphanAydın 12.01.2008, 22:40 UGUR YILDIRIM BUNDAN 2 SENE ÖNCEYDİ HERALDE DÜNYANIN EN İYİ FRKİK ÇEKEN OYUNCUSU OLMUŞTU!!! RoCk_LeoN 15.01.2008, 20:00 besiktastan higuain adlı oyuncuya talip olup almalıyız yetenekli bir oyuncu ayrıca ilerde kesin daha fazla paraya satılabilecek biri saygılar... RoCk_LeoN 15.01.2008, 20:17 sizin oyuncu kalitesinden anlamaniz yaptiginiz transferlerin bu denli basarili olmasindan belli hocam nacizane benim de bir onerim olacak bjk'den higuain adli oyuncuyu transfer etme gibi bir durum soz konusu olabilirmi? cunku bu oyuncuda yetenek desek var yas uygunluguda ortada sizin elinizde daha da ii olup daha yuksek bir fiyata satabiliriz simdiden tessekkurler sivas_kangallı 15.01.2008, 20:19 bence higuan sivasspora faydalı olamaz başka bir forvet alınıcak helalde. altuntas58 15.01.2008, 20:23 Sivasspor için yararlı bir futbolcu düşüncelerinize katılıyorum burak86 15.01.2008, 22:45 bence trabzondan ceyhun ve cagdas bunlarin sozlesmeleri fesh edilcek zaten yani bonservis derdi olmucak antepten ugur yildirim ve lazarov cengizaglar 16.01.2008, 11:50 higuain in de bjk den ayrılması an meselesi kotu oyuncu olmasından deil nitekim yabancı kontenjanı sınırına gelmisler o yuzden bonservisi zaten 1.300.000 dolar yarısına belki daha azına bonservisini de alırız kontratını bilmem ama bu oyuncu sivasspora yarar simdi bi elestri yapacam ne kadar dogru bilmem ona siz karar verin bu takımda chetkov kafa topuna çıkamıyan neredeyse tek oyuncu sivassporumuzda genelde şişirme topla ataga kalkıyor peki tek mehmet yildizla olur mu olmaz ama bu takımda chetkov is yapıyor demekki higuain...???neden olmasın??? ulucan 16.01.2008, 19:06 eger ugur yıldırımı alırsak müthiş transfer olur.tabi birde su hırvat oyuncu var cesur sivas 16.01.2008, 19:11 sakaryaspor dan kaleci martinez -eskisehirspor dan emre toraman cok iyi bir oyuncu --> stroper... cesur sivas 16.01.2008, 19:12 eger ugur yıldırımı alırsak müthiş transfer olur.tabi birde su hırvat oyuncu var dogru dedin gardas ugur yildirim da cok iyi bir oyuncu.... alinsa cok faydali olur sivasspor icin mehmetyildiz58 17.01.2008, 18:26 Bizm kimsye ihtiyacımız yokk.. ercis 19.01.2008, 04:21 higuain bize hic faydali olmaz ve ayrica bulent hocanin sistemine hic uyum saglamaz ve boylede olunca takimi kotu yonde etkileyecektir. Ayrica hele Trapzondan kovulan ceyhun ve cagdas hic yaramaz. Ceyhun 3-4 yilda 14 ytakim mi degistirmis falan. Adi yukarda cecenler arasinda UGUR gercekten yetenekli biri. Zamaninda eger senol hoca yada denizli milli takimda olsalardi bu adam suan Milli formamizi giyerdi. Kendisini Ingiltere'de bir cok defa takip ettim ve Bulent hoca'ya uyacak tipten bir oyuncu. Eger gelirse Bulent hoca onu tekrar bir numarali yildiz yapar ve inaniyorum ki eger gelirse bir yil sonra kendisini almak icin herkez sivas'in kapisini calacaklar. Fener biraksaydi Can Arat, ilhan,yasin,kemal ve gurhan patlamaya hazer oyunculardir ama adamlar salmiyorlar. Yanliz suda vardir mevcut kadromuzda nazar degmesin tek kelimeyle SUPERLER. Agcalli 25.01.2008, 21:59 Galatasaray’da, milli futbolcu Sabri Sarıoğlu kadro dışında bırakıldı. Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, Sabri konusundaki gelişmeyle ilgili soru üzerine, "Yollar ayrıldı diye birşey yok. Sabri mukaveleli oyuncumuz. Şu anda kadroda düşünülmüyor" açıklamasını yaptı. Sarı-kırmızılıların, Sabri’yi kiralık olarak bir takıma vermesi bekleniyor. Kaynak: Fanatik Peki sizce Sabri Sivasa alınsa Sivasspor için faydalı olur mu?? Agcalli 25.01.2008, 22:02 Bence çalışkan bir futbolcu ve müthiş yetenekli bir oyuncu. Bence Sivasın orta sahasının sağlamlaşması ve hücüma hızlı çıkabilmesi için Sabri gibi bir oyuncu lazım alem_halil 25.01.2008, 22:02 galatalı hiçbi topcu gelmesin...adam fayadalı olsaydı kadro dışı kalmazdı bizim topçularımız bize yeter...saygılarımla.. ali_zara 25.01.2008, 22:03 nie alınmasınki süper olur bence sabri gelirse Agcalli 25.01.2008, 22:04 galatalı hiçbi topcu gelmesin...adam fayadalı olsaydı kadro dışı kalmazdı bizim topçularımız bize yeter...saygılarımla.. Bence faydasızlığından dolayı değil Feldkampla olan sorunlarından dolayı kadro dışı bırakıldı. belalı_yiğido58 25.01.2008, 22:04 BİZE DAHA İYİ ADAMLAR LAZIM...SABRİ SAKATLIKTAN SONRA KENDİNİ TOPLAYAMADI...BİZİM TAKIMA YARARI DEĞİL ZARARI OLUR.. tanju_58 25.01.2008, 22:07 bence gelirse kendini toplar bizde.kendinide kalliye göstermek için hırs yapacaktır.onun o hırsından yararlanmak lazım okyay58 25.01.2008, 22:08 galatalı hiçbi topcu gelmesin...adam fayadalı olsaydı kadro dışı kalmazdı bizim topçularımız bize yeter...saygılarımla.. aynen katılıyorum 6s dan futbolcu almayalım kendilerine kalsın... Bahattin 25.01.2008, 22:10 alip veriyorsunuz ama bide sabriye sorun gelmek istiyormu? Agcalli 25.01.2008, 22:12 Hemşerim neden olmasın. Sivas şampiyonluğa oynuyor ve bu sene cincon şampiyon olamaz bari Sivasta şampiyonluk heyecanını yaşayabilir :D:D alem_halil 25.01.2008, 22:24 alip veriyorsunuz ama bide sabriye sorun gelmek istiyormu? gelsindiye yalvaracık değiliz..ama eminim her topcu şimdi sivasta oynamak istiyordur.. EyüphanAydın 25.01.2008, 22:27 Sabri Gerçekten Neden Kadro Dışı Bırakılldı Analamdım, Ancak GSLİ Yöneticiler Bırakmaz,Sakatlandıktan Sonra Kendini Toparlayamadı Garibim,Alınırsa Faydalı Olur. Ama Futbol Hayatı Bitmez İnş. yigido_furkan 25.01.2008, 22:27 aman kalsın Sabrı bızde ıs yapmaz saten kalıtelı bır oyuncuda degıl gelırse takımın dengelesını bozar bızım sımarık doymus oyuncuya ıhtıyacımız yok!!! ceza_tolga_rep 25.01.2008, 22:40 gelmez........................ ............... SenSetik 25.01.2008, 22:55 manyak bi transfer olur...sağkanatta abdurrahman ile mükemmel bi ikili oluşturur bence..... muhsin koçak 25.01.2008, 22:58 onun bölgesinde şu anda musa aydın ve abdurrahman dereli oynuyor,onları kesemiyeceğine göre iyi bir yedek olabilir. aofpsycho 27.01.2008, 05:57 Gs'dan oyuncu alınmaz, amele kaynıyor hepsi. Küfürbaz hepsi, şımarık onlar, buraya gelince nerde reyna derler. Bizde alsana Buzda Dans deriz...Gelmesin onun yerinde oynayan aslan'dan daha ASLAN 2 yiğidomuz var...Bugün fener'den 3 puanı alalım da şu barcelonayı getirelim buraya... Engin58 27.01.2008, 07:12 BÜLENT HOCAMIZ GEREKLI MEVKILERE YAPILACAK TAKVIYELERI VEDE ISIMLERI KENDISI DAHA IYI BILIYOR VEDE EN IYISINI BÜLENT HOCAMIZ BILIR .SAMPIYON ***SIVASSPOR***.SAYGILARIMLA.. . altuntas58 27.01.2008, 08:11 Bence kadromuz yeterli bu saaten sonra futbolcu almamız zor nedenine gelince ara transfer dönminde bonservis bedelleri çok yüksek tutuluyor normal dönemde yarı fiatına alacağımız bir futbolcuyu ara transferde 2-3 misli fiatları artıyor hani deniyorki bu takım mecbur ihtiyacı var mutlaka alacak bu futbolcuyu bizde yüksek fiat cekelim diyorlar onun için ara transferde zorunlu olmadıkca futbolcu alınmamalı nuri_58 27.01.2008, 08:36 Beşiktaşdan İbrahim TORAMAN'ı alırsak çok yararı olacağını düşünüyorum... aofpsycho 27.01.2008, 23:40 BEŞİKTASTAN HİGUAİNİ KESİNLİKLE ALMALIYIZ GONDERECEK YER ARIYORLAR 500.000$ İŞİNİ BİTİRİRİZ BULENT HOCAM MECNUN BASKAN BÜ İŞİ BİTİRİN LUTFEN YADA HAYRETTİNİ VERİN HİGUAİNİ ALIN COK HAYRA GEÇER RoCk_LeoN 27.01.2008, 23:46 KESİNLİKLE HİGUAİN ALINMALI SAYIN BASKAN LUTFEN TAKIMA HUGİANİ ALIN HEM BALİLİNİN YERİNİ DOLDURUR HEM GELECEK İÇİN COK FAYDALI OLUR RİBERY NİN BENZERİ GİBİ İİ PARAYA SATABİLİRİZ RoCk_LeoN 28.01.2008, 00:01 SERGEY NİKİFORENKO BELARUSTAN HOCAM İYİ BİR OYUN KURUCU TAKİMA COK FAYDASI OLUR KUTUZOV İYİ BİR FORVET ONUDA ALABİLİRSEK HARİKA OLUR EyüphanAydın 28.01.2008, 00:05 Bence Sergen Yalçını Alırsak Takıma Faydası Olur Diye Düşünüyorum. Adam 2.Ligde Döktürüyor:) Helal Olsun Adama. aofpsycho 28.01.2008, 00:16 SERGEY NİKİFORENKO BELARUSTAN HOCAM İYİ BİR OYUN KURUCU TAKİMA COK FAYDASI OLUR KUTUZOV İYİ BİR FORVET ONUDA ALABİLİRSEK HARİKA OLUR sergey nikiforenko şu anda FC Shakhtyor takımında belarus da oynuyor yani üst düzey bir lige aç. kutuzov en son parmadan italya seri b ekibi pisa da kiralık olarak oynuyor...vasat bir futbolcu... Abdullah DuMaN 31.01.2008, 17:54 Uğur Yıldırım Sivas’ta Süper Lig’in flaş takımı Sivasspor, Gaziantepspor’dan Uğur Yıldırım’ı renklerine bağladı. Başarılı oyuncunun gözünden bir operasyon geçirdiği için, 2-3 ay oynama ihtimali olmadığını belirten Uygun, “Durum böyle olunca başkanımızla görüşmüş, bir süre oynama ihtimali olmadığını söylemiş. Başkanımız da, ‘Biz seni almak istiyoruz, seni de böyle olduğun için yarı yolda bırakamayız’ dedi ve transfer gerçekleşti” diye konuştu. Öte yandan Faruk Bayer’i isteyen Kırmızı-Beyazlılar, Kasımpaşaspor’a İlhan Ummak’ı teklif etti. Antistanbul61 31.01.2008, 21:02 Makukula siyahi portekizli forvet. aslen sevillanın oyuncusu...Şu an portekiz liginde esiyor... mehmet yıldızın siyah versiyonu , 10cm daha uzunu... Beşiktaş az kalsın alıyordu , onun yerine enayi gibi gittiler holoskoya 5milyon bayıldılar :) ... sivas şartları zorlasın alsın, mehmet-makukula ortalığı parçalar... Antistanbul enes kılıç 20.03.2008, 17:11 BENCE türkiyede çok genç yetenek var bunları değerlendirsin gsli sivasever 04.04.2008, 17:02 seveti elimizden kaçırdık ama allahtan yabancıya gitmedi:D nuri_58 04.04.2008, 17:04 RİCHARDO DOS SANTOS ANDERSON'u Ç.Rizespor'dan transfer edebiliriz...:D:D:D ilker_8787 04.04.2008, 17:15 Andersonu alıpta ne yapacaz be.Önce küme düşecek rizede doğru düzgün kadroya girsin. newceri_58 13.04.2008, 13:34 siwasa isim degil sawasan oyuncu lazim..biliyoruski kulubumus cok yuksek paralar wererek yildiz bir oyuncu alamaz ama iyi arastirmalar sonucu yildiz adayi olabilecek yetenekleri bulup cikrarip hem kulubumuze hemde bize gorsel wede maddi anlamda destek olabilirler..bir holosko yildizmiydi?bi aurello,yattara?degillerdi ama geldikleri kuluplerde elde ettikleri basarilar la kendilerinden soz ettirdiler we suan turkiyede herkesin yedidebn yetmise bilip konustugu isimler suan onlar wede fiyatlarida dudak ucuklatiyor...isterim boyle bir yildizimiz olsun ama satin alinan bir oyuncudan cok auregiyle mucadele eden bir yildiz olacaksa olsun ...cunku siwasimizin getirip umut baglayip we werim alamayacagi ,parasini sokaga atacak kadar ne parasi nede sabri war...SIWAS TARIHDEDE OLDUGU GIBI HEP KENDINDEN KONUSTURMAI SEWEN BIR IL...WE BU ISTANBUL TAKIMLARININ HUKUMDARLIGINA SON WERECEK TAKIMDA BIZIZ...BIZ INANIYORUZ WE HEP INANACAZ.... tanju_58 13.04.2008, 14:50 transfer pazarının en büyük ülkelerinden biri olan arjantinden bir iki genç futbolcu alınabilir.arjantinde bulunan sivaslı hemşerimizdende tavsiye alabiliriz. şafak58_35 13.04.2008, 14:51 DEFANSA ÖNDER TURACI ,,THOMAS ORTA SAHA AURELİO hayal bunlar:))))))))))))))))))))))) )))))))) Yiğiter 14.04.2008, 10:40 artık sivasspor her futbolcunun seve seve geleceği bir kulüp...benim ilk aklıma gelenler... konyaspordan erman özgür oftaştan sandro sabanoh 23.04.2008, 02:48 sivasspor mons(belçika)da oyniyan forvet Mohamed Dahmane la ilgileniyormus. Kaynak : http://www.sport365.fr/la-une/article_232905_Mons-Sivasspor-insiste-pour-Dahmane.shtml HaLiHaRaP 12.05.2008, 02:37 bence ucuz ve kaliteli adamlar alınmalı..misal shaktar doneks ten aghaowa,kemal arslan,erhan albayrak gibi tecrübeli isimler yani..ama öncelik defansa verilip fatih akyel, servet gibi isimler alınırsa takıma güç katacağını daha az gol yiyeyerek daha başarılı olması sağlanabilir.. kaya0758 12.05.2008, 04:01 BU YIL GS DEN MEHMET GÜVENİ KİRALAYABİLSEK ÇOK İYİ OLUR Gemereksli 12.05.2008, 19:58 Öncelikle eldekleri tutmak gerek. Yıldızlarımız satıp para kazanma yoluna gitmemeliyiz.Nasıl para bulup transfer yapılacak denilirse de büyüklerimizin gerçek Sivassporlu olanların ellerini cebine atmaları gerek. herkes 5 ytl verse şu külübe en az 3-4 yıldız alınır. kral585858 12.05.2008, 20:14 mehmet yıldızın açığını trabzonspordan ergin geleş le kapatırsak super olur Onlardan alabileceğimiz tek forvet zamanında olaydı Fatih olurdu. Ama Fatih te malum takımın komplesini satsak rus kulübü vermez onu bize . kral585858 12.05.2008, 22:15 ne fatihi ya,iyimisin sen,yaşı 30 agelmiş,ergin geleş supper olur bence,ama satmaz ts :( koca 4. büyüğe ergin keleşi mi layık gördün yani .... cizemliiii 12.05.2008, 22:18 koca 4. büyüğe ergin keleşi mi layık gördün yani .... aynen katılıyorum... ayrıca Hasan üçüncü'de çok yararlı olur,bize orta sahada savaşan futbolcu lazım. |