Orijinalini görmek için tıklayınız : Güle Güle Kaptan..

jakobieen
27.05.2007, 14:59
http://img517.imageshack.us/img517/2932/gulegulekaptandz2dt8aabvf7.jpg

bu taraftar seni hiç unutmayacak, şansın ve bahtın açık olsun SERVET ÇETİN...

altuntas58
27.05.2007, 15:15
Güle güle kaptan sivas halkı seni hiç unutmaycaktır seninle hep gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz sahadaki yerin belki doldurulur ama kalbimizdeki yerini senden başka hiç kimse dolduramaz yolun acık olsun

sivas_kangallı
27.05.2007, 15:18
sivasspor için elinden geleni yaptın sen çeşke gitmeseydin...sen kalbimizdesin..

ceza_tolga_rep
27.05.2007, 15:21
güle güle servet çetinn,emeklerin için teşekkürler..

kucukfırat
27.05.2007, 15:36
bize çok emeğin geçti helal olsun senin gibi futbolcu ya en büyük eski kaptan ..................

Engin58
27.05.2007, 15:44
***SIVASSPORUMUZ ICIN ELINDE GELEN HERSEYI YAPTIN BIZ YIGIDOLAR OLARAK SAYGI DEGER SAYINS ERVET CETINE TESEKKÜRÜ BIR BORC BILIRIZ AYRICA FUTBOL YASAMINDA BASARILARININ DEVAMINI TEMENI EDIYORUZ .SAYGILARIMLA...

Ss--58--Ss
27.05.2007, 15:49
SERVETIN TAKIMDAN AYRILMASI COK KOTU OLDU.SERVETIN YERINI KIMSE DOLDURAMAZ:mad: COK YAZIK OLDU SERVET SENI UNUTMAYACAGIZ SENDE BİZLERİ UNUTMA.....

SİVASSPOR TARAFTARI VE SİVAS SENINLE GURUR DUYUYORRRR........

gülkız
27.05.2007, 16:04
Emeklerin ve Sivasspora kattıkların için teşekkürler...Spor hayatında başarıların daimi olsun;şansın,bahtın açık olsun...

SEMİH-58
27.05.2007, 16:19
Güle Güle be kaptan bize yaşattıgın sevinçler için teşekkürler...

serrrkan
27.05.2007, 16:24
bir hışımdı geldi geçti peh peh pehh
teşekkürler servet çetin inşallah gs de başarılı olursun SİVASSPORU UNUTMA ÇÜNKÜ BİZ SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ...

yasin__0658
27.05.2007, 16:42
Güle güle kaptan sivas halkı seni hiç unutmaycaktır seninle hep gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz sahadaki yerin belki doldurulur ama kalbimizdeki yerini senden başka hiç kimse dolduramaz yolun acık olsun
sen bizim gurumussun yolun açık olsun başarılarının devamını dilerim;)

edebiyatisyen
27.05.2007, 16:54
güle güle servet abi.yolun açık olsun

mustisong
27.05.2007, 17:03
güle güle servet çetin sivassporda büyük başarıya imza attın ve şimdi gidiyosun bizleri unutma futbol hayatında merzifonspor olarak başarılar dileriz

engin2609
27.05.2007, 17:09
GÜLE GÜLE SERVET ÇETİN SENİ UNUTMUYCAZ

MOS-BY-58
27.05.2007, 17:31
adam gibi geldi, adam gibi gitti...
emeklerin icin tesekkürler ve gelecekte basarilar...

leblebi82
27.05.2007, 17:36
Galatasaray'da sana başarılar dileriz. Her gelişinde aynı sevgiyle karşılanacaksın.

UTKUM_58
27.05.2007, 19:20
GULE GULE SERVET CETIN TSKLER YAPTIKLARIN ICINN

Külhanbeyi58
27.05.2007, 19:40
KOCA SERWET DİLERİMKİ GİTTİĞİN YERDE DAHA BAŞARILI BİR OYUN SERGİLER HER ŞEY DİLEĞİNCE GÖNLÜNCE OLUR.....SİVAS'A SİVASSPOR'ASLA AMA ASLA BU CAN BEDENDEN ÇIKMADIKÇA BİZE YAPTIKLARINI ASLA UNUTMAYACAĞIZ..SENİ ARAYACAĞIMIZ KESİN :( KADERMİ PARASIZLIKMI DİYEYİM BEN BİLE BİLMİYORUM GERÇEK OLAN BİR ŞEY VARSA BU KALPLER SENİ UNUTMAZ SİVAS'A SİVASSPOR'A SERGİLEMİŞ OLDUĞUN BAŞARILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLIĞIMIZI WE MİNNETTARLIĞIMIZI BİR BORÇ BİLMEKTEYİZ YOLUN AÇIK OLSUN KOCA SERWET DAĞ GEÇİRMEZ SERWET

BİZ ATILAN OKU UZATILAN GÜLÜ BU CAN BEDENDEN ÇIKMADIKÇA ASLA UNUTMAYIZ58

CÜSSKB-Aynur
27.05.2007, 19:49
Sivasspor için emek veren hiç bir futbolcumuzu unutmayacağız.

Teşekkürler Büyük Kaptan, başarılarının takipçisi olacağız.

Dark Force
27.05.2007, 20:32
Takımımız için elinden geleni yaptı ve buradaki futbolcularada tam profesyonel olmanın ne olduğunu öğretti çünkü büyük takımdan gelipte burada futbol oynamak bü tür oyuncular için zor oluyor yeni takımında başarılar...

aslansivasli
27.05.2007, 21:38
hoş gelsn servet çetin :)
onun için en iisi olur inşallahh

abdullah58
27.05.2007, 21:50
SERVET KARDESIM----
SIVAS;TAN ALDIGIN PARA SANA ANANIN AK SÜTÜ GIBI HELAL OLSUN
SENI UNUTMAYACAGIZ BÜYÜK KAPTAN
GÜLE:GÜLE-YOLUN ACIK BAHTIN KALBIN GIBI GÜZEL OLSUN
ALLAH ISINI RAST GETIRSIN
BEYPINARLI YIGIDO

ibrahimovic7
27.05.2007, 22:44
selamaleyküm servet abi sana gs da mutluluklar byyyyyy

jakobieen
06.05.2008, 18:39
bu haftaki maçta beni en çok mutlu eden olaylardan biride eski kaptanımızı tribüne çağırmamızdı.. bunu sivasımdan başka kimse yapmazdı diye düşünüyorum.. kaptana karşı duyduğumuz içten sevgi hala canlılığını koruyo..

sametkarayün
06.05.2008, 18:52
bırakın abi yha şunu görmüyomusunuz gs maçında mehmet yıldızı yaptıklarını...

kaya0758
06.05.2008, 18:57
seveti severim dürüst ve profosyonel topçudur.
son maçat servet futbolunu oynadı bizimkilerde oynuyo bazen öyle sert.
mehmet yıldızda sert oynar zaten.örnekse ankaraspor maçında emre aşık ın dudağını patlatmıştı.
son maçı katleden hakemdi kardeşim hakem sivasspora MAÇ OYNATMADI.

zaralım 58
06.05.2008, 19:00
futbolculuk hayatında başarılar.............

sivaslı-elif
06.05.2008, 19:00
ii ki gittin uyuz servet sivasın o kadar ekmeğini yedin (zıkkım ye:))oynadığın futbola bak gıcık bide gol attırdın mehmet yıldızın gölgesi oldun peşinden ayrılmadın sivasa tek başına büyük bi duvar oldun senden nefret ediyorum....((((ne yapıyım belki duygusal bakıyorum , görevini yaptın ama senin için içimden geçenler bunlar biraz kötü oynasaydın sivasta bi devrimin gerçekleşmesine biraz yardımcı olmuş olurdun!!!!!!!!!!!!!)))
şampiyonnnnnnnnnnnnnnn SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRR

5858ismail3535
06.05.2008, 19:18
güle güle servet çetinn,emeklerin için teşekkürler

5858ismail3535
06.05.2008, 19:20
ii ki gittin uyuz servet sivasın o kadar ekmeğini yedin (zıkkım ye:))oynadığın futbola bak gıcık bide gol attırdın mehmet yıldızın gölgesi oldun peşinden ayrılmadın sivasa tek başına büyük bi duvar oldun senden nefret ediyorum....((((ne yapıyım belki duygusal bakıyorum , görevini yaptın ama senin için içimden geçenler bunlar biraz kötü oynasaydın sivasta bi devrimin gerçekleşmesine biraz yardımcı olmuş olurdun!!!!!!!!!!!!!)))

kardeşim servet cetin sivassporda yetişdi ndn düzgün konuşmuon çok emeği var

sinan-58
06.05.2008, 19:24

sivasta değil fb de yetişti bizde sadece 1 sene oynadı

sivaslı-elif
06.05.2008, 20:46

sinan-58 saolsun sana cevabı vermiş ban daha gerek yok....

yigido_sampiyon
06.05.2008, 20:55

adam işini yaptı...ne diyecekti yani gel mehmet kardeşim ben çekiliyim sen golünü atmı diyecekti...:D

bahadır erdem
06.05.2008, 20:56
EVET SİVASSPOR'A ÇOK EMEĞİ GEÇTİ.

AMA SİVASSPOR SAYESİNDEDE ŞU AN TÜRKİYENİN EN İYİ STOPERİ...

sinan-58
06.05.2008, 21:06
unutmamak lazımkı şampiyonluğumuzu da o engelledi eğer baliliyi sakatlamasaydı şimdi şampiyonluğu kutluyorduk

sivaslı-elif
06.05.2008, 21:09
kusura bakmayın arkadaşlar bn sizin gibi dışardan bakamıyorum biraz daha duygusal yaklaştığım için onu suçlu görüyorum bu bnm düşüncem sizi bağlamazz herkez onaylamak zorunda değil nasıl siz beğeniyorsanız bnde beğenmiyorummm

sivaslimete
06.05.2008, 21:10
yaw senin gittine cok mutlu oldum ben ya fenerdeyken hatirlarmisin schevschenko senle napmisti sonra bize geldin adam oldun gsye gittin sanki sivasa düsmanmis gibi top oynadin bi macta balliyi sakatladin öteki macta mehmedi mahfettin yerlere caldin adamin sortu yirtildi be senin yüzünden nese iyiki gittin bidahada gelme nolursun

Arif Coşkun
06.05.2008, 21:10
Profesyonel oyuncu oynadığı, ekmeğini yediği kulübün hakkını verir. Servet Çetin'de onu yapmıştır. Ben yüzde bir bile ihtimal vermiyorum Servet Çetin'in bize karşı özel bir oyun sergilediğini. Bizede çok emeği geçmiştir.Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

sivaslı-elif
06.05.2008, 21:13
yaw senin gittine cok mutlu oldum ben ya fenerdeyken hatirlarmisin schevschenko senle napmisti sonra bize geldin adam oldun gsye gittin sanki sivasa düsmanmis gibi top oynadin bi macta balliyi sakatladin öteki macta mehmedi mahfettin yerlere caldin adamin sortu yirtildi be senin yüzünden nese iyiki gittin bidahada gelme nolursun

sana çok katılıyorum bazıları gerçekleri görmek istemioo

sinan-58
06.05.2008, 21:16
Profesyonel oyuncu oynadığı, ekmeğini yediği kulübün hakkını verir. Servet Çetin'de onu yapmıştır. Ben yüzde bir bile ihtimal vermiyorum Servet Çetin'in bize karşı özel bir oyun sergilediğini. Bizede çok emeği geçmiştir.Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

ekmeğini yediği kulubun hakkını verdi en onemli fıtbolcusunu sakatlıyarak o takımı şampiyonluktan etti

yigido_sampiyon
06.05.2008, 21:29
yanlış anlamayın ben galatasaraylı değilim hatta anti galatasaraylıyım...

kesinlikle servet baliliyi sakatlamak istememiştir...zaten eski takım arkadaşı...bunlar futbolda yaşanan şeyler...

bizim şampiyon olmamamız nedenini balilinin sakatlanmasını gösteriyorsunuz bende gülüyorum...buda benim fikrim...

hepimiz yiğidoyuz fakat gerçekleri görmek lazım...şampiyonluk bir süreç işi...sivas bu sene en önemli süreci atlattı...futbolcular artık şampiyon olunabileceğine inandı...

yoksa şampiyon olunamamasının nedeni ne servet, nede balinini sakatlanması...

sinan-58
06.05.2008, 21:34
yanlış anlamayın ben galatasaraylı değilim hatta anti galatasaraylıyım...

kesinlikle servet baliliyi sakatlamak istememiştir...zaten eski takım arkadaşı...bunlar futbolda yaşanan şeyler...

bizim şampiyon olmamamız nedenini balilinin sakatlanmasını gösteriyorsunuz bende gülüyorum...buda benim fikrim...

hepimiz yiğidoyuz fakat gerçekleri görmek lazım...şampiyonluk bir süreç işi...sivas bu sene en önemli süreci atlattı...futbolcular artık şampiyon olunabileceğine inandı...

yoksa şampiyon olunamamasının nedeni ne servet, nede balinini sakatlanması...

balili olsaydı bizi ne gs ne bjk nede fener yenebilirdi diğer takımlara kaybettiğimiz puanların çoğunu kaybetmezdik çok rahat şampiyon olurduk

yigido_sampiyon
06.05.2008, 21:38
balili olsaydı bizi ne gs ne bjk nede fener yenebilirdi diğer takımlara kaybettiğimiz puanların çoğunu kaybetmezdik çok rahat şampiyon olurduk

zaten büyük takımları yenersen şampiyon takım olursun...bunun içinde geniş kadro lazım...yoksa tek bir oyuncunun sakatlanmasıyla şampiyon olamıyacaksan olmaz bu işler...

gelecek sezon bülent hoca ve mecnun başkanın bu sorunu çözeceğinden şüphem yok...seneye daha güzel günler bekliyor sivassporu...

aslansivasli
07.05.2008, 00:10

Çok haklısın Arif abi. Millet neden anlamak istemiyor anlayamıyorum.hoşş gerçii onlarr anlasaa neye yarar. Futboldan anlayan onların dediklerini yazmaz.SERVET GS nin ekmeğini yiyorsa hak etmeli.SİVASSPOR a karşı da bir kastı yoktu.

ADAM FUTBOLUNU OYNADI.GÜZEL DE OYNADI.HELAL OLSUN.BİZİMKİLER DE DAHA İYİ OYNASALARDI DA SERVET İ DEVRE DIŞI BIRAKSALARDI.MEHMET GOL ATAMADIYSA SUÇLU SERVET Mİ?? MANTIKLI OLUN BİRAZ HEE Bİ DE FUTOLDAN ANLAYIN.

aslansivasli
07.05.2008, 00:14

NE YANİ ŞAMPİYON OLMAMIZ BALİLİ NİN Mİ ELİNDE. EĞER ÖLEYSE TAKIM OLAMAMIŞISIZ DEMEKTİRR.BU SENİN SÖZÜNLE BU ANLAMA GELİYOR. TAKIM DEDİĞİN SAKATLARININ ARKASINA SAKLANMAZ.BİZİM TAKIMIMIZDA SAKATLARIN YERİNE OYNAYANLARDA GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTILAR.

SİVASSPOR ZATEN HİÇBİR ZAMAN SAKATLARININ ARKASINA SAKLANMADI. BU KADAR SAKATLIKLARLA,SIIRLI KADROYLA ELİMİZDEN GELEN BU DEDİK.BENCE ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI DA YAPTIK. BALİLİ Yİ ARTIK BU KADAR BÜYÜTMESEK İYİ OLURR.

izmirligardaş58
07.05.2008, 00:17

ona bakarsan sinan balili geçen senede vardı ve takımın lideri gibiydi evet bende futbolunu çok seviorum tabikide faydası çok olcaktı hatta bu hafta heyecanla kadroda olmasını istiodum gençler maçında olcakmı bilginz varmı

aslansivasli
07.05.2008, 00:24
Kadroda olcakmış yanlış duymadıysam ama oynar mı bilmiyorumm

çılgın-sedat
07.05.2008, 00:33
Çok haklısın Arif abi. Millet neden anlamak istemiyor anlayamıyorum.hoşş gerçii onlarr anlasaa neye yarar. Futboldan anlayan onların dediklerini yazmaz.SERVET GS nin ekmeğini yiyorsa hak etmeli.SİVASSPOR a karşı da bir kastı yoktu.

ADAM FUTBOLUNU OYNADI.GÜZEL DE OYNADI.HELAL OLSUN.BİZİMKİLER DE DAHA İYİ OYNASALARDI DA SERVET İ DEVRE DIŞI BIRAKSALARDI.MEHMET GOL ATAMADIYSA SUÇLU SERVET Mİ?? MANTIKLI OLUN BİRAZ HEE Bİ DE FUTOLDAN ANLAYIN.

anlamazlar boşuna kendini yorma servete kızanlar demekki kendileride ekmek yediği yere ihanet ediyor anlaşılan

kaya0758
07.05.2008, 03:31
BEYLER BALİLİ OLSADA HAKEMLERİ GEÇEMEZDİK ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPMAYACAKALR BU HAKEMELR.SON MAÇTA GÖRDÜK AMA SİVASSORUN YAĞPTIĞI ÇOK BÜYÜK BAŞARIDIR.

Gurbetci Gokhan
07.05.2008, 03:35
balili olsaydı bizi ne gs ne bjk nede fener yenebilirdi diğer takımlara kaybettiğimiz puanların çoğunu kaybetmezdik çok rahat şampiyon olurdukSAYIN ARKADASLAR, LUTFEN OKUYUN…

Ne alakasi var be kardesim. Balili olsaydi Sampiyonmusuz… Ciddi olamazsiniz. Balili ilk 11’den kimi kesecekti? Mehmet Yildizi’mi? Veya Balili yoktuda, Chetkov vardi. Hatta Omer bile dogru durust forma sansi bulamadi bu takimda. Dolayisiyla, bizim sorunumuz forvet hattimizda degil… Olsada olurdu olmasada…

Bizi Fener’e, BJK’ya, Galatasaray’a kendi sahamizda verdigimiz 3 puanlar (toplam 9 puan) yakti. Arti rakiplerimizide 3 puandan mahrum ettigimizi dusunelim…

Simdi bir hususa dikkatinizi cekiyorum, kendi sahanda Galatasaray gibi bir takima 3 tane gol atacaksin ve yinede sahadan farkli maglup ayrilacaksin. Allah’in askina su son Galatasaray macinda yedigimiz gollere bakin… Simdi birde son Fener veya BJK maclarinda yedigimiz gollere bakin…

Simdi soruyorum, “Kim ………… Yalova Kaymakimini” misali,,, Balili olsa kac yazardi???

Dolayisiyla, asil sorun defansin gobegi. Bunu gormemek icin kor olmak lazim. Bence yabanci futbolcularimiz Diallo ile muthis abartilan Karim Saidi kesinlikle sinifta kaldilar. Hangi macta abartildiklari kadar olagan ustu oynadilar, bize adam akilli bir mac kazandirdilar, soruyorum size. Belki 1 macta Karim Saidi biraz goz doldurdu (kendi sahamizdaki Trabzon maci). Artik Feyenoord bize bu futbolcuyu neden ucretsiz verdi veya artik neden Tunus Milli takimina artik cagrilmadigini anlayabildikmi henuz acaba?

Malesef bizim felsefemiz “Yabanciysa Mutlaka Kalitelidir ve Bizim Futbolcumuzdan Ustundur, Dolayisiyla Mutlaka Oynamali” felsefesi… Kimse kusura bakmasin, ama buna acikcasi “Turk Kasigi Ile Gavur Poku” derler…

Benim felsefem ise “Gorevini Laikiyle Yapmiyorsa, Hisla ve Azimle Mucadele Etmiyorsa, Bariz Hatali Goller Yememize Sebep Oluyorsa: Anca Giderler, Yerli Futbolcuma Sans Veririm”…

Gercekci olalim, tek amaclari keselerini doldurmak. Ne anlarlar, vefadan, kulup menfatlerinden, forma askindan, taraftar sevgisinden…

Geleim henuz forma sans bulamayan, yedek kalan veya kadroya girmemeyen, ancak forma askiyla yanan, paraya, pula hic onem vermeyen, kendini kanitlamak icin var gucunle mucadele eden, bu mevkilerde oynayabilen, son derece kaliteli yerli futbolcularimiza, sizce bu futbolculara hicmi yazik olmuyor?

Ahhh bizim ulkemizde yabancilara gosterdigimiz hosgoru ve toleransi yurt disinda bize gosterseler…

Belki fazla milliyetci dusundugumu sanabilirsiniz. O halde, dogru dusunuyorsunuz...

Allah’in askina yukarida yazdiklarimi okuduktan sonra kisaca bir dusunun…

Saygilarimla

Yido
07.05.2008, 06:34
Hiç düşünmeme gerek yok Gurbetci Gökhan gardaş.
Aynen katılıyorum.
Hatta bence buna Sylla’yı da ekleyebilirsin.
Söz ettiğiniz yabanci futbolcular yerlilerimizden çokmu üstünler sanki.

oZi Taraftar
07.05.2008, 06:59
SAYIN ARKADASLAR, LUTFEN OKUYUN…

Ne alakasi var be kardesim. Balili olsaydi Sampiyonmusuz… Ciddi olamazsiniz. Balili ilk 11’den kimi kesecekti? Mehmet Yildizi’mi? Veya Balili yoktuda, Chetkov vardi. Hatta Omer bile dogru durust forma sansi bulamadi bu takimda. Dolayisiyla, bizim sorunumuz forvet hattimizda degil… Olsada olurdu olmasada…

Bizi Fener’e, BJK’ya, Galatasaray’a kendi sahamizda verdigimiz 3 puanlar (toplam 9 puan) yakti. Arti rakiplerimizide 3 puandan mahrum ettigimizi dusunelim…

Simdi bir hususa dikkatinizi cekiyorum, kendi sahanda Galatasaray gibi bir takima 3 tane gol atacaksin ve yinede sahadan farkli maglup ayrilacaksin. Allah’in askina su son Galatasaray macinda yedigimiz gollere bakin… Simdi birde son Fener veya BJK maclarinda yedigimiz gollere bakin…

Simdi soruyorum, “Kim ………… Yalova Kaymakimini” misali,,, Balili olsa kac yazardi???

Dolayisiyla, asil sorun defansin gobegi. Bunu gormemek icin kor olmak lazim. Bence yabanci futbolcularimiz Diallo ile muthis abartilan Karim Saidi kesinlikle sinifta kaldilar. Hangi macta abartildiklari kadar olagan ustu oynadilar, bize adam akilli bir mac kazandirdilar, soruyorum size. Belki 1 macta Karim Saidi biraz goz doldurdu (kendi sahamizdaki Trabzon maci). Artik Feyenoord bize bu futbolcuyu neden ucretsiz verdi veya artik neden Tunus Milli takimina artik cagrilmadigini anlayabildikmi henuz acaba?

Malesef bizim felsefemiz “Yabanciysa Mutlaka Kalitelidir ve Bizim Futbolcumuzdan Ustundur, Dolayisiyla Mutlaka Oynamali” felsefesi… Kimse kusura bakmasin, ama buna acikcasi “Turk Kasigi Ile Gavur Poku” derler…

Benim felsefem ise “Gorevini Laikiyle Yapmiyorsa, Hisla ve Azimle Mucadele Etmiyorsa, Bariz Hatali Goller Yememize Sebep Oluyorsa: Anca Giderler, Yerli Futbolcuma Sans Veririm”…

Gercekci olalim, tek amaclari keselerini doldurmak. Ne anlarlar, vefadan, kulup menfatlerinden, forma askindan, taraftar sevgisinden…

Geleim henuz forma sans bulamayan, yedek kalan veya kadroya girmemeyen, ancak forma askiyla yanan, paraya, pula hic onem vermeyen, kendini kanitlamak icin var gucunle mucadele eden, bu mevkilerde oynayabilen, son derece kaliteli yerli futbolcularimiza, sizce bu futbolculara hicmi yazik olmuyor?

Ahhh bizim ulkemizde yabancilara gosterdigimiz hosgoru ve toleransi yurt disinda bize gosterseler…

Belki fazla milliyetci dusundugumu sanabilirsiniz. O halde, dogru dusunuyorsunuz...

Saygilarimla
Bazi yorumlara cevap verirken, biraz konun disinda cikmis olmaniza ragmen,,, tamamiyla katildigimi ifade etmek istiyorum...

sinan-58
07.05.2008, 08:17
arkadaşlar şu anda takımda yeri doldurulamıyacak 2 oyuncu var biri mehmet yıldız diğeri balili bu 2 oyuncunun beraber oynadığı 3 buyuklerle yaptığımız maçlara bakın kadıkoyde feneri dağıtmadıkmı inonude bjk yi yenmedikmi samiyende gs yi dağıtacaktık sakatladılar baliliyi herkes gorecek seneye mehmet ile balili bu takımda olursa ve sakatlamazlarsa bu takım şampiyon olacak siz hala balili nin ne kadar onemli bir futbolcu olduğunu anlamamışsınız

kadir984
07.05.2008, 08:30
SAYIN ARKADASLAR, LUTFEN OKUYUN…

Saygilarimla

belliki bu yorumu gs maçından sonra biraz sitemli yazmışsın. peki benim soracaklarım cevap verebilirmisin ?

sivasspor da ön libero varda bülent hoca mı oynatmadı ?

sivassporda sedat sakat değildi de oynatılmadı mı ?

kaç defa gördün murat sözgelmez sakat değilken yedek olduğunu ?

biz balili var iken kaç maçta golsüz bitirdik ? adam atmasa attırmıyormuydu.

peki her maça tek forvet çıkılması doğru mu ?

peki sivas balilinin yokluğunu aramadı mı? (bursa, vestel,bjk v.b) gibi maçlarda.

peki sivasın oyun sistemi kontra atak değilmi.

buna en uygun forvet balili değilmi ?

arkadaşlar madem gidenin yeri dolacak o zaman dolduralım yok dolmayacaksa oyun taktiği değişmeli en azından ileri forvet ve arkasının değişmeli.

bizim sistemimize en uygun forvet balili olmasının sebebi kontra atak düzeninde gitmemiz.

savunmamıza gelince en büyük eksikliğimiz rakibi önde karşılayacak bir ön libero..

ama ugur yıldırım, ömer , emre efe gibi oyuncular gelecek sezona gönderilmez ise buralara çok iyi olabilirler.

mysuskunx
07.05.2008, 08:37
SERVET ABİ SİVASSPORUMUZA VERDİĞİN HER TÜRLÜ DESTEK İÇİN TŞK EDERİZ

GÖNÜLLERİN TEK ŞAMPİYONU SİVASSPOR SENDE GÖNLÜMÜZÜN KRALI OLARAK KAL ABİ...

Rallim58
07.05.2008, 09:16
Servetin sert futbolunu beğenenlerdenim. Birde şu elini ikide bir burnuna götürmese...! Ona Sümüklü Servet diye ilk söyleyenlerdenim.

Tabiki "Gavurun ekmeğini yiyen kılıcını kuşanır" atasözümüz Servet için cuk oturmuştur. Elif kardeşim ve bazı yorumcularımız da olaylara objektiflikten biraz duygusal tarafa kaçmış. Bende isterdim ki Servet kötü gününde? olsaydı da attığımız 3 golle şampiyonluğumuzu ilan etmiş olsaydık.

Ancak, Servet için iki konuyu paylaşırım;
1- Sümüklü Servet bu tutumuyla sahayı pislemediği yer bırakmaması ile,
2- Müsabaka esnasında, oyun devam ederken bir futbolcuya (Mehmet Yıldız'a) 2 don pardon şort üst üste giydiren futbolcu olarak,

Sümüklü Servet anılarda yerini alacak.

Gurbetci Gokhan
07.05.2008, 09:55
belliki bu yorumu gs maçından sonra biraz sitemli yazmışsın. peki benim soracaklarım cevap verebilirmisin ?

sivasspor da ön libero varda bülent hoca mı oynatmadı ?

sivassporda sedat sakat değildi de oynatılmadı mı ?

kaç defa gördün murat sözgelmez sakat değilken yedek olduğunu ?

biz balili var iken kaç maçta golsüz bitirdik ? adam atmasa attırmıyormuydu.

peki her maça tek forvet çıkılması doğru mu ?

peki sivas balilinin yokluğunu aramadı mı? (bursa, vestel,bjk v.b) gibi maçlarda.

peki sivasın oyun sistemi kontra atak değilmi.

buna en uygun forvet balili değilmi ?

arkadaşlar madem gidenin yeri dolacak o zaman dolduralım yok dolmayacaksa oyun taktiği değişmeli en azından ileri forvet ve arkasının değişmeli.

bizim sistemimize en uygun forvet balili olmasının sebebi kontra atak düzeninde gitmemiz.

savunmamıza gelince en büyük eksikliğimiz rakibi önde karşılayacak bir ön libero..

ama ugur yıldırım, ömer , emre efe gibi oyuncular gelecek sezona gönderilmez ise buralara çok iyi olabilirler.
Memnuniyetle,

Kendimi tam olarak ifade edemedim galiba. Ancak sanirim, cumlelerim arasinda sorularinza cevaplari bulursunuz.

Balili konusunda bir nebze katiliyorum, ozellikle kontra atak futbol oynayan Sivasspor icin faydali bir futbolcu.

Benim vurglamak istedigim konu, tam aksine,,, Sivasspor’un forvetinde pek sorunu yok. Bunun en iyi ornegi, Galatasaray gibi rakibe kendi sahanda tam 3 tane gol atiyorsun ve yinede sahadan farkli maglup ayriliyorsun.
Dolayisiyla asil sorunu defansinda, ozellikle defansin tam gobeginde. Yine birkac ornek daha vereyim,,, lutfen kendi sahamizda Fener, BJK ve Galatasaray macinda yedigimiz golleri bir gozunuzde canlandirin.

Acaba defansin gobegindeki Karim Saidi veya Diallo bulunmaz hint kumaslarimi? Yani bu duzeyde kadromuzda hicmi yerli futbolcularimiz yok? En azinda 2. ligde dahi bunlardan daha kaliteli futbolcular olduguna kesinlikle inaniyorum? Eger yoksa ‘Vay Halimize’…

Peki, Karim Saidi veya Diallo bu kadar bariz hata yapiyor ve bu onemli maclarda takimin maglup olamasina sebep oluyorsa, neden bu kadar tolerans ve hosgoru taniniyor, neden yerlerine forma sansi bulamayan, yedek kalan veya kadroya dahi giremeyen yerli futbolcularla yerleri doldurulmuyor?

Rakibi onde karsilayacak on libero hususuna gelince,,, bu gorev Sylla aittir. Ayni dusuncelerim onun icinde gecelidir. Sylla diyince, adamin aklina bir soru geliyor, “Ayhan’in attigi golde neredeydin, orada rakibini kapatmak, pres yapmak, rakibini hirpalamak, rakibi issirmak On Libero olarak senin gorevin degilmiydi, degerli yabanci futbolcumuz Sylla?”. Veya sizce Devran veya Sezer bu mevkiide ondan cok daha iyi oynayamazmi. Cevap: hemde fazlasiyla, ama olar yabanci degiller…

Geleim Omer, Ugur, vs gibi futbolculara,,, kalitelerini sanirim kimse tartisamaz. Peki kac kez sans buldular. Sizce yukarida belirtigim sebeplerden dolayi onumuzdeki sene kalirlarmi ve kalmazlar ise haksizlarmi?

Son olarak ozetleyim,,, ben yabanci futbolculara karsi degilim, ancak kaliteli olmali, yerli futbolcularimizdan en azindan bir gomlek ustun olmali. Aksi taktirde en azindan kendi kotumu tercih ederim.

Dilerim simdi kendimi daha iyi ifade edebilmisimdir.

Saygilarimla,

yigido_sampiyon
07.05.2008, 10:52
yenilginin faturasını ne servete,ne balilinin sakatlanmasına çıkaralım...

galatasaray kontrollü oynadı kazandı...zaten sivasla galatasaray formaları değiştirse o maçı sivas kazanırdı...şampiyon öyle 1 sezonda olunmuyor...biz bu sene takım olduk...belki seneyede şampiyon olamayacağız fakat önümüzdeki 3-4 sezon büyük başarılar kazanacağız...

yorumlarımızda duygusal değil gerçekçi olalım...

Arif Coşkun
07.05.2008, 12:53
ekmeğini yediği kulubun hakkını verdi en onemli fıtbolcusunu sakatlıyarak o takımı şampiyonluktan etti

Sinan'cığım antraman yaparkende futbolcu sakatlanıyor.Neden illa artniyet aramak? Servet eski kulübüm diye gelene geçmi diyecekti,o zaman sahtekar olurdu işte,kendi çalıştığı yere ihanet etmiş olurdu işte.Diyelimki seneye tekrar bize geldi, bu sefer GS eski takımım diye oynamazsa ne gözle bakarsın o zaman Servet'e ? Bu konularda biraz daha anlayışlı olmalıyız,hangi kulup hangi futbolcu olursa olsun...

altuntas58
07.05.2008, 13:11
Bence sivassporun tek eksiği servet gibi bir futbolcusunun olmayışı gerisi boş böyle bir futbolcunun olmayışı bizi her zaman arayışa sürükler taki bulana kadar defanstaki hatalarımız devam eder tabi bunu teknik heyet tespit etmiş olmalıdır seneye tedbirini alırlar herhalde

jakobieen
07.05.2008, 13:29
Memnuniyetle,

Kendimi tam olarak ifade edemedim galiba. Ancak sanirim, cumlelerim arasinda sorularinza cevaplari bulursunuz.

Balili konusunda bir nebze katiliyorum, ozellikle kontra atak futbol oynayan Sivasspor icin faydali bir futbolcu.

Benim vurglamak istedigim konu, tam aksine,,, Sivasspor’un forvetinde pek sorunu yok. Bunun en iyi ornegi, Galatasaray gibi rakibe kendi sahanda tam 3 tane gol atiyorsun ve yinede sahadan farkli maglup ayriliyorsun.
Dolayisiyla asil sorunu defansinda, ozellikle defansin tam gobeginde. Yine birkac ornek daha vereyim,,, lutfen kendi sahamizda Fener, BJK ve Galatasaray macinda yedigimiz golleri bir gozunuzde canlandirin.

Acaba defansin gobegindeki Karim Saidi veya Diallo bulunmaz hint kumaslarimi? Yani bu duzeyde kadromuzda hicmi yerli futbolcularimiz yok? En azinda 2. ligde dahi bunlardan daha kaliteli futbolcular olduguna kesinlikle inaniyorum? Eger yoksa ‘Vay Halimize’…

Peki, Karim Saidi veya Diallo bu kadar bariz hata yapiyor ve bu onemli maclarda takimin maglup olamasina sebep oluyorsa, neden bu kadar tolerans ve hosgoru taniniyor, neden yerlerine forma sansi bulamayan, yedek kalan veya kadroya dahi giremeyen yerli futbolcularla yerleri doldurulmuyor?

Rakibi onde karsilayacak on libero hususuna gelince,,, bu gorev Sylla aittir. Ayni dusuncelerim onun icinde gecelidir. Sylla diyince, adamin aklina bir soru geliyor, “Ayhan’in attigi golde neredeydin, orada rakibini kapatmak, pres yapmak, rakibini hirpalamak, rakibi issirmak On Libero olarak senin gorevin degilmiydi, degerli yabanci futbolcumuz Sylla?”. Veya sizce Devran veya Sezer bu mevkiide ondan cok daha iyi oynayamazmi. Cevap: hemde fazlasiyla, ama olar yabanci degiller…

Geleim Omer, Ugur, vs gibi futbolculara,,, kalitelerini sanirim kimse tartisamaz. Peki kac kez sans buldular. Sizce yukarida belirtigim sebeplerden dolayi onumuzdeki sene kalirlarmi ve kalmazlar ise haksizlarmi?

Son olarak ozetleyim,,, ben yabanci futbolculara karsi degilim, ancak kaliteli olmali, yerli futbolcularimizdan en azindan bir gomlek ustun olmali. Aksi taktirde en azindan kendi kotumu tercih ederim.

Dilerim simdi kendimi daha iyi ifade edebilmisimdir.

Saygilarimla,

her şeyden önce şunu söyelyeyim, evet balili sakatlanmasa idi kesinlikle şampiyon idik, hemde bi kaç hafta öncesinden garantileyecektik diyecek kadar iddalıyım bu konuda..

defans konusunda da sana katılmıyorum.. bence süper ligde en iyi defansa sahip takım "sivasspor" lakin şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.. defansın göbeğinde neden saidi ve diallo oynuyor diye sormuşunuz çünkü "murat ve sedat sakat" ...

galatasaray maçına "balili-sedat-murat-yasir-akın" ile çıkabilmiş olsa idik 3-0 alacağımızdan bu maçı adım gibi emindim, ama şanssızız vesselam.. takımımız düşük gelirli bi anadolu takımı sonuçta, yerine oynayacak oyuncularla ancak bu kadar diyelim..

seneye bu takıma yerinde yapılacak bi kaç takviye ile "uefa" dada hiç alışık olmadığımız duyguları yaşatacağından eminim sivassporumuzun.. tabii şanssızlıklar yakamızı bırakırsa..

sivasli215
07.05.2008, 14:32

yazdıklarının altına imzamı atıyorum kardeşim
adam profesyonel,işini yapıyor ve bence de gayet başarılı.
bazı arkadaşlarımız ona sitemde bulunmuş!olabilir tabi ama onlara da şunu sormak isterim;servet fb'den bize transfer olduğunda neden onu sahiplendiniz peki,bir istanbul takımından bize transfer olmuş diye dışlasaydınız madem öyle!!!

mactan sonra servetin ne yaptığını duymuşsunuzdur bir coğunuz,artık %99 sampiyon olan bir takımın tüm formalarını toplayıp eski takım arkadaslarına hediye etmiş!!!

buna da şimdi siz yorumlarda bulunabilirsiniz ama olaya objektif bakarsanız servetin bu hareketinde de alkışı hakettiğini anlarsınız

umarım milli forma altında da basarılı olur
darısı mehmet yıldızların,mohamedlerin,akınl arın başına...

Gurbetci Gokhan
07.05.2008, 14:53
her şeyden önce şunu söyelyeyim, evet balili sakatlanmasa idi kesinlikle şampiyon idik, hemde bi kaç hafta öncesinden garantileyecektik diyecek kadar iddalıyım bu konuda..

defans konusunda da sana katılmıyorum.. bence süper ligde en iyi defansa sahip takım "sivasspor" lakin şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.. defansın göbeğinde neden saidi ve diallo oynuyor diye sormuşunuz çünkü "murat ve sedat sakat" ...

galatasaray maçına "balili-sedat-murat-yasir-akın" ile çıkabilmiş olsa idik 3-0 alacağımızdan bu maçı adım gibi emindim, ama şanssızız vesselam.. takımımız düşük gelirli bi anadolu takımı sonuçta, yerine oynayacak oyuncularla ancak bu kadar diyelim..

seneye bu takıma yerinde yapılacak bi kaç takviye ile "uefa" dada hiç alışık olmadığımız duyguları yaşatacağından eminim sivassporumuzun.. tabii şanssızlıklar yakamızı bırakırsa..
Navigator Kardesim,

Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla golatardik, ancak yediklerimiz?

Sedat dun sakatlanmadi. Uzun vadeli sakatlik oldugu cok onceden belliydi. Peki, ara transferde neden geregi yapilmadi veya yapildiysa (ki yapildigini biliyoruz), hatali goller yememize sebep olan Diallo ve Karim yerini dolduracak kadromuzda bulunan diger futbolcularimizdan neden yararlanmiyoruz ve neden bu futbolcularda israr ediyoruz. Benim sorum su: ayni durumun tersi olsa, yine yerli futbolcularimiza ayni toleransi ve hosgoruyu gosterirmiydik???????

Sylla hakkindaki dusuncelerinizi alayim, cunku on libero konusuna hic deginmediniz. Super yabanci on libero, Sylla hakkindaki dusuncelerinizi belirtirken, lutfen Ayhan’in attigi golu bir gozunuzun onune getirmenizi ve bahsetmisken diger yerli on liberolarimiz Sezer ve/veya Devran’in yedek beklemelri ile ilgili dusunceleriniz???

Madem dusuncelerime katilmiyorsunuz, tam olsun bari,,, onceki yazilarimda belirtigim husularda (bir kez daha okumaniz ricasi ile) dusunceleinizi belirtirseniz cok memnun olurum…

sinan-58
07.05.2008, 15:18
Navigator Kardesim,

Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla golatardik, ancak yediklerimiz?

Sedat dun sakatlanmadi. Uzun vadeli sakatlik oldugu cok onceden belliydi. Peki, ara transferde neden geregi yapilmadi veya yapildiysa (ki yapildigini biliyoruz), hatali goller yememize sebep olan Diallo ve Karim yerini dolduracak kadromuzda bulunan diger futbolcularimizdan neden yararlanmiyoruz ve neden bu futbolcularda israr ediyoruz. Benim sorum su: ayni durumun tersi olsa, yine yerli futbolcularimiza ayni toleransi ve hosgoruyu gosterirmiydik???????

Sylla hakkindaki dusuncelerinizi alayim, cunku on libero konusuna hic deginmediniz. Super yabanci on libero, Sylla hakkindaki dusuncelerinizi belirtirken, lutfen Ayhan’in attigi golu bir gozunuzun onune getirmenizi ve bahsetmisken diger yerli on liberolarimiz Sezer ve/veya Devran’in yedek beklemelri ile ilgili dusunceleriniz???

Madem dusuncelerime katilmiyorsunuz, tam olsun bari,,, onceki yazilarimda belirtigim husularda (bir kez daha okumaniz ricasi ile) dusunceleinizi belirtirseniz cok memnun olurum…

kardeş bırak takımı bulent hocamız kursun ister syla yı ister sezeri ister devranı oynatır istediğini yapar çunku o takımı buralara getirdi ben yine diyorum balili olsaydı şampiyonluğu kutluyorduk

Akıncılar Haber
07.05.2008, 15:23

EMİNMİSİN...
ALT YAPIDAN MI GELDİ YOKSA;)

jakobieen
07.05.2008, 15:29
Navigator Kardesim,

Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla gol atardik, ancak yediklerimiz?

sedatın sakatlanmasından sonra yerine alınması gereken oyuncudan bahsetmişiniz yerine bi oyuncu alındı; "saidi".. bu oyuncu konusunda hem fikiriz, bence saidi pek kaliteli bi oyuncu değil zaten Bülent Uygunda çok maçta mecbur kalmadıkça oynatmadı saidiyi, elinde pek bi seçenek kalmadığı için zaman zaman onu zaman zamanda onuru oynattı.. bana kalsa onur oynasın lakin onlarla iç içe olan hocamız olduğundan kararına saygı duymak zorundayız.. Murat sakat olmasa idi muhtemelen saidi yedek kalacaktı diğer maçlarda olduğu gibi.. yani burada yabancı hayranlığından bahsetmek biraz güç olsa gerek.. diallo konusunda ise bence diallo ligimizin en kaliteli defans oyuncularından biri, siz beğenmeyebilirsiniz ama sivasım insanının büyük bi çoğunluğu oyunundan memnun diallonun ve ben bu oyuncunun bizlere daha çoook yararlı olacağını düşünüyorum..

siz hep defansın kötü olduğundan dem vurmuşunuz bende sezon boyu hep defansımızın mükemmel olduğundan söz ettim herkese.. bi ara art arda oynadığı 8 maçın 7 sinde gol yememe başarısı dahi göstermişti, unutulmamalı ki bu defans ligin büyük bi bölümünde ligin en az gol yiyen takımı idi, an itibari ilede en az gol yiyen ikinci takımı... hemde gs ve fb den iki maçta 9 gol yemesine rağmen,murat ve sedat takıma döndükten sonra defansta hiç bi sorun kalacağını zannetmiyorum...

sylla ve devran konusuna gelirsek, devran ligin ilk yarısında en beğendiğim oyuncularımızdandı muhteşem maçlar çıkarmıştı ama ligin ikinci yarısı için aynı şeyi söylemek doğru olmaz oynadığı maçlarda tanınmaz halde idi bence, sylla ise oynadığı maçlarda mükemmele yakın oyadı diyebilirim.. ayhanın attığı golden bahsetmişiniz lakin sivasım bu maçta tek ön libero oynamadı, neden oynamadığını sorduğunuz devranda sezerde sahada idi o golde, tamam ayhanın şutunun önünde yoktu sylla ama ben sezeride devranıda göremedim orada.. kaldıki yabancı hayranlığından söz etmenize rağmen sezer ve devranı oyunda tutan bülent hoca oyundan sylla yı aldı.. bu sanki iddanızla çelişiyor.. saygılar sunarken "balili olsa idi şu an şampiyonluk kutlamaları yapıyor olacaktık" iddamı yenilemek istiyorum..

Gurbetci Gokhan
07.05.2008, 15:39
kardeş bırak takımı bulent hocamız kursun ister syla yı ister sezeri ister devranı oynatır istediğini yapar çunku o takımı buralara getirdi ben yine diyorum balili olsaydı şampiyonluğu kutluyorduk
Bak kardesim, ben Bulent hoca’nin adini andimmi veya takimmi kurmaya calistim saniyorsunuz yazilarimda. Siz sadece istediginiz gibi anliyorsunuz. Lutfen farkli biryere cekmeyin? Bulent hocamizi Turkiye’de taktir etmeyenmi var. Kisitli butce ve imkanlarla basarimiz gormemizlikten gelmek mumkunmu? Yazimi dikkatli okursaniz, ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz. Aslinda bu sadece Sivasspor’un degil, tum Super Lig takimlarinda karsilasilan bir durum.

Ornegin, Yabancilar sadece yabanci olduklari icin oynatilmalimi, yabancilara fazlasiyla tolerans ve hosgoru gosteriliyormu, yerli futbolcularimiza ayni tolerans veya hosgoru gosteriliyormu, Saidi, Diallo, Sylla duzeyinde kadromuzda veya Turkiye’de (2. Lig dahil) yerli futbolcular yokmu, vs, vs. vs…

Bakin kadesim, ben kadro falan yapmiyorum ve bu isleri uzmanlarina birakma taraftariyim, ancak bazi gercekleri gormemezlikten gelelim demek degildir…

Ayrica, ben yabanci futbolculara da karsi degilim. Sadece benim kotumden daha iyi olmali dusuncesindeyim.

Gurbetci Gokhan
07.05.2008, 15:40
sedatın sakatlanmasından sonra yerine alınması gereken oyuncudan bahsetmişiniz yerine bi oyuncu alındı; "saidi".. bu oyuncu konusunda hem fikiriz, bence saidi pek kaliteli bi oyuncu değil zaten Bülent Uygunda çok maçta mecbur kalmadıkça oynatmadı saidiyi, elinde pek bi seçenek kalmadığı için zaman zaman onu zaman zamanda onuru oynattı.. bana kalsa onur oynasın lakin onlarla iç içe olan hocamız olduğundan kararına saygı duymak zorundayız.. Murat sakat olmasa idi muhtemelen saidi yedek kalacaktı diğer maçlarda olduğu gibi.. yani burada yabancı hayranlığından bahsetmek biraz güç olsa gerek.. diallo konusunda ise bence diallo ligimizin en kaliteli defans oyuncularından biri, siz beğenmeyebilirsiniz ama sivasım insanının büyük bi çoğunluğu oyunundan memnun diallonun ve ben bu oyuncunun bizlere daha çoook yararlı olacağını düşünüyorum..

siz hep defansın kötü olduğundan dem vurmuşunuz bende sezon boyu hep defansımızın mükemmel olduğundan söz ettim herkese.. bi ara art arda oynadığı 8 maçın 7 sinde gol yememe başarısı dahi göstermişti, unutulmamalı ki bu defans ligin büyük bi bölümünde ligin en az gol yiyen takımı idi, an itibari ilede en az gol yiyen ikinci takımı... hemde gs ve fb den iki maçta 9 gol yemesine rağmen,murat ve sedat takıma döndükten sonra defansta hiç bi sorun kalacağını zannetmiyorum...

sylla ve devran konusuna gelirsek, devran ligin ilk yarısında en beğendiğim oyuncularımızdandı muhteşem maçlar çıkarmıştı ama ligin ikinci yarısı için aynı şeyi söylemek doğru olmaz oynadığı maçlarda tanınmaz halde idi bence, sylla ise oynadığı maçlarda mükemmele yakın oyadı diyebilirim.. ayhanın attığı golden bahsetmişiniz lakin sivasım bu maçta tek ön libero oynamadı, neden oynamadığını sorduğunuz devranda sezerde sahada idi o golde, tamam ayhanın şutunun önünde yoktu sylla ama ben sezeride devranıda göremedim orada.. kaldıki yabancı hayranlığından söz etmenize rağmen sezer ve devranı oyunda tutan bülent hoca oyundan sylla yı aldı.. bu sanki iddanızla çelişiyor.. saygılar sunarken "balili olsa idi şu an şampiyonluk kutlamaları yapıyor olacaktık" iddamı yenilemek istiyorum..
Tesekkur ederim,
Saygilar benden