Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS´TA AYRILIK ZAMANI
SivasSpor.Com 28.05.2007, 19:14 Teknik Direktör Bülent Uygun, "Bazı arkadaşlarımızla yolumuzu ayıracağız, bazılarıyla ise ayırmak istemesek de onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık" dedi.
Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor olarak bu sezon hedefledikleri puanın da üzerindeki puanla sezonu kapattıklarını kaydetti.
Camia olarak gösterdikleri bu başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Uygun, "Sivasspor'daki futbolcu kardeşlerim, inanıldığı, güvenildiği zaman neler yapabileceğini gösterdi" dedi.
Bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını ifade eden Uygun, "Bazılarıyla da ayırmak istemesek de onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık. Bunların arasında özellikle Serdar Topraktepe kardeşimi yürekten alkışlıyorum" diye konuştu.
Serdar Topraktepe ile kendi isteğiyle yollarını ayırdıklarını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: "Onun dışında takımımdan giden futbolculara teşekkür ediyorum. Gelecekle ilgili planlarımızı daha üst sıralara taşıyabilmek için takımda ufak tefek değişiklikler yapmamız gerekiyordu. Hasan Yurt, Cem Karaca, Gündüz Gürol Azer, Simon Colosimo ile yollarımızı ayırdık. Mehmet Yeşil ile Metekan Yılmaz'ı da kiralık vereceğiz. Ertuğrul Arslan ve Fatih Tutar kiralıktı onlar da geri gelecekler."
Fransergio ve Petkoviç'in Türk vatandaşı olması durumunda 4 yabancı haklarının doğacağını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: "O zaman öyle bir durumda biri stoper, biri forvet, iki tane de orta saha olmak üzere 4 transfer yapmak istiyorum. Eğer olmazsa biri santrfor biri stoper olmak üzere transferleri gerçekleştirmek istiyorum."
Kayseri Erciyesspor maçında oyunun ilk dakikalarında oyundan aldığı Colosimo'nun formasını fırlatmasına da değinen Uygun, "Avustralya milli takımında oynayan ve başarılı olan bir futbolcu kalkıp yardımcı hocama formasını atarsa o zaman kapının önüne koyarım adamı. Yani bir şeyler yaparken ben sana saygıyla davranıyorsam, sen de bana saygıyla davranacaksın" diye konuştu.
Playaz58 28.05.2007, 19:43 Umarim ne yaptiginin farkindasindir!
balmandol 28.05.2007, 20:01 Bülent hoca ne yazıkki Colosimo konusunda sana katılmıyorum..Adamın kumaşı iyi..Tek top oynayan,hareketli bi orta saha ve ön libero..Adamı yerinde oynatma 10 dk sonra oyundan al...Onun gibi adamı çok ararsın valla...
balmandol 28.05.2007, 20:03 Ha birde bu arada eger Serdarı onun gibi adamlara tercih ediyorsan pes dogrusu..Koca bir sezon Serdarı göremedik...
Ss--58--Ss 28.05.2007, 20:06 Teknik Direktör Bülent Uygun, "Bazı arkadaşlarımızla yolumuzu ayıracağız, bazılarıyla ise ayırmak istemesek de onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık" dedi.
Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor olarak bu sezon hedefledikleri puanın da üzerindeki puanla sezonu kapattıklarını kaydetti.
Camia olarak gösterdikleri bu başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Uygun, "Sivasspor'daki futbolcu kardeşlerim, inanıldığı, güvenildiği zaman neler yapabileceğini gösterdi" dedi.
Bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını ifade eden Uygun, "Bazılarıyla da ayırmak istemesek de onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık. Bunların arasında özellikle Serdar Topraktepe kardeşimi yürekten alkışlıyorum" diye konuştu.
Serdar Topraktepe ile kendi isteğiyle yollarını ayırdıklarını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: "Onun dışında takımımdan giden futbolculara teşekkür ediyorum. Gelecekle ilgili planlarımızı daha üst sıralara taşıyabilmek için takımda ufak tefek değişiklikler yapmamız gerekiyordu. Hasan Yurt, Cem Karaca, Gündüz Gürol Azer, Simon Colosimo ile yollarımızı ayırdık. Mehmet Yeşil ile Metekan Yılmaz'ı da kiralık vereceğiz. Ertuğrul Arslan ve Fatih Tutar kiralıktı onlar da geri gelecekler."
Fransergio ve Petkoviç'in Türk vatandaşı olması durumunda 4 yabancı haklarının doğacağını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: "O zaman öyle bir durumda biri stoper, biri forvet, iki tane de orta saha olmak üzere 4 transfer yapmak istiyorum. Eğer olmazsa biri santrfor biri stoper olmak üzere transferleri gerçekleştirmek istiyorum."
Kayseri Erciyesspor maçında oyunun ilk dakikalarında oyundan aldığı Colosimo'nun formasını fırlatmasına da değinen Uygun, "Avustralya milli takımında oynayan ve başarılı olan bir futbolcu kalkıp yardımcı hocama formasını atarsa o zaman kapının önüne koyarım adamı. Yani bir şeyler yaparken ben sana saygıyla davranıyorsam, sen de bana saygıyla davranacaksın" diye konuştu.
giden oyuncuların yerıne ınsallah bu takıma yararlı olacak oyuncular gelır.
altuntas58 28.05.2007, 20:17 Giden gider kalanlara biraz takviyeyle yeni sezona fırtına gibi başlarız ben bülent hocaya güveniyorum o ne yaparsa iyi yapar cünkü sivasspor onun teknikdrektörlük hayatında gelecekteki referansı olacak iyi şeyler yapmak zorunda
ceza_tolga_rep 28.05.2007, 20:22 aslında colosimo iyi bi adamdı.ama yanlış yapmış.bencede giden oyuncuların gitmesi gerekiyordu ve gittiler.inşallah iyi oyuncular alınır.
Dark Force 28.05.2007, 20:36 Sivasspora gelen oyuncular yetenekleri için alınmıştır. Bu futbolcuları Sivassporda tutacak olansa karakterleridir..
EYÜPLÜ58 28.05.2007, 20:50 giden oyuncuların yerıne ınsallah bu takıma yararlı olacak oyuncular gelır.
beyler colosimo formasını şerefini yere atıyor bu ne demk oluyo böyle şey olmaz gönderilmeli!!!! Hasan Yurt, Cem Karaca, Gündüz Gürol Azer bu futbolcularda takımımıza katkı yapamadılar bülent hocanın bir bildiği vardır kararlar doğru ve fatih tutarda çok kaliteli uzun boylu kumaşı kaliteli bir golcü oda geri gelmeli!!
sivas_kangallı 28.05.2007, 20:50 o adamın gitmesi iyi oldu bence ...
colosimo iyiki gitmiş.hiç pas ile veremiyofu
DOGU_BEY 28.05.2007, 21:53 ne olursa olsun takımda huzursuzluk çıkarıyorsa kim olursa anında gitmeli colosimo da iyi olabilir ama o geçicidir futbolcudur ama sivasspor kalıcıdır ve başka kaliteli transferler yapabilecek güçtedir serdar da gitsin siyahi yırtıcı bir forvet ve defansa hızlı bi stoper lazıım
serrrkan 28.05.2007, 22:30 BEYLER KENDİNİZE GELİN SİVASSPOR FORMASI ÇOK DEĞERLİ BİR FORMADIR İSTERSE RONALDİNHO OLSUN FARKETMEZ KÖPEK BİLE YEDİĞİ TASA ......MAZ AMA COLOSİMO BUNU YAPTI EKMEK YEDİĞİ KAPIYI HİÇE SAYDI.BY BY COLOSİMO
Bu takımın en beceriksiz oynayan oyuncusu Serdar Topraktepeydi.
Canlı izleyenler iyi bilirler....
Gitmekle Sivassporumuza büyük iyilik yapmış oldu...
Colosimo nun da hiç bir katkı yapmadığı ortda. Yabancı kontenjanında yer kaplamaktan başka yaptığı bir şey yok....
Ertuğrulun geri geelcek olmasına çok sevindim. Orta sahayı tek başına çekip çevirebilecek bir oyuncudur Ertuğrul.
En çok beğendiğim oyuncuydu ....
sivas_kangallı 28.05.2007, 22:55 evet 2.ligde sivasın süperlige çıkmasına çok büyük katkısı wardı ertuğrulun..gelmesini istiyoruz.
berke5840 29.05.2007, 00:03 Arkadaslar ben ce ne olursa olsun, oyuncu antrenörünün yüzüne formayı kaldırıp atma cürretini gösteriyorsa o adamın takımda yeri yotur. Bülent hoca haklı.
Colosimo iyi bir oyuncu olabilir, Avustralya milli takımında da zaman zaman oynayabilir ama bu ona o saygısızlığı yapma hakkını vermez. Sonuçta karşısındaki kişi onun antrenörü. Bence artık bu takımda yeri yok. Bülent Hoca gayet doğru konusmus.
Bülent hocaya katiliyorum.Saygilarimla...
kucukfırat 29.05.2007, 13:30 Kayseri Erciyesspor maçında oyunun ilk dakikalarında oyundan aldığı Colosimo'nun formasını fırlatmasına da değinen Uygun, "Avustralya milli takımında oynayan ve başarılı olan bir futbolcu kalkıp yardımcı hocama formasını atarsa o zaman kapının önüne koyarım adamı. Yani bir şeyler yaparken ben sana saygıyla davranıyorsam, sen de bana saygıyla davranacaksın" diye konuştu.
baba adamsın be bülent ama gündüz gürol azeri göndermesek iyi olur du adamın bir maçını izledim ve hayran kaldım
PRoFeSSioNaL 29.05.2007, 13:34 Çok yazık olmuş
Hepsine teşekkür edrim yinede
serkankeskin 29.05.2007, 20:00 bülent hoca bir santfor alacağız diyor ama sağ ve sol kanada iyi oyuncular almamız lazım zaten santforda üç tane kaliteli futbolcumuz var bunun dışında bir sağ bek bir stoper birde ön libero alsak iyi olur
Besyo_cu 29.05.2007, 20:28 aslında colosimo iyi bi adamdı.ama yanlış yapmış.bencede giden oyuncuların gitmesi gerekiyordu ve gittiler.inşallah iyi oyuncular alınır.
kardeş bülent hoca simon colosimo yu kötü oyuncu oldugu için değil ligin son macı olan kayseri erciyes macında oyundan cıkartıığı için tepkı gösterip formasını yere attıgı için gönderme kararı almıştır ayakta alkışlanacak hareketı gösterip oyuncuyu direk uzaklaştırmıştır. Beyler Sivasspor forması kutsaldır bi tarafında Sivasspor diğer tarafında Şanlı Bayrağımız vardır yere atılacak bi forma değildir......
corners19 29.05.2007, 21:08 collosimoyu arayacağız gelecek sene
nicholas58 29.05.2007, 21:28 beyler ne kadar saçma düşünüyorsunuz bi kere colosimo ii bi takım adamıydı ha bunu bi kenara bırakalım ne kadar kötü olursa olsun bi topçu 10 dk oynatıpta çıkaramazsın.bu etik deil ayıp bişey o adamın yerine kendinizi koyun öyle yorum yapın colosimo az bile yapmış
simyacı58 29.05.2007, 21:38 ben ce collosimo ii bir futbolcuydu onu kaybetmek bence kötü oldu ben maçta yaptığı hareketi tasvip etmiyorum ama ii oyuncu idi umarım yerini dolduran bir oyuncu alınır ben ayrıca servet ve gürhanın gitmesinede üzüldüm umarım yerleri dolar
ertuğrul'un gelmesi gayet sevindirici. inşallah gelecek yıl takımda düşünülür. yalnız sözleşmesi bitiyor. yeni sözleşme imzalamak lazım.
serrrkan 29.05.2007, 21:54 MİLAN RAPAİÇ MİLAN RAPAİÇ MİLAN RAPAİÇ
STANDART LİEGE STANDART LİEGE STANDART LİEGE
BELÇİKA
Asker Bülent ,disiplin için sonuna dek seninleyim, ama bir futbolcu 10 dakika oynatılıp oyundan çıkarılmaz ki?
SİVASSPOR'un ne kadar büyük olduğunu sen benden daha iyi bilirsin.
Abdullah DuMaN 30.05.2007, 09:23 BÜLENT HOCA NE YAPTIĞINI BİLİR BENCE O TÜRKİYENİN EN İYİ TEKNİK ADAMLARINDAN BİRİ
SivasLady 30.05.2007, 09:25 emegi gecen futbolcularimiza tesekkür edip yollari acik olsun diliyorum
colosimo`nun yaptigi büyük saygisizliktir, o anki ani tepkisi formayi atmakti
tabiki 10 dk oynatilip cikartilmasi bir futbolcu icin hos degil
ama tepkisini baska türlü verebilirdi,
takim icin ne iyi ise o olsun
Ertugrul`un gelmesine sevindim insallah SivasSpor`dada basarili olur
hancer58 30.05.2007, 13:01 beyler ne kadar saçma düşünüyorsunuz bi kere colosimo ii bi takım adamıydı ha bunu bi kenara bırakalım ne kadar kötü olursa olsun bi topçu 10 dk oynatıpta çıkaramazsın.bu etik deil ayıp bişey o adamın yerine kendinizi koyun öyle yorum yapın colosimo az bile yapmış
oyuncuyu ne zaman cıkarıp cıkarmayacagını bülent hocadan iyi kimse bilemez patron bülent hoca bu takım için en iyisini ister.
ancak oyuncu ısterse ıkı dakıka oynasın cıksın , üzerinde turk bayragı olan üstelik bide sivasspor formasını yere vurmak ne demek ?? bu ınsanı nasıl savunursunuz basta türk bayragımız olmak uzere sivasspor formasıda bayragıda bızım serefımızdır. lütfen yazarken iyi düşünün. adam bayragımızı yere atmıs nasıl az bile yapmıs daha ne yapsaydı?? helal olsun bülent hoca en iyisini yapmış bence bülent hoca az bile yapmış..............
kucukfırat 30.05.2007, 13:55 inşallah yanlış bişey yapmazsın bülent hoca
sinan-58 30.05.2007, 16:59 beyler adama kaç tane top geldi hiçbirini kullanamadı haklı olarak çıkardı tabi orda yasir de çıkmalıydı oda maç boyunca hiçbir şey yapamadı hocada haklı olarak çıkardı hiç kimse sivasspor formasını atamaz atarsa cezasını görür seneyede ertuğrul oynar veya bir tane oyuncu alırız
Külhanbeyi58 30.05.2007, 17:57 [QUOTE=SivasSpor.Com;219471]Teknik Direktör Bülent Uygun, "Bazı arkadaşlarımızla yolumuzu ayıracağız, bazılarıyla ise ayırmak istemesek de onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık" dedi.
Yaw Sn.Uygun Bir Anlık Stres Ve Heyecanla Colosimo'nun Yaptiğini Bir Defaya Mahsus Alttan Alabilirdiniz?Biliyorizki Sahada Bir Arena War'Yoğun Bir Psikolojik Rüzgar Esmekte?Ve Kapının Önüne Koyarım Derken Geçmişte Bize Verdiğini Ve Kazandırdıklarını Göz Ardı Edemezsiniz?Siz Etseniz Bizler Biliyoruz?İnciltici Aşağılacı Kelimeler Sizee Yakışmadı Bir TEKNİK aDAM olarak..Ben o Formanın Onur Haysiyet We Şerefini Colosimo'nun Dahilinde Ve Bildiğine İnanmakta Olup O Anlık Bir Yoğun Baskı Sonucu Yaptığını Düşünmektedirim...EMEĞE SAYGI!!!
AMA PATRON SENSİN HOCAM LİG AÇILDIĞINDA KAZANAN TARAF SEN KAYBEDEN BZİLER OLURUZ İNŞALLAH!!
abdullah58 30.05.2007, 18:37 bence sivas colosimo gibi bir oyuncu daha bulamaz adam ne güzel oynuyordu sivasi da seviyordu bence bülent hata yapti
UTKUM_58 30.05.2007, 18:45 IYI OLMUS ÖYLE ADAMLARIN SIVASTA ISI YOK BUGUN FORMASINI ATAN YARINN TAKIMINI RAHAT SATAR:BIZ ADAM SATMAYIZ ADAM SATIN ALIRIZZZZZZZZ AHLAKSIZ FUTBOLCU ISTEMIUYORUZ
yerliturkuaz 31.05.2007, 10:31 TAKIMA FAYDALI OYUNCULAR GİDENLERİN YERİNİ DOLDURACAK ADAMLAR ALINACAKSA DİĞERLERİNİN GİTMESİ UYGUN COLOSİMO İYİ FUTBOLCUYDU AMA YAPTIĞI HAREKET SİVASSPOR ETİKLERİNE AYKIRIDIR GÖNDERİN GİTSİN
Giden gider kalan kalır ancak çoğu Ertuğrul kesin gelir demiş.... Ben geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama inşaallah gelir bu Hoca onu küstürdü bence; çok iyi olduğu zamanda oynatmadı... İnşaallah ikna edilir...
ramazan1758 31.05.2007, 16:26 colosimonun gönderilmesi çok yanlış ondan iyi yabancıyı zor bulursunuz onuncu dakikada oyuncu değişir ise tepkiyede katlanacaksınız
evet gidenlere başarılar diliyoruz. taraftar olarak giden oyuncuların yerlerinin dolacağına inanıyorum.
yav bülent hocanın bu sezon transfer ettiği yabancılardan biri sezon ortasında gitti diğerleride sezon sonunda gönderiliyor bunu bir türlü anlamıyorum neden?? anlayan varsa bana bir açıklasın ???????
RoCk_LeoN 03.06.2007, 01:03 bence bir sans daha tanın malı ole bir cırpıda silinip atılmamalı hatasız insan olmaz hatasını anlamıssa takıma yararı olacagı dusunuluyorsa kalmalı simon colosimo iyi oyuncu bulmak zor
sivas spora basarılar ve hayırlı transferler diliyorum
sensizimya_58 03.06.2007, 08:25 sayın bülent uygun senin yaptığın çok güel bir davranış doğrusun ama onun cahilliğine ver bize futbolcu lazım mesala galatasaraydaki arda turanı getirin kiralık olarak
sayın bülent uygun senin yaptığın çok güel bir davranış doğrusun ama onun cahilliğine ver bize futbolcu lazım mesala galatasaraydaki arda turanı getirin kiralık olarak
Arda Turan'ın yanına da Barcelona'dan Ronaldinhoyu alalım mı.
kurtay58 03.06.2007, 09:45 FORMAYI YERE ATAN ADAMI GÖNDERMEZSEN, BUNDAN SONRA HERKES FORMASINI ATAR. DİSİPLİNİ SAĞLAYAMAZSIN. FORMANIN KIYMETİNİ BİLMEYEN ADAMIN NE İŞİ VAR. EN BÜYÜK SİVASSPOR. GERİSİ AYRINTI..
Divriği58- 03.06.2007, 10:01 bencede formasını yere atıcak kadar amator ruhluysa yollayın gıtsın yasırın sergıonun colosımodan fazlası bıle var
abdullah58 03.06.2007, 10:47 SEN ADAMLA OYNUYONMU KARDESIM -COLISOMUNUN KALITESI BELLI
SON 10 DAKIKADA MACA AL
MAC MASLADIKTAN SONRA 10 DAKIKA SONRA MACTAN CIKAR
ADAMI HARCADIN BÜLENT HOCA
BU TAKIMDA HIC YERI OLMAYANLAR OYNADI VE KALIYORLAR
GÜROL AZER BIZE YARARLI OLACAK ADAM AMA FAYDALANMADIN
BEYPINARLI YIGIDO58
|