Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Rotayı Fenerbahçe'ye Çevirdi
Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un Başkan Mecnun Odyakmaz’la yaptığı toplantıda transferle ilgili isteklerini bildirdiği öğrenildi... Hedef 2 Fenerli isim var... Sivasspor'da yönetim transfer için düğmeye bastı... Ve rota F.Bahçe'ye çevrildi.
Toplantı yaptılar
Sivasspor transferde rotayı Fenerbahçe’ye çevirdi... Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un, Başkan Mecnun Odyakmaz’la yaptığı toplantıda transferle ilgili isteklerini bildirdiği öğrenildi.
Genç hocanın, sakatlıktan yeni çıkan ve Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan Selçuk Şahin ile Süper Lig’e çıktıkları sezon Sivasspor forması giyen Can Arat’ın takıma dahil edilmesini istediği öğrenildi.
Hedefler büyümeli
Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un, yine eski bir Fenerbahçeli olan ve son olarak Ankaraspor’da forma giyen Murat Hacıoğlu’nun da takıma dahil edilmesini talep ettiği dile getirildi.
Bu sezon, geçtiğimiz yıla oranla daha iyi bir kadro kurmak istediklerini söyleyen Uygun, “Transfer çalışmalarımızı en ince ayrıntısına kadar gözden geçiriyoruz. Bu sezon hedeflerimizi büyütmeliyiz” dedi.
aynı habere fanatik gazetesinin web sitesindede ulaştım bilgilerinize sivaslı gardaşlar yorumlarınız nedir sizce bu adı geçen futbolcular takımımıza ne derece faydalı olurlar
yigido Atilla 01.06.2007, 11:37 Sivasspor Transferde Rotayi Fenerbahce ye cevirdi. Bülent Uygunun Baskan Mecnun Odyakmazla Yaptigi görüsmede Hedefleri büyütmek icin Fenerbahceden Selcuk sahin, Can Arat.Ankaraspordan Murat Hocaoglunu Alinmasini istemis. Kaynak fanatik....... Hayirlisi .....
Dark Force 01.06.2007, 11:56 Evet bu haber doğru özellikle selçuk şahinin alınması için fenerbahçe klübüyle ciddi görüşme halinde yönetim serveti veren klüp selçuk şahini dünden verir hayırlı olsun şimdiden.....
PRoFeSSioNaL 01.06.2007, 12:33 OH OH ÇOK İYİ KİŞİLER GELİYOR BİZE
.....
ceza_tolga_rep 01.06.2007, 12:55 murat hacıoğluna gerek yok ama selçuk,can alınmalı mutlaka?
Turan 59 01.06.2007, 13:11 MURAT HACIOĞLU'NA H A Y I R SÜPER LİGE İLK ÇIKTIĞIMIZ SENE SİVASSPOR İSTEMİŞTİ.SİVASSPOR'A GELMEMİŞ,KONYASPOR'U TERCİH ETMİŞTİ.BİZİ İSTEMİYENİ BİZ HİÇ İSTEMEYİZ. İ S T E M İ Y O R U Z.
Sivasspor'da yönetim transfer için düğmeye bastı. Ve rota F.Bahçe'ye çevrildi.
‘Hedefler büyümeli’
Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un, yine eski bir Fenerbahçeli olan ve son olarak Ankaraspor’da forma giyen Murat Hacıoğlu’nun da takıma dahil edilmesini talep ettiği dile getirildi. Bu sezon, geçtiğimiz yıla oranla daha iyi bir kadro kurmak istediklerini söyleyen Uygun, “Transfer çalışmalarımızı en ince ayrıntısına kadar gözden geçiriyoruz. Bu sezon hedeflerimizi büyütmeliyiz'' dedi.
http://img516.imageshack.us/img516/743/174928qq1.jpg
Toplantı yaptılar
Sivasspor transferde rotayı Fenerbahçe’ye çevirdi... Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un, Başkan Mecnun Odyakmaz’la yaptığı toplantıda transferle ilgili isteklerini bildirdiği öğrenildi. Genç hocanın, sakatlıktan yeni çıkan ve Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan Selçuk Şahin ile Süper Lig’e çıktıkları sezon Sivasspor forması giyen Can Arat’ın takıma dahil edilmesini istediği öğrenildi.
altuntas58 01.06.2007, 13:29 Eğer bu haber doğru cıkarsa süper bir transfer gercekleştirmiş oluruz özellikle Can arartın defansımıza çok büyük katkıları olur Selcuk da orta sahamızı cekip cevirir Murat hacıoğlu zamannın hızlı topcularındandı fakat biz isteyince sivasa gitmem dedi başka takımları tercih etti şimdide gelsede olur gelmesede fakat fenerden Can ve Selcuk mutlaka alınmalı
Besyo_cu 01.06.2007, 13:43 Murat artık bitti ama Selcuk ve CAN ARAT takımımıza ilac olucak oyuncular inşallah gelirler bakalım ne olucak...
Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un Başkan Mecnun Odyakmaz’la yaptığı toplantıda transferle ilgili isteklerini bildirdiği öğrenildi... Hedef 2 Fenerli isim var... Sivasspor'da yönetim transfer için düğmeye bastı... Ve rota F.Bahçe'ye çevrildi.
Toplantı yaptılar
Sivasspor transferde rotayı Fenerbahçe’ye çevirdi... Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un, Başkan Mecnun Odyakmaz’la yaptığı toplantıda transferle ilgili isteklerini bildirdiği öğrenildi.
Genç hocanın, sakatlıktan yeni çıkan ve Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan Selçuk Şahin ile Süper Lig’e çıktıkları sezon Sivasspor forması giyen Can Arat’ın takıma dahil edilmesini istediği öğrenildi.
Hedefler büyümeli
Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un, yine eski bir Fenerbahçeli olan ve son olarak Ankaraspor’da forma giyen Murat Hacıoğlu’nun da takıma dahil edilmesini talep ettiği dile getirildi.
Bu sezon, geçtiğimiz yıla oranla daha iyi bir kadro kurmak istediklerini söyleyen Uygun, “Transfer çalışmalarımızı en ince ayrıntısına kadar gözden geçiriyoruz. Bu sezon hedeflerimizi büyütmeliyiz” dedi.
Bu konu önceden açılmış maalesef arkadaşlar:)
evet ya arkadaşlar ben bu konuyu sabah çok erken vakitlerde ( yani mesa başlarken açmıştım oraya yorum yapsaydık ii olurdu :D)
evet ya arkadaşlar ben bu konuyu sabah çok erken vakitlerde ( yani mesa başlarken açmıştım oraya yorum yapsaydık ii olurdu :D)
Hocam siz de konuyu açmışsınız orda ama gelip bir de buraya yorum yapmışsınız:D
Murad_Kelleci58 01.06.2007, 14:17 Servet nasıl fenerbahçe'den gelip tekrar kendini isbat ettiyse vede Tekrar milli Takım'a kadar yükseldiyse... Selçuk 'ta bunu yapmak isterse buyursun gelsin.. İtina ile Milli Takım'a adam verillir :) Can Arat'a gelince yerinde ve ve faydalı olacağı kanaatindeyim.. Uyun sorunuda olmayacak... çünkü takımdanki çoğu futbolcuyla kader birliği etmişti bir kaç yıl öncesine kadar.. İki oyuncu içinde neden olmasın derim...
Hocam siz de konuyu açmışsınız orda ama gelip bir de buraya yorum yapmışsınız:D
üstad ben her merhalede savaşıyorum :D
vallahi bülen hoca işini bilir o dediyse vardır bunda bir iş:))
saygılar
kursad1981 01.06.2007, 14:31 ARKADASLAR BUNLARDAN ZİYADE GUNDEMDE OLAN ELAZİGSPORLU ERMAN ALİNİRSA YİLİN TRANSFERİ OLUR ORTA SAHA TOPU BİLEN Bİ ADAMA TESLİM EDİLMİS OLUR
Divriği58- 01.06.2007, 14:39 BENCEDE 3 Ü DE ALINSIN********
yigido Atilla 01.06.2007, 14:52 SEVGILI SITE YÖNETICILERI
ASAGIDAKI KONULAR AYNI KONULAR BIRTANESINI SILIN VEYA BIRLESTIRIN TSK.... Atilla*******
SIVASSPOR ROTAYI FENERBAHCEYE CEVIRDI ***********
YIGIDO TAARUZDA ********************
izmirliyigido 01.06.2007, 14:59 Can Arat, Servet'in yerine alınabilecek en isabetli transferdir. Selçuk Şahin orta sahamıza ne derece ilaç olabilir tartışılır. Ama Murat Hacıoğlu isabetli bir karar olur. Ayrıca Gürhan kalmalı ve orta sahaya pasör niteliğinde bir futbolcu alunmalı.
CÜSSKB-Aynur 01.06.2007, 15:02 her üç futbolcuda kendini kanıtlamış, kaliteli futbolcular.
Özellikle Can Arat Servetin yerine mükemmel olur.:D
ali_zara 01.06.2007, 15:06 sivasspora bence kasımpaşa spordan erhan küçük gelmeli ve yedek kaleci olarakda ziya gelmeli oda yine kasımpaşada oynuyo
serhatcan 01.06.2007, 15:25 can arat okey. selçuk şahin sıradan bi topcu. YASİR ona 10 basar. murat hacıoğluda sıradan. istikrar yok,fizik yok.
DaRiCi58 01.06.2007, 15:41 Ben sahsen 3 Futbolcudan 1'ne karsiyim Murat hacioglu bizde yeterince tecrübeli gündem yaratmis iki süper yildizimiz var mehmet yildiz ve balili eger murat hacioglu gelirse oynicakmi yada yedekmi kalacak eger o oynarsa bizim iki silah oyuncumuz napacak? yanlis bisey yapiyorlar Can Arat iyi oyuncu Servet'in yerini doldurur Selcuk belirsiz sakatliktan daha yeni cikti yani 2sini alsinlar diyorum. Ama Karar elbette Sivassporumuzun.2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
NAUGHTYBOY58 01.06.2007, 15:43 Can Arat gelirse cok faydalı olacaktır
kucukfırat 01.06.2007, 16:04 gelirse iyi olur takıma taze kan iyi gelir
Turan 59 01.06.2007, 16:32 TAKIMIMIZDA MURAT HACIOĞLU'NDAN ON KAT DAHA İYİ OYUNCULAR VAR.MURAT HACIOĞLU'NU İSTEMİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZ.
besiktas58 01.06.2007, 16:36 serveti gs ye verdik den sonra bize sor verirler
merkez_emre 01.06.2007, 16:45 Ya kardesım selcukla canı Anladık da Murat hacıoglu ne iş adam jübile yapacak nerdeyse...
Insalah selcuk ile can gelirse takimimiza yararli olur.Saygilarimla...
ceza_tolga_rep 02.06.2007, 17:38 Sivas'ın gözü F.Bahçe'de
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon öncesinde genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
2006-2007 futbol sezonunu 48 puanla 7. sırada tamamlayan Sivasspor, yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.
Yurt içinde ve yurt dışında Sivasspor'un ihtiyaç duyduğu mevkilere futbolcu arayan teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcıları, transferde rotayı Fenerbahçe'ye çevirdi. Fenerbahçe'nin genç ve yetenekli oyuncularını transfer listesine dahil eden kırmızı-beyazlı ekibin, sarı-lacivertli ekibin bazı futbolcuları ile eski futbolcularını da yakın takibe aldığı öğrenildi.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, transfer listesinin ilk sırasında Fenerbahçe'nin genç yetenekleri Kerim Zengin ve Olcan Adın'ın olduğu belirtildi. Bu futbolcuların yanı sıra bu sezon Sivasspor formasını giyen Gürhan Gürsoy için de Sivasspor yönetiminin Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü ifade edildi. Bu 3 genç oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.
Bu arada, bu isimlerin yanı sıra 2 sezon önce Sivasspor forması giyen Fenerbahçeli genç savunma oyuncusu Can Arat ve sarı-lacivertli ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin'in de Sivasspor'un transfer listesinde yer aldığı yönünde Sivas basınında haberlere yer verildi.
Bu haberlerde, Sivasspor yönetiminin Can ve Selçuk'un yanı sıra Fenerbahçeli eski futbolcular Milan Rapaiç ve Murat Hacıoğlu'nu da kadroya katmak için çalışma başlattığına değinildi. Sivasspor teknik heyetinin Belçika'da futbol hayatını sürdüren Rapaiç ve bu sezon Ankaraspor'da forma giyen Murat'ı ısrarla istediği kaydedildi.
Kulüp yetkilileri ise Can, Selçuk ve Murat Hacıoğlu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını, Rapaiç'in ise görüşme için önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceğini bildirdiler.
Bu arada, kırmızı-beyazlı ekibin Elazığsporlu orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı da kadrosuna katmak için çalışma yaptığı belirtildi
|