Orijinalini görmek için tıklayınız : M.HACIOĞLU YİĞİDO GİBİ
SivasSpor.Com 03.06.2007, 07:33 http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/muratt2800.jpg
Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer arayışlarını sürdüren Sivasspor, Ankaraspor ile yollarını ayıran Murat Hacıoğlu’nu renklerine bağlamak üzere
Takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere futbolcu arayan teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe’nin Selçuk, Can ve Kemal için olumsuz yanıt vermesinin ardından yeni arayışlara girdi. Murat’ın gelecek sezon Sivas forması giymesine kesin gözüyle bakılırken, 34 yaşındaki Rapaiç’in isminin Kırmızı-Beyazlılar’la anılmasına da Uygun’dan esprili bir cevap geldi. 39 yaşındaki genç hoca, “Kendimden büyük bir futbolcuyu takıma almam” dedi.
Fanatık
Murat ile birlikte aynı takımdan eski Galatasaraylı Volkan Arslan da alınabilir. Ankara bırakacakmış galiba. Ayrıca Kemal için daha da bastırmalıyız.
kurtay58 03.06.2007, 09:38 Murat ile birlikte aynı takımdan eski Galatasaraylı Volkan Arslan da alınabilir. Ankara bırakacakmış galiba. Ayrıca Kemal için daha da bastırmalıyız.
Volkan Arslan malum.... Sivasspor ruhuna uymaz.
Divriği58- 03.06.2007, 10:02 bence gelmesın MURAT 2 yıl ankarada ondan once konyada ettı 3 yıl ne yaptı allah aşkına ben ce cok gereksız bı transfer olur butun samımıyetımle soyluyorum cem karaca ve ılhan ummakın muratdan cok cok daha + yönleri var yinede bulent hoca bılır
abdullah58 03.06.2007, 10:41 DIVRIGI58 SENINLE AYNI FIKIRDEYIM
AYKUT HOCA YANLIS YAPMAZ
IYI BASARILI BIRI OLSAYDI -ZATEN O GÖNDERMEZDI VE YA KAPIYA KOYMAZDI
BENCE DAHA IYI OYUNCULAR ALA BILIRIZ
BEYPINARLI YIGIDO58
hayırlı uğurlu olsun diyelim büyüklerimiz daha iyi biliyorlar
erdaleren58 03.06.2007, 11:55 bencede gelmesin 1lige ciktigimiz senede ismi gündemdeydi ozaman gelseydi olurdu konyaya giti sonra ankara demeki verimli biri deyil 2lige gitsin top oynasin.
Kontra atak futbolu için yani Sivasspor'un bu oyun yapısı için uygun bir futbolcu bence faydalı olur... Ancak Volkan Aslan konusu tam tersi disiplinsiz davranışları onun sonunu hazırladı Sivas'ta iş yapamaz...
sandal5877 03.06.2007, 12:16 cok
yerinde bir transfer ankarada aynı mevkide 3 futbolcu var
konyadan ayrılma nedeni kiralıktı aykut hoca gittigi takıma
götürdü sola açiga ilac olur 10 numara özelligide var
işin özü olursa iyi bir transfer olur
altuntas58 03.06.2007, 12:18 Fenerbahceye gelmeden önce yanlış hatırlamıyorsam Diyarbakırdaydı ve orda harikalar yaratıyordu top tekniğiyle ve süratliliğiye herkesin beğenisini kazanan çok iyi bir fubolcu idi ama fenrbahcede pek fazla forma şanşı bulamadı ne hikmetse fenere giden genclerin % 90 nı futbolu unutuyor konyada kendini ispatlıyamadı Ankarasporda yine form tutamayınca şimdi başka takıma göz kırpıyor bana göre sivasspora faydalı olur diye düşünüyorum alınmasından yanayım
tanju_58 03.06.2007, 12:25 forvetde M.Yıldız,Cvetkov ve Balili gibi silahlarımız var zaten bence forvet alınacaksa genç yetenek alınmalı.örneğin Galatasaray dan devre arasında Kayserispora geçen Özgürcan gibi.
ceza_tolga_rep 03.06.2007, 12:36 pieere boya da gelirse takımda dolu forvet olacak.bence boş transfer bize gelmek istememişti bu adam konyaya gitmişti şimdi gelmeside yanlış bana göre.
işi biten futbolcular takımımızda tekrar kendini gösteriyor bunu defalarca gördük ama eğer alınacaksa iyi bir 10 numara alınsın
Murat Hacıoğlu mümkünse yiğido olmasınnn!!!
Nerde bayatlamış futbolcu var onu almaya çalışıyoruz...
Yerinden kalkamaz halde murat hacıoğlu..
Ne işi var Sivasta ..Bize hızlı yırtıcı futbolcu lazım.....
Ne desek boş tabi... Kendileri bilir...
Dark Force 03.06.2007, 14:01 Murat hacıoğlu bu sezon ankarada pek yaralı işler yapmadı şüpheli....
PRoFeSSioNaL 03.06.2007, 14:41 Çok iyi gelsin kadromuz güçleşmeye başladı
Besyo_cu 03.06.2007, 15:48 Murat h. son zamanlarda cok alt seviyede mücadele edıyor inanılmaz bi form düşüklüğü var takıma ne verir orası tartışılır. Ama eskı Murat olursada cok büyük işler yapar bakalım ne olcak bekleyıp göreceğiz...
Turan 59 03.06.2007, 16:25 MURAT HACIOĞLU'NU KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.BİZİ İSTEMEYENİ BİZ HİÇ İSTEMİYORUZ.MURAT TAKIMA HİÇ BİR ŞEY VEREMEZ.AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ.SİVASSPOR YAŞLILAR YURDU MU ? MADEM FORVETE ADAM ALINACAKTI,ANDERSON NEDEN GÖNDERİLDİ.İ S T E M İ Y O R U Z.
byCERAN58 03.06.2007, 18:04 Murat Hacıoğlu mümkünse yiğido olmasınnn!!!
Kardeşimin dediğin aynen katılıyorum. Murat Hacıoğlu mümkünse , transfer edilmesin. Onu hiçbir şekilde takımda görmek istemiyoruz .. Konyaspor'a transfer olduğu zaman , biz çok istemiştik ama bizi istemedi, tercihini konya'da yana kullandı. O yüzden bu kişi takımımıza layık bir futbolcu değil .. Hem o mevkide türkiyenin en iyi forvetleri bizde. hala bu mevkiye neden futbolcu transfer edilmek istiyor onuda anlamış değilim..
bizim hiçbir şekilde sokağa atılacak paramız yok.. murat hacıoğluna vereceğimiz paranın üzerine biraz daha para ekleyip iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı diye düşünüyorum ...
Saygılarımla .
MURAT HACIOĞLU NUN TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİYORUUUZ ZZ..
NAUGHTYBOY58 03.06.2007, 19:27 Ankarasporda Ne Yaptıkı ßurda Ne Yapsın
İyi ßir Yedek Olur..!
PRoFeSSioNaL 03.06.2007, 19:29 Ankarasporda Ne Yaptıkı ßurda Ne Yapsın
İyi ßir Yedek Olur..!
:D :D :D :D :D :D :D olsun olsun gelsinde
BU Adam Sivas Da Oynamaz. Oynar da Ama Onun Mevkinde Bir Suru Futbolcumuz var,
TracyMcGrady58 03.06.2007, 20:01 Murat Hacioglunun kendisini futbola verirse Sivasspora cok faydali olur. Murat Hacioglunun nasil bir futbolcu oldugunu cogumuz biliyoruz. Diyarbakirda oynadigi zaman adam döktürüyordu, eski performansini gösterebilir mi bilemem, kendisine kalmis artik
sivas_kangallı 03.06.2007, 20:36 çok güsel bi oyuncu alınması iyi olur bence...
NAUGHTYBOY58 03.06.2007, 20:46 çok güsel bi oyuncu alınması iyi olur bence...
Neresini ßeğeniosun Sorması Ayıp Ya?
hakandemirezen 03.06.2007, 21:29 Aslında bu taransferler hakkında yorum yapıyoruz ama teknik yönetimler ne kadar taraftara kulak veriyor bilinmiyor.Teknik patron istiyorsa bir bildiği vardır sanırım.Hepimiz bekleyip görecez
Sivaslibey 03.06.2007, 21:46 Beli taraftara kulak verilmiyor ama birilerine söylemek güzel oluyor bee.
Mesela bu adamin bize hiç bir faydasi olmaz. Kime olmuski bize olacak. Bence Sivas takimi ankaraspordan daha iyi bir takim. Onlar istemedigi futbolcuyu biz niye isteyelimki. Volka Arslan, baska bir mesele, futbolcuyum diye para kazanan birisi daha. O adam milli takima bile girdiya helal olsun.
Olcan, Can, Gürhan ve Rapaiç süper olur. Fakat Selçuk Sahin tam bir kazma. Ondan hiç bir sey olmaz. Insalah gelmez. Ona verecegimiz parayi yazik ederiz. Ondan daha çok iyisi su an kadroda mevcuttur eminim. Eger Deniz Baris salagi'ni sadece yedegi oluyorsa, yuh derim. Deniz Baris bence dünyanin en kötü futbolcusu. Yemin ediyorum ikincilikte takimim olsa, bedava bana önerseler almam. Birde övmüyorlarmi, öyle sinirime gidiyorki, sormayin. Yani Selçuk gelmesin. Murat hacioglu gelecekse iyi bir yedek olur!!!
Dark Force 03.06.2007, 22:20 Bu adamı klübeye alıyorlar kesinlikle boş bir transfer olacak sivasspor hiç bir zaman ligin kaşar futbolcularını almadı ama bu sezon transferlerde büyük hatalar yapılacak gibime geliyor....
Abi gidin üçüncü ligden genç futbolcu alın ama bu tür adamları almayın allah aşkına elazığlı erman kılıç çok güzel transfer bu tür aç futbolcular lazım bize
rapaiçi bende istemiyordum.ama murat olabilir.
ertugrulss 04.06.2007, 03:09 Yahu Muratmış Volkanmış hele hele Rapaiçmiş:D Allah aşkına bunlarda transfermi! Murat oynadığı takımlarda ne yapmışki bizde ne yapsın! Volkan ise gerçektende disiplinsiz biri sonra burasınıda karıştırır:) Rapaiçe gelince adamın yaşı malum nerdeyse bülent hocayla aynı:D bir hocamız var ikinciye gerek yok! Gelmesinler kardeşim sokağa atılacak paramız yok! Öncelikle iç transferi halledelim 20 futbolcumuzun sözleşmesi bitmiş. Özellikle m.yıldız-balili kesinlikle kalmalı!!
OLCAY_58_AKKUS 04.06.2007, 08:24 Çok külüp değiştiren futbolcuların kafa yapıları da değişiyor.ben bu transfere olumlu bakmıyorum.ankara da oynamayan murat sivasta hiç oynayamaz.Bence fenerden kemal,can,mehmet yozgatlı,oğulcan,selçuk şahin,gürhan gürsoy,bunlardan en azından 2 tanesi alınmalı.bu adamlar başarıya aç isim yapmak için ter döken futbolcular.hem sivas hem futbolcu kendi kazanır böyle transfer yapılmalı.kıyıda köşede kalmış adamı alınca ne olduğunu hepimiz gördük örnekleri bize de var.Hakan bayraktar ,Tolga doğantez,Serdar topraktepe,cem karaca hangisi ne yaptı söyleyin.Lig A dan çıktığımız zaman yedek olan yasir bile bu adamlardan daha değerli bence hiç değilse ruhuyla oynadı.ruhsuz adamın sivasta başarı kazanması zor.
yorumlara katılıyorum.Sivasa fizik gücü yüksek hızlı ve yırtıcı ve istikrarlı futbolcular alınmalı.Murat Hacıoğluna Sivas forması bol gelir
sandal5877 04.06.2007, 09:05 ARKADAŞLAR parayı sokaga atmayalım diyoruz ama
istenen futbolcuların hepsi milyon dolarlar isteyecek futbolcu adamın konyadan ayrılma nedeni aykut hocadır ankaraya istedi
orda bilal i kesemedi ama inanın cok yararlı olacak futbolcu hacaya göre oynuyo bunun örnegi memettir adam yedekte beklıyodu milli oldu daha buna benzer cok örnek var bize genc futbolcularda gelecek ama alınıyosa bülent hocanın bir bildigi var sol acık oynayacak büyük bir ihtimalle ama bize faydası tartişmasız çok olacaktır büççemize uygun en iyi futbolculardan biridir murat
utandırmaz hocasını ve sivasımızı inşallah.
Turan 59 04.06.2007, 09:20 MURAT HACIOĞLU'NU İ S T E M İ Y O R U Z.
O Z A M A N I N D A B İ Z İ İ S T E M E M İ Ş T İ....
H A Y I R
ErdalGüler 04.06.2007, 10:19 Sivasspora çok faydalı olacağını düşünüyorum... Tam bizim takıma göre bir futbolcu ve çok güzel işler yapabilir alınırsa çok iyi olur....
NAUGHTYBOY58 04.06.2007, 10:25 Yahu Muratmış Volkanmış hele hele Rapaiçmiş:D Allah aşkına bunlarda transfermi! Murat oynadığı takımlarda ne yapmışki bizde ne yapsın! Volkan ise gerçektende disiplinsiz biri sonra burasınıda karıştırır:) Rapaiçe gelince adamın yaşı malum nerdeyse bülent hocayla aynı:D bir hocamız var ikinciye gerek yok! Gelmesinler kardeşim sokağa atılacak paramız yok! Öncelikle iç transferi halledelim 20 futbolcumuzun sözleşmesi bitmiş. Özellikle m.yıldız-balili kesinlikle kalmalı!!
Nok Nokta Nokta... !;).........................
PRIMERA_58 04.06.2007, 12:03 ŞU KAŞARLARDAN NE BEKLERSİNİZ ANLAMIYORUM. FAYDALI OLSA HER SEZON BİR KULÜP DEĞİŞTİRMEZDİ.BÜLENT HOCA İNŞALLAH M.YILDIZ OLAYINDAKİ GİBİ GENÇLERİ KAZANIR SİVASSPORUN ÖNÜNÜ AÇAR KAŞARLAR ELDE PATLAR. CEM KARACA GİBİ SERDAR GİBİ V.S.
BİR DE ŞU PETKOVİÇ SORUNU HALLEDİLEBİLSE ADAM EN ZORLU MAÇLARDA TAKIMI YANLIZ BIRAKIYOR... HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZDE BELKİ BİZ ONDAN VAZGEÇERİZ.
bence başarılı olur ve alter natifli bir oyuncu.kapalı svunmalara katıda iyi, kontra atakda da iyi ayrıca sivasspor taraftarının istadi,ği ve takımızın eksiği olan topsuz oyunu da oynaya biliyor.kendisini şekerspor 1.lige çıktığı sezondan hatılayanlar zafer biryolla kendisinin koca takımı nasıl hucuma taşıdıklarını hatırlarlar.ama istekli olursa sanırım çok iyi transfer yapar.
inş sivasa gelir büyük güç katacaktır hem akıllı hem hızlı
serhatcan 04.06.2007, 13:55 Murat ile birlikte aynı takımdan eski Galatasaraylı Volkan Arslan da alınabilir. Ankara bırakacakmış galiba. Ayrıca Kemal için daha da bastırmalıyız.
Volkan arslan tamam daa. yav kardeşim sen hiçmi futboldan anlamıyon. kemall in ne işi var sivassporda . kemal,galatasaraylı cihan,orhan,beşiktaşlı ibrahim üzülmez,mustafa doğan. yavv bunlara futbolcu diyenin aklından lşüphe ederim. yemin ederim ancak bunlar sivassporun amatör takımlarında oynarlar bee. Bide KEMAL için bastırmalıyız diyorsun. adamın futbol bilgisi yeteneği sıfır bee.
Volkan arslan tamam daa. yav kardeşim sen hiçmi futboldan anlamıyon. kemall in ne işi var sivassporda . kemal,galatasaraylı cihan,orhan,beşiktaşlı ibrahim üzülmez,mustafa doğan. yavv bunlara futbolcu diyenin aklından lşüphe ederim. yemin ederim ancak bunlar sivassporun amatör takımlarında oynarlar bee. Bide KEMAL için bastırmalıyız diyorsun. adamın futbol bilgisi yeteneği sıfır bee.
Sen Kemal'i tanımıyorsun herhalde. Kemal'i beğeniyoz diye futboldan anlamıyoz mu yani. İfadelerine dikkat et. Saygılı ol. Kemal bence yaşadığı sakatlıklar olmasa şimdi çok iyi bir yerde olacak futbolcuydu. Ümit Milli takım uçarken o takımın kaptanıydı. Ne hikmetse Antep'ten Fener'e gelince birşeyler oldu. Nude Lindsay Lohan saver
CÜSSKB-Aynur 04.06.2007, 14:37 Murat Hacıoğlu mümkünse yiğido olmasınnn!!!
Bundan 2 sezon önce Fenerbahçenin flaş transferi olan Murat Hacıoğlu nun
bizde Servet gibi kendini yeniden gösterme fırsatı bulacağı kanısındayım.
holigan yiğido 04.06.2007, 15:39 fenerbehçeden ayrıldığında bizi beğenmemiş ve konyaya gitmişti.3 senedir zaten oynadığı oyun ortada fiyasko... beni istemeyeni ben takımımda hiç istemem.başka kapıya koçum...
yigidomustafa58 04.06.2007, 18:06 inşallahh olur en büyük yiğidolar...
AYDIN1985 04.06.2007, 19:16 Hayirli ugurlu olsun Insallah gelir. Bence Volkan da iyi bir oyuncu, onunda alinmasini isterim, Bülent Hoca onu yola getirir.
serkankeskin 04.06.2007, 20:06 sivasspor yaptığı transferlerle büyümeyimi hedefliyor yoksa küçülmeyimi anlayamadım gençve geleceği parlak futbolculara neden bakılmıyor 17 yaşında kamerunlu solkanat oyuncusundan bahsedildi ama şimdi ismi bile geçmiyor bu oyuncu alınacak mı yoksa beğenilmedimi bilmek istiyorum
yasin_58 05.06.2007, 09:41 hayırlısı olsun ya inşalllah iyi işler yapar.
Turan 59 05.06.2007, 10:38 MURAT HACIOĞLU'NU SİVASSPOR'DA GÖRMEK İSTEMİYORUZ.SİVASSPOR'A VEREBİLECEĞİ HİÇ BİR ŞEY YOKTUR.BİTİK ADAM.HAYIR
yerliturkuaz 05.06.2007, 11:19 MURAT HACIOGLU BAŞARILI OLURMU BENCE BÜYÜK BİR SORU İŞARETİ ÇÜNKÜ SİVASSPOR TAKIMI KONTRATAK YAPAN VE SÜREKLİ KOŞAN BİR TAKIM FAKAT MURAT HACIOĞLU BU ÖZELLİKLERE UYAN BİR OYUNCU TİPİ DEĞİL KOSKOCAMAN BİR SORU İŞARETİ MURAT HACIOĞLU?
yasin_kangal 05.06.2007, 11:46 bence çok iyi bir transfer olur hayırlı olsun
Ben murat Hacıoğlunun çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sivasspora fazla katkısı olmaz. Ligin en yeteneksiz forvetlerinden biri. Teknik kapasitesi sınırlı, son vuruşları da çok iyi değil. Bence iyi bir transfer olmaz.
serhatcan 06.06.2007, 12:21 MURAT HACIOĞLU'NU KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.BİZİ İSTEMEYENİ BİZ HİÇ İSTEMİYORUZ.MURAT TAKIMA HİÇ BİR ŞEY VEREMEZ.AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ.SİVASSPOR YAŞLILAR YURDU MU ? MADEM FORVETE ADAM ALINACAKTI,ANDERSON NEDEN GÖNDERİLDİ.İ S T E M İ Y O R U Z.
babacan aynen katılıyorum sana. daha önce istemiştik o gitti başka takımı tercih etti. faydası olmaz bize. alınmasın bence
serhatcan 06.06.2007, 12:22 GÖKHAN GÜLEÇ İÇİN BASTIRMALIYIZZ ARKADAŞLAR MUHAKKAK ALINMALI. BİDE ORTASAHAYA SAĞLAM ÖN LİBERO BİDE TOP TAŞIYAN TOP YAPAN BİRİ OLMALI.
serhatcan 06.06.2007, 12:24 bence mehmet yıldız ı PARA +GÖKHAN GÜLEÇ olarak takas yapılabilir. çokda iyi olur.hem büyük takımlardaki oyuncuların milli takıma girmeleri daha kolay. mehmet tıldız içinde iyi olur.
kangalli58yasin 06.06.2007, 12:48 Bence onun bize bir faydasi olmaz
En iyisi almamak
altuntas58 06.06.2007, 13:04 Eğer fiyatı uygun olursa gelsin mesela mac başı para virilirse bence gelmesinde bir sakınca yoktur
serdardan faydali olacagi kesin...
Murad_Kelleci58 08.06.2007, 14:18 Murat Sol bek yada, açık oynamaz.. Oynasa bile verim alamazsın.. Şimdi Murat gelince kim kesilecek Balili mi Mehmet'mi yada bir devra boyu onların arkasında bekleyen Cvetkov'mu... Ya transfer olursa mantıklı bir tarnsfer olmaz.. Serdar ile Murat Hacıoğlu aynı tip oyuncular.. Takımıız için hayırlısı ne ise o olsun.. Ama Murat bize yaramaz...
Divriği58- 08.06.2007, 14:53 BENCE BONSERVISI ELINDE OLAN OYUNCULARA YONELMELI KALECI FEVZI (AKININ YERINE) BİRDE BURSA SPORLU ÖMER AYSAN(MUSA KUS YERINE ) ALINSIN DERİM 2 OYUNCUNUNDA BONSERVISI ELINDE
serhatcan 08.06.2007, 15:01 serdardan faydali olacagi kesin...
aynen katılıyorum. yaww bu serdarr ı nerden getirdiler anlamıyom. adam tank sanki. ne pres yapıyor,ne geri ileri çalışıyor. aferdersin ama nefesi kulağından alıyor. 2 adım koşuyor nefes nefese kalıyor. güçsüzz , tekniği yok . kısacası beşiktaş daki semereyi halla yiyor.
serhatcan 08.06.2007, 15:03 Sen Kemal'i tanımıyorsun herhalde. Kemal'i beğeniyoz diye futboldan anlamıyoz mu yani. İfadelerine dikkat et. Saygılı ol. Kemal bence yaşadığı sakatlıklar olmasa şimdi çok iyi bir yerde olacak futbolcuydu. Ümit Milli takım uçarken o takımın kaptanıydı. Ne hikmetse Antep'ten Fener'e gelince birşeyler oldu. Nude Lindsay Lohan saver
Gözüm. ben istanbulda oturuyorum. Kemali de iyi izliyorum. her izlediğimdede bu nasıl 1. ci ligde top oynuyor diyorum ki herkesde öyle diyor. fenerbahcede durnmasının nedenide para falan değil. fener kemale para vermiyor. sadece kemal fenerde oynamış olayım diye duruyor. neden kimse transfer etmek istemiyor takıma girmediği halde. bi düşün. adam bitik yaa. iyi izlersen bana hakvereceksin
yaw kardasim bu adam top oynamsini beceremiyor
anlamiyorum neden onun bunun artigini biz topluyoruz UYANIK OLUN YAW
2ligde bir sûru iyi oyuncu war bu murat midir nedir geldigi gibi gider
hemde hedef ne uefa si gardasim yaw
HEDEF SAMPIYONLUK DE GARDASIM AGZUU YERUM HAH
biz siradan bir takim deyuluk
kucukfırat 08.06.2007, 19:05 bence gelmesin çok kötü bir trnsfer olur
|