Orijinalini görmek için tıklayınız : SAKARYALI HAKAN LİSTEDE
SivasSpor.Com 05.06.2007, 20:17 http://www.kanal58.tv/haberler/hakan-b.jpg
Uygun,yaptığı açıklamada, bu sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünü koruduklarını belirterek, bu kadroya takviyeler yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Pahalı ve şöhretli futbolculardan ziyade, Sivasspor’un ekonomik yapısına uygun, genç ve yetenekli isimler üzerinde duran Kırmızı-beyazlı kulüp, bu doğrultuda süper ligden 2.lige düşen Sakaryaspor’un orta saha oyuncusu Hakan Özmert’i listesine aldı. 1985 yılında Fransa’nın Nantes şehrinde doğan Hakan Özmert, 2004-2005 futbol sezonunda Lig A takımlarından Karşıyaka’nın formasını giydi. Sakaryaspor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren Hakan 1,75 boyunda ve 69 kilo ağırlığında. Hakan Özmert, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’un 12 maçında forma giydi.
Hakan Özmert'ten sonra Musa Aydın'ı da renklerine bağlamak isteyen Sivasspor'un önümüzdeki günlerde bu futbolcuyla masaya oturacağı öğrenildi.
1980 Samsun doğumlu olan Musa Aydın'ın Sakaryaspor'la olan sözleşmesi Mayıs 2008'de sona eriyor.
Dark Force 05.06.2007, 20:44 Tanımıyorum görmedim bilmiyorum bu oyuncuya yorum yapmak imkansız.....
zaralım 58 05.06.2007, 20:51 eğer takıma bir şeyler katabilirse sevinirim inş gelirse başarılı olur
Ya neden 2. lige düşmüş bir takımın yedek oyuncusuna talip oluyoruz ki ? Piyasada oyuncu mu kalmadı...
yerliturkuaz 05.06.2007, 21:22 HAKAN TÜRKİYENİN GENÇ MİLLİ TAKIMLARINDA OYNAMIŞ BİR FUTBOLCU TAKIMA KATKI SAĞLAYABİLECEK AMA UYUM SAĞLAR MI BİLİNMEZ
ceza_tolga_rep 05.06.2007, 22:19 bence boş transfer yapmamalıyız.artık oynuyan ve takıma yararlo lan adamları almalıyız.
Aynen katılıyorum.............
tatangaist 05.06.2007, 23:18 Ya neden 2. lige düşmüş bir takımın yedek oyuncusuna talip oluyoruz ki ? Piyasada oyuncu mu kalmadı...
2.lige düşmüş şehrin yetiştirdiği teknik adamla yapıyosun nasıl olucak bu işler gardaş????
serhatcan 06.06.2007, 00:21 2.lige düşmüş şehrin yetiştirdiği teknik adamla yapıyosun nasıl olucak bu işler gardaş????
yav sende amma saçmaladın haa.teknik adamla şehrin alakası ne. ziya doğan da gümüşhaneli. ee nasıl olacak şimdi:)))gidip gümüşhane spordan topçumu alalım yani:)))
Besyo_cu 06.06.2007, 00:47 Musa AYDIN mukemmel bir oyuncudur umarım anlaşırız onunla...
Divriği58- 06.06.2007, 19:57 Ya neden 2. lige düşmüş bir takımın yedek oyuncusuna talip oluyoruz ki ? Piyasada oyuncu mu kalmadı...
pıyasada oyuncu cokta 2 ligdeki erman kılıcı alıcak kadar bıle paramız yok anlayın artık be
PRoFeSSioNaL 06.06.2007, 20:02 ßence iyi futbolcu sivasspora hayırlısı olsun
yigido_furkan 06.06.2007, 22:22 bnce sakaryadan alınacaksa musa aydın alınmalı hakanı alacagımıza onun ayarında Ertugrul var adam Elazıgda 2.yarı ii işler yaptı hayırlısı olsunNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
spidey58 07.06.2007, 18:34 Arkadaşlar geçenlerde trt de sakaryanın maçını anlatan Orhan Ayhan,hakan için geleceğin yıldızlarından biri diye bahsetmişti.Çok isabetli ve sert vuruşları varmış.Ben de onun yalancısıyım valla.
Divriği58- 07.06.2007, 18:43 ben bı kac kere ızledım pek begenmedım kolosımoya gurhana yasıre sergıo ya mus kusa hıcbırınden ıyı degıl
Sivaslibey 07.06.2007, 19:54 Arkadaşlar geçenlerde trt de sakaryanın maçını anlatan Orhan Ayhan,hakan için geleceğin yıldızlarından biri diye bahsetmişti.Çok isabetli ve sert vuruşları varmış.Ben de onun yalancısıyım valla.
Vallaha görüyoruz gardas Türkiye'de herkes gelecegin yildizi ama futbol'dan baska herseti yapiyorlar sahada. Mesela Mehmet Yildiz bu seneye kadar kimse beyenmezdi, ama adam adi gibi birden Yildiz oldu.
Mesela oyunculardaki cevher kesv etmek bunu ortaya çikarmak.
Besiktas'ta Ibrahim Akin'a gelecegi parlak diyorlar ama ban kalirsa ondan hiç bir p.. olmaz. Veya baska futbolcular. Onun için transfer yapilirken önce iyi bir düsünüp tartmak lazim ve tabikii iyi analiz etmek lazim.
altuntas58 07.06.2007, 20:16 Sakaryasporun her iki futbolcusuda Sivassporda gayet güzel işler yapacağından hiç şüphem yoktur yeterki alalım ikinçi liğe düşmüş takımın futbolcuları diye hitap edilmesi hiçde hoş değil o düşen takım Sivassporu Fenerbahceyi Beşiktaşı,Galatasarayı perişan etmedimi şansızlıklar yakasını bırakmadı yoksa Sakaryaspor bu liğden düşecek takım değildi ben idda ediyorum bu takım seneye yine süper liğe cıkacak türk futboluna yüzlerce futbolcu yetiştiren bu guzide takıma saygı cercevesi içerisinde yaklaşalım
Bülent hocamizin secenegine bagli .Saygilarimla...
mesut_tncsvs 08.06.2007, 00:17 hayırlısı olsun takıma katkısı olucağına inanıyorlarsa alsınlar
58berk58 08.06.2007, 20:47 BEN ŞAHSEN HİÇ İZLEMEDİM AMA ALT YAPISI FRANSA BİDE BÜLENT UYGUN İZLEYİP ONAY VERDİYSE SORUN YOK HAYIRLI OLSUN.....
58berk58 08.06.2007, 20:56 MUSA GERCEKTEN SİVASIN İŞİNE YARAR HAYIRLI OLSUN
58berk58 08.06.2007, 21:06 SİVAS SPORA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİMMMMMMMM
Sivaslibey 08.06.2007, 21:31 Hayirdir Arkadaslar, bu adamlari transfer ettikte benimmi haberim yok. Hepiniz hayirli olsun diyorsunuz da, Hakan transfermi ettikki, Musa yöneldik. Ben hiç bir yerde transfer olduklarini duymadim.
|