Orijinalini görmek için tıklayınız : Müjde!Kaptan Geri Dönüyor.

sivas73
12.06.2007, 11:44
Dün akşam kanak 58'de izledim Mecnun başkan söyledi Muhammed Ali Kurtuluş Geri Dönüyor

tanju_58
12.06.2007, 11:46
ben Rapaiç'in yerine Muhammedi geri alalım daha yararlı olur demiştim.halada aynı düşüncedeyim.

NAUGHTYBOY58
12.06.2007, 11:51
Gelsin Ama ßen Kuşkuluyum Yararlı Olabilirmi?.!

hafikli_yigido
12.06.2007, 11:52
oleyyyyy kaptan geri dönüyor.artık uefa ya daha yuakınız..

serhatcan
12.06.2007, 12:17
evett . çok isabetli bi karar. ortasahamızda teknik ve ileriyye dönük bi futbolcu. bide çalışkanlığıyla ertuğrul geri gelirse çok iyi olacak.

ceza_tolga_rep
12.06.2007, 12:20
oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oo büyük kaptan muhammed kurtuluşşş.....

bence gitmemesi gereken bi oyuncuydu.

kaptan senin frikiklerini,özledik gel lütfen........................ .....................

talha58
12.06.2007, 12:26
Muhammed Ali tecrübesi ile iyi bir ağabey olacaktır . Jübilesini de burda yapar artık .

cenk5821
12.06.2007, 12:28
ewttt hem turk hem kaptan bizim 10 numaramiz m.ali rapaici almayalim bizim buyuk kaptan warken

myway
12.06.2007, 12:32
ertuuuuuu yu da bekliyoruuuuuzzzzz

kursad1981
12.06.2007, 12:44
abartmayin erman gelse daha iyi

kucukfırat
12.06.2007, 12:48
kardeş sen eminmisin bence yalan mohammet geri gelmez

kakikli
12.06.2007, 14:01
bu haberleri ii güzel yazıyorsunuz da...
sonradan fosssss diye çıkıo...
eğer doğru haberse lafım yok...
kaptana bu takımda her zaman yer var...
gelirse menejer futbolcu olur fena olmaz...
ertuğrul'un biraz daha geyretli olup takıma girmesi lazım...

Divriği58-
12.06.2007, 14:13
muhammedı gondermek hataydı ama genelde bır gıden oyuncubıdaha geldıgınde ılk zamankı performansını nedendır bılınmez bulamıyo ınsaallah bu sorun u yasamayız

PRoFeSSioNaL
12.06.2007, 14:44
Helal ße Gelsin Bakalım
......

musti34
12.06.2007, 15:19
ermannı nerden bilelim .en iyisi muhammed ali

musti34
12.06.2007, 15:20
colosimo yu aldılar 1 sezon bile oynamadı.ertuğrul gelse daha iyi .uyum sorunuda yaşamaz

musti34
12.06.2007, 15:21
ermannı nerden bilelim .en iyisi muhammed ali

Yiğiter
12.06.2007, 15:25
colosimo yu aldılar 1 sezon bile oynamadı.ertuğrul gelse daha iyi .uyum sorunuda yaşamaz

colossimo çok güzel bir futbolcuydu...görev adamıyıdı..onun gitme sebebi erciyes maçında oyundan çıkarken formasını fırlatması oldu ve bülent hocanın da böyle şeylere tahammülü yok...yoksa futbolu herkes tarafından beğenilen birisiydi..yazık oldu bence...

darkrain
12.06.2007, 15:35
arkadaşlar suudi arabistanda oynuyor al-hilal takımda tarek al-taib süper yetenek, ronaldinho halt etmiş, g.antepde oynamıştı bir sezon sonra kaçırdılar adamı, hatırlamış herkez, bence onu almalıyz tam bize göre, youtube dan videolarını izleyin hak vericeksiniz TAREK AL-TAIB yazın ve futbolcu neymiş görün beylerr!!

yerliturkuaz
12.06.2007, 15:49
arkadaşlar suudi arabistanda oynuyor al-hilal takımda tarek al-taib süper yetenek, ronaldinho halt etmiş, g.antepde oynamıştı bir sezon sonra kaçırdılar adamı, hatırlamış herkez, bence onu almalıyz tam bize göre, youtube dan videolarını izleyin hak vericeksiniz TAREK AL-TAIB yazın ve futbolcu neymiş görün beylerr!!

dediğin futbolcu Libyalı adam kendisi gitmek istedi ve disiplinsiz diye gönderildi öyle adamlarla Sivasımın işi olmaz bize adam gibi adam lazım Muhammed Ali bize faydalı olur mu o tartısılır ama Hayrettin gibi bir yeteneği takıma kazandırmalıyız artık

sivas_kangallı
12.06.2007, 15:59
bizi süperlige çıkartan büyük payı olan kaptanımız geliyo oleyyyyyyyyyy be..

musti34
12.06.2007, 16:02
benim izlediğim maçlarda colosimo 1 isabetli pas bile veremedi.aksine yop kaybetti

jakobieen
12.06.2007, 17:28
colossimo çok güzel bir futbolcuydu...görev adamıyıdı..onun gitme sebebi erciyes maçında oyundan çıkarken formasını fırlatması oldu ve bülent hocanın da böyle şeylere tahammülü yok...yoksa futbolu herkes tarafından beğenilen birisiydi..yazık oldu bence...
bence bu konuda bülent hocayıda sorgulamak lazım, wooter disiplinsiz gönder, anderson disiplinsiz gönder, colosimo disiplinsiz gönder, musa kuş disiplinsiz gönder... kusura bakma ama bülent hoca 15. dakikada hangi topçuyu oyundan alsan tepkisini gösterir, bu kadar kolay adam harcanmamalı.. wooter gibi bi topçu bi daha sivas havası solur mu bilinmez...

erdal 58
12.06.2007, 18:19
bizim süper lige çıkışımızda m.ali nin katkısı oldukça fazlaydı lorant onu neden bu takımda tutmadı anlamadım bence fayda saglar alınsın.

tanju_58
12.06.2007, 18:24
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim adam ronaldinhoyu resmen taklit edio :):)
http://www.youtube.com/watch?v=f1z_7J5VtQQ&mode=related&search=

kurtay58
12.06.2007, 18:28
Arkadaşlar, Kaptan Mohammed bizi süper lige çıkardı ve görevini tamamladı. Onu gerçekten çok seviyoruz. Fakat artık biz bir üst kategorideyiz. Kaptanın bizde oynaması çok zor. Gelmesin daha iyi.

Divriği58-
12.06.2007, 18:37
bence bu konuda bülent hocayıda sorgulamak lazım, wooter disiplinsiz gönder, anderson disiplinsiz gönder, colosimo disiplinsiz gönder, musa kuş disiplinsiz gönder... kusura bakma ama bülent hoca 15. dakikada hangi topçuyu oyundan alsan tepkisini gösterir, bu kadar kolay adam harcanmamalı.. wooter gibi bi topçu bi daha sivas havası solur mu bilinmez...

WOOTER BEN SIVASA ALISAMADIM DEDI VE KENDISI ADİ CE KACTI BI DEFA AJAXDA AVRUPANIN BUYUK TAKIMLARINDA OYNAMIS PROFESYONEL BIR SPOR CUYA BU YAKISMADI

ANDERSON RIZE FAZLA PARA VERIYOR DIYE GITMEK ISTEDI

MUSA KUS ILK 18 E ALINMADI DIYE ULUSAL BASINA SIVASI KOTULEDI SOZLESME IMZALAMADIM DIYE OYNATMIYOLAR DEDI AYRICA ISTEDIGI PARA ALDIGI PARANIN 2 KATIYDI BUNU BILIYOMUSUN ??????????

COLOSIMOYA GELINCE YAPTIGI DOGRU BIR DAVRANIS DEGIL AYRICA KENDISI ZATEN KIRALIK GELMISTI COLOSIMO OLAYI ICIN DIYCEK PEK BI SOZUM YOK

jakobieen
12.06.2007, 19:31
WOOTER BEN SIVASA ALISAMADIM DEDI VE KENDISI ADİ CE KACTI BI DEFA AJAXDA AVRUPANIN BUYUK TAKIMLARINDA OYNAMIS PROFESYONEL BIR SPOR CUYA BU YAKISMADI

ANDERSON RIZE FAZLA PARA VERIYOR DIYE GITMEK ISTEDI

MUSA KUS ILK 18 E ALINMADI DIYE ULUSAL BASINA SIVASI KOTULEDI SOZLESME IMZALAMADIM DIYE OYNATMIYOLAR DEDI AYRICA ISTEDIGI PARA ALDIGI PARANIN 2 KATIYDI BUNU BILIYOMUSUN ??????????

COLOSIMOYA GELINCE YAPTIGI DOGRU BIR DAVRANIS DEGIL AYRICA KENDISI ZATEN KIRALIK GELMISTI COLOSIMO OLAYI ICIN DIYCEK PEK BI SOZUM YOK
ajaxda oynamış bi adamı sen mükemmel oynadığı bi maçtan sonra dahi oynatmazsan kaçar tabi, ama bunun adı adice olmaz...
aynı şekilde ligimizde tüm takımların kadrosunda görmek isteyeceği bence çok kaliteli bi futbolcu olan andersonuda sen oynatmazsan senin elindeki oyuncunun kalitesini uzaklardan dahi görüp elinden alan çıkar..
musa kuş olayını birde musa'dan dinleyin bakalım, her hafta takımın en iyilerinden olup maçlarda sürekli görev alırken neden bi anda tek dakika alamaz oldu acaba...?
demek colosimoda kiralık olduğundan bülent uygun böyle bi şey yaptı.. normal mi karşılasak acaba...?

sivas73
12.06.2007, 19:38
Arkadaşlar Mecnun başkan dün kanal 58 TV'de canlı yayında söyledi.Biz onun yalancısıyız.Eğer başkan yalan söylüyorsa bilemem.Çok faydalı olur.Zaten gönderilmesi bir hataydı.Bir de Ertuğrul'u kazanabilsek ne iyi olur.Mesajlar için Teşekkürler.

SEMİH-58
12.06.2007, 19:40
evet bende kanal 58 de izledim başkan getirecem dedi

sinan-58
12.06.2007, 20:35
ben gittiğine çok uzulmuştum şimdi geri geliyor inş. takıma faydalı olur

Dark Force
12.06.2007, 21:00
çok isabetli bir transfer olur hemen alınmalı

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.06.2007, 21:49
MOHAMMET ALİ GİBİ BİR TERCÜBENİN TEKRARDAN SİVASSPORA GELMESİ GÜZEL BİZE ÇOK ŞEY KAZANDIRDI İKİNCİ LİGTEYKEN ZOR MAÇLARDA TAKIMI KURTARAM ADAM OLDU ŞAMPİYONLUKTA ÇOK BÜYÜK ROL OYNADI HOŞ GELDİN KAPTAN EVİNE

Yiğiter
12.06.2007, 21:53

evet doğru söylüyorsun..
wooter,musa kuş,anderson ve colosimo gibi başarılı futbolcuları elimizden basit sebeplerle kaçırdık ama hayırlsı diyelim başka söz yok..

Sivaslibey
12.06.2007, 22:10
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim adam ronaldinhoyu resmen taklit edio :):)
http://www.youtube.com/watch?v=f1z_7J5VtQQ&mode=related&search=

Arkadaslar abartmiyalim, Ronaldinho kiiiiiiiiiiiimmm, bu adam kim. Ronaldinhonun eline su bile dökemez. Fakat bize çok yarabilir. Tam aradigimiz 10 numara tipi bir oyuncu!!!

Muhammet Ali'nin gelmesi iyi olur, gol yolunda katkisi olur, uzaktan sutlari iyidi bence, Alisma derdi yok adamda. Hem yarari olmasada zarari olacaginida düsünmüyorum.

Army
12.06.2007, 22:12
Yok ya beyler eğri oturup doğru konusalım adamın bu yaştan sonra ne faydası olacak hatırlayınsana bizde oynadıgı zamanlar sahada kaybolunca azmı sövdü çekirdekçi tayfa.. 11 e bile giremez zaten performansını beğenirlerse kadroya alacaklarmıs

sinan-58
12.06.2007, 22:25
Yok ya beyler eğri oturup doğru konusalım adamın bu yaştan sonra ne faydası olacak hatırlayınsana bizde oynadıgı zamanlar sahada kaybolunca azmı sövdü çekirdekçi tayfa.. 11 e bile giremez zaten performansını beğenirlerse kadroya alacaklarmıs

öyle deme diyarbakırı tek başına goturuyor çok guzel maçlar çıkarıyor

yigido Atilla
12.06.2007, 22:43
CÜSSKB-jakobieen;222906] bence bu konuda Bülent hocayıda sorgulamak lazım, wooter disiplinsiz gönder, anderson disiplinsiz gönder, colosimo disiplinsiz gönder, musa kuş disiplinsiz gönder... kusura bakma ama bülent hoca 15. dakikada hangi topçuyu oyundan alsan tepkisini gösterir, bu kadar kolay adam harcanmamalı.. wooter gibi bi topçu bi daha sivas havası solur mu bilinmez...

Bülent Uygununun Acaba Futbolcularla iletisim ve Dialog sorunumu var ????? Eger varsa !!!! Takimda Futbolcularin problemlerine yardimci olacak bir TIP Adami gereklimi ?????...Yukarida isimleri yazili Futbolcular Bir Anda silinecek futbolcular degil Insani gercekten düsündürüyor.!!!!!!!!!

Muhammedin Sivasspora geri dönmesi bence fazla bir sey degistirmez .Ilk 11 de forma sansi zor bulur ......

sercan5858
12.06.2007, 23:10
ya BOŞVERİN ONU YA rapaiç daha ii olur du sivasa

mermer yusuf
13.06.2007, 00:50
2 SENE DAHA OYNAR KAPTAN.GÜCÜ YERİNDE OLSUN YETER.

MOS-BY-58
13.06.2007, 01:03

yabanci futbolcular ne kadar iyi oyuncu olsa da uyum sorunu önemli. Bülent Hoca'nin TV58'deki aciklamasina göre Wooter Sivas'ta bos zamanlarinda vakit gecirecegi ortam olmadugu icin ********. Anderson'un gitmesi de hayirli oldu bence, Mehmet Yildiz milli oldu. Ayrica gönderdigi oyuncularin da yerini takim icinden doldurdu ve basari ortada. Ayrica takim hocasi istedigi dakikada istedigi oyuncuyu cikarir, cok cok cok özel bir futbolcu degilse.

mesut_tncsvs
13.06.2007, 01:08
abartmayin erman gelse daha iyi

kardeşim erman kim allah aşkına sen muhammedi izlememişsin galiba

büyük kaptan yuvaha hoşgeldin

MOS-BY-58
13.06.2007, 01:09
yabanci futbolcular ne kadar iyi oyuncu olsa da uyum sorunu önemli. Bülent Hoca'nin TV58'deki aciklamasina göre Wooter Sivas'ta bos zamanlarinda vakit gecirecegi ortam olmadugu icin ********. Anderson'un gitmesi de hayirli oldu bence, Mehmet Yildiz milli oldu. Ayrica gönderdigi oyuncularin da yerini takim icinden doldurdu ve basari ortada. Ayrica takim hocasi istedigi dakikada istedigi oyuncuyu cikarir, cok cok cok özel bir futbolcu degilse.

********** olan kisma kötü bisey yazmadim aslinda ama i harfinin azizliginden olmus. Türkce klavyem yok...

CÜSSKB-Aynur
13.06.2007, 07:33
Muhammedin tekrar bizde oynamasını isterim.
Orta sahamızda faydalı olacağına inanıyorum. Oyun stilimize, takımımıza ve şehrimize yabancı değil. Uyum sorunu olacağını sanmıyorum.

abircan
13.06.2007, 08:18
muhammed alim bizim sembol ayaklarımızdan birisidir dönmesi camiamızı çok sevindirecektir, umarım en kısa zamanda kırmızı beyazlara kavuşur

zaralım 58
13.06.2007, 08:22
biraz yaşlansada tecrübesi yeterlidir

musti34
13.06.2007, 08:58
muhammed alinin ismi yeter..gitmesi hataydı.wooter da gelse geri süper olur

rmznshn
13.06.2007, 09:15
geri gelmesi tamamen bir transfer politikası neden iki tane önemli yabancı orta saha alınmıyorda m.ali geri geliyor
bu takımın bir stoper dışında acil orta saha futbolcusuna ihtiyaç var iki senedir buraya yönelik bir tane olumlu transfer yok.
defansında kaleciyle beraber 4 bankosu ve forvet ikilisi birçok takımı kıskandıran süper ligde bizim gibi kaç takım var söylermisiniz?
daha yeni sezon kampı başlamadı lütfen transferi son güne bırakıpta sıkıntı çekmeyelim?

ibrahimovic7
13.06.2007, 10:25
helall mecnun başkan sen çoook yaşa allah razı olsun çok seviyoruz Muhammed aliyi! Vallaha yiğidolar çok sevinmiştir benim gibi

kral5892
13.06.2007, 12:08
Muhammet Ali keşke gelse Lorant la kavga etti diye adamı verdiler başka klübe böyle futbolcular harcanır mı?

imbat58
13.06.2007, 12:26
faydali olucak her futbolcuya variz ...şarkışlalı yiğido