Orijinalini görmek için tıklayınız : İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA
SivasSpor.Com 13.06.2007, 01:06 http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2169-0761293711tn.jpg
Sivas Havaalanı΄ndan yurt dışına ilk uçak seferinin, 23 Haziran΄da Almanya΄nın Stuttgart kentine yapılacağı bildirildi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası΄ndan (TSO) yapılan yazılı açıklamada, atıl havaalanlarının ülke ekonomisine kazandırılmasının yanı sıra mevcut havaalanlarının daha etkin kullanılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Ulaştırma Bakanlığı΄nın, Sivas ve Diyarbakır havaalanlarından yurt dışına sefer düzenlenmesiyle ilgili çalışmalarını tamamladığı belirtildi.
Açıklamada, uluslararası uçuşlara uygun hale getirilmek üzere 8 aylık bir çalışmanın ardından önce yurt içi bağlantılı seferlere açılan Sivas Havaalanı΄nın, şimdi de yurt dışı bağlantılı uçuşlara hazırlandığı kaydedildi.
Türkiye΄nin en uzun ve en geniş pistine sahip Sivas Havaalanı΄nın yurt dışı uçuşlara başlayacağının ifade edildiği açıklamada, 16 Mayıs΄ta geçici hudut kapısı ilan edilen havaalanından ilk uçuşların 23 Haziran΄da Almanya΄nın Stuttgart kentine yapılacağı bildirildi.
Cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki kez düzenlenecek karşılıklı seferlerin Sivas΄a saat 02.00 geliş, Sivas΄tan saat 03.15΄te kalkış olarak gerçekleştirileceğinin kaydedildiği açıklamada, uçuşların Öğer Türk Tur tarafından Alman Blue Wings Havayolları΄na ait 156 kişilik A 320 tipi uçaklarla başlatılacağı ifade edildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım, uçak seferleri konusunda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener΄e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Odaların yoğun girişimleri ve Bakan Şener΄in desteğiyle önce uçağa kavuştuklarını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
΄΄Taahhütlerimiz ve desteklerimiz sonrasında havaalanımız genişletildi. Şimdi ise uluslararası uçacağız. Hedefimiz yerli ve yabancı yatırımcıları Sivas΄a çekmek. Yatırımcılarımız için her türlü desteği sağlıyoruz. Artık 2023 yılı vizyonumuzda yer alan Sivas΄ı bir dünya kenti yapma hedefimize de kısa sürede ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Sivas΄ı dünya kenti yapmaya kararlıyız. Artık yerli yatırımcılarımız gibi yabancı yatırımcılar da Sivas΄a direk uçabilecekler.΄΄
Sivas' a Köln kentinden ek sefer olacaktır.
Saat 10.00 da Köln havaalanından Sivas' a uçacaktır.
Sivasımız önemli bir hizmete daha kavuşuyor. Hemşerilerimizin bu hizmetin kıymetini çok iyi bilmesi lazım. Lütfen unutmayalım biz sahip çıktığımız ölçüde bu hizmetler sürekli olacaktır ve artarak devam edecektir. İş bu noktada yurtdışında yaşayan Sivaslı hemşerilerimize büyük görevler düşüyor.
Ayrıca ben buradan önemli diğer bir hususa değinmek istiyorum: Sayın Başbakan Yardımcımız Abdüllatif Şener geçen aylarda Sivas Havaalanı yeni terminal binasının 2007 yatırım programına alındığını ve Sivas Havaalanı'nın yeni ve modern bir terminal binasına kavuşacağını söylemişti. Kendisine nasıl iletilebilir bilmiyorum ama kendisi bir kaç ay sonra görevi bırakacağından dolayı terminal binası inşaatının ihalesini de bir an evel yaptırsa çok iyi olur. Malum yeni gelecek hükumette büyük ihtimalle bakansız:mad: kalacağımız için sevgili başbakan yardımcımız giderayak Sivasımıza bir büyük hizmeti daha yaparsa kendisine müteşekkir oluruz....
Sivas'ımız için hayırlara vesile olur inşaallah....
haydi hayırlısı bencede yurtdışı uçuş şart çünkü seneye uefaya katılacağız gardaşım
yine bir hizmet şenerden. valla bu adamın adına ihtişamlı bişiy yapılsın. mesela sivasın tam ortasına büyük bir anıt
keşke şener cumhurbaşkanı adyı olsa. muhalefet bile destekleyeceğini söyledi
çok güzel bir gelişme..yıllardır amcam hep kayseriye iniyordu.bu sene ilk defa direk sivasa inecekler nasipse.umarım yeterli ilgiyi görür.
sivas_kangallı 13.06.2007, 10:12 hayırlı olsun................
..............
Sampiyom 13.06.2007, 14:55 ya sener neden aday olmuyo bilgisi olan varmi?
ceza_tolga_rep 13.06.2007, 15:23 hayırlı uğurlu olsun.şehrimiz için çok güsell olacak bu uçuşlar..
sinan-58 13.06.2007, 15:24 hayırlı uğurlu olsun .............................. .
osman1990 13.06.2007, 15:27 sivas ve sivaslılar için hayırlı olsun..
SİVAS DESTEK TAM DESTEK..
SAYIN BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ ABDULLATİF ŞENERİN NEYLE İLİGİL KARAR VERDĞİYSE HERZAMAN BÜTÜN SİVBASLILAR ARKASINDADIR.
==SPOR KARDESLİK VE BARIŞTIR====
Sivasımız için hayırlı olsun,
gurbetteki hemşehrilerimiz için çok güzel bir gelişme,
ileride sefer sayılarıda artacaktır.
özsivasli1903 13.06.2007, 19:10 süper bi olay ya köln seferleride en kisa zamanda baslamali
--------------------------------------------------------------------------------
Sivas'ımız için hayırlara vesile olur inşaallah....
SivasliErhan 14.06.2007, 12:32 FRANKFURT dan ISTIYORUZZZZ !!!! REKLAMLAR GÖRMEK ISTIYORUZZ
mermer yusuf 14.06.2007, 13:58 HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ALLAH KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR NASİP ETSİN..
Yücel-Seker 14.06.2007, 23:25 23.06.2007 de Köln den Sivasimiza Kalkacak olan Ucagin Kalkis Saati Sabah 9.00 olarak aciklandi ilgilenen arkadaslarin bilgilerine
Sivasımız önemli bir hizmete daha kavuşuyor. Hemşerilerimizin bu hizmetin kıymetini çok iyi bilmesi lazım. Lütfen unutmayalım biz sahip çıktığımız ölçüde bu hizmetler sürekli olacaktır ve artarak devam edecektir. İş bu noktada yurtdışında yaşayan Sivaslı hemşerilerimize büyük görevler düşüyor.
Ayrıca ben buradan önemli diğer bir hususa değinmek istiyorum: Sayın Başbakan Yardımcımız Abdüllatif Şener geçen aylarda Sivas Havaalanı yeni terminal binasının 2007 yatırım programına alındığını ve Sivas Havaalanı'nın yeni ve modern bir terminal binasına kavuşacağını söylemişti. Kendisine nasıl iletilebilir bilmiyorum ama kendisi bir kaç ay sonra görevi bırakacağından dolayı terminal binası inşaatının ihalesini de bir an evel yaptırsa çok iyi olur. Malum yeni gelecek hükumette büyük ihtimalle bakansız:mad: kalacağımız için sevgili başbakan yardımcımız giderayak Sivasımıza bir büyük hizmeti daha yaparsa kendisine müteşekkir oluruz....
Bundan bir kaç gün önce havaalanına yeni terminal binasının bir an önce yapılmasının gerekliliğini yazmıştım. Az evvel de aşağıdaki linkten gayet güzel ve müjdeli bir haber okudum ve sizlerle paylaşmak istedim.
Buyrun okuyun:
Sivas Havaalanı’na terminal binası yapılacak
Türkiye’nin en uzun ve en geniş pisti olan Sivas Havaalanı’na terminal binası yapılması için proje ihalesine çıkıldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Sivas Havaalanı terminal binası için proje hazırlanırken, bu ay ihaleye çıkılacak.
Sivas Havalaanı’nın uluslararası hava trafiğine de açılmasının ardından Sivas havaalanının önemi bir kat daha artarken, havaalanında ortaya çıkan eksikliklerde bir bir gideriliyor.
Geçtiğimiz günlerde Sivas’a gelen Ulaştırma Bakanı hemşehrimiz İsmet Yılmaz, Sivas Havaalanı’na bu yıl terminal binası ve aydınlatma sistemi yapılacağı müjdesini verirken, havaalanına yapılacak olan terminal binası için bu ay ihaleye çıkılıyor. Edindiğimiz bilgilere göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nce Sivas Havaalanı terminal binası tip mimari projelerinin revizyonu, elektrik, mekanik, statik, altyapı projeleri ve mütemmimlerin mevcut sisteme entegrasyonu için gerekli olan uygulama proje ve şartnamelerinin hazırlanması için 21 Haziran tarihinde ihaleye çıkılacak. Yapılan ihalenin sonuçlanmasının ardından bu yıl Sivas Havaalanı’na terminal binası yapımına başlanacağı da edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.
Kaynak: http://www.memleketsivas.com/subindex.php?page=detail&id=6720
Yücel-Seker 16.06.2007, 01:19 Sivas Havaalanimizin henüz gece Ucuslarina hazir olmamasindan dolayi Sivas Ucuslarini tüm saatleri asagida belirtildigi gibi degistirilmistir.
Tüm hemsehrilerime hayirli Ucuslar dilegiyle.
Stuttgart - Sivas
Datum VT Abf Ank Frei Air Preis
Tarih Gün Kalkis inis Yer line Fiyat
23.06.07 Sa 13:35 17:55 0 BWG 229
30.06.07 Sa 13:35 17:55 0 BWG 199
07.07.07 Sa 13:35 17:55 0 BWG 199
14.07.07 Sa 13:35 17:55 0 BWG 209
21.07.07 Sa 13:35 17:55 9 BWG 209
28.07.07 Sa 13:35 17:55 0 BWG 239
04.08.07 Sa 13:35 17:55 9 BWG 229
11.08.07 Sa 13:35 17:55 9 BWG 189
18.08.07 Sa 13:35 17:55 9 BWG 159
25.08.07 Sa 13:35 17:55 9 BWG 89
Sivas - Stuttgart
Datum VT Abf Ank Frei Air Preis
Tarih Gün Kalkis inis Yer line Fiyat
14.07.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 79
21.07.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 109
28.07.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 149
04.08.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 209
11.08.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 209
18.08.07 Sa 18:45 21:20 3 BWG 249
25.08.07 Sa 18:45 21:20 2 BWG 249
01.09.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 239
08.09.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 239
15.09.07 Sa 18:45 21:20 9 BWG 229
zaralım 58 16.06.2007, 07:43 SİVASIMIZIN KALKINMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM DESTEKTE BULUNAN ÇOK SAYGIDEĞER HEMŞEHRİMİZ ABDÜLLATİF ŞENER'E ÇOK TEŞEKÜRLER
Yücel-Seker 22.06.2007, 15:47 Basın Bildirisi
ASBİR’in girişimleri sonuç verdi; Sivas uçuşları başlıyor
Türkiye’den Almanya’ya göçün üzerinden 40 yılı aşkın süre geçti. Bu süre zarfında Anadolu’nun değişik illerinden insanlar çalışmak için Almanya’ya geldi. Önce işçi olarak gelen bu nesil daha sonra işveren olmaya başladı. İşte Anadolu’nun en büyük illerinden biri olan Sivas’da Avrupa’ya göç veren yerlerden biri. Avrupa genelinde 300 bini aşan Sivaslılar artık örgütlenerek, kalıcı işler yapmanın peşinde olduklarını ifade etmeye başladılar.
2003 yılında kurularak Avrupa genelinde örgütlenen, Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) yapmış olduğu çalışmalarda Sivas ve Avrupa arasında köprü vazifesi görüyor. Son olarak aktarmasız Sivas uçuşları için yaklaşık bir yıldır mücadele veren ASBİR Öger Tur’un da katkılarıyla yarın başlayacak olan uçuşların sevincini yaşıyor.
ASBİR Genel Başkanı Yücel Şeker ise Sivas’a düzenlenecek olan uçuştan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ASBİR olarak Sivas ile Avrupa arasında bir köprü olmak amacını taşıdıklarını söyledi. Şeker yaptığı açıklamada, Avrupa genelinde bir çok Sivas kökenli Türk’ün yaşadığını belirterek, yapılan doğrudan uçuşlar ile bu kişilerin Sivas’a artık daha zahmetsiz ve daha çabuk ulaşacaklarını ifade ederek, uçuşların doluluk oranlarının yüksek olması durumunda gelecek yıl Avrupa’nın değişik noktalarından da aktarmasız Sivas uçuşlarının başlayacağı müjdesini verdi. İlk uçuştan dolayı Sivas’ta da bir heyecan olduğunu vurgulayan Şeker, başta Sivas Valisi olmak üzere belediye başkanı ve protokol yetkililerinin karşılama programı yapacaklarını belirterek, Başbakan yardımcısı ve Sivas milletvekili olan Abdüllatif Şener’in de beklendiğini söyledi. Sivas havaalanında gece ışıklandırması bitmediği için gündüz uçuşlarının yapılacağını ifade eden Yücel Şeker, bu sayede Sivas’ın Avrupa’da daha tanınan bir il olacağının üzerinde durdu.
Yarın (23.06.2007) Stuttgart ve Köln şehirlerinden başlayacak olan uçuşlar için yaklaşık 1 yıldır mücadele veren ASBİR, Öger Tur’unda katkılarıyla başarının sevincini yaşıyor. Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) işbirliğiyle Sivas uçuşlarının hız kazandığını belirten Öger Tur Kuzey Ren Vestfalya (NRW) müdürü Recep Akın, amaçlarının yolcuyu gitmek istediği son noktaya aktarmasız en kısa zamanda ulaştırmak olduğunu ifade ederek ASBİR’e teşekkür etti.
Hayirli ugurlu olun .Sivasimiz icin cok guzel oldu.Saygilarimla...
Haydi bakalım hayırlısı.
Yetkililerinin bu girişimi başlattıkları ve
yarın uygulanacak bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için
tebrik ediyorum.
Yarın Sivas havaalanına 3 uçak inecek... Biri İstanbul, biri İzmir, diğeri Köln'den olacak... Bu günleri de görmek varmış... Hayırlı olsun...
Yarın Sivas havaalanına 3 uçak inecek... Biri İstanbul, biri İzmir, diğeri Köln'den olacak... Bu günleri de görmek varmış... Hayırlı olsun...
çok şükür gördük..zamanında yanılmıyorsam çalışanları değişik şehirlere gönderilmişti..inşallah inen uçağın sayısını tek haneli rakamların karşılayamayacağı günleri de görürüz...hayırlı olsun...
Sivaslı hemşerilerimizin böylesine güzel bir hizmete kavuşmasına vesile olan ve Sivasımızın dünyaya açılmasına önemli katkıda bulunan, bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İnşallah ilerleyen yıllarda daha da artan tempoyla yapılacak olan hizmetlerin öncüsü bu uçuşlar olur. Tekrardan hayırlı olsun.
Ertugrul 23.06.2007, 06:06 Hayırlı olsun
Çok şükür Sivasımıza ilk uçuşlar başladı,şehrimizin gelişip kalkınmasına ivme
kazandıracak olan bu güzel hizmette emeği geçen her kişi ve kuruma teşekkür ederiz.
Nereden nereye. Bu organizasyonları yapanlardan, bu işe emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Uçak havalimanına inipte özellikle yurtdışındaki gurbetçi vatandaşlarımızın yaşadığı duyguyu, sevinci ve heyecanı görmek isterdim...
Yücel-Seker 03.07.2007, 23:06 ASBİR’in girişimleri sonuç verdi; Sivas’a aktarmasız uçuşlar başladı
Avrupa Sivaslılar Birliği’nin (ASBİR) girişimleriyle doğrudan aktarmasız Sivas uçuşları başladı. Almanya’nın Stuttgart ve Köln şehirlerinden yapılan uçuşlarda Sivaslılar memleketlerine doğrudan uçmanın sevincini yaşadılar.
ASBİR yönetim kurulu üyeleri Sivas havaalanında karşılamada, oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler.
Aynı zamanda Sivas havaalanında şehrin ileri gelenleri tarafından karşılama programı yapılan ilk yolcular, havaalanında renkli görüntüler oluşturdular. Başta Sivas valisi Veysel Dalmaz olmak üzere AK parti Sivas milletvekili Mustafa Açıkalın, Sivas Büyükşehir Belediye başkanı Sami Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Öger Türk Tur Türkiye Müdürü Adil Serim ve şehrin ileri gelenleri tarafından halk oyunu eşliğinde çiçeklerle karşılanan yolcular ilk defa bu kadar çabuk memleketlerine ulaşmanın sevincini yaşadılar. ASBİR yönetim kurulu başkanı Yücel Şeker, yaklaşık bir yıldır aktarmasız uçuşlar için girişimler yaptıklarını ifade ederek, bugün bu uçuşların başlamasından duydukları sevinci yaşadıklarını söyledi. Yönetim kurulu ile beraber ilk uçuşta yer aldıklarını ifade eden Şeker, başta Sivas valisi ve Öger Türk Tur olmak üzere emeği geçen herkese Avrupa’da yaşayan Sivaslılar adına teşekkür ettiğini ve bu uçuşların artık izin sezonlarında düzenli olarak devam etmesi için ellerinden geleni yapacakları söyledi. ASBİR olarak Sivas ile Avrupa arasında bir köprü olmak amacını taşıdıklarını belirten Şeker, Avrupa genelinde bir çok Sivas kökenli Türk’ün yaşadığını belirterek, yapılan doğrudan uçuşlar ile bu kişilerin Sivas’a artık daha zahmetsiz ve daha çabuk ulaşacaklarını ifade etti. İlk uçuştan dolayı Sivas’da da bir heyecan olduğunu vurgulayan Şeker, Sivas’ın Avrupa’da daha tanınan bir il olacağının üzerinde durdu.
Sivas havaalanında gece ışıklandırması bitmediği için gündüz uçuşlarının yapılacağı ifade edilirken Avrupa’dan Öger Türk Tur tarafından yapılan aktarmasız ilk uçuşlar 219 koltuklu Boeing 757 tipi yeni uçaklarla yapılırken, uçakların dolu olması dikkati çekti. ASBİR’in girişimleri ile Öger Türk Tur tarafından yapılan aktarmasız Sivas uçuşlarına katılan yolcular uçakta gazetemize yaptıkları açıklamalarda, çok mutlu olduklarını artık evlerine daha çabuk ulaşmanın kolaylığını yaşadıklarını ifade ettiler.
--------------------------------------------------------------------------------
Gökhan Tuzcuoğlu (26)
Açıkçası Sivas uçuşu olduğunu duyunca hemen ailecek yerimi ayırtarak biletimi aldım. Ama ilk uçuşun olduğunu bilmiyordum. Evime çabuk ulaşacağımdan dolayı çok mutluyum. Ailecek çok sevinçliyiz, özellikle izin sezonunda bu uçuşların devam etmesini istiyoruz.
Seher Divrik (65)
Bu uçuşun gerçekleşmesine vesile olan başta ASBİR olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Özellikle biz yaşlı insanlar için artık uçmak eziyet olmaktan çıkıyor. Evimden çıktıktan 4-5 saat sonra memleketime ulaşacağım.
Kaya Eren (45)
Türklerin Almanya’ya gelmesinin üzerinde bunca yıldan sonra, memleketime doğrudan aktarmasız uçmak bana çok büyük mutluluk veriyor. En büyük temennimiz bu uçuşların izin sezonlarında tarifeli olarak devam etmesi. ASBİR’e göstermiş olduğu gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum.
Zehra Tasar (50)
İlk uçuş olduğunu bilerek biletimi aldım. Çok memnunum ve uçuşların devam etmesini istiyorum. Ayrıca aktarmasız uçuşların başlaması artık Sivas’ın geliştiğini göstermektedir. Avrupa’da yaşayan bir çok Sivaslı daha kolay evlerine ulaşabilecekler.
25.06.2007
Remzi Meziroğlu Sivas
Bu hizmetin yerine getirilmesinde emeği geçenlere, Valiliğimize ve Öger Türk Tur'a tekrardan teşekkür ederiz.
İnşallah yapılacak iyi bir tanıtımla önümüzdeki yıllarda sadece Almanya'dan değil Avrupa'nın bir çok şehrinden Sivasımıza seferler düzenlenir.
Artan yurt içi, yurt dışı uçuşlar ve yeni yapılacak olan terminal binası, Türkiye'nin en uzun en geniş pisti ve şu an yapılan duble yolu ile Sivas havaalanımız inşallah ilerleyen yıllarda bölgesinin merkezi havaalanlarından birisi haline gelecektir.
Bizim yapmamız gereken? Eh, zahmet olmazsa oraya sahip çıkmak ve kullanmak!
altuntas58 04.07.2007, 15:03 Sivasımızın dünyaya acılan penceresi emeği gecen herkese teşekkür ederim
Yigdo Adem 15.07.2007, 14:27 Sayin Sener´e ve emege gecen herkese cok tesekürler....
Ben 24.Haziranda Izmir-Sivas ucagi ile uctum. Cok memnun oldum 15 saat süren otobüs yolculugu ucak la 1 saat sürdü. Havaalanimz cok mütevazi.
Insallah Terminal binasina da kavusacgiz. Hoslanmadigim tek sey ordaki memurlar cok Sinirli.Bunu 1 Hafta Kusaadasinda tatilden anladim. Oranin Insanlar a cok daha kibar.Bizimkiler kücük büyük demeden hemen azarliyorlar.
Amanya dönüsüde Sivas ucagi ile Stuttgart uctum, sirf bizm ucagmiz dolsun havaalani kazansin diye, kayseri akraba ziyaretine gidib geldim ama ordan ucmadim.Sivas - Kayseri yolu yapimda bu yüzden sefer 4 saati. Geri dönüsde ise havaalanina vardik hem park parasi aldilar 4 milyon, biz indik Amcanin biri bas bas bagriyordu su sekilde " ADAMA ZORLAR TOPRAGINDA SOGUTUYORSUNUZ.KAYSERI 1MILYON ALIYOR SIZ 5 MILYON.BIR DAHKI SEFER KAYSERIDE GELECEM" dedi.Iceriye kimseyi almiyorlar. Bavul cok olan bir amca rica etti yigenim yardim icin iceri girsin diye, kabul etmediler. Ucaga iki saat kala hemen pasaport kontrolunda gecirdiler. kücük bir odadi bekletti ler. Hemserimn biri cocugunu tuvalete götürmek istedi ordaki memur adami yiyecek gibi bakti.Bunda ne var?neden bu kada asabiler???? Iki saat bekletiyorlar ne su var ne de tuvalet.Disar cikmak isteyenlerede kiziyorlar. Biz SiVAS diye ölüyoruz orda kötü muamele görünce adamin zoruna gidiyor.
Insallah bu duruma el atar büyüklerimiz.
Bu arada sehirimiz gün gectikce daha da güzelesiyor.Biz orday ken Atatürk Caddesini acilisini yapildi. Hava Fisek gösterisiyle.Kaldirimla yenilenmis ve daha genis.Etrafinda renkli lambalar yaniyor.Hükümet meydanin ordaki havuz lu kavsagi yiktilar.Daha güzel bir havuz insaa ediyorlardi. Sayin Belediye Baskanimiz Masallahi var hic durmuyor.Basarilarinin devamin dilerim.
Simdiden cok Özledim SIVAS seni.....
HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH YAKIN ZAMANDA AVRUPANIN GENELINDE SIVASIMIZA UCUSLAR GERCEKLESIR.SAYGILARIMLA...
sivaslı yıldız 15.07.2007, 18:41 Sivas için gerçekten sevindirici bi gelişme..Yeniden hayırlı olsun diyelim..
Abdüllatif Şener'in Sivas için anlamı elbette tartışılmaz.. Ak partinin Cumhurbaşkanı adayı olacağı, hatta bu yüzden milletvekiliğine aday olmadığı da konuşuluyo..O üslupta ki bir siyasetçiye de jübileyi öyle bi mevkide yapmak yakışır..Tabi bunları konuşmak için bi 6 gün kadar erken..:) :)
|
|