Orijinalini görmek için tıklayınız : HER ZAMAN YANINDAYIZ.

SivasSpor.Com
13.06.2007, 20:28
Yeni sezonda başarılı bir takım görmek istediklerini dile getiren taraftarlar,bu konuda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetimine, Teknik Direktör Bülent Uygun’a güvenimiz tam dediler.
<!--StartFragment -->Sivasspor’lu taraftarlar yeni sezon &ouml;ncesinde g&ouml;r&uuml;şlerini dile getirerek “ Yiğidom &uuml;ç&uuml;nc&uuml; sezonda başarılı olacaktır “ dediler.
İki sezon &ouml;nce T&uuml;rkcell S&uuml;per Ligine çıkan ve başarılı sezonları geride bırakarak adından s&ouml;z ettiren Sivasspor’da &uuml;ç&uuml;nc&uuml; sezon &ouml;ncesi hazırlıklar aralıksız devam ediyor.
Sivasspor’u &ouml;zlediklerini ve yeni sezonda başarılı bir takım g&ouml;rmek istediklerini dile getiren taraftarlar,bu konuda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve y&ouml;netimine, Teknik Direkt&ouml;r B&uuml;lent Uygun’a g&uuml;vendiklerini dile getirerek “ 1967 yılında kurulan ve kurulduğu g&uuml;nden bu g&uuml;ne kadar mazisine yakışır bir şekilde m&uuml;cadele eden Sivasspor’umuzun &uuml;ç&uuml;nc&uuml; sezonda da başarılı olacağına inancımız tamdır. G&uuml;çl&uuml; bir kadromuz var, yeni takviye edilecek olan sporcularla daha iyi duruma geleceğiz. Transfer konusunda y&ouml;netim kurulunun tek sorumlu olarak tuttuğu Teknik Direkt&ouml;r&uuml;m&uuml;z B&uuml;lent Uygun’a g&uuml;venimiz tamdır.”dediler.

HER ZAMAN YANINDAYIZ
Sivasspor’un başarılı olması için herkesin &uuml;zerine d&uuml;şen g&ouml;revi yerine getirmesi gerektiğini de s&ouml;zlerine ekleyen taraftarlar “Bizler taraftarlar olarak imkanlarımız &ouml;lç&uuml;s&uuml;nde takımımıza destek olmaya devam edeceği. Kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanlarda da biran olsun takımımızı yalnız bırakmayacağız.
Yeni sezonu iple çekiyoruz ve biran &ouml;nce takımımızla buluşmak istiyoruz” dediler

BOMBA TRANSFER BEKLİYORUZ
Takımdan ayrılan ve Galatasaray ile anlaşan Servet ile Fenerbahçe ile 3 yıllık s&ouml;zleşme imzalayan G&uuml;rhan’ın ardından takımdan ayrılmasına karar verilen Cem Karaca, G&uuml;rol Azer ve Hasan Yurt’un yerine bomba transferler beklediklerini de s&ouml;zlerine ekleyen taraftarlar “Servet gibi takıma yararlı olabilecek bomba bir transfer bekliyoruz. Y&ouml;netim kurulumuz ve teknik patronumuz bizleri sevindirecektir, buna inanıyor ve takımımıza g&uuml;veniyoruz” dediler.

FurkaN
13.06.2007, 21:32
Bomba değil takıma faydalı transfer bekliyorum sezon başında alıp da ortasında geri yollanacak transfer istemiyorum... Ün yapmış futbolcuya gerek yoktur başarıya aç olsun savaşsın yeter... Aldığı paranın hakkını versin stadı dolduran taraftara geldiği için pişmanlık yaşatmasın böyle futbolcular, böyle takım istiyoruz...

fm58
13.06.2007, 21:35
biz her zaman sivasıızın yanındayız

PRoFeSSioNaL
13.06.2007, 21:46
Her Zaman Heryerde Yanınızdayız
..........

sivas_kangallı
13.06.2007, 22:04
sivasspor nerde sivas halkı oradadır..her zamn yanındayız..

ceza_tolga_rep
13.06.2007, 22:06
kimsenin kuşkusu olmasın,sivasspor yönetimi sivas halkını sevindirecek oyuncuları alacaktır.önemli olan oyuncunun adı şanı deil,sivasspor takımımızı başarıyla bir yerlere getirebilen oyuncular alınmalıdır.ben inanıyorum güsell transferler mutlaka olacaktır.

sensizimya_58
14.06.2007, 10:16
sivasın yanın dayız olene kadar en büyük sivas

Abdullah DuMaN
14.06.2007, 12:30
GERÇEKTEN HARİKA TRANSFERLAER YAPABİLSEK MUHTEŞEM OLUR

HEP DESTEK TAM DESTEK

Ultra sivasli
14.06.2007, 12:47
sivasın yanın dayız olene kadar en büyük sivas

EVET ÖLENE KADAR SIVASIN YANINDAYIZ EN BÜYÜK SIVAS COK DOGRU YAZMISIN YIGENIM