Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Takımın En İyisini Seçiyor


tanju_58
16.06.2007, 12:09
Geçen sezon başarılı bir grafik çizen Sivasspor takımın en iyisini seçiyor. Kulübün resmi internet sitesinde taraftar geçen sezonun en iyisi için oy kullanıyor...

Turkcell Süper Lig'i 7. sırada tamamlayan Sivasspor'un taraftarları, geçen sezon takımda forma giyen en iyi futbolcuyu seçiyor. Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde açılan ''2. Geleneksel Yılın Futbolcusu'' anketinde, kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, 2006-2007 sezonunda takımda forma giyen en iyi futbolcuyu belirlemek için oy kullanıyor. ''2. Geleneksel Yılın Futbolcusu anketine siz de katılın, yılın futbolcusunu ödüllendirin'' başlığıyla açılan ankete katılmak isteyenlere, ''Sizce yılın futbolcusu kim'' sorusu yöneltiliyor.

Ankete katılan taraftarlar, kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları Pini Felix Balili, Mehmet Yıldız, Servet Çetin, Yasir Elmacı, Cem Can, Hayrettin Yerlikaya, Gürhan Gürsoy, Murat Sözgelmez, Michael Petkoviç, İlhan Ummak, Fransergio Bastos ve Gökhan Bozkaya'ya oy veriyor. Şu ana kadar bin 293 kişinin katıldığı oylamada, golcü oyuncu Mehmet Yıldız aldığı 460 oyla ilk sırada yer alıyor. Mehmet'i, 250 oyla Balili ve 158 oyla Hayrettin takip ediyor. Şu ana kadar Gürhan'ın 104 oy, Servet'in 102, Gökhan'ın 72, Petkoviç'in 38, Fransergio'nun 28, Cem Can ve Murat'ın 24'er, Yasir'in 20 ve İlhan'ın 13 oy aldığı anket devam ediyor.

-EN İYİ SEÇİLEN FUTBOLCU ÖDÜLLENDİRİLECEK-

Sivasspor internet siteleri sorumlusu Kemal Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisini düzenledikleri ''Yılın Futbolcusu'' anketine taraftarların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bu ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Çağlayan, anketin yeni sezona kadar devam edeceğini belirtti. Anket sonuçlarına göre yılın futbolcusu seçilen oyuncunun ödüllendirileceğini kaydeden Çağlayan, ayrıca en fazla oy kullanan ilk 10 taraftara da futbolcuların imzalı formalarının ve gelecek sezonki 5 maçın biletinin hediye edileceğini bildirdi. Çağlayan, Sivasspor'a gönül veren tüm taraftarları ankete katılmaya çağırdı.