Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da transfer çalışmaları


turka58
29.06.2007, 14:46
Sivasspor'da transfer çalışmaları

http://www.sporx.com/images/1/29/3038_B_bulentuygun005.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Sivasspor olarak çok acele etmeden kendi ihtiyaçlarımız ve maddi imkanlarımız doğrultusunda transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz'' dedi. Kulüp tesislerinde dün toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sivassporlu futbolcular, bugün sabah idmanının ardından tesislerde sağlık kontrolü için kan verdi.

Kırmızı beyazlı futbolcuların daha sonra hastanede detaylı bir sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Bu arada kan fobisi olduğu öğrenilen daha önceki yıllarda da Sivasspor'da forma giyen yeni transfer Muhammed Ali Kurtuluş, kan verme işlemi sırasında zor anlar yaşadı.

Yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.

Yabancı futbolcularına milli takımlarında mücadele etmeleri nedeniyle Gerede kampına kadar izin verdiğini ifade eden Uygun, 2 Temmuz'da tam takım olarak ikinci etap hazırlıklarına başlayarak sezona girmek istediklerini söyledi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Eski oyuncuları Muhammed Ali Kurtuluş'un yanı sıra bugüne kadar Fransa'nın Montpellier takımından Fatih Atik, Sakaryaspor'dan Musa Aydın, Azerbaycan milli takım oyuncusu Ilgar Gurbanov, Büyükçekmecespor'dan Burhan gibi oyuncularla anlaşmaya vardıklarını anlatan Uygun, Romanya'da forma giyen Ze Kalanga ile de prensip olarak anlaştıklarını açıkladı.

Yabancı sayısının belirlenmesine orantılı olarak transfer etmek istedikleri 2-3 daha oyuncu daha olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ''Bunların bir tanesi stoper, biri oyun kurucu, diğeri de durum ve pozisyona görev forvet yada orta saha olacak. Dolayısıyla Sivasspor olarak çok acele etmeden kendi ihtiyaçlarımız ve maddi imkanlarımız doğrultusunda bu transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Zaten geçen sene de iyi bir takımdık, iyi işler yapmıştık. Bu sene de aynı şekilde imkanlarımızın en iyisini yaparak bu sezonu da iyi yerlerde bitirmek istiyoruz.''

Yeni sezonda takıma herkesin destek vermesini isteyen Uygun, Sivasspor'u çok daha iyi günler beklediğine inandığını bildirdi.

Futbolculardan Hayrettin Yerlikaya ise, yeni sezonda ligi en iyi yerde bitirmek için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini belirtti.


29.06.2007

Kaynak : AA

Besyo_cu
29.06.2007, 14:50
kardeş bu haber zaten acıldı ya ? kac kere yazılacak bir haber acarken bi bakın formu gereksiz şeylerle doldurmayalım..

Rovsen
16.07.2007, 09:48
Sivassporun bu yil transferleri cok iyi.Bu yil hangi bir ugura imza ata bileceyik.Yini transferlerden Ilgar Gurbanov ve digerlerini xosladim.Sivasa ugurlar.

ceza_tolga_rep
16.07.2007, 09:53
transferlerimiz mükemmel.

gümbür gümbür geliyoruz..................... .............................. ....................

samet yıldız
16.07.2007, 09:55
transferler çok güzel inş. bu güzel transferler sayesinde uefaya gidecez

yigido_furkan
16.07.2007, 13:05
transferler cok iii nokta transferler lige cok iii bir giriş yapacagımıza inanıoyurm