Orijinalini görmek için tıklayınız : STAD HAZIRLANIYOR.
SivasSpor.Com 06.07.2007, 19:43 Liglerin sona ermesinin ardından 4 Eylül Stadyumu΄nda başlatılan maraton tribününün üzerinin kapatılması ve atletizm parkurunun sentetik çimle kaplanması çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
İşi alan müteahhit firmaya bağlı ekipler, maraton tribünün arkasına yüksek bir iskele kurdu. Tribününün arkasındaki bölüme 13΄er metre uzunluğunda 18 ayrı kolon inşa etmek için çalışan ekipler, bu çalışmanın ardından tribünün üzerini çelik konstrüksiyon ile kapatacak.
Tribündeki çalışmaların yanı sıra eskiden kum olan atletizm pistini de yeniden düzenleyen ekipler, drenajı yapılan parkuru sentetik hale getirmek için yoğun çaba gösteriyor.
Koşu parkuruna toplam 4 bin 750 metrekare sentetik çim döşeneceğini ifade eden yetkililer, maraton tribün altındaki kulüp binalarının iç düzenlemesinin yeniden yapıldığını, stadyum çevresinde tuvalet inşa edildiğini, otoparkların da modern bir görünüme kavuşturulacağını kaydettiler.
Stadyumdaki çalışmaların yeni sezon öncesinde tamamlanmasının planladığını belirten yetkililer, çalışmaların en geç ağustos ayı sonunda bitirileceğini ifade ettiler.
Divriği58- 06.07.2007, 19:47 HADİ HAYIRLISI HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN
velibircan 06.07.2007, 20:02 çok güzel olcak inşallah.haydi hayırlısı.inşallah yetişir.
ceza_tolga_rep 06.07.2007, 20:08 inşallah seneye rahat maçlar izleriz.sırılsıklam ve donma tehlikesi geçirmeyiz.geçen sene 3 kere acile gittim valla..
DOGU_BEY 06.07.2007, 20:45 stadın son halinin resimleri var mı arkdaşalr elinizde varsa bi zahmet yayınlayın lütfen
SIR-I GARP 06.07.2007, 21:12 bu stad vatana millete sivasa ve sivasspora hayırlı olsun allah bu stad gibi nice stadlar yapmayı nasip etsin aminnnnnnnnn
by_hunter 06.07.2007, 22:02 sivasımıza ve sivassporumuza yakışır böyle bir stat bu sayede ıslanmaktanda kurtuluruz inşallah artık yagmurlu havalardada statdımız dolar artık aygmur var kar var die bahane yok zaman sivasspora destek zamanı
lige yetisirmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa agustosta ne zaman
ya arkadaslar hersene sivas a geldigimde insaat oluyo ya
yeterki sivas icin olsun
seneye ne yapcaklar acaba
yarin aksam sivastayim cok mutluyum:D:D:D
hayırlısı herşey sivas için herşey sivasspor için
UTKUM_58 07.07.2007, 18:56 hayirli ugurlu olur insallah cok sevindimm insallah lige yetisir
alemdar_58_58 07.07.2007, 19:04 hayırlısı olsun yeni saha ve sezon ugurumuz olur işallah
yerliturkuaz 08.07.2007, 11:55 STADIMIZ BU SEZON DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK İNŞALLAH İLERDE DAHA GÜZEL BİR STADA KAVUŞURUZ
mesut_tncsvs 09.07.2007, 17:02 hayırlısı ve güzel olucak ama bence
yeni bir stad şart ben kale arkalarını hiç beğenmiyorum sahaya çok uzaklar
yeni 45,000 bin kişilik üstü kapanır açınır sistemde bir stad olsun o stad dolar stad eğer gösterişli ve bir o kadarda teknolojikse emin olun ki mutlaka dolucaktır
hayırlısı ve güzel olucak ama bence
yeni 45,000 bin kişilik üstü kapanır açınır sistemde bir stad olsun o stad dolar stad eğer gösterişli ve bir o kadarda teknolojikse emin olun ki mutlaka dolucaktır
para.......................... ......................:rolleye s:
UEFA kriterlerine uygun olsun da...
zaralım 58 10.07.2007, 19:10 yiğido bu sezon süper ligde çok olumlu tepkiler alacak inş
hayırlısı ve güzel olucak ama bence
Bu stadımızda önemli başarılar kazanırsak ve ligin köklü kulüplerinden birisi haline gelirsek, inşallah ilerleyen yıllarda şehrimize en az 40,000 kişilik, modern bir stad yapılır.
Ancaaaak.... eğer biz bu takıma sahip çıkarsak ve az çok demeyip destek olursak o günleri görebiliriz, aksi halde sonuç koca bir hüsran olur. Bu yüzden hep destek tam destek, sözde değil özde destek olmalı diyorum. Yani para verip Sivassporun maçlarına gideceksin, orjinal ürünlerini satın alacaksın vs vs. İnşallah çok yakın zamanda GSM operatörleriyle anlaşma sağlanacak ve takımımıza kısa mesajla destek verme imkanımız olacak. Tabii o zaman hiç kimsenin de destek olmaması için bahanesi kalmayacak...
Unutmayalım damlaya damlaya göl olur ve küçük destek ve yardımlar yarın dünya çapında bir kulübün oluşmasına katkıda bulunur. Bu yüzden kaytarmak yok, yola ve desteğe devam!
SubaruGral 13.07.2007, 16:01 yarın sabah sivasdayım ıns yetişir ilk macı ızlerız :D
Bursalı YiğidoLar
oguzhan_1616 13.07.2007, 16:20 stad ın yapılması güzel oluyorda bir kez yeni 25-30 binlik bi stad yapsalar dAHA İYİ OLU HEM ÜSTÜDE KAPALI OLUR
özsivasli1903 13.07.2007, 17:13 umarim caf cafli bi görünüm kazanir
DOGU_BEY 13.07.2007, 17:24 son halinin resimlerei varsa yayınlayalım arkadaşlar
cenk5821 13.07.2007, 19:08 ins ya cok guzell olur.........
son halinin resimlerei varsa yayınlayalım arkadaşlar
resim çekeceğim ama biraz daha ilerlemesini bekliyorum inşaatın...yakın zamanda eklemeye gayret göstereceğim inşallah..
yigidomustafa58 13.07.2007, 19:38 haydi hayırlısı olsun.........
ora_lee_chicano 13.07.2007, 20:41 Iyi calismalar size ..
Bu sicakta
Stadyumumuz gercektende cok guzel bir sekile girecek.Tüm yigidolarimiza hayirli ugurlu olsun.Ayrica cantanemiz ***Sivassporumuza üstün basarilar dileriz yeni sezonda.Saygilarimla...
yigido_furkan 14.07.2007, 00:01 bn bugun aksam baktımda yetişmezi zor gibi görünüyor maratonun kapatılma işlemi inş. yanılırım
Hayirli olsun.Sivasspor bu statda cok iyi bir oyun sergileyeceyine cok onaniyorum.Haydi Sivas hepimiz seninleyik.
Del Piero 15.07.2007, 12:54 Bu stadımızda önemli başarılar kazanırsak ve ligin köklü kulüplerinden birisi haline gelirsek, inşallah ilerleyen yıllarda şehrimize en az 40,000 kişilik, modern bir stad yapılır.
Ancaaaak.... eğer biz bu takıma sahip çıkarsak ve az çok demeyip destek olursak o günleri görebiliriz, aksi halde sonuç koca bir hüsran olur. Bu yüzden hep destek tam destek, sözde değil özde destek olmalı diyorum. Yani para verip Sivassporun maçlarına gideceksin, orjinal ürünlerini satın alacaksın vs vs. İnşallah çok yakın zamanda GSM operatörleriyle anlaşma sağlanacak ve takımımıza kısa mesajla destek verme imkanımız olacak. Tabii o zaman hiç kimsenin de destek olmaması için bahanesi kalmayacak...
Unutmayalım damlaya damlaya göl olur ve küçük destek ve yardımlar yarın dünya çapında bir kulübün oluşmasına katkıda bulunur. Bu yüzden kaytarmak yok, yola ve desteğe devam!
ARKADAŞIMA TAMİYLE KAYILIYORUM HAYDİ YİĞİDOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK..
ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ
|