Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL'DE HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI
Bilmiyorum 15.07.2005, 09:28 4 Eylül Stadyumunda çalışmalar sürüyor.Stadyumda yapılan tadilat değişikliklerinde Şeref tribünü yanında yer alan ilave tribünler tamamlandı.Kale arkasındaki açık tribünler ise koltuk döşenecek hali getirildi.
Sivassporun karşılaşmalarını oynayacağı 4 eylül Stadyumunda yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.30 mayıs 2005 tarihinde başlayan çalışmalar neticesinde Stadyumun bütün çevresi şantiyeye döndü.Gençlik Spor il Müdürü Salim Kılıç,Stadyumun
çim zemini tamamlandı.Şeref Tribününün sağı ve solundaki acık tribünlere ilave tribün inşaatının betonu dün atıldı.Kısa bir süre sonra bu tribünlere koltuk döşenecek hale gelecek.Her İki kale arkasında tadilatlar sona erdi.”dedi.
Kılıç,şeref tribünü altında yer alan Soyunma odaları ile sahaya giriş ve çıkışların yapılacağı tünel kısmının inşaatı tamamlandı.İdari bölümlerin inşaatı kısa bir süre tamamlanacak.Hedefimiz yeni sezona stadyumu hazır hale getirmek.”dedi.
SEZONA YETİŞECEK.
4 Eylül Stadyumunun tadilat ve onarım işini üstlenen İnal İnşaat Limited Şirketi yetkilisi Özkan İnal,Stadyumu yeni sezona yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.İnşaat işi her ne kadar acele etseniz de belirlenen program dışına çıkamıyorsunuz.Amacımız yeni sezon açılışına kadar Bu stadyumu taraftarımızın,sporseverlerin hizmetine sunmak.”dedi.
Stadyuma ziyaretçi akını
4 Eylül Stadyumunun inşaatını ve yapılan işleri merak eden taraftarlar stadyumdaki çalışanları hiç yalnız bırakmıyor.İnşaat firması yetkilileri,biz geçen sezon Malatya İnönü Stadyumunu yaptık.Hiç Bu kadar ilgi ve alaka görmedik.Sivas’ta bizi sporseverler hiç yalnız bırakmadı.Taraftarların Sivasspora ilgisi çok büyük.Bizim çalışmalarımızı buraya gelerek gören bize manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz”dediler.
kaynak:Yeniülke
Bilmiyorum 15.07.2005, 09:29 Yeni sezon’a yetişmesi kesinleşen ve yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden 4 Eylül Stadyumunda çalışmalarda son aşamaya gelindi
Önceki gün başlanan zemin yapımı tamamlanırken, çimlerin büyük bir bölümüde tabana oturmuş durumda. Her gün zeminin bakımı ve sulaması yapılırken, sanılan süreder çok daha önce hazır duruma geleceği bildirildi. Zeminin yanı sıra tribün yapımı da aralıksız olarak devam ediyor. Kapalı tribün ve maraon tribünlerin ek çalışmaları tamamlanırken, koltuklandırma çalışmalarına başlanıldı. Tribün inşaatlarını yapımı da belirlenen süreden çok önce biteceği bildirilirken Malatya maçından bir hafta önce hazır bir hale getirileceği gelen haberler arasında
Kaynak:Hakikat
TÜM ÇALIŞAN PERSONEL VE SORUMLULARA TEŞEKKÜRLER
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN
Bilmiyorum 15.07.2005, 10:22 İnsaallah stadımız çok güzel olacak
Blackkite 15.07.2005, 11:30 inşallah herkesin temennisi bu .... ne kadar büyük yapılsa da yetmiycek ama :)
bugunleride gordukya :)) ins gece maclarınada sıra gelecek...
Kibrisli 15.07.2005, 11:51 Ana Işıklandırma konmadımı Stadyuma. Birde Yeni kapasite kaç olacak bilen varmı?
Bilmiyorum 15.07.2005, 11:58 şimdi uefa standırdına göre oldugu için ışıklandırması koltukları ve sayre her şeyi var kapasitede koltuk sayısı 12.000 ama biz bu stadı biletsiz giren ve berdivenlerde oturanlarla 13.500 yaparız :lol: :lol: :lol: :lol:
Blackkite 15.07.2005, 11:59 şu anki çalışmalar da koyarlar ışıklandırmayı ya ööle şey olur mu... 2 iş niye yapsınlar ??
Bilmiyorum 15.07.2005, 12:00 şimdi uefa standırdına göre oldugu için ışıklandırması koltukları ve sayre her şeyi var kapasitede koltuk sayısı 12.000 ama biz bu stadı biletsiz giren ve berdivenlerde oturanlarla 13.500 yaparız :lol: :lol: :lol: :lol:
herşey var stada merak etmeyin
kangalli58yasin 15.07.2005, 12:21 uefa standardi var ya
o zaman cok güzel olur merak etmeyin
20.000 kisi girer veya daha cok
BaMBaM_00 15.07.2005, 12:50 BENCE KOŞU BANTLARI KALKMALIYDI STADA DAHA YAKIN OLSA TRIBUNLER GUSEL OLUR
STAD DA KOR NOKTA OLMAMALI.......
filozof58 15.07.2005, 19:15 Ben stada bizzat gittim ve gördüm..Hummaalı bir çalışma var...Çalışanları kutladım...İnşallah stada ışıklandırma da yapılacak ....İnşallah bu stadyumda çok zaferler yaşayacağız...
eger stad 12 000 kisilikse cook az en azindan 25 000 kisilik olmasi lazim ki bakarsiniz ilerde avrupa sampiyonasi maclrai da oynanabilir 12 000 kisilik stad lig maclari icin bile yetersiz diye düsünüyorumm
serhankaburcuk 15.07.2005, 19:22 Ana Işıklandırma konmadımı Stadyuma. Birde Yeni kapasite kaç olacak bilen varmı?
Stadın kapasitesi 12.600 kişi olacak(koltuklu)...Stadın ışıklandırmasıda yapılacak...
YAHU STAD KONUSUNDA KİMSENİN BİR BİLGİSİ YOK.
NEDEN
IŞIKLANDIRILACAKMI,KAPASİTE NE KADAR,NEDEN RESMİ BİR AĞIZDAN AÇIKLAMA YAPILMAZKİ.
KAPASİTE 12.000 DENİYOR BUNCA MASRAF 2000 KİŞİ İÇİNMİ,ZATEN STAD 10.000 KİŞİLİKTİ.YAPILIYORSA ADAM GİBİ AKLI BAŞINDA STAD YAPILSIN.
KOSKOCA DEVLET BAKANI VAR,BAŞKAN VAR,VALİ VAR,İŞADAMLARI VAR,İYİ BİR STAD YAPILAMAZMI.ALLAH AŞKINA ŞU MEMLEKETE BİR ÇİVİ ÇAKIN YAHU,AYIPTIR.
ELİN MEMLEKETLERİNE NELER YAPILIYOR.
BAŞBAKAN SİİRTTEN MİLLLETVEKİLİ SEÇİLDİM DİYE NELER YAPTI.ŞİMDİ RİZEYİ İHYA EDİYOR.BİZİM MEMLEKETE BİR ÇİVİ ÇAKAN BİLE YOK.
ALLAH KAYIRSIN BİZİ.
KAYSERİNİN 10 DA BİRİ OLALIM BİZE YETER.
BU ŞEHİR BU HALLERE DÜŞECEKMİYDİ.
VAH SİVASIM VAH
şimdi uefa standırdına göre oldugu için ışıklandırması koltukları ve sayre her şeyi var kapasitede koltuk sayısı 12.000 ama biz bu stadı biletsiz giren ve berdivenlerde oturanlarla 13.500 yaparız :lol: :lol: :lol: :lol:
evet su biletsiz girenleri ne yapazagız bilmiyorum!!! hem kapasite fazlalıgı yapıyorlar hemde goruntu :evil: :evil: :evil:
58_OZAN_1989 15.07.2005, 21:26 YAHU STAD KONUSUNDA KİMSENİN BİR BİLGİSİ YOK.
NEDEN
IŞIKLANDIRILACAKMI,KAPASİTE NE KADAR,NEDEN RESMİ BİR AĞIZDAN AÇIKLAMA YAPILMAZKİ.
KAPASİTE 12.000 DENİYOR BUNCA MASRAF 2000 KİŞİ İÇİNMİ,ZATEN STAD 10.000 KİŞİLİKTİ.YAPILIYORSA ADAM GİBİ AKLI BAŞINDA STAD YAPILSIN.
KOSKOCA DEVLET BAKANI VAR,BAŞKAN VAR,VALİ VAR,İŞADAMLARI VAR,İYİ BİR STAD YAPILAMAZMI.ALLAH AŞKINA ŞU MEMLEKETE BİR ÇİVİ ÇAKIN YAHU,AYIPTIR.
ELİN MEMLEKETLERİNE NELER YAPILIYOR.
BAŞBAKAN SİİRTTEN MİLLLETVEKİLİ SEÇİLDİM DİYE NELER YAPTI.ŞİMDİ RİZEYİ İHYA EDİYOR.BİZİM MEMLEKETE BİR ÇİVİ ÇAKAN BİLE YOK.
ALLAH KAYIRSIN BİZİ.
KAYSERİNİN 10 DA BİRİ OLALIM BİZE YETER.
BU ŞEHİR BU HALLERE DÜŞECEKMİYDİ.
VAH SİVASIM VAH
STADIN ESKİ HALİYLE KOLTUKSUZ KAPASİTESİ 10 BİN AMA KOLTUKLU OLSAYDI 3-4 BİNE DÜŞÜYO...YENİ YAPILACAK STADIMIZ PARMAK ISIRTACAK...
ElbeyLi58 15.07.2005, 23:25 4 Eylül Stadyumu yeşillendi.
Süper Ligin yeni takımı Sivasspor’a hazırlanan 4 Eylül Stadyumunda hummalı çalışma devam ediyor. Çimleme çalışmalarının ardından tel örgü ve trübünlerdeki çalışmalarda hızla devam ediyor.
Çalışmalarla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Gençlik Spor il Müdürü
Salim Kılıç, stadyumun çim zemininin tamanlandığınıŞeref Tribününün sağı ve solundaki acık tribünlere ilave tribün inşaatının betonu dün atıldığını, kısa bir süre sonra bu tribünlere koltuk döşenecek hale geldiğini belirterek ,her iki kale arkasında tadilatların sona erdiğini söyledi.
Kılıç,şeref tribünü altında yer alan Soyunma odaları ile sahaya giriş ve çıkışların yapılacağı tünel kısmının inşaatı tamamlandı.İdari bölümlerin inşaatı kısa bir süre tamamlanacak.Hedefimiz yeni sezona stadyumu hazır hale getirmek.”dedi.
SEYİRCİ AKINI VE DİKKATLİ ÇALIŞMA
4 Eylül Stadyumunun tadilat ve onarım işini üstlenen İnal İnşaat Limited Şirketi yetkilisi Özkan İnal,Stadyumu yeni sezona yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.İnşaat işi her ne kadar acele etseniz de belirlenen program dışına çıkamıyorsunuz.Amacımız yeni sezon açılışına kadar Bu stadyumu taraftarımızın,sporseverlerin hizmetine sunmak.”dedi.
Öte yandan 4 Eylül Stadyumundaki yenileme çalışmalarını görmek için taraftarlar stadyumda yerlerini alıyor.
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/M-2.gif
SivasliErhan 16.07.2005, 01:01 Ya Hemsolar Resim yok mu hic ? bizim Forumdan hic mi birisi gidip de resim cekmiyor :((
Bilmiyorum 17.07.2005, 15:59 Ya Hemsolar Resim yok mu hic ? bizim Forumdan hic mi birisi gidip de resim cekmiyor :((
http://www.sivas58.net/4410487763324.jpg
efsanedavulcu 17.07.2005, 17:58 şimdi uefa standırdına göre oldugu için ışıklandırması koltukları ve sayre her şeyi var kapasitede koltuk sayısı 12.000 ama biz bu stadı biletsiz giren ve berdivenlerde oturanlarla 13.500 yaparız :lol: :lol: :lol: :lol:
evet su biletsiz girenleri ne yapazagız bilmiyorum!!! hem kapasite fazlalıgı yapıyorlar hemde goruntu :evil: :evil: :evil:
ABİ YİNEDE ŞU BİLETSİZ VEYA BİLET ALMA DURUMU OLMAYAN COCUKLARA Bİ ÇÖZÜM BULUNMALI.........
kangalli58yasin 17.07.2005, 19:28 fenerbahceye veya öbür büyüklere karsi oynarsak
herkesi ücretsiz biraksalar stad dolar
ama birtek rakip seyirciden para almak lazim :lol: :lol:
ElbeyLi58 21.07.2005, 17:38 Sivasspor'un stadı büyütme çalışmaları...
SİVAS: 4 EYLÜL STADI'NDA
AK Parti Sivas Milletvekili Ömer Kulaksız, AK Parti İl Başkanı Hakan Akkaş, stattaki çalışmaları yerinde inceleyerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 4 Eylül Stadı'nın UEFA standartları kriterlerine uygun hale getirileceğini söyleyen Kılıç, "Bugüne kadar 8 bin metre kare eski mozaik sökülerek yerine 12 bin metrekare yeni mozaik döküldü. Burası büyük bir alan olduğundan çalışma yapılmıyormuş gibi görülüyor. Ancak her gün 100 işçi çalışıyor. Bugüne kadar şeref tribününün büyütme çalışmalarını yaptık. Şu an maraton ile şeref tribününde çalışmalar yapılıyor. Bir haftaya kadar kaba inşaatı tamamlamış olacağız. Bundan 20 gün sonra da çekiç sesi bile duyulmayacak. Çünkü tribünlerin koltuk ve kapı montajları yapılacak" dedi.
Kale arkalarının mevcut şekliyle kalacağını belirten Kılıç, "Şu an şeref tribünü, sağ ve solu ile maraton kesimlerinde çalışma yapıyoruz. Bu haliyle stattaki çalışmalar bittiğinde 12 bin seyirce kapasiteli olacaktır" diye konuştu. Sol kale arkası tribünün büyütme çalışmalarının da yeni ödeneklere bağlı olduğunu kaydeden Kılıç, ışıklandırma gelecek yeni ödeneklerle yapılacağını ifade etti.
Stattaki çalışmaların sezona yetiştirilmesini arzu ettiklerini belirten Kılıç, "Malatyaspor maçını İstanbul'da oynayacağız. Daha sonra Vestel Manisaspor maçını kendi sahamızda oynayacağız" dedi.
AK Parti Milletvekili Ömer Kulaksız ise "Sivas'taki problemlerin başında her konudaki altyapı sorunu gelmektedir. Hükümetimizin bu sorunları çözmesi bizleri mutlu ediyor. Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un da stat sorunu da yapılan çalışmalarla gideriliyor. Statla ilgili ihale 31 Mayıs'ta yapıldı. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda ilerlenen yol bizleri mutlu etti" dedi
http://www.gencturkhaber.com/images/159304.jpg
serhankaburcuk 21.07.2005, 18:34 Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...Tribünlerin mozaikleri dökülmüş vaziyette...Kale arkalarına koltuklar monte edilmeye başlamış...Boyama işlemleri yapılıyor...Şuan sadece maraton tirbünün yükseltme işlemi kalmış oda yakında bitecekmiş...Ben bugün 4 eylül stadındaydım...Kapalının yanındaki ek tribün inşaaatı bitmiş vaziyette..yetkililer stadın sezona hazır olacağını söylüyorlar...Hayırlı olsun...
serhankaburcuk 21.07.2005, 19:04 Sivasspor'un stadı büyütme çalışmaları...
Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un maç yapacağı 4 Eylül Şehir Stadı'ndaki büyütme çalışmaları sürüyor.
SİVAS: 4 EYLÜL STADI'NDA
AK Parti Sivas Milletvekili Ömer Kulaksız, AK Parti İl Başkanı Hakan Akkaş, stattaki çalışmaları yerinde inceleyerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 4 Eylül Stadı'nın UEFA standartları kriterlerine uygun hale getirileceğini söyleyen Kılıç, "Bugüne kadar 8 bin metre kare eski mozaik sökülerek yerine 12 bin metrekare yeni mozaik döküldü. Burası büyük bir alan olduğundan çalışma yapılmıyormuş gibi görülüyor. Ancak her gün 100 işçi çalışıyor. Bugüne kadar şeref tribününün büyütme çalışmalarını yaptık. Şu an maraton ile şeref tribününde çalışmalar yapılıyor. Bir haftaya kadar kaba inşaatı tamamlamış olacağız. Bundan 20 gün sonra da çekiç sesi bile duyulmayacak. Çünkü tribünlerin koltuk ve kapı montajları yapılacak" dedi.
Kale arkalarının mevcut şekliyle kalacağını belirten Kılıç, "Şu an şeref tribünü, sağ ve solu ile maraton kesimlerinde çalışma yapıyoruz. Bu haliyle stattaki çalışmalar bittiğinde 12 bin seyirce kapasiteli olacaktır" diye konuştu. Sol kale arkası tribünün büyütme çalışmalarının da yeni ödeneklere bağlı olduğunu kaydeden Kılıç, ışıklandırma gelecek yeni ödeneklerle yapılacağını ifade etti.
Stattaki çalışmaların sezona yetiştirilmesini arzu ettiklerini belirten Kılıç, "Malatyaspor maçını İstanbul'da oynayacağız. Daha sonra Vestel Manisaspor maçını kendi sahamızda oynayacağız" dedi.
AK Parti Milletvekili Ömer Kulaksız ise "Sivas'taki problemlerin başında her konudaki altyapı sorunu gelmektedir. Hükümetimizin bu sorunları çözmesi bizleri mutlu ediyor. Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un da stat sorunu da yapılan çalışmalarla gideriliyor. Statla ilgili ihale 31 Mayıs'ta yapıldı. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda ilerlenen yol bizleri mutlu etti" dedi.
mesut_tncsvs 08.06.2007, 01:03 abi kale arkalarını yeniden yapsalar sahaya yakın olsa böylece taraftar etkisi dahada ii olur.
mesut_tncsvs 08.06.2007, 01:05 abi gidip stadın hiç resmini filan çeken insanlar yok mu aranızda
ekinciserkan 10.06.2007, 17:35 resim eklesek güzel olmaz mı daha güzel bir görünüm yakalardık biz sivas dışında yaşıyoruz görmek isterdik
bence yeni yapılacak olan stadın üstünün kapalı olmasını istiyorum.böyle daha iyi olur bence hemde çok daha iyi olur
|