Orijinalini görmek için tıklayınız : YASİR TAM NOT ALDI..

SivasSpor.Com
06.07.2007, 21:14
http://www.fotomac.com.tr/2007/07/06/im/1178291CE52C7B429C8BC307b.jpg
Geçen sezon oynadığı maçlarda gösterdiği performans Sivasspor taraftarının gönlünde taht kuran Yasir, Bolu Gerede kampınd ada Teknik Direktör Bülent Uygun’dan tam not almayı başardı.

Sivasspor’un başarılı futbolcusu Yasin yeni sezon hazırlıkları sırasında gösterdiği performanla Teknik Direktör Bülent Uygun’dan tam not aldı...

Yeni sezon kamp çalışmalarını Bolu Gerede’de sürdüren takımın neşesi yerinde. Geçen sezon oynadığı maçlarda gösterdiği performans Sivasspor taraftarının gönlünde taht kuran Yasir, Bolu Gerede kampınd ada Teknik Direktör Bülent Uygun’dan tam not almayı başardı. Geçen sezon 31 maçta görev alan ve Sivas`ın en istikrarlı oyuncuları arasına giren Yasir, kamptaki performansıyla gelecek sezon da formayı garantiledi. Yasir, hırsıyla şimdiden teknik direktör Bülent Uygun`un gözüne girdi.

ceza_tolga_rep
06.07.2007, 21:47
yasir bazı aralar oynadığı oyunla hiç beğenilmiyodu.ancak bazen de öle aralarda çıkıyo ki kimse çıt çıkaramaz oluyodu.bence yasir kaliteli bi oyuncu,inşallah geçen sozn ki mükemmel oyununu oynar ve daha çok uzun yıllar bize hizmet verir.

by_hunter
06.07.2007, 21:59
yasir iyi bir futbolcu ama bazen saçlarımı yolduruyo bazende dudak uçuklatıcı harika bir futbol oynuyor bu kamp döneminde inşallah daha iyi olur bülent hocadan tam not aldıysa bence daha iyi bir yasir seyredecez demektir.

Sivaslibey
06.07.2007, 22:17
Ben çok takdir ediyorum kendisini, gençlere örnek olacak birisi, çok mücadele eden bir oyuncu. Insallah daha iyi olur. Teknik olarak biraz zeksik fakat kendini gelistire bilir.
Hadi hayirlisi !!!

talha58
06.07.2007, 22:25
iyi mücadele ediyor ama herhalde ben ve diğer taraftarlar da oyunculardan biraz fazla şey istiyor veya bekliyoruz.

sinan-58
06.07.2007, 22:26
ben bu futbolcuya artık birşey demiyorum 1 dnedit gitsin yeter artık diyorum kimse dinlemiyor konya maçlarında bizi satıyor kendini gostereceği 3 buyuklerle yaptığımız maçlarda guzel oynuyor daha birşey demiyeceğim bulent hoca kendi daha iyi bilir

cenk5821
06.07.2007, 23:08
ya ilk geldiginden cok farkliii baya bi tecrube kazandii hem genc hem cok yiy bi futbolcu

sivas_kangallı
06.07.2007, 23:20
yasir sivasın en önemli oyuncularından biri takıma çok faydalı.

yigido_furkan
07.07.2007, 00:34
ben bu futbolcuya artık birşey demiyorum 1 dnedit gitsin yeter artık diyorum kimse dinlemiyor konya maçlarında bizi satıyor kendini gostereceği 3 buyuklerle yaptığımız maçlarda guzel oynuyor daha birşey demiyeceğim bulent hoca kendi daha iyi bilir

adam takımın en cok oynayan oyuncusu sen gitsin diosun kımse kesemo adamı ne lorant ne pecze ne bülent hoca demekki senın gördügünü onlar göremiyo adam 1 maç kötü oynuyo sattı bunlar yanlıs işler

handsome5867
07.07.2007, 07:47
ben bu oyuncudan hiç birsey anlamıyorum oynadığı oyundan memnun deilim altıpas içerisinden topu dişarı atana ne denir bilemiyortum bi tane uzaktan tek bi şutu bile yok bi kritik maçı mı tek başına kurtardı bilen varsa yazsın bana hangi maçta takımı sırtlamış yasir

saf.fet-02
07.07.2007, 11:40

konyaspor maçı satın alınca yasirin yanındamıydın.veya yasir maçı satıyorum size dedi sen mi duydun.birşeyler biliyorsan ve elinde belge varsa ispatla büyük sivasspor taraftarına.bizde öğrenelim.sen ne çok şeyler biliyormussun.

YASİRE SİVASSPORA VERDİĞİ HİZMETLERDEN DOLAYI ÖNÜNDE EĞİLİYORUM.GÖRÜRSEMDE YİNE EĞİLECEĞİM.BRAVO YASİR.

SVS_5858
07.07.2007, 22:55
Kaliteli futbolcu oynadıgı süredende belli geçen sezon özellikle çok ii oynadı aynı performansını önümüzdeki sezon ,da gösteriri inşallah sivasspor'a büyük katkı saglar

yerliturkuaz
08.07.2007, 11:58
BU FUTBOLCUYU BAŞKA ARKADAŞLAR BEĞENMİYOR FAKAT BÜLENT HOCA ONA 31 MAÇTA GÖREV VEREREK ONA NE KADAR GÜVENDİĞİNİ GÖSTERDİ MADEM YASİRİ BEĞENMİYOSUNUZ PEKİYA BÜLENT HOCA BU OYUNCUYU NASIL OYNATIYOR BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNELİM DİMİ YANİ ARKADAŞALAR YASİRİN BEN BU SEZON MİLLİ TAKIMA SEÇİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Dark Force
08.07.2007, 13:02
Bazı maçlarda saç baş yolduruyordu ama genelde takıma pozitif futbolu var..

stsy21
08.07.2007, 13:50
Yasir son vuruşlarda ve uzun paslarda isabet oranını arttırırsa milli takıma dahi yükselebilir

SivasLady
08.07.2007, 16:38
bülent hoca her futbolcuyu iyi hazirliyordur
Yasir yeri geldiginde iyi yeri geldigindede kötü oyun sergiliyor
daha henüz futbol hayatinin basinda
insallah ileride tecrübe kazandikca daha iyi olacak
hocamiz + yönetim güvendikten sonra iyi performans sergileyeceginden eminim

TRAPER
08.07.2007, 17:07
YASİR SİVASIN İYİLERİ ARASINDA

corners19
08.07.2007, 18:44
ben bu oyuncudan hiç birsey anlamıyorum oynadığı oyundan memnun deilim altıpas içerisinden topu dişarı atana ne denir bilemiyortum bi tane uzaktan tek bi şutu bile yok bi kritik maçı mı tek başına kurtardı bilen varsa yazsın bana hangi maçta takımı sırtlamış yasir

adam defansif orta saha oyuncusu adamdan çıkıpta kimse maçı kurtarmasını beklemiyor ofansif anlamda defansif anlamda katkısı çok büyük yasirin

Ultra sivasli
08.07.2007, 23:18
YASIR IYI TOPCUDUR RAHAT BIRAKIN COCUGU BÜLET UYGUN HOCAM KURT GIBIDIR BIR BILDIGI VARKI OYNATIYOR KÖTÜ TOP OYNASA NIYE OYNATSIN