Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR'DAN İMZA ŞOV

Divriği58-
07.07.2007, 09:24
http://images.cjb.net/89387.jpg (http://www.cjb.net/images.html?89387.jpg) http://images.cjb.net/a0b27.jpg (http://www.cjb.net/images.html?a0b27.jpg)

Sivasspor, dün resmen şov yaptı... Kırmızı-Beyazlı takım, prensipte anlaşmaya vardığı ve Bolu Gerede’deki kamp çalışmalarına dahil ettiği 8 futbolcuyla dün sözleşme imzaladı. Yiğidolar, Sakaryaspor’dan Musa Aydın, Küçükçekmece’den Burhan, Karşıyaka’dan Sezer, İstanbul’dan Sezgin, Diyarbakır’dan Mohamed Ali, Ankaragücü’nden Aytaç ve Montepellier’den Fatih Atik ve Azerbaycan’ın Lenkaran takımından Dulgar Gurbanov’ı dün renklerine bağladı.

Diallo da tamam
Kırmızı-Beyazlı takımın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Lokeren’li Mamadou Diallo’nun da faks aracılığıyla 3 yıllık mukavele yaptığı açıklandı. Teknik direktör Bülent Uygun, yapılan transferlerle daha da güçlendiklerini belirtip, “Geçen yılki kadromuzu bozmadan, önemli isimleri kadromuza dahil ettik. Bolu Gerede’deki kamp çalışmalarımız da verimli geçiyor. Yeni sezonda daha başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

KAYNAK:Tunç KAYACI
FANATİK

wanted58
07.07.2007, 09:33
bu çocuklar yabana atılacak cinsten değil gücümüzü güç katarlar hiç şaşırmayın ...

mechul
07.07.2007, 09:46
Yeni sezonda bu takım çok can yakacak

alico58_58
07.07.2007, 09:49
EN SONUNDA BİZDE ŞOVUMUZU YAPTIK HEMDE GENÇ VE GELECEK VAAT EDEN FUTBOLCULARLA HELAL OLSUN BE BAŞKAN VE BÜLENT HOCA..

sandal5877
07.07.2007, 09:54
tabiki cok genç arkadaşlar bunlar zamanla kenlerini göstereceklerdir
yeterki hemen büyük beklentiler içinde olmayalım.

çılgın-sedat
07.07.2007, 11:09
bu çocuklar yabana atılacak cinsten değil gücümüzü güç katarlar hiç şaşırmayın ...

inşallah kardeş bu sezon dahaiyi yerlerde bitiririz ligi

leblebi82
07.07.2007, 12:09
Sivasspor, dün resmen şov yaptı... Kırmızı-Beyazlı takım, prensipte anlaşmaya vardığı ve Bolu Gerede’deki kamp çalışmalarına dahil ettiği 8 futbolcuyla dün sözleşme imzaladı. Yiğidolar, Sakaryaspor’dan Musa Aydın, Küçükçekmece’den Burhan, Karşıyaka’dan Sezer, İstanbul’dan Sezgin, Diyarbakır’dan Mohamed Ali, Ankaragücü’nden Aytaç ve Montepellier’den Fatih Atik ve Azerbaycan’ın Lenkaran takımından Dulgar Gurbanov’ı dün renklerine bağladı.

Fanatik

yigido_furkan
07.07.2007, 12:12
Ze Kalanga ne zaman atacak acaba imzayı yenı oyuncular inş. takıma faydalı olur hayırlısı olsun

cenk5821
07.07.2007, 12:19
way be cok guzelll transferler hepside genc ayricica cok guc katacakklar takima hayili olsun bu arada ze kalanga nerdee

Divriği58-
07.07.2007, 12:23
way be cok guzelll transferler hepside genc ayricica cok guc katacakklar takima hayili olsun bu arada ze kalanga nerdee

YOLDA GARDAS YOLDA BEKLEYIN GELİYOOO YÖNETİM KONDİSYON DEPOLASIN DİYE ADAMA KOŞARAK GEL DEMİŞ

yigido_furkan
07.07.2007, 12:24
cok iii transferler takıma büyük güç katacaklar inş. transferide erken yapmamızda iii oldu daha cabuk alısırlar takıma

yigido_adem
07.07.2007, 12:32
en son transferleri dogru duzgun nerden okuyabilecegiz yaw biri bizleri bilgilendirsin

Divriği58-
07.07.2007, 12:33
KÜÇÜK ÇEKMECELİ BURHAN ESKİ KAPTANIMIZ MOHAMMED ALİ VE MUSA AYDIN BU 3 FUTBOLCU DISINDAKİ 5 FUTBOLCUNUN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

ibrahimovic7
07.07.2007, 12:55
SÜPERSİN SİVAS SÜPERSİN! ARTIK SABIRSIZLIKLA LİGİN BAŞLAMASINI BEKLİYORUZ. ÇOK SEVİNDİK VALLAHA

saf.fet-02
07.07.2007, 13:01
ŞUAN RESMİ HABER BUDUR.8 OYUNCU İMZA ATTI.ANCAK SİVASSPOR SON BOMBA İMZASINI YAKINDA PATLATACAK.BU İŞLER HAVA İŞİ.BİRAZDA HAVAMIZ OLSUN DİMİ AMA.ZE KALANGA SON BOMBAMIZ OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.BASININ ÖNÜNDE ŞOV YAPALIM.BENCE AYRI İMZA TÖRENİ UYGULAMASI GÜZEL OLACAK.

saf.fet-02
07.07.2007, 13:03
İKİ KONU AÇILMIŞ BU HABER HAKKINDA.AMA NESE SİVASSPORUMUZ EN İYİSİNİ YAPTI.ATTIK HAVAMIZI.GERİSİDE GELECEK.

TRAPER
07.07.2007, 13:10
hepsini biliyodukda ankaragücünden aytaçı hiç sölemediler

boun_58
07.07.2007, 13:23
bu arkadaşları yabana atmak olmaz özellikle eski oyuncumuz m.ali kurtuluş

ceza_tolga_rep
07.07.2007, 13:25
ben bu kurbanovu merak ediyorum.geçen senede gelecekti ama en sonunda aldık.

alico58_58
07.07.2007, 13:41
KÜÇÜK ÇEKMECELİ BURHAN ESKİ KAPTANIMIZ MOHAMMED ALİ VE MUSA AYDIN BU 3 FUTBOLCU DISINDAKİ 5 FUTBOLCUNUN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

ZATEN YÖNETİMDE ÖYLESİNE TRANSFER ETMİŞ ONLARI YA ARKADAŞIM ALLAH AŞKINA YA BUNLAR DENENEREK ALINAN FUTBOLCULAR İSİM YAPMAMIŞ DİYE FAYDALI OLMAYACAKLARI ANLAMINA GELMEZLER.JUAN FRAN VARDI BİR ZAMANLAR BEŞİKTAŞTA BU ADAM İSPANYANIN EN İYİ SOL AÇIĞI SEÇİLMİŞTİ BEŞİKTAŞ HAVADA KAPTI,FENERBAHÇE ZATEN HERSENE BÖYLE İSİM YAPMIŞ AMA BOŞ OYUNCU ALIYOR,GEÇEN SEZON GALATASARAY CARUSCA'YI GETİRDİ FOS ÇIKTI KAÇ MAÇ OYNADILAR HİÇ.PEKİ İSİM YAPMAMIŞ FUTBOLCULARA BAKALIM BİDE ARDA TURAN SÜPER,SERDAR KURTULUŞ SÜPER,GÜRHAN GÜRSOY SÜPER ADINI YAZMAYA ERİNDİĞİM BİRSÜRÜ KENDİNİ KANITLAMIŞ KALİTEDE FUTBOLCULAR VAR.O YÜZDEN TRANFERLERİMİZ HAKKINDA YORUMLAR İÇİN ŞU ANDA ÇOK ERKEN VE BİZİM HER ZAMAN ONLARA GÜVENİP DESTEK ÇIKMAMIZ LAZIM.YÖNETİMDE ZATEN TRANSFER OLSUN DİYE TRANSFER YAPMAZ BOŞA NEDEN PARA HARCASINLAR Kİ. DİMİ AMA.

ceza_tolga_rep
07.07.2007, 13:45
inşallah hayırlı olurrr....

ama en iyi transferlerimiz musa aydın,muhammed ve ze kalenga olacak bana göre.dierleri hikayee....(hilmi mıhçı..))

Divriği58-
07.07.2007, 14:30
ZATEN YÖNETİMDE ÖYLESİNE TRANSFER ETMİŞ ONLARI YA ARKADAŞIM ALLAH AŞKINA YA BUNLAR DENENEREK ALINAN FUTBOLCULAR İSİM YAPMAMIŞ DİYE FAYDALI OLMAYACAKLARI ANLAMINA GELMEZLER.JUAN FRAN VARDI BİR ZAMANLAR BEŞİKTAŞTA BU ADAM İSPANYANIN EN İYİ SOL AÇIĞI SEÇİLMİŞTİ BEŞİKTAŞ HAVADA KAPTI,FENERBAHÇE ZATEN HERSENE BÖYLE İSİM YAPMIŞ AMA BOŞ OYUNCU ALIYOR,GEÇEN SEZON GALATASARAY CARUSCA'YI GETİRDİ FOS ÇIKTI KAÇ MAÇ OYNADILAR HİÇ.PEKİ İSİM YAPMAMIŞ FUTBOLCULARA BAKALIM BİDE ARDA TURAN SÜPER,SERDAR KURTULUŞ SÜPER,GÜRHAN GÜRSOY SÜPER ADINI YAZMAYA ERİNDİĞİM BİRSÜRÜ KENDİNİ KANITLAMIŞ KALİTEDE FUTBOLCULAR VAR.O YÜZDEN TRANFERLERİMİZ HAKKINDA YORUMLAR İÇİN ŞU ANDA ÇOK ERKEN VE BİZİM HER ZAMAN ONLARA GÜVENİP DESTEK ÇIKMAMIZ LAZIM.YÖNETİMDE ZATEN TRANSFER OLSUN DİYE TRANSFER YAPMAZ BOŞA NEDEN PARA HARCASINLAR Kİ. DİMİ AMA.

ne dİYOSUN ARKADASIM EDSON DA SILVA , CARVALHO , RICHARD DENNYS , HILMI MIHCI , ALİ EREN BESERLER , İBRAHİM AYDEMİR , YUSUF AKBEL , TOLGA DOGANTEZ, MERT (BEYKOZDAN GELMISTI DEFANS) , KAHRAMANMARASTAN GELEN SERDAR AKOGAN , ATİLLA BİRLİK DAHA NİCELERİ SİVASSPOR ALDI YOLLADI ONLAR YILDIZMIYDI ONLARI YÖNETİM İZLEMEMİŞMİYDİ YOO HEPSIDE IZLENMIS DEDENMISTI DEMEKKI HER DİKİŞ TUTMUYOOOO BUNLARI DA O ZAMAN ÖYLESİNE TRANSFER ETMİŞ SEN ANLADIN ONU

HALIL
07.07.2007, 14:47
ya ze kalanga neoldu ya yoksa balonmuydu

alico58_58
07.07.2007, 14:50
ne dİYOSUN ARKADASIM EDSON DA SILVA , CARVALHO , RICHARD DENNYS , HILMI MIHCI , ALİ EREN BESERLER , İBRAHİM AYDEMİR , YUSUF AKBEL , TOLGA DOGANTEZ, MERT (BEYKOZDAN GELMISTI DEFANS) , KAHRAMANMARASTAN GELEN SERDAR AKOGAN , ATİLLA BİRLİK DAHA NİCELERİ SİVASSPOR ALDI YOLLADI ONLAR YILDIZMIYDI ONLARI YÖNETİM İZLEMEMİŞMİYDİ YOO HEPSIDE IZLENMIS DEDENMISTI DEMEKKI HER DİKİŞ TUTMUYOOOO BUNLARI DA O ZAMAN ÖYLESİNE TRANSFER ETMİŞ SEN ANLADIN ONU

:D EVET SENİN SAYDIĞIN BU FUTBOLCULAR O ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI HEPSİ ZAMANINDA 3 BÜYÜKLERDEN YADA KENDİ ÜLKELERİNİN BÜYÜK TAKIMLARINDAN GELEN FUTBOLCULAR BİZİM GİBİ ANADOLU TAKIMLARINADA YILDIZ İŞTE...:rolleyes:

HALIL
07.07.2007, 14:53
ya ze kalanga neoldu ki yoksa balonmuydu

Divriği58-
07.07.2007, 15:31
:D EVET SENİN SAYDIĞIN BU FUTBOLCULAR O ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI HEPSİ ZAMANINDA 3 BÜYÜKLERDEN YADA KENDİ ÜLKELERİNİN BÜYÜK TAKIMLARINDAN GELEN FUTBOLCULAR BİZİM GİBİ ANADOLU TAKIMLARINADA YILDIZ İŞTE...:rolleyes:

YA BIRAK BUNU YA TOLGA DOGANTEZ ALI EREN 3 BUYUKLERDE OYNASI GERISINE NE DIYECEKSIN SEN O KADAR OYUNCU YAZDIM 2 SINE GORE YORUM YAPMISSIN AYRICA AKLIMA GELMISKEN DAHA SAYAYIM YUSUF PEKEN, GÜNDÜZ GÜROL AZER BUNLARI DA İZLEMEDİKMİİİİ EE NİYE FOS CIKTI IS IZLEMEYLE BITMIYOOO BEN YİNE İDDA EDİYORUM MUSA AYDIN , MOHAMMED ALİ KURTULUS , BURHAN GERİSİ HİKAYE TRANSFER ZAMAN GÖSTERİCEK ZATEN GURBANOV ILK 11 OLMASADA EN AZINDAN ARADA OYNAR ONUN DISINDA AYTAC , FATIH BENCE HIC OYANAYMIYCAK BILE DOGRU DUZGUN

salihak
07.07.2007, 16:33
sivassporumuza hayırlı olsun her şey uefa için

ertan_58
07.07.2007, 16:39
bütün futbolcuları araştırdam burhan forvet iyi bir golcu istatistikeri iyi sezer badur karşıyakanın en en iyi futbolcusu desek yeridir ılgar fenerbahce alt yapısında oynamış bir futbolcu m.city zamanıda 11,milyon sterlinlik bir teklif ettiği konuşuldu zamanında m.ali biliniyor zaten musa kendini süper ligde katnıtlamış bir futbolcu aytac ak izlimiştim uzun boylu bir stoper kendini bulabilirse harika bir futbolcu ankagücünde cok düşünülmedi düşüş icinde

lincoln_58
07.07.2007, 16:45
bana göre içlerinden musa ve m.ali iş yapar gerisinden ümitli değilim orta sahaya acil takviye lazım

Engin58
07.07.2007, 16:53
Hayirli ugurlu olsun .Sivassporumuzun icin.Saygilarimla...

halterci
07.07.2007, 16:59
bu efsane geldi yine
sivaslı oldu yine
muhamedi ahmedi
çoşturduda çoşturdu sivası
helal olsun size mecnun başkan
helal olsun size asker bülent

HALIL
07.07.2007, 17:04
ya ze kalanga neoldu arkadaslar yoksa vagecildimi

eliballı
07.07.2007, 17:45
tamam transferleriniz iyi ama elinizdeki cevheri nasıl kaçırdınız anlamadım ahmet kolcu gibi bir futbolcuyu transafer ediyosunuz daha sonrada bu futbolcuyla anlaşamayıp geri gönderiyosunuz böyle karakterli ve çok yönlü bir futbolcuyu on yıl ararsanız bulamazssınız hem siz değilmiydiniz iki sene önce ahmet kolcuyu manisadan almak için büyük çabalar harcayan ne diyim size geçmiş olsun.inşallah ahmet kolcu rakibiniz olurda sizin canınızı yakar.

leblebi82
07.07.2007, 21:29
AYTAÇ AK YANILMIYORSAM GEÇEN YIL HİKMET KARAMAN İLE SORUNLAR YAŞAMIŞTI. VE BİLDİĞİM KADARIYLA GALATASARAYLI ORHAN AK'IN KARDEŞİ KENDİSİ.

kurtay58
07.07.2007, 21:37
Hayırlı olsun, ALLAH utandırmasın. Emeği geçenlerden ALLAH razı olsun.

58_cebeci_58
10.07.2007, 22:34
yeni transferlerden gurbanov ve fatih atıktan çok şey bekliyorum.mohamed alinin kalitesi tartışılmaz.diger oyuncularında sonuna kadar arkasındayız.inş sivasspor seneye ligi birbirine katacak.

snmcsd
05.08.2007, 23:14
Sezer badur gecen sezon co iyi futbolunu karsiyaka,da gösterdi. insallah bu sezon Sivas spor,da cok daha iyi futbol kalitesini ortaya koyacagin,dan wetakima faydali olacaktir.Kendisine Sivas spor,da basarilar.

snmcsd
08.08.2007, 15:08
Yeni sezonda sivasspor yapmis oldugu transferle cok iyi bir grafik cizeceginden biz taraftarlar,olarak emin olmali ve takimimizi sonsuza kadar desteklemeliyiz.

zaralım 58
08.08.2007, 16:58
herkes elini taşın altına koymalı ve koyacakta

halterci
08.08.2007, 17:09
http://images.cjb.net/89387.jpg (http://www.cjb.net/images.html?89387.jpg) http://images.cjb.net/a0b27.jpg (http://www.cjb.net/images.html?a0b27.jpg)

Diallo da tamam
Kırmızı-Beyazlı takımın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Lokeren’li Mamadou Diallo’nun da faks aracılığıyla 3 yıllık mukavele yaptığı açıklandı. Teknik direktör Bülent Uygun, yapılan transferlerle daha da güçlendiklerini belirtip, “Geçen yılki kadromuzu bozmadan, önemli isimleri kadromuza dahil ettik. Bolu Gerede’deki kamp çalışmalarımız da verimli geçiyor. Yeni sezonda daha başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

KAYNAK:Tunç KAYACI
FANATİK

kardeş haber eskidi onların üzerine iki topcu daha aldık :)