Orijinalini görmek için tıklayınız : EZELDEN EBEDE 67 !!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 11.07.2007, 13:26 1967 Sivasspor genç Taraftarlar Derneği Adına HAzırlamış Olduğum Bu film Karesini Sizlerinde Görmesini İstedim..
Beğeneceğinizden Hiç Şüphem Yok:)
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TApGqx2LHbE"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TApGqx2LHbE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Tarkan ÇeLik 11.07.2007, 20:00 Dayı canını yerim.. Bu videoya tıklanmazmı?? Herkes Gider biz kalırız 67 yiĞiDoLaRız..!!
samet yıldız 11.07.2007, 20:05 teşekkürler eline sağlık çok güsel olmuş
Elinize saglik guzel olmus.Saygilarimla...
Tarkan ÇeLik 11.07.2007, 20:20 Elinize saglik guzel olmus.Saygilarimla...
Güzel ne demek harika olmuş.. Özgür'dende böyle bişey beklenirdi zaten.. ;)
Çok güzel video ellerine sağlık Özgür...
1967_CLUB_ÖZGÜR 11.07.2007, 21:30 Güzel ne demek harika olmuş.. Özgür'dende böyle bişey beklenirdi zaten.. ;)
ey vallah kardeşim..
Sende biliyosun yaşadıgımız coskular anılar sivasspor ugruna yapılan onca cabalar sadece bunlar değil..BİN de BİR'i Nİ SUNDUM SİZE...
BİN DOKUZYÜZ ALTMIŞ YEDİ;)
1967_CLUB_ÖZGÜR 11.07.2007, 21:31 Çok güzel video ellerine sağlık Özgür...
Teşekkür ederim Abi Beğendiğine Çok Sevindim..
1967
ademgoze 11.07.2007, 22:46 çok güzel sivasspor için demekki herkez birşeyler çekiyor çünkü biz yigidoyuz zorlukları severiz
UTKUM_58 11.07.2007, 22:55 elinize saglik guzel olmus 1967 taraftarlar dernegine tskler
zaralım 58 11.07.2007, 23:07 slayt çok harika olmuş ellerinize sağlık
1967_Dernek_Ayhan 11.07.2007, 23:26 ey vallah kardeşim..
Sende biliyosun yaşadıgımız coskular anılar sivasspor ugruna yapılan onca cabalar sadece bunlar değil..BİN de BİR'i Nİ SUNDUM SİZE...
BİN DOKUZYÜZ ALTMIŞ YEDİ;)
HARİKASIN ÖZGÜRCÜM ALEME İBRET İÇİN YOKLUĞUMU BELLİ ETME ...
SENLE DAHA NELER YAPACAĞIZ ŞAFAK 10 DAKİKA SONRA 29 YENİ SEZONDA BENDE VARIM...
SAYGILARRRRRRRRR.........
mesut_koçak_58 11.07.2007, 23:56 çok guzel olmus herkes gıder 67 kalır
yigido_furkan 12.07.2007, 02:25 Elinize saglik cok sekıl olmus 67yede bu yakısır saten
mucahit_58 12.07.2007, 03:18 Vallahi çok guzel olmuş ellerinize sağlık, en cokda özlediğim postacı dayımı gorunce sevindim eline sağlık gardaş.. Hele otobusun içindeki resimleri gorunce eski gunlerim geldi aklıma o otobus maceraları asla unutulmaz valla tuğlerim diken diken oldu, eline sağlık..
1967_CLUB_BOZ 12.07.2007, 10:17 Çok güzel olnuş reis eline sağlık
...........
1967_CLUB_ÖZGÜR 12.07.2007, 10:25 beğendiğinize sevindim....
yakında daha geniş kapsamlı bol resımlı video larlar 67 huzurlarınızda olacak
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 11:59 YILLAR'ın TECRÜBEEsi İLE
Geçmişten Geleceğe
-- 67 --
küfür eden nazım arAmızdan uzaklaşmıştır.5-6 gün oluyor.eski konularımızda ve sivastaki bazı kardeşlerimize bu durum açıklanmıştır.bu olaylara dayanarak benim özel mesajıma yazılan küfürler son bulsun.
video güzel olmuş.ellerinize sağlık.bizlerin hazırladığı gibi görülen o videolarıda youtubeden kaldırtacağız.buluşmamız için bazı 1967 li kardeşlerin iyi dilekleri için teşekkür ederiz.bazen bende sinirleniyorum,bu yüzdende kusura bakmayın.oluyor böyle şeyler.ama bu sıralar kardeşlik bazındaki yazılar bizlerin büyüklüğünü gösterecektir.her iki tarafa yeni sezon hayırlı olsun.AYRICA BİZLER BİRŞEY YAPMADAN ÖNCE SİVASTAKİLERE DANIŞIYORUZ.İSTANBULDA PROBLEM YOK.1967 LİLER KARDEŞİMİZDİR.GEREKLİ AÇIKLAMA SİVASTANDA GELDİ.
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 14:49 Vallahi çok guzel olmuş ellerinize sağlık, en cokda özlediğim postacı dayımı gorunce sevindim eline sağlık gardaş.. Hele otobusun içindeki resimleri gorunce eski gunlerim geldi aklıma o otobus maceraları asla unutulmaz valla tuğlerim diken diken oldu, eline sağlık..
tabı gardas unutmam mumkunmu :) her deplasman yenı muhabbet her muhabbet bınlerce anı :)
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 14:53 küfür eden nazım arAmızdan uzaklaşmıştır.5-6 gün oluyor.eski konularımızda ve sivastaki bazı kardeşlerimize bu durum açıklanmıştır.bu olaylara dayanarak benim özel mesajıma yazılan küfürler son bulsun.
video güzel olmuş.ellerinize sağlık.bizlerin hazırladığı gibi görülen o videolarıda youtubeden kaldırtacağız.buluşmamız için bazı 1967 li kardeşlerin iyi dilekleri için teşekkür ederiz.bazen bende sinirleniyorum,bu yüzdende kusura bakmayın.oluyor böyle şeyler.ama bu sıralar kardeşlik bazındaki yazılar bizlerin büyüklüğünü gösterecektir.her iki tarafa yeni sezon hayırlı olsun.AYRICA BİZLER BİRŞEY YAPMADAN ÖNCE SİVASTAKİLERE DANIŞIYORUZ.İSTANBULDA PROBLEM YOK.1967 LİLER KARDEŞİMİZDİR.GEREKLİ AÇIKLAMA SİVASTANDA GELDİ.
Kardeş eyvallah..
Damarımıza basılmadığı sürece bizim kımseyle ufak bı tartışmamız bıle olmaz..
SİVAS LIYIZ SİVASSPOR LUYUZ GERISI HIKAYE !!!
Ancaaaaaakk ist/ Ümranıyede yasayan mermer yusuf yada saffet gercek adı herne .... ise o 67 ye buyuk yanlıslar hakaretler kufurler saygısızlıklar yapmıştır...
Cogu grgınlık ve laf satasmalarının ana kaynağıda o dur;)
Bırılerıyle hesaplasmak yada kin beslemek derdınde deılız..
MERMER i ALACAĞIZ HEPSİ BU ;)
Saygılar..
67 li !!..
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 14:55 video güzel olmuş.ellerinize sağlık.
eyvallah kardeş beğendiğine sevindim..
teşekkürederim.
serhankaburcuk 13.07.2007, 15:41 Özgür teşekkür ederiz...Güzel bir slayt hazırlamışsın.Ama bunlar sadece bir kaçı dahasıda var yani...
sivaslı yıldız 13.07.2007, 15:43 Evet hoş olmuş ama sanki daha kısa olabilirdi..
Bide fonda keşke Ajda olsaydı :) :) :)
elinize sağlık,
güzel olmuş.
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 16:16 Evet hoş olmuş ama sanki daha kısa olabilirdi..
Bide fonda keşke Ajda olsaydı :) :) :)
:) beğendiğine çok sevındım
Bıdahakınde Kesın Ajda Olur;)
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 16:18 Özgür teşekkür ederiz...Güzel bir slayt hazırlamışsın.Ama bunlar sadece bir kaçı dahasıda var yani...
Tabiki reis bunlar devede kulak:)
demiştim başta icraatlarımızın BİN'de BİR'i :)
en kralı yakında reis;)
SERHAN REİİSS OLEEEEEYYY
SERHAN REİS OLEY SERHAN REİS OLEY SERHAN REİS OLEEEYYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:D
Kardeş eyvallah..
Damarımıza basılmadığı sürece bizim kımseyle ufak bı tartışmamız bıle olmaz..
SİVAS LIYIZ SİVASSPOR LUYUZ GERISI HIKAYE !!!
Ancaaaaaakk ist/ Ümranıyede yasayan mermer yusuf yada saffet gercek adı herne .... ise o 67 ye buyuk yanlıslar hakaretler kufurler saygısızlıklar yapmıştır...
Cogu grgınlık ve laf satasmalarının ana kaynağıda o dur;)
Bırılerıyle hesaplasmak yada kin beslemek derdınde deılız..
MERMER i ALACAĞIZ HEPSİ BU ;)
Saygılar..
67 li !!..
maça kesin gelecektir.hekimbaşıda oturuyor.tesisilerin orada.almak felan olmazda biz getiririz maça.çevre yanlış anlar.zaten sıkıntılıdır buranın insanları.sana söz ilk maça gelecek.biz alırız sadece kimse alamaz.ilk maça veya geleceğiniz maçı haber ver yeter.şu sorun ortadan kalksın.bizde bıktık sizde.sıkıntıları azaltalım.ama almak konusu olamaz.şuan grup ta görevlidir.sorunu olanın önüne koyarız.ne yaparsanız yaparsınız.dediğim gibi bıktık.bunuda buraya yazdım.getircem zorlada olsa maçlara.haydi allaha emanet olun.yoksa sorun yok ortada.kişisel konularada giremeyiz.biz yokken yapmış zaten.biz merkez tayfa temsilciliğini yeni aldık.geçmiş bizi ilgilendirmez.kişisel konu bizi ilgilendirmez.
herşey iyi olacak.saffeti .... et gitsin.abiler dövdü onu.
Tarkan ÇeLik 13.07.2007, 17:15 Tabiki reis bunlar devede kulak:)
demiştim başta icraatlarımızın BİN'de BİR'i :)
en kralı yakında reis;)
SERHAN REİİSS OLEEEEEYYY
SERHAN REİS OLEY SERHAN REİS OLEY SERHAN REİS OLEEEYYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:D
SeRHaaann Reiss ooooooooLEeeeY.. Reis NeRDe, Biz ORdaYız, Biz Reisin hastasıyıZZzzzzzzzzzzzZZ..
OOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOO OO :D :D
SeRHaaann Reiss ooooooooLEeeeY..
Seni ÇekemeyeN BüTün ****LErin SuraTınaaa TüKüüüüRRrr..
OOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOO OO :D :D
sivaslı yıldız 13.07.2007, 18:01 :) beğendiğine çok sevındım
Bıdahakınde Kesın Ajda Olur;)
Eyvallahhh diyelimm.. :) :) :)
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 18:10 Eyvallahhh diyelimm.. :) :) :)
ok reis kendine cok ıyı bak
ey wallah :D
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 18:12 maça kesin gelecektir.hekimbaşıda oturuyor.tesisilerin orada.almak felan olmazda biz getiririz maça.çevre yanlış anlar.zaten sıkıntılıdır buranın insanları.sana söz ilk maça gelecek.biz alırız sadece kimse alamaz.ilk maça veya geleceğiniz maçı haber ver yeter.şu sorun ortadan kalksın.bizde bıktık sizde.sıkıntıları azaltalım.ama almak konusu olamaz.şuan grup ta görevlidir.sorunu olanın önüne koyarız.ne yaparsanız yaparsınız.dediğim gibi bıktık.bunuda buraya yazdım.getircem zorlada olsa maçlara.haydi allaha emanet olun.yoksa sorun yok ortada.kişisel konularada giremeyiz.biz yokken yapmış zaten.biz merkez tayfa temsilciliğini yeni aldık.geçmiş bizi ilgilendirmez.kişisel konu bizi ilgilendirmez.
herşey iyi olacak.saffeti .... et gitsin.abiler dövdü onu.
Bizim onla olan sorunumuz sankı merkez le sorunumuz varmıs gıbı algılandıgı ıcın bunları yazdım kardeş.
tabiki saffetle olan sorunumuz kişiseldir.
aranızdaki çürükleri tesbıt edıp anlamanızı ayrıca tebrik ederim
çalışmalarınızda başarılar yapabılecegımız yardımlarımızın dokunacağı mevzular olursa seve seve;)
1967 dernek serkan20 13.07.2007, 18:32 67 li olmak böyle bişi olsa gerek
1967_CLUB_ÖZGÜR 13.07.2007, 18:39 GEÇMİŞTE 67 GELECEKTE:)
ŞAMPIYON YİĞİDOLAR:)
yigidomustafa58 13.07.2007, 21:00 süper hazırlamışsınız gerçekten eyvallah...
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.07.2007, 22:47 ne diyelim her şey sivas ve sivasspor için özgürüm eline sağlıksağol varol
Daha iyilerini bekliyoruz Özgür... Site sallansın... :)
1967DERNEK_EMRE 15.07.2007, 19:23 özgür Gerçekten harıkasın müthiş bir çalışma valla defalarca kez ızledım az once bıdaha ızledım:)
devamını beklıyoruz reis kendıne ıyı bak
SENI SEVIYORUZ
berlinli1967 16.07.2007, 15:52 ellerine kolların sağlık özgür kardeşim daha dün gibi bilirim seni yüreğini herzaman koydun ve bunla senden doşayı gurur duyduk.
berlinli1967 16.07.2007, 15:58 ÖZGÜRÜM BİRDE BİZİ FAZLA KOYSAYDIN KARDEŞİM BENİM NEYSE DİĞER SLAYTLARDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH DERNEĞİN ADAMLARI NE KADAR MUTLU OLDUĞUNU VE ARAMIZDA HİÇ BİR SORUN OLMADIĞINI GÖRÜN GÖRÜNDE İBRET ALIN BİZ BİRBİRİMİZN KALBİNİ KIRACAK ADAM DEĞİLİZ BİZ ADAM GİBİ ADAMIZ YANİ 1967 GENC TARAFTARLARIZ
berlinli1967 16.07.2007, 16:01 SERHAN REİS OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYY ÖZLEDİM RESİMİ UMMARIM İYİDİR BİRGÜN SENDE SERHAN REİS GİBİ OLASIN ÖZGÜR NE DİYİM SANA DAHA
1967DERNEK_EMRE 16.07.2007, 16:49 SERHAN REİS OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYY ÖZLEDİM RESİMİ UMMARIM İYİDİR BİRGÜN SENDE SERHAN REİS GİBİ OLASIN ÖZGÜR NE DİYİM SANA DAHA
ABİ ZATEN BU PERFORMANSLA DEVAM EDERSE DURUM ONU GOSTERİYOR..
BİZİM DERNEĞİMİZDE HERKES BİRBİRİNDEN CALIŞKANDIR VE DERNEKTE KARDEŞ ORTAMI VARDIR BU ORTAMIDA DEĞİL 1-2 PROVOKATÖR ALAYI GELSE BOZAMAZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZZZ!!!!!!!!!
berlinli1967 17.07.2007, 16:09 eywallah emrem sende bilirsin ortamı herkrez bu zevki yaşamalı herkez ama biz 1967 genc taraftarlar herzaman vardık varolacağız HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ................... .........
ÖZGÜR SÜPER ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA
YER:YOUTUBE
HAZIRLAYAN:sivas585858(video58 )
İÇERİK:1967'Lİ TARAFTARLAR
MÜZİK:MEHTER TAKIMI(ey şanlı ordu)
LİNK:http://www.youtube.com/watch?v=zpsbbjmqCuw
YUKARDAKİ LİNKİ İZLET VE İZLETTİR.HER GRUP HAKKINDA VİDEOLAR OLACAK DEDİK VE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEVAM EDİYOR.BU VİDEO GÜZEL OLDU.ÇÜNKÜ ORDU MARŞI ÇALIYOR.
aferin çocuk yönetimden apaçilere kadar herkesi özetlemişsin
hollywarnrvn 11.10.2007, 17:09 İyi hoş olmuş ama maçlara sizin sayınızın daha çok olmasını bekliyoruz bence taraftar sayınız az
EyüphanAydın 11.10.2007, 17:16 ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLİK TÜM TARAFTAR GRUPLARIMIZ BÖYLE İÇ İÇE OLUR SİVASSPORUMUZUN GELCEĞİ İÇİN HEP STADLARI DOLDURURLAR İNŞALLAH
İ_N_F_İ_A_L 13.10.2007, 15:42 7 DEN 70 E HERKES VAR.SAFLARI SIK TUTUN
|