Orijinalini görmek için tıklayınız : Aytaç Ak
Arkadaşlar bence Aytaç ile Yeni transfer diallo arasında güzel bir rekabet olacak.. Aytaç sakaryaspordaki performansını yakalrsa diallo kulubede oturur...
diallo da çok kaliteli bir oyuncu sivasta olduğu için mutluyum..
hangisi iyi oynarasa o kapar formayi
Dark Force 13.07.2007, 02:40 görmeden bir şey diyemem bakıp görcez...
merkez_emre 13.07.2007, 02:49 Beyler Valla Arkadasın Gusel Bi kariyeri var Aldıgım istihparat dogruysa
4 sene once sakarya kume dusunce malatyaya gitmiş
Sonrada Malatya küme düşmüş
Hayırlısı :D
bence aytaç çok kaliteli bir oyuncu.
ilk topların hepsine müdahale etti manisa maçında.
umarım formayı kapar.
önemli olan sivasspor ve türk futbolunun başarısı...
belli mi olur aytaç iyi bir form yakalar ve milli takıma seçilir..
şimdiden başarılar aytaç....
mayklayk 13.07.2007, 09:08 ben izlemedim bilmiyom görürüz yakında
samet yıldız 13.07.2007, 09:15 en iyisi bir maç o oynasın bir maç o (NASIL FİKİR AMA????)
Beyler Valla Arkadasın Gusel Bi kariyeri var Aldıgım istihparat dogruysa
Tövbe Tövbe :D
Neyse bu senede şampiyon oluruz oda kendi şansızlığını kırmış olur :D
samet yıldız 13.07.2007, 10:10 ya biz forum açmıyomuyuz açılıyorsa biri bana anlatsın lütfen
jakobieen 13.07.2007, 11:25 Beyler Valla Arkadasın Gusel Bi kariyeri var Aldıgım istihparat dogruysa
ciddi ciddi güzel kariyermiş :) ama burası sivas buranın havasını solumak yetiyor ii topçu olmak için :)
jakobieen 13.07.2007, 11:31 iki sene öncesi bi fener maçında maçın adamı bile olmuş :)
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/2004-05/2004-05fbhafta27.html
jakobieen 13.07.2007, 11:34 Aytaç Ak'ın hayatı roman..
Futbola, ilk antrenörü Tevfik Tetik'in teşvikiyle Sakarya'nın Harmanlık takımında başladığını anlatan Aytaç, henüz ortaokulu yeni bitirmişken yaşadığı büyük felaketi, ''Sakarya'da 5 katlı bir binanın 2. katında oturuyorduk. Depremde ablamların ve benim odalarımız açıkta kaldı, annemle babam ise üzerlerine kolon düştüğü için hayatlarını kaybettiler :( :( . Bundan sonra hayata sıfırdan başlamak zorunda kaldım. Depremden sonra İstanbul'da Eresin Turizm Otelcilik Okulunda burslu olarak okudum. Bu arada sosyal aktivite olsun diye Galatasaray'ın altyapısına gitmeye başladım. Fakat Florya, bulunduğumuz yere çok uzak olduğu için Güngörenspor'a geçtim. Orada da 1 sene oynadıktan sonra zorlandım ve Sakarya'daki eski takımıma döndüm. Bir yandan İstanbul'da okurken, bir yandan da hafta sonları otobüsle Sakarya'ya giderek maçlarda oynuyordum.'' dedi.
Sakaryasporlu bazı yöneticilerin kendisini izlediğini ve beğendiğini kaydeden Aytaç, ''Bana profesyonellik teklif ettiler. Ben de kabul ettim ve Sakaryaspor ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra 2 yıl bu takımın formasını giydim'' dedi.
Sakaryaspor'un ligden düşmesiyle birçok teklif geldiğini Ancak tercihini Malatyaspor'dan yana kullandığını ifade eden Aytaç Ak, ''Ancak Malatyaspor'dayken ciddi bir sakatlık yaşadım. Bu arada kulüpte Hikmet Karaman teknik direktörlüğe getirilmişti. Sakatlığım yüzünden Hikmet hocama kendimi ispat edemedim. Bu sezon başında da Ankaragücü'ne transfer oldum. Ankaragücü ligde bana göre çıkış yapabilecek 3-4 kulüpten biri. Büyük umutlarla gelmiştim. Fakat ligin 4. haftasında Ankaragücü'nde eski hocam Hikmet Karaman göreve getirildi. Hikmet hocama burada kendimi kanıtlamak istiyorum. Bana bir şans verirse büyük bir çıkış yakalayacağımdan eminim.'' dedi.
Malatyaspor'a transfer olurken kazandığı parayla Sakarya'daki kardeşlerine yardımda bulunduğunu belirten Aytaç, ilk antrenörü Tevfik Tetik'in hakkını ödeyemeyeceğini ve minnettar olduğunu söyledi.
Futbolla birlikte Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünde öğrenimini de sürdüren Aytaç, Ankaragücü ile maç başı ücret karşılığında anlaştığını bundan sonra kazanacağı ilk parayla kendisine bir ev almak istediğini sözlerine ekledi.
şimdi hangisi oynuyo defan adamı oldu çok murat diallo aytaç hakkı....
Aytaç ilk geldiğinde söyledim. Gerçekten iyi kesici. Ağabeyi Orhan Ak gibi. Teknik konusunda sıkıntısı oalabilir. Geçn yıl Anakaragücünde akadro dışı kladığını hatırlıyorum
mertarcan 22.07.2007, 17:22 SİVASSPORLU olmak ayrıcalıktır. Hayırlı olsun Aytaç
Arkadaşlar bence Aytaç ile Yeni transfer diallo arasında güzel bir rekabet olacak.. Aytaç sakaryaspordaki performansını yakalrsa diallo kulubede oturur...
diallo da çok kaliteli bir oyuncu sivasta olduğu için mutluyum..
Herhalde daha stoper transferi yapmayacağız. Belki de Hakkı kulübede oturacak. Ama bildiğim birşey varsa o da Aytaç'ın bende iyi bir izlenim bıraktığı.
ceza_tolga_rep 22.07.2007, 17:44 valla izlemediğim için bişey sölemiyecem.
SVS_5858 22.07.2007, 22:22 Stporlerin çok olması Sivassporumuz için iyi rekabet başarı getir iyi olan formayı kapar bu da Sivaspor'un işine yarar ben aytaçıda begendim saglam bi defans
Her maç son dakikalarda oyuna giriyor. Özellikle son dakikalara tek farklı galip girdiğimiz maçlarda defansa takviye olarak hocamız genelde Aytaç'ı alıyor.
Daha fazla forma giyme şansı olsa kendini göstereceğine inanıyorum ama DİALLOnun hakkını yememek lazım oda çok güzel futbolcu...AYTAÇ AK herhangi bir maçta 90 dk oynarsa nasıl bir futbol oynadığını görmüş oluruz...
BirSubat2oo7 03.07.2008, 12:34 Başarılar dilerim sana.Takımımıza verdiğin katkılardan dolayı teşekkürler.
abdullah58 03.07.2008, 12:35 Başarılar dilerim sana.Takımımıza verdiğin katkılardan dolayı teşekkürler.
EVET SANIRIM YANILMIYORSAM
ALANYADA KENDI KALEMIZE GOL ATARAK BIZI KUPADAN ELENMEMIZE SEBEP OLMUSTU
BASKADA BASARISI YOK
VARSA YAZ BILELIM
BirSubat2oo7 05.07.2008, 23:06 İlk avrupa maçımıza İntertoto Cup'ta çıktık.Karadağ ekibi Grbalj karşısında ilk maçta oynamış olsanda/oynamamış olsanda, göstermiş olduğun hazırlık çalışmaları için teşekkür ederim.
Herşey Sivasspor için.
yigidomustafa58 06.07.2008, 23:57 Aytaç değişik bir futbolcu gerçekten ben çözemedim o adamı...
şafak58_35 07.07.2008, 01:08 hayırlısı olsun pek yakından bilmiyorum ama sakaryadan geşmiş o yüzde kalitesinden şüphem yok...
Eski komşum Aytaç kardeşime başarılar diliyorum.Aytaç kardeşim seni sürekli takip ediyorum ve seninle gurur duyuyorum.Hayat geçmişte seni kötü sınadı biliyorum ama geleceğin çok parlak ve güzel olacak İnşallah başarılarla dolu bir hayat dileğiyle mutluluklar kardeşim.Cezmi
kaya0758 09.07.2008, 17:23 aytaç çok espirili birisine benziyo.
Divriği58- 09.07.2008, 17:30 EVET SANIRIM YANILMIYORSAM
ALANYADA KENDI KALEMIZE GOL ATARAK BIZI KUPADAN ELENMEMIZE SEBEP OLMUSTU
BASKADA BASARISI YOK
VARSA YAZ BILELIM
bide çaykurrize maçında gecen yıl son dakkada rıze kalesıne gıden topu kafayla çizgiden çıkarıp sivasın galıbıyetını önlemişti
titizyiğido 09.07.2008, 18:05 bülent hoca adaletli insandır formayı kim hakederse ona verir
Kiralık gittiği Diyarbakır'dan geri dönmüş, antremanlara başlamış.
|