Orijinalini görmek için tıklayınız : GRUP'umuz Belli Oldu
Anatolia1908 13.07.2007, 23:06 4. GRUP
LÜLEBURGAZSPOR
ANADOLU ÜSKÜDAR 1908
MUSTAFAKEMALPAŞASPOR
BEYKOZ 1908 A.Ş.
BEYLERBEYİ A.Ş.
BİLECİKSPOR
YALOVASPOR
BURSA MERİNOSSPOR A.Ş.
GÖLCÜKSPOR
KÖRFEZ BELEDİYESPOR
KÜÇÜKÇEKMECESPOR
ORHANGAZİ GENÇLERBİLİĞİ
ORHANGAZİSPOR
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ
YILDIRIM BOSNASPOR
ZONGULDAKSPOR
basarilar anadolu uskudar 1908............
Ss--58--Ss 13.07.2007, 23:58 ANADOLU ÜSKÜDAR TAKIMIMIZA BASARILAR DILERIZ...
sivas_kangallı 14.07.2007, 00:14 ANADOLU ÜSKÜDAR TAKIMIMIZA gönülden başarılar.
Basarilar dileriz anadolu üsküdarspora.Saygilarimla...
yigido_furkan 14.07.2007, 00:44 basarılar Anadolu Üsküdara inş. busene 2.lige yükselir hiç trasnfer yaptımı Üsküdar bilgisi olan varmı?
ceza_tolga_rep 14.07.2007, 01:02 hayırlı maçlar dilerim.....................
merkez_emre 14.07.2007, 02:03 basarılar üsküdarimiza
umarı ii bi sezon gecirirsiniz
oguzhan_1616 14.07.2007, 09:54 anadolu üsküdar hangi şehirin takımı ki başarılar diliyorsunuz
Divriği58- 14.07.2007, 10:01 anadolu üsküdar hangi şehirin takımı ki başarılar diliyorsunuz
helal be sonunda dogru bısey soyleyen cıktııı
BENDE BAŞARILAR DİLİYORUM AMA D.Ç DİVRİĞİSPORA
anadolu üsküdar hangi şehirin takımı ki başarılar diliyorsunuz
üsküdarı aldıkya onun içi n başarılar dilioz oda bizim takımımız
samet yıldız 14.07.2007, 10:54 anadolu üsküdar hangi şehirin takımı ki başarılar diliyorsunuz
birir aydınlatsın bizi ............
58ikose58 14.07.2007, 11:12 D.Ç.D. VARKEN ANADOLU ÜSKÜDAR BAŞARILAR DİLEMEK AYIP OLUR
Anatolia1908 14.07.2007, 11:13 istanbul un takımı..taraftarının sizin istanbuldakı her macınıza seyırcı degıl taraftar olarak geldıgı takım .. birinin sizi aydnlatmasına gerek yok BİZ ÜSKÜDARLIYIZ...
yigidolar06 14.07.2007, 12:07 helal be sonunda dogru bısey soyleyen cıktııı
BENDE BAŞARILAR DİLİYORUM AMA D.Ç DİVRİĞİSPORAUYAN UYAN ÜSKÜDARDA SABAH OLDU (Bizler 30 yıldır ÜSKÜDAR dayız Sivasspor başkanında ilgilenmesiyle İstanbulda yaşayanlar olarak mutlu olduk) İstanbulda anadolu yakasında yaşayanlar olarak ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPORU SEVİYORUZ SEVDİRECEĞİZ
Başarılar... Hayırlı olsun... Umarım sezon sonunda grupta kazanan siz olursunuz...
yigido_adem 14.07.2007, 13:51 anadolu uskudar takimimiza basarilar diliyorum insallah seneye 2 lig deyiz
yigidomustafa58 14.07.2007, 13:54 haydi hayırlısı olsun bol gollü bir lig olması dileğimle
"ANADOLU ÜSKÜDAR 1908" başarılar dilerim
Hadi bakalım hayırlı olsun. Yeni sezonda başarılar dilerim.
ÜSKÜDAR ANADOLU HAK EDİYOR.ÇINARA DESTEK.ÜSKÜDARIN KÖYÜYDÜ YAHU ÇEVRELERİ.BÖYLE BİR YER ÜSKÜDAR.ESKİ RESİMLER YAYINLANMIYOR Kİ GÜZELLİKLERİ PAYLAŞALIM.ASLINDA KULÜP YAYINLAMALI.
KÖRFEZİ EZİN ÜMRAN İÇİN.
cenk5821 14.07.2007, 15:47 heyy ne dionuz anadaolu uskudar sivvasspor kardes takim daha dogrusu oda bizim takimimiz oyle degilmii
Divriği58- 14.07.2007, 16:05 İNŞAALLAH ANADOLU ÜSKÜDAR SENEYE KÜME DÜŞER DE SİVAS ANLAR BELKİ DİVRİĞİYE DESTEK VERMESI GEREKTIGINI AMA TABI BIZIMKILER YINE ANLAMAZ ONCE TOKAT DI SIMDI USKUDAR BAKALIM ILERDE NOLUCAK SU DESTEGI DIVRIGIYE VERSELERDI DIVRIGIYI SAMPIYONDU CUNKU USKUDARDAN IYI KADROSU VAR USKUDAR SENE BASINDA KUME DUSUYODU SIVASSPOR 3-4 TANE KIRALIK ADAM GONDERDI USKUDAR DUZELDI ONLARI DIVRIGIYE VERSE
SIMDI DIVRIGI BU SIKINTILARI YASAMAZDIII
Tarkan ÇeLik 14.07.2007, 16:58 İNŞAALLAH ANADOLU ÜSKÜDAR SENEYE KÜME DÜŞER DE SİVAS ANLAR BELKİ DİVRİĞİYE DESTEK VERMESI GEREKTIGINI AMA TABI BIZIMKILER YINE ANLAMAZ ONCE TOKAT DI SIMDI USKUDAR BAKALIM ILERDE NOLUCAK SU DESTEGI DIVRIGIYE VERSELERDI DIVRIGIYI SAMPIYONDU CUNKU USKUDARDAN IYI KADROSU VAR USKUDAR SENE BASINDA KUME DUSUYODU SIVASSPOR 3-4 TANE KIRALIK ADAM GONDERDI USKUDAR DUZELDI ONLARI DIVRIGIYE VERSE
Sen nasıl Sivassporlusun ki Böyle konuşuyosun?? Anlaşılan sende Cahillerden birisin.. :D :D Anadolu Üsküdar 1908 takımı Sivassporumuzun Kardeş takımıdır.. 3.Ligdeki amatör klübüdür... Böyle densiz densiz konuşma.. Bilmediğin şeylere sakın birdaha yorum yapma..
Anadolu Üsküdarımıza başarılar Dileriz..
Anatolia1908 14.07.2007, 20:12 İNŞAALLAH ANADOLU ÜSKÜDAR SENEYE KÜME DÜŞER DE SİVAS ANLAR BELKİ DİVRİĞİYE DESTEK VERMESI GEREKTIGINI AMA TABI BIZIMKILER YINE ANLAMAZ ONCE TOKAT DI SIMDI USKUDAR BAKALIM ILERDE NOLUCAK SU DESTEGI DIVRIGIYE VERSELERDI DIVRIGIYI SAMPIYONDU CUNKU USKUDARDAN IYI KADROSU VAR USKUDAR SENE BASINDA KUME DUSUYODU SIVASSPOR 3-4 TANE KIRALIK ADAM GONDERDI USKUDAR DUZELDI ONLARI DIVRIGIYE VERSE
terbıyesızlık yapma bızı buraya agabeylerın davet etıı bızde agabeylerımızın soyledıklerını yayınlıyoruz konustugunu kulagın duyuyor mu yasın başın kac? ben sahsen trabzonluyum trabzonspor un paf futbolcularına kadar hepsını tanıyorum ılgılendıgı klublerı bıle bılıyorum kaldı kı sen nasıl sıvaslısın takımının pılot takımınından haberın yok kı ustelık boyle terbıyesızce konusuyorsun.. bilmdiğin şeyler var ama senın yaptıgın terbıyesızlıktır bu.. ayrıca uskudarın ıyı kadrosu var evet ama sızden gelen 3-4 tane futbolcuyla olmadı bu ısler göz boyamalara aldanmayın o 3-4 futbolcu sezon basında da vardı ama son 7 haftada super performans gosterdıler aferım o cocuklara ama 3-4 futbolcu lıgde bıraktı dıyorsun kardes soylesene bana ozmn 11 kişi değil 4 kişi cıksın uskudar sahaya dıgerlerıne ne gerek var unutma futbol takım oyunudur bunun yannda ınanc da onemlı anlıomusun yaşamadn bılemezsın ..
Divriği58- 14.07.2007, 20:12 Sen nasıl Sivassporlusun ki Böyle konuşuyosun?? Anlaşılan sende Cahillerden birisin.. :D :D Anadolu Üsküdar 1908 takımı Sivassporumuzun Kardeş takımıdır.. 3.Ligdeki amatör klübüdür... Böyle densiz densiz konuşma.. Bilmediğin şeylere sakın birdaha yorum yapma..
Anadolu Üsküdarımıza başarılar Dileriz..
NASIL SIVASSPORLU OLDUGUM VE EGITIM DUZEYIM BENI ILGILENDIRIR SEN ONCE MILLETIN GORUSUNE SAYGI DUYMAYI OGRENECEK KADAR BILGILI OL EMIN OLKI BU BILE SANA YETER USKUDAR SIVASIN KARDES TAKIMI DIYOSUN BENDE BUNU ELESTIRIYORUM ZATEN DIVRIGI SPOR DURURKEN NEDEN USKUDAR ???????? CEVABINI SEN VER ONCE SU SORUMUN SONRA DENSIZ KONUSUP KONUSMADIGIMA KARAR VER HA DIVRIGISPORA COK YARDIM EDERSIN COK DA ZENGIN TAKIMSINDIR O ZAMAN USKUDARI DA AL AMA SENIN ELINDE DIVRIGI DURURKEN NIYE ISTANBUL TAKIMINI TOKAT TAKIMINA YARDIM EDIYOSUN KI BUNUN MANTIKLI TARAFI VARSA YINE SOYLE SAYGIDERGER BANA DENSIZ DIYE HITAP EDEN ARKADASIM
AHHAHHA AYRICA HEM USKUDAR SUAN 3 LIGDE BEN AMATORE DUSSUN DIYORUM SEN BANA YAZININ SON BOLUMUNDE USKUDARSPOR SIVASIMIZIN 3.Ligdeki amatör klübüdür SEN DIYOSUN AMATÖÖRRR DİVRİGİ SPOR PROFESYONEL AMA ONUDA ARASTIR GERÇİ ÜSKÜDARSPORDA PROFESYONELDE SEN HEM BANA CAHİL DE HEM ÜSKÜDARIN PROFESYONEL OLDUGUNU BILME AMATÖR KULUP DE HAAHHAHHA ALLAH IYILIGINI VERMESIN
Divriği58- 14.07.2007, 20:16 terbıyesızlık yapma bızı buraya agabeylerın davet etıı bızde agabeylerımızın soyledıklerını yayınlıyoruz konustugunu kulagın duyuyor mu yasın başın kac? ben sahsen trabzonluyum trabzonspor un paf futbolcularına kadar hepsını tanıyorum ılgılendıgı klublerı bıle bılıyorum kaldı kı sen nasıl sıvaslısın takımının pılot takımınından haberın yok kı ustelık boyle terbıyesızce konusuyorsun.. bilmdiğin şeyler var ama senın yaptıgın terbıyesızlıktır bu.. ayrıca uskudarın ıyı kadrosu var evet ama sızden gelen 3-4 tane futbolcuyla olmadı bu ısler göz boyamalara aldanmayın o 3-4 futbolcu sezon basında da vardı ama son 7 haftada super performans gosterdıler aferım o cocuklara ama 3-4 futbolcu lıgde bıraktı dıyorsun kardes soylesene bana ozmn 11 kişi değil 4 kişi cıksın uskudar sahaya dıgerlerıne ne gerek var unutma futbol takım oyunudur bunun yannda ınanc da onemlı anlıomusun yaşamadn bılemezsın ..
FUTBOL TAKIM OYUNU AMA ONA BAKARSAN GS YI UEFAYI HAGI POPESCU TAFAREL HAKAN SUKUR SUAT ALDIRDI EEE SAYIYORUM 5 OYUNCU EE GS O ZAMAN 5 OYUNCUMUYDU TABIKI DIGERLERININDE KATKISI VAR BEN YOK DEMEDIM KI AMA GS YI SAMPIYON YAPAN YANI USKUDARI BASARILI YAPANDA BU ADAMLAR AYRICA PILOT TAKIMDAN VE ONA YAPILAN YARDIM DAN HABERIM VAR KI BOYLE KONUSUYORUM AYRICA BENCE TERBIYESIZLIK YAPMIYORUM SAYET BENIM YAPTIGIM TERBIYESIZLIKSE SENIN YAPTIGIN ANA AVRAT DÜZ GİTMEK ONU DA BİLESİN
Anatolia1908 14.07.2007, 20:37 FUTBOL TAKIM OYUNU AMA ONA BAKARSAN GS YI UEFAYI HAGI POPESCU TAFAREL HAKAN SUKUR SUAT ALDIRDI EEE SAYIYORUM 5 OYUNCU EE GS O ZAMAN 5 OYUNCUMUYDU TABIKI DIGERLERININDE KATKISI VAR BEN YOK DEMEDIM KI AMA GS YI SAMPIYON YAPAN YANI USKUDARI BASARILI YAPANDA BU ADAMLAR AYRICA PILOT TAKIMDAN VE ONA YAPILAN YARDIM DAN HABERIM VAR KI BOYLE KONUSUYORUM AYRICA BENCE TERBIYESIZLIK YAPMIYORUM SAYET BENIM YAPTIGIM TERBIYESIZLIKSE SENIN YAPTIGIN ANA AVRAT DÜZ GİTMEK ONU DA BİLESİN
hehhh kendı tuzagına kendın düştün..değerli kardeşim bak kardeşim diyorum cunku senın gıbı aşağılayıcı ok küme düşsün falan dıcek bırı deılım soyle bana yapılan yardımı ?
ben senın o 3-4 tane basarılı dedıgın oyunculara klub bınasında her aksam yanındaydım soyle gıt o oyuncuları bul salıhı bul sor sızı yalnız bıraktılar mı yonetım mı sıze destektı sor alı turan(üsk gecen donemkı baskanı) ın mı yuzunu daha cok goruodun muratların salıhlerın emırlerın ozerlerın aykutların nıhatların mı sor ?
burda soylenmesı gereken seyler degıl bunlar ama kendın ıstedın .. anlatmamı ıstersen reis den onay aldıktan sonra herseyı acıkca anlatırıım sana .. bu işler sennın gazatede okudugun gıbı gıtmıyor .? yonetımınız akıllı davrandıgı ıcın uskudarı paf takım yaptı cunku koskoca ıstanbul bı ton sıvaslı var soylesene sıvastan cıkıcak futbolcumu daha cok ıstanbuldan mı ? soyylersene hangısı daha yararlı olur .. senın yasadıgın kentın takımını bana anlattırman da hiç hoş değil çünkü sivaslı olan sensın .. biz mecnun baskanımızın,murat şahin abimizin,sonmez abimizin,denız abımızın destegındne baska destek gormedık bu sene trıbunde yalnız bız vardık anlıomusun bu ısler senın gazateden okudugun gıbı degıl .. degerlı dostum
emir1908 14.07.2007, 20:40 Bizim amatöre düşmemiz divriğe yaramaz sivasada zarar verir bunu unutma bu klup para edyor amatöre düşerse bu para bosa gider öncelikle kıskanma bizi olm seninm oynadıgın ligin kalitesiyle bizim oynadıgımız ligin kalitesi çok farklı burası istanbul-üsküdar herkese gider anladın
Divriği58- 14.07.2007, 20:42 hehhh kendı tuzagına kendın düştün..değerli kardeşim bak kardeşim diyorum cunku senın gıbı aşağılayıcı ok küme düşsün falan dıcek bırı deılım soyle bana yapılan yardımı ?
ben senın o 3-4 tane basarılı dedıgın oyunculara klub bınasında her aksam yanındaydım soyle gıt o oyuncuları bul salıhı bul sor sızı yalnız bıraktılar mı yonetım mı sıze destektı sor alı turan(üsk gecen donemkı baskanı) ın mı yuzunu daha cok goruodun muratların salıhlerın emırlerın ozerlerın aykutların nıhatların mı sor ?
burda soylenmesı gereken seyler degıl bunlar ama kendın ıstedın .. anlatmamı ıstersen reis den onay aldıktan sonra herseyı acıkca anlatırıım sana .. bu işler sennın gazatede okudugun gıbı gıtmıyor .? yonetımınız akıllı davrandıgı ıcın uskudarı paf takım yaptı cunku koskoca ıstanbul bı ton sıvaslı var soylesene sıvastan cıkıcak futbolcumu daha cok ıstanbuldan mı ? soyylersene hangısı daha yararlı olur .. senın yasadıgın kentın takımını bana anlattırman da hiç hoş değil çünkü sivaslı olan sensın .. biz mecnun baskanımızın,murat şahin abimizin,sonmez abimizin,denız abımızın destegındne baska destek gormedık bu sene trıbunde yalnız bız vardık anlıomusun bu ısler senın gazateden okudugun gıbı degıl .. degerlı dostum
HAKLISIN ONUN ICIN USKUDAR DA YAPTIGIMIZ SECMELERDE 500 OYUNCUDAN 1 TANESI BILE BEGENILMEDI DEMEKKI USKUDAR FULBOL CENNETIIIII
AMA SIVASIN AMATOR TAKIMINDAN IBRAHIM TORAMANLAR HAYRETTINLER CIKIYO BUNLARI DEGERLENDIRMEK LAZIM HALADA DIYORUM USKUDAR KUME DUSSUN BUNU ASAGILAMAK SAYIYOSAN DAHA SENI KAAELE BILE ALMAM
AYRICA BANANE YANINDA OLURSAN OL O 3-4 FUTBOLCUNUN
DIGER DEDIIKLERINDEN DE PEK BISEY ANLAMADIM AMA NE DERSEN DE USKUDAR KUME DUSSUN
AYRICA SIVASDANMI USKUDARDANMI DIYOSUN USKUDAR DA 500 FUTBOLCUDAN 1 I BILE BEGENILMIYOO AMA SENIN HOR GORDUGUN SIVAS A BESIKTAS GELIP FUTBOLCU YETISTIRMEK ICIN OKUL ACIYOOO BUNA CEVABIN NEEEE
Divriği58- 14.07.2007, 20:44 Bizim amatöre düşmemiz divriğe yaramaz sivasada zarar verir bunu unutma bu klup para edyor amatöre düşerse bu para bosa gider öncelikle kıskanma bizi olm seninm oynadıgın ligin kalitesiyle bizim oynadıgımız ligin kalitesi çok farklı burası istanbul-üsküdar herkese gider anladın
ÜSKÜDARDA 3 LİG DİVRİGİDE EEE NEYIN KALITESII BIZ TEK BASIMIZA AYAKDA DURUYORUZ SIZIN LIG B DEN DUSERKENKI HALINIZI GORDUK HERKES BIRBIRINE GIRMISTIII NOLDUGU BELLI DEGILDI DAHA ILK 8 MACTAN HERKES DEDI TAMAM USKUDAR KUME DUSTU DIYE HATIRLA O YILLARI SIVAS DESTEK CIKMASA GECEN YILDA AMATORE DUSUYODUN DIVRIGI TEK BASINA HEMDE ANADOLU TAKIMI SIZIN GIBI ISTANBUL TAKIMI DEGIL YINEDE AYAKDA DURUYOOO
svs_çapkın_58 14.07.2007, 20:46 d.ç divriği spora başarılar beyler
emir1908 14.07.2007, 20:47 Bırak koç bu işleri adam olan ayakta kalır hadi yol al biz takımımıza kötü laf söyletmeyiz akıllı ol burası karısmasın
Anatolia1908 14.07.2007, 20:51 guzel kardesım 500 futbolcu dedıgınınden kastın heralde su 16 yas secmelerıydı .. orda sıze 1 gozuktu en az 5 kişi secıldı o secılenler a takıma secılmıcektı uskudar ın paf takımında oynıcaktı ..
ayrıca banane yanında olursan ol o 3-4 futbolcunun demenle işi bitirdin zaten sen sivaslı olamazsın ya da kanında bişeyler var o 3-4 dediğin insanlar senın şehrinin cocuklarrı hepsi sivaslı sen nasıl kendı sehrının ınsanlarına sahıp cıkmıyorsun ?
ONLAR BENIM,BİZİM KARDESIMIZ kardes sen istedigin icin yazdım olanları yanı anlıomusun onlar burda yalnız deıl bız varız .. ama sen anlamamakta kıtlık cekıyorsun ..
Senın demen ıle üsküdar düşmez ama buraya yazılanları okuyan baskanlar da var yanılmıyorsam senın yazdıkların senıde düşürmez burda yazılanlar yazdıkların okunacagı ıcın senı şahsi olarak etkilemez ama korudugun takımı etkiler...
aklının yettıgı kadar anla
Ben senın durumuna dşüp takımını kotulemem asla ben sterım kı divriği daha üst kümelere gelsin... hee bu arada http://www.turkfutbolu.net/tumligler/istlig1.htm TIKLA karde s 1914-1915 den itibaren bak eski istanbul-türkiye liglerine ANADOLU nerelerde bıtırmıs .. senın ugrasmaya yeltendıgın klubu sen değil dedelerin bilir .. BAna da dedem anlatmıştı..
Divriği58- 14.07.2007, 20:53 Bırak koç bu işleri adam olan ayakta kalır hadi yol al biz takımımıza kötü laf söyletmeyiz akıllı ol burası karısmasın
SEN TAKIMINA LAF ETTIRMESSEN BENDE ETTIRMEM ..SEN AYAKTASIN BIZ YERDE MIYIZ ..YOL ALMASI GEREKEN BIRI VARSA O DA USKUDARLILARR SEN ISTESEN DE KOTU LAF SOYLEYEN YOK ZATEN .. BENCE SEN AKILLI OL ISTERSEN KARISTIR SONUCUNA KATLANIRSIN ........
AMA SUNU DA IYI BIL SENIN YERINDE OLSAM BENDE BURDA SENIN YAZDIKLARINA BENZER SEYLERI YAZARIM MIS GIBI 1 LIG KULUBU DESTEGI VERIYO BIZE AYAKTA TUTUYOO BIZI OYUNCU YOLLUYO MADDI MANEVI HER DESTEGI VERIYOO BEN OLSAM BEN DE SENIN YAPTIKLARINI YAPARDIMMMMMMMM
BU ARADA BURANIN KARISMASINI BEKLIYORUMMMMM!!!!!!!! BIZ KLAVYE REISLIGI YAPMIYORUZZZZ TERBIYESIZLIK HIC YAPMIYORUZ HELE SENIN GIBI MAHALLE AGIZIYLA HIC KONUSMUYOOO KIMSEYI DE TEHDIT ETMIYORUZ .. SADECE DUSUNCEM OLAN VE HALA DEGISTIRMEDIGIM DUSUNCEMI BURDA DEKLARE EDİYORUMM USKUDARSPOR KUME DUSSUN SIVAS USKUDARA DESTEK VERMEKLE HATTA ETTIGINI ARTIK ANLASIN SIVASIN AMATOR KULUPLERINE ONUN DISINDA DIVRIGI SPORA YARDIM ETSINNNN HALA AANLAMADINIZ MI USKUDARDA SECME YAPTIK 1 TANE ADAM CIKMADI YAAA 500 KISIDEN BAK 1 TANE DIYORUM COK DIYII ONU SIVASTA YAPSALAR 3 ADAM CIKARDI EN AZ BUNUDA IDDA EDIYORUM BENIM DAVAM SIVASSPOR SIVASA YATIRIM YAPSIN SIVASLI GENCLERIN ONUNU ACSIN... SENIN USKUDARINA LAF ETMIYORUM BUNU BILE AYIRT EDEMIYOSUN
Anatolia1908 14.07.2007, 20:57 bızım de klavyede reıslık yapmıcamız ortada ıstanbuldakı maclarda varmıydın sıvas maclarında ? ordan tanırsın belkı arkadasımın gıderı sana sıvas a deıl cunku onca kısıden bı sen ters konusuosun ayrıca emır1908 nickli kardese sokak agzı demıssın sokak agzı ıle konusan sensın dostum yok düşsün falan..
senle her turlu konusmaya devam ederım cunku her cevabına benımde cevabım var buna emın ol boş konusuyorsun cunku bılmedıklerın var hersey reel ortamda paylaşılmaz.
yonetıcılık-ynetılmek ve yonetmek kolay ısler degıldır ..
üsküdar dediğin semt 600,000 nufuslu bı semttır dıkkatını de cekerım
Divriği58- 14.07.2007, 23:14 BENDE TARTISIRIM HER TURLU YALNIZ BURDA BI YANLISLIK VAR BENIM FARKLI YORUMLARA YAZDIGIM MESAJLAR HEPSI BIR TUTULUP KESILIM EMIR1908 E VERDIGIM CEVABA EKLENMIS BU YANLIS BIR DURUM EMIR ALINABILIR BEN BUNLARI FARKLI ARKADASLARA CEVAP OLARAK YAZMISTIM BI YANLIS ANLASILMA OLMASIN SITE YONETIMI NEDEN BOYLE BISEY YAPTI ANLAMIS DEGILIM YAZILARIMIZ HEP SILINMIS SEBEBI BELIRTILIRSE MUTLU OLUR VE BIR KUSUR ISLEDIYSEK DAVRANISLARIMIZI ONA GORE DUZELTIRIZ
AYRICA USKUDAR 600.000 DEMISSIN SONUCTA ONEMLI OLAN USKUDAR SPORA VERDIKLERI DESTEKTIR ONA BAKARSAN 7 MILYON SIVASLI VAR TURKIYENIN EN COK TARAFTARI SIVASDA O ZAMAN SAYI DEGIL GERCEK TARAFTAR A BAKMAK LAZIM 600 BIN OLMAN BENI ILGILENDIRMEZ
Anatolia1908 15.07.2007, 09:32 benımle olmanlı falan da konusma bak resımdekı gozluklu cocuksun daha genc cocuksun ogrenıcek cok seyın var senın be dostum bırdaha dıyorummmmmm futbol dısardan goruldugu gıbı deıldır..
yigido_furkan 15.07.2007, 11:53 Anadolu Üsküdara Basarılar inş. bu sene şampiyon olup 2.lige yükselir
Besyo_cu 15.07.2007, 13:18 Bir genclerbirliği dahamı bu darıca genclerbirliğide cıkar 1.lige :D
Tarkan ÇeLik 15.07.2007, 18:40 Densiz insanlarla internet üzerinden muhabbeti uzatmaya gereK yok.. Anadolu üsküDar kardeşimizdir.. Başarılar dileriz..
Anatolia1908 15.07.2007, 23:34 Densiz insanlarla internet üzerinden muhabbeti uzatmaya gereK yok.. Anadolu üsküDar kardeşimizdir.. Başarılar dileriz..
saol kardeşim baştacısın
dedıgın gıbı...
emir1908 16.07.2007, 00:13 Eyvallah Öncelikle Arkadaşlar bizde burda terbiyesizlik yapabilirdik ama bize yakışmaz dostlarımıza arkadaşlarımıza kardeşlerimize abilerimize ayıp olur divriğispor küme düşmesin inş.başarılı olur demek düşer bize inş.sivassporun desteğiyle bu ligden bu sene 100 yılımızda bir üst lige çıkıcaz
gurup çok zorlu gecen senenin son macları performansı yakalnır ligede iyi başlanırsa 2. lige adını yazdırır üsküdar temennim o.
SivasLady 31.08.2007, 10:09 anadolu Üsküdara basarilar dilerim
Insallah bu sezon daha iyi gecer
Anatolia1908 31.08.2007, 23:46 bu sezon şampiyonuz gibime geliyor..
cok guzel takım kurduk
güzel gunler geldi çattı
100.yılımızın içindeyiz..
|