Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS TUNİNG´E DOYACAK
SivasSpor.Com 13.07.2007, 22:21 http://www.sivaslilar.net/images/stories//food/stpiknik.jpg
Sivas Tunıng tarafından 15 Temmuz 2007 Pazar günü kongre müzesi Bahçesinde düzenlenecek olan oto aksesuarları fuarına ilgi bekleniyor.
Organize hakkında bilgi veren tuning genel koordinatörü Rüştü Elmas Fuara Almanya, Fransa, Belçika ülkeleri ve Tokat, Ankara, İstanbul, Kayseri ve Adana illerinden de katılım olacağını söyledi. Elmas, Sivas Tuning yaz buluşmasında otomobil ve Sivas gönüllülerini buluşturacaklarını Oto Modifiye, Oto Hi-Fi ve Aksesuarları fuarımızda meşale showları, Dj Aslan ve dans gösterileri, sürpriz organizasyonlar ve kupa töreni yer alacağını söyledi.
malesef orda olamicam cunku sivasa 15 temmuzda yola cikip 16 temmuzda orda olacam insallah gitmeyi cok isterdim
Ss--58--Ss 13.07.2007, 22:57 malesef bende olamıcam cunku ben didimde kalıyorum.ama didimtuninge yigidoları bekleriz......
yigidomustafa58 14.07.2007, 13:04 neşeli vakitler geçirmeniz dileyimle bende yokum malesef size kolay gelsin.Allaha emanet olun...
Emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkürler, Sivas'ta böyle bir organizasyon yaptıkları için.
Biz İstanbul'da olsak da kalbimiz orada...
samet yıldız 14.07.2007, 15:39 inş. güzel vakit geçirirler bende gelmeye çalışcam
Tarkan ÇeLik 14.07.2007, 15:55 1967 Genç Sivasspor Taraftarlar derneği olarak orada olacağız.. Tüm Sivaslı Kardeşlerimizi bekleriz..
samet yıldız 14.07.2007, 17:14 gün boyumu olacak ona göre kendimiz ayarlıyalım
Saat kaçta başlıyor. Gerçekten önemli bir detay.
SivasLady 14.07.2007, 20:59 Saat kaçta başlıyor. Gerçekten önemli bir detay.
tüm gün sürdügüne göre sabah erkenden baslar :)
bilgilere göre 8.00 - 00.00
cok güzel bir organizasyon yapildi
emegi gecen herkese cok tesekkürler
insallah yarin ziyaretci akinina ugrarlar
eglenceli gececeginden eminim
imkani olan gitsin
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.07.2007, 21:16 tunik toplantısını benim nargile mekanında yaptık çok güzel geçti inşallah yarınki tunik buluşmasıda çok güzel geçecek tunik buluşması için çalışmalarımızı bu saate kadar sürdürdükj buroşürleri el ilanlarını bütün bölgelere dağıttık
Del Piero 15.07.2007, 12:57 haberi şimdi okudum ve birazdan sizinle beraber olacam :)
ceza_tolga_rep 15.07.2007, 13:32 BEN HASTALIĞIMDAN DOLAYI KATILAMADIM.AMELİYAT GEÇİRDİM.ARABAMLA ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM ANCAK MALESEF GİDEMEDİM.
ORDAKİ KARDEŞLERİM MUTLAKA EN İYİ GÖSTERİ VE STANTALARI KURMUŞTUR.
kendilerini tebrik ediyor,böle çalışmaların devamını diliyorum.
blackangel 15.07.2007, 16:25 ne tuning yani. gitme ye değmez hayatımızda sanki hiç modifiye araç görmedik.gidemeyenler üzülmesin.açıkcası ben 2-3 araç hariç modifiye araç görmedim..sivasa yakışmamış kısacası daha iyi olabilirdi.
samet yıldız 15.07.2007, 17:06 ya bugün gittim çok güzel hoparlör sistemleri vardı akşam 18:30da gösteri warmış
YILDIRIMM 15.07.2007, 17:31 YAA BEYLER TUNİNG DEDIĞINIZ BU MUYDU MURAT131 DOĞANLARLA TUNING MI OLUR NERDE SİVASSIN MUBDEZEL TAYFASI VARSA ONLARIN ARABASI BEN DAHA GÖSTERIŞLI ARABALAR BEKLIYORDUM VAR BIRKAÇTANE ONLARA LAFIM YOK AMA HİÇ HOŞ OLMAMIŞ KUSURA BAKMAYIN BU BENIM GÖRUŞUM .HER HALDE ILK OLMASINDAN DOLAYI ACEMILIK... :(
Tarkan ÇeLik 15.07.2007, 17:34 ne tuning yani. gitme ye değmez hayatımızda sanki hiç modifiye araç görmedik.gidemeyenler üzülmesin.açıkcası ben 2-3 araç hariç modifiye araç görmedim..sivasa yakışmamış kısacası daha iyi olabilirdi.
Daha iyisini inş. sen yaparsın birgün onada geliriz.. Ayrıca ilerleyen saatlerde dans showları,meşale showları felan var.. HayDi Sivas KongRe Bahçesine.. !!
cenk5821 15.07.2007, 19:53 abii ben gitt cok guzeldiii pek fazla modifiyeli araba yoktu ama cokk manyak arabalar vardiii yaaaa
ne tuning yani. gitme ye değmez hayatımızda sanki hiç modifiye araç görmedik.gidemeyenler üzülmesin.açıkcası ben 2-3 araç hariç modifiye araç görmedim..sivasa yakışmamış kısacası daha iyi olabilirdi.
Senin gibilerini bu bile fazla.
İnsan bu fuarı hazırlayanlara teşekkür eder.Herkesin orada emeği var.
Herkes çok iyi çalışıyodu.
Kendi imkanları ve 1-2 tane Sponsor Firma ile hazırlandılar.
Haksızlık etmeyin.
Bu organizasyonda emeği geçen Başta Rüştü ELMAS abime saha sonra diğer arkadaşlara çok teşekkürler...
merkez_emre 16.07.2007, 12:27 Karanlıga kufur etmek kolaydır Önemli olan karanlıga Bir Mum yakmaktır...
Arkadaslarla ordaydık...ılk oldugu ıcın bazı eksıklıkler vardı ama ınanıyorum ki hersene giderek bu eksıklıkler azalacaktır...İlki gerceklestiren Sivas tuning yonetıcilerine Tesekkur ederiz..
ibrahimovic7 16.07.2007, 13:01 İnşallah ilerde antalya kadar modifiyeli araba olur sivasımdada! Sivas tuning yolun açık olsun özellikle gençler ilgi gösterirse sivas tuningin yolu açık olur
HakkıTİMUÇİN 16.07.2007, 13:03 üç kişiyi biraraya toplayacak kapasitesi olmayanların, Sivas'ta bir İLK olan bu organizasyona laf söylemeleri inanın çok komik oluyor, yapmayın.. milleti kendinize güldürmeyin.. Emre'nin dediği gibi bir MUM'da siz yakmaya çalışın.
Katılamadım çok üzgünüm emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyorum
|