Orijinalini görmek için tıklayınız : TEK İSTEĞİMİZ DESTEK

SivasSpor.Com
15.07.2007, 21:50
Uygun, Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerimiz her türlü fedakarlığı yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar. Bizim tek bir isteğimiz var oda taraftarlarımızın sözde değil özde destekleri “ dedi.

Sivasspor’un takıma kazandırılan yeni sporcularla gücünü güç kattığını ve bu sezon zirve yarışı hesapları yaptıklarını da sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “ Gücümüze güç kattık. Her şeyimiz tamam. Güçlü bir kadromuzda var, lig öncesinde iyi bir hazırlık devresi ile lige merhaba diyeceğiz. Lig öncesinde Cumhuriyet Kupasında taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Sivasspor’un başarılı olması için Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerimiz her türlü fedakarlığı yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar. Bizim tek bir isteğimiz var oda taraftarlarımızın sözde değil özde destekleri “ dedi.

OYLAR HAVALİMANINDA
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 22 Temmuz milletvekili seçimleri ile ilgili olarak oyları Havalimanında kullanacaklarını da söyledi

BAKAN ŞENER VE VALİ DALMAZ’A TEŞEKKÜR
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor’un başarılı olması için her türlü desteği sağlayan ve son olarak hem stadyuma hemde sivasspor tesislerine 4 Trilyon destek gönderen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr.Abdullatif Şener ile Vali Veysel Dalmaz’a ve Belediye Başkanı Aydın’a Sivasspor adına teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

ceza_tolga_rep
15.07.2007, 21:55
hocam siz desteğin en büyüğünü hakediyosunuz zaten.ben kombinemi aldım ama ağustostaki maçlara da gidecem hemde ameliyatlı bi şekilde.

biz lafta deil özde sivassporluyuz,biz yiğidoyuz,vazgeçmeyiz sevdamızdan...

ademgoze
15.07.2007, 21:59
sivaslı artık takıma sahip çıksın bir bjk fener maçında 100 kişiyle destekliyoruz busene böyle olmaz innşallah her şeyiyle sivassporu desteklememiz gerekiyor...

revenge58
16.07.2007, 05:18
sivasspor a bizden başka kim sahip çıkacak ama bence takımın ürünleri daha çok pazarlanmalı gelir açısından ve reklam açısından

sivas_kangallı
16.07.2007, 09:23
sivasspor a bizden başka kim sahip çıkacak ama bence takımın ürünleri daha çok pazarlanmalı gelir açısından ve reklam açısından

evet katılıyorum size....
...

yigido_furkan
16.07.2007, 13:09
artık Sivaslının takıma destegini göstermesi lazım yükü sadece yöneticilerin üstüne yıkmak yerine herkes elınden geldıyce yardım etmeli biz taraftarlar olarak Sivasspor ürünleri alarak kombine alarak takımımıza destek olmalıyız...

Yigido58_NL
16.07.2007, 13:16
Arkadaslar Sivasspora bugun saat kacta gelecek bilgisi olan varmi,kimse gitmeyecekmi Sivassporumuzu karsilamaya,yalnizmi birkacaz Sivassporumuzu havaalaninda,ben bilgi alinabilecek heryere baktim ama hicbir bilgiye ulasamadim.
Bu bilgiyi site yetkililerinin Sivasspor yetkililerinden ogrenip sitemizde yayinlanmasini rice ederim.

Yigido58_NL
16.07.2007, 13:19
Arkadaslar Sivasspora bugun saat kacta Hollanda`da olacak,bilgisi olan varmi,kimse gitmeyecekmi Sivassporumuzu karsilamaya,yalnizmi birkacaz Sivassporumuzu havaalaninda,ben bilgi alinabilecek heryere baktim ama hicbir bilgiye ulasamadim.
Bu bilgiyi site yetkililerinin Sivasspor yetkililerinden ogrenip sitemizde yayinlanmasini rice ederim.

Sivassporumuzn iki sezondur elinden gelen herseyi yapioyor,herturlu destegi yuzde yuz hakediyor,bu yilki transferlerimizde gayet iyi insallah bu sezon daha iyi yerlerde bitiririz ligi.

Sivasporumuza destek pazara kadar degil mezara kadar.

Engin58
16.07.2007, 16:16
YURTICI VE YURTDISINDAKI YIGIDOLAR OLARAK HEPIMIZIN BÜYÜK BIR VAZIFESIDIR GUZIDE TAKIMIMIZI DESTEKLEMEK CÜNKÜ GUZEL SIVASIMIN GUZEL INSANI HER ZAMAN SICAK KANLI ICTENLIKLI BIR YAPIYA SAHIP DESTEKLERIMIZ TABIKI SONUNA KADAR MADDI MANEVI GÖZ BEBEGIMIZ ***SIVASSPORUMUZADIR .SAYGILARIMLA...

SivasLady
21.07.2007, 00:31
destegin her türü makbuldur
bizler elimizden geldigi kadar ediyoruz
takima + yönetime güveniyoruz
imkani olanlar takimimizi maclarda yalniz birakmasin