ozan_USLU
25.12.2004, 17:11
ARKADAŞLAR SİVASSPORUMUZU DESTEKLERKEN FUTBOLCULARI ATEŞLEYİCİ ŞEKİLDE TEZEHURAT YAPMALIYIZ. BU ŞEKİLDE OLURSA DAHA VERİMLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HER KAFADAN BİR SES ÇIKMASI HİÇ GÜZEL OLMUYOR. 2.YARIDA BU ŞEKİLDE OLURSA İYİ OLUR TÜM YENİÇERİLERE SELAM..............SS
ARKADAŞLAR SİVASSPORUMUZU DESTEKLERKEN FUTBOLCULARI ATEŞLEYİCİ ŞEKİLDE TEZEHURAT YAPMALIYIZ. BU ŞEKİLDE OLURSA DAHA VERİMLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HER KAFADAN BİR SES ÇIKMASI HİÇ GÜZEL OLMUYOR. 2.YARIDA BU ŞEKİLDE OLURSA İYİ OLUR TÜM YENİÇERİLERE SELAM..............SS
eyvallah kardes..insallah 2. yari daha organize hareket edecegiz
RüStü ElmaS
30.12.2004, 15:46
Ozan arkadasa katilmamak mümkün degil.
Eger daha iyi organize olunursa taraftar olarak daha etkili ve sempatik bir taraftar oldugumuzu tüm dünyaya duyururuz.
izmirliyigido
30.12.2004, 15:52
Ozan arkadasa katilmamak mümkün degil.
Eger daha iyi organize olunursa taraftar olarak daha etkili ve sempatik bir taraftar oldugumuzu tüm dünyaya duyururuz.
Evet ya. Takımımızı ateşli bir şekilde desteklerken lütfen birşeyi göz ardı etmeyelim. Rakip takıma çiçek verin (atın) ve maçın sonunda sonuç ne olursa olsun onu trübinler eçağırıp alkışlayın ki, tüm basın bundan söz etsin. İnanın tv'lere bile konu olursunuz. Haydi Yeniçeriler bunu ilk siz başlatın. İşte o zaman Rüştü kardeşimin söylediği gibi sempatik oluruz.
serhankaburcuk
30.12.2004, 16:15
valla abi bu işler çiçekle böcekle olmuyor rakip yenildiği zaman seyircileride kendileride kuduruyor küfür yiyoruz ondan sonra dayanamıyoruz insallah iyisi olur biz zaten en centilmen seyirciyiz daha bir tane olayımız yok unutulmasın....
türkçerap_yakup
30.12.2004, 17:26
artık onu sivastaki kardeşlerimiz halledecek...ama istanbulda hiç ii olmuyo...kimse bvağırmıyo...herkes oturuyo..ayağa kalkıyorum bağırmak için arkadan oturun diola...şimdi hemşoya bişeyde diemion...istanbuldaki maçları ii organize etmemiz lazım....
İSTANBUL da ki maçlarımız hiç bir zaman deplasman havasında olmayacaktır.Ben şahsen sıkaralıklarla İST.a gidiyorum ve orada edindiğim izlenimler çok olumlu.Şimdiden söylüyorum;gs.fb. ve bjk.nın bir kısım taraftarı ayrışacak ve SİVASSPOR TRİBÜNÜNDE yer alacaktır.Maçların dostane bir havada geçeceğine eminim.Orada ikamet eden taraftarlarımızdan iyi amigolar zaman içinde mutlaka çıkacaktır,iyi tezahüratlarda oluşacaktır.Hal böyle oluncada Süper Ligde başarısızlık diye bir şeyi ben şahsen düşünemiyorum.
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...