Orijinalini görmek için tıklayınız : TURNUVA ERTELENDİ!
SivasSpor.Com 23.07.2007, 20:59 Sivasspor'un düzenlediği Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'nın, yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle ertelendiği bildirildi.
Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un bu yıl 4-5 Ağustos tarihleri arasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda 10'uncusunu düzenleyeceği Cumhuriyet Kupası 4'lü futbol turnuvasının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, turnuvanın düzenleneceği tarihlerde hava sıcaklık değerlerinin yüksek olacağı belirtildi. Turnuvanın yaz tatili dönemine denk gelmesi ve sıcak havalar nedeniyle karşılaşmalara ilginin az olacağının ifade edildiği açıklamada, bu nedenlerle turnuvanın ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.
Turnuvanın, milli mücadeleye ışık tutan kararların alındığı 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 88. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenmesinin planlandığının belirtildiği açıklamada, turnuvanın bu tarihlerde düzenlenmesinin daha anlamlı olacağı ifade edildi.
1967_DERNEK_MUSTAFA 23.07.2007, 21:19 turnuva havaların sıcaklığı nedeniyle erteleniyorsa buna diyecek sçöz söyleme hakkına sahip değiliz ama bu turnuvaya iştirak etmiyorlarsa gelecek takımlar ozaman kötü derim
Divriği58- 23.07.2007, 21:21 bu zamana kadar hava sıcak degılmıydı bence bu konun arkasında baska bısey var veya madem sıcaklardan turnuva iptal sivas aynı gun aynı saatde hazırlık macı yapmayacakmı yapıcakk o zaman baska bısey var bu ıste
merkez-apo 23.07.2007, 21:22 4 eylülde olması gerçektende güzel olur ama gurbetçilerimiz için kötü oldu bizden çok onlar sivassporu görmeyi istiyolaradı
neyse turnuva yapılırsa kazanırız
her zamanki halimiz
yapılmazsa onlar kaybederler çünkü SİVASSPOR'umuzun güzel oyununu izleyemezler
ceza_tolga_rep 23.07.2007, 21:42 kardeşimmm cumhuriyetin kurulduğu bu şehirde bu turnuvaya katılımın yüksek olması şart.benim sölediğim bunlar..
Ss--58--Ss 23.07.2007, 23:27 İNSALLAH FAZLA İLERİ BIR TARIHE ERTELEMEZLER..
yigido Atilla 24.07.2007, 00:21 Nicin Erteleniyormus Aksam Torbayami girdi Aksam saat 20.00.. 21.00.. oynayalim.isiklandirmamizda var bu maclari öglen vakti oynatmak gibi sacmalik olamaz... Isiklandirmayi Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas ile oynayacagimiz 3 mac icinmi yapildi ????
Ss--58--Ss 24.07.2007, 01:35 bu zamana kadar hava sıcak degılmıydı bence bu konun arkasında baska bısey var veya madem sıcaklardan turnuva iptal sivas aynı gun aynı saatde hazırlık macı yapmayacakmı yapıcakk o zaman baska bısey var bu ıste
HAKLISIN KARDESIM BENCE BU ISIN ICINDE BIR ISLER VAR.
Dark Force 24.07.2007, 03:06 akşam oynansa olmazmıydı yani..........
1967_CLUB_ÖZGÜR 24.07.2007, 06:55 akşam oynansa olmazmıydı yani..........
oda olurdu ;)
Ya hayır hava sıcaklığı felan HİKAYE;)
Bu turnuva yönetim tarafından biraz sallandı ve şimdide karsılarına cıkaracak takım bulamayıp hava sıcaklıgı felan fılan dıyorlar
hiç inanmadım bu HAVA DURUMUNA:)
BEN KESİNLİKLE SICAK BAHANESİNE İNANMIYORUM.
AKŞAM SİVASTA SICAK OLDUĞU NERDE GÖRÜLMÜŞ..
İSTERLERSE MAÇLARI AKŞAMA KOYARLAR VE STAD'DA DOLAR.
AMA BELLİKİ GETİRECEK TAKIM BULAMADILAR.
BENCE BU KUPA BU YIL OLMAZ, OLURSADA İLERİ TARİH BİZİM İÇİN KÖTÜ OLUR.
LİGLER BAŞLADIKTAN SONRA YAPILAN TURNUVA TAKIMA ZARAR VERİR..
Bilgiğim kadarıyla gündüzleri ne kadar sıcak olsada, akşamları hava maç oynanacak kıvama gelebiliyor :confused:
Özellikle avrupadaki yiğidolar için kötü bir haber, tatile Sivas'a geliyorlar takım kamp için yurtdışına gidiyor... Kendilerinin Sivasspor'u tek izleme imkanlarıda bu durum ile ortadan kalkmış oldu :(
Sıcak hava bahane olarak biraz yavan kalıyor...
Divriği58- 24.07.2007, 10:52 SICAK BAHANESINE BEN DE INANMIYORUM ZATEN ALIŞMAK LAZIM 1 HAFTA SONRASINDA LIG BASLIYCAK TAKIM BULAMADIKLARI ICIN 1 INCI NEDEN TAKIM BULSALAR TAKIMLARA PARA VERIYOLAR ORGANIZASYONLARA PARA VERIYOLAR TARAFTAR 3 -5 YTL LIK BILETI ALIPDA GITMIYO IZLEME YE KULUP HER YIL KAR ETMESI GEREKIRKEN ZARAR EDIYO O ZAMAN NIYE DUZENLESIN KI ?????????
AMU SU DA BI GERCEK CUMHURIYET KUPASI TAKIMIN NE OLDUGUNUN ORTAYA CIKTIGI BIR YERDI LORANT ZAMANINDA KUPAYI ALMISTIK COK DA IYIYDIK BU LIGEDE YANSIDI .............. PECZE ZAMANINDA 4 UNCU OLDUK TURNUVANIN EN KOTUSUYDUK BU LIGE YINE OLUMSUZ SEKILDE YANSIDI YANI BU TURNUVA COK ONEMLI BIR TURNUVA KARSINDAKILER 1 INCI LIG EKIPBI VE 1 HAFTA SONRA LIG VAR DIYE ARTIK HEPSI ILK 11 LERIYLE CIKIYOLAR MACLARA EKSIKLERI GORMEK ICIN EN BUYUK FIRSATTI YAZIK OLDU
AYRICA KONYADA BIZE OZENIP DUZENLEMIS KONYA ANKARAGUCU ANTEP BIDE ERCIYES KATILIYOO SIMDI TRT GIDER VERIR O MACLARI BIZ IZLERKEN AHH SIVAS AHH SIVVASS HAYIFLANIRIZZZZZ BU KONU HAKKINDA BASKA BISEY SOYLENEMEZ HERHALDE
yigido_furkan 24.07.2007, 11:11 BNCEDE HAVA BAHANE YA SİVASA GETİRECEK TAKIM BULAMADIK ÇÜNKÜ SADECE KASIMPAŞANIN GELECEGİ KESİNDİ YOKSA SİVASTA AKSAMLARI HAVA NASIL ESIYO NE SICAGI BAHANE DEGİL BU
rallicifurkan 24.07.2007, 11:21 yani arkadaşlar sanki ışıklandırmamız yoq akşam ne güne duruyor ağustosa yetiştirecekler maraton trübünn üstünün kapatılmasını duyurulur.
altuntas58 24.07.2007, 11:25 Bize karanlık olan bir konu üzerinde yorum yapmayı
uygun bulmuyorum yönetim niye istemesinki? takımda
bulamamış olabilirler zorla gelin bizimle cumhuriyet
kupası oynayın diyemezler eğer geliri giderinden çok
oluyorsa buda sivasspora küflet getiriyorsa artı birde
sıcak problemi varsa ertelenmesinde hiç bir sakınca görmüyorum
Ss--58--Ss 24.07.2007, 11:56 ins.ıptal edılmez cumhurıyet kupası sivas ıcın cok onemlı.
Çok yanlış bir karar. Takımın son durumunu gorecektik. Ayrıca prestij & TV yayını ile de tanıtımımız sağlanacaktı. Maçlar akşam oynanabilir, bahane değildir sıcak hava ... Umarım bir an önce karardan vazgeçilir !
mburak58 24.07.2007, 12:47 Sivassporu desteklemek ısteyen ıkı elı kandada olsa gelır destekler.Ayrıca turnuvanın ertelenmesini pek dogru bulmadım.Bu maçlar çok rahat gecede oynanabılırdı.Sivassporu yenı sezon öncesınde bır an önce görmeyı ıple çekıyorum.
58ikose58 24.07.2007, 13:19 bu işin içinde başka işler olduğundan eminim.
Katılımcı takımlar konusunda sıkıntı yaşanmış olabilir. Sivas'ın sahasında ışıklandırma olmamış olsa anlarız.
Hava sicakliklari cok sacma bi bahane olmus daha hos seyler bulunabilirdi halki kandirmak icin..
Buyuk ihtimalle katilacak takimlar konusunda problem olmustur..
hayir bunu dogruca soylesen ne kaybedersin?
yigidolar06 24.07.2007, 16:24 Sivasspor'un düzenlediği Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'nın, yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle ertelendiği bildirildi.
Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un bu yıl 4-5 Ağustos tarihleri arasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda 10'uncusunu düzenleyeceği Cumhuriyet Kupası 4'lü futbol turnuvasının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, turnuvanın düzenleneceği tarihlerde hava sıcaklık değerlerinin yüksek olacağı belirtildi. Turnuvanın yaz tatili dönemine denk gelmesi ve sıcak havalar nedeniyle karşılaşmalara ilginin az olacağının ifade edildiği açıklamada, bu nedenlerle turnuvanın ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.
Turnuvanın, milli mücadeleye ışık tutan kararların alındığı 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 88. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenmesinin planlandığının belirtildiği açıklamada, turnuvanın bu tarihlerde düzenlenmesinin daha anlamlı olacağı ifade edildi.bencede 4 EYLÜL engüzel final macının oynanacağı gün olur
bencede başka gerçekler var, ama bize kapalı galiba, 2 kişiden biri istememiştir mutlaka bu cumhuriyet kupası organizasyonunu, oysa yapılsaydı kupa meclis başkanı finale gelip kupayı seve seve verirdi, nartık cumhuriyet kupasının adını okuruz görürüz kendini değil
böyle bir kupaya katılmak için takımlar sıraya girmesi gerekir ama bu da takımlarımızın ayıbı olsun ne yapalım...o kadar lüzümsüz kupalara katılırlar ama böyle anlamlı bir kupaya katılmazlar..yazıklar olsun...adını cumhuriyet cup falan mı yapsak ...
Sivasspor yönetimi Her ne sebeptense Durup dururken Türkiye Cumhuriyetinin Temelinin atildigi Yeri yok Sayiyor Bakin bunu yapmayacaksin????
kimse mazaret aramasin Bugüne kadar devamliligi olan Cumhuriyet kupasi yok edilemez O,zaman ne degeri kalacak bir sene yapilsin bir sene yapilmasin Ya Hep yada Hic olmasin bunu yapmasini bilmeyen ve organize bozuklugu olanlar gitsin onlarin yerine baskalari düzenlesin Var sayalimki Cumhurbaskanligi kupasida kalksin olurmu? Cumhuriyet kupasida Ona es deger bir kupa bunu Organize etmeyenler UTANSIN DIYORUM ve Protesto ediyorum . Bunu Cikip Yöneticilerden birinin Aciklamasi ve Sivasspor taraftarina izah etmesi Gerekiyor Acilen Yönetimden Biz Taraftarlar olarak Cevap Bekliyoruz vede Hakkimiz. Saygilar ????????????????????????
g-unıt058 24.07.2007, 17:47 ewet bencede sonuna kadar haklısın kardes hava sıcakmısta soylemıste boyleymıste bırakında onu bız yanı taraftarlar dusununsun maca gurbetcılerın ve taraftarların buyuk ılgısı olur ama bunu yonetım dusunemıyo
samet yıldız 24.07.2007, 18:12 zaten sinirliyiz ze kalanga gelmio birde üstüne bu eklendi
Katılımcı takımlar konusunda sıkıntı yaşanmış olabilir. Sivas'ın sahasında ışıklandırma olmamış olsa anlarız.
Bugün ki Hürdoğan'da aynı tarihlerde Konya'da başka bir turnuvaya katılımdan dolayı gerçekleşmediği yazıyordu.
Umalım ki böyle değildir?
Maçların ertelenmesinde bir ihtimalde Maraton tribünün üzerinin kapanması çalışmasından dolayı olabilir.
Ancak net bir açıklama gelmesi gerekiyor. Bu sebep söylendiği takdirde herkes tarafından anlayışla karşılanacağını düşünüyorum.
1967_CLUB_ÖZGÜR 27.07.2007, 07:35 Bize karanlık olan bir konu üzerinde yorum yapmayı
uygun bulmuyorum yönetim niye istemesinki? takımda
bulamamış olabilirler zorla gelin bizimle cumhuriyet
kupası oynayın diyemezler eğer geliri giderinden çok
oluyorsa buda sivasspora küflet getiriyorsa artı birde
sıcak problemi varsa ertelenmesinde hiç bir sakınca görmüyorum
o zaman çıkıp öyle bı acıklama yapsınlar hava sıcak felan biz bu bahaneyı tartısıyoruz ;) !
mrkz_abi 27.07.2007, 10:40 MASRAT MASRAF MASRAF MASRAF MASRAF
yerliturkuaz 28.07.2007, 09:44 SAÇMA! AVRUPADA O ZAMAN NEDEN İNTERTOTO KUPASI DÜZENLENİYOR ONLARINKİ CAN DEĞİLMİ ACABA LİG ÖNCESİ DÜZENLENEN BU TURNUVA ÇOK CİDDİ ÖNEMLİ BİR TURNUVA BU TURNUVANUIN ZAMANINDA DÜZENLENMESİNDEN YANANYIM
|