Orijinalini görmek için tıklayınız : VALİMİZDEN AÇIKLAMA...HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN DEVRİ BİTTİ!..

1967_DERNEK_MUSTAFA
19.07.2005, 14:35
SİVAS VALİSİ HASAN CANPOLAT SİVAS TA SADECE SİVASSPOR UN KONUSULMASI DESTEKLENMESI GEREKTIGINI SOYLEDİ.
SİVASSPOR UN SUPER LIGE CIKMASININ ARDINDAN BASKA TAKIMLARIN TUTULMASININ VE DESTEKLENMESİNİN SÖZ KONUSU OLMAMASI GEREKTİĞİNİ İFADE ETTİ...

VALİ HASAN CANPOLAT HERKES GİBİ BENDE ÖNCELERİ 3 BÜYÜKLERDEN BİRİSİNİ TUTUYORDUM AMA SIMDI HEPSI BI KENARA CUNKU SİVASSPOR VAR.BÜTÜN SİVASLILARINDA BUNU YAPMASI GEREKİR...
SİVASSPOR 3 BÜYÜKLERLE OYNAYACAĞI MAÇLARDA HANGİ TAKIMI TUTACAGIM DEMEK BİLE YANLIŞ OLUR.SİVAS TA SADECE SİVASSPOR KONUSULMALI,SİVASSPOR DESTEKLENMELİ..
SİVAS TA BUNDAN SONRA HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN DEVRİ BİTTİ...SİVASSPOR A DESTEK OLMA ZAMANI BAŞLADI.
AİLELEREDE SESLENEN VALİMİZ BUNDAN SONRA COCUKLARINIZA BASKA TAKIMLARIN DEIL SADECE KIRMIZI BEYAZ SİVASSPOR FORMALARINI ALMALARINI VE SİVASSPOR SEVGİSİNİDE AŞILAMALARINI SÖYLEDİ...

BİZDE SİVASLILAR OLARAK SN.VALIMIZIN BU SOYLEDIKLERINE TAMAMEN KATILIYORUZ.BU KONUSMALIRINDAN DOLAYI TEŞEKKÜREDİYORUZ...

kangalli58yasin
19.07.2005, 14:45
BENDE ÖNCE ÜC BÜYÜKLERDEN BIRISINI TUTUYORDUM AMA SIVASSPORUN 1.LIGE CIKDIGI ANDA O TAKIMI UNUTUP SIVASSPOR TARAFTARI OLDUM SIVASSPORA DÜSKÜNÜM :D :D :D :D :lol: 8) :wink: :P

CÜSSKB-Aynur
19.07.2005, 14:47
BENDE ÖNCE ÜC BÜYÜKLERDEN BIRISINI TUTUYORDUM AMA SIVASSPORUN 1.LIGE CIKDIGI ANDA O TAKIMI UNUTUP SIVASSPOR TARAFTARI OLDUM SIVASSPORA DÜSKÜNÜM :D :D :D :D :lol: 8) :wink: :P

Artık Alternatif değil Rakibiz!!!

RaP_BoY
19.07.2005, 14:49
sivasta we tüm türkiyede hatta dünyadaki siwasspora gönül weren arkaşlar artık eski takımlarımızı desteklemenin bi mantıksal açıklaması yok bence.. bizim takımımız siwasspor dur.........Ölüm nereden gelirse gelsin Topragimda KIRMIZI BEYAZ güller acacaksa, Mezar tasimda SİWASSPORLU yazacaksa el-fatiha'dan sonra SİVASSPOR MARSI okunacaksa öyle ölüyüm.......1967 GeNÇ TaRaFTaRLaR DeRNeGi..... CiHaD..........

Aziz58
19.07.2005, 15:25
sayın valimizin bu düşüncesine bende canı yürekten katılıyorum.sivasspor ne zaman ki 2.ci lige çıktı bende o günden beri sivasspor diyorum başka bişey demiyorum ''.KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS'' o kadarrr....
saygılarımla.....

gokbora
19.07.2005, 16:02
sayin valimiz hasan can polata bu yaptigi konusmalardan oturu saygilarimi sunarim.zaten valimizdende aksini beklemek yanlislik olur.sivasspora getirdigi basaridan dolayi sayin baskan otyakmaz,teknik adam kartal vede diger yoneticileri herkes kutluyor ama bir gercek varki oda sayin valimizin sivas icin yaptiklaridir verdigi destektir.bence en buyuk pay sayin valimizindir.taa almanyalara gelip stuttgartta sivasli isadamlarini bir araya getirip buradaki turk ve yabanci sirketleri sivasa yatirim yapmalari konusunda calisip cabaladigini unutmamak lazim.gercek bir sivasli gibi dusunup sivas icin elinden geleni yapiyor sagolsun var olsun sivasa onun gibi bir vali gelmedi oturdugu makama alninin teri ile gelmis.hak etmiski omakami ona vermisler.sivas halki ne sansli imiski sayin canpolat gibi bir valisi var.helal olsun sana sayin valim sivas var oldukca sivasli yasadigi muddetce yuregimizde olacaksin.....saygilarimla

1967 dernek serkan20
19.07.2005, 16:30
değerli valimize gönülden katılıyorum çok doğru söylemiş
bende şunu belirteyim:
SİVASLI OLUPTA HALA 3KÜÇÜK TAKIMI DESTEKLEYEN VARSA KÖKÜNE ŞARAP ÇANAĞI
biz her zaman sivassporluyduk
hırsızları desteklemedik her zaman delikanlı çizgimizi bozmadık
gerçek sivaslı ölümüne sivassporludur
saygılar

serhankaburcuk
19.07.2005, 16:32
Valimizi bu güzel konuşmasından dolayı kutluyorum...Valimiz herşeyi söylemiş...Fazla söze gerek yok...