Orijinalini görmek için tıklayınız : EKSİKLERİ GÖRECEĞİZ..

SivasSpor.Com
02.08.2007, 20:44
http://www.gencturkhaber.com/images/199492.jpg

Teknik Direktör Bülent Uygun, "Çok iyi kamp dönemi geçirdik. Son eksiklerimizi turnuvada görüp transferi netleştireceğiz" dedi Sıvasspor bugün TSYD turnuvasına katılmak için Konya'ya hareket etti.

Hollanda kampı sonrasında Sivas'a dönen Sivasspor, tesislerde yaptığı idman sonrasında bugün TSYD turnuvasına katılmak için Konya'ya hareket etti.
Son çalışmada futbolcuların bir hayli neşeli ve istekli oldukları görüldü.

Gerek Bolu, gerekse Hollanda'da yaptıkları kamp çalışmalarında özellikle yeni transferlerin çalışmasından ve uyumundan memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Bülent Uygun, "Hemen hemen her mevkinin en az 2 tane iyi oyuncusu var. Bu da bizim önemli avantajımız. Şu anda kadromuza 2 yabancı oyuncu daha transfer etme hakkımız bulunuyor. Konya'da katılacağımız turnuva maçlarında takımın göstereceği performans transfer konusunu netleştirmiş olacak. Yabancı tercihlerimizi de buna göre yeniden gözden geçireceğiz." dedi.

Takımda önemli bir sorun bulunmadığını ifade eden Uygun, "Kamp döneminden beri sadece Fransergio'nun bir sakatlığı bulunuyor. Onun dışında önemli bir problem yaşamadık. Ankaragücü'nden yeni transfer ettiğimiz Abdurrahman ve Sedat'ın da kısa sürede takıma uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. İyi bir kadro ile yeni sezonda iddialı bir takım olmak istiyoruz" dedi.

yigido Atilla
03.08.2007, 00:18
Basarilar diliyorum Bülent Hocam yarinki Macimiz galiba Konyadaki Turnuvada kasimpasa ile saat 18.30 oynayacagiz iyi bir Futbol ve güzel bir sonucla sahadan ayriliriz...

yigido Atilla
03.08.2007, 00:25
Basarilar diliyorum Bülent Hocam yarinki Macimiz galiba Konyadaki Turnuvada kasimpasa ile saat 18.30 oynayacagiz iyi bir Futbol ve güzel bir sonucla sahadan ayriliriz...

Not Sivasspor -- Ankaragücü Saat 18.30
ile oynayacak düzeltiyorum yanlis yazmisim ikinci mac. Konyaspor - Kasimpasa saat 21.00

Besyo_cu
03.08.2007, 00:32
Eksiklıklerımı görmek acısından cok yararlı gececeği kanatındeyim tabi kupada bize yakışır başarılar yigidom...

DOCKA
03.08.2007, 08:18
maçları tv den yayınlanan kuruluş varmı acaba bileniniz varmı arkadaşlar

yerliturkuaz
05.08.2007, 12:06
MAÇIN TVDEN YAYINLANMAMASI TAKIMIMIZI GÖRMEMİZ AÇISINDAN KÖTÜ ALDI TAKIMIMIZ HAKKINDA NASILDIR DİYE BİR YORUM DAHİ YAPAMIYORUZ YAW