Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombine Bilet Kampanyası...
serhankaburcuk 21.07.2005, 18:28 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
Böyle bir projemiz var...Ne dersiniz...?????
Görüşlerinizi bekliyoruz...
1967_DERNEK_10UR 21.07.2005, 18:47 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
Görüşlerinizi bekliyoruz...[size=6]SERHAN ABIYE KATILIYORUM ...ÖZELLİKLE ŞEHİR DIŞINDA VE YURT DIŞINDA Kİ YİĞİDOLAR HERKES BİRER KOMBİNE ALSA TAKIMA BÜYÜK DESTEK OLUR..HAYDİ YİĞİDOLAR BU KAMPANYA YA KATILALIM.......
burada takıma yardım dusuncesiyle hareket ederek bu sekilde bir kampanyaya destek verilebilir... 8)
pilavdan dönenin kasigi kirilsin
1967_DERNEK_10UR 21.07.2005, 18:55 YİĞİDOLAR İNŞALLAH BU KAMPANYA GEREKTİĞİ DEĞERİ BULUR..............
sivas58net 21.07.2005, 22:32 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
+İMZA...............
1967_DERNEK_10UR 21.07.2005, 22:34 .......YİĞİDOLAR BU TRANSFER DÖNEMİNDE SİVASSPOR'A BİR DESTEK DE TARAFTARDAN GELSİN....YİĞİDOLAR DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ...........
1967_DERNEK_TUĞRUL 21.07.2005, 22:37 MADDİYETİ İYİ OLAN TARAFTARLARIMIZIN İLGİ GÖSTERECEGİNE İNANCIMIZ SONSUZ.... İNSALLAH KAMPANYAYA İLGİ YOGUN OLUR VE AMACLAR VE HEDEFLERDE YERDE KALMAZZ....... SİVASSPOR İCİN SEVE SEVEE..........
agumus_58 21.07.2005, 23:17 Çok güzel bir proje. Böylece hem maddi imkanı olup maça gelemeyenler takımına fayda sağlar hem de maddi imkanı olmayan ama takımını herdaim desteklemek isteyen taraftar da madur olmaz. Hem madii hem manevi destek diye ben buna derim. Bu arada SİVASSPOR MARŞLARI kaset ve cd si piyasada diyorlar ama ben Ankarada bulamadım. Takımıma ufak bir katkım olsun diye uğraşıyorum ama nafile. Bulan ve alan varsa bi haber versin. Nerden temin etmiş. Başkanımız da geçenlerde yakınıyordu zaten çıkardık kimse alımıyor diye.
biletlerin biteceginde suphem yok... yeterki herkesi bir sekilde bu kampanya ve surecten haberdar edelim!!
1967_DERNEK_10UR 22.07.2005, 12:20 YİĞİDOLAR STADYUM İNŞAATINDAN SONRA KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLACAK...
1967_DERNEK_TUĞRUL 22.07.2005, 13:57 biletlerin biteceginde suphem yok... yeterki herkesi bir sekilde bu kampanya ve surecten haberdar edelim!!
++ İMZAAAAA
1967_DERNEK_10UR 22.07.2005, 14:11 BU SENE İNŞALLAH KOMBİNE BİLET SATIŞLARI İYİ OLACAK MADDİ DESTEK LAZIM...HEMDE ÇOK ....
kangalli58yasin 22.07.2005, 14:50 KOMBINE BILETLER SATISI COK IYI FIKIR
HEM ZATEN MADDI VE MANEVI DESTEGE LAZIM
1967_Dernek_Ayhan 22.07.2005, 15:55 KOMBİE BİLET KAMPANYASI SİVASSPOR İÇİN İNŞALLAH FAYDALI OLUR...SİVASMIZIN KAZANSIN...
serhankaburcuk 25.07.2005, 13:50 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
1967_DERNEK_10UR 25.07.2005, 13:53 YİĞİDOLAR HERKES GÜCÜ YETTİĞİ KADAR KOMBİNE BİLETLERE İLGİ GÖSTERSİN...
LütfiÜnal 25.07.2005, 14:00 ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKILER DESTEKLEMELI CÜNKI SIVASTAKI KARDESLERIMIZ ZATEN IMKANLARI EL VERDIGINCE YAZ,KIS,SICAK,SOGUK,DEPLASMAN, KENDI SAHAMIZ DEMEDEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIGI SAGOLSUNLAR GÖSTERIYORLAR.BIZLERDE ONLARA YAPABILECEGIMIZ EN UFAK KATKI OLARAK MADDI IMKANLARIMIZA GÖRE KOMBINE BILET DESTEGI VERMELIYIZ.
BU BIZLERIN SIVASLIYIZ DIYORSAK BEDAVA DEGIL BOYNUMUZUN BORCU VE SIVASLI TARAFTARLIGIMIZI SADE SÖZDE DEGIL BIRAZ FEDAKARLIK YAPARAK GÖSTERMELIYIZ.
CÜNKI BEN SIVASTAKI TARFTARLARIN OKUL HARCLIKLARINDAN BIRIKTIREREK MACA GITTIKLERINE GÖZÜMLE SAHIT OLDUM.BU KARDESLERIMIZI RENCIDE ETMEK ICIN YAZMIYORUM ONLARIN SIVASSPOR ASKINI ANLATMAK ISTIYORUM.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.
1967_DERNEK_10UR 25.07.2005, 14:04 ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKILER DESTEKLEMELI CÜNKI SIVASTAKI KARDESLERIMIZ ZATEN IMKANLARI EL VERDIGINCE YAZ,KIS,SICAK,SOGUK,DEPLASMAN, KENDI SAHAMIZ DEMEDEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIGI SAGOLSUNLAR GÖSTERIYORLAR.BIZLERDE ONLARA YAPABILECEGIMIZ EN UFAK KATKI OLARAK MADDI IMKANLARIMIZA GÖRE KOMBINE BILET DESTEGI VERMELIYIZ.
BU BIZLERIN SIVASLIYIZ DIYORSAK BEDAVA DEGIL BOYNUMUZUN BORCU VE SIVASLI TARAFTARLIGIMIZI SADE SÖZDE DEGIL BIRAZ FEDAKARLIK YAPARAK GÖSTERMELIYIZ.
CÜNKI BEN SIVASTAKI TARFTARLARIN OKUL HARCLIKLARINDAN BIRIKTIREREK MACA GITTIKLERINE GÖZÜMLE SAHIT OLDUM.BU KARDESLERIMIZI RENCIDE ETMEK ICIN YAZMIYORUM ONLARIN SIVASSPOR ASKINI ANLATMAK ISTIYORUM.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.LÜTFİ BAŞKANIMIZA KATILIYORUM VE İMZAMI ATIYORUM+1967+KAŞE+MÜHÜR...HER KES SİVASLI OLUR AMA SİVASSPOR'LU OLAMAZ...
1967_DERNEK_MUSTAFA 25.07.2005, 14:07 ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.
++ İMZA..MI ATIYORUM
serhankaburcuk 25.07.2005, 14:10 ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
Başkanım bu yazınız bizi gerçekten çok duygulandırdı... Size kampanyaya destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum...Ve diğer yiğidolarada örnek teşkil eder diye umut ediyorum...Sivasta gerçekten okul harçlığını biriktirip maça gelen genç kardeşlerimiz var...Bu proje ile Hem Sivasspora katkı sağlanacak hemde Burada Sivas aşkı ile yanan gençlere yardım edilmiş olunacak...
Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğidolara teşekkür ediyoruz...
hannover_kartal58 25.07.2005, 14:26 bugün saat 16.00 son antremana cikiyorlar. yarin saat 13.00´de Hamburg´dan istanbul´a ucuyorlar. :lol:
1967_Dernek_Murat 25.07.2005, 14:38 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
+İMZABU KONUDA SERHAT ABIYE KATILIYOR VE DESDEKLERINIZI BEKLIYORUZ HAYDI YIGIDOLAR BIRLIKDE EL ELE OMUZ OMUZA HEDEF KOMBINEDE REKOR KIRMAYA
serhankaburcuk 25.07.2005, 14:46 Haydi yiğidolar şimdi destek zamanı....
GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞ
LütfiÜnal 26.07.2005, 13:42 GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞ
GARDAS HERSEYI YÖNETIMDEN BEKLEMEK YANLIS OLUR BIZLER TARAFTAR OLARAK KENDIMIZ BAZI SEYLER ÜRETIP YÖNETIME SUNMALIYIZ.BIZLER BÖYLE BIR POTANSIYEL VARKEN DEGERLENDIRMEMIZ LAZIM.
YOKSA YÖNETIM STATLAMI ILGILENSIN,TRANSFERLEMI,KAMPLA MI YOKSA BIZLERIN GÖRMEDIGI BIR YIGIN ISLEMI.ONUN ICIN BIZLER HAZIRLADIGIMIZ LISTEYLE YÖNETIME GIDERSEK ONLARIN TERS BAKACAGINI ZANNETMIYORUM.BILAKIS TARAFTARIN DESTEK OLDUGUNU GÖRÜNCE DAHA SEVINECEKLERDIR.
1967_DERNEK_10UR 26.07.2005, 16:18 GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞTARNSFER DÖNEMİNDEYİZ VE STADYUM İNŞATTI VAR ŞU ANDA YÖNETİM GEREKTİĞİ KADAR MEŞGUL BAZI İŞLERİDE TARAFTARIN ORGANİZE ETMESİ LAZIM...BU KAMPANAYA YI BİZ DERNEK OLARAK ÜSTLENDİK...UMARIM GEREKTİĞİ İLGİYİ GÖRÜR...
efsanedavulcu 26.07.2005, 16:36 ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
Başkanım bu yazınız bizi gerçekten çok duygulandırdı... Size kampanyaya destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum...Ve diğer yiğidolarada örnek teşkil eder diye umut ediyorum...Sivasta gerçekten okul harçlığını biriktirip maça gelen genç kardeşlerimiz var...Bu proje ile Hem Sivasspora katkı sağlanacak hemde Burada Sivas aşkı ile yanan gençlere yardım edilmiş olunacak...
Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğidolara teşekkür ediyoruz...
+++++++ imzaaaaaaaa
serhankaburcuk 27.07.2005, 14:09 GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞTARNSFER DÖNEMİNDEYİZ VE STADYUM İNŞATTI VAR ŞU ANDA YÖNETİM GEREKTİĞİ KADAR MEŞGUL BAZI İŞLERİDE TARAFTARIN ORGANİZE ETMESİ LAZIM...BU KAMPANAYA YI BİZ DERNEK OLARAK ÜSTLENDİK...UMARIM GEREKTİĞİ İLGİYİ GÖRÜR...
Herşeyi yönetimden beklemek olmaz dedik ve çıktık yola...Kombine bilet kampanyası ile Hem Sivasspora gelir sağlayacağız hemde genç taraftarlarımız için Bilet temin etmiş olacağız....
BÜTÜN YİĞİDOLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ...
HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
serkankustarci 27.07.2005, 14:14 Gardaş kombine bilet fiyatları belli oldumu haberin varmı?
ZARALIHAMZA58 27.07.2005, 14:18 cok güzel bir düsünce sahsen ben seve seve sivasimiza destek veririm haydi yigidolar
serhankaburcuk 27.07.2005, 14:24 cok güzel bir düsünce sahsen ben seve seve sivasimiza destek veririm haydi yigidolar
Desteklerinizi bekliyoruz...
İrtibat telefonlarımız :0-346-2211967
0-505-776-51-58(Serhan Kaburcuk(cep))
1967_DERNEK_10UR 27.07.2005, 15:13 DERSTEK OLAN HERKESE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...BU ÇOK KLÜBE ÖRENK BİR KAMPANYA TEŞKİL EDECEK...FİYATLAR İSE STADYUM İNŞAATINDAN SON RA BELLİ OLACAK...
serhankaburcuk 27.07.2005, 15:15 Desteklerinizi bekliyoruz...
İrtibat telefonlarımız :0-346-2211967(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği)
0-505-776-51-58(Serhan Kaburcuk(cep))
1967_DERNEK_10UR 27.07.2005, 15:18 İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
İRTİBAT TELEFON:(0346)221 1967...
serhankaburcuk 27.07.2005, 15:26 İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
İnşallah Sivasspora maddi anlamda bişeyler yapabiliriz....
1967_DERNEK_10UR 27.07.2005, 15:30 İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
İnşallah Sivasspora maddi anlamda bişeyler yapabiliriz....REİS BÖLE BİR KAMPANYA SES GETİRİRSE NE MUTLU BİZE ...
serhankaburcuk 27.07.2005, 15:31 İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
İnşallah Sivasspora maddi anlamda bişeyler yapabiliriz....REİS BÖLE BİR KAMPANYA SES GETİRİRSE NE MUTLU BİZE ...
Valla Sivaslı yiğidoların ilgisine bağlı ...Bekleyip göreceğiz...
HEP DESTEK TAM DESTEK....
1967 dernek serkan20 27.07.2005, 15:57 fikir muhteşem ewt gardaşlar maddi durumu elverenler yardımda bulunsun
hep destek tam destek
kangalli58yasin 27.07.2005, 16:15 NE MUTLU SIVASIMIZA NE MUTLU BIZE COK IYI FIKIR
YARDIM EDENLERE TESEKKÜR EDERIM
SEY BANKA NUMARASI FILAN YOK MU?????
santiago 27.07.2005, 17:05 allah versin.. :D
1967_DERNEK_10UR 28.07.2005, 11:43 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
serdal58 28.07.2005, 12:00 kombine bilet alıp kulube peşin yardımda bulunmak en güzeli
serdal58 28.07.2005, 12:01 kombine bilet alıp kulube peşin yardımda bulunmak en güzeli
serdal58 28.07.2005, 12:04 kombine bilet alıp kulube peşin gelir elde etmesini sağlamak gerekir
santiago 28.07.2005, 16:58 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
ahaha..kimin dilencilik yaptığı belli zaten canım..
burdan kombineleri toplayıp parayla satıcağınız açık..
kandırmayın milleti
1967_Dernek_Ayhan 28.07.2005, 18:13 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
KARDEŞ BİZ DERNEK OLARAK BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATTIKKİ SİVASSPORA KOMBİNE BİLETTEN MADDİ DESTEK SAĞLAYALIM KİMSENİN ÖYLE BİR NİYETİ YOK YAZDIKLARINA DİKKAT ET
ŞİMDİYE KADAR BU DERNEK BİZİM PARALARIMIZLA TÜRKİYEYİ GEZDİ HER MAÇ GİTTİ BUNDAN SONRA DA BÖYLE OLACAK
SEN SİVASSPOR İÇİN NE YAPTIN ÖNCE KENDİNİ BİR YARGILA.....
ALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN
erhan5834 28.07.2005, 18:25 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYESİ OLARAK SENİ KINIYORUM SİVASLI Bİ İNSANIN KİŞİLİĞİYLE VE HERŞEYDEN BAŞKA DERNEĞİN ADINI KARALAMAKLA KENDİNE KARŞI SAYGISIZLIK YAPTIĞIN GİBİ DERNEĞE KARŞIDA SAYGISIZLIK YAPTIĞIN İÇİN SENİ KINIYORUM BURDA HERKEZİN TEK AMACAI SİVASSPORA MADDİ DESTEK SAĞLAMAKKEN KENDİNİ BİLMEZ ÇAPULCULAR YÜZNDEN İLERİYE GİDEMİYORUZ SENİN SİVASLILIĞINDAN VE KİŞİLİĞİNDEN ŞÜPHE EDİYORUM VE SENİ KINIYORUM YAZIK SANA ZAVALLI İNSAN .........
1967_DERNEK_10UR 28.07.2005, 18:33 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milletiBİZ SİVASSPOR'A MADDİ DESTEK SAĞLAMAK AMACIYLA BÖLE BİR KAMPANYA BAŞLATTIK...BU FORMA YAZAN HERKESTEN GÜZEL TEPKİLER GELDİ AMA SENİN GİBİ NERELİ OLDUĞU VE NEYE HİZMET ETTİĞİ BİLİNMEYEN BİRİ ÇIKIYOR VE SAÇMA SAPAN BİR YAZI YAZIYORSUN..SENİ KİMİN GÖNDERDİĞİNİ KİME HİZMET ETTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM ....AMA BİZ DERNEK OLARAK BU KAMPANYA YI ÜSTLENDİK VE ALNIMIZIN AKIYLA BU KAMPANYA DA...HEDEFİMİZ 100 KOMBİNE BİLET...
58_OZAN_1989 28.07.2005, 18:43 HER ZAMAN HER YERDE DESTEK..KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA İLGİ VE ALAKA BEKLİYORUZ...
1967_DERNEK_MUSTAFA 28.07.2005, 20:07 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
SANTİAGO HERNE ............. SAN SANAL ALEMDE BÖYLE YAZILAR YAZMAYI COK SEVIYORSUN
KOMBİNELERI ALIP SATANINDA ........................ SATIYORLAR DİYENİNDE..................... .. BUDA SANA YETERLİ İNSAN BOZUNTUSU
BU YAZIYI YAZANLARI BU STEDEKİ HERKES BİLİYOR YARASI OLAN KOCUNUR. STEYE SENIN O ISMINLE GIREMIYORSUN YA ZORUNA GIDIYOR. VE GİREMEYECEKSİN
1967_DERNEK_10UR 28.07.2005, 20:11 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
SANTİAGO HERNE ............. SAN SANAL ALEMDE BÖYLE YAZILAR YAZMAYI COK SEVIYORSUN
KOMBİNELERI ALIP SATANINDA ........................ SATIYORLAR DİYENİNDE..................... .. BUDA SANA YETERLİ İNSAN BOZUNTUSUYAZIKLAR OLSUN SANA VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE BİZ BURDA BİR DESTEK KAMPANYASI AÇTIK VE GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR DA HER PLARTFORM DA BU KAMPANYA'YI SÜRDÜRECEZ...YAPABİLİYORSANIZ HODRİ MEYDAN....
serhankaburcuk 29.07.2005, 14:49 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
Santiago yazdıklarına dikkat ederk yazarsan senin için daha iyi olur...Biz kimseye hesap vermek zorunda değiliz seninlede polemiğe girmiyoruz...
Amaç Sivasspora katkı sağlamak ....
serhankaburcuk 29.07.2005, 14:51 Şimdi destek zamanı...
Bütün Yiğidoları bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum...
kangalli58yasin 29.07.2005, 15:38 LÜTFEN DESTEK VERIN LÜÜÜTFEN :wink: :oops: :cry:
1967_DERNEK_10UR 29.07.2005, 19:46 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
Santiago yazdıklarına dikkat ederk yazarsan senin için daha iyi olur...Biz kimseye hesap vermek zorunda değiliz seninlede polemiğe girmiyoruz...
Amaç Sivasspora katkı sağlamak ....ARADA BİR BÖLE ARIZALAR ÇIKAR HER YAPILMAK İSTENEN GÜZEL İŞLERDE YOLUMUZA TAŞ KOYMAK İSTİYORLAR AMA BİR KERE BİZ KARAR VERDİK...
serhankaburcuk 30.07.2005, 14:26 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
Amaç Sivasspora katkı sağlamak ....ARADA BİR BÖLE ARIZALAR ÇIKAR HER YAPILMAK İSTENEN GÜZEL İŞLERDE YOLUMUZA TAŞ KOYMAK İSTİYORLAR AMA BİR KERE BİZ KARAR VERDİK...
KİM NE DERSE DESİN BİZ BU DAVAYA BAŞ KOYDUK SONUNA KADAR İLERLEYECEĞİZ...VE BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ...
ÇÜNKÜ BİZ SİVASSPORLUYUZ...
1967_DERNEK_10UR 30.07.2005, 14:35 KOMBİNE BİLET KAMPANYASINDA HEM TAKIM BÜYÜK BİR MADDİ DESTEK GÖRECEK HEMDE 12.ADAM GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEK...
serhankaburcuk 30.07.2005, 14:43 KOMBİNE BİLET KAMPANYASINDA HEM TAKIM BÜYÜK BİR MADDİ DESTEK GÖRECEK HEMDE 12.ADAM GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEK...
Evet haklısın ...Hem Sivasspor kazanacak...Hemde 12 adam olan taraftarımız kazanacak...
1967_DERNEK_NAİL 31.07.2005, 11:45 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milletiKOÇUM SEN HERALDE BU DERNEK TEKİ İNSANLARI HALA TANIYAMAMIŞ SIN VESENİNGİBİ KİŞİLERRİN DE BUDERNEK HAKIN DAYORUM YAPMAK GİBİ BİR LÜKSÜ YOK SEN KENDİNLE DERNEK DEBULUNAN ARKADAŞLARIMIZI SAKIN AYNI KEFEYE KOYMA O İNSAN LAR GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAF TARIDIR BUNU UNUTMA SAKIN BİRDAHA BU ARKADAŞLARIMIZA İFTİRADA BULUNMA O BAHSEDDİGİN GERÇEK YİGİDODUR HADİNİ BİL BENDEN SANATAVSİYE...
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 12:07 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milletiKOÇUM SEN HERALDE BU DERNEK TEKİ İNSANLARI HALA TANIYAMAMIŞ SIN VESENİNGİBİ KİŞİLERRİN DE BUDERNEK HAKIN DAYORUM YAPMAK GİBİ BİR LÜKSÜ YOK SEN KENDİNLE DERNEK DEBULUNAN ARKADAŞLARIMIZI SAKIN AYNI KEFEYE KOYMA O İNSAN LAR GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAF TARIDIR BUNU UNUTMA SAKIN BİRDAHA BU ARKADAŞLARIMIZA İFTİRADA BULUNMA O BAHSEDDİGİN GERÇEK YİGİDODUR HADİNİ BİL BENDEN SANATAVSİYE...NAİL ABIMIN DEDİKLERİNE KATILIYORUM ...ASLINDA ONLAR BİZİM DERNEKTEKİ İNSANLARIN VE YÖNETİCİLERİN NASIL BİR KARAKTERE SAHİP OLDUKLARINI O YAZIYI YAZAN BİZDEN DAHA İYİ BİLİYOR HERKES HADDİNİ BİLİSİN ...VE İMZAMI ATIYORUM +1967+KAŞE+MÜHÜR...
serhankaburcuk 31.07.2005, 12:23 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milletiKOÇUM SEN HERALDE BU DERNEK TEKİ İNSANLARI HALA TANIYAMAMIŞ SIN VESENİNGİBİ KİŞİLERRİN DE BUDERNEK HAKIN DAYORUM YAPMAK GİBİ BİR LÜKSÜ YOK SEN KENDİNLE DERNEK DEBULUNAN ARKADAŞLARIMIZI SAKIN AYNI KEFEYE KOYMA O İNSAN LAR GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAF TARIDIR BUNU UNUTMA SAKIN BİRDAHA BU ARKADAŞLARIMIZA İFTİRADA BULUNMA O BAHSEDDİGİN GERÇEK YİGİDODUR HADİNİ BİL BENDEN SANATAVSİYE...
Kimsenin bu konularda konuşmaya hakkı yok...Heleki Santiogo denilen arkadaş...Ben o arkadaşın kim olduğunuda çok iyi biliyorum(Yazı üslubundan)...Bu arkadaş neden kendi niki ile giripte yazma cesaretini gösteremiyor anlamış değilim...Neyse önemli değil...Meyva veren ağaç taşlanır...Biz Sivasspora hizmet vermeye devam edeceğiz...Kombine Biletleri basın huzurunda Sivasspor kulüp başkanından aldığımız zamanda böyle konuşabileceklermi Beleşçi arkadaşlar...
Herşey Sivasspor İçin...Polemiğe gerek yok...
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 12:26 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
Kimsenin bu konularda konuşmaya hakkı yok...Heleki Santiogo denilen arkadaş...Ben o arkadaşın kim olduğunuda çok iyi biliyorum(Yazı üslubundan)...Bu arkadaş neden kendi niki ile giripte yazma cesaretini gösteremiyor anlamış değilim...Neyse önemli değil...Meyva veren ağaç taşlanır...Biz Sivasspora hizmet vermeye devam edeceğiz...Kombine Biletleri basın huzurunda Sivasspor kulüp başkanından aldığımız zamanda böyle konuşabileceklermi Beleşçi arkadaşlar...
Herşey Sivasspor İçin...Polemiğe gerek yok...VAROL SERHAN ABI ...
1967DERNEK_BASKANI 31.07.2005, 12:47 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
Bİ ŞEY DAHA EKLEMEK ISTIYORUM...
DERNEKTEKI ARKADASLAR BANA TELEFON ACTILAR SANTIEGO DIYE BI KARDESIMIZ BİZİM HAKKIMIZDA COK RENCİDE EDİCİ KELİMELER SARFETMİŞ...BU BENİ ÇOK ÜZDÜ...FARZEDELIM KI KOMBINELERI ALDIK BASININ ONUNDE BÜTÜN SİVAS IN YEREL GAZETELERI ONUNDE YEREL TV. LARIN ONUNDE SAYIN: MECNUN ODYAKMAZ A TAKTİM EDECEZ...EĞER BU KAMPANYA OLURSA OZAMAN DA O KARDEŞİMİZ SUCULISAN EDİP ÖZÜRRDİLEMESINI BEKLERIZ...saygılarımla....... ....
serhankaburcuk 31.07.2005, 12:49 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
DERNEKTEKI ARKADASLAR BANA TELEFON ACTILAR SANTIEGO DIYE BI KARDESIMIZ BİZİM HAKKIMIZDA COK RENCİDE EDİCİ KELİMELER SARFETMİŞ...BU BENİ ÇOK ÜZDÜ...FARZEDELIM KI KOMBINELERI ALDIK BASININ ONUNDE BÜTÜN SİVAS IN YEREL GAZETELERI ONUNDE YEREL TV. LARIN ONUNDE SAYIN: MECNUN ODYAKMAZ A TAKTİM EDECEZ...EĞER BU KAMPANYA OLURSA OZAMAN DA O KARDEŞİMİZ SUCULISAN EDİP ÖZÜRRDİLEMESINI BEKLERIZ...saygılarımla....... ....
Başkanım hiç zannetmiyorum...Santioga denilen şahsiyetin özür dileyeceğini hiç zannetmiyorum...Başkanım meyva veren ağaç taşlanır...
Biz işimize bakalım...HERŞEY SİVASSPOR İÇİN...
ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
SANTİEGO ARKADASIMIZIN SOYLEDIGI SOZLERI BENDE DUYDUM.ONA DIYECEK BIRSEY BULAMIYORUM...BİRŞEYLERİN FARKINA VARAMAMIŞ DEMEKKİ...
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 12:52 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
DERNEKTEKI ARKADASLAR BANA TELEFON ACTILAR SANTIEGO DIYE BI KARDESIMIZ BİZİM HAKKIMIZDA COK RENCİDE EDİCİ KELİMELER SARFETMİŞ...BU BENİ ÇOK ÜZDÜ...FARZEDELIM KI KOMBINELERI ALDIK BASININ ONUNDE BÜTÜN SİVAS IN YEREL GAZETELERI ONUNDE YEREL TV. LARIN ONUNDE SAYIN: MECNUN ODYAKMAZ A TAKTİM EDECEZ...EĞER BU KAMPANYA OLURSA OZAMAN DA O KARDEŞİMİZ SUCULISAN EDİP ÖZÜRRDİLEMESINI BEKLERIZ...saygılarımla....... ....BAŞKANIM DEDİKLERİNE KATILIYORUM...BU PARALAR YEREL TV DE GEREKİRSE ULUSAL TV ARACILIĞI İLE VERİLECEK....O ZAMAN BİZİM NE KADAR KARARLI OLDUĞUMUZ GÖRÜLECEK..
serhankaburcuk 31.07.2005, 12:59 GEREKLİ YANITLARI HEP BİRLİKTE EL BİRLİĞİ İLE VERECEĞİZ...
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN....
EmmiOgLu 31.07.2005, 13:00 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
Daha bizi tanıyamamıs o şahsiyet kimse...Santiego mu herneyse...Bize karsı bir kuyruk acın varsa yüzümüze gel konuş...Böyle sanal alemde bizi rencide etmeye hakkın yok!...ama senın kım oldugunu tahmin ediyorum baskanın soyledıklerıne bende katılıyorum senle ve senın gıbılerle polemıge gırmek ıstemıyoruz!... yazan kısı benı ıyı tanır
emmioğlumermer in sahibi isak emmioğlu bu da sana yeter!...
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 13:02 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
Daha bizi tanıyamamıs o şahsiyet kimse...Santiego mu herneyse...Bize karsı bir kuyruk acın varsa yüzümüze gel konuş...Böyle sanal alemde bizi rencide etmeye hakkın yok!...ama senın kım oldugunu tahmin ediyorum baskanın soyledıklerıne bende katılıyorum senle ve senın gıbılerle polemıge gırmek ıstemıyoruz!... yazan kısı benı ıyı tanır
emmioğlumermer in sahibi isak emmioğlu bu da sana yeter!...İSHAK ABI SENİN İŞ HAYATINDA Kİ İTİBARIN YETER ...SEN Kİ ÇİN OLİMPİYAT STADININ İŞİNİ YAPAN BİRİSİN...
ziraatcierol 31.07.2005, 13:07 allah versin.. :DALLAH SENİN GİBİ DİLENCİLERE VERSİN ..
kandırmayın milleti
DUYDUM ÇOK ÜZÜLDÜM AMA O YAZI YAZANI TANIMIYORUM TANIMAKTA ISTEMİYORUM DEMEKKİ BU ARKADASIN DERNEKTE BÜYÜK Bİ YEDİĞİ KAZIK VAR Kİ BÖYLE YAZILAR YAZIYOR 1. Sİ SUNU SORACAGIM SEN KİMSİN??
GELİP BİZİMLE NDEN YÜZLEŞMİYORSUN BÖYLE YAZILAR YAZIYORSUN AMA BU KARDESIMIZ SİVASLI DEIL BENCE OLAMAZDA SEN EN İYİSİ SANTİEGO DA KAL!...
58_OZAN_1989 31.07.2005, 13:10 BİZİM DERNEK SİVASSPOR'A MADDİ VE MANEVİ HER KOUNDA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYOR...BİZ DERNEK OLARAK BU KAMPANYA'YI ALNIMIZIN AKIYLA BAŞARACAZ...[/b]
58_hacker_58 31.07.2005, 13:12 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
YALÇIN BEYLE TOKAT TA TANISTIM BEN TOKAT TA DEVLET MEMURU OLDUĞUM İÇİN YALCIN BEYLE BAYAGI SOHBET ETTIK VE NASIL BİRİ OLDUGUNU ORDA ÇÖZDÜM.COK IYI BİRİ TOKAT A GELDİKÇE GÖRÜŞÜRÜZ VE BEN ONUN SAYESINDE STEYE UYE OLDUM AMA BU YAZIYI OKUDUM COK UZULDUM VE YALCIN BEYI ARADIM FAZLA KAFANIZI YORMAYIN DEDIM HERSEPETİN İÇİNDE BİR ÇÜRÜK ELMA CIKAR SİZ YOLUNUZA DEVAM EDIN....
KINIYORUM...........KINIYORUM. .............KINIYORUM........ .......
58_hacker_58 31.07.2005, 13:14 ARKADASLAR BU KOMBINE KAMPANYASINA HERKES İ DAVET EDIYORUZ...bİ BURSA GİBİ NDEN OLMAYALIM...bURSASPOR 16000 KOMBINE SATMIS..BÜTÜN YİĞİDOLAR I BU KAMPANYAYA DAVET EDIYORUZ....
DERNEKTEKI ARKADASLAR BANA TELEFON ACTILAR SANTIEGO DIYE BI KARDESIMIZ BİZİM HAKKIMIZDA COK RENCİDE EDİCİ KELİMELER SARFETMİŞ...BU BENİ ÇOK ÜZDÜ...FARZEDELIM KI KOMBINELERI ALDIK BASININ ONUNDE BÜTÜN SİVAS IN YEREL GAZETELERI ONUNDE YEREL TV. LARIN ONUNDE SAYIN: MECNUN ODYAKMAZ A TAKTİM EDECEZ...EĞER BU KAMPANYA OLURSA OZAMAN DA O KARDEŞİMİZ SÜRÇİLİSAN EDİP ÖZÜRRDİLEMESINI BEKLERIZ...saygılarımla....... ....
acab kendilerinin aklına gelmedi diyemi hayıflanıyorlar_???? neyse zaten baska kimseninde aklına gelmeyecegi bir gercekti zaten... yolunuz acık olsun... ins gerektigi kadar katılım olur...
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 22:13 acab kendilerinin aklına gelmedi diyemi hayıflanıyorlar_???? neyse zaten baska kimseninde aklına gelmeyecegi bir gercekti zaten... yolunuz acık olsun... ins gerektigi kadar katılım olur...GÜNAY CANIM GARDAŞIM KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER BİZİ BİLEN BİLİYOR...
acab kendilerinin aklına gelmedi diyemi hayıflanıyorlar_???? neyse zaten baska kimseninde aklına gelmeyecegi bir gercekti zaten... yolunuz acık olsun... ins gerektigi kadar katılım olur...GÜNAY CANIM GARDAŞIM KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER BİZİ BİLEN BİLİYOR...
acaba baktıgı seyin ciger olmadıgını anlayabileceklermi saflar :lol: :lol: :lol:
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 22:16 acab kendilerinin aklına gelmedi diyemi hayıflanıyorlar_???? neyse zaten baska kimseninde aklına gelmeyecegi bir gercekti zaten... yolunuz acık olsun... ins gerektigi kadar katılım olur...GÜNAY CANIM GARDAŞIM KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER BİZİ BİLEN BİLİYOR...
acaba baktıgı seyin ciger olmadıgını anlayabileceklermi saflar :lol: :lol: :lol: GARDAŞIM WALLAHİ BİZ BU KAMPANYA YI GURUR MESELESİ YAPTIK ARTIK
gardas yapın tabi cümle alem görsün sizi... laf atanlarda bakalım nereye kadar sürdürecek???
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 22:22 gardas yapın tabi cümle alem görsün sizi... laf atanlarda bakalım nereye kadar sürdürecek???GARDAŞ ALLAH BİLİYOR YA BU PARALAR MECNUN BAŞKANA TV LER ÖNÜNDE TESLİM EDİLECEK..O ZAMAN HERKES ANLAYACAK KİMİN NE KADAR SİVASSPORLU OLDUĞUNU...
sanmıyorum aslında dezeleceklerini adamlara tas atmayı ogrenmis sadece nereye oldugu pek onemli deil!!! eeee kızmamak gerek aslında kapasite o kadar ne yapsın millet :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 01.08.2005, 13:42 Meyva veren Ağaç taşlanır...
Bu kampanyayı İnşallah başarı ile sonuçlandıracağız...Ama yYiğidoların desteği şart...
DESTEK VERECEK YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ...
1967 Genç Taraftarlar derneği geçen yılki deplesmana gittiği gibi bu yılda kolay gidemeyecek gibi görünüyor.
Ben buradan Serhan ın kampanyasına destek verilmesini ve maça gidemeyen yurt dışındaki veya yurt içindeki maddi durumu iyi yiğidoların kombine bilet alarak 1967 taraftarlar derneğine katkıda bulunmanızı diliyorum. Ha birde deplasmanlara giderken maddi konuda 1967 taraftar derneğine sponsor olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. SEVGİYLE KALIN....
santiago 04.08.2005, 01:58 1967 Genç Taraftarlar derneği geçen yılki deplesmana gittiği gibi bu yılda kolay gidemeyecek gibi görünüyor.
Ben buradan Serhan ın kampanyasına destek verilmesini ve maça gidemeyen yurt dışındaki veya yurt içindeki maddi durumu iyi yiğidoların kombine bilet alarak 1967 taraftarlar derneğine katkıda bulunmanızı diliyorum. Ha birde deplasmanlara giderken maddi konuda 1967 taraftar derneğine sponsor olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. SEVGİYLE KALIN....
ağzınızla söylüyosunuz işte kombinelerin 1967 e kalacağını
neden bana bu kadar kızıyosunuz anlamıyorum
Yigido_War 04.08.2005, 08:04 Santiago sen buradakileri sinir etmek için mi varsın.Diğer forumda da ahlaksızlık yaptın.Burası oyun mekanı değil!!!
baslatmıs bir karalama kampanyası insanları kendi yazdıklarıyla bir yere varmaya calısıyor!!! oda nereyekadar olacak herkes cok iyi biliyor nasıl bir uygulama oldugunu sende anladıgın sekilde yazarsan gururuna dokunur tabiiii
serhankaburcuk 04.08.2005, 13:03 Arkadaşlar daha öncede söylediğimiz gibi meyva veren ağaç taşlanır...Biz bu sene Allah izin verdiği sürece her deplasmana gideceğiz...Sizlerden sadece bizim bu kampanyamıza destek istiyoruz...
GeCeVeMaVi58pRf 04.08.2005, 13:23 38 yıl sonra ilk kez oynayacagımız süper ligde hemtaraftar olarak hemde takımolaraktürkiyede ses getirmeliyiz bu yuzden destek kampayasına sonuna kadar destekveriyorum ...
1967_DERNEK_10UR 04.08.2005, 14:11 SANTİAGO DENEN BEYİN ÖZÜRLÜ HALE ANLAMIYOR BİZİ..BU KAMPANYA DA Kİ GELECEK PARALAR SİVASSPOR KLÜBÜNNE VERİLECEK ALINAN BİLERTLER 12 .ADAM TRİBÜNDE Kİ YERİN ALACAK O ZAMAN GERÇEK TARAFTAR ORTAYA ÇIKACAK..SİVASSPOR'A MADDİ VE MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ..VE YAPTIK TA SİVASSPOR GECESİNDE 2 MİLYARLIK ÇEK VERDİK..
1967_DERNEK_MUSTAFA 04.08.2005, 14:17 Santiago Senin Kim Olduğunu çok Iyi Biliyom.sen De Benmi Nasil Biri Olduğumu Biliyorsun.senin Derdin Ne??sanal Alemin Krali ..sana Telefon Numarami Verdim Demek Ki Delikanli Değilsin..numarami Yine Yaziyom..05433737699 Beni Ara Veya Seni Beni Ara..bu Kombine Kampanyasinin Paralari Sivaspor A Basinin Onude Verilecektir.ama Bu Yaptiklarin Sivasspor Yoneticilerine Soylenecek O Zaman Gorursun Osmanli Tokatini
1967_DERNEK_10UR 04.08.2005, 14:20 baslatmıs bir karalama kampanyası insanları kendi yazdıklarıyla bir yere varmaya calısıyor!!! oda nereyekadar olacak herkes cok iyi biliyor nasıl bir uygulama oldugunu sende anladıgın sekilde yazarsan gururuna dokunur tabiiii
ALLAH İNSANI KARA İFTİRADAN KORUSUN..İNSANI VE KURUMU KARALAMAK KOLAYDIR..AMA BİZİM REFERANSLARIMIZ SAĞLAM YERDEN..
serhankaburcuk 04.08.2005, 14:39 Arkadaşlar it ne kadar ürüsede kervan yinede yürüyecektir...Biz bu işe baş koyduk...Ve bu yolda devam edeceğiz...
HAYDİ YİĞİDOLAR KAMPAYAYA DESTEK OLALIM...
yilmaz58 04.08.2005, 14:58 bu kampanyanın sonuna kadar arkasında oluruz tabii boşverin santiogu'yu arkadaşlar kombine fiyatları niye hala açıklanmadı
serhankaburcuk 04.08.2005, 15:03 bu kampanyanın sonuna kadar arkasında oluruz tabii boşverin santiogu'yu arkadaşlar kombine fiyatları niye hala açıklanmadı
Önümüzdeki hafta açıklanacak...Desteklerinizi Bekliyoruz...
serhankaburcuk 04.08.2005, 18:09 Arkadaşlar Sivas 4 Eylül stadında Konbine fiyatları belli oldu...BUgün Sivasspor kulübü yöneticilerimizden sayın Faruk TAŞSETEN ile yaptığım görüşmede;
Kapalı kombine fiyatının 500 ytl
Açık kombine fiyatının 250 ytl olduğunu öğrendik...
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ BU KAMPANYAYA KATKILARINIZI BEKLİYORUZ...
1967_DERNEK_10UR 04.08.2005, 18:16 BU KOMBİNE BİLET KAMPANYASINDA UMUTLUYUZ..VEKENDİ SAHAMIZDA Kİ İLK MAÇIMIZDA TRİBÜNLERDE Kİ YERİMİZ ALACAZ.
fiyatlar uygun bunu bir sezon icin bircok yigido verebilir... kampanyanın paya tutacagı kesin artık...
1967_DERNEK_10UR 04.08.2005, 19:41 Arkadaşlar Sivas 4 Eylül stadında Konbine fiyatları belli oldu...BUgün Sivasspor kulübü yöneticilerimizden sayın Faruk TAŞSETEN ile yaptığım görüşmede;
Kapalı kombine fiyatının 500 ytl
Açık kombine fiyatının 250 ytl olduğunu öğrendik...
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ BU KAMPANYAYA KATKILARINIZI BEKLİYORUZ...
EWET FİYATLAR AÇIKLANDI ...FARUK ABİNİN AÇIKLAMASINA GÖRE 250 VE 500 YTL ARASI ...DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOZ YİĞİDOLAR..
en azından 3-4 bin kombine alınması gerekir bu fiyatlarla!!! haydi yigidolar...
1967_DERNEK_10UR 04.08.2005, 20:00 en azından 3-4 bin kombine alınması gerekir bu fiyatlarla!!! haydi yigidolar...
3-4 BİN KOMBİNE BİLET SATIŞI OLSA SÜPER BİR GELİR SİVASSPOR'U BEKLİYOR..TAVAN YAPARIZ..
Gardas Bu Fiyatlara Gercekten Alinablir Yani
serhankaburcuk 05.08.2005, 16:00 Arkadaşlar Kombine bilet alıp katkıda bulunmak isteyen yiğidolar bizimle irtibata geçsinler....
RüStü ElmaS 12.08.2005, 22:03 Arkadaslar,
bu cok güzel bir fikir
Bunu desteklememiz gerek.
Herkesi bu kampanyayi desteklemeye cagiriyoruz.
1967_Dernek_Ayhan 12.08.2005, 22:10 Evet Gerçekten Güzel Bir Fikir Katkilarinizi Bkliyoruz.....
serhankaburcuk 14.08.2005, 15:36 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
serhankaburcuk 14.08.2005, 15:36 Değerli YİĞİDOLAR;
Sivasspor kulubü gelecek hafta içinde kombine biletlerini satışa çıkarmayı planlıyor..Bizde düzenlemiş olduğumuz kampanyayı Artık maddiyata dökmeyi düşünüyoruz...Kombine bilet alarak kampanyay destek vermek isteyen değerli arkadaşlarımızın bizimle irtibata geçmesini istiyoruz...
İRTİBAT TELEFONLARIMIZ :
1967 Sivasspor Genç Tar.Derneği :0-346-2211967
Serhan KABURCUK :0-505-7765158
Mustafa ERSOY :0-543-3737699
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI HAYDİ YİĞİDOLAR.............
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 17:57 DEĞERLİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLETLER İÇİN AÇTIĞIMIZ KAMPANYA DA HERKS GÜCÜ YETTİĞİ KADAR BİR BİLET ALSIN ..SİVASSPOR TARAFTARI HER ŞEYE LAYIK...PARA KLÜBE MADDİ DESTEK AÇISINIDAN İYİ GELECEK..TARAFTARDA TRİBÜNDE Kİ YERİNİ ALACAK..
katılım oldumu bu kampanyaya??? sayılarda ne durumdayız?
HakkıTİMUÇİN 14.08.2005, 22:08 Hep Destek...tam Destek...
Yarindan Itibaren Kocaelindeki Tanidiğim Tüm Sivaslilara Anlatacağim Bu Kampanyayi...artik Kac Kişi Alir Bilemem..
Ama..bana Marathondan Bir Kombine Bilet Ayirin...benim Kombine Biletimide Alemin En Kral Davulcusu özgür Gardaşima Veriyorum....
serhankaburcuk 14.08.2005, 22:14 Hep Destek...tam Destek...
Yarindan Itibaren Kocaelindeki Tanidiğim Tüm Sivaslilara Anlatacağim Bu Kampanyayi...artik Kac Kişi Alir Bilemem..
Ama..bana Marathondan Bir Kombine Bilet Ayirin...benim Kombine Biletimide Alemin En Kral Davulcusu özgür Gardaşima Veriyorum....
Eyvallah abim...Çok saolun sizlerin ilgisi bizi çok mutlu ediyor...Senin kombine biletini gereken arkadaşa ileteceğimizden kuşkun olmasın...
serhankaburcuk 14.08.2005, 22:14 katılım oldumu bu kampanyaya??? sayılarda ne durumdayız?
Şuanda henüz yok ama çok talep olacağını düşünüyoruz...
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.08.2005, 22:19 Serhan kardeşimizin ve 67 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak Derneğimizdeki bazı gençlerimize maçlara rahat girmeleri için ve Sivassporumuza katkıda bulunmak için bendende 4 adet kombine bileti hediye ediyorum.
GeCeVeMaVi58pRf 14.08.2005, 22:19 bu kampanya gercekten çok mantıklı bir kampanya inşallah sivasspora destek vermek isteyen gardaslarımızın bu kampanyaya gereken önemi göstereceklerinden kuskum yok haydi yiğidolar sivasspora destek için haydi kombineye...
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 22:20 Hep Destek...tam Destek...
HAKKI ABI İLGİNE TŞKLER İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇ ÇIKACAK...
serhankaburcuk 14.08.2005, 22:21 Serhan kardeşimizin ve 67 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak Derneğimizdeki bazı gençlerimize maçlara rahat girmeleri için ve Sivassporumuza katkıda bulunmak için bendende 4 adet kombine bileti hediye ediyorum.
Abi taraftarlar derneğine yaptıkların ortada bu katkın içinde teşekkür ederiz..
serhankaburcuk 14.08.2005, 22:21 bu kampanya gercekten çok mantıklı bir kampanya inşallah sivasspora destek vermek isteyen gardaslarımızın bu kampanyaya gereken önemi göstereceklerinden kuskum yok haydi yiğidolar sivasspora destek için haydi kombineye...
Gardaş sendende destek bekleriz...
HakkıTİMUÇİN 14.08.2005, 22:24 Serhan kardeşimizin ve 67 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak Derneğimizdeki bazı gençlerimize maçlara rahat girmeleri için ve Sivassporumuza katkıda bulunmak için bendende 4 adet kombine bileti hediye ediyorum.
BÜYÜKSÜN....MUSTAFA BASKAN
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 13:15 WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..
serhankaburcuk 15.08.2005, 13:19 WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..
Haydi yiğidolar bu kampanyaya ilgi ve alakalarınızı bekliyoruz ...ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 13:25 BÜYÜKSÜN....MUSTAFA BASKAN
HAKKI ABI 4 BİLET SENDEN ÇOK TŞKLER İNŞALLAH 12.ADAM YERİNİ ALACAK VE KLÜP MADDİ AÇIDAN RAHATLIYACAK..
serhankaburcuk 15.08.2005, 13:26 HAKKI ABI 4 BİLET SENDEN ÇOK TŞKLER İNŞALLAH 12.ADAM YERİNİ ALACAK VE KLÜP MADDİ AÇIDAN RAHATLIYACAK..
Hakkı abiden 4 bilet değil..Mustafa abiden 4 bilet...
allah soyletti demekki hakkı abimin hakkı 4 kombine imis :D :D :D
HakkıTİMUÇİN 15.08.2005, 14:09 allah soyletti demekki hakkı abimin hakkı 4 kombine imis :D :D :D
dur günay batıracan beni...sona evde coluk cocuk taşmı yiyecek..bir kombine bilet benden...kalan 3 tanesinide buradaki sivaslılardan ayarlamaya çalışırım ama söz veremem...
Bilmiyorum 15.08.2005, 15:37 2005-2006 Kombıne Biletleri Satışta...
Kombine biletlerin Atatürk Kongre ve Etnograya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde bugünden itibaren satışa sunulmaya başladığını belirten Oflaz, VIP tribünü biletlerinin 1000 YTL, kapalı 500 YTL, maratonun ise 250 YTL'den satışa çıkarıldığını kaydetti.
Bilmiyorum 15.08.2005, 15:47 Sivassporumuz Bu Yil Kimsenin Beklemediği Bir Başariyi Gerçekleştirmiş Ve 38 Yillik Tarihinde Ilk Kez Süperlige Yükselmiştir Bizim Görevimiz Sivasimizi Desteklemek Takimimizin Herzaman Arkasinda Durmaktir Kulübümüz Bilindiği Gibi Bu Yil çok Büyük Paralar Harcamiş Ve Büyük Masraflar Yapmiştir Diyeceğim şu Dur Ki Sivassporumuza Kombine Alarak Yardim Etmeliyiz
GeCeVeMaVi58pRf 15.08.2005, 19:14 arkadaşlar kendi sahamızda oynayacagımız trabzon macına cok az kaldı artık kombineler inşallah istenildiği gibi satılır ve hem sivasspor hemde sivaslılar kazanır...
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 19:16 dur günay batıracan beni...sona evde coluk cocuk taşmı yiyecek..bir kombine bilet benden...kalan 3 tanesinide buradaki sivaslılardan ayarlamaya çalışırım ama söz veremem...
WAROL HAKKI ABI SENİN VARLIĞIN YETER...
serhankaburcuk 15.08.2005, 19:22 Arkadaşlar kombine bilet kampamyamızı unutmayın...Takımımıza destek olalım LÜTFEN...
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 19:26 WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..
serhankaburcuk 15.08.2005, 20:11 dur günay batıracan beni...sona evde coluk cocuk taşmı yiyecek..bir kombine bilet benden...kalan 3 tanesinide buradaki sivaslılardan ayarlamaya çalışırım ama söz veremem...
Abi senin canın saolsun ya...Bizim için yaptığın fedakarlıklar yeter seni seviyoruz abi...
hakkı abim canığı yerim senin.... hic almasan bile seni bilen biliyor... allah senden razı olsun... müdürüm kalbi temizim :D
1967_DERNEK_10UR 16.08.2005, 20:07 ALLAH SENDE ÇOK MERSİ HAKKI ABI SENİN BURAYA YAZMAN YETERLİ .
1967_DERNEK_10UR 17.08.2005, 11:53 SİVASSPOR YÖNETİMİ ÜSTÜNE DÜŞEN BÜTÜN FEDAKARLIĞI YAPTI BİR DÜNYA TRANSFER GERÇEKLEŞTİ...ARTIK GÖREV TARAFTARIN KOMBİNE BİLETLER SATIŞTA ..
Bilmiyorum 17.08.2005, 12:44 SİVASSPOR YÖNETİMİ ÜSTÜNE DÜŞEN BÜTÜN FEDAKARLIĞI YAPTI BİR DÜNYA TRANSFER GERÇEKLEŞTİ...ARTIK GÖREV TARAFTARIN KOMBİNE BİLETLER SATIŞTA ..
KESİNLİKLE KATILIYORUM ARTIK BİZİMDE BİRAZ BİŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM
YÖNETİM NE GEREKİYORSA FAZLASIYLA YAPTI SIR BİZDE HADİ HEPBERABER YÖNETİMİMİZE VE SİVASIMIZIN GURURU TEK MARKASI SİVASSPORUMUZA YARDIM VE DESTEK ÇIKALIM SONUMUZ SEBATLARA ADANALARA DÜŞMESİN
AKP Milletvekillerinden Selami Uzun, Sivasspor’a destek olmak amacıyla kombine bilet satın aldı
Sivasspor’un desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Uzun, “Sivasspor’un başarılı olmasını istiyorsak kompine biletlerini, almalıyız. Şimdi seferberlik zamanıdır herkesi desteğe davet ediyorum.
Selami Bey, Milletvekili Olmadan önce
Istanbul B.şehir Belediyesi'nde önemli
Bir Bürokratimizdi.
Belediyede Beraber Görev Yaptiğimiz Süre
Içerisinde Gerçekten Dost Canlisi, Hemşeri
Sevdalisi Bir Sivasli Abimizle Beraber çalişmanin
Onurunu Yaşadim.
Bu Davranişini Tebrik Ediyor Ve Saygilarimi Sunuyorum.
Sağolasin Selami Abi...
serhankaburcuk 17.08.2005, 13:54 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
Bilmiyorum 19.08.2005, 08:01 2005-2006 Kombıne Biletleri Satışta...
Kombine biletlerin Atatürk Kongre ve Etnograya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde bugünden itibaren satışa sunulmaya başladığını belirten Oflaz, VIP tribünü biletlerinin 1000 YTL, kapalı 500 YTL, maratonun ise 250 YTL'den satışa çıkarıldığını kaydetti.
WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..
gayet iyi bir düşünce simdi ne oldu sonuc.. katılım ne düzeyde??? lafta kalmıyor inş????
kombineler tükenecektir eminim :)
serhankaburcuk 21.08.2005, 15:04 Arkadaşlar kombine bilet kampamyamızı unutmayın...Takımımıza destek olalım LÜTFEN...
1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 15:07 SİVASSPOR'A VE TARAFTARA DESTEK OLMAK İÇİN HAYDİ YİĞİDOLAR..
1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 15:22 gayet iyi bir düşünce simdi ne oldu sonuc.. katılım ne düzeyde??? lafta kalmıyor inş????
WALLAHİ GÜNAY İNŞALLAH LAFTA KALMAYACAK ..YİĞİDOLAR'A GÜVENİYORUZ...
serhankaburcuk 21.08.2005, 15:32 gayet iyi bir düşünce simdi ne oldu sonuc.. katılım ne düzeyde??? lafta kalmıyor inş????
Şuana kadar iş lafta kalmış gibi gözüküyor..Yiğidoların pek ilgi gösterdiği söylenemez..Şuana kadar sadece GAKGO58(HAKKI ABİ)den bir kombine ve Dernek_MUSTAFADAN 4 kombine sözü aldık...
Yiğidoların ilgisini bekliyoruz...
1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 15:35 İŞ OTURUP BUDA YAZMAKLA OLMUYOR..HER YÖNDEN DESTEK ŞART ...ARTIK SÜPER LİGDEYİZ ..
1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 15:49 KOMBİNE BİLET KAMAPANYASINDA SONUÇ ALIRSAK ...1200 KİŞİLİL TRİBÜNÜ YARISI BİZİM...
GeCeVeMaVi58pRf 21.08.2005, 16:35 KOMBİNE BİLET KAMAPANYASINDA SONUÇ ALIRSAK ...1200 KİŞİLİL TRİBÜNÜ YARISI BİZİM...
inşallah takımı gercekten destekleyen insanlar kombine alırlar cekirdek yıyen taraftar istemiyoruz ya...
bu biletler bitmeliiiiiii başka yolu yok!!!
serhankaburcuk 22.08.2005, 12:52 Arkadaşlar kombine bilet kampanyamızı unutmayın...Takımımıza destek olalım LÜTFEN...Kombine bilet kampanyamız hızla devam ediyor ilgileri bekliyoruz...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...
1967_DERNEK_10UR 22.08.2005, 12:57 TARAFTAR SİVASTAKİ MAÇLARI İPLE ÇEKİYOR ...SAHAMIZDA Kİ İLK MAÇTA İNŞALLAH KOMBİNE BİLETLERİMİZLE STADYUMA GİRECEZ..BİZ BELEŞÇİ TARAFTAR DEĞİLİZ KLÜBE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ..
serhankaburcuk 22.08.2005, 13:03 TARAFTAR SİVASTAKİ MAÇLARI İPLE ÇEKİYOR ...SAHAMIZDA Kİ İLK MAÇTA İNŞALLAH KOMBİNE BİLETLERİMİZLE STADYUMA GİRECEZ..BİZ BELEŞÇİ TARAFTAR DEĞİLİZ KLÜBE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ..
Artık o devirler bitti...Şimdi destek zamanı...
1967_DERNEK_10UR 22.08.2005, 13:07 Artık o devirler bitti...Şimdi destek zamanı...
NE YARI FİYATINA BİLET NEDE BEDAVA BİLET...HEPSİNE KARŞIYIZ..BİZ SİVASSPOR LUYUZ ...
serhankaburcuk 22.08.2005, 14:58 NE YARI FİYATINA BİLET NEDE BEDAVA BİLET...HEPSİNE KARŞIYIZ..BİZ SİVASSPOR LUYUZ ...
Şimdi takıma destek zamanı...İnşallah kombine biletler en kısa sürede tükenecek...
NE YARI FİYATINA BİLET NEDE BEDAVA BİLET...HEPSİNE KARŞIYIZ..BİZ SİVASSPOR LUYUZ ...
helal olsun size.. olması gerekende bu zaten... sivassporun üstüne yük olmakla destek olunmaz!!!
serhankaburcuk 22.08.2005, 15:32 helal olsun size.. olması gerekende bu zaten... sivassporun üstüne yük olmakla destek olunmaz!!!
Bundan sonra destek zamanı...ÇÜNKÜ BİZ HARBİ SİVASSPORLUYUZ.....
herkes harbi olsa sorunumuz kalmaz zaten!!!
1967_DERNEK_10UR 22.08.2005, 18:06 BİZİM İÇİN EN DOĞRUSU PARASIYLA BİLET ALMAK BEDAVA BİLETE BENDE TOPLARIM 1000 TANE ADAM..YÖNETİM GEREKENİ YAPACAK İNŞALLAH..
kombinelerle maçaaaaaaa :D bedava'ya son
Yok öyle, beleş maç izlemek yok artık.
Bilmiyorum 23.08.2005, 13:22 WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..
herkes kombine bilet almaya davet ediyorum KULÜBÜMÜZE DESTEK ÇIKALIM LÜTFEN
GeCeVeMaVi58pRf 23.08.2005, 13:25 kombineler mutlakak bitmeli sivasspor için sivas için bitmeli herkes sivaslıların takıma olan destegını görmeli...
serhankaburcuk 23.08.2005, 13:31 kombineler mutlakak bitmeli sivasspor için sivas için bitmeli herkes sivaslıların takıma olan destegını görmeli...
Evet çok haklısın...Kombinelerin kesin bitmesi gerekiyor...Sivassporun maddi sıkıntılarını azda olsa giderecektir...
serhankaburcuk 23.08.2005, 17:38 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
Arkadaşlar Kombine bilet kampanyamız hızla devam ediyor...Ve taraftarımızın ilgisini beklkiyoruz...Haydi Yiğidolar Hem Sivasspora maddi anlamda katkı olacak hemde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğimize manevi ve maddi anlamda katkı olacak...
1967_DERNEK_10UR 23.08.2005, 19:24 Arkadaşlar Kombine bilet kampanyamız hızla devam ediyor...Ve taraftarımızın ilgisini beklkiyoruz...Haydi Yiğidolar Hem Sivasspora maddi anlamda katkı olacak hemde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğimize manevi ve maddi anlamda katkı olacak...
BİZ BİR FİKİR ORTAYA ATIK.AMA OLUR AMA OLMAZ ..OLURSA SİVASSPOR KLÜBÜ BİLETLERİ SATMIŞ OLUR BİZDEO BİLETLERLE GENÇ ARKADAŞLARI STADYUMA SOKMUŞ OLURUZ...BELEŞÇİLERİN ÖNÜNE GEÇERİZ...BİZ HER ZAMAN SİVASSPOR'UN YANINDAYIZ.
erhan5834 23.08.2005, 19:43 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
REİS SONUNA KADAR YANINDAYIZ VE SİVASINDA TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞINDAN VE GEREKLİ İLGİNİN KOMBİNE BİLETLERE ÇOK OLACAĞINA EMİNİM...
Bilmiyorum 24.08.2005, 10:32 Evet çok haklısın...Kombinelerin kesin bitmesi gerekiyor...Sivassporun maddi sıkıntılarını azda olsa giderecektir...
SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESİ KOMBİNE BİLET ALMAYA DAVET EDİYORUM KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKALIM SİVASIN VE SİVAS HALKININ TEK MARKASI OLAN SİVASSPORUMUZA KOMBİNE BİLET ALARAK DESTEK ÇIKMALIYIZ
serhankaburcuk 24.08.2005, 11:07 REİS SONUNA KADAR YANINDAYIZ VE SİVASINDA TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞINDAN VE GEREKLİ İLGİNİN KOMBİNE BİLETLERE ÇOK OLACAĞINA EMİNİM...
İnşallah bizimde temennimiz bu yönde...
1967_DERNEK_10UR 24.08.2005, 13:20 BELEŞÇİ ADAM İSTEMİYORUZ STADYUMDA HERKES BİLETİNİ ALSIN GİRSİN...
BELEŞÇİ ADAM İSTEMİYORUZ STADYUMDA HERKES BİLETİNİ ALSIN GİRSİN...
KAKLISIN GARDAŞ........
1967_DERNEK_10UR 24.08.2005, 19:52 BİZİM AMACIMIZ 4 EYLÜL STADYUMUNDA Kİ BELEŞÇİLERİN ÖNÜNÜ KESMEK..AMACIMIZ SİVASSPOR'A MADDİ ANLAMDA KATKI SAĞLAMAK... AMACIMIZ TEMİZ TRİBÜN...
1967_DERNEK_10UR 25.08.2005, 19:23 TAKIMA VE TARAFTARA DESTEK OLMAK İÇİN KOMBİNE BİLET ALALIM YİĞİDOLAR..
serhankaburcuk 25.08.2005, 19:46 Arkadaşlar kombine bilet kampanyamız devam ediyor...Bugün Yöneticimizle yaptığım görüşmemde Kombinelere rağbetin olmadığını ve kulübün maddi olarak bu kombinelerin satılmasında büyük bir gelir beklediğini bildirdi...
Derneğimizin başlatmış olduğu kombine bilet kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..
1967_DERNEK_10UR 25.08.2005, 19:47 KOMBİNE BİLETLERİN SATIŞI İSTENİLEN GİBİ DEĞİL..DEĞERLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN HERKES GÜCÜ YETTİĞİ KADAR BİLET ALSIN ...BİZ BU BİLET KAMPANYASINDA İNANIYORUZ Kİ BİLETLER SATILACAK...BİLETLER BİZİM DERNEĞİMİZDE Kİ GENÇ ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ARTIK SÜPER LİGDEYİZ...DESTEK ZAMANI ..
serhankaburcuk 25.08.2005, 19:51 kombine Bilet Kampanyamiz Sürüyor...ama Ilgi Yok Denecek Kadar Az...değerli Yiğidolar Lütfen Kombine Bilet Kampanyamiza Destek Olalim...
1967_DERNEK_10UR 25.08.2005, 19:54 SİVASSPOR 38 YIL ARADAN SONRA SÜPER LİGDE VE DESTEK LAZIM ..KOMBİNE BİLETLER İÇİN TOPİC AÇTIK ..BİRAZ İLGİ LÜTFEN...
1967_DERNEK_10UR 25.08.2005, 19:56 SİVAS DIŞINDA Kİ BÜTÜN YİĞİDOLAR HERKES BİR BİLET ALSA BİLETLER BÜR GÜNDE TÜKENİR BİZ ERNEK OLARAK BU İŞİ ÜSTLENDİK...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
EmmiOgLu 25.08.2005, 20:01 Sivasspor 1967 Genç Taraftarlar Derneğinin başlatmış olduğu Kombine bilet Kampanyasını destekliyorum ve bu kampanyaya 1 kombine bilette benden..
1967_DERNEK_10UR 25.08.2005, 20:06 Sivasspor 1967 Genç Taraftarlar Derneğinin başlatmış olduğu Kombine bilet Kampanyasını destekliyorum ve bu kampanyaya 1 kombine bilette benden..
YİĞİDOLAR TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM VE BİLETLERİ ALALIM..TŞKLER İSAK ABI..
Walla Hep Lafat kalıyo Artık bişeyler yapmanın wakti geldide geçiyor bencE!Artık herkesin sivasspora destek wermesi lazım!!!
GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 20:14 Walla Hep Lafat kalıyo Artık bişeyler yapmanın wakti geldide geçiyor bencE!Artık herkesin sivasspora destek wermesi lazım!!!
imzami atıyorum kardesıme+++
1967_DERNEK_10UR 30.08.2005, 13:53 BANA ÖLE GELİYOR Kİ BİZ BOŞAM KÜREK ÇEKİYORUZ..SİVASSPOR SADECE SİVASTA'Kİ SİVASLILARIN HERHALDE Kİ SADECE BURDA KİLER KOMBİNE BİLET ALIYOR...
BANA ÖLE GELİYOR Kİ BİZ BOŞAM KÜREK ÇEKİYORUZ..SİVASSPOR SADECE SİVASTA'Kİ SİVASLILARIN HERHALDE Kİ SADECE BURDA KİLER KOMBİNE BİLET ALIYOR...
onur kombineler icin ödemede herhangi bir kolaylık sunuluyormu? kosullar neler?
1967_DERNEK_10UR 30.08.2005, 13:56 onur kombineler icin ödemede herhangi bir kolaylık sunuluyormu? kosullar neler?
PEŞİN PARA İSTENİYOR..TAKSİTLİ SATIŞ YOK ŞU ANDA...
PEŞİN PARA İSTENİYOR..TAKSİTLİ SATIŞ YOK ŞU ANDA...
saol gardas...
Özellikle Sivas'ta yaşayan insanlarımızın ekonomik durumları belli. Kombine biletlerin satışında bir çalışma yapılamaz mı acaba?
1967_DERNEK_10UR 30.08.2005, 14:55 Özellikle Sivas'ta yaşayan insanlarımızın ekonomik durumları belli. Kombine biletlerin satışında bir çalışma yapılamaz mı acaba?
BİZ TOPİÇ AÇTIK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN YİĞİDOLAR BİR KOMBİNE BİLET ALSIN DİYE ..PARA KLÜBE BİLETLER İSE MAÇA GİDECEK OLAN SİVASSPOR'LU GENÇLERE AMA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ HER ŞEY FASA FİSO ...
serhankaburcuk 30.08.2005, 15:04 BİZ TOPİÇ AÇTIK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN YİĞİDOLAR BİR KOMBİNE BİLET ALSIN DİYE ..PARA KLÜBE BİLETLER İSE MAÇA GİDECEK OLAN SİVASSPOR'LU GENÇLERE AMA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ HER ŞEY FASA FİSO ...
Şuana kadar öyle gözüküyor...Arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım...Maddi imkanı olan arkadaşlar lütfen kombine bilet kampanyamıza destek olalım...HERŞEY SİVASSPOR İÇİN...
super olur ya ins olur hehe
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 15:17 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLAURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MA.LARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLAURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MA.LARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
bence cok dogru bir dusunce valimizin en az 250 kombineyi gercek maddi durumu sıkıntılı taraftarlara dağıtması en guzeli..!!
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 18:44 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLAURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MA.LARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
MADDİ DURUMU İYİ OLANLARA BU BİLET VERİLİRSE HİÇ BİR ANLAMI YOK...BİZ BU BİLETLERİN BİR KISMINA TALIBIZ..BİLETLER GERÇEKTEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILSIN...
1967_DERNEK_MUSTAFA 01.09.2005, 18:48 KOMBİNE İÇİN ZAMAN DARALDI.ACELE EDERSEK SEVİNİRİM...
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 18:53 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLAURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MA.LARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 18:54 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 18:55 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİNE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMBİNE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
serhankaburcuk 02.09.2005, 13:43 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİNE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMBİNE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
Evet bu biletleri alırsak bizim için çok iyi olacak...
Bu kampanyamıza Valimiz destek vermiş olacak...
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 16:24 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİNE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMBİNE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
İMZA KASE MÜHÜR
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 16:25 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
HA UNUTMADAN BİRDE KALIBIMI BASIYORUM KATILIYORUM İNŞALLAH OLUR
serhankaburcuk 02.09.2005, 16:31 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİNE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMBİNE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
Abdullah YİĞİT abimize bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz...
1967_DERNEK_10UR 02.09.2005, 20:19 HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....
YİĞİDOLAR BU SESE KULAK VERELİM...TARAFTARIN DAHA RAHAT MAÇ İZLEMESİ VE DESTEK VERMESİ İÇİN KOMBİNE BİLET ŞART..HAYDİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLET ALALIM BELEŞÇİLERİN ÖNÜNÜ KESELİM....
serhankaburcuk 03.09.2005, 17:23 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
erhan5834 03.09.2005, 18:05 Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
REİSİN DEDİĞİ GİBİ UMARIM BU KAMPANYAYA SİVAS DUYARSIZ KALMAZ HERKEZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ...
Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
4 eylulde maclar baslamadan önce kombineleri almak gerek... düşünenlere duyrulur!!!
serhankaburcuk 06.09.2005, 13:40 4 eylulde maclar baslamadan önce kombineleri almak gerek... düşünenlere duyrulur!!!
Evet Kombine bilet kampanyamıza destek olmak lazım...
GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005, 14:08 bence kombine rakamlarının artması lazım çünkü son haberlere göre bitmiş bence tüm maratonun kombine olması lazım...sivasspora bagıran tafartar lazım...
serhankaburcuk 14.09.2005, 12:48 Sevgili arkadaşlar biz bu kampanyayı başlatalı yaklaşık olarak 3 ay civarında bir süre oldu...Yaklaşık olarakta bu topiğe 170 civarında cevap ve yorum yazıldı...Dikkat ettim bu foruma yazı yazanlar Ultra_sivas58 yani Onur ,1967_Dernek_Mustafa yani Mustafa Ersoy abimiz,Osman GÜNAY,Gakgo58 yani Hakkı abi ve ben SerhanKaburcuk...Bu kampanyaya sadece bu insanlarınmı desteği var???Diğer yiğidoların bu kampanyaya hiçmi desteği olmayacak???Bu kadar mı duyarsızız...Yaklaşık olarak bu siteye 2 yıldır giriyorum Site ilk açıldığından beri hemen hemen hep buralardayım ve Sivasspor ve Sivas camiasının daima başarılı olması için herzaman üzerime düşen görev ne ise onu da fazlası ile yaptığıma inanıyorum...İnsanlar hep klavye başından sallıyorlar...Lafa geldiği zaman mangalda külü kimseye bırakmıyoruz ama iş icraata geldiği zaman hepimiziçin verilebilecek puan kocaman bir SIFIRRRRRRRRRRR.Arkadaşlar bu yazıyı yazmamak için çok sabrettim ama artık sabrım kalmadı...Arkadaşlar ve değerli Yiğidolar bu takım sadece Sivastaki Yiğidoların takımı değil...Tüm dünyadaki yiğidoların ve Kendini Sivaslı zannedenlerin...Arkadaşlar eğerki bize destek olunmaz ise Önümüzdeki haftada oynanacak olan Denizlispor maçında bu taraftar yani sizlerin hepsini sevgisini kazanmış olan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği üyelerini stada maça sokamayacağız...
YİĞİDOLAR LÜTFEN BİZİM BU KAMPANYAMIZA MADDİ OLARAK DESTEKTE BULUNUN...
YARDIMDA BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER...
Telefon Numaram :0-505-7765158
YARDIMLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2005, 12:55 beni unutmussun ama neyse sorun değil çok haklısın serhan abi klavye basında sivaslılıgı bırakalım artık biraz daha duyarlı olmalıyız bu gidişle durum pek iç açıcı gözukmuyor bende avrupadaki sivaslı kardeslerıme seslenmek istiyorum ...sizin için belki 100€ para değil ama dernek olarak bizim buna çok ihtiyacımız var lütfen serhan reisle irtibata geçilmesini ve sivassporumuza gereken ilgiyi gösterilmesini temenni ediyorum her zaman sivassporun yanında olan sivaslı kardeslerımıze çok teşekkür ederim...SİVAS İÇİN TAM DESTEK HEP DESTEK....
kredi kartı ilede satıs baslamıs.... ins bu satısları artırır...
1967_DERNEK_10UR 14.09.2005, 13:13 ŞU ANA KADAR SATILAN KOMNİBE BİLET SAYISI 800 CİVARINDA ELDE KALAN BİLET SAYISI 300 E YAKIN ŞURDA BİR KAMPANYA DÜZENLEDİK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN HER YİĞİDO BİR BİLET ALSIN VE BİZE GÖNDERSİN DİYE AMA KİMSEDEN ÇIT ÇIKMIYOR...BU BİLETLER LE SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA GENÇ ARKADAŞLARIMIZ TAKIMLARINI ST6ADYUMDA DESTEKLEYECEK KLÜBE İSE İYİ BİR GELİR GELECEK..AMA BAKIYOMDA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL...ÖLE KLAVYE BAŞINDAN DESTEK VERİRİZ BEN ŞU KADAR BİLET PARASI GÖNDERİRİM DEMEKLE OLMUYOR..HADİ YİĞİDOLAR GÖRELİM YİĞİDOLUĞUNUZU LAFTA KALMASIN HİÇ BİRŞEY BİZ NİYE BU KADAR ETKİSİZ BİR TOPLULUĞUZ...
GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2005, 13:19 ŞU ANA KADAR SATILAN KOMNİBE BİLET SAYISI 800 CİVARINDA ELDE KALAN BİLET SAYISI 300 E YAKIN ŞURDA BİR KAMPANYA DÜZENLEDİK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN HER YİĞİDO BİR BİLET ALSIN VE BİZE GÖNDERSİN DİYE AMA KİMSEDEN ÇIT ÇIKMIYOR...BU BİLETLER LE SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA GENÇ ARKADAŞLARIMIZ TAKIMLARINI ST6ADYUMDA DESTEKLEYECEK KLÜBE İSE İYİ BİR GELİR GELECEK..AMA BAKIYOMDA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL...ÖLE KLAVYE BAŞINDAN DESTEK VERİRİZ BEN ŞU KADAR BİLET PARASI GÖNDERİRİM DEMEKLE OLMUYOR..HADİ YİĞİDOLAR GÖRELİM YİĞİDOLUĞUNUZU LAFTA KALMASIN HİÇ BİRŞEY BİZ NİYE BU KADAR ETKİSİZ BİR TOPLULUĞUZ...
SANA KATILIYORUM KARDESIM BURSA SPOR 2 LİGDE OLAMASINA RAGMEN 16BIN ANE KOMBINE SATARKEN BIZ 1100 TANESINI SATAMADIK DAHA DUYARLI OLALIM LÜTFEN...
serhankaburcuk 14.09.2005, 13:26 Evet bu kombine Bilet kampanyası bizim için övünç olması gerekirken yüzümüzün karası oldu...Bursaspor kulübü tam 16000 kombine sattı ve bu kombinelerle taraftarları girecek...Bizde buna benzer bu kampanyayı yaptık ama sonuç SIFIRRRRRRRRRRR...Hem kulüp kazanacaktı hemde taraftar...
ElbeyLi58 14.09.2005, 20:04 Sivasspor'un, yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan
kombine biletlerinin büyük bir bölümünün satıldığı bildirildi.
kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada Atatürk Kongre
ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet
Satış Gişesi'nde satışa sunulan biletlere taraftarların yoğun
ilgi gösterdiği belirtildi.
4 Eylül Stadı'nın maraton tribünü kombine biletlerinin 250,
kapalı tribün biletlerinin ise 500 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden yetkililer, maraton tribünündeki 1100 biletten 891,
kapalı tribünde ise 359 biletten 231'inin satıldığını söylediler.
4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla
birlikte kombine biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini
kaydeden yetkililer, Sivasspor'un ligde aldığı başarılı sonuçların
ardından forma satışlarının da arttığını kaydettiler.
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.09.2005, 20:26 Sevgili arkadaşlar biz bu kampanyayı başlatalı yaklaşık olarak 3 ay civarında bir süre oldu...Yaklaşık olarakta bu topiğe 170 civarında cevap ve yorum yazıldı...Dikkat ettim bu foruma yazı yazanlar Ultra_sivas58 yani Onur ,1967_Dernek_Mustafa yani Mustafa Ersoy abimiz,Osman GÜNAY,Gakgo58 yani Hakkı abi ve ben SerhanKaburcuk...Bu kampanyaya sadece bu insanlarınmı desteği var???Diğer yiğidoların bu kampanyaya hiçmi desteği olmayacak???Bu kadar mı duyarsızız...Yaklaşık olarak bu siteye 2 yıldır giriyorum Site ilk açıldığından beri hemen hemen hep buralardayım ve Sivasspor ve Sivas camiasının daima başarılı olması için herzaman üzerime düşen görev ne ise onu da fazlası ile yaptığıma inanıyorum...İnsanlar hep klavye başından sallıyorlar...Lafa geldiği zaman mangalda külü kimseye bırakmıyoruz ama iş icraata geldiği zaman hepimiziçin verilebilecek puan kocaman bir SIFIRRRRRRRRRRR.Arkadaşlar bu yazıyı yazmamak için çok sabrettim ama artık sabrım kalmadı...Arkadaşlar ve değerli Yiğidolar bu takım sadece Sivastaki Yiğidoların takımı değil...Tüm dünyadaki yiğidoların ve Kendini Sivaslı zannedenlerin...Arkadaşlar eğerki bize destek olunmaz ise Önümüzdeki haftada oynanacak olan Denizlispor maçında bu taraftar yani sizlerin hepsini sevgisini kazanmış olan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği üyelerini stada maça sokamayacağız...
YİĞİDOLAR LÜTFEN BİZİM BU KAMPANYAMIZA MADDİ OLARAK DESTEKTE BULUNUN...
YARDIMDA BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER...
Telefon Numaram :0-505-7765158
YARDIMLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
SERHAN NE KADAR CABALARSAK,NE KADAR YALVARSAK OLMUYOR....OLMUYOR......OLMUYO R....
ZORLAMANIN FAZLA Bi ANLAMI YOK!..
serhankaburcuk 14.09.2005, 20:45 SERHAN NE KADAR CABALARSAK,NE KADAR YALVARSAK OLMUYOR....OLMUYOR......OLMUYO R....
ZORLAMANIN FAZLA Bi ANLAMI YOK!..
Abi Sivaslıyız diyorsak Sivassporluyuz diyorsak Bu kampanya bizim için ve Sivasspor için çok önemli...Valla Biz Süper Liğdeyiz ama 2.Lig A kategorisinde yer alan Bursaspor taraftarı kadar olamadık...YAZIKLAR OLSUN....
Abi Sivaslıyız diyorsak Sivassporluyuz diyorsak Bu kampanya bizim için ve Sivasspor için çok önemli...Valla Biz Süper Liğdeyiz ama 2.Lig A kategorisinde yer alan Bursaspor taraftarı kadar olamadık...YAZIKLAR OLSUN....
ABİ ARTIK BENDE KARAMSARLIĞA BAŞLIYACAĞIM.... :( SON UMUDUM TRABZON MAÇI?
BAZI BÜYÜK ESNAFLARIN SİVASSPOR YÖNETİMİNE KIRGIN OLDUĞUNU DUYDUM NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM.
YARDIM İÇİN GİDİLDİĞİNDE ELLERİ BOŞ DÖNMÜŞ YÖNETİMİN.
YÖNETİMİN TÜM SİVAS HALKIYLA BARIŞIK OLMASI LAZIM Kİ YARDIM TOPLAYABİLSİN.
CÜSSKB-Aynur 15.09.2005, 07:55 Sivasspor'da kombine bereketi..
Sivasspor oynuyor, biletler satılıyor.. Sivasspor'un, yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan kombine biletlerinin büyük bir bölümü satılırken, taraftarlar 4 Eylül Stadı'nın açılmasını bekliyor..
Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunulan biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.
4 Eylül Stadı'nın maraton tribünü kombine biletlerinin 250, kapalı tribün biletlerinin ise 500 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden yetkililer, maraton tribünündeki 1100 biletten 891, kapalı tribünde ise 359 biletten 231'inin satıldığını söylediler.
4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kombine biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini kaydeden yetkililer, Sivasspor'un ligde aldığı başarılı sonuçların ardından forma satışlarının da arttığını kaydettiler.
ajansspor.com dan
Sivas'a yoğun ilgi
Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Sivasspor'un, yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan kombine biletlerinin büyük bir bölümünün satıldığı bildirildi. kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunulan biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.
4 Eylül Stadı'nın maraton tribünü kombine biletlerinin 250, kapalı tribün biletlerinin ise 500 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden yetkililer, maraton tribünündeki 1100 biletten 891, kapalı tribünde ise 359 biletten 231'inin satıldığını söylediler.
4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kombine biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini kaydeden yetkililer, Sivasspor'un ligde aldığı başarılı sonuçların ardından forma satışlarının da arttığını kaydettiler.
14.09.2005 süperspor.com
kursad58 15.09.2005, 08:59 KOMBİNE BİR KULÜP İÇİN EN BÜYÜK GELİR KAYNAĞIDIR BU AÇIDAN BU İLGİ OLDUKÇA ÖNEMLİ
insallah stad acilana kadar kombineler biter hem takim acisindan hemde gelir acisindan cook önemli
LütfiÜnal 15.09.2005, 09:51 Sivas sehrini Süper ligde basariyla temsil eden Sivassporumuzu basta 1967 Genc taraftarlar Dernegi olmak üzere her zaman ve her sartta hem maddi hem moral acisindan destekleyen herkese tesekkürler ediyorum.
Maalesef ben sahsen söyle bakinca 1967 taraftar dernegine karsi mahcup oluyorum.Cünki bu kardeslerimiz her zaman ve her sartta destek olurken bazi arkadaslarimiz buradan ahkam kesiyorlar.Ben iddia ediyorumki bu ahkam kesenler Sivasta bile maca gitmeyen insanlar.Demekki su an Sivasta olmayanlarda Sivasta bile bulunsalar maca gitmeyecekler.Tersi olsa ben uzakta bulundugum icin gidemiyorum ama benim icin bir baska kardesimiz gitsin diyebilmeli.Fazla söylenecek söz yok destek olacaklar lütfen olsun bu kardeslerimizide fazla oyalamayalim.Bundan sonra bu Topice sadece destek olacaklar yazsin.
LütfiÜnal 15.09.2005, 09:52 Ben kampanyaya sahsen 1 Biletle katiliyorum.
harunciftci 15.09.2005, 11:41 haydi elimizden geldiğince kampanyaya destek olalım...
LÜTFEN
1967_DERNEK_MUSTAFA 15.09.2005, 12:37 Sivas sehrini Süper ligde basariyla temsil eden Sivassporumuzu basta 1967 Genc taraftarlar Dernegi olmak üzere her zaman ve her sartta hem maddi hem moral acisindan destekleyen herkese tesekkürler ediyorum.
Maalesef ben sahsen söyle bakinca 1967 taraftar dernegine karsi mahcup oluyorum.Cünki bu kardeslerimiz her zaman ve her sartta destek olurken bazi arkadaslarimiz buradan ahkam kesiyorlar.Ben iddia ediyorumki bu ahkam kesenler Sivasta bile maca gitmeyen insanlar.Demekki su an Sivasta olmayanlarda Sivasta bile bulunsalar maca gitmeyecekler.Tersi olsa ben uzakta bulundugum icin gidemiyorum ama benim icin bir baska kardesimiz gitsin diyebilmeli.Fazla söylenecek söz yok destek olacaklar lütfen olsun bu kardeslerimizide fazla oyalamayalim.Bundan sonra bu Topice sadece destek olacaklar yazsin.
ABİ SOYLEDIKLERINE KATILIYORUM...BUNDAN SONRA TOPİĞE SADECE DESTEK OLACAKLAR YAZSIN!.. DALGA GECMEYELIM LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEENNNNN!.........
1967_DERNEK_10UR 15.09.2005, 13:37 Sivas sehrini Süper ligde basariyla temsil eden Sivassporumuzu basta 1967 Genc taraftarlar Dernegi olmak üzere her zaman ve her sartta hem maddi hem moral acisindan destekleyen herkese tesekkürler ediyorum.
ewet lütfi abım doru diyor sadece destek olacak yiğidolar yazsın boş beleşe kimse bir şeyu yazmasın..
serhankaburcuk 15.09.2005, 13:42 Sivas sehrini Süper ligde basariyla temsil eden Sivassporumuzu basta 1967 Genc taraftarlar Dernegi olmak üzere her zaman ve her sartta hem maddi hem moral acisindan destekleyen herkese tesekkürler ediyorum.
Saygıdeğer başkanımız sayın Lütfü Ünal'a bu katkısından dolayı teşekkür ediyoruz...Bu kampanyaya destek olacak kişilerin buraya yorum yazmasını istiyoruz...Destek olmayacakların ise yorum yazmaması taraftarıyız...Şuana kadar bu kampanya ile alakalı yardım sadece İsmail Hakkı TİMUÇİN(gakgo58)ve Sevgili Lütfü ÜNAL'dan geldi kendisine teşekkürler ediyoruz...
LütfiÜnal 30.09.2005, 10:00 Sivasta olamayipta simdi Sivasta olmak vardi maca gider takimi desteklerdim diyen arkadaslara sesleniyorum.Kimse kusura bakmasin ama bence bu arkadaslar Sivasta bile olsalar maca gitmezdi.
Burada arkadaslarimiz bir kampanya baslatti kendi imkanlari dahilinde her seyi yaptilar .Deplasmanalara gidebilmek icin cektikleri maddi sikintilari bir kenara biraksak her deplasmanda her türlü fedakarligi yaptilar.Kendilerine tekrar tesekkür ediyorum.Bizlere düsen görev en ucuzu ve en rahati bir kombine biletle bu kardeslerimizin Sivassporumuza destegini onore etmek ve maddi imkanlarimiz cercevesinde katkida bulunmak.Ama üzülerek gördükki maddi destek yok denecek kadar az oldu.Onun icin baska forumlarda Sivasta olmak vardi gibi basliklara fazla inanmiyorum.Bu benim sahsi fikrim.
Gelin son günde imkaniniz varken bir kac kisi bir araya gelerekte olsa kombine bilet almaya calisalim.
Dilimizde ve kalbimizdeki Sivasspor askimizi ispatlayalim.
30-09-2005 HALA KALAN KONBİNE BİLETLER VAR,DEMEKKİ 500 TANE DURUMU İYİ OLAN YOK
serhankaburcuk 30.09.2005, 13:26 Sivasta olamayipta simdi Sivasta olmak vardi maca gider takimi desteklerdim diyen arkadaslara sesleniyorum.Kimse kusura bakmasin ama bence bu arkadaslar Sivasta bile olsalar maca gitmezdi.
Burada arkadaslarimiz bir kampanya baslatti kendi imkanlari dahilinde her seyi yaptilar .Deplasmanalara gidebilmek icin cektikleri maddi sikintilari bir kenara biraksak her deplasmanda her türlü fedakarligi yaptilar.Kendilerine tekrar tesekkür ediyorum.Bizlere düsen görev en ucuzu ve en rahati bir kombine biletle bu kardeslerimizin Sivassporumuza destegini onore etmek ve maddi imkanlarimiz cercevesinde katkida bulunmak.Ama üzülerek gördükki maddi destek yok denecek kadar az oldu.Onun icin baska forumlarda Sivasta olmak vardi gibi basliklara fazla inanmiyorum.Bu benim sahsi fikrim.
Gelin son günde imkaniniz varken bir kac kisi bir araya gelerekte olsa kombine bilet almaya calisalim.
Dilimizde ve kalbimizdeki Sivasspor askimizi ispatlayalim.
Sevgili başkanım bu ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyoruz...
ElbeyLi58 30.09.2005, 14:14 Bu arada 4 Eylül Stadı'nın 250 YTL'den satışa sunulan maraton tribünündeki toplam 1100 kombine biletten 967'sinin, 500 YTL'den satışa sunulan kapalı tribündeki 359 kombine biletten de 247'sinin satıldığı öğrenildi.
süper sivas 02.10.2005, 10:40 ARKADAŞLAR SİZLERE HİÇ KATILMIYORUM NE YANİ ADAM KOMBİNE BİLET ALAMIYOR DİYE YOK HİÇ KONUŞMASINLAR YOK BÖYLE DEMESİNLER NEDİR BU SİVAS SPOR YÖNETİMİ PARA KAZANMAK İSTİYORSA İSTANBUL POTANSİYEL OLAN YERLERE FORMA BAYRAK VS.LERİ BİR AN ÖNCE ULAŞTIRSIN SADECE KOMBİNE BİLETLERMİ SİVAS SPORU KURTARACAK BUNLARDA BİLETLER KADAR ÖNEMLİİİİİ
HEP BÜYÜK TEK BÜYÜK
SÜPER SİVAS
|