Orijinalini görmek için tıklayınız : HOLİGANLAR SABIKALI ÇIKTI


SivasSpor.Com
13.08.2007, 20:39
http://www.gencturkhaber.com/images/206858.jpg

Trabzon Valisi Nuri Okutan''Karşılaşma öncesi de alınan güvenlik önlemlerini bizzat yerinde inceledim. Güzel bir başlangıç yapmak istiyorduk. Her şey çok güzel gidiyordu. Ama son dakikada yaşanan olaylar hepimizi çok üzdü'' diye konuştu.


Trabzon Valisi Nuri Okutan, lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, ''Ama olaylar bizi çok üzdü'' dedi.

Okutan, Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Valilikte basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yapılması için kulüp yöneticileri, emniyet yetkilileri ve tüm sorumlularla karşılaşma öncesi toplantılar yaptığını belirterek, ''Karşılaşma öncesi de alınan güvenlik önlemlerini bizzat yerinde inceledim. Güzel bir başlangıç yapmak istiyorduk. Her şey çok güzel gidiyordu. Ama son dakikada yaşanan olaylar hepimizi çok üzdü'' diye konuştu.

Karşılaşmanın bitmesini beklerken bu tür olayların yaşandığını ifade eden Okutan, ''Herkes maçın bitmesini bekliyordu. Hatta güvenlik güçleri gerek saha dışında, gerek saha içinde, gerekse yol güzergahında tüm güvenlik önlemlerini almıştı. Ama son saniyelerde bu olay yaşandı'' dedi.

Trabzon Valisi Okutan, olayla ilgili görüntülerin tüm detayıyla incelendiğini kaydederek, şunları söyledi:

''Olay anında ve görüntülerden tespit edilenler var. Savcılık da olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür taşkınlık yapan arkadaşların daha önce de böyle olaylara karıştığı belirlendi. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Yetkililer en ince detayıyla çalışmalarını sürdürüyor'' diye konuştu.

Okutan, sahaya sadece taraftarın girdiğini söylemenin yanlış olacağını ifade ederek, ''Yaptığımız tespitlere göre bazı yedek oyuncuların ve yöneticilerin de sahada olduğunu tespit ettik. Bu da yanlış'' dedi.

Vali Okutan, karşılaşmada yaklaşık 600 özel güvenlik görevlisi ve polisin görev aldığını belirterek, ''Artık, 'polis ve jandarma güvenlikte işin içine girmeli mi girmemeli mi' diye bir karar vermeliyiz. Futbol bir şenliktir, herkesin bu şenlikte dostluk ve kardeşlik içinde hareket etmesi gerekir'' diye konuştu.

talha58
13.08.2007, 20:59
1 )SPOR MÜSABAKALARI İÇİN ÖZEL GÜVENLİK BİRİMLERİ OLUŞTURULMALI.
2 )MAÇLARDA FERDİ VE TOPLU HAREKET EDENLERİN BAZILARI CEZA ALIYORLAR AMA KAMUOYU BUNU TAKİP EDEBİLMELİ.
3 )YÖNETİCİLER VE FUTBOLCULAR SÖYLEDİKLERİ SÖZLERDEN DOLAYI CEZA ALABİLMELİ.
4 )ÇOK ACİL BİR ŞEKİLDE YENİ SPOR YASASI ÇIKARILMALI. SAHA İÇERİSİNDEKİ GÜVENLİK BİRİMLERİ GEREKİRSE KULÜPLERİN RASAVVURUNA BIRAKILMALI. BÖYLECE ÇIKAN HER OLAY İÇİN BİZZAT KULÜPLER MUHATTAP ALINMALI.

Bln-Fatih58
13.08.2007, 21:02
Bugün izledigim bir Haber kanalinda, olaya karisanlardan birinin ceza evine konuldunu söylediler

sivas_kangallı
13.08.2007, 21:05
bence hepsi cezaevine atılmalı..

Abdullah DuMaN
14.08.2007, 07:55
BU ADAM LARI ALMAYACAKLAR O ZAMAN........

OLCAY_58_AKKUS
14.08.2007, 08:01
böyle insana benzeyenleri ve insan taklidi dahi yapamayanları toplumdan uzak tutmak lazım.Çünkü gördük hepimiz topluma zarar veriyorlar.bunların yaptıkları yüzünden trabzon şehrine leke sürüldü.

boun_58
14.08.2007, 08:12
ceza evine atsalar ne olacak başımızda birisi varki hepsine af çıkasrır kurtarır yani

boun_58
14.08.2007, 08:38
Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle gözaltına alınan 3 kişiden sahaya ilk olarak giren bir kişi tutuklandı.


Trabzonspor-Sivasspor maçının 90. dakikasında sahaya ilk olarak giren ve gözaltına alınan E.U, emniyetteki ifadesinde, çok pişman olduğunu, bir anlık öfkeyle hareket ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen E.U, nöbetçi mahkemece ''müessir fiilde bulunma'' suçundan tutuklandı. Gözaltına alınan E.B. ve F.K. ise Cumhuriyet Savcılığında ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Öte yandan, güvenlik kameralarından 7 kişinin daha kimliklerinin tespit edildiği, emniyet tarafından bu kişiler hakkında idari işlem yapılacağı öğrenildi. Trabzonspor ile Sivasspor arasında dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşma, 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti.

AA

ceza_tolga_rep
14.08.2007, 08:39
bunların arkasında birileri var.ama aslında girmeleri iyi oldu 3 puan kazanmış olduk.......

balili17
14.08.2007, 09:13
bunların arkasında birileri var.ama aslında girmeleri iyi oldu 3 puan kazanmış olduk.......



BİZ HARAM LOKMA YEMEMİŞİZ YEMEYECEZDE İSTEMİYORUZ 3 PUANI

zafer51
14.08.2007, 09:24
20-25 kişiden 3 kişiyi yakaladılar onunda ikisini serbest bıraktılar oldu bitti.böylemi futbol terörü önlenecek.Trabzonda savcı ve emniyet müdürü ne iş yapar anlamıyorum orada hergün bir olay çıkıyor. herkese selam.

samet yıldız
14.08.2007, 09:52
yaw bunlar tarftar değilya ortalığı karıştırmak için fırsat kolluyorlar bi olay çıktığı zamnda hemen sahaya atlıyıp kendilerince birilerine vurup bişey yapacaklarını sanıyorlar böle türk futbolu ilerlemez

HOLİGANLIK TARAFTARLIK DEĞİLDİR

58svs58
14.08.2007, 10:43
25 sene önce şampiyon oldular hala kendilerini büyük sanıyorlar ama küme düşme zamanı geldi sanırım

KIZILCAN
14.08.2007, 10:53
bunların arkasında birileri var.ama aslında girmeleri iyi oldu 3 puan kazanmış olduk.......

Bunların arkasında birileri falan yok.Bunlar sadece öfkesine hakim olamayan ya da kendini kahraman sanıp sahaya dalan zır cahil insanlar...Böyle 3 puan gelecekse hiç gelmesin.Ben şahsen içime sindiremem.

crazy58
14.08.2007, 10:56
Usta bunların arkasında federasyon var adam trabzonlu ama bizim başkanımız onun üstesinden gelir allahın izniyle

NAUGHTYBOY58
14.08.2007, 20:00
Maçı Stadta İzlemiş ßiri Olarak SOylüyorum Stadta :Hİç ßir qüvenlik Onlemi Felan Yoktu ßize Yer ßle Ayrılmamıştı Trabzonlu Seyircilerle Aynı Yerde İZledık Nerdeyse Aramızda Sadece 7-8 Tane Polis Vardı Artık qerisini Sİz Düşünün ßeyler Resmen Ayar Olduk O Stadtan Cıkamayabilirdik O Zaman Neyin Hesaßını Wericektin Sayın Traßzon Valisi????

EfsaneMermerbey
14.08.2007, 22:36
BUNLARIN CEZASI AYRI.ADLİ CEZA OLARAK PARA CEZASI ALIRLAR.AYRICA SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SAHALARA GİREMEZ CEZASINA ÇARPTIRILIRLAR.