Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜZERİMİZE GELDİLER..

SivasSpor.Com
13.08.2007, 21:52
İsrailli futbolcu Balili, Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve maçın uzatma dakikalarında yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşmadaki olayları değerlendirdi.

Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili, 4 yıldır Müslüman futbolcularla birlikte oynadığını, bugüne kadar hiçbir problemle karşılaşmadığını söyleyerek, "İsrail ile Araplar arasında problem olabilir. Ancak biz profesyonel futbolcularız ve futbol oynuyoruz. Bu çekişmenin sahada olmaması gerekiyor" dedi.

İsrailli futbolcu Balili, Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve maçın uzatma dakikalarında yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşmadaki olayları değerlendirdi. Trabzonspor cephesinde olayları başlatmakla suçlanan Balili, rakip takım oyuncusu Ayman'ın kendisine sürekli sert girdiğini belirterek, "İyi bir maç oldu. Trabzonspor'dan daha çok gol pozisyonuna girdik. Ancak bunları değerlendiremedik. Maçı kazanmak için mücadele ettik, savaş verdik.

Trabzonspor, daha sonra bir gol attı. Golden sonra Ayman, bir pozisyonda bana çok sert girdi ve sakatlanmama neden oldu. Bundan sonra olaylar başladı. Takım arkadaşlarım yanıma gelince, rakip takım oyuncuları ve taraftarlar üzerimize geldi. Bu futbol değildir. Futbolda tekmeler sakatlanmalar olur. Biz profesyonel futbolcularız. Futbolcular kendi arasında konuşarak, olayları yatıştırır. Ama taraftarın sahaya gelip, futbolcuya saldırması kesinlikle futbol değildir" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu Ayman'ın kendisine sürekli olarak kendisini sakatlayacak şekilde sert girdiğini ifade eden Balili, "Ben maçın 60. dakikasından sonra maça girdim. 20 dakika içerisinde ise Ayman bana 3 kez çok sert şekilde girdi. Bunu herkes gördü. En son girdiği pozisyonu da gördü" dedi.
Başkan Mecnun Odyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun'un maç sonrası yaptığı 'Sahada İsrail-Arap çatışması vardı" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise Balili, "İsrail ve Araplar arasında problem olabilir. Ancak biz futbol oynuyoruz ve bu çekişmenin sahada olmaması gerekiyor. Biz profesyonel futbolcularız. Ne var ki ben Yahudiyim. 4 yıldır burada Müslüman futbolcularla birlikte oynuyorum. Bugüne kadar da bir problemle karşılaşmadım" diye konuştu.

Sivasspor'da da zorluk çekmediğini dile getiren Balili, kendisine yapılan bu türlü baskıları önemsemediğini ifade etti. Türk futbolunu ve Türkiye'yi çok sevdiğini kaydeden Balili, "Türk vatandaşı olmak için müracaatım vardı. Bir yıl sürem kaldı. Bundan sonra Türk vatandaşı olarak, futbol hayatıma devam edeceğim. Kendime bir isim düşünmedim ama adımın Atakan olmasını çok istiyorum" diye konuştu.

ceza_tolga_rep
13.08.2007, 22:53
balili biz seni seviyor ve sana güveniyoruz.sen kafana takma ve ist.b.b. maçını tutun.............

58MySouL
13.08.2007, 22:55
balili herkezin inanci kendine saygi duyariz.bizler seni cok seviyoruz.bunuda bil.ist belediyeye suprizini bekliyoruz

ahmetcelik
13.08.2007, 23:06
HI PINI FELIX BALILI, WE ARE WITH YOU ALL TOGETHER, WE WISH YOU VERY GOOD TIME IN SIVAS, WE ARE LIKE YOU FOOTBOLL AND YOUR CHAREKTER, ALSO THE FOOTBALL FROM ALL SIVASSPOR PLAYER`S.
WE ARE FANATICS OF SIVASSPOR FOOTBALL AND FRINDSHIP.

DONT FORGET WE ARE WITH YOU.

SIVASSPOR IS A FAIR PLAY CLUB FOR EVER.

WE ARE THE CHAMPIONS :D:D:D

yigido Atilla
14.08.2007, 00:21
HI PINI FELIX BALILI, WE ARE WITH YOU ALL TOGETHER, WE WISH YOU VERY GOOD TIME IN SIVAS, WE ARE LIKE YOU FOOTBOLL AND YOUR CHAREKTER, ALSO THE FOOTBALL FROM ALL SIVASSPOR PLAYER`S.

ahmetcelik;229956]Yazdiklari hele birde grammer olarak dogru olsa hadi neyse. Yahu bizde 35 senedir almanyada yasiyoruz, Almanyanin Univeristesini bitirdik. Almanyada 10. Milyon Müsterisi olan ve 3500 iscisi olan, bir hizmet kurulusunda calisiyorum. Amma dogru, yanlis bu sitede türkce kullaniyorum, hatda Isyerinde Müsterilerimizin Türk oldugunu ögrendigim an, israrla Türkce konusuyorum. Türkce Dünya´da en yaygin Dil. Bu gün Türkce Dili ile Ingilterden tut Cin Cumhuriyetine kadar, gecerli olan bir dil. Biraz gayret edin, Vataniniz´dan, Örfünüzden, Adetinizden, Kimliginizden kopmayin. Bizim nerde yasadigimiz önemli degil, bugün Almanya yarin Avustralya veya Yeni Zeylanda olur, Önemli olan Kökenimizi, Kimligimizi, Dilimizi unutmamak.
Bugün Dilini unutursun yarin Dinini.
Olmaz güzel Kardeslerim, Cocuklarinizla Evinizde öncelikli olarak Türkce konusun.

Yorum yok ????????????????

sensizimya_58
14.08.2007, 00:24

ben sana katılıyorummmmmmmmmm

haklısın

adres58
14.08.2007, 01:02
Evvela birinci mesele Balilinin bu tarz sertlikle karşılaşması Trabzon maçıyla bir ilk değil. Geçen senelerde de <pis yahudi> söylemleride oldu. Yaa arkadaşlar İsrailde futbol ligi var Araplardan oluşan birde takım var bildiğim kadarı ile yeni teknik direktörleride Yahdi ve bununla kalmıyor bu takımda 5 adet yahudi oynuyor. Bu takım İsrail süper liginde mücadele ediyor. Biz nelerin mücadelesini yapıyoruz. Balilinin hırslı futboluna agresiflik provakatörlüğe götürdüğünü söyleyen takımlar başkanlar vede seyirciler; yarın birgün Baliliyi takımlarında gördüklerinde ne düşünecek veya ne yapacaklar anlam veremiyorum. Artık bu konuyu acil kapatmamız gerekiyor.
İkinci mevzuda bir arkadaşımızın İngilizce yorumu. Bazı yorumcu arkadaşlarımız katılmamış. Ben anlayamıyorum. Hani bizim sitemize dünyanın her yerinden giriliyordu. Basın ve yayın kuruluşları demedimi Sivasspor.CoM'un Türkiyenin en güncel ve en kapsamlı Taraftar sitelerinden biri olduğunu... Şimdi benim Sivassporuma Angoladan-İngiltereden-Yeni Zellanda dan- Çinden bir oyuncu geldi. Ülkesinde çok sevilen bir oyuncu. Girdi bizim siteye, ne anlayacak Türkçeden arkadaşlar bana söylermisiniz. 5 yaşındaki çocuklar gibi sitenin resimlerine mi bakacak. Yapmayın bırakın bunları. Eurovision da bile İngilizce şarkı ile temsil ediliyoruz. Türkçe konuşurken ve yazarken bizler güzel dilimizi kullanalım bize yeter. Bırakın belki bir yabancı sitemize girdiğinde anlayacağı bir iki kelam bulsun. Sadece bir yorum
Saygılarımla....

KIZILCAN
14.08.2007, 12:27
ahmetcelik;229956]Yazdiklari hele birde grammer olarak dogru olsa hadi neyse. Yahu bizde 35 senedir almanyada yasiyoruz, Almanyanin Univeristesini bitirdik. Almanyada 10. Milyon Müsterisi olan ve 3500 iscisi olan, bir hizmet kurulusunda calisiyorum. Amma dogru, yanlis bu sitede türkce kullaniyorum, hatda Isyerinde Müsterilerimizin Türk oldugunu ögrendigim an, israrla Türkce konusuyorum. Türkce Dünya´da en yaygin Dil. Bu gün Türkce Dili ile Ingilterden tut Cin Cumhuriyetine kadar, gecerli olan bir dil. Biraz gayret edin, Vataniniz´dan, Örfünüzden, Adetinizden, Kimliginizden kopmayin. Bizim nerde yasadigimiz önemli degil, bugün Almanya yarin Avustralya veya Yeni Zeylanda olur, Önemli olan Kökenimizi, Kimligimizi, Dilimizi unutmamak.
Olmaz güzel Kardeslerim, Cocuklarinizla Evinizde öncelikli olarak Türkce konusun.

Yorum yok ????????????????

Atilla abi,Ahmetçelik dilinin döndüğünce Balili okusun diye ingilizce birşeyler yazmak istemiş :) .Ama bu arada Balilinin hakkını yememek lazım.Türkçeyi çok güzel konuşuyor.

balili17
14.08.2007, 12:35
balili abi biz seni seviyoruz hiç bir şuphen olmasın

izmirliyigido
14.08.2007, 12:59
BALİLİ'NİN FUTBOLU VE HIRSI İZLEYENE ZEVK VERİYOR. FAKAT RAKİP TAKIM OYUNCULARI VE SEYİRCİLERİ ONU DURDURAMADIKLARI İÇİN HER TÜRLÜ SATAŞMAYI VE LAF ATMAYI YAPIYORLAR, KARALIYORLAR.

BEN İNANMIYORUM YAHUDİ OLDUĞU İÇİN DIŞLANDIĞINA, SUÇLANDIĞINA, KARŞILIK VERİLDİĞİNE VE FAUL YAPILDIĞINA. HIRSINDAN, HIZINDAN VE TOPLA GÜZEL DRİPLİNG YAPMASINDAN DOLAYI DURDURAMIYORLAR, FAUL YAPIYORLAR, KIZIYORLAR, KARALIYORLAR. YOKSA BALİLİ YAHUDİ-MÜSLÜMAN OLAYLARINA HİÇBİR ZAMAN GİRMİYOR, ÇİRKEFLEŞMİYOR SAF TUTUMUYOR. BİZDEN BİRİSİ GİBİ DAVRANIYOR, BİZLERİ SEVİYOR VE SEVİLİYOR.

BENCE İYİ BİR FUTBOLCU OLDUĞU İÇİN KISKANILIYOR VE DURDURAMAYINCADA OLAYLARI BAŞKA PLATFORMLARA ÇEKMEYE ÇELIŞIYORLAR.

BOŞVER BALİLİ, SEN BU GÜZEL FUTBOLUNU OYNAMAYA DEVAM ET, HERKES SENİ FUTBOLUNLA KONUŞSUN. BİZ SANA İNANIYORUZ VE SENİ SEVİYORUZ.

.

1967_Dernek_Ayhan
14.08.2007, 14:22
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k5sCGZmZ3v4"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k5sCGZmZ3v4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

yigido Atilla
14.08.2007, 14:33
YORUM 2.

WE ARE THE CHAMPIONS

-----------------------------------------------------------------
YORUM 1. ahmetcelik
Yazdiklari hele birde grammer olarak dogru olsa hadi neyse.
Yahu bizde 35 senedir almanyada yasiyoruz, Almanyanin Univeristesini bitirdik. Almanyada 10. Milyon Müsterisi olan ve 3500 iscisi olan, bir hizmet kurulusunda calisiyorum. Amma dogru, yanlis bu sitede türkce kullaniyorum, hatda Isyerinde Müsterilerimizin Türk oldugunu ögrendigim an, israrla Türkce konusuyorum. Türkce Dünya´da en yaygin Dil. Bu gün Türkce Dili ile Ingilterden tut Cin Cumhuriyetine kadar, gecerli olan bir dil. Biraz gayret edin, Vataniniz´dan, Örfünüzden, Adetinizden, Kimliginizden kopmayin. Bizim nerde yasadigimiz önemli degil, bugün Almanya yarin Avustralya veya Yeni Zeylanda olur, Önemli olan Kökenimizi, Kimligimizi, Dilimizi unutmamak.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar yukarida yazilan iki Yorumda Arkadas Ahmet celike Ait yorumlardir Biri ingilizce digeri Türkce. !!!! Ben sadece bu iki yorum hakkinda kirmizi yazi ile. !! YORUM YOK YAZISI.!!! Sadece Bana Aitir ..!!!!!!! Altaki yorum 1 ay önce sitede yabanci dille yorum yazan genc kardeslerimize sitede Türkce yorum yazin Ana dilinizi ögrenin. daha grammer bilmeden yazi yaziyorsunuz VS, VS Yazan Ahmet celik Arkadas dün ki yorumunu Anlamis degilim 1 ay sonra kendisinin ingilizce yorum yazmasi garibime gitti. Ilk önce Anadilim Türkce dili Kullnanilsin Diyor saonra kendi yaziyor.. ben asla yabanci dille yorum yazan Arkadaslara karsi degilim hatta destekliyourm .. Almanyada yasayan cok türk Genclerinin türkcesi iyi degil ve sitede yorum yazmaya utaniyorlar O türkcesi iyi olmayan Arkadaslar icin bir Forum Acildi ki Onlarda Sivassporu daha iyi ögrensin ve yorum yapsinlar diye . O Forumda Ahmet celikin Türkce yorumu dikkatimi cekti baktim 1.ay sonra kendisi ingilizce yorum yazmaya Baslayinca Ikisini Alt alta koydum bir ay önce karsi olan sahis simdi kendisi yaziyor. Ben kesinlikle ingilizce Almanca yazilan yorumlara karsi degilim o zaman Ahmet celik Arkadasimizda Almanca yorum yazan ve gramatigi iyi olmayan Arkadaslarimizi hor görmesinki o Genc kardeslerimizde Siteye SIKILMADAN utanmadan Bildikleri Türkce Ve Almancayla Yorumlarini yazsinlar.. saygilarimla

özsivasli1903
14.08.2007, 15:28
balili biz arkandayiz senin hic bi sucun yoktu...
aymanin sucu...
trabzon taraftarinida hic anlamiyorum...