Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS´TA İKİ AYRILIK

SivasSpor.Com
14.08.2007, 22:10
Hakkı'nın Kocaelispor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor ile görüştüğü öğrenildi. Sivasspor'da forma giyemeyen Fransergio'nun, ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor'un formasını giyeceği kaydedildi.

Uygun, Brezilyalı futbolcu Fransergio Bastos'un da takımdan ayrıldığını kaydederek, "2 sezondur Sivasspor'da forma giyen Fransergio, Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşaspor'la anlaştı ve takımdan birkaç gün sonra ayırılacak" dedi.

Sivasspor'un ikinci lig (A) kategorisinde mücadele ettiği 2004-2005 sezonunda kırmızı-beyazlı ekibe transfer olan ve uzun bir süre takım kaptanlığı da yapan başarılı savunma oyuncusu Hakkı Hocaoğlu, 3 yıldır formasını giydiği takımından ayrıldı.

Sivasspor'un süper lige çıkmasında çok emeği olan tecrübeli oyuncunun, dün gece kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle görüştüğü ve takımdan ayrılmayı istediğini söylediği belirtildi.

Görüşme sonunda, Hakkı'nın sözleşmesi 2 taraflı olarak feshedildi.

Hakkı'nın Kocaelispor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor ile görüştüğü öğrenildi.

Sivasspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos'un ise Kasımpaşaspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.

Sezon öncesindeki hazırlık dönemini sakatlığı nedeniyle verimli geçiremeyen ve bu nedenle uzun süredir Sivasspor'da forma giyemeyen Fransergio'nun, ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor'un formasını giyeceği kaydedildi.

Servet Çetin'in Galatasaray'a transfer olmasının ardından savunmada Fransergio ve Hakkı gibi iki önemli ismi de kaybeden Sivasspor'un, bu oyuncuların boşluğunu Sedat, Dialo, Murat üçlüsü ile doldurmayı planladığı belirtildi.

tanju_58
14.08.2007, 22:14
Hakkı kaptana emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.Fran Sergio durduk yere niye gitti onu anlamadım ama hadi hayırlısı

sinan-58
14.08.2007, 22:15
ya hakkı sakattı gitti hem stoper eksikliği var diyorsunuz hemde sergıo yu gonderiyorsunuz olacak işmi inş. haber doğru değildir

Divriği58-
14.08.2007, 22:18
HAKKI ONEMLI DEGIL DE SERGI O NUN GITMESI KOTU OLDU KASIMPASASPORA GITTI BU ARADA

hafikli_yigido
14.08.2007, 22:21
fran sergio ve hakkının gitmesi kadroyu rahatlattı.devran sergionun yerinde oynuyor.hakkının yeride zaten kalabalıktı.inşallah para kazanırız.

Divriği58-
14.08.2007, 22:29
HAKKI BEDAVAYA GITTI ZATEN INSAALLAH SERGIODAN PARA KAZANIRIZ AMA YOLLAMALARI COK SACMA ADAM GAYET IYI TOPCUYDU YA

ceza_tolga_rep
14.08.2007, 22:34
bence fransergio nun miladı dolmuştu.onun yerine devran geldi ve ondan daha iyi bana göre ve hızlı.

hakkıya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.oda eskişehirle anlaşmış diye duydum.

bu 2 oyuncunun gitmesi sorun olmayacaktır.yerlerine daha kaliteli oyuncular aldık çünkü.

HAYIRLI OLSUN.........

Turan 59
14.08.2007, 22:44
FRAN SERGİO'NUN GİTMESİ TAKIMIMIZ İÇİN HİÇ İYİ OLMADI.GEÇEN SENEKİ TAKIMIN YARISI GİTTİ.

yigido_furkan
14.08.2007, 22:45
sergio son zamanlarda cok sakatlanıodu ama ii oyuncuyudu oynadıgı maçlarda takıma faydası oluyodu inş. Kasımpasada basarılı olur

ademgoze
14.08.2007, 22:47
baba hakkı kaptan hakkı sivasspor taraftarı seni çok seviyor emeklerin için sagol.sergio sende

Turan 59
14.08.2007, 22:52
G İ D E N L E R :

1-HARUN 4-HAKKI 7-HAYRETTİN (BELLİ DEĞİL)
2-SERVET 5-FRAN SERGIO
3-CEM CAN 6-GÜRHAN
NE OLACAK BİZİM BU HALİMİZ TAKIMIN %50' GİTTİ

izmirliyigido
14.08.2007, 22:54
Hakkı'nın gitmesi çok önemli değil de, Fran Sergio'ya yazık oldu. Adam gizli kahraman, tam bir askerdi...

.

corners19
14.08.2007, 23:05
2 sininde gitmesi üzüldüm bize büyük katkıları olmuştu inşallah gittikleri yerde mutlu ve başarılı olurlar hakkıyada bi mesajım var kendisine geçmiş olsun diyorum inşallah çocuğu yakın zamanda iyileşir

pepsiyusuf
14.08.2007, 23:15
işallah sivasa bunların yerine kaliteli oyuncular gelir bu futbolcuları aratmaz ben inanıyorum bülent uygun bunların yerine daha kaliteli futbolcular bulmuşturki gönderiyor o hepimizden daha iyi biliyor artı işallah bu futbolculardan bonservisinden yüklü bir miktarda para kazanır

hasantuan
14.08.2007, 23:15
segio ya yazık oldu yerine asıl miladı dolan devranı almak bence tam bir saçmalık

Army
14.08.2007, 23:21
bence çok yerinde kararlar olmus. Hakkı zaten bu sene forma giyemiyeceğini kendıde cok ii biliyordu.. sergioya gelincede sergio artık ilk geldiği seneki topu oynamıyordu defansta cok ağır kalıyordu...

cenk5821
14.08.2007, 23:35
ikisinede tsklerrrr basarili olurlar ins

Divriği58-
14.08.2007, 23:42
G İ D E N L E R :

1-HARUN 4-HAKKI 7-HAYRETTİN (BELLİ DEĞİL)
2-SERVET 5-FRAN SERGIO
3-CEM CAN 6-GÜRHAN
NE OLACAK BİZİM BU HALİMİZ TAKIMIN %50' GİTTİ

nordın wooter COLOSIMO BUYUK TOCULARDI SIMDI ORTA SAHAYA ACIL TRANSFER LAZIM

Divriği58-
14.08.2007, 23:44
segio ya yazık oldu yerine asıl miladı dolan devranı almak bence tam bir saçmalık

KATILIYORUM SIMDI ADAM GITTI DIYE MILADI DOLMUSTU DIYIP KENDINIZI AVUTMAYIN SERGIO COK IYI TOPCUYDU

FurkaN
14.08.2007, 23:49
Takımda yine bir şeyler oluyor ama biz bilmiyoruz hiçbir şey sebepsiz değildir Sergio'nun ayrılığında da bir sebep var... Bence Anderson ayrıldıktan sonra O da kalmak istemedi...

Yiğiter
14.08.2007, 23:55
biz wooter ve colosimo gibi iki mükemmel topçuyu verdik ki hakkı ve srgio da normal bu durumda..

TRAPER
15.08.2007, 00:19
fransergıo gıtsınde hakkını ssaglık sorunu bahane gıtmek ısteyenı kım tutabılırkı

ZYYZ
15.08.2007, 00:28
Hakkı zaten gecen sene fazla oynamadı, bu sene de oynayacağı meçhuldü.Takımımızda ikisininde yerini dolduracak futbolcular var ama fransergio gönderilmese iyi olurdu... Hayırlısı ne ise o olsun...

murat58murat
15.08.2007, 00:44
Hakki kaptan sivsspora verdigin emekden dolayi tesekkur ederim.

Besyo_cu
15.08.2007, 00:50
İkisinin gittiğide iyi oldu takıma taze yeni kan lazım...

mesut_tncsvs
15.08.2007, 01:23
FRANSERGİO BASTOS NEDEN GİTMEK İSTEDİ ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA SİVASSPORU SEVMEYEN VE BİZİ İSTEMEYENİ BİZ HİÇ İSTEMEYİZ BUNU BÖYLE BİLSİNLER

BÜYÜK KAPTAN HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÇOCUĞUN İYİLEŞİR ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

GuNaY
15.08.2007, 01:25
Emekleri için teşekkür ederiz, yeni transferler ile eksiklerinin hissedileceğini sanmıyorum.

Dark Force
15.08.2007, 01:54
sergioya üzüldüm gerçekten defansta sağlam adamdı defansa acilen transfer yapılması gerek..

kasko
15.08.2007, 03:05
Servetten sonra Hakkı ve Sergio'nun gitmesi hiç iyi olmadı defansa acilen bir iki takviye yapılması, lazım oyuncu kalmadı nerdeyse...

alico58_58
15.08.2007, 08:22
İNŞALLAH GİTTİKLERİ TAKIMLARDA BAŞARILI OLURLAR.HAKKI BABA NIN ÇOCUĞUNADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.BENCE GİTMELERİ ÇOK İYİ OLDU BU TAKIMDA KALMASI GEREKEN ASIL FUTBOLCU CEM CAN'DI BENCE NE YAPIP EDİP GÖNDERMİYECEKLERDİ.HAYIRLISI OLSUN BAKALAM KİMİ TRANSFER EDECEZ.

Abdullah DuMaN
15.08.2007, 08:23
hakkı kendisi yok öle bişey demişti demekki varmış yolları açık olsun ALLAH çocuğa acil şifalar versin

emrah41
15.08.2007, 09:32
arkadaşlar Hakkı Hocaoğlu bugün Kocaelispor ile sözleşme imzalayacak

emrah41
15.08.2007, 09:34
Serhan Gürkan: "Hakkı ile Anlaştık"

Kulüp başkanımız Sn. Serhan Gürkan Kocaelispor Resmi internet Sitesine bugün yaptığı açıklamada, "Uzun uğraşlar sonunda yaptığımız görüşmelerde Sivasspor'lu defans oyuncusu Hakkı ile prensip anlaşmasına varmış bulunmaktayız. Hakkı, yarın Kocaelispor tesislerine gelerek kendisini yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı atacak. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Haber: http://www.kocaelispor.org.tr

kakikli
15.08.2007, 09:41
SERGİO SİVASA GELEN EN KALİTELİ YABANCI FUTNOLCUMUZDUR.
ANCAK TAKIMDAN AYRILMASI ÇOK SÜRPRİZ BİR OLAY.
BÜLENT'İN BANKO OYUNCULARINDAN BİRİYDİ AMA NASIL İZİN VERDİLER...
HAKKI BİZE ÇOK FAYDALI OLDU, EMEKLERİ VE O MUHTEŞEM GOLLERİ ASLA UNUTULMAZ...
BİZİM HALA TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR, ACİLEN.
ORTA SAHANIN ORTASINDA MUHAMMET'DEN DAHA GENÇ,DİNAMİK DEPLASMAN FUTBOLCUSU LAZIM BİZE...
HAYIRLISI OLSUN.
GİDEN ARKADAŞLARA YENİ TAKIMLARINDA BAŞARILAR...

emrah41
15.08.2007, 09:56
eyv kardeş burdan tüm sivassporlulara başarılar ligde

talha58
15.08.2007, 10:10
eyv kardeş burdan tüm sivassporlulara başarılar ligde

Kardeş HAKKI Kocaelispor'a çok faydalı olacaktır. İki taraf için de hayırlı olsun. Bizim sevdiğimiz bir oyuncuydu. O meşhur sert frikiklerini , Malatya'ya attığı ilk Süper lig golumüzü unutamam

balili17
15.08.2007, 10:13
arkadaşlar hayrettin trabzonda....................

walla de bu olaylardan sonra trabzona gitmez diye düşünüyodum

yigido_musta
15.08.2007, 10:16
[B]İlk Önce Hakkıya Allah Sabır Ve Çocuguna Acil Şifalar Versin/B]Sergıo gonderılmesıde Bence En Buyuk Yanlıslardan Bir Tanesi Ama BİZİ İSTEMEYENİ BİZDE İSTEMEYİZ

BOZ_KURT_1453
15.08.2007, 10:18
gidenler gidre kalan sağlar bizim SİVASSPORA verdikleri hizmetten dolayı teşekür ederiz başarılar dileriz ama SİVASSPOR maçlarında değil

GİTMEK İSTİYEN KİM OLURSA YOL VERECEN ÇÜNKÜ HAYIR GELMEZ BU HAYATIN TEK GERÇEĞİ

frankfurt58
15.08.2007, 10:32
ikisininde gitmesine cok sevindim,bence cok güzel is yapmislar.bülent hoca isini biliyo valla.hakki fubol degil voleybol oynuyordu az kahretmedi bizi.gidene eyvallah geri de kalanlara Allah saglik sihhat versin.

holigan yiğido
15.08.2007, 10:37
gidenin arkasından konuşmak iy değil ama hakkı efendi geçen sezon başında zaten gitmeyi kafasına koymuştu lorant istiyor diyip duruyordu.servetin gelmesi ve kaptanlığı elinden alması onu bayaa etkiledi.galatasaray maçı aklıma geldi şimdi yine sinir oldum bu adama yolun açık olsun arkadaş yinede ayağına sağlık...

Divriği58-
15.08.2007, 10:49
colosimo wooter servetı cemcan bu 4 lü gittiden sonra diğerleri yanında sivri sinek kalır bu yılkı transfer polıtıkamız cok dogru değil cem can sergio 10 numara top oynuyodu

sandal5877
15.08.2007, 10:52
yolları açık olsun umuyorumki daha iyileri gelecektir
hiçkimse takımının zayıflamasını istemez zaten onlar kalsada
bize vereceleri ortadaydı bizim zaten kadromuz kaliteli gelenlerde olacaktır halada yabancı kontenjanımız yanılmıyorsam
3ü boş bunlarda dolarsa yine mükemmel olur.

jakobieen
15.08.2007, 12:10
sergio çok büyük kayıp.. ve büyük yanlış.. inşallah çok aramayız..

spidey58
15.08.2007, 12:11
İki oyuncu da sivasspora çok emek vermiş,as kadronun önemli oyuncularıydı,açıkçası sivasspor için büyük kayıp.Hakkı neyse sakat falandı ama sergio niye durduk yere gitti anlamak mümkün değil.Umarım yerleri doldurulur ve fazla sıkıntı çekilmez.

boun_58
15.08.2007, 12:49
Sivaslı Fransergio Paşa'daSüper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa, Brezilyalı oyuncu Fransergio Bastos ile anlaştı. 15 Ağustos 2007 12:05Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, geçtiğimiz sezon Sivasspor'da oynayan Brezilyalı futbolcu ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirterek, Fransergio'nun takımla birlikte çalışmalara başladığını ve kendisiyle ilerleyen günlerde resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini de dile getirerek, teknik direktörlerinin isteği doğrultusunda birkaç transfer daha yapabileceklerini bildirdi

mburak58
15.08.2007, 13:09
Sivasspor Fransergio ve Hakkı ile yollarını ayırdı...
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, savunma oyuncuları Fransergio Bastos ve Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayırdı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sivasspor’un ikinci lig (A) kategorisinde mücadele ettiği 2004-2005 sezonunda kırmızı-beyazlı ekibe transfer olan ve uzun bir süre takım kaptanlığı da yapan başarılı savunma oyuncusu Hakkı Hocaoğlu, 3 yıldır formasını giydiği takımından ayrıldı.
Sivasspor’un süper lige çıkmasında çok emeği olan tecrübeli oyuncunun, dün gece kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle görüştüğü ve takımdan ayrılmayı istediğini söylediği belirtildi.
Görüşme sonunda, Hakkı’nın sözleşmesi 2 taraflı olarak feshedildi. Hakkı’nın Kocaelispor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor ile görüştüğü öğrenildi.
Sivasspor’un Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos’un ise Kasımpaşaspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.
Sezon öncesindeki hazırlık dönemini sakatlığı nedeniyle verimli geçiremeyen ve bu nedenle uzun süredir Sivasspor’da forma giyemeyen Fransergio’nun, ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor’un formasını giyeceği kaydedildi.
Servet Çetin’in Galatasaray’a transfer olmasının ardından savunmada Fransergio ve Hakkı gibi iki önemli ismi de kaybeden Sivasspor’un, bu oyuncuların boşluğunu Sedat, Dialo, Murat üçlüsü ile doldurmayı planladığı belirtildi.

Sehzade__
15.08.2007, 14:25
her iki oyuncu içinde hayatlarında başarılar dilegim gittileri takımlar kötü degil hakkının acıgı kapanın inşallah dewran abı de bastos gibi hırslı we daha cabuk ii işler yaparlar kimse merak etmesın

SEMİH-58
15.08.2007, 14:47
ikiside çok önemli birer futbolcuydu bizim için ama bir futbolcuda aynı takımda ömür boyu oynayacak diye bi kayde yok yolları açık olsun...

engin2609
15.08.2007, 15:36
bu iki fotbolcuyada ilerki hayatlarında basarılar dilerim

sivas_kangallı
15.08.2007, 16:01
hakkıya emeklerinden dolayı tşk ederiz seni unutmucaz kaptan.

MERİÇ
15.08.2007, 16:25
Hakkıya üsüldüğümü söyleyemem ama fran sergio neden gönderildi anlamadım?

AYDIN1985
15.08.2007, 19:18
ikiside önemli oyunculardi, hakki zaten gitmek istiyorum diye cagirip cigriyordu. keske gitmeselerdi. Insallah onlarin eksikliklerini hissetmeyiz. Ikisinede emeklerinden dolayi tesekkür ederim.

58_SIVAS_58
15.08.2007, 19:25
Sergio nun gitmesine üzüldüm , Hakkiya yol verilmesine ise cok sevindim.

yigidomustafa58
15.08.2007, 20:54
hayırlısı neyse o olsun Hakkı Hacoğlu'na da Ferhat Sergio ya da yeni takımlarında başarılar dilerim...

adres58
15.08.2007, 22:04
Sedat ve Murat ı yakından takip ediyordum. Özellikle Sedat çok iyi. Fakat Devran biraz yaşlı. Fransergio ya üzülmedim desem yalan olur. Neyse hayırlısı olsun. Gidecekleri takımlarda başarılar dilerim. Sivassporda Bülent Hoca ya her zaman güvenmişimdir. O işini bilir. Giden gider kalan sağlar bizimdir misali mutlaka yerleri dolacaktır. Üzülmeyelim destekleyelim. Saygılarla

semihkilic_58
15.08.2007, 22:43
hakkı ya kocelısporda fransergio ya da kasımpaşa sporda başarılar dılerızz emeklerınden dolayı mınnettarızz

tarik5860
16.08.2007, 08:33
Arkadaşlar kim ne derse desin hakkı nın emekleri futbolu ööle hiç hafife alınacak türden değil adam takımda liderdi. Şimdi bu görevi kim üstlenecek merak ediyorum. Fran Sergio zaten kalitesini ıspatlamış ve gerçekten çok sakin tam bi profsyoneldi. devran bence onun yerini dolduramaz orta sahayada bi oyun kurucu şart kanatlarda bitik durumda allah yardımcımız olsun bu sene düşmessek seneye rahatlarız. Ama güzel olan şuki benim gördüklerimi elbet Bülent hocada görüyodur ve elbet önlemini alacaktır.

ademgoze
16.08.2007, 22:32
http://www.kocaelispor.org.tr/news/haberfoto/agu/16aguhakki/hakki01.jpg

revenge58
17.08.2007, 05:10
fran sergio iyi bir oyuncu ama ligde üst sıraları hedefliyorsak daha iyisini almalıyız.ayrıca umarım bu transfer den kasamıza bir miktar bonservis bedeli girer

alico58_58
17.08.2007, 09:09
BELLİ KİMİN FUTBOLCU TOPLADIĞI BU SEZONDA GERİ DAĞITTINIZ İŞTE SİZİN FUTBO ANLAYIŞINIZ BU 3 E AL 1 E SAT.SONRADA LİGDE YAN GEL YAT FEDERESYON DA ARKANDA NASILSA.

BROTHERS58
17.08.2007, 18:35
HAKKI BABA OYNAYIP PARA KAZANMALI BIZDE KADROYA COK FAZLA GIRMEYECEKTI BU YIL ONUNDA SON TRANSFERI BELKIDE ONUN ACISINDANA VE BIZIM ICIN DE HAYIRLISI OLSUN.COK EMEGI VAR BIZDE YOLU ACIK OLSUN.FRANSERGIO SAKATTI AMA IDARE E DILIP KADRO SIKINTISINDA RAHATLATABILIRDI BIZI.IKI GUN SONRA ONUN YERINE BAKAN FUTBOLCUMUZ SAKATLANSA CEZA ALSA YADA FORMU DUSSE FRANSERGIO ARANIRDA BULUNMAZ AYRICA ARTIK TURK LIGINE ALISMIS HAZIR BIRIYDI UZULDUM.UMARIM ONU ARAMAYIZ ONU..

gfb34
17.08.2007, 20:35
sivassporun turkcell süper ligdeki
ilk golünü atan:HAKKI HOCAOĞLUNU emeklerinden dolayı kutluyor yeni takımı kocaelisporda başarılar diliyorum.
sergio ya gelince adam naapsn kardeşim takımda bir tane bile brezilyalı kalmadı dertleşeceği konuşacağı hiç kimse kalmadı.adam 2.yarıyı zor bitirdi bu yıl da daha dayanamazdı.onada emeklerinden dolayı teşekkürler kasımpaşada başarılı olur inş.ama ikiside daha büyük kulüplere gidebilirlerdi kaliteli topçulardı gerçekten.hayırlısı olsun.allah yollarını açık etsin

yerliturkuaz
19.08.2007, 10:31
HAKKI KOCAELİSPORLA ANLAŞTI İYİ BİR FUTBOLCUYDU SİVASA ÇOK EMEKLERİ OLDU AYNI ŞEKİLDE SERGİO DA İYİ BİR OYUNCUYDU İNŞALLAH ONLARIN YOKLUĞUNU ARAMAYIZ

jakobieen
19.08.2007, 10:34
fran sergio iyi bir oyuncu ama ligde üst sıraları hedefliyorsak daha iyisini almalıyız.
bence süper ligde mevkisinin en iyi adamlarından biri idi sergio..

onetanem58
19.08.2007, 22:15
serionun gitmesi kotu olmus ne diyelim ikisinede futbol hayatında basarilar diliyorum ins hayirlisi olur..