Orijinalini görmek için tıklayınız : HAZIRLIKLAR İST-BB´YE..

SivasSpor.Com
16.08.2007, 19:44
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td valign="top" colspan="2">http://www.fotomac.com.tr/2007/07/16/im/7CFEB52BA8D1DB40A6A635DAb.jpg
</td></tr></tbody></table>
Sivasspor pazar günü kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken,Teknik Direktör Bülent Uygun bir yandan da Trabzon maçının unutulması için çaba gösteriyor.

Antreman öncesi futbolcularıyla toplantı yapan Uygun “Trabzon maçı çok konuşuldu, çok yazıldı. Artık bundan sonra sizlerin kafası tamamen İstanbul maçında olmalı. Yeni sezonda ilk defa kendi taraftarımızın önünde maça çıkacağız, böyle bir durumda sürpriz yaşamak istemiyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Sivas’a oldukça moralli geleceğini de belirten Uygun “Rakibimiz süper lige yeni çıkmasına rağmen çok tecrübeli ve genç yeteneklerden oluşan bir takım. Bunu Olimpiyat stadında oynadıkları Fenerbahçe maçında gösterdiler. Çok dikkatli olmamızın yanısıra iyide mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yiğidolara da seslenen Uygun, 4 Eylül Stadı’nın tamamen dolması gerektiği belirterek şunları söyledi: “Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bizim en büyük kozumuz taraftarımız. Yiğidoların, İstanbul Büyükşehir maçında tribünleri doldurarak takımlarını centilmence 90 dakika desteklemelerini ve maç sonrasında sonuç ne olursa olsun alkışlamalarını istiyorum”.
Dün sabah ve akşam olmak üzere iki ayrı antreman yapan Sivasspor bugünde çiftkale maçı yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

ayazoğlu
16.08.2007, 19:56
Bu haftadan itibaren sıtat dolaçak sitanbul mçını alacağız sivasın ne olduğunu goreçekler

semihkilic_58
16.08.2007, 19:58
tüm sivaslı gardaşlar bu hafta herkes maça takımımıza destek olmalıyızz sivasspor taraftarlarının centilmenligini göstermelıyız ..her zman kı gıbı . Turkcell süper lig taraftar görsün ..

ademgoze
16.08.2007, 20:23
stad bence full çekmeli sivasspora daha çok destek verme zamanı belediyeyi her kez begeniyor fb oynadıgı futbolu

ErdalGüler
16.08.2007, 21:23
istanbul belediyespor iyi bir takım ve fener karşısında haklı bir galibiyet aldılar, ancak ben sivassporun oynadığı futboldan memnunum ve ibb ye yenecek güce fazlasıyla sahibiz. Tabi sivasta taraftar desteği çok önemli ve bu maçta taraftarın stadı dolduracağına inanıyorum...

zaralım 58
16.08.2007, 21:53
inş bu hafta galip geliriz allah yardımcımız olsun

ceza_tolga_rep
16.08.2007, 21:56
bu maçta trübünde olacaz...........

FurkaN
16.08.2007, 21:59
Bu maçı almalıyız federasyonun işi belli olmaz 3 puanımızı vermeyebilirler... İyi futbol oynayan bir rakip... Kapanacaklardır kontra atakla gol arayacaklar yani bizim silahımızı bize karşı kullanacaklar dikkatli olmalıyız...

altuntas58
16.08.2007, 23:10
Bu haftaki istanbul büyük şehir belediyesporu kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir skorla yener moralimizi düzeltiriz
inşallah

Yiğiter
16.08.2007, 23:22
ömür varsa tribündeki yerimizi alacz inşallah..galibiyeti istiyoruz olmazsa da ne yapaılm nasip..

Ultra sivasli
17.08.2007, 00:01
ISTANBULU YENECEGIZ RAHAT OLUN KAFANIZI TAKMAYIN BU MAC 4-1 ALIRIK BIR IKI TOPCUYUYA CEZA VERMEYLE SIVASSPORU YIKAMAZLAR BUNU HAFTA SONU NURIYLE HALUK ULUSOYDA DA GÖRECEK

Dark Force
17.08.2007, 02:29
stad dolacaktır bundan hiç şüphem yok ist.b.b spor hep bize ters bir takım ama kesin alıcaz bu maçı

melih1
17.08.2007, 02:31
trabzon maçında muhammedı ılhanı begenmemıstım.muhammed oynamayacak muratta kart cezalısı.muhtemelen muhammetın yerıne forvet arkasına mehmet yıldızı koyar forvetede cvetkov geçer.defanstada sedat çok ıyıydı onun yanına muratın yerıne abdurrahmanı sag beke koyabılır.

3 puanı alacagız taraftar destegı ıle...

tepeonu_58
17.08.2007, 07:24
ben ıstanbuldakı maclarını hıc kacırmıyorum ama bır derbı macına ızınımı ayarlayıp sıvasa gelmeyı dusunuyorum o atmosferı yasamak ıstıyorum her zaman her yerde en buyuk SIVAS

Abdullah DuMaN
17.08.2007, 07:24
inşallah kendi evimizde galip geleceğiz

tepeonu_58
17.08.2007, 07:28
IST. B B MACINI KAZANMAK ISTIYORUZ EMINIMKIDE KAZANACAGIZ AMA ONEMLI OLAN DOSLUK KAZANSIN BIZ TURKIYENIN EN CENTILMEN TAKIMI VE TARAFTARIYIZ

boun_58
17.08.2007, 08:57
Sivasspor pazar günü kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken,Teknik Direktör Bülent Uygun bir yandan da Trabzon maçının unutulması için çaba gösteriyor.

Antreman öncesi futbolcularıyla toplantı yapan Uygun “Trabzon maçı çok konuşuldu, çok yazıldı. Artık bundan sonra sizlerin kafası tamamen İstanbul maçında olmalı. Yeni sezonda ilk defa kendi taraftarımızın önünde maça çıkacağız, böyle bir durumda sürpriz yaşamak istemiyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Sivas’a oldukça moralli geleceğini de belirten Uygun “Rakibimiz süper lige yeni çıkmasına rağmen çok tecrübeli ve genç yeteneklerden oluşan bir takım. Bunu Olimpiyat stadında oynadıkları Fenerbahçe maçında gösterdiler. Çok dikkatli olmamızın yanısıra iyide mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yiğidolara da seslenen Uygun, 4 Eylül Stadı’nın tamamen dolması gerektiği belirterek şunları söyledi: “Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bizim en büyük kozumuz taraftarımız. Yiğidoların, İstanbul Büyükşehir maçında tribünleri doldurarak takımlarını centilmence 90 dakika desteklemelerini ve maç sonrasında sonuç ne olursa olsun alkışlamalarını istiyorum”.

Dün sabah ve akşam olmak üzere iki ayrı antreman yapan Sivasspor bugünde çiftkale maçı yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

yigidomustafa58
17.08.2007, 09:51
inşallah alırız bu maçı evimizde...

ZYYZ
17.08.2007, 11:13
Bu hafta stadımızın tıklım tıklım olması lazım.
..........Takımımıza sahip çıkalım.............