Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN..

SivasSpor.Com
19.08.2007, 23:08
http://www.gencturkhaber.com/images/199492.jpg
Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'da olaylı bir maç yaşadıklarını, ama futbol adına sahaya güzel şeyler sunduklarını bildirdi.

Teknik Direktör Bülent Uygun, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını 2-1 gibi sonuçla almış olmaktan dolayı mutluyuz'' dedi.

Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'da olaylı bir maç yaşadıklarını, ama futbol adına sahaya güzel şeyler sunduklarını bildirdi.
Bu hafta da Fenerbahçe gibi bir takımı yenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştıklarını anlatan Uygun, şunları kaydetti:
''Takımda sakat ve cezalı olan futbolcularım vardı ama kısıtlı kadromuzla bile, onların yerine görev yapan arkadaşlar bugün gerçekten alınlarından öpülecek şekilde mücadele verdiler. Maçı 2-1 gibi bir sonuçla almış olmaktan dolayı mutluyuz. Bütün futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek kutluyorum.''

Avci " Ilk yarida kötüydük"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise karşılaşmanın ilk 45 dakikasının kendileri adına iyi geçmediğini vurguladı.

İlk yarıda Sivasspor'un daha üstün bir oyun oynadığını ifade eden Avcı, ama ikinci 45 dakikalık bölüm içinde rakiplerine deplasmanda olmalarına karşın üstünlük sağladıklarını, pozisyon ürettiklerini ve uzatmanın içinde buldukları golle de beraberliği yakaladıklarını bildirdi.

Ancak son saniyelerde yedikleri golle maçtan yenik ayrıldıklarını dile getiren Avcı, ''Ama ben ikinci yarıdaki 45 dakikalık oyun için oyuncularımı kutluyorum. Bunu daha ilerki haftalara, daha genele yayarak devam etmek ümidiyle diyorum. Sivasspor'u da aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum'' diye konuştu.
Avcı, maçın hakemiyle ilgili bir soru üzerine, bugüne dek hakemler hakkında hiç konuşmadığını ve bundan sonra da konuşmayacağını sözlerine ekledi.

muratsarı58
19.08.2007, 23:15
Bir sivaslı olarak sivas sporumuzu yürekten kutluyorum ve yine yeni zaferler yaşamamızı diliyorum.

*58bonn
20.08.2007, 00:02
siftah geldi artik yolumuz acik olsun

ceza_tolga_rep
20.08.2007, 00:18
bence baliliyi hoca erken çıkardı.balili kalsaydı 1 kaç tane daha gol bulabilirdik.

Flavio
20.08.2007, 01:46
Bravo Bülent Hocam agzına saglık.Bu sene avrupadayız

Dark Force
20.08.2007, 02:16
inşallah hep böyle dewam ederiz...

Abbas
20.08.2007, 03:20
Geç oldu güzel oldu...Umarım tekrarı olmaz. Adam kalpten gider yahu!

veysel
20.08.2007, 04:19
iyi basladik iyi devam ederiz insaaaaaaallah

Abdullah DuMaN
20.08.2007, 07:31
bence baliliyi hoca erken çıkardı.balili kalsaydı 1 kaç tane daha gol bulabilirdik.

BALİLİ CEZA SINIRINDA FB MAÇINDA OYNATMAK İÇİN ÇIKARDI......

Abdullah DuMaN
20.08.2007, 07:32
İNŞALLAH FB MAÇINIDA ALIR ANTEPE GÜZEL SONUÇLA GİDERİZ..

kakikli
20.08.2007, 07:34
BALİLİ DÜN ŞANSLI DEĞİLDİ, ,Y, KONSANTRE OLAMAMIŞTI.
OYUNDAN ALINMASI GAYET NORMAL AMA TAKIMDA KOŞAN ADAM KALMADI SAHADA, BUDA BİZİ ÇOK YIPRATTI..
AMA ÖNEMLİ OLAN İÇ SAHA DA İLK MAÇI KAZANMAKTI VE BUNU BAŞARDIK...
HAYIRLI OLSUN...

PARTNER58AHMET
20.08.2007, 07:41
bizim ne fenerden nede 4 büyüklerden hiç bir korkumuz yok yeterki maç yönetenler adil ve dürüst olsun biz anadolunun en gözde takımlarından ilkiyiz ve bundan sonra 4 büyüklerin 3.sü olmaya geldik bu superlige inşallah bundan sonrada avrupada duyuracağız adımızı önümüzdeki hafta fener maçı var tüm sivaslı yiidoları şükrü saraç oğluna davet ediyorum sivaslıyım diyen lütfen gelsin bu maç çok önemli 12.adam olarak kendimizi trübünlerde takımımızı destekleyerek kendimizi gösterelim

tepeonu_58
20.08.2007, 07:43
sıvasımızı tebrık edıyor ınsallah hep bızı boyle mutlu eder

EfsaneMermerbey
20.08.2007, 08:09
HOCAMIZA İYİ KADRO İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.TAKIM İYİ.

CÜSSKB-Ecem618
20.08.2007, 08:17
sivassporumuzun galibiyetini kutluyorum, umarım hep böyle devam eder.....

Rovsen
20.08.2007, 08:26
Kalibiyyet icin hepinizi tebrik ediyorum.Insallah devami gelir.

SivasLady
20.08.2007, 08:31
takimi ve yönetimi tebrik ederim
takim cok güzel bir mac sergiledi
sadece gol yönünden ve son dk. gol yeme ansizligimiz devam ediyor
insallah bunada bir cözüm buluruz

taraftarida unutmamak gerek, mac boyunca takimi destekleyen herkese tesekkürler

ofozturk
20.08.2007, 08:42
helal be bülent hocam. sivaslı ve sivası seven seninle gurur duyuyor.

erhancan
20.08.2007, 09:23
90 nıncı dakikada kalpten gidiyordum:)

asil58
20.08.2007, 09:28
Ya İnşallah ilk hafta ki maçta lehimize sonuçlanırsa süper olur be bide fenere koyadukmu oooooooooo

yyucepur
20.08.2007, 10:14
Bu düzen iyi düzen Devammmmmm.

teknik
20.08.2007, 10:20
MAÇ İYİ OYUN ZEVKLİ HEYECAN DOLUYDU.BASKI VE OYUN KONTROLÜ İYİ AMA 60 DAK.SONRA SORUN OLDU.ORTA SAHAYA YABANCI TAKVİYESİ OLMALI VE OYUNUN İKİ YÖNÜNÜDE OYNAYABİLMELİ.SEDAT SERVETİ ARATMAYACAK DİALLO OYUNU İYİKURUYOR.DEVRAN İYİ MUHAMMED YASİRİN YERİNE DENENDİĞİNDE TUTARSA SORUN OLMAZ 5.HAFTA DA TAKIMIN GÜCÜ BELLİ OLACAK VE BENCE ÇOK İYİ TAKIMIZ.

Divriği58-
20.08.2007, 10:32
HERHALDE YENDIK DIYE KIMSE KONUSMUYOO DK 25 SANIRSAM CETKOV U KALECI YERE INDIRIYO VE O POZISYON PENALTI + KIRMIZI KART KALECI HASAGICI ATACAKSIN YANI FARKI ONLEYEN ADAMI BIDE PENALTIYI ATSAK BELKI MAC 4-5 :0 OLUCAK AMA HAKEM YUZUNDEN AZ KALSIN KAYBEDIYODUK

yigidomustafa58
20.08.2007, 10:33
Bu maçtan sonra inanıyorum fenerbahçe'nin morali 0 geçen hafta hatırlarsınız belediye 2-0 yendi feneri.bizden şu an korktuğu kesindir...Haftaya Şükrü Saraçoğlu'nu dolduralım lütfen SİVASSPOR lular.Bende o maçta olacam...haydi hayırlısı olsun inşallah kadıkoyden size 3 puan verip SİVAS'a yollarız...

ayazoğlu
20.08.2007, 10:34
Üç puanla başlamak çok güzel sırada fener var gercek sivası o macta göreceğiz

zanzara
20.08.2007, 10:34
SİVAS dolu dizgin yoluna devam ediyor bülent hoca adeta bir rüya takım oluşturdu. Rakiblere birer birer diz çöktürüyoruz. Umarım devamı gelir.

edebiyatisyen
20.08.2007, 11:22
Arkadaşlar özeleştiri yapmak gerekirse ilk yarı iyiydik ama 60.dk sonra pilimiz bitti.
Kondisyon eksikligimiz her haliyle görüldü.
Cetkov iyi golcü ama onu anlayabilecek ortasaha lazım.
Abdurrahman sag kanadı kullanmaya çalıştı ama gelince yerine dönemedi.
Diaolo iyi kumaş fakat bazen cok riskli paslar attı.
musa aydın cok cabuk yoruldu...
not:ortasahaya çok koşan ve iyi pas yapacak adam alınsa cok iyi olur.Ayrıca biraz kondisyonumuz artmalı