Orijinalini görmek için tıklayınız : BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Besyo_cu 21.08.2007, 14:28 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Hincal_Uluc.jpg
Sivas'tan 6 adam ceza kuruluna sevk edildi. Trabzon için daha ne bekleniyor! Aynı tarihte oynamadılar mı maçı?
Haluk Ulusoy kendisini görevden almak isteyen siyasal iktidarın haklı olduğunu göstermek için her şeyi yapıyor
Olaylı Trabzonspor-Sivas maçı tartışılmaya devam ediyor. Trabzon'dan federasyon ve hakem Bülent Demirlek'e yönelik sert açıklamalar geliyor. Bütün bu tartışmaların içinde Sivas'ın 6 oyuncusu ceza alırken, Trabzon'la ilgili henüz bir karar çıkmadı!.. Neler oluyor Trabzon'da?
Bu olay federasyonun yüz karası. Dayak yiyen taraftan 6 adam ceza kuruluna sevk edildi, apar topar. Yani o maçla ilgili federasyon bir karar aldı. Sivasspor'la ilgili kararını aldı. Trabzonspor'la ilgili kararı niye almıyor? Sivasspor maçı o tarihte oynadı da Trabzonspor bir hafta sonra mı oynadı! Aynı raporlar, aynı televizyon görüntüleri, aynı bilgiler. Ne bekliyorlar ki! Ha o zaman pazarlık yapılıyor arkadaş! Ne pazarlığı; çünkü federasyon diken üstünde duruyor, federasyonun diken üstünde durmasını sağlayan güçlerden bir tanesi Trabzonspor. Trabzonspor Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan ile bütün yakınlığına rağmen Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldı bugüne kadar. Şimdi diyor ki, 'Bu desteği çekerim ha!' Çekerse Haluk Ulusoy gider.
MEYDAN OKUYOR
Haluk Ulusoy da bu yüzden kararı alamıyor bir türlü. Alamıyor, alamadıkça da daha kötü aleyhine gidiyor her şey. Şimdi açıkça meydan okuyor Trabzon. 'Benim aleyhimde karar çıkarsa desteğimi çekerim ha!' diyor. Hadi bakalım şimdi Haluk Ulusoy'u, Trabzon'un aleyhine karar çıkarsın da göreyim.
Doğal olarak Trabzonspor'un aleyhine olmasa bile artık Haluk Ulusoy damgayı yemiştir. 'Trabzon'un şantajına boyun eğdi, korkudan kararı alamadı' denilecek. Sivas'la ilgili karar alma o zaman. Onu da beklet. Olayların mağduru 6 tane futbolcuyu ceza heyetine sevk ederken, olayları başlatan Ayman sevk edilmiyor! Böyle bir şey olabilir mi? Efendim 'Hakem ona sarı kart çıkardı da onun için...' Yok ya!.. Ben tribünün önüne geleyim, federasyon başkanına ana avrat söveyim. 'Hakem bana sarı kart çıkardı' diye tamam ceza görüldü. Böyle bir mantık olabilir mi? Bütün bu olayları başlatan adam oynuyor, Sivasspor oynayamıyor. Karakuş fıkraları vardır. Böyle şaşkın kararları hicveden. Karakuş da yok böyle bir karar. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ayıbıdır, utancıdır. Sivas'ı açıklıyorsun, cezaya sevk ediyorsun, cezalarını veriyorsun, Trabzon için hâlâ bir şey yok. Ben böyle şey hayatta görmedim. Haluk Ulusoy kendisini görevden almak isteyen siyasal iktidarın haklı olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Ben Haluk Ulusoy'un en şiddetli eleştiricilerinden birisiydim. Bu yüzden saldırıya uğradım. Ama siyasal iktidar müdahale ettiği zaman spora, ben Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldım. O başka; ilke var arkadaş. Siyaset spora karışmayacak. Spor kendi sorunlarını kendi içinde çözecek. Ama şimdi Recep Tayyip Erdoğan gelip bana "Hıncal efendi, bu Haluk Ulusoy'u mu savunuyorsun!" dese ne derim ben!..
HINCAL ULUÇ
buraks58 21.08.2007, 14:39 zaten böylesini başka yerde göremezsin hıncal abi.maçtan bir gün hadi bilemedin iki gün sonra açıklanacak kararlar hala bekliyor.olaylı danimarka- isveç maçından 85. dakikada sahaya bir taraftar girdi hakeme vurmak için(oda hakeme vuramadı bile) hakemin içeri girip maçı tatil etti,bir gün sonra karar hükmen isveç 3-0 galip olarak çıktı.ama burası türkiye napacaksın bekliyelim bakalım...
selcuk349 21.08.2007, 14:41 hıncal hocam seni tebrik ediyorum.keşke o haluk ulusoy denilen ve başkaları tarafından yönetilebilen şahısta sizin gibi düşünebilse.ama işlerine gelmiyor.ben trabzonluların ne mecliste nede devletin herhangi bir kurum yer almalarını istemiyorum.onlarda çok acayip milliyetçilik var.Annadolu takımıyız diyip ortada geziniyorlar.inşallah fener maçındada (saraçoğlunda) bu olayların benzeri çıkarda görürüm onları,federasyonlarını.
cenk5821 21.08.2007, 14:45 hincal hocamm cok guzel acikladinn walla dogru soluyosunn trabzonun ne ozelleigi var ya bize hemen ceza verdiler o haysitessiz AYMANA bile ceza vermediler anlamiyorummm TFF trabzona verirse o maciii pes derimm turk futbolunu federosyonu 1 adim ilerleyememissstr
altuntas58 21.08.2007, 14:50 Gerekli acıklamayı sivasspora yapılan haksızlıkları HINCAL ULUÇ
yapmış daha bu sözler üzerine ne söylenirki bize cezayı peşin kestiler trabzonspora ne zaman ne yapılacağı hala belirsizliğini koruyor işte bu çifte standart değilde nedir haluk efendi , haluk efendi bütün türkiye sizin çiftliğinizden cıkacak kararı dört gözle bekliyor sakın ola yanlış yapmayın yoksa neler olacağını siz asla tahmin edemessiniz cünkü karşında 6 milyon sivaslı bulacaksın sanmaki sesiz kalacağız tam tersine dünyayı yerinden oynatırız bunu sakın unutma ve kararını adil bir şekilde ver ne bizden yana ol nede trabzonspordan yana ol sadece
ADİL OL YETER
sandal5877 21.08.2007, 15:05 bunları yazan hıncal beye teşekkürler ama ulusoy haysiyetsizi hala dalga geçiyor bu adam inanki düzanbazın teki utanmaz arlanmaz ulusoy
BROTHERS58 21.08.2007, 15:07 VALLA HINCAL ULUC OLAYI COK GUZEL OZETLEMIS.HALIK ULUSOY NASIL ETSEMDE BU ISTEN YITSAM DIYE YOL ARIYOR,SIMDI TS CEZA ALCAK BIZIM MACTA HAFTAYA TESCILLENECEK YANI SOGUSUN ORATM MILLET UNUTSUN ARADA KAYNATIR 3 PUANI TS VERIRIZ DEMEK ISTIYORLAR.BIZIM CEZAMIZ VERILDI SUCLULAR GEZIYOR.ADALETIN BUMU TFF???
gençsivaslıyım 21.08.2007, 15:10 ADALET HEÇ BİŞEYDEN ANLAMIYOR..FEDERASYONDAN HEÇ BİŞEY OLMAZ..BERBAT BU FEDERASYON ŞİMDİ YURT DIŞINDA OLSA NE OLURDU BİLMİYORUM?????????
Besyo_cu 21.08.2007, 15:27 Karar acıklandı 5 mac seyircisiz ve 31 ytl para cezası
markolinkow 21.08.2007, 15:32 Trabzonspor'un cezası belli oldu
Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFSDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1000 YTL ceza verildiğini söyledi.
gençsivaslıyım 21.08.2007, 15:34 YA MAÇ SİVASINMI ONU SÖLEYİN?????
ademgoze 21.08.2007, 15:38 helal be hıncal harbi konuştun
ademgoze 21.08.2007, 15:39 arkadaşlar karar milli maçtan sonra verilecek ona göre
bu adamı sevmem ama doğruları söyleyene can kurban..güzel bir bakış açısı...trabzonspor merkepleri geçti naralar atmak konusunda..olacağı buydu..
gençsivaslıyım 21.08.2007, 16:19 evet AMA EN ÇOK SİVASA GELMİŞ CEZA.....:mad::mad::mad::mad:: mad:
sisortali 21.08.2007, 16:20 Bu hemşehricilik, adam kayırmacılık olduğu sürece "böylesini görmedim" diyeceğimiz bir çok olaylarla karşılacağız.
Futbol Federasyonu kararını açıkladı Trabzona 5 maç seyicisiz oynama cezası.+ 31.000 ytl.
Ondan sonrada bir hesap yaptılar. Bir kulüp 5 maçta kaç lira net kâr elde eder. yaklaşık 250.000 ytl. Madem Sivasspor'un sahasını kapatamıyoruz. Onlara da Trabzon'un maddi kaybı kadar ceza verelim dediler.
Birisi bana bu 250.000 ytl lık cezanın mantıklı bir açıklamasını yapabilir mi?
Bu hemşehricilik, adam kayırmacılık olduğu sürece "böylesini görmedim" diyeceğimiz bir çok olaylarla karşılacağız.
Futbol Federasyonu kararını açıkladı Trabzona 5 maç seyicisiz oynama cezası.+ 31.000 ytl.
Ondan sonrada bir hesap yaptılar. Bir kulüp 5 maçta kaç lira net kâr elde eder. yaklaşık 250.000 ytl. Madem Sivasspor'un sahasını kapatamıyoruz. Onlara da Trabzon'un maddi kaybı kadar ceza verelim dediler.
Birisi bana bu 250.000 ytl lık cezanın mantıklı bir açıklamasını yapabilir mi?
bu işin mantığı yok kardeş..trabzon çok iyi havladı ulusoy da korktu al sana mantık..
kayadelice 21.08.2007, 16:29 Gerekli acıklamayı sivasspora yapılan haksızlıkları HINCAL ULUÇ
yapmış daha bu sözler üzerine ne söylenirki bize cezayı peşin kestiler trabzonspora ne zaman ne yapılacağı hala belirsizliğini koruyor işte bu çifte standart değilde nedir haluk efendi , haluk efendi bütün türkiye sizin çiftliğinizden cıkacak kararı dört gözle bekliyor sakın ola yanlış yapmayın yoksa neler olacağını siz asla tahmin edemessiniz cünkü karşında 6 milyon sivaslı bulacaksın sanmaki sesiz kalacağız tam tersine dünyayı yerinden oynatırız bunu sakın unutma ve kararını adil bir şekilde ver ne bizden yana ol nede trabzonspordan yana ol sadece
ADİL OL YETER
yigido_musta 21.08.2007, 17:36 haksızlık bır yerde olursa demekkı orda bır dalavere vardır dalavereyıde cevıren trabzoın baskanı nuri albayraktır aslında haluk ulusoy baskanım sen nuri albayraktan mı alıcaksın emirleri yoksa seni o koltuga haksızlık olmasın die mi otutturdular şimdi hak sende istedigin gibi yap ama bidahak sivasa geldıgınde ise bizim baskanımızdan nasıl bir cevap alacaksın
yigidomustafa58 21.08.2007, 17:49 bu yorumun için teşekkürler Hıncal Uluç işte SİVASSPOR u ezmeye çalışıyorlar.aynı saatte oynanmış maçı onlara cezası 8 gün sonra geliyor.. ben böyle adalete isyan ederim...
ErdalGüler 21.08.2007, 17:53 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Hincal_Uluc.jpg
Sivas'tan 6 adam ceza kuruluna sevk edildi. Trabzon için daha ne bekleniyor! Aynı tarihte oynamadılar mı maçı?
Haluk Ulusoy kendisini görevden almak isteyen siyasal iktidarın haklı olduğunu göstermek için her şeyi yapıyor
Olaylı Trabzonspor-Sivas maçı tartışılmaya devam ediyor. Trabzon'dan federasyon ve hakem Bülent Demirlek'e yönelik sert açıklamalar geliyor. Bütün bu tartışmaların içinde Sivas'ın 6 oyuncusu ceza alırken, Trabzon'la ilgili henüz bir karar çıkmadı!.. Neler oluyor Trabzon'da?
Bu olay federasyonun yüz karası. Dayak yiyen taraftan 6 adam ceza kuruluna sevk edildi, apar topar. Yani o maçla ilgili federasyon bir karar aldı. Sivasspor'la ilgili kararını aldı. Trabzonspor'la ilgili kararı niye almıyor? Sivasspor maçı o tarihte oynadı da Trabzonspor bir hafta sonra mı oynadı! Aynı raporlar, aynı televizyon görüntüleri, aynı bilgiler. Ne bekliyorlar ki! Ha o zaman pazarlık yapılıyor arkadaş! Ne pazarlığı; çünkü federasyon diken üstünde duruyor, federasyonun diken üstünde durmasını sağlayan güçlerden bir tanesi Trabzonspor. Trabzonspor Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan ile bütün yakınlığına rağmen Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldı bugüne kadar. Şimdi diyor ki, 'Bu desteği çekerim ha!' Çekerse Haluk Ulusoy gider.
MEYDAN OKUYOR
Haluk Ulusoy da bu yüzden kararı alamıyor bir türlü. Alamıyor, alamadıkça da daha kötü aleyhine gidiyor her şey. Şimdi açıkça meydan okuyor Trabzon. 'Benim aleyhimde karar çıkarsa desteğimi çekerim ha!' diyor. Hadi bakalım şimdi Haluk Ulusoy'u, Trabzon'un aleyhine karar çıkarsın da göreyim.
Doğal olarak Trabzonspor'un aleyhine olmasa bile artık Haluk Ulusoy damgayı yemiştir. 'Trabzon'un şantajına boyun eğdi, korkudan kararı alamadı' denilecek. Sivas'la ilgili karar alma o zaman. Onu da beklet. Olayların mağduru 6 tane futbolcuyu ceza heyetine sevk ederken, olayları başlatan Ayman sevk edilmiyor! Böyle bir şey olabilir mi? Efendim 'Hakem ona sarı kart çıkardı da onun için...' Yok ya!.. Ben tribünün önüne geleyim, federasyon başkanına ana avrat söveyim. 'Hakem bana sarı kart çıkardı' diye tamam ceza görüldü. Böyle bir mantık olabilir mi? Bütün bu olayları başlatan adam oynuyor, Sivasspor oynayamıyor. Karakuş fıkraları vardır. Böyle şaşkın kararları hicveden. Karakuş da yok böyle bir karar. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ayıbıdır, utancıdır. Sivas'ı açıklıyorsun, cezaya sevk ediyorsun, cezalarını veriyorsun, Trabzon için hâlâ bir şey yok. Ben böyle şey hayatta görmedim. Haluk Ulusoy kendisini görevden almak isteyen siyasal iktidarın haklı olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Ben Haluk Ulusoy'un en şiddetli eleştiricilerinden birisiydim. Bu yüzden saldırıya uğradım. Ama siyasal iktidar müdahale ettiği zaman spora, ben Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldım. O başka; ilke var arkadaş. Siyaset spora karışmayacak. Spor kendi sorunlarını kendi içinde çözecek. Ama şimdi Recep Tayyip Erdoğan gelip bana "Hıncal efendi, bu Haluk Ulusoy'u mu savunuyorsun!" dese ne derim ben!..
HINCAL ULUÇ
Ne bekliyorlar ki! Ha o zaman pazarlık yapılıyor arkadaş! Ne pazarlığı; çünkü federasyon diken üstünde duruyor, federasyonun diken üstünde durmasını sağlayan güçlerden bir tanesi Trabzonspor. Trabzonspor Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan ile bütün yakınlığına rağmen Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldı bugüne kadar. Şimdi diyor ki, 'Bu desteği çekerim ha!' Çekerse Haluk Ulusoy gider.
thing58012 21.08.2007, 18:02 Haluk ulusoy ve onun federasyonu ne kadar adil olduğunu gösterdi. o zaman sivasa geldiklerinde bizde aynı şeyleri yapalım böyle basit cezalar olacaksa.TÜM SİVASSPOR'LULAR OLARAK HERYERDE TEPKİMİZİ UYGUN BİR DİLLE BİR SİVAS'LIYA YAKIŞIR ŞEKİLDE DİLE GETİRMEMİZ GEREKİR. BU KONUDA TÜM TARAFTARLARIMIZI BİRLİK OLMAYA ÇAĞIRIYORUM.... SİVASSPOR İÇİN TEK YÜREK..
adem_1907 21.08.2007, 18:12 bu fedarasyon istifa etmeli, TFF esittir Trabzon Futbol Federasyounu
ceza_tolga_rep 21.08.2007, 18:26 hıncal uluç'u devamlı takip eden ve yazılarını okuyan biri olarak kendisine katılıyorum.......
muratmert58 21.08.2007, 18:26 Son haber! ŞU İŞE BAKINIZ TFFCEZALARI AÇIKLADI SİVASSPOR SAHASINDA OYNANAN! SİVAS TRABZON MAÇINDA;SİVAS SPORLU BİRÇOK TARAFTAR SAHAYA İNDİ VE TRABZONLU FUTBOLCULARA SALDIRARAK KAPTANLARI HÜSEYİN'İ DARP ETTİLER VE BİR ÇOK FUTBOLCULARINA DA SALDIRDILAR BUNUN ÜZERİNE OLAYLARI TELEVİZYON BAŞINDA İZLEYEN BİZ SİVASLILAR İSTANBUL'DAN SAHAYA İNDİK VE MAÇIN BİLMEM KAÇINCI SANİYESİNDE MAÇIN OYNANMASINA ENGEL OLDUK. HAKEM MAÇI TATİL ETMEK ZORUNDA KALDI. SİVAS'TA MEYDANA GELEN BU SAHA OLAYLARI NEDENİYLE SİVASIMIZA 250.000.- YTL PARA CEZASI KESİLDİ. NE YAPALIM ADAMLAR HAKLI, BEN DAHİL BÜTÜN SİVASLILAR DÜNYANIN HER YERİNDEN SAHAYA İNDİK VE ENGELLEDİK. TS BAŞKANI ALBAYRAK FUTBOLCUMA LAF SÖYLETMEM DİYOR HAKLI AMA BE ADAM BAŞKALIRININ FUTBOLCUSUNA DA LAF SÖYLEMEYE HAKKIN YOK PAÇAN TUTUŞUNCA TV TV DOLAŞIYORSUN, AYIP SİZİN YAPTIĞINIZ, MERT OLUN, DELİKANLI OLUN, YİGİT OLUN VEYA GELİN YİĞİTLİK NASIL OLUR SİVAS'TA GÖRÜN ÖĞRENİN GERÇİ YİĞİTLİK ÖĞRENİLECEK BİR DURUM DEĞİL AMA BELKİ BİRAZ BULAŞIR. SONUÇ OLARAK TFF VE TS Yİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE BU AĞIR PARA CEZASININ KALDIRILMASINI DİLİYORUM. VAKİT GEÇMEDEN DE 3 PUANIMIZIN TESCİL EDİLMESİNİ BEKLİYORUM. KİMSE CAHİL DEĞİL HERKES HERŞEYİ BİLİYOR. BURASI TÜRKİYE MASILI ARTIK BİRŞEY İFADE ETMİYOR..............
engin2609 21.08.2007, 19:32 Bİ 250MİLYAR VERİYORLAR BİDE 3 PUANI VERMEZLERSE
YAZIKLAR OLSUN
TFF
ceza_tolga_rep 21.08.2007, 19:35 Bİ 250MİLYAR VERİYORLAR BİDE 3 PUANI VERMEZLERSE
YAZIKLAR OLSUN
TFF
KARDEŞ ZATEN EĞER Kİ MAÇI KAZANIRSAN 250 MİLYAR BERABERE 100 MİLYAR FEDERASYON VERİYOR.BARİ BU MAÇI VERSİNLERDE O PARAYIDA FEDERASYONA GÖNDERLİM.YANİ EĞER Kİ 3 PUAN BİZİM OLURSA SADECE MURATIN MYHAMMEDİN AKININ CEZASI KALIR Kİ ODA BİTTİ ZATEN...
Sevmem bu damı ancak doğru konuşmuş her şey ayan beyan ortada bizm ceza hemen kesiliyor Trabzon'un ceza bekliyor verilen ceza ise tam bir komedi... Hemşericilik yapanlar federasyon seçimlerinde oy dilenmeye gelirler yüzsüzce o zaman en büyük cevap Sivasspor'un onlara oy vermemesidir...
emir1908 21.08.2007, 20:02 Ceza açıklandı 5 maç trabzona sivasspora 250 bin ytl ceza ayıp ayıp ne cezası bu bilmiyorum 250 bin ytl taraftarı maça gitmeyen stadda olmayan takım neye dayanılarak alıyor bu cezayı anlamadım
iki yuzluluk yapiyor federasyon acaba birileindenmi korkuyorlar
ayazoğlu 21.08.2007, 20:19 O zaman Tırabzona da cezayı sivas verecek o.. ayman sivas a gelirse işiteceği lafları kendi duşünsun ceyhun ve martin isme bak martin balili yahudi diye din ırkcılığı yapıyorlar bende arapları sevmiyorum müslüman olsada Haluk Ulusoyada FB Başkanı Aziz Yıldırımında neden kötö gözle baktığını şimdi anladık adam gercekten yolsuzmuş
kangalli58yasin 21.08.2007, 20:24 Hincal Uluc cok güzel ve dogru konusmus
turgutkizgir 21.08.2007, 20:37 Ülkemizde her alanda olduğu gibi,dayın varsa istediğin her şeyi yaparsın ve sana hiç bir şey olmaz.Trabzonun da federasyonda dayısı var.Görüldüğü gibi sivasspordan daha az ceza almış durumda.sivas gibi maddi imkanları kısıtlı bir takıma 250,000 ytl para cezası 5 maç seyircisiz oynamaktan daha kötüdür.Ülkemizde bir gerçek gözardı edilmemeli hiç kimse kendi takımı veya kendi insanı için kötü yorum yapmıyor.Bir Trabzonlu da çıkıp,biz taraftar olamamışız yaptığımız yanlıştı diyemedi.Hadi taraftar demedi diyelim.O kadar eğitimli insanları var Mecliste milletvekilliği yapmış,Federasyonda görev yapmış ve hala yapmakta olan insanlar var.(onun açıklaması da vahim bir açıklamaydı)Bir tanesi diyemedi ya sahada bunca olay olmuşken Federasyonun vereceği karara saygılıyız diyemedi ya... Bu kadar bencillik,küstahlık olamaz ya..Hala gs.maçında hakemin maçı 17.dk durdurduktan sonra tekrar sahaya çıkıp,maçı tamamladığını öne sürüyorlar.Hey kör insanlar,kendi doğrusundan başka doğru bilmeyen küstahlar bir taneniz çıkın açıklama yapın,Gs.maçında sahaya yabancı madde atıldı.Biraz yabancı madde demek yanlış olur oturaklar atıldı onlar yabancı değil Stadın demirbaşları, ama olan olayların tamamı tribünlerde gelişti.Bir tane seyirci sahaya inmedi.Sahaya inmediği gibi,rakip takımın futbolcularına saldırmadı,darp yoktu,temas yoktu.Neden bu farkı açıklamaktan korkuyorsunuz.Açıklayında görelim!Ayrıca bir konuyu daha merak ediyorum.Bu maç TRABZON-SİVAS arasında değildi.3 büyükler olarak tabir edilen takımlar arasında olsa ve aynen bunlar yaşansaydı.Federasyon kuklası ne karar verecekti.Stadlarda yaşanan bu tür olayları hiç bir zaman tasvip etmiyorum ama böyle bir olayın,3 büyüklerden birisi ile oynanan maçta olmasını isterim sırf çıkacak kararın nasıl olacağını merak ettiğim için...Ayrıca biz oradan gelecek 3 puanın hesabında değiliz..Bu tür kararlar Türk futboluna zarar veriyor ve vermeye de devam edecektir.Tüm yiğidolara ve centilmen taraftarlara sevgi ve saygılarımla..............EN BÜYÜK YİĞİDOLAR FUTBOLCUSUYLA,TARAFTARIYLA,TEK NİK DİREKTÖRÜ,BAŞKANIYLA VE YÖNETİM KURULUYLA TÜRKİYE YE FUTBOL VE YÖNETİCİLİK DERSİ VERMİŞTİR. AMA TABİ ANLAYIP OKUYANLARA!!!!!!!!!!!!!
Adam yüzsüz istifa istifa diye millet helak oldu gitmeye niyeti yoqqq! Ülkesini FIFAya şikayet eden adamdan ve ekibinden ne bekliyosunuz...
HINCAL ULUÇ DOĞRU SÖYLEMİŞ
DOĞRU SÖZE NE DENİR Kİ ZATEN
TRABZONSPOR UN FEDERASYONDA BÜYÜK BİR LOBİSİ VAR
O YÜZDEN TRABZON A BEBEK GİBİ DAVRANIYORLAR..
yazıklar olsun..... danimarka- isveç maçında sahaya 1 adam giriyor hakeme doğru koşarken yakalanıyor ve saha dışına çıkarılyor hakeme temas yok yaklaşamıyor bile, maç tail 3-3 devam ederken, uefa karar acıklıyor 3 maç saha kapama ve maç 3-0 danimarka mağlup.
bu ülke patagonya olduğu için ve patagonya da uefa üyesi olmadığı için bizde patagonya kanunları geçerli, maçla ilgili karar 3 faklı zamanda acıklanıyor, ilk cezalar biizm futbolculara bir hafta sonra saha kapama ve para cezaları, bakalım maç sonucu tescili ne zaman olacak bana öyle geliyor ki sezon sonuna doğru verilir. gerçekten yazık, evimde ligtv var ve ben bu ligi seyretmekten tiksinir hale gelmeye başladım. trabzonsporun maçlarını her hafta seyretmek zorunda mıyım diye digitürke sordum mecburmuyum kardeşim dedim ben müşteri isem bana soracaksınız hangi maçı izlersiniz diye. gece saat 2 de takımımı izlemek için uykusuz kalmak ve bir gün sonra işime uykusuz bir halde gitmek zorunda mıyım.
Ey federasyon yetkilileri, sizden adaletli olmanızı ve hak ne ise onu uygulamanızı istiyorum. şayet bunu yapamayacaksınz bırakın bu maçla ilgili tüm görüntüleri belgeleri uefa ya gönderin ve bırakın cezayı onlar versinler, türkiye artık size inanmıyor size güvenmiyor....
sivaslim58 22.08.2007, 01:06 250.bin ytl para cezası verilmiş.Allahtan korkun ya.sivas nasıl ödesin bu parayı.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden seçin.
kızılelmalım 22.08.2007, 02:06 Hıncal Uluç ne kadar güzel bizleri uyarıyor,bana kalırsa cezayı biz yedik 250 milyar cezayı gerektirecek ne yaptık,neden cezalar aynı anda açıklanmaz beklenir bekleyelim bakalıııım.
EfsaneMermerbey 22.08.2007, 08:46 futbolcularımız ceza aldı.sonra takımlarım saha ve para cezaları açıklandı.şimdi ise son olarak maçın sonucu açıklanacak.ayrı ayrı açıklama yapılmasına karşıyız.
federasyon denince akla trabzonlular geliyor.maç sonucu sona kaldı.büyük ihtimal ts nin isteğini yani maç tekrar oynancak kararını verecekler.sivassporumuz maçta dayak yedikten sonra çıkıp oyun oynayamazdı.bu gözle bakan yok.vıdı vıdı sadece.
MustafaParlak 22.08.2007, 09:35 bu ceza onlara verilmesi gerekirken bize verildi artik bizim başkanımızın da sertligini konuşturup federasyona dava açması gerekiyor..bunu yigidolara hiç kimse yapamaz...
oguzhan_1616 22.08.2007, 11:49 hıncal uluç çok doğru söylüyor ayman ceza almadı 1 sonraki g.oftaş maçında oynadı sivassporda futbolculara ceza geldi sivasspor 250.000 ytl lik ne yaptı hatta 10.000 ytl ceza alcak kadar bişe bile yapmadı ama asıl ceza sivasspor a geldi bari sivasspor a maçı versinler
ULUÇ A hela olsun işte spor adamı böyle olur. Varsa bir usulsüzlük hemen kamuya açıkla bravo doğrusu.
fırtına6t1s 22.08.2007, 12:53 Ülkemizde her alanda olduğu gibi,dayın varsa istediğin her şeyi yaparsın ve sana hiç bir şey olmaz.Trabzonun da federasyonda dayısı var.Görüldüğü gibi sivasspordan daha az ceza almış durumda.sivas gibi maddi imkanları kısıtlı bir takıma 250,000 ytl para cezası 5 maç seyircisiz oynamaktan daha kötüdür.Ülkemizde bir gerçek gözardı edilmemeli hiç kimse kendi takımı veya kendi insanı için kötü yorum yapmıyor.Bir Trabzonlu da çıkıp,biz taraftar olamamışız yaptığımız yanlıştı diyemedi.Hadi taraftar demedi diyelim.O kadar eğitimli insanları var Mecliste milletvekilliği yapmış,Federasyonda görev yapmış ve hala yapmakta olan insanlar var.(onun açıklaması da vahim bir açıklamaydı)Bir tanesi diyemedi ya sahada bunca olay olmuşken Federasyonun vereceği karara saygılıyız diyemedi ya... Bu kadar bencillik,küstahlık olamaz ya..Hala gs.maçında hakemin maçı 17.dk durdurduktan sonra tekrar sahaya çıkıp,maçı tamamladığını öne sürüyorlar.Hey kör insanlar,kendi doğrusundan başka doğru bilmeyen küstahlar bir taneniz çıkın açıklama yapın,Gs.maçında sahaya yabancı madde atıldı.Biraz yabancı madde demek yanlış olur oturaklar atıldı onlar yabancı değil Stadın demirbaşları, ama olan olayların tamamı tribünlerde gelişti.Bir tane seyirci sahaya inmedi.Sahaya inmediği gibi,rakip takımın futbolcularına saldırmadı,darp yoktu,temas yoktu.Neden bu farkı açıklamaktan korkuyorsunuz.Açıklayında görelim!Ayrıca bir konuyu daha merak ediyorum.Bu maç TRABZON-SİVAS arasında değildi.3 büyükler olarak tabir edilen takımlar arasında olsa ve aynen bunlar yaşansaydı.Federasyon kuklası ne karar verecekti.Stadlarda yaşanan bu tür olayları hiç bir zaman tasvip etmiyorum ama böyle bir olayın,3 büyüklerden birisi ile oynanan maçta olmasını isterim sırf çıkacak kararın nasıl olacağını merak ettiğim için...Ayrıca biz oradan gelecek 3 puanın hesabında değiliz..Bu tür kararlar Türk futboluna zarar veriyor ve vermeye de devam edecektir.Tüm yiğidolara ve centilmen taraftarlara sevgi ve saygılarımla..............EN BÜYÜK YİĞİDOLAR FUTBOLCUSUYLA,TARAFTARIYLA,TEK NİK DİREKTÖRÜ,BAŞKANIYLA VE YÖNETİM KURULUYLA TÜRKİYE YE FUTBOL VE YÖNETİCİLİK DERSİ VERMİŞTİR. AMA TABİ ANLAYIP OKUYANLARA!!!!!!!!!!!!!
Herşeyden önce bütün sivaslı kardeşlerimize selamlar olsun! yorumlarınızı okuma fırsatı buldum. Sitede ilk gözüme çarpan yorumlarınızın seviyeli ve düzgün oluşudur.Ayrıca sunuda unutmayalımki TRABZON'da oynanan maçta sivaslı taraftarlarda vardı.Maç ta iki taraftar grubu arasında en ufak bir gerginlik olmamıştır.Ayrıca arkadasın söylediklerine katılıyorum. Yinede Bu maçta en büyük hatayı Hakem Bülent demirlek yapmış ve ceza iki kulube gelmişir.İstanbulda farklı anadoluda farklı maç yönetmenin cezasını çekecektir.( Hıncal uluç Türk futbol tarihinin en kötü yazarlarından birtanesidir. Çünkü kendisi istanbul dışına yada anadolu yüzü görmemiştir)
Besyo_cu 22.08.2007, 14:10 Herşeyden önce bütün sivaslı kardeşlerimize selamlar olsun! yorumlarınızı okuma fırsatı buldum. Sitede ilk gözüme çarpan yorumlarınızın seviyeli ve düzgün oluşudur.Ayrıca sunuda unutmayalımki TRABZON'da oynanan maçta sivaslı taraftarlarda vardı.Maç ta iki taraftar grubu arasında en ufak bir gerginlik olmamıştır.Ayrıca arkadasın söylediklerine katılıyorum. Yinede Bu maçta en büyük hatayı Hakem Bülent demirlek yapmış ve ceza iki kulube gelmişir.İstanbulda farklı anadoluda farklı maç yönetmenin cezasını çekecektir.( Hıncal uluç Türk futbol tarihinin en kötü yazarlarından birtanesidir. Çünkü kendisi istanbul dışına yada anadolu yüzü görmemiştir)
Sitemize hoş geldın evt bizim yorumlarımız seviyeli karşı takımı aşağılayıcı hakarete varan yorumlar yapılmaz taki kışkırtan , konuşmaktan ne dediği anlaşılmaktan aciz 3 5 kişi gelene kadar öle idi. Onlarda maalesef sizden di senın gibi düzgün konuşan Trabzon taraftarını aramazda görmek sevindirici. Hınval ULUÇ un kötü yazar olması ayrı bir konudur ama burda sarf ettiği sözler sonderece gercek tir...
fırtına6t1s 22.08.2007, 15:08 Bir de şu konuya değinmek istiyorum arkadaşlar: Trabzonsporumuzun sahasının beş maç kapatılması demek:
Stat kapasitesi :21500
ceza lı maç sayısı:5
toplam syirci sayısı:107500
ortalama bilet fiyatı:20000ytl
toplam hasılat: 2trilyon yüzellimilyar En ağır cezayı kim aldı burdan anlayabilirsiniz.Bir şeyin farkında değilsiniz ama ligin ilk haftasında trübünleri tek dolu maç trabzon sivas maçıydı.
58Taraftar 22.08.2007, 15:21 Bir de şu konuya değinmek istiyorum arkadaşlar: Trabzonsporumuzun sahasının beş maç kapatılması demek:
Stat kapasitesi :21500
ceza lı maç sayısı:5
toplam syirci sayısı:107500
ortalama bilet fiyatı:20000ytl
toplam hasılat: 2trilyon yüzellimilyar En ağır cezayı kim aldı burdan anlayabilirsiniz.Bir şeyin farkında değilsiniz ama ligin ilk haftasında trübünleri tek dolu maç trabzon sivas maçıydı.
gardas ortalama bilet fiyati 20.000 YTL yazmisin bu nasil oluyor :rolleyes:
fırtına6t1s 22.08.2007, 15:39 arkadaşlar trabzonda bilet fiyatları 10 ytl 20 ytl 50 ytl 150 ytl'dir ortalaması 20 ytl ye geliyor.
trabzonspora karşı en ufak sempati kalmadı kimsede astığımız astık kestğimiz kestik dedikcede hala olmayacaktır bu işten kazan tff kaybeden sivasspor olmuştur trabzona bence hiçbirşey olmamıştır.
ts bu cezayı haketti kimse neden verdi demiyor bile..ama sivas 250 bin ytl yi haketmedi..herkes bunu soruyor neden verdiler sivasa ceza diye..anladın umarım..
LosTie58 22.08.2007, 18:29 sivasspor 250 bin ytl ceza alacak ne yaptı ya hayret hakkaten.ayrıca bu maçın skorunu 3-0 tescil etmek için daha neyi bekliyorlar bunlar bir iş bu kadar uzatılmazki yaa.
58ikose58 22.08.2007, 18:56 adaletin bumu federasyonnnnnnnnnnnnn
bu haluk ulusoy haddini aşıyor. adam gibi yönetecekse yönetsin.
bence birazda dikkatli gezsin.
Yazık gerçekten yazık... Sivasımıza verilen ceza o TFF bulunanlara hamam parası olsun.
mesut_tncsvs 23.08.2007, 01:25 ya harbiden 2 hafta oldu ve karar tam belli değil
1967DERNEK_EMRE 23.08.2007, 11:41 SAYIN ULUSOY SİVASIN VE SİVASLILARIN SABRINI MI DENİYORSUN BİRAN ÖNCE VER ŞU KARARINI 1-0 TESCİL ETTİRMEK İSTİYORSUN AMA KORKUYORSUN 3-0 VERSEN E YİNE KORKUYORSUN
AMA SUÇ SENDE DEĞİL SENİ O MEVKİİYE GETİRENDE SENI ORAYA CIKARTANIN HINCAL HOCAM AĞZINA SAĞLIK
fırtına6t1s 23.08.2007, 16:34 Haluk ulusoyun kimseden korktuğuna inanmıyorum. Adaletli bir şekilde karar vermesini bekliyorum. Bende ofluyum haluk ulusoyda ofludur.
LosTie58 23.08.2007, 16:37 görecez bakalım adaletlimi değilmi
sivasli_yldrm 25.09.2007, 17:28 yani türk futbol tarihine kara bir leke olarak sürülmüş bir olaydır bu 19 yaşındayım ve 7 yaşından beri futbolla iç içeyim böyle bir rezillige ilk defa şahit oluyorum olmaz olsun böyle federasyon adam gibi bi karar veremiyorlar dayak yiyen biz ceza alan biz oh ne güzel iş ama hiç bir şey kimsenin yanına kar kalmaz elbet hak ettiklerini bulurlar sivasımıza yaptıklarının cezasını er geç öderler
TUNA_TNK 09.01.2008, 23:00 trabzonda neler yaşandığını ve sivassporumuzun nasıl hakkının göz göre göre yenilmeye çalışıldıgını unutan arkadaşlar bir kez daha düşümsünler yaşananları kimse balık hazfızalı olmamızı beklemesin bizden.....
|