Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAŞIRDIK KALDIK !!
SivasSpor.Com 21.08.2007, 21:13 http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/yigido28000.jpg
(PFDK), Trabzonspor- Sivaspor maçının bitimine doğru çıkan olayların ardından aldığı kararla Sivasspor'u 250 bin YTL para cezasına çarptırması, Kırmızı-beyazlı ekipte soğuk duş etkisi meydana getirdi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ceza Kurulu'nun bu kararı üzerine şaşkına döndüklerini belirterek, Tahkim Kurulu'na mutlaka gideceklerini söyledi.
Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Uygun, "Şimdi hepimiz şoktayız, şaşkınız. Düşünüyoruz ama, tabii işin içinden çıkmak biraz zor. Ceza Kurulu, ceza vermek zorunda hissedip bize böyle bir cezayı verdi. Açıkçası mağdur olduk. Tamam oraya geldik, birçok futbolcumuz mağdur oldu, 250 milyar lira da bize para cezası verdi. 250 milyar bir sene boyunca sağdan soldan toplayıp bir araya getirdiğim paradır. Dolayısıyla böyle bir ceza niye verildi, ne amaçla verildi anlamış değilim.
Anlamak için de her şeyi yapıyorum ve anlayamıyorum. İnşallah Tahkim Kurulu'ndan geri dönecektir. Bunun itirazını kesinlikle yapacağız. Hem futbolcumun kendi ceza sahasında yediği dayak, hem de para cezası ve verilmeyen daha birçok şey var. Bu stres ve kaos ortamı ile futbolcularımın sıkıntısı had safhaya ulaştı. Maçlarımıza konsantre olamıyoruz. Ve bir an önce de verilmesi gereken kararlar var. Kararı verecek olan merciler de, bunu en iyi şekilde uygulayacaktır. O zaman bundan sonra Türkiye'de bütün olacakların sorumlusu bu cezayı verenlerdir. Onlar düşünsün, ben değil" dedi.
Sivaspor'un bu cezayı hak etmediğinin altını çizen Uygun, "Kesinlikle hak etmedim. Niye hak edeyim ki. Kim kime vurma hakkına sahip. Kim kime vuruyor da böyle ceza alıyor. Yani ben onu anlamadığımdan ve anlamakta zorluk çektiğimden bir şey diyemiyorum. İnşallah Tahkim Kurulu'ndan bu ceza bizim lehimize dönecektir. Çünkü öyle bir şey varsa benim 6 tane darbe yiyen futbolcum var. O zaman 6 futbolcumun parasını sen vereceksin. Ceza Kurulu olarak sen ödeyeceksin. Bu futbolcularım belki de bir yıl boyunca bu yaşadığı sıkıntıdan dolayı iyi performans sergileyemeyecektir. O zaman atıyorum 400 milyardan 2 trilyon 600 milyar parayı kim ödeyecek. O zaman onlardan alacağız. O zaman Ceza Kurulu da bu parayı ödeyecektir. Bana 250 milyar lire ceza veriyorsun. Ben mi gittim tribüne saldırdım, ben mi koltuk kırıp ta futbolcumun kafasına doğru attım. Ya da ben mi gittim de bir şeyler yaptım. Hayır ben çıktım sahaya, futbolumu oynadım ve gereğini yaptım. Bana saldırandan da kendimi korumaya çalıştım. Güvenlik görevlilerinin koruması gerekirken, özel güvenlik görevlileri de benim futbolcumun gırtlağına yapışacak, söyleyeceksin ki 250 milyar da sana ceza verdim. Bir de maçın sonucu verilmemiş bir maç var. Bu kadar olmaz ve olmaması lazım" diye konuştu.
Trabzonspor kanadından, Futbol Federasyonu yönetiminden ayrılmaların olacağının söylenmesinin de yanlış olduğunu vurgulayan Uygun, "Ben şahsen sayın Ulusoy'dan mutluyum. Sonuna kadar destek olup olmamak da o kadar önemli değil. Sonucunda en iyisini yapıyor. Bunu bir genel kurul seçtiyse, genel kuruldaki arkadaşlar 'desteğimizi çekeriz, ayrılırız' şeklindeki söylemleri çok ayıp şeylerdir. Destek olmadıysan bile destek olmadığını belirtmeyeceksin, destek oldunsa da belirtmeyeceksin. Futbol Federasyonu tamamen özerk bir kuruluştur. Her vereceği karara saygılı olmak gerekiyor. Ama ceza kurulunun da bize verdiği cezayı anlamış değilim" şeklinde konuştu.
ertugrulss 21.08.2007, 21:33 hocam çok haklısın bu nasıl adalet yaw federasyon trabzonun gazınamı geldi kaç gündür başkanı töneticisi basında yaptıkları açıklamalarla federasyonu baskı altına almış gözüküyor yok 3 puanı bize verin yoksa savaş açarız yok hakkımızı yrdirmeyiz hadi bee ya bizim hakkımızı kim verecek:! senin sahanda oynandı senin seyircin saldırdı cezayı biz yiyelim oh ne ala mualla :( inşallah tahkim doğruyu bulur ! Bizde hakkımızı yedirmeyiz sayın başkan :(
yuhh yanii yazık günahh 250 bin ytl nasıl bir suç işlemişizde böle ceza vermişler bize
ademgoze 21.08.2007, 21:49 bu para direk trabzona gidicek yazık
cenk5821 21.08.2007, 22:19 yazik walla cok yazik TFF haaluk ulusoy sen nasil bi adamissin yaa Turk futboluna zarar veren tek adamsinn 250 ytl ne demek ya sivasin butcesi neykii yuhh artikk arkadslar simdi mac da 1-0 ONLARA TESCIL EDILIRSE SASIRMAYN
58baron58 21.08.2007, 23:44 Bu kararı sayın federasyonumuz FB,GS veya BJK ya sıkıyosa verseydi ya...Ama küçük bir anadolu kulubüyüz ya hak yemek kolay oluyo yine fedarasyonumuz bizi yakmadan bizim bu federasyondan kurtulmamız gerekiyor..Allah yardımcımız olsun...alemin kralı SİVASSPOR!!!
ceza_tolga_rep 21.08.2007, 23:54 bu ülkede adaletin olmadığı bir kez daha göründü.oyuncularımızın darp edildiği halde biz ceza aldık ve ben bunu taaa ilk günden itibaren biliyodum.
ben burdan rica ediyorum.
haluk ulusoy,nuri,trabzonlu oyuncular ve seyirciler 2. y<arı sivasa gerlmesin.çok pis olaylar çıkacak.bunun acısı yerde kalmaz aksine kinle artar ve patlar.
ceza_tolga_rep 21.08.2007, 23:56 bu ülkede adalet olmadığı bir kez daha göründü.bizim oyuncularımız darp edildiği halde cezayı biz aldık.ben burdan sesleniyorum.
haluk ulusoy,nuri albayrak ve trabzonspor yöneticileri,trabzonspor tarfatarları kesinlikle buradaki maça gelmesinler.çok büyük olaylar çıkacak ve bunun acısı çıkarılacak.
allahını seven gelmesin..
sivasli_58_18 22.08.2007, 00:02 3 puan bızım olmasın ozaman olanlar olacak
Ultra sivasli 22.08.2007, 00:18 bügün büyük baskan mecnun gardasim televizyonda konustu fakiri dövmekle bir yere varaman dedi ama ceketini yirtarsan en büyük cezayi vermis olursun dedi ..cok dogru söylüyor mecnun gardas bügün federasyonla trabzonlular ceketimizi yirtilar fakirin ceketini yirtan sonucuna katlanir.
Sampiyom 22.08.2007, 00:39 yuuhhhh devenin koru bu ne ya mac trabzonlularin olaylari nedeniyle verildi sivasin degill beee bu ne seref(siz) liktir terbiyesizliktir ya ohaa sastim kaldim bu ne bicim adalet
sivaslim58 22.08.2007, 01:08 250.bin ytl para cezası verilmiş.Allahtan korkun ya.sivas nasıl ödesin bu parayı.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden seçin.
kızılelmalım 22.08.2007, 02:28 BÜLENT HOCAM NE KADAR GÜZEL OLAYLARI İZAH ETTİNİZ AÇIKLANMAYAN ŞU SON KARARIDA BEKLEYELİM BAKALIM BÜTÜN YORUMLAR VE FUTBOL TÜZÜĞÜ NE ŞEKİLDE UYGULANACAK.
Dark Force 22.08.2007, 03:15 hakkımızı sonuna kadar aramak zorundayız
ya benım anlamadıgım sey olayı cıkaran trabzonlu ayman dayagı yiyen bizi futbolcular bu nasıl iş ya
EfsaneMermerbey 22.08.2007, 08:53 KUSURA BAKMAYIN AMA SABAHTAN BERİ BU KONUYA BAKIYORUM BAKIYORUM TAM YAZI YAZACAM SİLİYOM KAPATIYORUM SAYFAYI.
HARAM OLSUN 250 BİN YTL.
fırtına6t1s 22.08.2007, 15:25 İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.
engin2609 22.08.2007, 15:27 bencede cok yanlış bi karar bence hakkımızı savunmamız gerekir
sisortali 22.08.2007, 15:31 "Sivasspor'a verilen 250 bin YTL'lik para cezasını niye verdiklerini çözmüş değiliz. Sivasspor'a verilen cezanın adil ve doğru olmadığına inanıyorum.” Bu sözlerin sahibi TS başkanı Nuri Albayrak da karara şaşırmış!
AYDIN1985 22.08.2007, 19:23 İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.
Gardas ne diyon ya. Osmanli zamaninda Müslümanlar, hiristiyanlar ve yahudiler hep beraber yasamadilarmi. gelelim aymana tv de iyi baktiysan, ayman hem sert müdahalelerde bulundu ve laf atti. ben balili laf atmiyor demiyorum. ama baliliye küfür edenler daha fazla. zaten hep bizim bu basimiza gelenler dogru dürüst Müslüman olamadigimiz icin geliyor bunlar basimiza (genel anlamda). DÜNYANIN HER TARAFINDA MÜSLÜMAN KANI AKITILIYOR. düsünün bir arkadaslar dünyada ne kadar gayri Müslim varsa Osmanliya saldirdi ama yenemediler, ama araplarin yüzünden bizi yikmayi basardilar. cünkü araplar osmanliya ihanet etmislerdir. onun icin araplar böyle perisan durumdalar (bunu yasar nuri de söyledi(o adami hic sevmem aslinda, bazi seyleri saptiriyor)).
TRABZONLU GARDAS YAHUDILERIN VE HIRISTIYANLARIN ICINDE AZ DA OLSA IYI OLANLARIDA VARDIR.
YARATILANLARI SEVERIZ YARADANDAN ÖTÜRÜ...
AYDIN1985 22.08.2007, 19:52 İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.
gardas suclu hakem diyorsun, macin sert oynanmasina müsade etti. Vallaha gecen sezonmuydu ondan önceki sezonmuydu hatirlayamiyorum tam.
ÖKÜZ hakemlerimizden biri Fatih göksen mi ne her ne karin agrisiysa trabzon-sivas macini trabzonda yönetti. orada neler yasandi gardas Allah askina bana söyleyebilirmisin. ben hatirlatayim, sivasspor atak gelistirdi top auta cikti, kaleci atisi yapdi top uzaklasti, o esnada balili trabzonun ceza sahasi icindeydi, Fatih akyel ve bir savunma oyuncusu daha, biri balilinin sagindan biride solundan birer tane yumruk indirdiler ve adami yere yiktilar, böyle birsey ilk defa gördüm. ne oldu hakem görmedi ama sagolsunlar tv de bol bol gösterdiler.
bir pozisyon daha vardiki, aklima geldikce deli oluyorum. sivassporlu bir futbolcu (isimlerini hatirlamiyorum)trabzonsporlu bir oyuncuya sert bir faul yapti, ve arkasinda özür dilemek amaciyla yanina gidip el uzatti ve iste o anda o vahsi hareketi yani dirseyini sivassporlu oyuncunun suratina salladi, yani dirsek atti yüzüne. Fatih göksen denen adamda sade serbest vurusmu verdi yoksa sari kartmi gösterdi tam hatirlayamiyorum, o hareketin cezasi KIRMIZI KART olmaliydi. o hakem sonra cok elestirildi. Maraton sunucularindan erman toroglu o pozisyon icin KIRMIZI kart gösteremeyen HAKEM hakemligi biraksin gibi dogru sözler sarf etti.
bütün trabzonlulara diyorum, o söyledigim maci hatirladiysaniz simdi kimse LÜTFEN, YOK HAKEM SUCLUYDU, SERT YÖNETTI DEMESIN. sivassporlu oyuncularin sert oynamasi sizin sert oynamanizin yaninda DEVEDE KULAK KALIR.
Kimse alinmasin lütfen ben dogru bildigimi söyledim. hic kimseye bir kinim ve kötü düsüncem yoktur. top yüzünden kimse kimsenin kalbini kirmasin.
altuntas58 22.08.2007, 19:53 Şaşıracak kadar var bülent hocam bunlara allah el versin tırnak vermesin aldığımız cezalara bakınca
hale bakın tamamen haklı durumdayken şimdi nerdeyse yarı yarıya suclu bizmişiz gibi bize karşı tavır aldılar
Arif Coşkun 22.08.2007, 20:17 İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.
Bu çağda bu kafa pes doğrusu.İşi getirdiniz ırkçılığa,kafatasçılğa dayandırdınız. Bu kafayla bir arpa boyu yol almaz,dahada geriye gidersiniz. Milyonlarca vatandaşlarımız,yurt dışında çalışıyor ekmeğini kazanıyor,işadamlarımız ticari ilişkiler içinde.Sizinkisi olayı saptırmak başka gündem yaratmak.Sende işin başka bir teröründesin.Karadenizliler mert olur diyorsunuz,eğer öyle bir yapınız varsa,olaya öyle bakın. Burada bir suçlu varsa oda TFF'yonudur. Zamanında versin kararını,taksitle öder gibi taksit taksit ceza olmaz! Bu sırf rezillik,başka birşey değil!
onetanem58 22.08.2007, 20:23 bu ne ya adamlar sahaya insin oyuncumuza vursun ırkcılık yapsınlar etmedigi kufur bırakmasınlar 250 bin ytl sivasa ceza oh ne ala ozaman bizde sahaya inelim madem karsı tarafa veriliyor ceza bizde ineriz kufrederiz... boyle tabi gelismez futbolumuz gittikce cogalacak bunlar haluk ulusoy aklını basına al bir gun aklını basına getirirler
onetanem58 22.08.2007, 20:27 fırtına6t1s siz nasıl adamlarsınız be hem suclusunuz daha halan konusuyorsunuz siz yatın kalkın dua edin o cezaya..arkadaslar ts sitesinin yoneticileri sitelerine yabancı sokmuyorlar sizde bunun gibilerini sokmayın lutfen moralimizi bozuyorlar
onetanem58 22.08.2007, 20:31 sayın kulup yoneticileri lutfen bu cezaya sessiz kalmayalım kafayı yedim eger bize dusen birsey varsa bizde yapalım ama lutfen bu olayın pesini bırakmayalım turk futbolu icin lutfen
Kararın bu kadar geciktirilmesi anlaşılmaz bi hareket.
bu türk futboluna baş ucalıgı getirmez.
bu malesef türk futbolunun tam demokratik olmadigi gösteriyor.
şimdiye kadar 3 puanın Sivasa verilmesi gerekirdi. inşallah böyle de olar
Artık futboldan nefret ediyorum.Tek eğlencemiz olan futbolda da her türlü sinir bozucu şey oluyor.Ne yazık ki herşey sahada bitmiyor.Böyle futbol olmaz olsun.Nerede kardeşlik-nerede fair play-nerede alın teri.Yazıklar olsun.Artık tek sevdiğim şeyden de soğudum.
onetanem58 22.08.2007, 21:54 "Bu maçın başlamasından sonuna kadar kamuoyunda değerlendirdik. Şu ana kadar gelişen olaylara anlam veremiyorum. Tahrikler Sivassporlu futbolcular tarafından yapıldı ve 250 bin ytl para cezası verildi. Bu olay yanlış başladı yanlış da sürüyor" açıklamasını yapan Nuri Albayrak kendilerine verilen 5 maç seyircisiz ve 30 bin YTL'ye itirazı olmadığını söyledi. Ts Baskani Nuri ALBAYRAK
LÜTFEN OKUYUNUZ !!!!!!!!!!!!
arkadaslar herseyi üc puan üzerinden degerlendirmeyin lütfen.bu takim daha cok üc puanlar alir tas gibi takimimiz var.ben yurtdisinda yasiyorum ve sali gününden beri burada ne kadar sivasli varsa tff ye faks cekip 250.000 ytl. cezayi pretesto ediyoruz.lütfen herkes tepkisini göstersin faks yagmuruna tutalim.allah rizasi icin sivasliyim demekle sivasli olunmuyor.bir faks cekmek yarim paket sigara parasi bile degildir.lütfen tepkisiz kalmayalim.susmayalim.bugün haksiz yere aldigimiz bu ceza ilerleyen zamanda bize dahada agirlarinin habercisidir.bülen hoca kulübün parasi yok diye transferde ne kadar fedakarlik gösteriyor bizde en azindan bir faks cekerek katkida bulunalim.haydi arkadaslar sivaslinin sesini duyuralim bu ahlaksiz tarafli federasyo
fırtına6t1s 23.08.2007, 17:34 fırtına6t1s siz nasıl adamlarsınız be hem suclusunuz daha halan konusuyorsunuz siz yatın kalkın dua edin o cezaya..arkadaslar ts sitesinin yoneticileri sitelerine yabancı sokmuyorlar sizde bunun gibilerini sokmayın lutfen moralimizi bozuyorlar
bak arkadaşım ben ırkçı değilim ama balili her maçta aynı muhabbeti yapıyor. geçen sene de örnekleri vardır bunun lütfen sizde bu olayı inkar etmeyin ırkçı olan balilinin kendisidir.
ErdalGüler 23.08.2007, 17:37 büyük ihtimalle 3 puan takımımıza verilecek zaten 250.000 ytl cezanında bir anlamı yok. sebebi verilen üç puandan gelen parayı geri tahsil etmek...
fırtına6t1s 23.08.2007, 17:55 Büyük ihtimalle sonuç ne olursa olsun çok tartışılacak. Burda enbüyük hata hakem bülent demirlekin maçın bitirmeyişiydi.
ne yani bitirmeyip futbolcular iyice tartaklanacakmıydı ? bir kaç çapulcuya prim vermekten başka bişey yapmıyorsunuz şu anda.
hüseyin 58 23.08.2007, 19:21 Büyük ihtimalle sonuç ne olursa olsun çok tartışılacak. Burda enbüyük hata hakem bülent demirlekin maçın bitirmeyişiydi.
doğru söylüyorsunmaçı bitirmeliydi gs-fb maçında neler oldu ama maçı bitirdi
bu balili bunu hep yapıyor SİVASSPOR uma zarar veriyor bir an önce gönderilmeli
fırtına6t1s 24.08.2007, 11:57 ne yani bitirmeyip futbolcular iyice tartaklanacakmıydı ? bir kaç çapulcuya prim vermekten başka bişey yapmıyorsunuz şu anda.
gerçi iyiki maçı bitirmiş .yoksa bizim taraftarlar sivaslı kendini bilmez beş altı topçudan çok dayak yerdi..Bu topçular sivasta karate kursunamı gidiyor..yiğidolar:D
buraks58 24.08.2007, 12:02 kardeşim bu olayların bu kadar büyümesinin hiç kuşkusuz ki en büyük sorumlusu trabzon yönetimidir.çıkıpta ortamı germeden dostluk mesajı verselerdi bu olayda bu kadar büyümezdi.zaten trabzonada bu yakışırdı.böyle bir yönetime sahip olduğunuz için allah yardımcınız olsun kardeş.Büyük ihtimalle sonuç ne olursa olsun çok tartışılacak. Burda enbüyük hata hakem bülent demirlekin maçın bitirmeyişiydi.
TRABZONLU BİR KİŞİNİN YAZDIĞI DENGESİZ,MESNETSİZ YAZIYA BAKAR MSINIZ...SANKİ SAHAY İNENLER SİVASLIYDI..
Eğer böyle bir karar çıkarsa, kararı kendi lehimize çevirmek zor değil...
TRABZONSPOR'u şampiyon yapmak için futbol oynamasını beklemeye gerek yok. Her maçta rakip takımın formasını giyinecek bir grup oluşturacaksın. Baktın yeniliyorsun maçın sonuna doğru atlayacak sahaya üç beş kişi bizim takımdan birisine bir tokat, gelsin 3 puan...
Albayrak yönetiminin transfer yapmasını beklemeye ne gerek var. Ucuzundan şampiyonluk burada işte
buraks58 24.08.2007, 12:19 güleceksin böylelerine.senin kimliğin yokmu,nerenin vatandaşı olduğun bilinmeyecekmi???hakkaten komedi yaaa...TRABZONLU BİR KİŞİNİN YAZDIĞI DENGESİZ,MESNETSİZ YAZIYA BAKAR MSINIZ...SANKİ SAHAY İNENLER SİVASLIYDI..
Eğer böyle bir karar çıkarsa, kararı kendi lehimize çevirmek zor değil...
TRABZONSPOR'u şampiyon yapmak için futbol oynamasını beklemeye gerek yok. Her maçta rakip takımın formasını giyinecek bir grup oluşturacaksın. Baktın yeniliyorsun maçın sonuna doğru atlayacak sahaya üç beş kişi bizim takımdan birisine bir tokat, gelsin 3 puan...
Albayrak yönetiminin transfer yapmasını beklemeye ne gerek var. Ucuzundan şampiyonluk burada işte
fırtına6t1s 24.08.2007, 12:31 kardeşim bu olayların bu kadar büyümesinin hiç kuşkusuz ki en büyük sorumlusu trabzon yönetimidir.çıkıpta ortamı germeden dostluk mesajı verselerdi bu olayda bu kadar büyümezdi.zaten trabzonada bu yakışırdı.böyle bir yönetime sahip olduğunuz için allah yardımcınız olsun kardeş.
Sivassporla aramızdaki ortam gerilmedi bizim tff le aramız gerildi ve istanbul medyasıyla ....Bizim dik duruşumuz opnlara karşıdır..
|