Orijinalini görmek için tıklayınız : 400 Kişi Vardı(Fb-Sivasspor)
EfsaneMermerbey 25.08.2007, 23:17 SİVASSPORUMUZ FENERBAHÇE MAÇINDA 400 KİŞİLİK KOLTUĞU OLAN UFAK BÖLÜMDEYDİ.FENERBAHÇE MAÇLARINA GİDENLER HATIRLAR.DEMİRLERLE AYRILMIŞ UFAK YAN BÖLÜM VARDIYA,ORASI DOLDU İŞTE.400 KİŞİ ÇOK AZDI İSTANBULA GÖRE.UYAN İSTANBUL DİYORUM.SİVASSPORLUYA YAKIŞMAZ 400 KİŞİLİK YER.NEDEN DOLMADI 1000 KOLTUKLU ALAN.NEDEN BOŞ KALDI.
BEN BU KONUYU ÇOK ÖNEMLİ GÖRÜYORUM ARTIK.İSTANBUL SIFIRA GİDİYOR.KİMSELER OLMAYACAK GİBİ SANKİ DİĞER YILLARDA.
Hayırlı Forumlar
ceza_tolga_rep 25.08.2007, 23:19 o resimdekilerden hangisi sensin laa..
EfsaneMermerbey 25.08.2007, 23:21 o resimdekilerden hangisi sensin laa..
O RESİM İMZAMDI.ŞİMDİ KALDIRDIM GARDAŞ.KONUMUZ SONRA AÇILACAK FENERBAHÇE İLE İLGİLİ OLARAK(grubumuz adına)
BU KONUDA TARAFTAR SAYISINI ANLATMAK İSTEDİM.
Bundan sonra İstanbulda oynayacağımız karşılaşmalarda inş. bize ayrılan tribünleri doldururuz.Akıncılar grubu ile İsr eminim ayaklanacaktır çalışmalrınızda yolunuz açık olsun...
mesut_tncsvs 26.08.2007, 01:47 400 civarı insan vardı
takımı destekleyen kişi sayısı 40
diğer insanlara yazıklar olsun diyorum maç izliyicekseniz evinize dijitürk alın yada gidin kahvede filan izleyin eğer stada gelicekseniz takımı destekleyeceksiniz oraya çekirdek çıtlatıp öküz öküz bakma yeri değil
hep destek tam destek 90 dakika bağıranlar gelsin
takımı desteklemiyipte orda maçı izlemeye gelenler hiç o kadar masraf yapmanıza gerek yok kahvede daha ucuz boş yere stada kadar yorulmanızada gerek yok kahve evinize staddan daha yakın
istanbuldakiler konuşmasını bilir lafta ederiz demesini vs filan ama icrata gelince kimse bir ses soluk çıkmaz önemli olan bizim için icraat
istanbuldaki sivaslılar böyle uyumaya devam etsin bakalım nereye kadar
herkese selamlar.. nedeseniz haklısınız arkadaşlar..bende istanbuldayım. 2 yıldır sivasımızın istanbuldaki tüm maçlarına gittim. ama umduğum gibi olmadı, koca istanbulda okadar çok sivaslı olmasına rağmen maçları hep bir avuç arkadaşla izledik. bu sezon benimde isteğim kalmadığı için stada gitmek yerine evde izledim ve gördümkü tablo geçen yıldakinden dahada kötüye gitmiş..(benim maça gitmeme sebebim aslında biraz sitemdi)..
Ama diğer maçlara mutlaka giderim. artık 3 kişiylede izlesek 5 kişiylede izlesek gideceğim. sağlık olsun demekten başka çare yok.. Allah aşkına nerde bukadar sivaslı.. ya hiç bir yetkili görmüyomu veya farketmiyomu okadar sivaslıdan sadece 300-500 kişi maça geliyo.bunun için hiçmi çaba sarfetmiyolar,en az bir kaç gün önceden organizelere başlamaları gerekmiyomu... neyse lafı fazla uzattık herşeyi yetkililere yıkmakta iş değil insanın kendi içinden gelmeli demekki çoğu kişinin sivaslılığı lafta..
mesut_tncsvs 26.08.2007, 02:24 herkese selamlar.. nedeseniz haklısınız arkadaşlar..bende istanbuldayım. 2 yıldır sivasımızın istanbuldaki tüm maçlarına gittim. ama umduğum gibi olmadı, koca istanbulda okadar çok sivaslı olmasına rağmen maçları hep bir avuç arkadaşla izledik. bu sezon benimde isteğim kalmadığı için stada gitmek yerine evde izledim ve gördümkü tablo geçen yıldakinden dahada kötüye gitmiş..(benim maça gitmeme sebebim aslında biraz sitemdi)..
Ama diğer maçlara mutlaka giderim. artık 3 kişiylede izlesek 5 kişiylede izlesek gideceğim. sağlık olsun demekten başka çare yok.. Allah aşkına nerde bukadar sivaslı.. ya hiç bir yetkili görmüyomu veya farketmiyomu okadar sivaslıdan sadece 300-500 kişi maça geliyo.bunun için hiçmi çaba sarfetmiyolar,en az bir kaç gün önceden organizelere başlamaları gerekmiyomu... neyse lafı fazla uzattık herşeyi yetkililere yıkmakta iş değil insanın kendi içinden gelmeli demekki çoğu kişinin sivaslılığı lafta..
yöneticilerimiz biraz kukla gibi hiç ilgilendikleri yok koltuk sevdası sadece hizmet etmek filan yok taraftarı sivaslıları stada çağırmak desen hiç yok
arkadaslar siz gittinizde yoneticiler yokmu dedi lutfen boyle seyleri bahane etmeyin macin oldugunu biliyordunuz gitseydiniz illa birileri gelin bu gun macmi var demeleri lazim
mesut_tncsvs 26.08.2007, 02:52 arkadaslar siz gittinizde yoneticiler yokmu dedi lutfen boyle seyleri bahane etmeyin macin oldugunu biliyordunuz gitseydiniz illa birileri gelin bu gun macmi var demeleri lazim
kardeşim gitmediğimi nerden biliyosun takımı zaten tek destekleyen bizdik tmm mı? bir kez eğer maç istanbul ankara gibi şehirlerde oluyorsa yöneticilerin şehirde yaşayan sivaslılara duyurular yapması lazım böylelikle insanlar maça gelir
bize diyenler öncelikle kendine baksın pazartesi herşey belli olucak kardeş kimin gidip kimin gitmediği
zaralım 58 26.08.2007, 08:57 işte ne yazık ki daha sivassporluluk ruhu uyanmamış insanlar var demektir
ceza_tolga_rep 26.08.2007, 09:53 beyler az laf çok iş.herkes stata lütfen..............
sivastanbul diye anılan yerde 400 taraftra ha?yazık gerçekten..
ErdalGüler 26.08.2007, 10:56 Katılımın düşük olmasının en büyük sebebi cumartesi maçın erken saatte olması ve bilet fiyatlarının yüksek olması oldu. Kamuda çalışanlar cumartesi çalışmıyor olabilir ama çalışanların büyük çoğunluğu özel sektörde çalıştığından(çevremdeki sivaslılardan biliyorum) o saatte stada yetişmesi hemde istanbul gibi bir yerde imkansız. Aynı sorunu yaşayanlardan biriside benim... Burası istanbul ve diğer şehirlere hiç benzemiyor, burada o kadar çok sivasspor sevdalısı varki anlatamam ama bunu böyle bir maçla kıyaslayarak ve saygısızlık yapma hakkı kimsede olamaz. Önceki senelerde istanbulda maçlar oynandı ve sivasspor cezası nedeniyle istanbulda maçlara çıktı, o dönemde galatasaray bile stadında sinek avlarken istanbul tarfatarı olimpiyatta onbinlere top oynadı, yine ali samiyende keza onbinlere oynadı, bunlar küçümsenecek sayılar değil, biz maça gittik bak diğer insanlar gelmedi bunlar ruhsuz sivasspor ruhu yok demek çok büyük yanlıştır, senin imkanın olabilir gidersin ama adam bu şehirde geçinmeye çalışıyor 5 milyon bile onun için değerli ve ihtiyacı var belki, 30 milyon veremiyor bunlarıda düşünmek lazım, burada geçim zor hayat şartları ağır, aile geçindiren insanlar için 30 milyon büyük para, ama bekar olan tuzu kuru insanlar anlayamıyor bunları neyse anlatmak istediğim şeyi umarım anlamışsınızdır. Burada insanları yüreğinde sivasspor sevgisi yok diyerek ve onları küçümseyerek bu iş olmaz, benim kalbimdeki sivasspor sevgisini kimse bilemez bende sizin sevginizi, bu sevgi maça gitmekle veya gitmemeklede kıyaslanmaz. Bu sevgi yürektedir ve Sivasspor adını duyunca bir şeyler olur orada bu yoksa zaten yürekte tüm sivas maçlarına gitsende fark etmez, Çünkü en büyük sevgi yürekte başlar.... Saygılar.
Divriği58- 26.08.2007, 11:41 BIDE ENTERASANDIR KADIKOYUN MEYDANINDAN TEK BASIMA USTUMDE SIVASSPOR FORMAM VE ATKIM INANIN YANIMDAN GECEN OTOBUSLER VE INSANLARIN COGU SIVASLIYDI BAKISLARINDAN ANLAYABILIYOSUNUZ PARMAKLARIYLA BAK HEMSERIMIZ DIY E GOSTERENLER VAR BIRAZ DEGSIKDE BI DURUM MACIN OYNANDIGI SAATDA STAD CEVRESINDE EN AZ 300 - 400 SIVASLI DAHA OTURUYODUR AMA ADAMLAR 3 YTL VERIP KAHVEDE IZLEMEK DURURKEN NEDEN 30 YTL VERIYIMKI DIYOLAR
BIDE SIVAS ISTANBULDA ANADOLU TAKIMLARIYLA OYNARKEN FERLI SIVASLILARDA GELIYO SIVASSPOR TARAFINDA IZLIYO AMA SIVAS FENER OLUNCE FENER TARAFINDA IZLIYOO BOYLE TANIDIGIM VE GORDUM COK KISI VAR ........
yigidomustafa58 26.08.2007, 11:42 ne 400 kişisi abi ya en fazla 350 kişi vardı ayıp yani ya hiç maça katılım olmamış gerçekten.
Bide Feneebahçe Kulubunu protesto ediyoruz bi rakip takıma o kadar kötü bir yer verilmez...
SİVASSPOR maçına gelipte arka tarafta sadece maçı izleyen kendini taraftar zannedenleri de tezahurat yapmadıkları için gerçekten kınıyorum...
altuntas58 26.08.2007, 21:45 Bazı arkadaşlar eleştirinin sınırını zorluyor bunu hiç tavsiye etmem bir maca gitmeyle kendinizde üstünlük görmeyin ve zırvalamayı hemen kesin hakarete varan bu konuşmalardan sizi men ederim hiç kimsenin sivassporluluğunu siz bu sitede tartışamassınız her kesin ne kadar sivassporlu olduğunu kimse tahmin edemez büyük küçük iyi kötü demeden ağzınıza geleni yazıyorsunuz ayıp denen bir şey var herkes maca gittiyse kendine gitti. peki gitmeynler sizce hainmidir bu size karşınızdaki 30 bin kişlik sitede insanlara istediğiniz gibi hakaret etmenizi gerektirmez eleştirileriniz sevyeli olmalı cünkü sevyeli bir sitede bulunuyoruz buranın kurallarına uymalıyız
not= sözüm bazılarına
EfsaneMermerbey 26.08.2007, 22:34 Bazı arkadaşlar eleştirinin sınırını zorluyor bunu hiç tavsiye etmem bir maca gitmeyle kendinizde üstünlük görmeyin ve zırvalamayı hemen kesin hakarete varan bu konuşmalardan sizi men ederim hiç kimsenin sivassporluluğunu siz bu sitede tartışamassınız her kesin ne kadar sivassporlu olduğunu kimse tahmin edemez büyük küçük iyi kötü demeden ağzınıza geleni yazıyorsunuz ayıp denen bir şey var herkes maca gittiyse kendine gitti. peki gitmeynler sizce hainmidir bu size karşınızdaki 30 bin kişlik sitede insanlara istediğiniz gibi hakaret etmenizi gerektirmez eleştirileriniz sevyeli olmalı cünkü sevyeli bir sitede bulunuyoruz buranın kurallarına uymalıyız
not= sözüm bazılarına
ABİMİZ HAKLI.FAZLA AŞIRIYA KAÇILMASIN.YÖNLENDİRİCİ OLSUN.1,5 SENEDEN BERİ AZALIYOR İSTANBULDAKİ TARAFTAR.ÇAĞRIDA BULUNUN VE NEDENLERİNİ PAYLAŞALIM.
Selam hepinizde haklisinizi daha fazla destek vermek gerekiyor sivassporuma nede olursa olsun Türkiyenin her ilinde sivasli vardir, insallah bundan sonraki maclara gelirler. Ama en önemlisi kendi evinde oynadigi maclarda yanliz birakmamak gerek sitat dolmasi lazim her macta.
mesut_tncsvs 27.08.2007, 00:02 abiciğim 3 kuruşun elbet hesabını bizde yapıyoruz merak etme ama sivassporumuzuda seviyoruz o zaman kimse stada gitmesin herkes maçı evinden dijitürk alarak izlesin.biz gidip orda niye bağırıyoruz ki bizde gidelim 3 lira verip kahve köşesinde izleyelim ama emin ol ki geçim derdinden değil çoğumuzun cimri olduğundan bunu çevremde yaşayan tüm sivaslılardan dolayı söylüyorum cimrilikten dolayı stada gitmiyorlar
hani stadda 30 ytlde kahvede 5 ytlye enayimiyim ki 30 ytl yi oraya veriyim diye düşünüyor çoğu hemşerimiz.
sigara geçim değildir abiciğim gerekirse içilmez ama geçim sıkıntısı çeken bile haftada en az 3 paket sigara içiyor.
geçim sıkıntısı çekenlerde var onlara lafım yok ama
istanbuldaki sivaslılardan eminim çoğu işine gelmediği zaman geçinemiyorum filan diyor.sigaraya para vermeye gelince rahatlıkla çıkarıp 3-5 lirayı gözünü kırpmadan veriyor.
sigaraya vericeği 3-5 kuruşu çocuğu için harcasa anlıyıcam ama sigara için harcarken ve stada gelme yerine kahve köşesini tercih edenlere lafım
siz olmasanızda biz varız çünkü biz gerçek sivasspor aşıklarıyız
mesut_tncsvs 27.08.2007, 04:39 Bazı arkadaşlar eleştirinin sınırını zorluyor bunu hiç tavsiye etmem bir maca gitmeyle kendinizde üstünlük görmeyin ve zırvalamayı hemen kesin hakarete varan bu konuşmalardan sizi men ederim hiç kimsenin sivassporluluğunu siz bu sitede tartışamassınız her kesin ne kadar sivassporlu olduğunu kimse tahmin edemez büyük küçük iyi kötü demeden ağzınıza geleni yazıyorsunuz ayıp denen bir şey var herkes maca gittiyse kendine gitti. peki gitmeynler sizce hainmidir bu size karşınızdaki 30 bin kişlik sitede insanlara istediğiniz gibi hakaret etmenizi gerektirmez eleştirileriniz sevyeli olmalı cünkü sevyeli bir sitede bulunuyoruz buranın kurallarına uymalıyız
not= sözüm bazılarına
abiciğim herkes kendisi için gitmiyor bu amaç olmamalı herkes sivasspor için gitmeli bu düşünceye sahip olmalılar artık
bizde kendimiz için gitmedik takımımızı orda yanlız bırakmamak için desteklemek için gittik.
artık hep destek tam destek demeliyiz
istanbuldakilerin artık uyanması lazım o biletlerin maç gününe kalmamış olması gerekiyor. nsl fener - gaziantep maçında gaziantepli yöneticiler hemşerilerini stada beklediklerini söylüyorsa bizimde yöneticilerimizin bunu yapması gerekir.
musty_58 27.08.2007, 14:13 Maçın başlamasına 1-2 saat kala stadın etrafında elinde biletiyle bir o tarafa bir bu tarafa koşuşturan bir Sivas'lı ağabey gördüm. Bu maç için 4 gün önce gelmiş, öğle saatlerinde de stada gelmiş. Ancak hala Sivaslı taraftarların yer alacağı tribünün kapısını bulamamıştı. Gerçekten de koca statta kime sorduysak tıpkı bir belediye dairesi gibi birisi bir tarafa diğeri başka bir tarafa yönlendirdi bizi. Sonra Akıncılar grubunu gördük. Beraber kapıyı bulabildik :)
http://img406.imageshack.us/img406/5307/pic0038wa0.th.jpg (http://img406.imageshack.us/my.php?image=pic0038wa0.jpg)
Resimde önde görülen o bahsetiğim abi...
Maça gelen Sivasspor taraftarının sayısı 400'den de azdı belki.
Sivasspor için ayrılmış olan tribünde çok ilginçti. Etraf demir parmaklıklar öndede büyük bir ağ gerilmiş. Tabiki böyle olması gerekiyor ama bence çok abartılmış.İnsan kendni maçta değilde kafesde gibi hissediyor. Hele hele maçtan sonra az sayıda Sivasspor taraftarının dışarı çıkabilmesi için tüm stadın boşalmasını beklemekde bana göre yanlış.
Maç esnasında bizim tribünden kısa bir görüntü:
http://www.youtube.com/watch?v=dQyeciEgxTo
Turan 59 27.08.2007, 14:20 ARKADAŞLAR MAÇ OLİMPİYAT'ta OLURSA SEYİRCİ GELİR.GİREMEM KORKUSU VAR SEYİRCİ ONDAN GELMİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AMA HER ŞEYE RAGMEN YİNEDE TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAMALIYIZ.BİZİM SİVASSPOR'DAN BAŞKA NEYİMİZ VAR.HER ORTAMDA SİVAS'IZIN YANINDA OLMALIYIZ.
mesut_tncsvs 27.08.2007, 15:05 ARKADAŞLAR MAÇ OLİMPİYAT'ta OLURSA SEYİRCİ GELİR.GİREMEM KORKUSU VAR SEYİRCİ ONDAN GELMİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AMA HER ŞEYE RAGMEN YİNEDE TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAMALIYIZ.BİZİM SİVASSPOR'DAN BAŞKA NEYİMİZ VAR.HER ORTAMDA SİVAS'IZIN YANINDA OLMALIYIZ.
abiciğim bu iki senedir böyle geçen sene galatasaray maçında bile son dakikada bilet bulup gelenler vardı olimpiyatta olsaydı bu maçın emin olun gidecek kişi sayısı en fazla 1000 di geçmesi imkansızdı gelen burayada gelir burasıda stad orasıda
toprak_gürün 27.08.2007, 15:14 akıncılar58 grubundan kimse tartışmaya girmesin gelendende gelmeyenden de allah razı olsun. yusuf konuları açarken kimseyi rencide edecek yazı yazma işimiz reklam ve kelime yapmak deiil.
Divriği58- 27.08.2007, 15:14 abiciğim bu iki senedir böyle geçen sene galatasaray maçında bile son dakikada bilet bulup gelenler vardı olimpiyatta olsaydı bu maçın emin olun gidecek kişi sayısı en fazla 1000 di geçmesi imkansızdı gelen burayada gelir burasıda stad orasıda
DOGRU SOYLUYOSUN GECEN YIL GS MACINA DK 24 DE GIRMISTIM VE 2-0 YENIK DURUMDAYDIK YANI O SAATDE BILE BILET OLUYOO
SİVAS TARAFTARINDA İŞ YOK GELSE BILE BAGIRMIYO NAPIYIM OLE TARAFTARI ONUN YERINE CEKIRDEK YIYEN INSAN MAKETI YAPIP KOY ALSANA SIVAS TARAFTARI
EyüphanAydın 08.09.2007, 17:00 BROVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOO
DİYORUM SANA GARDAŞ BÖYLE BİR KONU AÇTİĞİN İÇİN VALLA ÇOK HAKLI O KADAR SİVASLI VAR OGÜN UYUDULARMİ ONU ANLAMADİM PAYALŞİM İÇİN TEŞEKKÜRLER
şarkışlalı_yigi 08.09.2007, 17:28 SİVASSPORUMUZ FENERBAHÇE MAÇINDA 400 KİŞİLİK KOLTUĞU OLAN UFAK BÖLÜMDEYDİ.FENERBAHÇE MAÇLARINA GİDENLER HATIRLAR.DEMİRLERLE AYRILMIŞ UFAK YAN BÖLÜM VARDIYA,ORASI DOLDU İŞTE.400 KİŞİ ÇOK AZDI İSTANBULA GÖRE.UYAN İSTANBUL DİYORUM.SİVASSPORLUYA YAKIŞMAZ 400 KİŞİLİK YER.NEDEN DOLMADI 1000 KOLTUKLU ALAN.NEDEN BOŞ KALDI.
BEN BU KONUYU ÇOK ÖNEMLİ GÖRÜYORUM ARTIK.İSTANBUL SIFIRA GİDİYOR.KİMSELER OLMAYACAK GİBİ SANKİ DİĞER YILLARDA.
Hayırlı Forumlar
ben bu işe sadece şaşıyorum başka bişey demiycem yoksa bir sivas sevdalısı olarak ağır konuşabilirim en iiisi susmak bazen susmak en iyi cevaptır koca istanbulda 400 kişi he yazık valla hemde çok yazık
|