Orijinalini görmek için tıklayınız : KARAR GÜNÜ!
SivasSpor.Com 20.08.2007, 20:10 http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/trabzon_olay_9.jpg
Avni Aker Stadı'nda oynanan ve bitime üç dakika kala çıkan olaylar nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen Trabzonspor ve Sivasspor'un durumu bugün yapılacak olan toplantıda belli olacak.
Futbol Disiplin talimatının saha olayları başlıklı 30. maddesi gereğince seyirci ve kulüp mensuplarının olay çıkartmaları nedeniyle Trabzonspor ve Sivasspor takımlarının seyircisiz maç oynama cezası almaları bekleniyor. Disiplin Kurulunun, Galatasaray'ın cezasını da göz önüne alarak Trabzonspor'a taraftarının neden olduğu olaylardan dolayı en az beş maç seyircisiz oynama cezası vereceği öğrenildi. Sivasspor'un ise 1 maç saha kapatma ya da yüklü bir para cezası alması bekleniyor.
Öte yandan Futbol Müsabaka Talimatının 'tamamlanamayan müsabakalar' başlıklı 29'a B maddesi gereğince de Trabzonsporla ilgili olarak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu karar verecek. Yönetim Kurulunun Bordo Mavili kulübü hakemin tatil ettiği Sivasspor maçında hükmen 3-0 yenik kabul etmesi bekleniyor.
ademgoze 20.08.2007, 20:14 karar belli aslında innşallah federasyon hata yapmaz tek dilegimiz bu
sedat yildiz 20.08.2007, 20:14 adil bir lig yasatmak istiyorlarsa sivasspora
galibiyet vermeleri lazim yoksa ligin tadi kacar
cenk5821 20.08.2007, 20:17 eger turk futbolu biraz ilerlemisse hersey bugun belli olacak ins hata yapmaz federosyon
sinan-58 20.08.2007, 20:41 beyler bu sefer bir çelenk le olmaz bu seferde hakkımız yenerse sesimizi duyuralım 6 milyon sivaslı ayaklansın yoksa bunlar hakkımızı çok yerler
onetanem58 20.08.2007, 21:11 hakkımızı yedirtmemeliyiz puan icin deil bu gibi olaylarin daha olmamasi icin yedirtmemeliyiz..
altuntas58 20.08.2007, 21:18 Bak şu adamlara sivassporun oyuncularına hemen cezayı kestiler arayı biraz suğuttular şimdide kulübümüze saha kapatma cezası vermeyi düşünüyorlar bunlardan her şey belenir arkadaşlar bu olayda sessiz kalmayalım herkes sesini bir şekilde duyursun ben bu adam bozuntularından ib....dahil her şey beklerim inşallah kamu vicdanı ağır basarda aleyhimize bir karar cıkmaz sonu iyi olması dileklerimle her şey sivasspor için hep destek tam destek
ceza_tolga_rep 20.08.2007, 21:28 bizim sahamızı kapatamazlar oyuncularımız ceza aldılar zaten.sivasa daha ceza kesilirse ben olsam ligden çekilmeyi öğrenirim.
trabzon hükmen yenik ve 5 maç ceza almalı..
ULUSOY TRABZONLU GİBİ DAVRANMA BİRAZ YÜREKLİ VE CESUR KARARLAR VER....
zaralım 58 20.08.2007, 21:31 inşallah temennimiz 3-0 maçın bizim lehimize verilmesi
Dünkü telegol programı bugüne kadar medyada savunulamayan ve yalnız kalan Sivasspor'un haklarını savundu açıkcası orada yayınlanan görüntüler konuşturulan kişiler yarın ki kararı etkileyecektir... Olayın soğuması için bu haftaya bırakan federasyon o programdan sonra hatasını anlamıştır zira hep Sivasspor savunuldu programda ve kanıtlar ortaya kondu... Ben yarın ki karardan umutluyum...
sivas_kangallı 20.08.2007, 22:08 temennimiz gereken cezayı vermesi inş hakkımızı yemezler.
ZARALI BURAK 20.08.2007, 22:13 selam arkadaslar malesef fedarasyon trabzona fazla ceza vermeyecektir 3 puanda yine trabzonun olacak.:mad:
Futbol Federasyonu Ceza kurulu ADALET sınavı verecektir.
Bakalım herkesin beklediği cezalarmı çıkacak yoksa,
Trabzon Lobisi etkilimi olacak?
Ülkemizde adaletin var olduğunu herkese göstermelerini bekliyoruz.
altuntas58 20.08.2007, 22:14 Dün gece telegolde Musab58 kardeşimin dediği gibi sivassporumuzu iyiden iyiye savundular benim kanatimce telegolün yarınki TFF den cıkacak kararlarda etkili olacağını düşünüyorum burdan telegol porağramının yayın müdürü SERHAT ULUERENE sivassporun
hakkını savunmasından dolayı doğruları objektif olarak kamuoyu ile paylaştığı için tüm sivasspor camiası adına teşekkür edereim işin rast gitsin telegol porağramı yeni kanalınız kanal 1 de hayırlı olsun haluk efendi serhat ulueren kardeşimin görüşlerini sakın ola yabana atma yoksa başına gelecekleri şimdiden hesap etmeye başla
Dark Force 20.08.2007, 22:16 karar belli geçtiğimiz yıllardan örnekleri var kimsenin canını almayacaklar sonuçta 3 puan bizim trabzona da 5-6 maç seyircisiz verirler olur biter onlar düşünsün biz neden düşünelim..
karar belli geçtiğimiz yıllardan örnekleri var kimsenin canını almayacaklar sonuçta 3 puan bizim trabzona da 5-6 maç seyircisiz verirler olur biter onlar düşünsün biz neden düşünelim..
katılıyorum yarın innşallah üzülmeyiz
cenk5821 20.08.2007, 22:42 arkadaslar benim korkum federasyondan ins tersi cikar 3-0 sivasin lehine verilirrr ben bizim federosyonun ilerlerigini sanmiyorumm
ceza_tolga_rep 20.08.2007, 22:57 arkadaşlar bu maçı trabzona vermiyecekler.eğer ki bizede vermmiyeceklerse maç tekrar ya da 2 takımda hükmen yenik sayılacvak.trabzonun 3 puanı alabilmesi için mutlaka hakemin son düdüğü çalması gerekir.
sonuç:5 maç seyircisiz
3 puan sivassporumuzun
sivasada 200milyar para cezası....
ertugrulss 20.08.2007, 23:01 ya anlamadığım b,zim futbolcular neden ceza aldıki :( inşallah federasyon yanlış karar vermez 3 puan bize verilmeli başka yolu yok
markolinkow 20.08.2007, 23:19 bence trabzona en az 5 mac ceza verip olayı kapatıcaklar
cünkü sivas ne kadar itiraz etsede haykırsada faydası olmaz olayı kapatırlar
hollywarnrvn 20.08.2007, 23:28 ne demek ya sivassporun stadını kapatmak ben mi yanlıs okudum yoksa!!!
sisortali 21.08.2007, 00:29 Star Tv de yayınlanan programa Trabzon Başkanı Nuri Albayrak da katılmıştı. Başkanımız Mecnun Odyakmaz, kararın Cuma gününe sarkabileceğini söyledi. Gerekçe olarak da Milli maç nedeniyle Yönetim kurulu üyelerini erken saatte toplamanın mümkün olamayacağını söyledi.
Bir de sunucunun karar ile ilgili bir araştırması vardı:
Trabzona 5 maç seyircisiz oynama cezası. Sivasspor'a da 3 puan + bir maç ceza kapatma veya ağır para cezası verileceği.
Valla arkadaşlar iki başkanı da aynı programda izledikten sonra cuma gününü beklemeden kararımı açıklıyorum.
Bu Trabzonspor'dan Nuri Albayrak olduğu sürece cacık olmaz.
mesut_tncsvs 21.08.2007, 03:49 ya 3 puan zaten bizim bunun tasasında değilizde sahamızın kapanması ne oluyor eğer bizim sahamız kapanıcaksa trabzona 10 maç saha kapama cezaları vermeleri gerekiyor.futbolcularımız kendilerini korudu.
federasyonuna yürürüz gerekirse
sisortali 21.08.2007, 05:04 Aslında Sivasspor'un sahasının neden kapatılması gerektiğini ben de anlamadım. Çünkü olaya karışan futbolculara gerekli ceza zaten verildi. Bugüne kadar futbolcunun yaptığı hareketten dolayı sahası kapatılan kulüp var mı onu da bilmiyorum. Dünya üzerinde yoktur sanırım.
Abdullah DuMaN 21.08.2007, 07:20 inşallah bize verirler bir an önce bitsin .....
KIZILCAN 21.08.2007, 07:38 Sonuç kaçta belli olacak acaba? Sabırsızlanıyorum...
sinan-58 21.08.2007, 08:02 Dünkü telegol programı bugüne kadar medyada savunulamayan ve yalnız kalan Sivasspor'un haklarını savundu açıkcası orada yayınlanan görüntüler konuşturulan kişiler yarın ki kararı etkileyecektir... Olayın soğuması için bu haftaya bırakan federasyon o programdan sonra hatasını anlamıştır zira hep Sivasspor savunuldu programda ve kanıtlar ortaya kondu... Ben yarın ki karardan umutluyum...
arkadaşım senin dediklerine katılmıyorum telegolde sivasspor savunulmadı sadece gerçekler anlatıldı gerçekler anlatılınca biz haklı çıkıyoz zaten biz bizi savunsunlar demiyoruz adil bir lig olsun yeter belediye maçında yine hakem peneltımızı vermedi federasyon bize duşmanlıkmı açıyor
EfsaneMermerbey 21.08.2007, 08:11 3 puanımız hayırlı olsun diyelimmi artık yavaş yavaş.
Bugün verilecek karar sadece trabzona yönelik olacaktır. sivas cezasını aldı çünkü. sivasın sahasının kapatılması mümkün değil çünkü olayların bizim saha ile alakası yok. dolayısıyla verilecek karar sadece trabzonun cezası olacak.
Bugün burada şunuda anlayacağız TS li yöneticilerin kaç gündür yaptığı kulisler başarılı olacak mı. Umarım başarılı olmaz çünkü bu türk futbolu adına leke olur. Bneim beklediğim ceza ise şu; 5 maç saha kapatma, para cezası ve hükmen sivasa galibiyet.
Trabzonlu yönetici ve yalakaların yaptıkları açıklamalar kendi suçlarını ört pas edip olayların gözardı edilmesini sağlamak,
Son 30 sn. olmasından dolayı 1-0'ı tescil ettirme çabalarıda; bu hafta atmış olduğumuz son 10 sn.'deki golle son buldu :)
Tüm sezon için emsal bir gol :D
yigido_musta 21.08.2007, 08:56 tmm trabzon cezayı hak etti ama sivaslı futbolcular ne yaptı ben onu anlamadım kım kıme vurursa tepkı vermeyecek mı fizşkte bile etkiye tepki olayı var kaptanımız put gıbı orda dursunda dovsunler alla alla ya federasyona bakar mısınız
EN AZ 8 MAC SAHA KAPANA CEZASI İLE 3 PUANI SİLME CEZASI VERSİNLERDE Bİ DAHA TRABZON BÖYLE YAPARMI
Sampiyom 21.08.2007, 09:13 ya kardesim sivasin sahasindami oynandida sivasa para cezasi veya mac kapatma cezasi veriyolarmis yuuhhh derim nerde gorulmus bu ya sivasin seyircilerimi indide sahaya yaaa allah allahh hem futbolcularimiz kendilerini savundular diye zaten aldilar cezalari dahasida ********lik olur
selanikli58 21.08.2007, 09:35 SÜPRİZ BİR NETİCE ÇIKMASSA ŞAYET,EĞER ÇIKARSA DA BUNDAN SONRA STADLAR RİNG SAHASINA DÖNER,UMUDUMUZ STADLARIN TEMİZ V SPOR YAPPILAN ALANLARIN OLMASI TABİKİ.HADİ BAKALIM HAKKIMIZ DA HAYIRLISI OLSUN.BEN ÜMÜTLİYİM Kİ GÜZEL BİR KARAR ÇIKACAK VE TÜRK FUTBOLU DAHA İYİ YERLERDE OLMASI İÇİN VERİLECEK BİR KARAR OLACAK..
hükmen galip geleceğiz,ve en az 8 maç ceza alcak trabzon.aksi olursa gs devreye gircek sadece su attılar adam lar 5 maç aldılar fiili tecavüz yoktu sahaya ,ha olurya aksi bişi çıkarsa federasyon dan yanlı olduğu aşikar olur ve bundan sonraki olacak lara razı olur ve SİVAS sporunda tepkisi büyük olmalı gerekirse liğden çekilmesni gündeme getirmeli ve bize düşen görevde her maçta trabzon ve federasyon aleyhine tepkimizi vermeliyiz bunu yaparken takımızın ceza almamasına çok dikkat etmeliyiz
buraks58 21.08.2007, 10:11 federasyonda ne kadar trabzon lobisi olsada bu maçın öbür hafta açıklanacak sonucu hükmen 3-0,başka bi şey olmayacağı kesin.trabzonsporlu yöneticiler ve destekçileri kendilerini yırtmaktan başka birşey yapamazlar.onlarda biliyor maçın 3-0 tayin edileceğini ancak belki diye yırtınıyorlar:confused:
yigidomustafa58 21.08.2007, 10:27 görücez bugün ak başı kara başı...
jakobieen 21.08.2007, 10:44 fizikte bile etkiye tepki olayı var kaptanımız put gıbı orda dursunda dovsunler alla alla ya federasyona bakar mısınız
kaptanımız ceza almadı zaten, orada bi sorun yok..
markolinkow 21.08.2007, 10:59 ya kardesim sivasin sahasindami oynandida sivasa para cezasi veya mac kapatma cezasi veriyolarmis yuuhhh derim nerde gorulmus bu ya sivasin seyircilerimi indide sahaya yaaa allah allahh hem futbolcularimiz kendilerini savundular diye zaten aldilar cezalari dahasida ********lik olur
nerde görülmüs ben söyleyim cok eski degil gecen sene
sakaryaspor-Ankaragücü macı sakaryaspor taraftarı Ankaradan gelen Ankaragüclü taraftarın üstüne koltuk tas ne bulduysa attılar Ankaragüclüler karsıılık verince tabi biraz abartılı olarak sahaya atılan bira sisesi hala gözümün önünde nasıl girdi o sahaya o sise :)
Ankaragücüne 1 mac seyircisiz oynama cezası verilmisti sakarayaya para cezası
ve Ankaragücü fenerbostan macını tarafsız saha da oynamıstı izmirde
nerde görülmüs ben söyleyim cok eski degil gecen sene
sakaryaspor-Ankaragücü macı sakaryaspor taraftarı Ankaradan gelen Ankaragüclü taraftarın üstüne koltuk tas ne bulduysa attılar Ankaragüclüler karsıılık verince tabi biraz abartılı olarak sahaya atılan bira sisesi hala gözümün önünde nasıl girdi o sahaya o sise :)
Ankaragücüne 1 mac seyircisiz oynama cezası verilmisti sakarayaya para cezası
ve Ankaragücü fenerbostan macını tarafsız saha da oynamıstı izmirde
iyi de bizim taraftra orda kimseye ssaldırmadı kimseye bira şise de atmadı....futbolcularımız biraz sinirlendi onlar da zaten ceza aldı..
markolinkow 21.08.2007, 12:30 bende yaptı demedim arkadas nerde görülmüs deplasman takımın sahasının kapatılması demis bende onun görüldügünü yazdım
yoksa orda tasknlk oldu felan diye yazmadım zatenn
velibircan 21.08.2007, 12:45 BUGÜN HİÇ BİRŞEY BELLİ OLMİYİCAK.EN ERKEN CUMA BELKİ CUMADA OLMAZ.
muhammed_ozen58 21.08.2007, 12:50 mecburlar maçı bize vermeye yoksa ligin tadı tuzu kalmaz onlar b terbiyesizligi yapıyor vede federasyonda buna segirci kalıyorsa biz seyirci kalmayız etme bulma dünyası misali:D
gençsivaslıyım 21.08.2007, 14:37 KARAR AÇIKLANMIŞ ÖLE DİOLAR?? PARA VE MAÇ CEZASI GELMİŞ AMA SİVASA VERMEMİŞLER MAÇI GLB.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.08.2007 Tarih ve 04 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
1- Sakaryaspor A.Ş. Kulübü hakkında: 10.08.2007 tarihinde oynanan Sakaryaspor A.Ş.-Altay müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 20.000.-YTL (Yirmibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
2- MKE Ankaragücüspor Kulübü hakkında: 11.08.2007 tarihinde oynanan Ankaraspor A.Ş.-MKE Ankaragücü müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, Ayrıca bu ceza ile birlikte hasarın tazmin edilmesine,
3-Nuri BEKAR (Trabzonspor A.Ş. medya sorumlusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında hakeme sözle ve eylemle ağır şekilde hakaret etmekten ve ayrıca sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan içtimaen 3 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine,
4- Sivasspor Kulübü hakkında: 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 250.000.-YTL (İkiyüzellibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
5-Trabzonspor A.Ş. Kulübü hakkında: 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında; Çıkan saha olayları nedeniyle 5 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası verilmesine,
Ayrıca taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30.000.-YTL, merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 31.000.-YTL (Otuzbirbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Karar verilmiştir.
Talay ŞENOL
Prof.Fut.Dis.Krl.Bşk.
yine bize ceza yaaa böle federasyonun ....
engin2609 21.08.2007, 14:55 olmaz bu kadarda taraf tutulmaz yaaaa bize 250milyar trabzona 31 milyar
DAYAK YİYEN FUTBOLCU BİZDE
1 MAC CEZA YİYEN 3 FUTBOLCU
2MAC CEZA YİEN MASÖR
+250 MİLYAR YİYEN YİNE BİZ
yigidomustafa58 21.08.2007, 16:40 Olaylı maçın faturası kesildi
Olaylı maçın faturası kesildi
Trabzonspor Kulübü Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın Lig TV Trabzon muhabiri Can Karyağdı'ya yaptığı açıklamaya göre, Trabzonspor-Sivasspor maçı nedeniyle PFDK Trabzonspor'a 5 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
PFDK ayrıca bu maçla ilgili olarak karşılaşma sırasında ve sonrasında çıkan saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 30 bin YTL, koridorlarda çıkan olaylar nedeniyle de bin YTL olmak üzere 31 bin YTL para cezası verdi.
PFDK bu maçta çıkan saha olayları nedeniyle Sivasspor'a 250 bin YTL para cezası verdi.
PFDK ayrıca saha içinde Sivasporlular'a fiili saldırıda bulunan Trabzonspor Medya Merkezi’nden Nuri Bekar da 3 ay hak mahrumiyeti verdi.
Trabzonspor bu ceza nedeniyle, Ç.Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor, Beşiktaş ve Ankaraspoır maçlarını seyircisiz oynayacak
muratmert58 21.08.2007, 17:31 Son haber! ŞU İŞE BAKINIZ TFFCEZALARI AÇIKLADI SİVASSPOR SAHASINDA OYNANAN! SİVAS TRABZON MAÇINDA;SİVAS SPORLU BİRÇOK TARAFTAR SAHAYA İNDİ VE TRABZONLU FUTBOLCULARA SALDIRARAK KAPTANLARI HÜSEYİN'İ DARP ETTİLER VE BİR ÇOK FUTBOLCULARINA DA SALDIRDILAR BUNUN ÜZERİNE OLAYLARI TELEVİZYON BAŞINDA İZLEYEN BİZ SİVASLILAR İSTANBUL'DAN SAHAYA İNDİK VE MAÇIN BİLMEM KAÇINCI SANİYESİNDE MAÇIN OYNANMASINA ENGEL OLDUK. HAKEM MAÇI TATİL ETMEK ZORUNDA KALDI. SİVAS'TA MEYDANA GELEN BU SAHA OLAYLARI NEDENİYLE SİVASIMIZA 250.000.- YTL PARA CEZASI KESİLDİ. NE YAPALIM ADAMLAR HAKLI, BEN DAHİL BÜTÜN SİVASLILAR DÜNYANIN HER YERİNDEN SAHAYA İNDİK VE ENGELLEDİK. TS BAŞKANI ALBAYRAK FUTBOLCUMA LAF SÖYLETMEM DİYOR HAKLI AMA BE ADAM BAŞKALIRININ FUTBOLCUSUNA DA LAF SÖYLEMEYE HAKKIN YOK PAÇAN TUTUŞUNCA TV TV DOLAŞIYORSUN, AYIP SİZİN YAPTIĞINIZ, MERT OLUN, DELİKANLI OLUN, YİGİT OLUN VEYA GELİN YİĞİTLİK NASIL OLUR SİVAS'TA GÖRÜN ÖĞRENİN GERÇİ YİĞİTLİK ÖĞRENİLECEK BİR DURUM DEĞİL AMA BELKİ BİRAZ BULAŞIR. SONUÇ OLARAK TFF VE TS Yİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE BU AĞIR PARA CEZASININ KALDIRILMASINI DİLİYORUM. VAKİT GEÇMEDEN DE 3 PUANIMIZIN TESCİL EDİLMESİNİ BEKLİYORUM. KİMSE CAHİL DEĞİL HERKES HERŞEYİ BİLİYOR. BURASI TÜRKİYE MASALI ARTIK BİRŞEY İFADE ETMİYOR..............
muratmert58 21.08.2007, 17:37 TFF Yİ YANLI TUTUMUNDAN, TS TESİRİ ALTINDA KALMASINDAN, SS YE VERMİŞ OLDUĞU 250.000.- YTL PARA CEZASINDAN, VE ADALETİ GECİKTİRMESİNDEN DOLAYI;, KINIYORUM, AYIPLIYORUM, YAKIŞTIRAMIYORUM VE ACİZLİKLERİNDEN DOLAYI DA KENDİLERİNE TÜM KURUMLARIYLA BİRLİKTE ACIYORUM..........
ceza_tolga_rep 21.08.2007, 18:25 arkadaşlar bu maçı trabzona vermiyecekler.eğer ki bizede vermmiyeceklerse maç tekrar ya da 2 takımda hükmen yenik sayılacvak.trabzonun 3 puanı alabilmesi için mutlaka hakemin son düdüğü çalması gerekir.
sonuç:5 maç seyircisiz
3 puan sivassporumuzun
sivasada 200milyar para cezası....
İŞTE BEN BUNU SÖLEMİŞTİM VE ÇIKTIDA.......
Pazartesi günütekrar disiplin kurulu toplanacak ve maçı 3-0 Lehimize tescilleyecekler. Herkes ferah olsun arkadaşlar bu iş bitmiştir artık. 250.000 YTL ceza da sayın Ulusoy ve Trabzonlulara Deplasmanda suit odalarda bol eğlenceler diliyoruz. Mazlumun hakkını allahdan TV yorumcuları biraz savunduda 250 ile !!!! yırttık. Ama maç 3-0 Sivasımın. Artık Fenerbahçe maçına odaklanmalıyız.
serkankeskin 21.08.2007, 20:52 anlaşılan trabzonspor federasyonu satın almış federasyonun aldığı karar tam anlamıyla ********liktir sen maçta dayak yiyeceksin altı futbolcun disiplin kuruluna sevkedilecek 250 bin ytl para cezası alacaksın suçlu taraf ise beş maç seyircisiz oynama cezası alacak oldu olacak üç puanıda trabzona versinler maç gününden buyana basını takip ediyorum acayip acayip şeyler yazıyor mesela trabzonlu bir federasyon yöneticisi trabzona yanlış yapan bedelini öder diyor ve ekliyor yanlış bir karar çıkarsa federasyondaki görevimden istifa ederim diye tehdit ediyor sen kimsinlan senden başka federasyonu yönetecek adam yokmu bu ülkede trabzonsporlu bir yöneticide üç puanın trabzona verilmesi gerektiğini söylüyor yok bide kendimizi affettirmek için beş altı tane futbolcu verelim adamlar hem suçlu hem güçlü başkanımızın yaptığı sağduyulu açıklamalardan dolayı tebrik ederim para cezasının kalkması için elinden geleni yapacağından eminim
sivas_leee 22.08.2007, 15:14 inşallah 3-0 olarak sivasa verilir.hadi federasyon gerçek kararı ver.sivasımıza 3 puanı ver.
cenk5821 22.08.2007, 15:23 ya arkadslar 3-0 bizim mac inss trabzonlular 30 saniyede bize 2 gol mu atcaksiniz yazmisss biz gecenki maci yi izlesinler gollerii gorsunler ne zaman atmissizzzzz
Hukuk Kurulu görüş bildirdi
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu yarın yapılacak olan yönetim kuruluna olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili olarak yazılı görüş bildirdi.
Hukuk kurulu tarafından kaleme alınan yazıda Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayların önlenemediği, taraftarların saha içine girip darp yaptığı, güvenlik önlemlerinin alınamadığına dikkat çekilerek, tüm bu olaylardan sonra futbol müsabaka talimatı 29'a B maddesine göre yarıda kalan maç nedeniyle Trabzonspor'un 3-0 hükmen yenik ilan edilmesi gerektiğini bildirdi.
Kurul ayrıca daha önceki Türkiye ve Avrupa'daki maçlardan örnekler gözönüne alınarak yönetim kurulu takdiri ile bordo mavili takımın 3 puanının da silinebileceği doğrultusunda görüş açıkladı.
DHA
ADALET YERİNİ BULDU SANIRIM BUDA TRABZONSPORA DERS OLSUN.
zaralım 58 23.08.2007, 15:55 eğer dediğiniz doğruysa şuan 6 puanlı dört takımdan biriyiz
eğer dediğiniz doğruysa şuan 6 puanlı dört takımdan biriyiz
4 takımdan biri ayrıca avarajla 2. sıradayız
yarın belli olacakmış..bu yanlış zamanda açılmış bir başlık..aksi bir kara çıkınca millet hayal kırıklığına upramasın...
ceyhun58 23.08.2007, 16:04 görüş olabilirde bugun pdfk toplantısında çıkmadı diğer takımların cezaları var
inşallah senin dediğin gibi olur
yarın çıkma ihtimaline karşı trabzon gazeteleri çığırtkanlık yapıyor ya 3 puan yada kaos diyorlar
jakobieen 23.08.2007, 16:05 yarın belli olacakmış..bu yanlış zamanda açılmış bir başlık.....
bencede... bunun tartışabileceği onlarca başlık var.. forum düzenine dikkat edelim biraz..
hukuk kurulunun yazılı açıklaması alınacak karar bu yonde olacaktır neden açıklama yapsınlarki.
sivas_kangallı 23.08.2007, 16:07 daha belli değil ama hemen sevinmeyelim...
ErdalGüler 23.08.2007, 16:12 3 puanı bize verecekler çünkü 250.000 ytl cezanın hiçbir açıklaması yok. tek sebebi verilecek 3 puanın diyeti olması...
YILDIRIMM 23.08.2007, 16:37 5 maç sahasını kapattılar trabzonun ama maçun sonucunu bellı olmadı ne zaman bellı oluyor ınş sivas hukmen 3-0 galıp sayılır
şampıyon sivassporrrrr :)
ErdalGüler 23.08.2007, 16:43 5 maç sahasını kapattılar trabzonun ama maçun sonucunu bellı olmadı ne zaman bellı oluyor ınş sivas hukmen 3-0 galıp sayılır
şampıyon sivassporrrrr :)
Büyük ihtimalle yarın belli olacak sonuç...
balcocuk58 24.08.2007, 11:13 ya 250000 ytl verdiler e galibiyetide vermezse ne olacak bizim suçumuz ne biz mi girdik sahaya
SivasSpor.Com 27.08.2007, 21:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/TFF.jpg
Hakem Bülent Demirlek tarafından son dakikası oynanırken tatil edilen Trabzonspor - Sivasspor maçının sonucu Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıda tescil edilecek.
Yönetim kurulunun İstanbul'daki toplantısında hakem, temsilci ve gözlemci raporları değerlendirildikten sonra, maçın tatil edilme gerekçesine göre karar verecek. Müsabaka talimatının 29. maddesinin b fıkrasına göre federasyonunun büyük bir olasılıkla sonucu Sivasspor lehine 3-0 olarak tescil edeceği ileri sürüldü. Bu arada bazı üyelerin maçın tekrarı veya Trabzonspor'u lehine karara bağlanmasını talep edeceği kaydedildi.
Puan silme iddiası
Olaylı maçla ilgili olarak Federasyon Hukuk Kurulu'nun da bugünkü toplantıya bir dosya ile katılacağı ve görüşlerini dile getireceği kaydedildi. Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor'un hükmen yenilgisinin yanı sıra üç puanının da silinmesi konusunda görüş bildireceği iddia edilirken, yönetim kurulunda bazı üyelerin bu fikre karşı çıkacağı ve maçın tekrarlanması yolunda ısrarcı olacağı öne sürüldü.
Bilindiği gibi yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Usta hafta başında bir açıklama yaparak, "Trabzonspor'un hakkını yiyen yanar" ifadelerini kullanmış ve bu tavrı Ulusoy'dan tepki almıştı.
2. darbe korkusu
Bu arada Sivasspor maçının 1-0 tescil edilmesi için çaba sarfeden Trabzonspor Yönetimi, PFDK'nın verdiği 5 maçlık cezanın ardından ikinci bir darbeye karşı önlem alıyor. Verilecek kararın Trabzonspor'un çıkarlarına ters düşmesi halinde bordo-mavili kulübün federasyondan desteğini çekeceğini açık bir şekilde söyleyen yönetime, muhalif kanattan da destek geldi. Trabzonspor'un başarısı için birlik olunması gerektiğini savunan bazı eski yöneticiler, çıkacak karardan sonra, Haluk Ulusoy - Trabzonspor ilişkilerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini savundu.
Muhalif kanat, Başkan Albayrak'ın izlediği yalnış politikaların arkasında olmadıklarını ancak şu anda Trabzonspor'un yanında bulunmaları gerektiğini savundu.
ceza_tolga_rep 27.08.2007, 22:14 valla yarın ki kara çok önemli.3 puanı bize vermezlerse ortalık karışır.haluk ulusoy kendi ipini kendi çeker.
yigido_furkan 27.08.2007, 22:15 buyuk gun geldi ama puanı Trabzona verecekler herhalde adamların önemli yerde önemli adamları var bakalım sonuc ne olacak
ya adalet ya gaos arkadaş :D...
ademgoze 27.08.2007, 22:25 ya bence karar belli ama innşallah bir süpriz çıkmaz geçen basını rahatladan bir karar vericaz demişlerdi federasyon demekki karar belli
LosTie58 27.08.2007, 22:27 kararın 3-0 siwas lehine olacağına inanıyorum ben.
altuntas58 27.08.2007, 22:38 Sivaspor bu konuda gayet rahat olmalı. değişmez kurallar vardır. trabzonspor bu kurallardan kurtulamayacaktır. 5 mac seyircisiz, + 3 puan silinmesi+ hükmen mağlubiyet+ sivassporu 3-0 galip ilan etmek +sivasspora verilen 250 bin ytl yi kaldırmak gibi
fırtına6t1s 27.08.2007, 23:23 Sivaspor bu konuda gayet rahat olmalı. değişmez kurallar vardır. trabzonspor bu kurallardan kurtulamayacaktır. 5 mac seyircisiz, + 3 puan silinmesi+ hükmen mağlubiyet+ sivassporu 3-0 galip ilan etmek +sivasspora verilen 250 bin ytl yi kaldırmak gibi
Çok güzel anlattın .. sivasa üç puan yazarsalar bu ligde maçlar bitmez arkadaslar .. okadar kolay değil üç puanın sivasa verilmesi. biraz düşünün
250BİN YTL CEZAYI VERMEK NASIL KOLAY OLDUYSA 3 PUANDA ÖYLE KOLAY VERİLECEKTİR BİZE..KARAR HAKEMİN RAPORUNA GÖRE VERİLECEKTİR.VE HAKEM MAÇIN GÜVENLİĞİN SAĞLANAMASI SEBEBYİLE YARIDA KALDIĞINI RAPOR ETMİŞTİR..PEKİ GÜVENLİĞİ KİM SAĞLAR..EV SAHİBİ TAKIM....EV SAHİBİ TAKIM KİM..TRABZON...HEM GÜVENLİĞİ SAĞLAMA HEM 3 OUAN İSTE...ADALET BUYSA KAOS NE?
fırtına6t1s 27.08.2007, 23:28 250BİN YTL CEZAYI VERMEK NASIL KOLAY OLDUYSA 3 PUANDA ÖYLE KOLAY VERİLECEKTİR BİZE..KARAR HAKEMİN RAPORUNA GÖRE VERİLECEKTİR.VE HAKEM MAÇIN GÜVENLİĞİN SAĞLANAMASI SEBEBYİLE YARIDA KALDIĞINI RAPOR ETMİŞTİR..PEKİ GÜVENLİĞİ KİM SAĞLAR..EV SAHİBİ TAKIM....EV SAHİBİ TAKIM KİM..TRABZON...HEM GÜVENLİĞİ SAĞLAMA HEM 3 OUAN İSTE...ADALET BUYSA KAOS NE?
kaos zaten hakemin sahaya çıkmamasıydı...gs-fb maçında nerdeydi bu hakem
GÜVENLİĞİ KİM SAĞLAR? EV SAHİBİ TAKIM....PEKİ EV SAHİBİ TAKIM GÜVENLİĞİ SAĞLAYABİLDİ Mİ? HAYIR....MESELE BU KADAR BASİT..
sarkislali 27.08.2007, 23:42 TFF Uefa üyesidir. Tüm ülkelerde gecerli yönetmelik var. Böyle bir durumda mac isterse 1 saniye kala tatil edilsin. Seyirci taskinligi olmussa Mac 3-0 olarak tescil edilip puanlar misafir takima yazilir. Bunun haricinde bir karar cikarsa Yönetim Kurulu´muzun UEFA´ya gitmesi gerekir. Olay bu kadar basit. Inanin eger aktörler degisik olsaydi puanlarin Trabzon´a yazilmasina itiraz edecek hakkimiz olmazdi. Ben sahsen bunu kabul ederdim. Eger her maca göre degisik kararlar cikarsa yönetmelik ne ise yariyor. Valla TFF´yi Uefa´dan cikarirlar böyle bir durumda.
maç tatil edilmiş kural belli tartışmaya bile gerek yok
Alperen58 28.08.2007, 01:25 Yav ne kadar yüzsüzmüş bu trabzon,hala konuşuyorlar 1-0 galipken sahaya girip futbolcu dövmeye kalkıyorlar, salaklıklarına dövüneceklerine, konuşuyorlar bide, yok 3 puanı almak o kadar kolay değilmiş yok trabzonun hakkıymış hayret birşey arkadaş.
Bizde boş yere üzülüyormuşuz bjk-fb-gs bunların kafasına çalınca yok anadolu takımı yok bilmemne diye, anladıkki her yerde olduğu gibi gücü gücüne yetene.kendini büyük gören diğerlerini ezmeye çalışıyor.
Normalde bu karar bizim lehimize çıkmaz ama,bundan sonra sahaya atlamalar yayılır diye belki bize verirler 3 puanı.
sisortali 28.08.2007, 03:05 Karar ne olursa olsun, bu kadar geç açıklanmasıyla (taksit taksit açıklanmasıyla desek daha doğru olur) Türk Futbolu ağır bir darbe almıştır.
Şu iddiamı sürdürmeye de devam ediyorum. Eğer TFF Türk futbolunun geleceğini düşünerek bu maçın kararını hemen açıklasaydı şu anda yaşanan bir çok olumsuzluk yaşanmayacaktı.
Bir de hep ya 3-0 ya da maç sonucu tescil edilsin diye tartışıldı. Aynı yönetmelikte geçen "her iki taraf da mağlup sayılır" hükmü uygulanmaz inşallah.
ademgoze 28.08.2007, 08:21 Trabzon'da kader günü fotomac gazetesi
Bitime 30 saniye kala tatil edilen maç için genel sekreter Fırat Dülger net konuştu: Tek kabul edebileceğimiz karar, 1-0'lık skorun tescilidir
Karar günü
Bitime 30 saniye kala tatil edilen maç için genel sekreter Fırat Dülger net konuştu: Tek kabul edebileceğimiz karar, 1-0'lık skorun tescilidir.
Trabzonspor'da gözler federasyonun bugün yapacağı toplantıya çevrildi. Ligin ilk haftasında Avni Aker'de Trabzon 1-0 galip durumdayken bitimine 30 saniye kala bazı seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle tatil edilen maç için federasyon kararını verecek. Trabzonspor Genel Sekreteri Fırat Dülger, "Tek kabul edilecek karar, 1-0'
lık sonucun tescilidir" dedi.
DEMİRLEK HATALI
Dülger "Futbol müsabaka talimatının 29. maddesinin B fıkrasının son paragrafı oldukça net ifadeler içeriyor. Kamuoyundaki genel kanı ve federasyon yöneticilerinin açık beyanları hakem Demirlek'in hatalı olduğu görüşünde birleşiyor. Bu nedenle aynı madde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na, doğru bulmadığı bu kararları düzenleme yetkisini veriyor" dedi.
EfsaneMermerbey 28.08.2007, 08:34 HADİ YAV.HEYECAN BASTIRDI.VERSİNER 3 PUANIMIZI.
selcuk349 28.08.2007, 08:43 bütün yorumcular 3-0 sivas lehine diye konuşuyor.eğer sivas aleyhine bir karar çıkarsa trabzonlu federasyon çalışanlarının ********liğidir...
3-0 sivas lehinedir karar, kitapda yazan bu başka cezası yokki, olursa haluk ulusoy soysuzluğunu göstermiş olur, ya 250 bin ytl cezaya ne demeli yuh be kardeşimmm, adalet bunu yani, eğer tescil edip 3-0 artı galip gelen takımın parasınıda bize vermezlerse asla affetmeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
samet yıldız 28.08.2007, 10:20 inş. sivasspor lehine güzel bir karar verilir
yigidomustafa58 28.08.2007, 10:26 3 puan kesinlikle bizim olması lazım.zaten karar değiştirirse "PFDK" kesin bunda bi bit yeniği olur...
buraks58 28.08.2007, 11:28 valla kardeş hiçte birşey olmaz.kurallar ne diyorsa o uygulanacak.Çok güzel anlattın .. sivasa üç puan yazarsalar bu ligde maçlar bitmez arkadaslar .. okadar kolay değil üç puanın sivasa verilmesi. biraz düşünün
cenk5821 28.08.2007, 11:39 :mad::mad:buyuk gun geldi ama puanı Trabzona verecekler herhalde adamların önemli yerde önemli adamları var bakalım sonuc ne olacak
kardesim Onemli yerde onemli adamlarii war diosun buna torpil deniyorr bence bole bisey yapmazlarr gecen sene manisaspor macini hatirlamiyrmusun sacmalik bence 3-0 bize 3 puianda bizeee bu bole olucak insss TFF biraz ilerlemisse bole olurrr,,,
cenk5821 28.08.2007, 11:43 3-0 sivas lehinedir karar, kitapda yazan bu başka cezası yokki, olursa haluk ulusoy soysuzluğunu göstermiş olur, ya 250 bin ytl cezaya ne demeli yuh be kardeşimmm, adalet bunu yani, eğer tescil edip 3-0 artı galip gelen takımın parasınıda bize vermezlerse asla affetmeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
abii cok dogru yazmissinnn o kadar para cezasi verdilerrr yuhh ulusoy istifaaaaaa
Arif Coşkun 28.08.2007, 11:47 Sırf komedi ya.Taksitle cezalar veriliyor.Buda TFF içinde yaşadığı çelişkiler içinde olduğu apaçık. Bu kararların tümü maçtan en geç üç gün sonra verilmeliydi.Bizim ülkemizdede ne zaman adam gibi adam çıkıp, dürüstçe ,mertçe doğrudan yana kararlar verecek merak ediyorum. "Doğru tektir ikitane doğru olmaz"
3-0 dan başka bir karar çıkmaz çıkamaz.
velibircan 28.08.2007, 12:15 bence 3 puan trabzona verilicek içimden öyle geçiyor ama inşallah öyle bişi olmaz.
ya bu toplantı saat kaçta bilen var mı?.....
sabahtır beri bilgisayar başında kararın açıklanmasını bekliyorum....
o_albayrak 28.08.2007, 12:49 EĞER BÜYÜK ABİLER ARAYA GİRİPTE:? TRABZONU KURTARMAK ADINA PLAN YAPMAZLARSA 3 PUAN SİVASIN OLUR
vuslat5858 28.08.2007, 15:02 Çok güzel anlattın .. sivasa üç puan yazarsalar bu ligde maçlar bitmez arkadaslar .. okadar kolay değil üç puanın sivasa verilmesi. biraz düşünün
derdinizi haluk ulusoya anlatın 3 puanı size versinler tff zaten siz yönetiyorsunuz birde 4. büyüğüz diye övünüyorsunuz
kendi içinizdeki problemleri bi halledin ondan sonra kunuşun
cezalar geldi ama, trabzon sivas maçı hakkında henüz bi açıklama yok..
http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=246&ftxtID=1899
sabırsızlıkla bekliyoruz kararaı..
sivaslim58 28.08.2007, 15:14 bunlarda yürek yok hala karar veremediler.sivaslı 3 futbolcuya ceza verecen 250 milyar para cezası verecen ama trabzon için hala karar yok ayıp ayıp.helal olsun trabzona adamlar bastırıyor kardeşim.bizimkilerde iş yok.
sisortali 28.08.2007, 15:40 cezalar geldi ama, trabzon sivas maçı hakkında henüz bi açıklama yok..
http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=246&ftxtID=1899
Kararı PDFK'nın değil TFF Yönetin Kurulu'nun alması gerekiyor zannedersem.
ErdalGüler 28.08.2007, 15:45 Kararı PDFK'nın değil TFF Yönetin Kurulu'nun alması gerekiyor zannedersem.
kararı pfdk alıyor. sonuçta yönetim kurulu seçti pfdk'yı...
sisortali 28.08.2007, 16:04 Ben PFDK'yı Yönetim Kurulu dışında oluşturulmuş ayrı bir kurul olarak biliyordum.
Trabzon - Sivas maçının kararını da Haluk Ulusoy Başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nun vermesi gerekiyor sanıyordum.
Gerçi ha TFF ha PDFK hangisi verecekse bir an önce açıklasa. Geçen her saniye Türk Futbolunun bataklığa gömülmesine sebep oluyor.
ademgoze 28.08.2007, 16:07 ya ne açıklanmazmış akşam oldu çok çalışıyorlar bunlar mesayileri dolar birazdan
SivasLady 28.08.2007, 16:35 Karar açıklanıyor! İşte 5 olasılık!
Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve olaylar nedeniyle hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilen Trabzonspor- Sivasspor maçının sonucu ile ilgili karar, son dakikada bir erteleme olmadığı takdirde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugünkü toplantısında verilecek.
Geçen hafta Cuma yapılması kararlaştırılan ancak başkan Haluk Ulusoy tarafından iptal edilen yönetim kurulu toplantısında olaylı maçın dosyası tartışılacak. Hakem, gözlemci ve temsilci raporlarının yanı sıra Merkez Hakem Kurulu tarafından verilecek görüş ile Hukuk Kurulu'nun önerisini değerlendirecek olan federasyon beş olasılıktan birini kabul edip kamuoyuna açıklayacak.
Edinilen bilgiye göre en yüksek olasılık Trabzonspor'un 3-0 mağlup ilan edilmesi olacak. Yetkililer ikinci ihtimalin maçın tekrarı, üçüncüsünün kaldığı yerden devamı, dördüncüsünün her iki takımın da hükmen yenik ilan edilmesi, beşincisinin ise maç sonucunun 1-0 Trabzonspor lehine kabul edilmesi olabileceğini ifade etti.
Merkez Hakem Kurulu, Demirlek'i tatil gerekçelerinde haklı bulursa maç Sivasspor'un hükmen galibiyetiyle tescil edilecek. Aksi taktire Demirlek'in uzun süre dinlendirileceği ve yıl sonunda FIFA listesinden çıkarılacağı kaydedildi. Toplantıda maçın sonucuyla ilgili tartışma yaşanması ve derin görüş ayrılığı oluşması durumunda Ulusoy'un kararı Malta ile oynanacak milli maç sonrasına bırakabileceği de ileri sürüldü.
28.08.2007
Kaynak : Milliyet
GrandOflee 28.08.2007, 16:36 Üzüldük!.....
Biz BMN Trabzonspor taraftarları olarak siz Sivasspor'lu kardeşlerimizden böyle bir tavır beklemiyorduk.
Haketmediği puanlara tenezzül etmez Yiğidolar diye düşünüyorduk...
Altı üstü 3 puandı bizim için ve sizin için de öyledir sanıyorduk.
Meğer değilmiş. Gerçekten kıymetliymiş sizin için
o kadar kıymetliymiş ki adaletten daha mühimmiş.
Yiğido'luk galiba "eskiden"miş!...
Üzüldük..
Ben kendi adıma 3 puan inşallah size verilir diyorum..
Zira biz koskoca TRABZONSPOR'uz, nice 3 puanlar alırız
Lakin size çok elzem ki adaletten yeğ tutuyorsunuz bu 3 puanı..
Alın sizin olsun, formamızdaki yıldızın şanı olsun...
Üzüldük...
Tenezzül etmenize üzüldük
Medyanın gazına gelmenize üzüldük..
Ama kıymetli dostlar
unutmayınız ki;
"Haksızlıklar karşısında boyun eğmeyiniz, zira hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz..." (Hz.Ali)
Başarılar dilerim...
maalesef, sivasli gardaslar bu üc puan bizim olacak. simdi diyeceksiniz ki niye:
...cünkü TRABZONSPOR öyle ufak tefek bir takim degil, TRABZON`a öyle kolay kolay herkes yanlis yapamaz cizerler adami
...cünkü TRABZON belirli yerlere adamlarini yerlestirmis bulunuyor (buradan Haluk amcama sevgiler saygilar)
...cünkü TRABZON`da futbol demek ölüm kalim meselesi demek
hatta bana sorarsaniz siz fazla TRABZONSPOR`a kafa tutmaya kalkmayin, cünkü TRABZONSPOR`a bas tutmaya kalkanlarin sonunu isterseniz birde fenerli abilerinize sorun
bizin sizlen alip veremedigimiz yok, puani alip gidecegiz ama isterseniz sivassporuda bizim kara tahtaya yazabiliriz, ama o zaman rövans macina degil 3-5 otobüs 50 otobüsle geliriz (haluk amcamin otobüsleriyle tabi) gerisinide siz düsünün
bilmem anlatabildimmi?
böyle bişey olmaz ya beyler siz bu galibiyeti içinize sindiriyorsanız alın 30 puan verelim size hayret bişey ŞEREFSİZ ULUSOY ...
Ama bunun bide sivası var biz orda topumuzu oynarız GÖKDENİZ yine çıkar çakar 2 tane
sivasa gidicez zaten aga merak etme:D
oflu millet zaten gergin bide sen germe ortalığı ne yani naisterlik yapa aksınız bide ödülmü alacaksınız he...gidin işinize.
Gurbet058 28.08.2007, 16:56 Üzüldük!.....
Biz BMN Trabzonspor taraftarları olarak siz Sivasspor'lu kardeşlerimizden böyle bir tavır beklemiyorduk.
Haketmediği puanlara tenezzül etmez Yiğidolar diye düşünüyorduk...
Altı üstü 3 puandı bizim için ve sizin için de öyledir sanıyorduk.
Meğer değilmiş. Gerçekten kıymetliymiş sizin için
o kadar kıymetliymiş ki adaletten daha mühimmiş.
Yiğido'luk galiba "eskiden"miş!...
Üzüldük..
Ben kendi adıma 3 puan inşallah size verilir diyorum..
Zira biz koskoca TRABZONSPOR'uz, nice 3 puanlar alırız
Lakin size çok elzem ki adaletten yeğ tutuyorsunuz bu 3 puanı..
Alın sizin olsun, formamızdaki yıldızın şanı olsun...
Üzüldük...
Tenezzül etmenize üzüldük
Medyanın gazına gelmenize üzüldük..
Ama kıymetli dostlar
unutmayınız ki;
"Haksızlıklar karşısında boyun eğmeyiniz, zira hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz..." (Hz.Ali)
Başarılar dilerim...
ASIL BIZ ÜZÜLDÜK
sizin yönetim elinden gelse bütün sucu sivasspora yikacak, sanki bütün olaylari bizim taraftardan biri bizim futbolcular yapti
hic biride cikip üzgünüz olanlar icin demedi, cikan herkez bizim puanlar bizim hakkimiz sizin futbolcular kiskirtdi siz suclusunuz dedi,
en alasida tff üyelerinin trabzonlu olmalari ve tarafsiz olmalari gerektigi halde taraf tutmalari vay neymis cekilirmis, destekleri birakirlarmis
YASALARA GÖRE 3 PUAN SIVASSPORUN HAKKI
Türkiye Futbolunda ilerleme olmuyor diye sasirmayin
kimseyi gerdiğimiz yok özgürce tartışıyoruz işte işimiz TRabzonspor ...
maalesef, sivasli gardaslar bu üc puan bizim olacak. simdi diyeceksiniz ki niye:
...cünkü TRABZONSPOR öyle ufak tefek bir takim degil, TRABZON`a öyle kolay kolay herkes yanlis yapamaz cizerler adami
...cünkü TRABZON belirli yerlere adamlarini yerlestirmis bulunuyor (buradan Haluk amcama sevgiler saygilar)
hatta bana sorarsaniz siz fazla TRABZONSPOR`a kafa tutmaya kalkmayin, cünkü TRABZONSPOR`a bas tutmaya kalkanlarin sonunu isterseniz birde fenerli abilerinize sorun
bizin sizlen alip veremedigimiz yok, puani alip gidecegiz ama isterseniz sivassporuda bizim kara tahtaya yazabiliriz, ama o zaman rövans macina degil 3-5 otobüs 50 otobüsle geliriz (haluk amcamin otobüsleriyle tabi) gerisinide siz düsünün
bilmem anlatabildimmi?
kara tahtaymış cartmış curtmuş ne saçmalıyon sen ortalık yatışmısken yine ortalığı mı karıştırmaya çalışıyosunuz. Ha bu arada 50 otobüs geliriz falan bekleriz laf değil icraat istiyoruz!
GrandOflee 28.08.2007, 17:03 ASIL BIZ ÜZÜLDÜK
sizin yönetim elinden gelse bütün sucu sivasspora yikacak, sanki bütün olaylari bizim taraftardan biri bizim futbolcular yapti
hic biride cikip üzgünüz olanlar icin demedi, cikan herkez bizim puanlar bizim hakkimiz sizin futbolcular kiskirtdi siz suclusunuz dedi,
en alasida tff üyelerinin trabzonlu olmalari ve tarafsiz olmalari gerektigi halde taraf tutmalari vay neymis cekilirmis, destekleri birakirlarmis
YASALARA GÖRE 3 PUAN SIVASSPORUN HAKKI
Türkiye Futbolunda ilerleme olmuyor diye sasirmayin
Siz sevgili Yiğidolar'ın oyuncularını olaylardan 10 dk önce alkışlayan bizlerdik, sahaya giren 5-6 kişiyi tekme tokat dövmeye çalışan oyuncularınıza rağmen tribünlerden inmedik, Koskoca Vali Bey'i teminat gösterdik, tel örgüsüsz tribünlerden kimseye nefret kusmadık ki isteseydik cehenneme çevirirdik Avni Aker'i... Yapmadık, hem dost bildik sizleri, bu yüzden oyuncularınızın densizliğine ses çıkarmadık hem kendimize yakıştırmadık....
Evet hakettiniz siz üç puanı...
hey gidinin Yiğidoları...
helal-i hoş olsun size o 3 puan
Allah bize böyle üç puanlar nasip etmesin!...
O üç puan belki şampiyon eder sizi...
bilmem anlatabildimmi?
Sana söyleyecek bir söz bulamıyorum aklımda bazı şeyler var ama Buradaki değerli ve kıymetli ardadaşlarıma saygısızlık olur.... Tabi önce bunu anlaya bilmen için insan oğlunda bulunan akıl ve mantık ikilisinin olması gerek...
BekirBayrak 28.08.2007, 17:12 maalesef, sivasli gardaslar bu üc puan bizim olacak. simdi diyeceksiniz ki niye:
bilmem anlatabildimmi?
yazık ya belliki bu adam bu yorumu gene 12 den sonra yazmıss sacmaladıgının farkında degıl
sen ve senın gıbılere acıyorum acıyorum
koskoca TRABZON u yaktınız bu kafayla YAK-TI-NIZZZZZZZZZZ
Gurbet058 28.08.2007, 17:12 Siz sevgili Yiğidolar'ın oyuncularını olaylardan 10 dk önce alkışlayan bizlerdik, sahaya giren 5-6 kişiyi tekme tokat dövmeye çalışan oyuncularınıza rağmen tribünlerden inmedik, Koskoca Vali Bey'i teminat gösterdik, tel örgüsüsz tribünlerden kimseye nefret kusmadık ki isteseydik cehenneme çevirirdik Avni Aker'i... Yapmadık, hem dost bildik sizleri, bu yüzden oyuncularınızın densizliğine ses çıkarmadık hem kendimize yakıştırmadık....
Evet hakettiniz siz üç puanı...
hey gidinin Yiğidoları...
helal-i hoş olsun size o 3 puan
Allah bize böyle üç puanlar nasip etmesin!...
O üç puan belki şampiyon eder sizi...
o bir kac kisi girer girmez niye müdahale edilmedi, bizim futbolcular göz göre göre dayak mi yeselerdi. ordaki güvenligin isi neydi, sahaya atlar atlamaz durdurulmaliydi ama müdahale eden olmadi, ancak futbolcularla girisisin edildi.
siz taraftarda sahaya dalsaydiniz sizi TSLigden atarlardi ve Ulusoy bile birsey yapamazdi, bu kadar bilinciniz vardir taraftar olarak sanirim
mac boyunca daha iyi oynayan bizim takimdi ve üstelik son saniyelerde hersey olabilir bunu bizim takim IBBspor macinda gösterdi, yani 3 puan sizin hakkiniz diye birsey yok
GrandOflee 28.08.2007, 17:28 yani sizin adalet anlayışınız buna izin veriyor :)
diyecek bişey yok gerçekten.
umarım gerçekten size verirler o puanı...
zaten haketmişsiniz de yazdıklarınıza bakılırsa.
Vicdanınızla başba sağlıcakla kalın,
umarım birgün gerçekten yenebilirsiniz bizi
futbolda kazanmak da kaybetmek de var
ama gerçekten ilk yazımda söylediğim gibi
"üzüldük"
ve umarım Hz. Ali'nin sözündeki öngörü Sivasspor için gerçekleşmez...
Selametle kalın.
[QUOTE=GrandOflee;241823]yani sizin adalet anlayışınız buna izin veriyor :)
diyecek bişey yok gerçekten.
umarım gerçekten size verirler o puanı...
zaten haketmişsiniz de yazdıklarınıza bakılırsa.
Vicdanınızla başba sağlıcakla kalın,
umarım birgün gerçekten yenebilirsiniz bizi
futbolda kazanmak da kaybetmek de var
ama gerçekten ilk yazımda söylediğim gibi
"üzüldük"
ve umarım Hz. Ali'nin sözündeki öngörü Sivasspor için gerçekl
umarım bizi gerçektende bir yenersiniz demişsin sizi 2 kez zaten yenmiştik ligde buda 3. olacak hemde 3 0 la
GrandOflee 28.08.2007, 17:42 olayı inatlaşmaya
sidik yarışına getirmeye çalışmıyorum
o yüzden uzatmayacağım.
bu zaten sitenizdeki son mesajım...
Ben daha önce yenmediniz demedim dikkatli okursan.
Ve hazreti Ali'nin sözü sivasspor için gerçekse
yanii sizler haksızlıklar karşısında eğilecekseniz,
üzgünüm sonuç yiğido lakabına uygun olmayacaktır..
o yüzden lütfen okuduğunuzu anlayıp cevap yazınız Puar.
Ben bunu yanlış anlamaya bağlıyorum.
Trabzonspor camiası adına size selamet diliyorum.
Yolunuz açık olsun.
Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz zaten...
demişsiki umarım bir gün gerçekten yenersiniz....nedemek istiyorsun herzaman numaracıktanmı yenmişiz...
burda ts antipatisi toplanın hiç bir mantığı ve anlamı yok oratm yumaşımken germeğede gerek yok sivasspor ve taraftarı herzaman centilmendir öylede olacak sende selametle kal... bir resim yollayacam ona cevap verirsen memnun olurum.
seve seve vermeslerse sivas a üc puani bizde si.. si.. aliriz
hem sahaya insin oyuncularimiza saldirsinlar birde puanlari trabzon a vereceklermis, dünyada görülmemis böyle sacmalik
ertan_58 28.08.2007, 19:28 kara acıklardı mac tarafsız sahada tekrarlanacak
ertan_58 28.08.2007, 19:29 Karar acıklandı mac tarafsız bir sahada tekrarlanacak
ertan_58 28.08.2007, 19:30 Karar acıklandı mac tarafsız bir sahada tekrarlanacak
http://www.gencturkhaber.com/v1/haber.php?id=178748&catten=1&eski=178745 link burada arkadaşlar
ertan_58 28.08.2007, 19:34 yanlız federasyonun sitesinde haber doğrulanmadı daha
BekirBayrak 28.08.2007, 19:52 bunların adalet anlayısının varyaa
ALLAH belalarını versın
bunların topu ...
BekirBayrak 28.08.2007, 19:55 yanlız federasyonun sitesinde haber doğrulanmadı daha
neresi doğrulanmadı gardas
federasyonun sitesinde yazıyor yaa
http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=285&ftxtID=1902
SivasSpor.Com 28.08.2007, 20:32 http://image.haber3.com/spor3/haber/104563.jpg
Başkan Mecnun Otyakmaz, maçın tekrar kararına tepki gösterdi Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararına açıklamada bulundu.
Mecnun Otyakmaz ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi
Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak AA muhabirine açıklamada, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi.
Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, ''Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu'' diye konuştu.
<script type="text/javascript"></script>
Seninle gurur duyuyoruz büyük başkan
merkez_emre 28.08.2007, 20:36 anlayana cok güsel bi acıklama oldu olucak 3 0 malup sayılsaydık !
samet yıldız 28.08.2007, 20:36 BU ULUSOY NASIL OLSA TRABZONLU VERECEĞİ KARAR BAŞTAN BELLİYDİ ZATEN BU BÖYLE GÖREVDE DEVAM EDERSE DAHA ÇOK HAKSIZLIKLAR OLACAK
tff@tff.org adresine e-mail ile protestonuzu iletin arkadaşlar. Ben biraz önce gonderdim...
1967_DERNEK_NAİL 28.08.2007, 20:44 HELAL OLSUN BAŞKANIMIZA GEREKEKEN AÇIKLAMAYI AYPMIŞ
cenk5821 28.08.2007, 20:45 buyuk baskan sen bizim herseyimizsinnn sana guveniyoruzzz sivassporadaaa
buraks58 28.08.2007, 20:46 [B]inş. yakın zamanda türkiyenin 4. büyüğü olarak anılacağız.tebrikler başkanım buna benzer açıklamayı yapması gerekipte yapmayanlara iyi örnek oldunuz.../B]
ademgoze 28.08.2007, 20:48 bu maçı alıp büyük dersi verelim 250 milyarda haram zıkkım olsun sivasın hakkını yiyenlere hepimizin emegi var ama kendileri istedi
çıkın oynayın ve yenin başka söze gerek yok s..miş a..ın davası olmaz
Gurbet058 28.08.2007, 20:49 tff@tff.org adresine e-mail ile protestonuzu iletin arkadaşlar. Ben biraz önce gonderdim...
bende yolladim tff@tff.org a
üstüne birde uefaya yolladim
info@uefa.com
bakalim uefa bir yorum yapacak mi :rolleyes:
eyyamın ete kemiğe bürünmüş hali haluk ulusoy.çıkıp trabzonu yenecez inşallh.allh dogrunun yanındadır.
özsivasli1903 28.08.2007, 20:54 büyük baskansin sen mecnun baskan.....
seninle gurur duyuyoruz.....
SEMİH-58 28.08.2007, 20:55 aslanım benim gerçektende dogruları konuştu öyle kendini başkan sanıpda haftalardır tvlerden düşmeyenlere benzemez o başkan büyük başkan
sivasfutbol 28.08.2007, 20:56 3 puanı kendi elinizle vermezseniz biz sahada almasını biliriz aslanım mehmet balili gol bekliyoruzzz sivaslı yiğidom
Bu federasyonun verceği kararda anca bu kadar olur... Kendilerini Türk futbol tarihine kara bir leke daha koydukları için tebrik ediyorum...AMA İNANIYORUM Kİ YİĞİDOLAR O MAÇA ASLANLAR GİBİ ÇIKIP ALACAKLAR O ZAMAN O Ş********RİN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUM..
BAŞKA SÖZE GEREK YOK...
adem_1907 28.08.2007, 20:58 Arkadaslar baskandan ricam tekrarlaran maca minikler ile cikalim
bu serrefsizlere en büyük tepkiyi böyle gösteririz
ULUSOYLARA BOYKOT UYGULAYALIM
SÖMÜRGECI LAZLARDAN KURTULMALIYIZ
Ayrıca bu olaylar süresince takıntığı tavır ve efendiliğinden dolayı tebrik ediyorum... yine çok güzel konuşmuş tabi ki anlayana...
çılgın-sedat 28.08.2007, 20:59 helal olsun başkanım sana
gorlim sizi YİĞİDOM çıkın sahaya paşa paşa oynayın onlarada o sahayı dar edip 3 puanla gelin geriii
RECEP_YÜKSEL 28.08.2007, 20:59 Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası kararlarını açıklayan TFF Yönetim Kurulu, karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek hakkında da soruşturma başlattı!
Bilindiği üzere Demirlek, karşılaşmanın bitimine 30 saniye kala çıkan olaylar sonucu önce soyunma odasına gitmiş, ardından da tüm ısrarlara rağmen sahaya dönmeyip maçı tatil etmişti.
Geçen sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında 2 kez soyunma odasına gitmesine rağmen geri dönüp maçın tamamlanmasını sağlayan Demirlek o dönemde de maça devam ettiği için yoğun eleştiri almıştı.
Trabzon'da ise tam tersini yapan ve bitime 30 saniye kalmış olmasına rağmen maçı tatil eden Bülent Demirlek bu kararı nedeniyle de bazı kesimlerce alkışlanmış bazı kesimlerce de eleştirilmişti.
TFF Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Usta da hakem Bülent Demirlek'i sert biçimde eleştirmişti.
Lig Tv
BUYRUN KURALLAR BURDA ÇIKARSAN ELEŞTİRİ ÇIKMASAN ELEŞTİRİ SONUÇDA HAKEM NE YAPSA SUÇLU İBRAHİM USTA BAYA USTA BU İŞLERDE
ceza_tolga_rep 28.08.2007, 21:01 büyük başkan uefa ya gidin.....................
abdullah58 28.08.2007, 21:02 HEMI DAYAK YE
HEMI 250 BIN CEZA VER
HEMIDE 3 PUANDAN OL
HADI G--- YEMEDI TRABZONU 3-0 MAGLUP ILAN EDEMEDINIZ
FEDERASYON --250 BIN YTL CEZA NE OLUYOR
YAZIKLAR OLSUN SIZE
SAYIN MECNUN BASKAN-BIZ SANA GÜVENIYORUZ
BURSA KADARDAMI FEDERESYONA KARSI CIKAMAZSINIZ
DIK DUR-SIVASI ARKANA AL-
UEFA;SIKAYET ET
BEYPINARLI 58
LosTie58 28.08.2007, 21:03 Başkanımız o kadar saygıdeğer bir insanki her zaman soğukkanlılığını ve saygısını korudu helal olsun büyük başkan....
ceza_tolga_rep 28.08.2007, 21:11 ya mecnun başkan ne diyorsun sen,kendindemisin?ne demek taraftarları tahirk ettirdik ve kendimizi tokatlandırdık ve şimdide özür diliyosun?suçlu biz mi yiz başkan??ben artık bişey yazmıyorum başkan bile kabullenmiş?
arkadaşlar bir sölentilere göre de mecnun başkanın bu açıklamalarıyla paralel trabzonlu yöneticilerle bu krarı beraber aldıkları söleniyor.
ben başkanın açıklamalarınıa inanamıyorum.....
Değerli hemşolar Sivas camiası olarak bir şeyler yapalım
mesela federasyona mail,faks yollayarak,telefon ederek
başka Sivasspor yok bu kararı verenlerin vicdanı sızlamadımı acaba çok merak ediyorum
İstanbul taraftar derneğimizde bir organizasyon düzenlemelidir..
plakamız 58
bu alemde tekiz..
ademgoze 28.08.2007, 21:21 arkadaşlar laz başkan yine tvlerde kararı yine beyenmemiş canlı yayında tvnette izleyin arkadaşlar
ya mecnun başkan ne diyorsun sen,kendindemisin?ne demek taraftarları tahirk ettirdik ve kendimizi tokatlandırdık ve şimdide özür diliyosun?suçlu biz mi yiz başkan??ben artık bişey yazmıyorum başkan bile kabullenmiş?
arkadaşlar bir sölentilere göre de mecnun başkanın bu açıklamalarıyla paralel trabzonlu yöneticilerle bu krarı beraber aldıkları söleniyor.
Gardaş açıklamayı iyi oku iyi okursan Başkanımızın ne demek istediğini anlarsın !!!
Gurbet058 28.08.2007, 21:27 arkadaşlar laz başkan yine tvlerde kararı yine beyenmemiş canlı yayında tvnette izleyin arkadaşlar
adamdaki yüzsüzlüge bakin ya, en alasi halen begenmemis, ulusoyun yerine gecsin daha cabuk hal olur istedigi
1967_DERNEK_MUSTAFA 28.08.2007, 21:36 tekrardan oynanacak bu karşılaşma bizim için gurur onur şeref ve namus meselesi oldu nerde oynatırlarsa oynatsınlar her yol bizim için asfalt futbocularımızında bunu onur gurur namus meselesi yapıp varlarını yokları ortaya koyup oynamaları gerek vede bu hem tarbzon spora hemde pentekon beyinli federasyona okkalı bir tokat olur
58baron58 28.08.2007, 21:42 Bu karar ileride Türk futbolu için kötü bir örnek teşkil edecekfir.Zira kafası bozulan 89.dak. sahaya atlayacak nede olsa
maç tekrar edecek diyecektir.Yani mahkemelere örnek teşkil edecektir.Federasyon başkanı olarak haluk ulusoyun hanesine kara bir leke olarak yazılacaktır.Sayın Mecnun başkanın dediği gibitokatlanacaksınş,küfür yiyeceksin,üzerinede 250 milyar ceza yiyeceksin ve haluk ulusoya teşekkür edeceksin.Bence FİFA ya gideceksin sayın başkan ,önemli değil isrterseler 3 puanı trabzona versinler Tüm spor kamu oyunu ADALETE çağırıyorum.
adi federasyon dansözleride gactiler.v.manisa sakarya macında ne olmuştu.bu macta ne oldu şerefsızler. trabzon başkanıda tv tv dolaşıpsuçsuzmuş gibi konuşuyor. yorumcularda ona yalakalık yapıyorlar.bu federasyonla bu spor yazarlarıyla bu ülkede hıc bir şey olmaz.
Arkadaşlar sizleride anlıyoruz ama elinizi vicdanınıza koyun.maçın hakkı yerden göğe kadar trabzonsporundu.unutmayınki hakem bülent demirlek in federasyonun toplantısında maçı gereksiz yere tatil ettiği sonucuna varıldı.30 saniye kala gerekli güvenlik önlemleride alınmışken maçı tatil etmek hangi kural kitabında yazıyor.ve bir sanal zafer kazanılmışçasına 3 puan isteyen siz sayın taraftarlar hangi hakla böyle bir arzu içine giriyorsunuzda elinizden şeker alınmışçasına şimdilik elden giden sanal puana yanıyorsunuz.iğnelemeyle dolu sayın başkanınızın son sözü bence ciddiyet gösteriyor.maçın tarafsız sahada yeniden oynanması bizimmi sizinmi hakemin suçumudur bunu düşünmeli.iki takımın 92 dakika akıttığı ter boşa gitmiş.burdan en büyük kazanç sivassporun olmuştur .unutmayın ki hakem ve federasyon sayesinde kaybettiğiniz bir maçı yeniden oynayacaksınız.umarım bu sefer galip sivasspor olurda allah hakkını gösterdi diyebilirsiniz.eğer ki vicdan sahibiyseniz! saygılarımla.
Gurbet058 28.08.2007, 21:48 Arkadaşlar sizleride anlıyoruz ama elinizi vicdanınıza koyun.maçın hakkı yerden göğe kadar trabzonsporundu.unutmayınki hakem bülent demirlek in federasyonun toplantısında maçı gereksiz yere tatil ettiği sonucuna varıldı.30 saniye kala gerekli güvenlik önlemleride alınmışken maçı tatil etmek hangi kural kitabında yazıyor.ve bir sanal zafer kazanılmışçasına 3 puan isteyen siz sayın taraftarlar hangi hakla böyle bir arzu içine giriyorsunuzda elinizden şeker alınmışçasına şimdilik elden giden sanal puana yanıyorsunuz.iğnelemeyle dolu sayın başkanınızın son sözü bence ciddiyet gösteriyor.maçın tarafsız sahada yeniden oynanması bizimmi sizinmi hakemin suçumudur bunu düşünmeli.iki takımın 92 dakika akıttığı ter boşa gitmiş.burdan en büyük kazanç sivassporun olmuştur .unutmayın ki hakem ve federasyon sayesinde kaybettiğiniz bir maçı yeniden oynayacaksınız.umarım bu sefer galip sivasspor olurda allah hakkını gösterdi diyebilirsiniz.eğer ki vicdan sahibiyseniz! saygılarımla.
Sivassporun son saniyelerde neler yapabildigini IBBspor macinda gösterdi. hakem maci bitirene kadar hersey olabilirdi. bu 3 puan bizim hakkimiz degilse sizinde degil bunu unutmayin.
Macin tekrari istendi esit olsun o zaman bu 250 bin ytl ceza ne icin söylermisiniz, nerde burda adalet nerde burda tarafsiz karar
başkanım bu centilmenliğine hayranım ama onlara dersi bizler vereceğiz zamanı gelince yerinde 250 milyarda haram zıkkım olsun aç k.... tff ye
hiç bir mantığa sığmıyor macın tekrarlanması bunların hesabı sorulacak ulusoyyyyyyyyyyy
buraak58 28.08.2007, 21:54 Helal olsun baskana
Haram olsun fedarasyona
BROTHERS58 28.08.2007, 22:00 --->: T RABZON F UTBOL F EDERASYONU!!
--------------------------------------------------------------------------------
T rabzon F utbol F ederasyonu daha ne beklenırdıkı ben sasırmadım hatta 1 0 dıye tescıl dahı olabılırdı.BASKANIM dogru demıs trabzonda oynasaydı haksızlık etmısler.Artık bu federasyonun onun bunun elınde oyuncak olmus.BUNLARLA NE BASARI GELIRKI BU ULKEYE.HAKKIMIZ HARAM OLSUN TUM TRABZONSPORLU LARA VE ONLARIN YALAKALARINA.250.000 YTL DE TABIKII.
buraak58 28.08.2007, 22:03 Hadi sivasım bas su lazlarada gorsunler anyayı konyayı.o zaman anlasınlar gercek sivası....
yigido Atilla 28.08.2007, 22:15 Büyük Baskan Mecnun Otyakmaz hakli maci Trabzonda oynayalim. bu Cümlenin altinda cok anlammi manalar yatiyor sakin bir kafayla düsünün baskani anlarsiniz....
ya mecnun başkan ne diyorsun sen,kendindemisin?ne demek taraftarları tahirk ettirdik ve kendimizi tokatlandırdık ve şimdide özür diliyosun?suçlu biz mi yiz başkan??ben artık bişey yazmıyorum başkan bile kabullenmiş?
dikkatli oku bence. verilmesi gereken en iyi cevabı verdi başkanımız
SLM SİVASSPORA SLM YİĞİDOLARA FEDERASYONUN VERMİŞ OLDUĞU KARARI KINIYORUM BİZ BU KADAR CEZADAN SONRA 3-0 YENİLİRSEK FUTBOL FEDERASYONUNUN VİCDANI SIZLAMAZMI SİVASSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR 5 MİLYON TARAFTARI OLAN GERÇEK BİR KULÜP DİĞER BÜYÜK TAKIMLAR GİBİ TOPLAMA TARAFTAR DEĞİL HEPSİ ÖZ VE ÖZ SİVASLI
OLDUDA YENİLDİK TRABZON SPOR 2. YARI SİVASA GELECEK KATLİAM OLURSA SORUMLUSU KİM OLACAK? (HALUK ULUSOY) O ZAMAN SEN BU ÇİRKİN KARARIN ALTINDAN NASIL KALKACAKSIN?
ALİ KURT
ademgoze 28.08.2007, 22:30 federasyonun yeni logosu
http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/_st.jpg
AYDIN1985 28.08.2007, 22:30 BASKANIMA KATILIYORUM. 250.000 YTL CEZA ALDIGIMIZ ICIN iTiRAZ EDECEKTIK, ETTIKMI BARI BILENINIZ VARMI.
HEMI DAYAK YE
HEMI 250 BIN CEZA VER
HEMIDE 3 PUANDAN OL
HADI G--- YEMEDI TRABZONU 3-0 MAGLUP ILAN EDEMEDINIZ
FEDERASYON --250 BIN YTL CEZA NE OLUYOR
YAZIKLAR OLSUN SIZE
SAYIN MECNUN BASKAN-BIZ SANA GÜVENIYORUZ
BURSA KADARDAMI FEDERESYONA KARSI CIKAMAZSINIZ
DIK DUR-SIVASI ARKANA AL-
UEFA;SIKAYET ET
BEYPINARLI 58
aynen katılıyorum. birşeyler yapmamız lazım.
ErdalGüler 28.08.2007, 22:38 http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/www.istyi_ido.tr.gs0001.jpg
TEPKİMİZİ GÖSTERELİM...!
İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ OLARAK TARABZON MAÇIYLA İLGİLİ OLARAK İZLENEN TUTUM VE VERİLEN BU KARARI ŞİDDETLE KINIYORUZ.
ARTIK İSTANBULDAKİ TÜM TARAFTARLARI TFF'Yİ BU YANLI TUTUMUNDAN VE HAKSIZ KARARLARINDAN DOLAYI BİZ TARAFTARLAR OLARAK UYARMALI VE BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ GÖSTERMELİYİZ.
ARTIK BU YAPILAN TÜRK FUTBOLU İÇİN BİR AYIPTIR BİR YÜZ KARASIDIR. HALUK ULUSOY İSTİFA ETMELİDİR. YADA GÖREVİNDEN ALINMALIDIR. DERNEK OLARAK BİZLER MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ. GEREKLİ KURUMLARA GEREKLİ YAZILARI GÖNDERECEĞİZ VE YAPILAN BU HAKSIZLIĞA KARŞI BİZ SİVASSPOR TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERECEĞİZ.
BU HAKLI YOLDA İSTANBULDA BULUNAN TÜM SİVASSPOR TARAFTARINI TFF'Yİ PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. YER VE ZAMAN AYRICA BELİRTİLECEKTİR.
HAYDİ YİĞİDOLAR YAPILAN BU HAKSIZLIĞA VE BU ADALETSİZLİĞE DUR DİYELİM.
MeRKeZ_AK!FF 28.08.2007, 22:42 ewt tepkimizi ortaya koymamız lazım sivassporu sahipsiz sanmasınlar
ceza_tolga_rep 28.08.2007, 22:50 haydi ist. daki yiğideler birazda destek sizden lütfen.............
Bu kararın Uefa'da peşine düşülmeli yönetim gereken neyse yapmalı... Böylesi bir karar dünyada yok ancak bu kararı lazlar alır... Yazıklar olsun böylesi federasyona... Futbolcularımız bunu onur,gurur meselesi yapmalı ve ona göre davranıp tekrar maçını almalı...
Artık emsal karar oldu gerideyken sahaya gir futbolcu tokatla maç tekrar oynansın... Yazıklar olsun böylesi federasyna...
bu olay fifaya taşınmalı ve bu maça paf takımla ve siyah fırmayla çıkılmalıdır...
alcapon74 28.08.2007, 22:54 s.aleyküm arkadaşlar..
gördüğünüz üzere sivasspor'un hakkı yenmiştir.
sn.nuri albayrak ve ekibi haftalardır yaptıkları baskı sonucunda hedeflerine ulaştılar.
sivasspor yönetimi gerekli itirazda bulusun lütfen araştırmak lazım daha önce böylebir karar verilmişmi eğer verilmişse amenna yapacak ve söyleyecek hiçbir lafımız yoktur.
bu arada tff.trabzon başkanına ve ekibinden birkaç kişiyi disiplin kuruluna sevk ederek sivasspor camiasını tarafsız olduğuna inandıramaz.
biz sivasspor olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı kamu oyuna bildirmek isteriz.
saygı ve sevgilerimle...
Cengiz ŞAHİN
SUŞEHRİ'Lİ YİĞİDO
ey başkan sen bu söylediklerinin arkasında dur biz sana canımızı verelim hem dayak yiyip hemde trabzondan daha agır cezalara çarptırıldıysak bu işin içinde bi iş vardır demektir.
ne demek 250 bin ytl ceza bunlar para saymayı bilmiyo heralde yada gözleri kör. bu kadar da taraf tutulmaz..
ADALETİN OLMADIĞI YERE BİZ ADALET GETİRİRİZ.....
MeRKeZ_AK!FF 28.08.2007, 22:55 ewwt sivasspor yönetimi bu olayı fıfaya taşımalı böyle saçma bi karar dünyada nacak türkiyede verilir herhalde
alcapon74 28.08.2007, 22:56 arkadaşlar ne gerekiyorsa onu yapalım ve hakkımızı yedirmeyelim
herkese iyi geceler...
cengiz şahin
kozçukurlu yiğidoo...
TRABZON FUTBOL FEDERASYONU (TFF)
hem sıkmayın canınızı onlarda geldiği zaman girer döveriz,onlarda bize vururlar birer maç ceza alırlar.31 milyar ceza yeriz 5 maçta saha kapama.maçta tekrarlanır olur biter.
alcapon74 28.08.2007, 22:58 aynen katılıyorum araştıralım ve fifa nezdinde hakkımızı arayalım...
alcapon74 28.08.2007, 22:59 bu federasyon miadını doldurdu arkadaşlar.
sn aziz yıldırım haklıymış..
MeRKeZ_AK!FF 28.08.2007, 23:00 federasyon İSTİFA
sivasspor sahipsiz deildir tepkimizi ortaya koyacağız
alcapon74 28.08.2007, 23:03 kınıyoruzkınıyoruzkınıyoruz
sivaslı olmak ayrıcalıktır...
Malum olaylar sonrası Trabzon cephesi faal lobi faaliyetleri gerçekleştirmiş,her gazeteye ve uzatılan her mikrofona kendilerini haklı çıkarır gibi demeçler vermişler ve HEMŞEHRİCİLİKten dolayı da kısmen istediklerini elde etmişlerdir.Sivasspor cephesinin suskun kalması,Trabzon cephesinin hem suçlu hem güçlü politika uygulaması şaşırtıcı sonuçların doğmasında etken olmuştur.Umut edilen masa başında kaybedilen oyunu sahada kazanmaktır.HAK VERİLMEZ,ALINIR....
erhan6161 28.08.2007, 23:25 bu maçı alıp büyük dersi verelim 250 milyarda haram zıkkım olsun sivasın hakkını yiyenlere hepimizin emegi var ama kendileri istedi
ne hakkinız yendi dakka 92 1-0 mağlupsun 3 5 çapulcu sahaya girdi ağır tahriğiniz yüzünden vali emniyet müdürü saha komseri maç oynanabilir diyo satılık adam hakem maçı iptal edio oynanması gereken maçı oynatmıo daha neyin 3 puanında bahsediosun sen yukarda allah var allahtan korkun allahtan
Ss--58--Ss 28.08.2007, 23:31 HALUK ULUSOYUN ARTIK BIRAKMASI GEREKIYOR O OLDUKCA BU LEKE TÜRKİYENIN UZERİNDEN KOLAY SİLİNMEZ UEFA BİLE GÜLER BU KARARA
YAZIKLAR OLSUN SONUNDA FUTBOLUDA KİRLETTİNİZ....:mad:
Ss--58--Ss 28.08.2007, 23:33 FEDERASYONUN BU YAPTIGI TÜRKİYE ÜZERİNDE KARA BİR LEKEDİR.BU LEKENİN TEMİZLENMESİ GEREKİYOR YOKSA TÜRK FUTBOLU BU KİŞİLER SAYESİNDE HİCBİR ZAMAN İLERLEYEMEZ.:mad:
Ss--58--Ss 28.08.2007, 23:39 COK GÜZEL OLMUS ULUSOYA BASKA BİRSEY YAKISMAZDI ZATEN.:D
yigidomustafa58 28.08.2007, 23:47 adalet buysa ben boyle adaletin .............
ULUSOY İSTİFA...
sisortali 29.08.2007, 00:03 Bu karar Türk Futboluna vurlumuş bir darbedir. Haluk Ulusoy ve ekibi kendi menfaatlerini düşünerek Türk futbolunu geleceğini karanlığa gömmüştür. Amatör liglerden profosyönel liglere kadar bütün maçlarda maydana gelecek olaylara, akacak kanlara zemin hazırlamışlardır.
Bu karardan başka sağda solda verdikleri beyanatlarla iki şehrin taraftarını birbirine düşüren tüm yetkilileri de yazıklar olsun.
MOS-BY-58 29.08.2007, 00:27 ne hakkinız yendi dakka 92 1-0 mağlupsun 3 5 çapulcu sahaya girdi ağır tahriğiniz yüzünden vali emniyet müdürü saha komseri maç oynanabilir diyo satılık adam hakem maçı iptal edio oynanması gereken maçı oynatmıo daha neyin 3 puanında bahsediosun sen yukarda allah var allahtan korkun allahtan
amma tahrikmis be... 250000 YTL'lik tahrik oluyorsa bizimkisi, futbolcu tokatlasak kac liraya cikar bize... Haluk'a soruver bi zahmet bizim icin...
MOS-BY-58 29.08.2007, 00:29 BENCE ÜZERINDE 250000 YTL YAZAN BÜYÜK (MESELA 1 metreye 2 metre veya olursa daha büyük) SEMBOLIK KARTON CEK HAZIRLANIP TARFTARLAR TARAFINDAN TUTULABILIR VEYA PANKART OLARAK ASILABILIR. ALTINA DA "FEDERASYONA" DIYE YAZILABILIR...VEYA DAHA KÜCÜK EBATLARDA AMA COK SAYIDA SEMBOLIK CEKLER TARAFTARLAR TARAFINDAN GÖSTERILEBILIR...
SU PANKARTLAR DA ASILABILIR:
- "SAHAYA ATLASAK KAC YTL OLUR HALUK ABI?"
- "SIVAS'A 250000, AGAYA(!) BELES"
- "50000 FAZLA VERSEK DE BIZ DE SAHAYA ATLASAK SEVABINA"
- "HAMAM PARASI OLSUN"
- "250000 YTL ILE NELER YAPILABILIR?:
15 ADET TOFAS DOGAN MARKA OTOMOBIL
2 ADET PORSCHE MARKA SPOR OTOMOBIL
3 ADET SÜPER LÜKS DAIRE
8 MACTA (TANESI 31000 YTL'DEN!!!) TRABZON TARAFTARI OLARAK
AVNI AKER'DE SAHA BASMAK
SIVAS TARFTARI GIBI EFENDI KALMAK"
mesut_tncsvs 29.08.2007, 00:29 size şunu diyorum eğer trabzon sivası yensin o verilen 250,000 ytllik cezayıda düşürmezlerse.
böyle federasyon olmaz kurallar neyse onun yapılması gerekiyor.
istifaya davet ediyoruz ulusoyu.
MOS-BY-58 29.08.2007, 00:42 vay be ne futbol yorumcuları varmiş bu sivasta hiç maç yapmadan şampiyon olsalar içlerine sindirir halay çekerler ama malesef mahalle kabadayılığıyla alınmıyor maçlar sahada kazanılıyor şimdi tarafsız bir sahada iyi oynayan kazanır kendinize yiğido diyorsunuz isminize sadık kalın isminize yakışır şekilde hareket edin olurmu.maçın bitmesine 45 saniye kala 1-0 yenik durumdan 3 puanı kimseye vermezler belkide sahaya atlıyan terbiyesizi hiç kimse tasvip etmiyor amma sivaslıda olmuş olabilir....
eger Sivas'taki genel yargiyi takip ettiysen cogunluk 3 puani istemiyor bile. asil isyan edilen nokta 250000 YTL'lik agir ve adaletsiz ceza. siz o kadar olaylar cikardiniz, hic bu kadar yüksek para cezasi aldiniz mi?
ayrica sahaya atlayanlar Sivasli bile olsa stadin güvenliginden trabzonspor sorumludur! (tabi yine de yuh diyorum cünkü sahaya atlayanlarin trabzonlu oldugunu sen de bal gibi biliyorsun)
ceza_tolga_rep 29.08.2007, 00:43 erhan6161´isimli üyeden Alıntı
ne hakkinız yendi dakka 92 1-0 mağlupsun 3 5 çapulcu sahaya girdi ağır tahriğiniz yüzünden vali emniyet müdürü saha komseri maç oynanabilir diyo satılık adam hakem maçı iptal edio oynanması gereken maçı oynatmıo daha neyin 3 puanında bahsediosun sen yukarda allah var allahtan korkun allahtan
kardeş vali ne karışırmşı yaa.....
tam salaklastınız iyca....
isterse 1 sn kalsın sahaya biri girdimmi maç tatıl olur.deplasman takımı kazanır.sizinkinde birde fiili mudahele var.avrupada olsa lıgler tatıl olur
neymıs 30 sn varmıs da onedelermıs.hıç hukuk kural okumadınız her halde
Bu haluk ulusoy denen dansöze verdiğimiz oylara acırım bunun karakteri beş para etmezmiş,zehir zıkkım olsun verdiğimiz oylar,gözüne dizine dursun İNŞAALLAH!
Böyle soytarılık dünyanın neresinde var,hala o makamda oturuyor ya helal olsun sana ulusoy denen kukla başkan!
SİVAS SPORUN BAŞINA VURULUP ELİNDEN EKMEĞİ ALINDI HEM DAYAK YEDİ HEM OYUNCULARI CEZA ALDI HEM 250 MİLYAR PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI HEMDE MAÇIN TEKRARINA KARAR VERİLDİ.FEDERASYONU KINIYORUM DERHAL İSTİFA ETSİNLER.YAZIK ÇOK YAZIK AYNI OLAYLAR SİVASTA OLSA CEZA ŞÖYLE OLURDU 5 MAÇ SEYİRCİSİZ.3 PUAN SİVASTAN SİLİNİR TRABZONA 3PUAN VERİLİRDİ.500 MİLYARDA PARA CEZASI VERİLİRDİ.ODA YETMEZ 2.LİGE DÜŞÜRÜRLERDİ. ZATEN ÇEKEMİYENİ İSTEMİYENİ ÇOK.SİVASSPOR SAHİPSİZ DEGİLDİR.7 MİLYON SİVASLI ARKASINDADIR.
vay be ne futbol yorumcuları varmiş bu sivasta hiç maç yapmadan şampiyon olsalar içlerine sindirir halay çekerler ama malesef mahalle kabadayılığıyla alınmıyor maçlar sahada kazanılıyor şimdi tarafsız bir sahada iyi oynayan kazanır kendinize yiğido diyorsunuz isminize sadık kalın isminize yakışır şekilde hareket edin olurmu.maçın bitmesine 45 saniye kala 1-0 yenik durumdan 3 puanı kimseye vermezler belkide sahaya atlıyan terbiyesizi hiç kimse tasvip etmiyor amma sivaslıda olmuş olabilir....
Biz maç yapmadan şampiyon olmayı içimize sindiremeyiz ama siz TÜRK bayrakları dururken Gürcistan bayrakları sallamayı içinize sindirdiniz siz bu duyguları iyi bilirsiniz.TÜRKİYE-Gürcistan maçı hatırladınız değil mi sindirimi geniş arkadaşlar!Bak oflu şunu bil bu site sizin taraftar siteniz gibi anti demokratik değil,bak istediğini dile getiriyorsun,ama sizin sitede hemen banlanıyorsun neyse şu laflarına gelelim o karaktersiz dediğiniz sahaya giren taraftarlarınızı delikanlıysanız niye linç etmediniz.Maçın bitmesine 45 saniye kalmışmış o halde adam gibi yerinizde otursaydınızda bitseydi.
Bizim derdimiz sizinle tekrar maç yapmak değil,yine yeneriz yine BALİLİ golünü atar,ancak o seciyesi beş para etmez ulusoy federasyonu hem futbolcularımızı cezalandırdı,hem 250bin YTL ceza kesti,ya size 5 maç ceza komik ya 5 maç ceza zaten 250bin YTL para demek fazladan 30 bin YTL ceza aldınız,bizim 3 futbolcumuzun 1 maç oynamadı oda ona bedel dansöz federasyon kıvırıp duruyor,verdiğimiz oylar zehir zıkkım olsun!
baskan yine büyüklüğünü göstermiş ama kim anlar .. :@
sivaslimemo 29.08.2007, 03:59 Helal sana baskanim be gözü acik tabi baskalari gibi susmuyoruz biz nede olsa sivassporluyuz ve sivasliyiz!!!!
http://img511.imageshack.us/img511/7897/ulusoytariyw2.jpg
ayazoğlu 29.08.2007, 04:18 Seyirçili Tırabzonda oynuyalım.
Bizim için farketmez abi.
blacksky 29.08.2007, 04:38 Trabzonspor nedir?
-Kendilerine 4. buyuk derler tum ulke bunlara bi taraflariyla guler bunlar kendilerine buyuk dedikce...
-Kendilerine milliyetci derler ama o milliyetci kentin takimi RUM takimina elenir, Turkiyeyi rezil eder...
-Yakin gecmiste kume dusmekten sikeyle kurtulmuslukari vardir (buyuk takimlar ya hani)
-Sivassporun 1. lige ciktigindan beri surekli, her firsatta, catir catir yendigi bir takimdir.Muhtemelen RUM lara bile yapmaya tirstiklari hareketleri sivasspora yapmalari
bu kuyruk acilari sebebindendir.
-Devlet bize yatirim yapmiyor herseyimiz trabzonspor devlet bizi kollasin diyebilecek kafadaki insanlarin takimidir.
Dahada 100 lerce olumsuz sey yazilir bunlar hakkinda....yildiz futbolculari sikecidir, taraftar futbolcularini ve hatta futbolcularin eslerini bile kursunlamaya kalkar, her sezon bi kac kez sahaya dalarlar...falan filan....gelelim tekrar macina
Biz Bu maci cikar kazaniriz...sezonun ilk maci trabzon inter totodan dolayi erken form tutmustu biz hazir degildik..bu kez cok rahat kazaniriz bu maci....3 puani soke soke alicaz almaya ama yinede..federasyonun yaptigi adaletsizlik insanin kanina dokunuyor...dunyanin her yerinde verilmesi gereken karari bekledik sadece..derdimiz 3 puan degildi...250.000 ytl de insallah haluk ulusoydan kat kat fazlasiyla cikar...
CÜSSKB-Aynur 29.08.2007, 07:27 federasyonun yeni logosu
:D:D:D
yakışır valla
----------------------:D
sivaslim58 29.08.2007, 07:36 Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir uygulama yok el insaf.Madem yeniden oynanacaktı sivasa 250 bin ytl ceza neden verdiniz.bakın bundan sonraki maçlarda ne olacak biliyormusunuz yenemiyorsan sahaya atla maç yeniden oynansın.böyle saçmalık olurmu.diyelim bu hafta biz anteple oynuyoruz antep seyircisinin arasına bir kaç sivaslı girsin sivas 1-0 yenik olsun atla sahaya maç iptal olsun.
Başkanım dik duruşunla gönüllerimize su serptin. Senin gibi bir başkana sahip olduğumuz için gururluyuz.
Madem maç tekrarlanacak, haydi yiğidolarım; bu sefer futbol nasıl oynanırmış gösterelim.
ofozturk 29.08.2007, 07:43 inş ts yi farklı sekilde yeneriz.
BU ÜLKE ULUSOY(SUZ)GİBİ şahsiyetsizlere yöneticilik verilirse sonuç bu olur...
GÜNEŞ;ŞEFERLİ,İMANLI VE NAMUSLU İNSANLARIN ÜZERİNE DOĞAR.
ŞEREFSİZ, İMANSIZ VE NAMUSSUZLARDA BUNDAN İSTİFADE EDER...
sivaslim58 29.08.2007, 07:44 Mecnun Başkan belki anlamla konuşmuş ama yetersiz.Defalarca yazdım ağlamayana meme yok diye.trabzonun başkanı hergün tv de defalarca ağladı.yok bunu yaparız yok bunu yaparız ve sonundada başardı.şimdi sivasspor bu maça çıkmasın uefa ya başvursun hem hükmen galip sayılırız hemde federasyon büyük ceza alır.hakkımızı arayalım lütfen.maçın bant kayıtları derhal uefa ya külübün avukatları tarafından derhal gönderilmeli.her türlü maddi tazminat açılmalı.daha geçenlerde örneği var danimarka maçında sahaya atladı seyirci hiç bir kimseye dokunamadı bile ama ne oldu hükmen mağlup.dün akşam bütün tv kanalları bağırdı böyle bir uygulama uganda da olmaz diye.şimdi kaos başlayacak.
ibrahimovic7 29.08.2007, 07:49 bu maçı alacağız inş türkiyeye mesaj veririz inş 250 bin cezanın açısını dindireceğiz bu 3 puanla
ErdalGüler 29.08.2007, 07:54 İNSANLAR BU KADARMI Ş...SİZ OLURLAR. DÜN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ VAR. DOLAYISYLA SEÇİM SONUCUNDA MEDYA KİLİTLENMİŞ SEÇİME VE ADAMLAR SESSİZ SEDASIZ BİTİRDELER İŞİ... YAZIKLAR OLSUN...
mesut_koçak_58 29.08.2007, 07:55 işte superlıg bu arkadaslar anadolu takımları ezılır bastakılerde paraları yer ondan sonra hep buyukler rekabet eder anadolu takımları bu hortumcular yuzunden buyuklerle rekabet olmaz ondan sonra uefaya gıderız şampıyonlar lıgıne gıderız ilk maçta yenılır gelırız kendı lıgınde rekabet olmayan bır takım nasıl baskı altında oynayıp kazanabılır ve boyle yuz yıllarca devam eder federasyondakı hortumcular anadolu takımlarından paraları alırlar artık nerede yıyorlarsa haram olsun yorumlarınızı beklıyorum ...
CÜSSKB_Emirhan 29.08.2007, 08:32 biz sivasla gurur duyuyoruz kimse önümüze çıkmaz tam bir rezalte ben bi futbolcu olarak federasyonu kınıyorum yha.unutmyaınki herşeyin bi karşılığı vardır.sivas tekrar maçını kazanacaktır....büyük baskan sen bizim herşeyimizsin...
CÜSSKB-Ecem618 29.08.2007, 08:39 Mecnun Başkan belki anlamla konuşmuş ama yetersiz.Defalarca yazdım ağlamayana meme yok diye.trabzonun başkanı hergün tv de defalarca ağladı.yok bunu yaparız yok bunu yaparız ve sonundada başardı.şimdi sivasspor bu maça çıkmasın uefa ya başvursun hem hükmen galip sayılırız hemde federasyon büyük ceza alır.hakkımızı arayalım lütfen.maçın bant kayıtları derhal uefa ya külübün avukatları tarafından derhal gönderilmeli.her türlü maddi tazminat açılmalı.daha geçenlerde örneği var danimarka maçında sahaya atladı seyirci hiç bir kimseye dokunamadı bile ama ne oldu hükmen mağlup.dün akşam bütün tv kanalları bağırdı böyle bir uygulama uganda da olmaz diye.şimdi kaos başlayacak.
bu adamlar laftan anlamıyorlar, onların anladığı dilden konuşmak lazım, sessiz kalınmamalı, hem Sivas için hem Türk Futbolunun geleceği için, bu adamlara izin verilmemeli, adalet için hak için gereken ne ise yapılmalı...
MECNUN BAŞKANI YAPTIĞI GÜZEL AÇIKLAMADAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM
BUNDAN SONRA ADINI MAHLUK ULUSOYSUZ OLARAK ANACAĞIM FEDERASYON BAŞKANINIDA ACİLEN TÜRK FUTBOLUNUN BAŞINDAN ACİLEN VE DERHAL İSTİFAYA ÇAĞIRIYORUZ
:mad:olurmu hic efendiler zamanında trabzonspor haluk ulusoya oy vermemismiydi ama simdi haluk ulusoy bir üç puanı cok gordu yapma haluk dahada trabzondan oy alamassın biraz daha eyyamcılık yap nasıl olsa taraftarı tahrik edecek kadar etkili futbol oynayan yigidolar avni akerdede oynasa trabzon rum imparatorlugunu onların baslarına yıkacak bunlar isin sakası iste gercek mesaj sivaslılar bunu ne haluk efendinin nede utanmadan sanki suclu sivasspormus gibi piskin piskin konusan trabzonspor yonetiminin yanına koymaz
DinamikGazetesi 29.08.2007, 08:59 Tam Mecnun Başkana yakışır bir açıklama.. Ts başkanı bu açıklamayı okusunda adam nasıl olunur görsün.. 5 maç ceza aldılar diye ''Sokak Karısı'' gibi orda burda birsürü asılsız açıklamalar yaptı.. İ$Te ba$kan budur..!!
Teşekkürler Mecnun ODYAKMAZ
CÜSSKB-Aynur 29.08.2007, 09:01 Mademki Türk Futbolu 4 Büyük takımdan ibaret, her zaman onların isteği doğrultusunda kararlar verilecek, ne olursa olsun haklı çıkmayı biliyorlar,
4 Büyük takım kendi aralarında bir turnuva düzenleyip şampiyonu belirlesinler...
Bu karar bize Federasyonda koltuğumuz yoksa hiç bir zaman hakkımızı arayamayacağımızı gösteriyor.
HALUK ULUSOY ALLAH BELANI VERSİN ADİ HERİFFF
adem2458 29.08.2007, 09:17 tarafsız sahada galip gelip herkese gereken cevabı veririz inşallah.bu arada bu kararla verilen cevap açıkça şu türkiyede böyle gelmiş böyle gider.yok avrupa standartlarını yakaladık.... fair play..... hepsi hikaye .bu federasyon varken türkiyede hiç bir şey olmaz .anadolu kulüpleri boşuna masraf yapıp futbolcu almasınlar.
EGER TARAFLI OLSAYDI MAÇI 1-0 TESCİL EDERDİ . GERÇEKTEN ADİL BİR KARAR VERİLDİ
ÖNCE HALUKU GEÇ ALBAYRAK KİM ONA BAK, SORUNUN CEVABINI ALIRSINIZ
İKTİDARIN GİZLİ KASALARI , MÜTEAHHİT ORTAKLARI VARMI DAHA ÖTESİ, MAHLIK ULUSOYSUZ SADECE YARANMAYA YALTAKLANMAYA ÇALIŞIYOR ONLARA O KADAR
zaralımahmut_58 29.08.2007, 09:25 slm arkadaslar bugünki tanatik gazetesinde bizim yerimize YEMEN EKŞİOGLU güzel bir yazı yazmıs burdan ona teskkür ederiz
haluk058 29.08.2007, 09:31 valla nediyeyim bu federasyon artik utanmayi birak yüzleri bile kizarmiyor terbiyesizlegin daniskasi.
BU KARAR AFRIKADA BILE CIKMAZDI
sahaya_giriniz 29.08.2007, 09:49 ş..... önde gideni bu haluk beyfendi başkanın yaptıgı açıklamayı okudunmu?nerde adam seni tehdit ediyor..bide şike yapta sivasa para teklif et maçıda kazansınlar.... belki sesimizi burda duyuramıyacagız ama 7 milyon sivaslının hakkını nasıl ödiyiceksin...
g-unıt058 29.08.2007, 09:56 federasyon trabzona her zaman kı gıbı boyun egdi allahından bulsunlar
Bu kararla Türkiye'de hakka, hukuka ve adalete dayalı futbol anlayışı tamamen geçerliliğini yitirmiş ve yerine kayırmacı, hemşocu ve partizan futbol anlayışı yerleşmiştir. Türk futbolunun bu noktaya gelmesinde en büyük paya sahip olan ulusoy ve trabzon kökenli ekibini nefretle kınıyorum...
Cenab'ı Hakk, yüzde yüz haklı ve mağdur iken iyice mazlum konumuna itilen Sivassporumuza inşallah yardım edecektir ve adalet yerini bulacaktır. trabzon tarafı ise umarım beladan belaya sürüklenecektir, beterin beteri olacaklar inşallah, en büyük temennim sürüm sürüm sürünmeleri...
Ayrıca işin resmi prosedürünü tam olarak bilmiyorum ama yönetimimizin bu karara bütün itirazları yapmasını ve en son çare olarak UEFA'ya kadar gitmesini istiyorum. Lütfen Sivas'ın ve Sivasspor'un sahipsiz olmadığını gösterin...
Son sözüm ise taraftarımıza: iyi gün kötü gün demeden her zaman bize düşen göev Sivassporumuza sahip çıkmaktır. Bu gün yine sahip çıkacağız. Aldığımız 250 milyarlık cezanın hafiflemesi için bize düşen en azından maça gidip bilet almak, kombine almak veya lisanslı ürün satın almaktır. Bu gün takımımıza sahip çıkma günüdür!... Haydi bakalım yiğido, göster büyüklüğünü, mertliğini ve cömertliğini...
58ikose58 29.08.2007, 10:27 http://image.haber3.com/spor3/haber/104563.jpg
Başkan Mecnun Otyakmaz, maçın tekrar kararına tepki gösterdi Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararına açıklamada bulundu.
Mecnun Otyakmaz ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi
Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak AA muhabirine açıklamada, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi.
Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, ''Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu'' diye konuştu.
<script type="text/javascript"></script>
sonuna kadar arkanızdayız sayın başkanım siz merak etmeyin
herzaman heryarde en büyük sivasspor
kayadelice 29.08.2007, 10:31 bu maçı alıp büyük dersi verelim 250 milyarda haram zıkkım olsun sivasın hakkını yiyenlere hepimizin emegi var ama kendileri istedi
haklısın gardaş sivasın hakkını yiyenlere ............
Turan 59 29.08.2007, 10:32 BEN ANLAMIYORUM NEDEN TAHKİME BAŞVURMUYORUZ.
hollywarnrvn 29.08.2007, 10:36 yiğidolar biz size güveniyoruz çıkın yenin şu katilleri. Size yakışanı yapın
___
bu kararı gördükten sonra futbulun asla futbol olmadıgına olan inancım en zirveye cıktı. yazıklar olsun bu karara ve bu kararı alanlara........______________ _
drmert06 29.08.2007, 11:33 Sayın Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri
Alınan bu karar tamamen haksız olup UEFA kararlarıyla örtüşmemektedir. Ceza kuralları böyle bir karar alınmasını mümkün kılmamaktadır. Bunun güzel bir örneği geçen yıl oynanan Danimarka İsveç maçı olup sahaya giren ve fiili bir saldırıda bulunulmamasına rağmen hakem tarfından tatil edilen maç olup maçtan bir gün sonra UEFA hükmewn yenilgi kararı vermiştir. Bu nedenle derhal UEFA nezdinde girişimde bulunularak Sivasspor'un hakkı aranmalıdır.
Saygılarımla....
HEMŞOLAR FEDERASYON U MAİL LE PROTESTO EDELİM
FEDERASYON MAİLİ=tff@tff.org
HERKES MAİL ATSIN
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
HAYDİ HEP BERABER..
tff@tff.org
emresengul58 29.08.2007, 12:47 Federasyonun Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde 6.5 saat süren toplantı sonrasında, yönetim kurulunun aldığı kararı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci yaptı.
12 Ağustos'ta Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 90 artı 2. dakikada hakem tarafından tatil edilen maçın yönetim kurulunda görüşüldüğünü belirten Keçeci, toplantıya çağrılan karşılaşmanın hakem, gözlemci ve temsilcilerinin de beyanlarını sözlü olarak verdiklerini, ayrıca yönetim kurulu üyelerinin sorularını yanıtladıklarını söyledi.
Keçeci, "Bu tamamiyle, konunun tam manasıyla adaletli ve vicdani olarak verilecek kararda sıfır hatayla hareket edebilmek için yapılmıştır. Yönetim kurulumuzda, hakem gözlemci ve temsilcilerin verdiği tüm yazılı raporlar da okunmuştur. Sonra gözlemci ve temsilciler birer birer odaya alınarak tekrar kendileriyle görüşüldü. Sonuç olarak, hakemin müsabakayı tatil kararı uygun görülmediğinden, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 29 B maddesinin son fıkrasına göre müsabakanın yeniden oynanmasına; aynı talimatın 18 A maddesine göre de tarafsız saha ve seyircisiz olarak oynanmasına yönetim kurulu tarafından karar verilmiştir" dedi.
Keçeci, maçın gözlemci ve temsilcilerinden alınan ek rapor doğrultusunda, maçın hakemi Bülent Demirlek hakkında soruşturma açılmasına, ayrıca basında yer alan demeçleri nedeniyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yöneticiler Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas'ın da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine, yönetim kurulunun oybirliğiyle karar verildiğini açıkladı.
"Adaletli ve vicdanlı bir karar aldık" diye Keçeci, sorular üzerine gerekçeli kararın daha sonra açıklanacağını söyleyerek toplantıyı bitirdi.
Kaynak:gencturkhaber.com
YORUM SİZLERİN KARDEŞLERİM..ADALET VE VİCDAN KAVRAMI DEMEK BUYMUŞ...
ulusoy adaleti ve vicdanı demek istedi herhalde...
serhat3358 29.08.2007, 12:57 Bu soysuzlara zayi edecek kelime bulamıyorum,Allaha havale ediyorum.
Turan 59 29.08.2007, 12:59 SİZ Mİ ADALETLİSİNİZ?.SİZİN BU ADALETİNİZ TA YERİN DİBİNE GİRSİN.
UTANMADAN ÇIKMIŞ BİR DE BEYANAT VERİYOR.ADAMDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR.PES VALLAHİ NE PİŞKİN ADAMLARSINIZ.
emresengul58 29.08.2007, 13:03 tff@tff.org'u posta yağmuruna tutalım kardeşlerim...usülüyle ve edeple istifaya davet edelim..lütfen herkes bi 5 dk sını ayırıp mail göndersin
CÜSSKB-Aynur 29.08.2007, 13:05 HEMŞOLAR FEDERASYON U MAİL LE PROTESTO EDELİM
FEDERASYON MAİLİ=tff@tff.org
HERKES MAİL ATSIN
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
HAYDİ HEP BERABER..
tff@tff.org
Memo, Federasyon aldıkları yanlış ve taraflı kararlar yüzünden spor yazarları tarafından çoğu zaman eleştiriliyorlar. ama değişen hiç birşey yok. Aynı tas aynı hamam.
Bu kadarda olmaz yazık ulusoy seni insan adam bilirdik biz ama sende koltuk sevdalılarına karıştın ...
Ulusoy efendi sen neye hizmet ediyorsun futbolda şike benden sonra olmaz dedin enbüyük şikeyi haksızlığı sen yaptın ulusoy efendi Allah'ın izniyle yeneceğiz ve trabzona gününü göstereceğiz ...
Bizim birşeyler yapmamız lazım. Harekete geçmek lazım dedik. Hiç rağbet görmedi. Böyle olacağı belliydi.
fedarasyon macin oynandigi sahayi ve seyircileri karistirdi galiba.sivasspor yonetimi bu macin goruntulerini tekrar fedarasyona gondersin yaninda birerde gozluk gondersin.bu fedarasyona da bu yakisir.
alkanmustafa 29.08.2007, 13:24 ANLAYANA ÇOK GÜZEL BİR MESAJ AMA ANLAYANA BENDE tff@tff.org MAİL ATIYORUM HADİ ARKADAŞLAR MAİL YAĞMURUNA TUTALIM ŞUNLARI ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI
abi ya bu ne car cakal dolmus etraf bunu yapanların yanına kalmaz ama baskan sonuna kadar destek sana helal be baskanım...
|