Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet YILDIZ'a BJK Kancası


sisortali
28.08.2007, 03:51
Beşiktaş, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ile transfer görüşmesi yapıyor.

Beşiktaş'n akşam yaptığı antrenman sırasında bir grup basın mensubuyla sohbet eden Sinan Engin, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ile ilgilendiklerini, ancak yüksek bonservis ücreti nedeniyle bu transferi şimdilik askıya aldıklarını söyledi.

Sinan Engin, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ile de görüştüğünü, Mehmet Yıldız'ın kulübünün yüksek bonservisine karşılık, siyah-beyazlı kulüpten kendisine takım bulması istenilen Gökhan Güleç'i teklif ettiklerini ifade etti. Engin, bu görüşmelerinin ardından beklemeye geçtiklerini açıkladı.

Kaynak: Cihan

Bülent UYGUN katıldığı bir spor programında da olayı doğruladı.

erol41
28.08.2007, 08:49
Mehmet Yıldız sivasspor için çok önemli bir futbolcu eğer giderse sivassporda kümeye gidebilir. Yöneticiler sivassporun memfaatini düşünüyorlarsa çok iyi düşünsünler. Selamlar EROL

oguzhan_1616
28.08.2007, 08:54
**************gitmeezse iyi olur *********

ceza_tolga_rep
28.08.2007, 09:12
valla gitmez sanırım transfer dönemi kapandı.gidersede chetkov işi götürür çok kaliteli kumaş ama mehmet yıldız ın yokluğu bizi sarsar.

ErdalGüler
28.08.2007, 09:38
valla gitmez sanırım transfer dönemi kapandı.gidersede chetkov işi götürür çok kaliteli kumaş ama mehmet yıldız ın yokluğu bizi sarsar.


transfer dönemi 1 eylül cuma günü sona eriyor. Sivassporun menfaatleri doğrultusunda Mehmet Yıldız verilebilir ancak o bölgede bir boşluk olacağı düşüncesindeyim. Yani verilirsede yerine iyi bir futbollcu almamız gerekir, çünkü uefa yolunda bu gerekli... Ama sivaspora satılırsa büyük maddi destek sağlayacağı kuşkusuz. Yinede son kararı teknik kadro verecektir. Merakla bekliyoruz...