Orijinalini görmek için tıklayınız : M.YILDIZ FB´DE GİBİ!
SivasSpor.Com 28.08.2007, 21:11 http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13857mehmetyildiz.jpg
Ligin ilk 3 haftasında sadece 3 gol atan Fenerbahçe, golcü avına çıktı. Sivas'ın "Boğa"sı Mehmet Yıldız için resmi teklif yapıldı. Bülent Uygun teklifi doğruladı.
Bülent Uygun da teklifi doğrularken, "Fenerbahçe transferi son güne bırakmasın. Kararını versin ki biz de Mehmet Yıldız'ın yerine forvet alalım" dedi. Mehmet de Fenerbahçe'ye gelmeyi istiyor.
PÜRÜZ ÇOK KÜÇÜK
Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Yıldız için 2 milyon euro isteyen Sivasspor'a 1.5 milyon euro önerdi. Teknik direktör Zico'nun da onay verdiği Mehmet'in hafta sonuna kadar imzayı atacağı belirtiliyor. Bu sezon ligde bir gol atan, güçlü fiziği ile dikkat çeken 26 yaşındaki Mehmet Yıldız, Sivas'ın müthiş çıkışında başrol oynuyor.
samet yıldız 28.08.2007, 21:13 para+ futbolcu verseler ya yedeklerde duran KEMAL
PARA + KEMAL'İ VERSELER KARŞILIĞINDA
tekkelioglu_58 28.08.2007, 21:19 ya bune ya yok hayırlı olsun yok şu yokbu ALLAH ALLAH sivasa para olsun baska bişey olmasın mehmet topuzla gökhan ünalı okadar istediler para verdiler artı oyuncu verdiler vermediler nie versinlerki senin takımın için faydalı olan adamı nie versinlerki ama sivas hemen 2milyon istiyo fb 1.5 veriyo hemen kabul ediyo oh bari 1.5 al 2 de futbolcu lan yalanmı gardaşlarrrrrrrrrrr
samet yıldız 28.08.2007, 21:22 biz mehmöet yıldız sayesinde çok iyi işler başardık aslında onu bu sezon satmamız doğru olmaz ne malum mehmet yıldızında ZOR GÜÇ ALDIKLARI ALİ BİLGİN GİBİ OLMAYACAĞI ADAMI NE ZORLUKLARLA ALDILAR ŞİMDİ SADECE UZATMA DAKİKALARINDA OYNUYOR O DA EN FAZLA 5 DK
Sampiyom 28.08.2007, 21:23 yuhh bee bu kesinlikle kabul edilmemeli mehmet yildiz sivasa hayirli bi futbolcu niye satilsinki kulup sivasspor icin eger gercekten basari istiyorsa basarili oyunculari vermemesi lazim yok kardesimin dedigi gibi hayirlisi mayirlisi yok verilmemeli
cenk5821 28.08.2007, 21:26 para+can ve keman......................... .....
buraks58 28.08.2007, 21:28 arkadaşlar bu transfer öyle yazıldığı gibi kolay değil.görüşmeler var,ancak fotomaç vb. basın yayıncılarının abarttığı kadarda ilerlemedi.
sivasfutbol 28.08.2007, 21:42 ya arkadaşlar bu sivasspor yöneticileri ne yapmaya çalışıyor ya ee mehmet yıldızı sattı diyelim KİM gol atacak balili uzun süredir gol atamıyor ivan zaten hiç atamıyo gurbanov da da iş yok ee nasıl gol atacağız nasıl puan toplayacağız mehmet sivasspor için büyük bir kazanç bence satılmamalı satılırsa bizim için hiç hayırlı olmaz zaten satılırsa 3 eylülde transfer süresi bitiyor aceleye getirip futbolcu alacaklar oda mehmet gibi bir topcu olmayacak işimiz çok zor inş. satılmaz
sivasfutbol 28.08.2007, 21:45 herşey para değil 1,5 milyon euro bizi ligde kurtarmaz o yüzden mehmet satılmamalı fenerde 10 tane forvet var zaten kezman tek başına 6 milyon euro mehmet ne zaman şans bulup da oynayacakmış ki
sivaslimemo 28.08.2007, 22:32 Bisey iletmek istiyorum Fenerbahce suanki o aldiklari genc oyunculari napiyor ellinde tutup bir hafta oynatiyo sonrasi hep külübede geciyo. Fenerbahce 11'inde sadece parali oyuncular oynuyo yani Mehmet Yildizida alip söndürecek orda aklisini basini topla Mehmet abi gitme sakin kal sen takiminda yeterince adamlarin oyunculari var A Milliye gidemezsin orda aman diyim Fenerbahcede, Real Madrid gibi genc oyunculari topluyo söndürüyor herkesi.
SEMİH-58 28.08.2007, 22:40 bizi ödeme konusunda tatmin ederlerse sivasın menfaati ve futbolcumuzun menfaati için gereken yapılır.
AYDIN1985 28.08.2007, 23:12 Vallaha bana bunu Carol Pecze döneminde sorsalardi, hic düsünmem satin derdim, ama bülent hocanin döneminde böyle bir ise evet demek delilik olur. Bence mehmet yildizin degeri daha fazla, simdi olmasa bile ilerde daha degerli bir futbolcu olacak. Bilmiyorum burda baskanimiz ve bülent hoca ne düsünüyor. onlarin da herhalde bir bildigi vardir, ama eger yoksa bu sivasspor icin cok kötü sonuclara sebep olabilir.
agumus_58 29.08.2007, 00:32 bu iş ne takıma bir şey kazandırır, ne de oyuncumuza. gidecek kulübede çürüyecek; biz ise uefa hedefinden uzaklaşacağız.
Bestepeli-58 29.08.2007, 00:32 bayrak inmez vatan bölünmez ezan dinmez sivasspor mehmetsiz olmazzzzzz?????????
Bestepeli-58 29.08.2007, 00:35 adam roberto carlosu luganoyu 1 calımda bakkala gönderdi top direkte patladı ve bu adamlar sivasporumuzun bütcesine iş deger yapmayın beyler 5 milyon dolarlık adamı fenerin cıkmalarla takas etmeyelim o parayla sivasıpar alt yapısından 10 tane mehmet cıkartırız fenerin parası varsa alsın onlardan gelecek cıkmalar ancak bizim takımın ahengini bozarrr
Ss--58--Ss 29.08.2007, 00:40 MEHMET YILDIZ GİTMESİN.........
yigidomustafa58 29.08.2007, 00:48 bence bu mesajlar boşuna Mhmet Yıldız'ın fb ye gideceğini zannetmiyorum...
Bestepeli-58 29.08.2007, 00:48 o bir yiğdo o bir sivaslıgibi o bir anadolu cocugu o bir ekol o bir sitil onun calımı onun topu cebine saklargi saklaması evt başardın aziz yıldırım 15 milyondalarlık yıldızı calım manyagı yaptıgı için alıyorsun al onuda bitir sonra bedava ver bir yere cünkü senin ftol anlayışın bu
balili17 29.08.2007, 09:57 sakın gitme mehmet bu SİVASIN SANA İHTİYACI VAR
BEN OLSAM GİTMEM BEN OLSAM GÖNDERMEM ASLINDA DAHA ERKEN YERLER ONU ORADA HAM YAPARLAR KENDİNİ İSPATLAMADAN GİTMESİ YAZIK OLUR
M.YILDIZ'I SATAN TAKIMIN UEFA HEDEFİNİN OLDUĞUNA ARTIK İNANMIYORUM. PARADAN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR. ALACAĞINIZ BU PARAYLA BİR M.YILDIZ BU SAATTE BULAMAZSINIZ.
herşey para değil 1,5 milyon euro bizi ligde kurtarmaz o yüzden mehmet satılmamalı fenerde 10 tane forvet var zaten kezman tek başına 6 milyon euro mehmet ne zaman şans bulup da oynayacakmış ki
Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Parya ihtiyacımız olduğu doğru ancak bizibu ligde para kurtaramaz. Şurda transfer sezonunun bitmesine üç beş gün kalmış. Aldığımız parayla yeni, iyi ve M.Yıldız kalitesinde bir futbolcuyu üç beş günde nasıl bulacağız. Bulup alsak bile adam şehire ve takıma kaç ayda alışacak.
Yönetime ssleniyorum: Yapmayın Allah aşkına!... Eğer UEFA hedefimiz var deyip taraftarla dalga geçmiyorsanız ve ciddi iseniz lütfen Mehmet Yıldız'ı en azından bu sezon için ve bu saatten sonra kesinlikle satmayın!....
altuntas58 29.08.2007, 12:57 Sivassporun mehmet yıldıza şiddetle ihtiyacı varken satmanın mantığını bir türlü anlayamadım bari satarkende iyi bir paraya satılsa gam yemem bu sezon mehmeti elimizde tutmamız gerekli eğer UEFA katılmak istiyorsak tabi hedefimiz yüksek ona göre hareket edelim
yahu sen de gidiyorsan git kalıyoran kal ...
yasin__0658 29.08.2007, 13:41 afedersiniz ama sivasspor salaklık yapmasın taraftarın en gözde oyuncusunu satıyo ve takımın temposunu düşürecektir
EĞER M.YILDIZ GİDERSE STADA GİTMEM ARTIK!!!
ÇOK SAÇMA OLUR GİRMESİ.
M.YILDIZ GİBİ BİR OYUNCUYU NERDEN BULACAKSINIZ...
58_cebeci_58 29.08.2007, 14:37 para+gürhan+kemal+ilhan(tabi bunlar kemal hariç kira)
58_cebeci_58 29.08.2007, 14:42 tabikide mehmet bu takımın vazgecilmez oyuncusu.ama yerine aynı kalitede bulacaklar sa satılmasında bi sakınca yok.onun gibi ayagında top tutan bi forvet daha turkiyede yok.tabiki klubun menfaatleri dogrultusunda satılmalı.bence sadece para yetmez.en az 2 tane de oyuncu almalıyız bence.
halilxx58 29.08.2007, 14:50 Ne olurs olsun mehmet gitmemeli.
abdurrahim_58 29.08.2007, 20:27 Mehmet YILDIZ için cok iyi bir haber ama inşallah Fenerbahçe'ye yedek kulubede oturmaya gitmiyordur ve inşallah Fenerbahcenin başarısına katkısı olur ve gollerini orada da devam ettirir.
M.YILDIZ umarım böyle bir hata yapıp fenere gitmez yurt dışında 2. lig takımlarından birine gitsin daha iyi bence her şey para olmamalı
bassguitar 29.08.2007, 21:25 KEZMAN..ALEX..CARLOS..AURELİO +5 MİLYON STERLİN :MEHMET YILDIZ
sivasfutbol 29.08.2007, 21:57 Bu satten sonra takımın ahengini bozmayın takımın bütün maçlarını izledim yenemeyeceğimiz takım yok inanın buna futbol yorumcularını izliyorum hepside sivasspor hakkında olumlu şeyler söylüyorlar umarım bu sene geçen sezondan daha iyi olacak mehmet gitmesin giderse takım için hiç te iyi olmaz girdiği pozisyonların hepsinde mehmet var bu takım güzel şeyler yapar...
EfsaneMermerbey 30.08.2007, 00:13 MEHMET YAVAŞ YAVAŞ HAK ETTİĞİ YERLERE GELİYOR.AVRUPAYADA GİDECEK OYUNCUMUZ.
Sivaslibey 30.08.2007, 03:27 Bence bu futbolcunun satilmasi çok büyük kayip olur bize. Satmamamiz gereken bir oyuncu, ama sonucunda oda ister 3 büyüklere gitmeyi. Eger sayet gidecekse Fener'e gitmesi beni üzer, orada ona sans vermezler, adamlarda 100 tane forvet var ama halen Adriano pesinde kosuyorlar. Galatasaray'da forvet bol masallah, arada bir ancak formayi görür. Bence kendisi için en uygunu Besiktas'ta oynamasi, çünkü orada Ertugrul Hoca ona sans verir, adamlarin dogru düzgün forvetleri yok, Mehmet Yildiz gibisini bulmak çok zor, çok gelistirdi kendisini. Fakat eger Mehmet Yildiz'a Nobre takasi gelirse bu çok kötü olur.Gidecekse, parayi tercih etmeliyiz, bu kadar cezadan sonra, bence yönetim düsünüyordur böyle bir seyi. Insallah kalir !!
ahmetbaba 30.08.2007, 04:05 Sen gidersen biz yani ŞAMPİYON SİVASSPOR olur sivasspor
SENDE GİT KEPENKLERİDE KAPATIP GİDELİM
MEHMET GİDERSEN SİVASTAN BİR YILDIZ DAHA KAYAR
abi bu ne yav sivasın adının duyulmaya başlandığı şu günlerde olacak şey mi bu.osman sınavın gelip ilimizde film çekmesi yine mevlana diye bir sinema filminin ilimizde çekilmesine başlanacak olması bütün bu güzel şeylerin yanı sıra futbolda da süper lige çıkmışız 3.sezonumuzun başlarında bir trabzon maçı bunun yankıları sürerken birde mehmet yıldızın transfer konuları yani olmaması gereken şeyler hazır yeni yeni yükselmeye başlamışız kısacası mehmet yıldız sivası yanlız bırakma şu güzel günlerde
ARKADAŞLAR MEHMET YILDIZIN GİTMEMESİ İÇİN 1 EYLÜL 2007 TARİHİNDE
KONGRE MÜZESİNDE BULUŞALIM SAAT 14:00
Divriği58- 30.08.2007, 11:15 valla en az 2 mılyon + kemal olmalı işlerine gelirse yoksa KONTENJANLARINI BOSALTIM 5 MILYON AVROYA YABANCI ALSINLAR YADA FATIH TEKKEYI bence 2 MILYON + KEMAL
Mecnun Başkan dün Tokat'ta yaptığı açıklamada henüz FB ve BJK'dan Mehmet Yıldız için resmi bir teklif almadıklarını söyledi. Durum böyleyken sitemizde ''M. Yıldız FB'de gibi'' şeklinde yanıltıcı ve yanlış bir haberin çımasını yanlış buluyorum. Site yönetimine duyurulur!....
ibrahimovic7 30.08.2007, 11:46 MEHMET ABİNİN BU SEZON SİVASTA KALMASI ŞART İNŞALLAH GİTMEZ BU SENE SİVASIMA LAZIM O. AMA ŞARTLAR UYARSA GÖNDERİRLER YERİNE OYUNCU ALMAMIZ LAZIM GİDERSE YÖNETİMİN HIZLI DAVRANMASI DA LAZIM.
mehmet yıldızı sakın vermeyın.........
serhatcan 30.08.2007, 17:43 KEZMAN..ALEX..CARLOS..AURELİO +5 MİLYON STERLİN :MEHMET YILDIZ
İŞTE EN BÜYÜK VE EN ÖNEMLİ GÜRÜŞÜ SEN YAPTIN KARDEŞ.BEN HEP DİYORUM,İNANIN SİVASSPOR BU BÜTCEYLE LİGİN EN İYİ TAKIMI.BİR MEHMET YILDIZ NE FENERDE NE GALATASARAYSA NEDE BEŞİKTAŞTA VAR. MEHMETİ ALMALARI İÇİN SENİN YAPTIĞIN ÖNERİ AZ BİLE. ALEX MİŞ ROBERTOCARLOSMUŞ YOK KEZMANMIŞ. BUNLARI VERSELERDE YETMEZ ÜZERİNE BİDE 5 MİLYON EURO VERMELERİ LAZIM.EĞER MECNUN BAŞKAN 2 MİLYON EUROYA VERİYORSA SİVASSPOR ZARAR EDİYOR DEMEKTİR.BUNU LÜTFEN KAFASINA SOKSUN.
serhatcan 30.08.2007, 17:52 ARKADAŞLARR BEŞİKTAŞTAN NOBRE KADRO DIŞI MEHMET YILDIZIN YANINA KAYMAKLI KADAYIF OLUR. 2 YIPRATICI MÜCADELECİ ADAM. HARİKA OLUR:)
ertugrulss 30.08.2007, 17:58 yaw emmioğlu napıyon sen delimisin ne işin var fenerde kariyerini bitirmekmi istiyon gitme sakın kal hem çok yakında milli forma senin olacak ama kalırsan tabiki akıllı ol gitme!!
Bestepeli-58 31.08.2007, 00:24 DUYRULURRRRRR sayın hocamız bülent uygun herşeyi sivassporun menfati için yaptını biliyorum ama mehmedi satmak seninde kariyerini sallar bu takım ozaman küm düşmemmeye oynar sıtad boşalır fenerden gelen ne topcu nede para seni ve sivasporu kurtaramaz o züzden derimki bu sezon mehmet yıldız kalmalı sayın site yöneticim form için teşk
Ss--58--Ss 31.08.2007, 01:43 MEHMETİ FENERBAHCEYE VERMESINLER SİVASIN MEHMETE İHTİYACI VAR AMA EN SON SÖZ YİNE BÜLENT HOCAMIZIN
Sarkdakikisla58 31.08.2007, 08:23 mehmet yildiz fenere giderse yedekte kalir yazik olur ins. kalir
OLCAY_58_AKKUS 31.08.2007, 08:45 PARA+GÜRHAN+SELÇUK OLURSA OLUR
Mehmet'in fb'de kadroya gireceğini düşünmüyorum. O kadar forvetin arasında kaybolup gidecek; nice diğer türk forvetleri gibi.
Bence yönetim özellikle bu sezon Mehmet Yıldız'ı elinde tutmalı. Gerekirse gelecek sezon için satışını yapmalı. Onun ayarında bir futbolcu bulamayacağımıza göre iyi hesap yapılmalı.
deliyiğido 31.08.2007, 10:46 YA MEHMETİ 1.5 MİLYONA SATALIM FAKAT YERİNE SEMİHİ VERSİNLER BALİLİ İLE BÜYÜK İŞLER BAŞARIR SEMİH ZATEN ZAVALLIM YEDEK O GÜZEL KAFASI İLE NE ANDERSONU NE DE MEHMETİ ARATTIRIR BALİLİNİN HIZLI KOŞUŞU SEMİH'İN GÜZEL VE ETKİLİ PASLARI İLE BU TAKIM İLK 4 E GİRER BU SENE LÜTFEN DESTEK VERİN ARKADAŞLAR SEMİHİ ALALIM YAŞASIN SİVAS YAŞASIN SİVASSPOR KAHROLSUN TRABZONLU ULUSOY.....
yeniceri_can 31.08.2007, 11:08 mehmet bizi bırakmaz inanmıyorum ..
F.Bahçe transferde son kararını verdi
Fenerbahçe Yönetimi takıma herhangi bir takviye yapmama kararı aldı. Bir süredir gündemde olan Fatih Tekke´den tamamen vazgeçildiği‚ Sivassporlu Mehmet Yıldız´ı ise Teknik Direktör Zico´nun istemediği öğrenildi.
Teknik Direktör Zico´nun‚ Sivasspor´un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız´ı da veto ettiği ve "Elimizde Semih ve İlhan gibi iki yetenekli isim varken‚ bu transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncuları feda etmek istemiyorum" görüşünü savunduğu bildirildi.
Yönetime garanti
Brezilyalı hocanın‚ yönetime "Ben bu takıma güveniyorum. Elimde geniş bir kadro var. Göreceksiniz başarılı olacağız. Transfer yapmak için oyuncu almaya gerek yok. Birkaç hafta sonra çok daha iyi seviyeye geleceğiz" dediği öğrenildi.
Yusuf Kobal-Milliyet
sevdiğim bir abim başkana sormuş olmadı demiş vieri sivasta kalacak fenere hak veriyorum kezmandan filan 10 kat daha iyi
furkanerkan91 31.08.2007, 11:44 ya ne kadar sacma bisey bu!mehmet yildiz kesinlikle sivasin herseyi onun yerine gecebilecek bi futbolcu olsa fener onu alirdi.mehmet yildiz turk milli takiminda oynuyor.birakinda takimimizda milli olan bi futbolcu olsun!
aklın yolu bir kalması hem bize hem memede yararlı olur
58MySouL 31.08.2007, 18:34 sahsen ben mehmetin verilmesine karsıyım.belki mehmetin gonlunde buyuk takım vardır.olmasıda haklı herkez buyuk takımda oynamak ıster.mehmet gıbı futbolcu zor bulunur.ama suda bı gercektir ki sivasın ve mehmetın menfaatları dogrultusunda fenere verılebılır
raul_bravo 01.09.2007, 02:36 mehmet yıldız sivasa bizde mehmet yıldıza cok alışdık eğer yazılanlar doğru ise onunda profosyenelce davranıp istanbul yolunu tutmasına saygı duyarız (ANCAK BİZE GOL ATMAMAK ŞARTI ILE) :)) saka bir yana baki kalan kulüplerdir biz şimdiden eğer gidecekse tabi kendine basarılar diler sivası ve sivassporuda temsil edeceğini hatırlatırız ALLAHA EMANET OL Mehmet Yıldız
Abdullah DuMaN 01.09.2007, 06:34 inşallah gider mehmeti oralarda görmek isteriz ama bence biraz söylenti gibi çünki 2 sene dirki öle diolar
Yigido 58 01.09.2007, 18:05 yok ya MEHMET YILDIZ sivasin Diregi arkadaslar FB verilirse o direk yikilir benden söylemesi ve alip da neyapacak Zico yedeklerini daha da cok mu olmasini istiyor bak semihi bile oynatmiyor adam KEZBAN YENGEDEN( KEZMAN) dahada iyi oynuyor ne istiyon lan ZICO MEHMET YILDIZ GITMIYECEK HIC BIRYERE sivasli dogduk sivasli ölecegiz YIGIDOLARIN ASKINA MEHMET YILDIZ Sivasta basarili ;)
Ss--58--Ss 01.09.2007, 18:11 mehmet yıldızın bu takımda kalması lazım bu takımın mehmete ıhtıyacı var.
kurtay58 05.09.2007, 01:13 Takımla bütünleşen futbolcuların başka takımlara gitmesini hoş bulmuyorum. Mehmet Yıldız'da yaklaşık 10 senedir takımda, jübilesini Sivasspor'da yapacağına inanıyorum. Takımıyla bütünleşen yıldızlardan;
Mustafa Denizli - Altay
Sedat 3 - Bursa
Beyhan - Bursa
Ünal - Malatya Sonra Trabzon
Hami - Trabzon
Tanju - Samsun
hatırladıklarım...
SİVASLI_E30 05.09.2007, 01:45 mehmet yıldız bu zamandan sonra gitmez 1 sene sonrasivas
murat58murat 05.09.2007, 01:54 fener para basiyor galiba,o kadar kaliteli oyuncu varki,onlardan vazgecmisler,bizim super mehmete gozlerini dikmisler.Unuttuklari bir sey var,O hocayla bu is yurumez,.neyse,ben sivasima bakarim, bu arada yeni transferimiz hayirli olsun.
mehmeti harcamakmi istiyorlar yoksa sivasin önünümü tikamak istiyorlar transfer dedikodulari yalandir insallah.
EyüphanAydın 05.09.2007, 19:53 yaw mehmet yıldız gitmesin arkadaşlar o giderse takım biraz kötü olur
hectortruva 06.09.2007, 15:17 fenere giderse aptallık yapar fenere etoo gelse bu anlayış varken yine oynayamaz mehmet bjk veya gs ye gitmeli
hectortruva 06.09.2007, 15:17 veyada en güzeli kalmalı dimi ama
yiğidogürbüz 06.09.2007, 17:10 Mehmet Yıldız sivas ın Yıldızı dır. Bencede kalmalı Kayseri Gökhan ve Mehmeti satmadı niye ,cevabı belli nerdenmi puan cetvelinden.eğer para kazanacğım diye yıldız futbolcunu satarsan başına gelecekleri kabullenmiş olursun.Eğer biz halimizden mmenunuz hatta biraz daha kötüsüne razıyız diyorlarsa buyrun satsınlar ,Sivasspor olsun Sivas a.ş. al sat al sat olmaz bu işler böyle , satcağın futbolcu işine yaramıyorsa yada yaramaz adamsa sat .ama yok takımın yıldıysa elinde tutmak için elinden geleni yap derim ben.
selamlar
ayazoğlu 06.09.2007, 21:26 5 milyon dekikya kardeşim ne 1.5 milyonu
EyüphanAydın 07.09.2007, 11:17 BENCE ŞÜKRÜ SARAÇOGLUNU BİZİ VERSELER HEHEHEHHEHEH
em-re_58 07.09.2007, 11:26 YA DÜN DEĞİM GİBİ MEHMET YILDIZI ALMASINLAR...
|