Orijinalini görmek için tıklayınız : ORDUSPOR TARAFTARLARINDAN SİVASSPOR'A BAŞARILAR

ChatLacK
27.07.2005, 13:50
Merhablar sitenize yeni üye oldum. Bir Orduspor taraftarı olarak sizlere önümüzdeki Cumhuriyet Kupasında ve Süper Lig'te başarılar diliyorum.

Anadoluda yer alan ve İstanbula yakın olmayan bütün illerimizin takımlarına canı gönülden başarılar. İnşallah seneye Ordusporumuzda aynı başarıyı gösterek Süper Lig'e çıkmayı başarır.

Dostluğumuzun ebedi olması dileğiyle...

==========================
Önder YILMAZ
MoRBeYaZ.NeT Site Yöneticisi
http://www.morbeyaz.net

serhankaburcuk
27.07.2005, 14:00
Arkadaşım bu yakın ilginize çok teşekkür ediyoruz...Ve sizlerle Cumhuriyet kupasında mücadele etmek bizim için onur olacaktır...İnönü stadyumunda Ordusporlu kardeşlerimizle tribünde beraber oturacağız cümle alem dostluk ve centilmenlik nasıl yapılırmış görecek...

Orduspora 2.A Kategorisinde başarılar dileriz...İnşallah seneye sizde Süper liğe çıkarsınız...

serkankustarci
27.07.2005, 14:09
Merhablar sitenize yeni üye oldum. Bir Orduspor taraftarı olarak sizlere önümüzdeki Cumhuriyet Kupasında ve Süper Lig'te başarılar diliyorum.

Anadoluda yer alan ve İstanbula yakın olmayan bütün illerimizin takımlarına canı gönülden başarılar. İnşallah seneye Ordusporumuzda aynı başarıyı gösterek Süper Lig'e çıkmayı başarır.

Önder YILMAZ

İyi dileklerin için teşekkür ederiz.Sizide önümüzdeki sene süper lige bekleriz

serkankustarci
27.07.2005, 14:11
Ayrıca onursal başkanınızı kaybetmişiniz.Başınız sağolsun...

GuNaY
27.07.2005, 14:11
saol ordulu kardesim.... sizede oncelikle yeni liginizde basarılar dilerim.. inönü stadında sergilenecek dostluk görüntüleri ibreti aleme örnek olacaktır...

Kaptan-58
27.07.2005, 14:38

Önder YILMAZ

SAĞOL DOSTUM BİZDE ORDUYA BAŞARILAR DİLİYORUZ....

HAFTASONU DOSTLUĞUMUZLA DÜŞMAN ÇATLATACAĞIZ......

sello_52
27.07.2005, 14:49
degerli ordulu abimin mesajina sicak cevaplar verdiginiz icin coook saolun
SARKISLADAn slmlar
biseyi unutmayin ben almanyada yasiyorum o werner ,lorant sizi basaridan basariya kosturur bunu unutmayin!!! :wink:
kalin saglicakla

sivasli_tufan
27.07.2005, 14:52
SARKISLADAn slmlar
biseyi unutmayin ben almanyada yasiyorum o werner ,lorant sizi basaridan basariya kosturur bunu unutmayin!!! :wink:
kalin saglicakla sarkislalimisin bende sarkislaliyim

serhankaburcuk
27.07.2005, 15:04
saol ordulu kardesim.... sizede oncelikle yeni liginizde basarılar dilerim.. inönü stadında sergilenecek dostluk görüntüleri ibreti aleme örnek olacaktır...

Evet bende Osmanın dileklerine katılıyorum...

1967_DERNEK_10UR
27.07.2005, 15:07

Önder YILMAZ
http://www.morbeyaz.netGARDASŞ BU GÜZEL MESAJLARINDAN DOLAYI SAOL VE SİTEMİZE HOŞ GELDİN BİZDE 2.LİG A KATEGORİSİNDE ORDUSPOR'A BAŞARILAR DİLERİZ...

1967_DERNEK_10UR
27.07.2005, 15:10
Arkadaşım bu yakın ilginize çok teşekkür ediyoruz...Ve sizlerle Cumhuriyet kupasında mücadele etmek bizim için onur olacaktır...İnönü stadyumunda Ordusporlu kardeşlerimizle tribünde beraber oturacağız cümle alem dostluk ve centilmenlik nasıl yapılırmış görecek...

Orduspora 2.A Kategorisinde başarılar dileriz...İnşallah seneye sizde Süper liğe çıkarsınız...SERHAN REİSE KATILIYORUM...DOSTLUK KAZANSIN VE CÜMLE ALEM ANADOLU TAKIMLARININ DOSTLUĞUNU GÖRSÜN....

Yigido_War
27.07.2005, 15:16
SAĞOL GARDAŞIM.ORDUYA DA 2.LİG A KATEGORİSİNDE BAŞARILAR[/col

O[color=black]RDU _SİVAS

serhankaburcuk
27.07.2005, 15:19

Orduspora 2.A Kategorisinde başarılar dileriz...İnşallah seneye sizde Süper liğe çıkarsınız...SERHAN REİSE KATILIYORUM...DOSTLUK KAZANSIN VE CÜMLE ALEM ANADOLU TAKIMLARININ DOSTLUĞUNU GÖRSÜN....

Eyvallah yiğidim...Biz herzaman centilmen taraftarız...

Kaptan-58
27.07.2005, 15:51
HANGİ TAKIM YENERSE YENSİN KAZANAN HER ZAMAN DOSTLUK OLSUN.....

sello_52
27.07.2005, 15:53
SARKISLADAn slmlar
kalin saglicakla sarkislalimisin bende sarkislaliyim

yok kardes benim cok yakina arkadasim sivas sarkislalai oralara gelmisligim bile var

serhankaburcuk
27.07.2005, 15:54
HANGİ TAKIM YENERSE YENSİN KAZANAN HER ZAMAN DOSTLUK OLSUN.....

+imza

kangalli58yasin
27.07.2005, 16:19
ORDUSPORA 2 LIGDE BASARILAR DILERIM
INSALLAH BASARIDAN BASARIYA KOSARSINIZ
OYUNDA IYI OLAN KAZANSIN

ordusivas5852
27.07.2005, 17:25
Selam Yiğido kardeşlerime. Guzel mesajlarınız için bizde tesekkür ediyoruz. Harika mac olacak kesınlıkle.

ANADOLUDA BIR DEVI UYANDIRDINIZ. HELAL SIZE.

ORDUDAN SIVASLI KARDESLEIMIZE KUCAK DOLUZU SEVGILERRRRRRR.

kursad58
28.07.2005, 08:49
YİĞİDOLARDA TÜM ORDUSPOR CAMİASINA A.KATEGORİSİNDE BAŞARILAR DİLER,GELECEK SEZONDA ORDU SPORU ARAMIZA BEKLİYORUZ,UZAYAN KOL BİZDEN OLSUN ..!

+İMZA

GuNaY
28.07.2005, 08:54
YİĞİDOLARDA TÜM ORDUSPOR CAMİASINA A.KATEGORİSİNDE BAŞARILAR DİLER,GELECEK SEZONDA ORDU SPORU ARAMIZA BEKLİYORUZ,UZAYAN KOL BİZDEN OLSUN ..!
EVET HAKLISIN... BU SEKİLDE İLETİSİMLERE GECMELİYİZ!!!

ordusivas5852
28.07.2005, 17:45
Evet sevgılı Sıvaslı kardeşlerım. Sız bu sezon gercekten cok bvasarılı olacaksınız. Ordudan sıze kucak dolusu sevgıler. Sivassporla oynayacagımız macta beraberce oturalım Turkıye centılmenlık gorsun

SUPER LIGDE SIVASSPORA BASARILAR
SİZ HERSEYE LAYIKSINIZ

serhankaburcuk
29.07.2005, 14:52

Evet çok doğru söylüyorsun...Uzayan kol bizden olsun...

Orduspora 2 Lig A kategorisinde başarılar dileriz...

sello_52
29.07.2005, 22:53
helal size belki ilk taraftar sizsiniz bizim bu güzel mesaj larimiza ayni güzellikle karsilik veren.....mertliginii efendiliginizi delikanliliginizi yine kanitladiniz tekradan size basarilar diliyorum

HAS_ORDU
30.07.2005, 08:21
merhaba sivasli arkadaslar, éminim sivasspor-orduspor karsilasmasi dostca gececektir, sizlere süperligde basarilar dilerim, yeni transferleriniz cok iyi, özellikle teknik direktörünüz.

insaALLAH gelecek sene de karsilasiriz, umarim bu karsilasma süperligde olur.....

sagolun yigidolar, sevgi dolu msjlariniz icin..

bütün sivas halkina saygi ve selam...

ElbeyLi58
30.07.2005, 08:40
merhaba sivasli arkadaslar, éminim sivasspor-orduspor karsilasmasi dostca gececektir, sizlere süperligde basarilar dilerim, yeni transferleriniz cok iyi, özellikle teknik direktörünüz.

insaALLAH gelecek sene de karsilasiriz, umarim bu karsilasma süperligde olur.....

sagolun yigidolar, sevgi dolu msjlariniz icin..

bütün sivas halkina saygi ve selam...
eyv. gardas
sizede basarilar
gelecek yil 1. ligte görüsürüz

CAGLAYAN
30.07.2005, 09:22

Orduspora 2.A Kategorisinde başarılar dileriz...İnşallah seneye sizde Süper liğe çıkarsınız...
haaa bu arada ne Oldu Futbolcular Iyilestimi?
Ordu Spor Takim Olarak Kupa Maclarina Cikacakmi?

ordusivas5852
30.07.2005, 12:51
Evet arkadaşlar ben hala yerel kanallarımızı takip ediyorum. Büyük ihtimalle kupaya katılacağız. Çünkü aksi halinde mutlaka yazı olurdu yerel kanallarımızda.

AKSAM MÜKEMMEL MAÇ OLACAK.
TÜRKİYE KARDEŞLİK GÖRECEK.

SİVASLI YİĞİDOLARA ORDUDAN SEVGİLER SAYGILAR.

cihanakkus
30.07.2005, 13:09
İNSALLAH SİZİDE ARAMIZDA GÖRÜRÜZ SÜPER LİGDE 2.LİGDE BASARILAR DİLERİZ..

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 13:22
NE KADAR GÜZEL VE ÖRNEK OLMASI GEREKEN MESAJLAR ....

yigidoo
30.07.2005, 13:47
selam kardesler

nasilsiniz insallah iyisinizdir

senin bu guzel dileklerine nasil olurda cani gönulden katiliyorum insanllar ordu sporda cikar vede kalici olur birinci ligde

serhankaburcuk
30.07.2005, 14:19
İşte centilmenlik bu... Fair play ruhu dedikleri bu olsa gerek...

MERİÇ
13.01.2006, 21:48
HOŞGELDİN ARKADAŞ SİZE DE BAŞARILAR CIMHURİYET CUP DA...

58 memo
13.01.2006, 22:14
SAĞOLASIN ORDULU KARDEŞ
BİZDE SİVASLI OLARAK SİZLERE
2.LİG A KATEGORİSİNDE BAŞARILAR DİLERİZ..
SÜPER LİGDE GÖRÜŞMEK UMUDUYLA..

erhan5834
13.01.2006, 22:39
selam kardesler

nasilsiniz insallah iyisinizdir

senin bu guzel dileklerine nasil olurda cani gönulden katiliyorum insanllar ordu sporda cikar vede kalici olur birinci ligde
BU GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN tşk.ler gardaş inşallah darısı size ordu spora başarılar..

1967_DERNEK_10UR
13.01.2006, 22:42
BU FORMUN MODASI GEÇTİ ARKADAŞLAR

erhan5834
13.01.2006, 22:44
BU FORMUN MODASI GEÇTİ ARKADAŞLAR
modalı topick açta yazalım baba ayıpsın yaww :D

1967_DERNEK_10UR
13.01.2006, 22:46
modalı topick açta yazalım baba ayıpsın yaww :D
BU GÜN HAVAMDA DEĞİLİM...:D

erhan5834
13.01.2006, 22:47
BU GÜN HAVAMDA DEĞİLİM...:D
bekleriz yaww acelemiz yok diycem ama nizam abi kapatıyoz diyooo şansını kaybettin gardaş :D

dj_sado_88
14.01.2006, 00:12
gardaş la aramıza hoş geldin diyek sanada

dostol
15.01.2006, 04:06
Aramiza hosgeldin!

dostol
15.01.2006, 04:08
Ordusporu kac kac yenmistik cumhuriyet kupasinda?

danke vielmals
03.11.2006, 14:23
sizleri seviyoruz bizlere yaptığınız desteği duydum.inşallah sizde umduğunuz yerlerde olursunuz

svs_çapkın_58
08.02.2007, 11:09
ordulu arkadaşlar hep beraber birlik içinde olup dost olalım

Cancagir
08.02.2007, 11:31
evet svs arkadaşımız doğru söylüyormuş

ali_zara
08.02.2007, 11:51
teşekkür ederiz ordusporada başarılar inşallah sizde süper lige çıkarsınız

rockboy52
30.11.2007, 21:56
buraya da mı baslık acılmıs masallah bızımkılerde her yerde :D
sıvassporu sampıyonluk yarısında canı gonulden desteklıyoruz yıkın bızans kalelerını

İ_N_F_İ_A_L
30.11.2007, 22:00
buraya da mı baslık acılmıs masallah bızımkılerde her yerde :D
sıvassporu sampıyonluk yarısında canı gonulden desteklıyoruz yıkın bızans kalelerını
bizans kalesi 1453 te yıkıldı .bu zamana bizans'ın izi kalmadı.bu benzetme hoş değil.

rockboy52
30.11.2007, 22:01
bızans uc duduk takıma verılen ısımdır futbolumuzda somurgecı zıhnıyetle var oldukarı ıcın denır yoksa bızansın yıkıldıgını bızde bılıyoruz bu yapılan benzetmedır sadece

gardasin.58
30.11.2007, 22:25
sarkislalimisin bende sarkislaliyim

mergesenden kimlerdensin
ordulu gardaslar hos heldiniz.