Orijinalini görmek için tıklayınız : TAHKİM´DEN İYİ HABER..
SivasSpor.Com 29.08.2007, 20:26 http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/17281tff.jpg
Tahkim Kurulunda Sivasspor Kulübü'ne verilen 250 bin YTL para cezasına yapılan itirazı görüşüldü. Kurul, fiil ile verilen cezanın orantısız olduğu görüşüyle, para cezasını, 50 bin YTL olarak değiştirerek onadı.<!-- / message -->
Trabzonspor'a Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan da kötü haber geldi! Kurul, Trabzonspor Kulübü'nün Sivasspor maçı sonrası PFDK tarafından verilen 5 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı reddetti. Sivasspor Kulübü'ne verilen 250 bin YTL para cezasına ise indirim geldi.
Kurul, bugün yapılan toplantıda, 12 Ağustos'ta Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve uzatma dakikalarında sahaya seyircilerin girmesi üzerine hakem tarafından tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği cezalara yapılan itirazları ele aldı.
Tahkim Kurulu, PFDK'nın, Trabzonspor'a verdiği 5 maç seyircisiz oynama cezasında ''Oluş, hukuki niteleme ve cezanın tayini'' bakımından bir isabetsizlik, yasa talimatlara aykırılık görülmediğini kaydederek, itirazı reddetti ve cezayı onadı.
Bu arada, aynı karşılaşma nedeniyle Sivasspor Kulübü'ne verilen 250 bin YTL para cezasına yapılan itiraz da görüşüldü. Kurul, fiil ile verilen cezanın orantısız olduğu görüşüyle, para cezasını, 50 bin YTL olarak değiştirerek onadı.
<!-- / message -->
samet yıldız 29.08.2007, 20:32 50 bin ytl ye inmesi güzel ama hiç bu para cezası verilmemeliydi
ceza_tolga_rep 29.08.2007, 21:19 yani şimdi bu sonuç maçın tekrar edilmesiyle bizim itirazlarımızı kapatacak mı???
yigido Atilla 29.08.2007, 23:23 Artik bu kadarinada pes dogrusu 250 binytl ceza veriyorsun sonra 50bin ytl ye düsüyor peki sebei nedir??? Bunlar insanlari aptal zannediyor sivasspora resmen konusma Sus diyor.!!!!!
Arkadaslar Hic düsündünüzmü Karari Nicin bu Güne yani 29.08 2007 tarihine ertelediklerini Biliyormusunuz ??????????
Bügün sampiyonlar ligi iki Temsilcimiz FB,BJK, oynuyor Bu takimlarin sonuclari Spor medyasinin Gündemi mesgul edecek , PFDK Karari ortada kaynayip unutulacak Bütün Medya Bu iki Macla oyalanacak yorumlanacak yazilacak cizilecek, verilen haksiz karar ve yavas yavas gündemden düsecek bir kac hafta sonra bir kac kisi yazar olay kapanir olayi sicagi sicagina bu iki maca bagladilar uyaniklar.Helal olsun simdi niye bu karari bu Tarihe ertelediklerini Anlamis olduk...pes dogrusu !!!!!!!!!!!!
ademgoze 29.08.2007, 23:49 o bile çok bence ama sadaka parası vermek lazım onuda verelim
AYDIN1985 30.08.2007, 00:07 Allaha Sükür biraz insafa geldiler. aslinda 50.000 ytl de olmamasi lazimdi ama buna da Sükür diyelim.
EfsaneMermerbey 30.08.2007, 00:11 250 BİN YYL VERELİM.SADAKA OLSUN.
................ DOĞURDUKLARI.
Maçın tekrarını ortaya çıktı ya şimdide günah çıkarıyorlar.
şunu öde sesini çıkarma demeye getiriyolar heralde..
terelelli 30.08.2007, 09:18 arkadaşlar lütfen biraz anlayışlı olun.bugunku gazetelerde bulent demirlekin verdiği ifadeyi okumuşsunuzdur heralde..ne dedi:sahaya dönersem 5-6 sivaslı oyuncuya olaylara karıştıkları için kırmızı kart vermem gerekiyordu onun için çıkmadım dedi.yani eğer çıksaydı sivas resmen 3-0 hukmen mağluptu.şimdide maçın tekrarına itiraz ediyorsunuz.ben trabzonluyum.ama o sahaya inen ********leri nefretle kınıyorum.umarım bir daha böyle olaylar hiçbir stadta olmaz..
excalede 30.08.2007, 09:45 Arkadaslar tff nun anayasa gibi kuralları vardır.bunlar hiçbir nedenle değiştirelemez hangii kulup olursa olsun kesinlikle taraflı karar verilemez ama biliyoruzki bu turkiyenin bi gerçeği torpil rüşvet yani bunlara alışmış bir ülkeyiz,her konuda.şuda bi gerçekki tff ne yaptığını bilmez bi hale geldi.sonuçta trabzonun ve sivasın haklarını yediler.sahada ki sonuç ne olursa olsun eğer taraftar sahaya iniyorsa maç tatil edilir.fiili bir taaruz oluyorsa tabi. yani trabzonun onde olması bu durumu değiştirmez.verilecek cezada apaçık belli.bunu detaylarıyla anlatamam ama kısaca sonuç trabzona 2 maç seyircisiz ve hükmen 3-0 yenilgi.sivasada kavgaya karışan futbolculara maç cezası verilmeliydi.kurallar bunu söylüyo.ama gel derdini tff daki böyle iki yüzlü başkan ve adamlarına anlat işteeeee......
arkadaşlar lütfen biraz anlayışlı olun.bugunku gazetelerde bulent demirlekin verdiği ifadeyi okumuşsunuzdur heralde..ne dedi:sahaya dönersem 5-6 sivaslı oyuncuya olaylara karıştıkları için kırmızı kart vermem gerekiyordu onun için çıkmadım dedi.yani eğer çıksaydı sivas resmen 3-0 hukmen mağluptu.şimdide maçın tekrarına itiraz ediyorsunuz.ben trabzonluyum.ama o sahaya inen ********leri nefretle kınıyorum.umarım bir daha böyle olaylar hiçbir stadta olmaz..
arkadsım mantıklı konuşalım böle bi durumda trabzonun tff dki yetkilileri nie maçı sizin lehinize deil de tekrarına çıkmasına ellerinde madem böle bi somut adım var nie engel olmadılar isteseler o güçleri yokmu ,, böle somut bir gerçek olsa onlar nie maçı size vermediler .bizim futbolcular şuçlu idi de nie tahkimden ceza almadan döndüler.nie 250,000 ytl cezamız ı düsürdüler sana sölüyorm eğer dediğin şey gerçek olsaydı bunu yaparlarmıydı
terelelli 30.08.2007, 11:56 arkadsım mantıklı konuşalım böle bi durumda trabzonun tff dki yetkilileri nie maçı sizin lehinize deil de tekrarına çıkmasına ellerinde madem böle bi somut adım var nie engel olmadılar isteseler o güçleri yokmu ,, böle somut bir gerçek olsa onlar nie maçı size vermediler .bizim futbolcular şuçlu idi de nie tahkimden ceza almadan döndüler.nie 250,000 ytl cezamız ı düsürdüler sana sölüyorm eğer dediğin şey gerçek olsaydı bunu yaparlarmıydı
bak kardeşim;ts bugüne kadar bu tff dan en fazla zararı gören takımdır(4 büyükler içinde).şimdi senin sorduklarını 15 gündür bende düşünüyorum ama içinden çıkamadım daha.diyorlarki 5-6 oyuncu kırmızı kart görmesi lazımdı;e o zaman bu oyunculara ceza nerde?250000 ytl cezayı neden verdiniz ve niye kaldırdınız.madem tff hakem hatalıdır,maçı bitirmesi gerekir diyo,neden tekrarına karar veriyo..vs vs vs...
sonuçta trabzonspora büyük bi haksızlık yapılmıştır.25 sn kala kazandığı maçı tekrar tarafsız sahada seyircisiz oynamaya karar vermişler.ozaman bu karar hakem hakkında söyledikleriyle örtüşüyormu sizce...biraz tarafsız olun ve düşünün:bu durumda tekrar mı olmalıydı yoksa maç 1-0 tescil mi edilmeliydi.
birde şunu söylemek istarim;tff un nöri albayrakın tehditlerinden korktuğunu iddia ediyosunuz.kardeşim bırakın allah aşkına adamı biz ts taraftarları olarak kaale almıyoz tff niye korksun adamdan.inşallah yakında ondanda kurtulacaazz....inşallah bu gs amigosu ulusoydan da kurtulacaaazzz...hepinize selamlar.
altuntas58 30.08.2007, 12:00 Tahkimden iyi haber diyince bende sandımki macın sonucu bizim lehimize verdi sandım fakat ne gezer 250 bin ytlyi 50 bin ytl indirmişler biz bu taktiklerin alasını biliyoruz önce yüksek tutup sonra indirim yapıyorlar işin garip tarafı bu para cezası neye göre verildi bir türlü cözemedim çözen varsa bizide aydınlatsın şimdi trabzonsporun eline yeni bir koz gecti hakeme ve saha gözlemcilerine istededikleri gibi ifade vermeye zorladılar kim bilir nuri karabayrak ne kadar rüşfet verdide bu raporların haricinde başka bir raporla birden bire tam tersi ifadeler ortaya cıktı neymiş oyunu devam ettirirsem sivsasporlu futbolculardan sahaya girip futblcuları dövenelere neden el kaldırdınızdiye 5-6 tanesine kırmızı kart göstermem lazımdı diyesiymiş inanmıyorumya işin doğrusu SİVASSPORDA trabzonsporda madur oldu saha eylemleri yüzünden ama neden bizden 6 futbolcumuz disiplin kuruluna verildi 50 bin ytl para cezası+ masörümüze 2 mac ceza verildi onu anlayamadım seyirci sahaya girerek macı katletti tamamda bizmi sahaya girinde bizi tokatlayın dedik son dakkika içinde o duran toptan gol olmayacağını kim garanti ederdi ne malum berabere bitmeyeceği TRABZONUN esas yapacağı bütün kamuoyundan özür dileyerek bu işin asıl sebebi bizim futbolcumuz olan AYMANDIR bizde onun yaptığını onylamıyoruz bu futbolcumuzu süresiz kadro dışı bırakıyoruz deme cesaretinde bulunamadılar
2413
terelelli 30.08.2007, 12:13 Tahkimden iyi haber diyince bende sandımki macın sonucu bizim lehimize verdi sandım fakat ne gezer 250 bin ytlyi 50 bin ytl indirmişler biz bu taktiklerin alasını biliyoruz önce yüksek tutup sonra indirim yapıyorlar işin garip tarafı bu para cezası neye göre verildi bir türlü cözemedim çözen varsa bizide aydınlatsın şimdi trabzonsporun eline yeni bir koz gecti hakeme ve saha gözlemcilerine istededikleri gibi ifade vermeye zorladılar kim bilir nuri karabayrak ne kadar rüşfet verdide bu raporların haricinde başka bir raporla birden bire tam tersi ifadeler ortaya cıktı neymiş oyunu devam ettirirsem sivsasporlu futbolculardan sahaya girip futblcuları dövenelere neden el kaldırdınızdiye 5-6 tanesine kırmızı kart göstermem lazımdı diyesiymiş inanmıyorumya işin doğrusu SİVASSPORDA trabzonsporda madur oldu saha eylemleri yüzünden ama neden bizden 6 futbolcumuz disiplin kuruluna verildi 50 bin ytl para cezası+ masörümüze 2 mac ceza verildi onu anlayamadım seyirci sahaya girerek macı katletti tamamda bizmi sahaya girinde bizi tokatlayın dedik son dakkika içinde o duran toptan gol olmayacağını kim garanti ederdi ne malum berabere bitmeyeceği TRABZONUN esas yapacağı bütün kamuoyundan özür dileyerek bu işin asıl sebebi bizim futbolcumuz olan AYMANDIR bizde onun yaptığını onylamıyoruz bu futbolcumuzu süresiz kadro dışı bırakıyoruz deme cesaretinde bulunamadılar
2413
kardeş olayları başlatan ayman değil sizin musa aydınmıdır nedir.asıl sizin başkanınızın bu adamı bi şekilde uyarması gerekir
merkez_ismail 30.08.2007, 12:36 Futbolcular arasında olay cıkabılır yalnız buna hıc bır taraftar karısamaz mac gunu bız trabzonda ıdık yemek yemege gıttgımız bı lokantada ve arabayı yaptırmaga gıttıgımız sanayıde bu seyırcı t.s ypnetımı gondermek ıstıyor ve bu mactada kesın olay cıkacak denıldı demekkı sebebı sivasspor veya balılı deıl sadece kulubun kendı taraftarı ıle olan sorunu ... Macın ardından tum spor kanallarında ızledıysen tum spor yazarları ne dedı bu macı dırek sıvasspora verecekler t.s ıse cok buyuk ceza vermelıler aldıgınız 5 mac sunu ıyı dusunun tff sızın arkanızda sızın haluk abınız var duygu somurusu yapma gs amıgosu felan fılan dıye her seyı sızde ıyı bılıyorsunuz kı tff sıze torpıl gecıyorr
arkadaşlar lütfen biraz anlayışlı olun.bugunku gazetelerde bulent demirlekin verdiği ifadeyi okumuşsunuzdur heralde..ne dedi:sahaya dönersem 5-6 sivaslı oyuncuya olaylara karıştıkları için kırmızı kart vermem gerekiyordu onun için çıkmadım dedi.yani eğer çıksaydı sivas resmen 3-0 hukmen mağluptu.şimdide maçın tekrarına itiraz ediyorsunuz.ben trabzonluyum.ama o sahaya inen ********leri nefretle kınıyorum.umarım bir daha böyle olaylar hiçbir stadta olmaz..
peki bu sahaya inen kisi silahli olsaydi bizim futbolcumuza zarar verseydi ne olacakti trabzon seyirciside bu karari kendine yediremiyor sonucun yuzde yuz 3-0 sivasin lehine olmasi gerekiyordu ama gel gorki adalet bu iste
SEMİH-58 30.08.2007, 18:26 bu karar zaten baştan yanlıştı fakat tff nin aldıgı kararların hangisi dogru ki...
bak kardeşim;ts bugüne kadar bu tff dan en fazla zararı gören takımdır(4 büyükler içinde).şimdi senin sorduklarını 15 gündür bende düşünüyorum ama içinden çıkamadım daha.diyorlarki 5-6 oyuncu kırmızı kart görmesi lazımdı;e o zaman bu oyunculara ceza nerde?250000 ytl cezayı neden verdiniz ve niye kaldırdınız.madem tff hakem hatalıdır,maçı bitirmesi gerekir diyo,neden tekrarına karar veriyo..vs vs vs...
sonuçta trabzonspora büyük bi haksızlık yapılmıştır.25 sn kala kazandığı maçı tekrar tarafsız sahada seyircisiz oynamaya karar vermişler.ozaman bu karar hakem hakkında söyledikleriyle örtüşüyormu sizce...biraz tarafsız olun ve düşünün:bu durumda tekrar mı olmalıydı yoksa maç 1-0 tescil mi edilmeliydi.
birde şunu söylemek istarim;tff un nöri albayrakın tehditlerinden korktuğunu iddia ediyosunuz.kardeşim bırakın allah aşkına adamı biz ts taraftarları olarak kaale almıyoz tff niye korksun adamdan.inşallah yakında ondanda kurtulacaazz....inşallah bu gs amigosu ulusoydan da kurtulacaaazzz...hepinize selamlar.
sucunuzuda kabul etmiyorsunuz bide yag gibi suyun ustune cikmaya calisiyorsunz arkanizda haluk ulusoy var tabi boyle yaparsiniz ama bir laf vardir alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
serhan_58 30.08.2007, 18:26 tff gerekçeli kararı açıkladı gerekçeye bakarmısınız ???
Sampiyom 30.08.2007, 19:11 ya kardesim bide bende guzel haber deyince tamamen kalkti ceza sandim para cezasiya kardesim onlar 30 bin almadimi? allah allah bizimkiler 50 bin onlar 30 bin gidin allah askina ya rezalet adamlarin yaptigi benim sattigim essalar abenziyo
100 e satmak istiyosam 170 derim 100 iner oyle ...
Dark Force 30.08.2007, 19:21 böyle haber başlığımı olur iyi habermiş bırakın ya yapacaklarını yaptılar iyi haberlerini okuyun siz hala........
blacksand58 30.08.2007, 19:29 Allah aşkına bir Allahın kulu bana para cezasının gerekçesini söyleyebilir mi?
yigidolar06 30.08.2007, 20:37 o bile çok bence ama sadaka parası vermek lazım onuda verelimULUSOYA YAKIŞMIŞ ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
|